Wielerbond krijgt voltijdse persverantwoordelijke

Oud-journalist Guy Vermeiren (52) wordt persverantwoordelijke bij de Koninklijke Belgische Wielrijdersbond. Hij is sinds 1 april voltijds aan de slag en zal zich bezighouden met de contacten met de pers.

Mark Vanlombeek, jarenlang wielercommentator bij de VRT en daarna woordvoerder bij VTM, verzorgde sinds een aantal jaren de contacten met de pers op de WK’s veldrijden en op de weg, maar was niet voltijds in dienst bij de KBWB. Ook de Bond moet echter mee met zijn tijd en heeft met Guy Vermeiren nu een voltijdse persverantwoordelijke in dienst genomen om de communicatie professioneler aan te pakken.

Het gaat om Guy Vermeiren, oud-journalist bij Gazet van Antwerpen. ‘Ik ben blij met deze nieuwe job’, zegt hij. ‘Ik blijf werkzaam in het wielrennen bij de grootste wielerorganisatie van het land en daar bovenop zal ik ook nog de accreditatieprocedure van een groot aantal koersen, op de weg en in het veld, voor mijn rekening nemen. Op die manier blijf ik ook mijn internationale contacten in de wielerwereld houden.’

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Wegwielrennen