"Lijk ik echt zo erg op hem?"

Het zal je maar overkomen: als 2 druppels water lijken op een wereldberoemd acteur, die vrouwelijke fans met al zijn charmante zelve in vervoering blijft brengen. De 16-jarige Tyler Michell uit Norwich, Groot-Brittannië, zou het jongere evenbeeld zijn van Benedict Cumberbatch, die onlangs nog genomineerd werd voor een Oscar voor zijn rol in "The imitation game". En dat laat zich zo voelen op sociale media.

Michell aan Caters News Agency: "Het is gestart als een grap. Mijn beste vrienden en familieleden plaagden me ermee. Ergens lijk ik wel op hem, maar ik nam het niet au sérieux. Maar dan kwamen onbekenden naar me toe en zeiden dat ik op Sherlock leek. Ook vroeg men me om vriend te worden op Facebook en ik kreeg meer volgers op Twitter en Instagram. Ik krijg nu vragen van meisjes uit Brazilië of ze me kunnen ontmoeten. Terwijl ik een gewone Britse jongen ben."

"Momenteel krijg ik ook berichtjes dat men het erg vindt dat ik geen Oscar gewonnen heb. Ik ben misschien bevooroordeeld, maar ik vond ook dat hij de gedoodverfde winnaar was. In ieder geval is de interesse in mezelf er nog door toegenomen."

"Toch blijf ik me afvragen of ik wel zo erg op hem lijk. Ik zie het niet."

"Het is vrij surrealistisch een lookalike uit Hollywood in je eigen huis te hebben rondlopen. Terwijl hij voor ons gewoon Tyler is", besloot zijn moeder.

Meest gelezen