© shutterstock

Brutale eremoord schrikt Londen op: jonge vrouw (19) verkracht en vermoord omdat ze relatie had met Arabische moslim

Een negentienjarige vrouw is in Londen het slachtoffer geworden van een brutale eremoord. De vrouw van Indische afkomst werd eerst verkracht en vervolgens de keel overgesneden omdat ze net een relatie begonnen was met een Arabische moslim.

mtm

Het lichaam van de jonge make-upartieste Celine Dookhran werd afgelopen woensdag gevonden in een diepvriezer in een woning in het historische stadje Kingston Upon Thames (tegenwoordig een wijk in Londen). De doodsoorzaak: haar keel was overgesneden. Onderzoek bracht aan het licht dat de vrouw ook verkracht was voor haar dood.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De moord kwam aan het licht dankzij de getuigenis van een 20-jarige vrouw die ook geviseerd werd door de daders. Zij liep ook verwondingen op aan de nek, maar overleefde de aanval. In het ziekenhuis verklaarde ze aan de speurders dat zij niet het enige slachtoffer was en leidde hen naar een huis in Kingston Upon Thames.

Er werden intussen twee mannen opgepakt: het gaat om de 33-jarige Mujahid Arshid en zijn vijf jaar jongere kompaan Vincent Tappu. Arshid wordt beschuldigd van ontvoering, verkrachting en moord, Tappu wordt alleen ontvoering van de vrouwen ten laste gelegd.

Dookhran, een Britse moslima met Indische roots, groeide op in Londen en had een passie voor make-up. Een passie die ze met veel plezier deelde met haar volgers op sociale media. Daar wordt verontwaardigd gereageerd op de dood van de jonge vrouw. “Je verdiende dit niet. We hopen dat je nu een plaatsje in de hemel krijgt”, luidt het onder meer. “Rust in vrede Celine, je was een mooie, intelligente ziel.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer