Lady Gaga in kerstcampagne van H&M

© H&M

H&M is klaar voor de feestdagen en heeft al een glimp van de nieuwe kerstcampagne getoond. Daarin schitteren popzangeres Lady Gaga en crooner Tony Bennett in creaties van de Zweedse modeketen.

vwh

Lady Gaga (28) heeft een album opgenomen met de zestig jaar oudere Amerikaanse zanger Tony Bennett (88). Dat verschijnt op 23 september, maar daarmee is hun samenwerking niet afgelopen. Ook buiten de studio zijn ze professioneel actief... als model. H&M heeft het unieke duo namelijk ingeschakeld om te poseren in de nieuwe eindejaarscampagne.

Gaga lijkt in de bewuste campagne - een beetje - op Cher, zoals ze in 1987 te zien was in de prent ‘Moonstruck’. De excentrieke zangeres draagt een zwarte pruik met weelderige krullen. Dat kapsel combineert ze met een oversized trui uit de nieuwe collectie en netkousen. Tony Bennett schittert dan weer in een klassiek pak met een rood doekje in het borstzakje.

De twee zullen te zien zijn op affiches, in kranten, magazines, het internet en in een reclamespot, waarin ze zullen zingen. De campagne wordt eind november wereldwijd gelanceerd.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer