Berkenbeat op 31 oktober

In zaal De Ark (Godelievezaal) wordt vrijdag 31 oktober Berkenbeat georganiseerd. DJ Mel en Pie is er ook bij.

Dit zijn de optredende groepen:

FOX HUNT: Nadat ‘De Vettige Wijven’ in onze regio zowat alles en iedereen hadden plat gespeeld, vonden deze mannen het tijd voor een naamsverandering. Hun sound refereert naar 70’s rock. Stevig begonnen is half gewonnen! Total 70's worship.

www.facebook.com/devettigewijven

EASTVILLE SINNER: Wat krijg je wanneer vier enthousiaste muzikanten samen in één kamer worden geplaatst? Allen hun rugzak gevuld met persoonlijkheid, vaardigheden, ervaring en een verdomd goede smaak. Die jongens zijn Kris Wouters, Ron Wouters en de musical-tweeling Jimmy en Ken Hontelé. Het geeft je een mengeling van Americana, Outlaw Land, zeldzame Rockabilly en een paar uitstekende klassiekers.

www.eastvillesinner.be

STEAMY GREASE: Deze Antwerpse rockband speelt stomende en vettige rock-’n-roll met een knipoog. Zij bouwden hun stevige, live reputatie op op festivals als Mano Mundo, Rock Berchem, WillRock, Antwerp on Stage en Waagstock alsook in zalen als Petrol en Trix en zelfs in televisieprogramma's als TMF's Road2Fame. Hun repertoire bestaat uit eigen songs en covers van artiesten als AC/DC, Stray Cats, QOTSA,The Datsuns, Jet, Stevie Ray Vaughan en The Kinks. Met deze stevige set van blues- en roots-geïnspireerde rockmuziek is Steamy Grease de ideale band voor alle zalen, weiden en pleinen waar een feestje gebouwd moet worden.

www.steamygrease.com

BOOGIE BEASTS: Dirty beats, hypnotiserende slides, huilende mondharmonica en lekker veel fuzz. Dat kan je verwachten van deze vierkoppige band uit Luik en Limburg. De oprichtende leden van de psychedelische groep ‘Voodoo Boogie’ en het garageduo ‘The Goon Mat & Lord Benardo’ hebben elkaar duidelijk gevonden in deze groezelige geluidsexplosie. Boogie Beasts vertolken hun liefde voor elektrische delta-blues op geheel eigenzinnige wijze en dat klinkt ongeveer als ‘The Black Keys’ die in de vroege uurtjes van een of ander illegaal feestje aan het jammen slaan met John Lee Hooker, of ‘Morphine’ op een psychedelische trip met Little Walter. Met aanstekelijke energie zetten deze vier heren een onweerstaanbare sound neer. www.boogiebeasts.com

Info : vvk: 7 Euro inkom: 9 Euro; Sint-Godelievezaal Wuustwezel; 20 uur

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER