© Bart Van den Langenbergh

Magazijn en bedrijven zwaaien deuren open

Een tiental bedrijven opent samen met de nieuwe gemeentelijke magazijnen De Loods in Beerse vandaag, zondag, de deuren op de mini-openbedrijvendag.

Bart Van den Langenbergh

De nieuwe gemeentelijke magazijnen De Loods in de Dennenlaan in Beerse verwelkomen vandaag, zondag 29 maart, samen met een tiental andere bedrijven het grote publiek tijdens een mini-openbedrijvendag. Het gemeentebestuur van Beerse opende vorig jaar De Loods in de Dennenlaan. Tussen 11u en 18u is iedereen welkom voor een rondleiding. De acteurs van Het Stadstheater uit Vlimmeren zorgen voor een vrolijke noot met Seeftie Feurst.

Een tiental bedrijven ging ook op de oproep in om deel te nemen aan een mini-openbedrijvendag. Het gaat om Den Dam, Adams en Plantrent op Polendam en Joris IJs & B'Nice, Loda, Can Solutions, Van Echelpoel, Vossal Aluminiumwerken, Verloy Metaalwerken en Eddy De Prins in de industriezone Beerse-Zuid.

Bezoekers kunnen gebruik maken van een gratis pendelbus vanop de parking Dennenoord tegenover Janssen Pharmaceutica. http://www.beerse.be

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER