‘Temptation Island’ overleefd, maar nu toch uit elkaar

© Vijf

Luc en Jolien, een van de koppels van de jongste ‘Temptation Island’ zijn uit elkaar. Dat heeft Luc zelf bevestigd op radiozender MNM.

boj, tib

“We vielen terug in onze oude gewoontes na Temptation Island. Dat was blijkbaar gevaarlijker dan het eiland zelf. En dan hebben we besloten uit elkaar te gaan”, verklaart Luc de breuk. Hij heeft intussen een nieuwe vriendin.

Het koppel was voor het Vijf-programma al eens uit elkaar gegaan toen Luc voor de neus van Jolien met een ander meisje stond te zoenen. Toen waren de brokken na enkele maanden weer gelijmd, maar nu lijkt het dan toch gedaan.

Tijdens ‘Temptation Island’ werd Luc vooral in de verleiding gebracht door vrijgezel Jolyn (met y). Het leek er toen op dat hij op haar avances zou ingaan, maar uiteindelijk was hij de trouwste hond onder de mannen.

Maar waar Jolyn dus niet in slaagde, is nu toch gebeurd: Luc en Jolien (met ie) zijn uit elkaar.

© Vijf

Na de breuk van Luc en Jolien houdt slechts één ‘Temptation’-koppel nog stand: Regilio en Kirsten. Meer nog, ze zijn verloofd en verwachten hun eerste kindje.

Haroon en Ayse verging het minder goed. Hoewel het eerst nog goed leek te komen tussen hen na het hypocriete gedrag van de Nederlander tijdens het programma , zette Ayse hem voorgoed aan de deur.

Het bekendste koppel was natuurlijk Louise en Marvin. Dat zij het einde niet zouden halen, stond in de sterren geschreven. Marvin bedroog Louise maar liefst drie keer tijdens de verleidingstest, en ook nadien kwam hij nog geregeld in de media met allerhande uitspattingen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen