© Rudi Coomans

© Rudi Coomans

© Rudi Coomans

thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Kerstfeest bij Ziekenzorg Berkenbos

Vanaf 13.30u werd iedereen, zieken en medewerkers, onthaald in het ontmoetingscentrum voor het jaarlijks kerstfeest van Ziekenzorg Berkenbos.

Rudi Coomans

Met 98 ingeschrevenen konden we aanschuiven aan een mooi versierde kersttafel. De eucharistieviering werd voorgedragen door pater Frans en opgeluisterd door het zangkoor van ‘ons’ Berkenbos. Het was fijn om te zien hoe iedereen kon meezingen met de kerstliederen. Na de mis hebben we samen met de leden van het zangkoor en onze zieken een fris aperitiefje gedronken. Tegen 15.00u kwam Piet Van Otterdijk ons op een zeer aangename, plezierige manier een uiteenzetting geven over ‘ Humor in het leven’. Zijn boodschap was zeer duidelijk: probeer van elke dag te genieten en iets moois te maken, het leven eens anders bekijken. Niet gemakkelijk, maar het moet kunnen van tijd tot tijd…glimlachen! Na een uurtje vermaak konden we aan onze feestmaaltijd beginnen. En Annie had haar best gedaan. De tomatensoep, kroketten, varkensgebraad in een heerlijke champignonsaus, warme kriekjes en een gevulde peer als frisse toets, werden door iedereen gesmaakt.

We zien elk jaar weer opnieuw dat de zieken niet veel nodig hebben om blij te zijn, een lekker etentje, wat ontspanning en een zee van tijd om bij elkaar te zijn en eens goed te kunnen babbelen….en daar hebben onze mensen dit keer weer erg van genoten!

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer