Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

04-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Het verdriet van België' verschijnt in China

'Het verdriet van België' verschijnt in China

http://oi50.tinypic.com/qzn8lv.jpg

Yilin Press, een Chinese uitgeverij die enkel boeken publiceert van Nobelprijswinnaars of winnaars van andere prestigieuze boekenprijzen, zal "Het verdriet van België" van Hugo Claus uitgeven. Dat zegt het Vlaams Fonds voor de Letteren (VFL) na afloop van de Beijing Book Fair (BIBF).

Vermoedelijk verschijnt het boek in 2014. Dezelfde uitgeverij heeft volgens het VFL ook belangstelling voor Chinese vertalingen van 'De geruchten', 'De verwondering' en 'Omtrent Deedee'.

"Daarnaast toonden Chinese uitgevers opvallend veel belangstelling voor 'Steden' van Stefan Hertmans, 'De maagd Marino' van Yves Petry, 'Gestameld liedboek' van Erwin Mortier en 'Dinsdag' van Elvis Peeters", aldus Koen Van Bockstal, directeur VFL. In het najaar verschijnt op de Chinese markt overigens 'De engelenmaker' van Stefan Brijs en 'De helaasheid der dingen' van Dimitri Verhulst.

Kinderboeken
Ook Vlaamse non-fictie werd op veel enthousiasme onthaald. 'Liefde in tijden van eenzaamheid' van de Gentse professor en psychoanalist Paul Verhaeghe wordt gepubliceerd door Flower City Publishing. Die uitgeverij publiceerde eerder werk van Harry Mulisch, Cees Nooteboom en Geert Mak. Er is ook belangstelling voor 'Beethoven' van Jan Caeyers en 'Congo' van David Van Reybrouck.

Het absolute succes blijken echter de kinder- en jeugdboeken te vormen. Dit jaar worden allicht dubbel zoveel dan de twintig contracten voor literaire kinderboeken van vorig jaar getekend. "Vlaamse fictie en kinder- en jeugdliteratuur hebben een groot potentieel in China. We kunnen uitgevers enkel adviseren om in de komende jaren een stap naar de Chinese markt ernstig te overwegen."

04-09-2012 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hadise speelt rol Whitney Houston in Turkse film

Hadise speelt rol Whitney Houston in Turkse film

Om Hadise te beluisteren druk op de foto.


.

De Belgisch-Turkse zangeres-actrice Hadise gaat de hoofdrol spelen in een Turkse bioscoopversie van de Hollywoodklassieker 'The Bodyguard' uit 1992. Dat meldt de Engelstalige versie van de Turkse krant Hürriyet. In de originele prent was die rol weggelegd voor inmiddels wijlen Whitney Houston.

Het verhaal gaat over een diva die last heeft van een stalker, waardoor zij zich verzekert van de diensten van een extra lijfwacht (rol van Kevin Costner). De film knipoogde ook naar de beroemde prent 'Yojimbo' (De Lijfwacht) van Akira Kurosawa.

De Turkse remake heeft vooralsnog geen titel. Hadise zou de titel van haat jongste album - 'Ask kac beden giyer?' (What size does love wear?) - gesuggereerd hebben, maar ving met dat voorstel bot bij de productiemaatschappij. Welke Turk in de voetsporen van Costner zal stappen, is evenmin bekend. Ook de vraag of Hadise een versie van de Houston-hit "I will always love you" gaat zingen (en zo ja, in welke taal), heeft nog geen antwoord.

Hadise Açikgoz is bekend van de Vlaamse versie van "Idool", van het album "Sweat" (met de hits "Sweat" en "Milk chocolate girl") en van haar vierde plaats op het Eurovisiesongfestival in 2009. Met "Düm tek tek" vertegenwoordigde zij de Turkse kleuren.

04-09-2012 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reus uit 'The Green Mile' (54) overleden in Los Angeles

Reus uit 'The Green Mile' (54) overleden in Los Angeles

http://oi45.tinypic.com/so38df.jpg

De Amerikaanse acteur Michael Clarke Duncan, de ster uit 'The Green Mile', is op 54-jarige leeftijd overleden in een ziekenhuis in Los Angeles. Dat laat zijn verloofde weten in een persbericht. Zijn dood zou volgens eerste berichten onverwacht zijn. De acteur werd op 13 juli getroffen door een hartstilstand en is hiervan nooit meer hersteld.

Duncan is het meest bekend van zijn rol als John Coffey in de film 'The Green Mile' (1999), waarvoor hij genomineerd werd voor een Oscar en een Golden Globe. Hij vertolkte er de rol van een imposante gevangene op de afdeling terdoodveroordeelden. Duncan is twee meter groot, maar werd op het scherm nog groter voorgesteld. Maar hij speelde ook in vele andere films, zoals 'The Whole Nine Yards', 'Armageddon' en 'Daredevil'.

Voor hij doorbrak als acteur, was hij bodyguard van beroemdheden, zoals Will Smith en LL Cool J.

04-09-2012 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Blauw euh... Brown geeft zijn haar nieuw kleurtje

Chris Blauw euh... Brown geeft zijn haar nieuw kleurtje

Om Chris Brown te beluisteren druk op de foto.

.

De Amerikaanse R&B-zanger Chris Brown heeft zijn korte coupe een opvallend blauw kleurtje gegeven. Vlak na zijn kleine metamorfose postte het 23-jarige ex-liefje van Rihanna zijn nieuwe kapsel trots op zijn Twitteraccount.

Even later leek Brown echter alweer spijt te hebben van zijn impulsieve 'blauwheidswaanzin' en haalde hij het kiekje opnieuw offline.

Drake
Na een turbulente periode, lijkt het in het privéleven van de 'With You'-zanger opnieuw voor de wind te gaan. Zo begroef hij onlangs na een jarenlange ruzie de strijdbijl met zijn eeuwige rivaal Drake. "De hele situatie is afgehandeld, Chris wil niet langer ruzie maken met Drake", weet een bekende van de r&b-zanger die in 2009 werd veroordeeld nadat hij Rihanna bont en blauw sloeg.

Hun haatgedrag ten opzichte van elkaar liep regelmatig uit de hand. Zo werden Drake en Brown beiden aangeklaagd nadat ze bij een vechtpartij in een New Yorkse nachtclub verschillende omstaanders hadden verwond. Ook Brown zelf hield toen een diepe snijwonde over aan de schermutseling.

04-09-2012 om 13:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Naakte prins Harry speelde luchtgitaar met biljartkeu"

"Naakte prins Harry speelde luchtgitaar met biljartkeu"

http://oi48.tinypic.com/15rmrzo.jpg

Prins Harry was "buiten zijn zinnen" tijdens het uit de hand gelopen feestje in zijn hotelsuite in Las Vegas. Dat vertelt althans de 32-jarige schoonheidsspecialiste Carrie Reichert aan People. De vrouw, die tijdens de nachtelijke uitspattingen bij 'Dirty Harry' in de kamer was, zegt dat ze tijdens de ontmoeting met de naakte prins verzeild raakten in een 15 tot 20 minuten durend potje "dronken rollebollen".

Volgens Reichert stond Harry al in zijn nakie toen ze op uitnodiging de hotelsuite betrad. "Het was gewoon gek. Hij was helemaal buiten zichzelf. Er was een poolbiljart en hij speelde luchtgitaar met zijn biljartkeu", aldus de jonge dertiger aan People.

Naakte knuffels
Reichert geeft toe dat Harry zijn gasten aanmoedigde om net als hem uit de kleren te gaan, maar houdt vol dat het niet om een orgie ging. "Hij kwam zomaar naar je toe om je te knuffelen. Hij was heel aardig en deelde willekeurig knuffels uit. Het was grappig."

Rollebollen
Toen ze de prins vertelde dat ze in Engeland was geboren, ging het stel erbij zitten en werd er "dronken gerollebold". Reichert zegt 15 tot 20 minuten met Harry te hebben gezoend. "Iemand zal ons vast wel hebben gezien, want er liepen constant mensen de kamers in en uit. We kusten nog een keer en toen zei hij: 'Dat was geweldig!'".

Carrie benadrukt echter dat ze een fijne avond beleefde met de prins en wil hem ook haar oprechte steun betuigen: "Hij moet niet beschaamd zijn over de foto's. Ik vind het jammer dat hij door de publieke opinie zo zwaar onder vuur genomen wordt, maar het zal wel overwaaien", besluit ze in het blad.

04-09-2012 om 13:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dina Tersago gaat op Speeddate

Dina Tersago gaat op Speeddate

http://oi49.tinypic.com/2rrv1wm.jpg

Dina Tersago heeft haar laarzen weer aangetrokken en begint straks aan een nieuw seizoen van 'Boer zkt Vrouw'. Met weer andere boeren, maar met opnieuw een speeddate waar de vijf vrijgezellen al een eerste selectie maken tussen de hoopvolle boerinnen in spé.

04-09-2012 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Jennifer Lopez (43) wil kinderen met toyboy (25)"

"Jennifer Lopez (43) wil kinderen met toyboy (25)"

Om Jennifer Lopez te beluisteren druk op de foto.

.

Jennifer Lopez (43) zou graag kinderen willen met haar toyboy Casper Smart (25). De zangeres heeft al twee kids met haar ex Marc Anthony, maar ziet een grote kroost wel zitten. "We moeten wel even kijken hoe dat gaat want kinderen krijgen kan maar tot een bepaalde leeftijd", schrijft De Telegraaf.

Jennifer is naar eigen zeggen gemaakt voor een groot gezin. "Ik heb graag lief, dat is een groot deel van mijn persoonlijkheid", aldus de latina die sinds november 2011 een relatie heeft met haar  achtergronddanser.

J.Lo lijkt nu toch zeker te zijn van haar gevoelens voor de 25-jarige Amerikaan, maar Casper zou niet te vertrouwen zijn. "Casper is een slang", aldus een insider. "Zo gebruikte hij zijn ex-vriendin om bij Jennifer aan de slag te kunnen en zou hij zijn relatie met de zangeres met een korreltje zout nemen.

03-09-2012 om 12:26 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welke split? Katy Perry en John Mayer samen op festival

Welke split? Katy Perry en John Mayer samen op festival

Om Kate Perry te beluisteren druk op de foto.


.
Het internet gonsde de voorbije dagen met geruchten over de split van Katy Perry en John Mayer. Maar misschien was dat allemaal een beetje prematuur. Gisteren plaatste de zangeres een foto op Instagram waarop ze samen met John Mayer te zien was op een muziekfestival in Los Angeles.

De foto werd geplaatst door ene Katheryn Hudson. Toevallig is dat de echte naam van Katy Perry. Het beeld werd genomen op het FYF Fest in het State Historic Park. Dat de foto daar zaterdagavond genomen werd, bevestigt een getuige aan de Amerikaanse blogger Perez Hilton. Volgens de bron konden Mayer en Perry niet van elkaar afblijven.

03-09-2012 om 12:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kristin Scott Thomas (52) straalt op de rode loper in Venetië

Kristin Scott Thomas (52) straalt op de rode loper in Venetië

http://oi48.tinypic.com/2ihb9xz.jpg

Ze mag dan wel 'al' in de vijftig zijn, Kristin Scott Thomas straalde afgelopen weekend op de rode loper van het Filmfestival van Venetië meer dan de (veel) jongere actrices die er deze editie al poseerden.

De 52-jarige 'Bel Ami'-actrice op de rode loper omschreven in twee woorden? Tijdloze elegantie. Scott Thomas was in Venetië om haar nieuwste film 'Cherchez Hortense' voor te stellen.

03-09-2012 om 12:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna noemt de Fransen gestoord

Rihanna noemt de Fransen gestoord

Om Rihanna te beluisteren druk op de foto.


.
Popster Rihanna zal in het vervolg wel twee keer nadenken voordat ze foto's twittert van zichzelf op een station. De zangeres van Barbados had een foto op Twitter geplaatst toen ze op het Londense station St. Pancras voor een bord stond met daarop de vertrektijd van haar trein naar Parijs. Het gevolg was dat ze eenmaal aangekomen op Gare du Nord in Parijs werd opgewacht door een overenthousiaste menigte.

De beveiligers van het station en haar eigen bodyguards hadden de grootst mogelijke moeite om haar te beschermen tegen de opdringerige fans toen ze het station wilde verlaten. "De Fransen zijn gestoord", twitterde Rihanna later. "Als je mij aan de kant duwt, word je teruggeduwd", vervolgde ze. Daarbij voegde ze nogal wat krachttermen toe om haar kwaadheid toon bij te zetten.

Rihanna was in Parijs om als speciale gast op te treden op het concert dat de Britse band Coldplay gaf in de Franse hoofdstad.

03-09-2012 om 12:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ex Tom Cruise moest van Scientology wc's kuisen met tandenborstel"

"Ex Tom Cruise moest van Scientology wc's kuisen met tandenborstel"

http://oi49.tinypic.com/2cosoyf.jpg

Voor Tom Cruise in het huwelijksbootje stapte met Katie Holmes, hielp de Scientology-kerk hun trouwe lid intensief bij zijn zoektocht naar een goed lief. Zo nodigde de geloofsbeweging acht jaar geleden Scientology-actrices uit voor een auditieprocedure. Van een film was er echter geen sprake. De enige rol die de meisjes konden bemachtigen was die van de ideale vriendin van Tom Cruise, zo vertellen bronnen aan Vanity Fair.

Volgens het Amerikaanse magazine moesten de vrouwelijke Scientology-leden, die in 2004 waren ingegaan op het auditieverzoek, aan de organisatoren vertellen wat ze vonden van Tom Cruise. Een overbodige vraag die niets met de auditie te maken had, zo vertellen voormalige aanhangers in de septembereditie.

Geheimhoudingsplicht
Uiteindelijk kwam de Iraanse actrice Nazanin Boniadi als de 'gelukkige' uitverkorene uit de bus. Tijdens haar voorbereiding, die maar liefst een volle maand in beslag nam, moest de vrouw haar diepste geheimen onthullen aan een Scientology-leider. Ook de details over haar seksleven moest Boniadi uit de doeken doen. Na de uitputtende transformatie en het instemmen met een geheimhoudingsplicht, had de vrouw van eind 2004 tot begin 2005 een korte relatie met Cruise.

Foutjes
Een prijs die minder aangenaam bleek dan we aanvankelijk zouden denken. Hoewel hun relatie een goede start kende, en Boniadi verliefd werd op de intussen 50-jarige acteur, begon Cruise al gauw elk foutje dat ze deed of zei door te geven aan de directie. Toen hij het op een bepaald moment helemaal op zijn heupen kreeg van Boniadi, zou hij haar zelfs het volgende hebben toegeroepen: "Ik krijg meer liefde van een figurant dan van jou", zo schrijft Vanity Fair.

03-09-2012 om 12:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ann Romney wijst Vogue-hoofdredactrice Anna Wintour af

Ann Romney wijst Vogue-hoofdredactrice Anna Wintour af

http://oi46.tinypic.com/2aha4xs.jpg

Mitt en Ann Romney op 1 september op weg naar New Hampshire.

Vogue-hoofdredactrice Anna Wintour is een trouwe Democraat die al meer dan 500.000 dollar verzameld heeft voor president Barack Obama's herverkiezing. Dus is het geen verrassing dat presidentskandidaat Mitt Romneys echtgenote Ann het aanbod om in het modemagazine te verschijnen afgewezen heeft. De 63-jarige moeder van vijf steunt op radio en televisie om de Amerikaanse kiezers te bereiken.

Anna Wintour wil Obama kost wat kost een tweede termijn bezorgen in het Witte Huis. Daarvoor organiseerde ze onder andere een etentje in het huis van 'Sex & The City'-ster Sarah Jessica Parker. Om erbij te mogen zijn, moesten gasten maar liefst 40.000 dollar neertellen. Eerder adviseerde Wintour First Lady Michelle Obama al over haar imago.

"Maar haar eigen politieke voorkeuren terzijde, wil Wintour dat Vogue is waar het gebeurt", vertelt een ex-werknemer aan het Amerikaanse magazine The New Republic. En dus is het aantal politieke artikels, zowel met Democraten als met Republikeinen, in Vogue de voorbije jaren. Het blad interviewde onder andere Sarah Palin, Huma Abedin, Kirsten Gillibrand en Elizabeth Warren. "Republikeinen zijn sinds kort wel minder geneigd om in het magazine te verschijnen", aldus The New Republic. "Een interview met Ann Romney zit er niet in."

Niet dat Romney niet modebewust is, integendeel. Op de Republikeinse Nationale Conventie droeg ze twee keer een jurk van de Amerikaanse ontwerper Oscar de la Renta.

03-09-2012 om 11:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dé 10 blockbusters van het zomerseizoen

Dé 10 blockbusters van het zomerseizoen

http://oi45.tinypic.com/25qc9k6.jpg

Superhelden blijven scoren! Zoveel wordt duidelijk uit de top tien van de grootste films van het zomerseizoen. Met 'The Avengers', 'The Dark Knight Rises' en 'The Amazing Spider-Man' op kop, blikt de Box Office terug op een winstgevende filmzomer, met een totale inkomst van maar liefst 4,3 miljard dollar in Amerika.

Gisteren gaf Exhibitor Relations, het bedrijf dat de ticketverkoop van de Box office opvolgt, het cijfermateriaal van afgelopen filmzomer vrij. Overtuigend op kop staat 'The Avengers', met een record van 617,8 miljoen dollar in Amerika en een wereldwijde opbrengst van 1,5 miljard dollar. De rest van de top 10 ziet er zo uit:

03-09-2012 om 11:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomer van Antwerpen klokt af op 271.000 bezoekers

Zomer van Antwerpen klokt af op 271.000 bezoekers

http://oi46.tinypic.com/2z8qctc.jpg

De achttiende editie van de Zomer van Antwerpen lokte de voorbije twee maanden 271.000 bezoekers naar de Scheldestad. Ze konden op verschillende locaties genieten van theater, muziek, circus en film. De Zomer zette deze editie meer in op gratis voorstellingen en die werden door het publiek gesmaakt.

o was er de gratis voorstelling 'Rue de la Chute' van de Franse theatergroep Royal de Luxe, die twee jaar geleden nog een massa volk lokte met de driedaagse passage van 'De Duiker, zijn hand en de Kleine Reuzin'.

Voorts was er ook nog het gratis 'Cinderella' van het dancegezelschap Let's Go Urban, de films van Cinema Urbana en Muziek in de Wijk. De Zomerbar, vlak aan de circustent, werd ook zeer druk bezocht door circus- en Zomerfans, net als de gratis Zomerbibliotheek die eveneens een schare trouwe bezoekers had.

Ondanks het minder goede weer tijdens de maand juli konden alle geplande voorstellingen plaatsvinden, ook die in openlucht. 'Duikvlucht', '13?' en 'The House that Build us' waren de publiekslievelingen onder de betalende voorstellingen.

Er werden 63.000 tickets verkocht. Het gratis programma bereikte 208.000 bezoekers, waaronder de 85.000 jongeren die de Zomerfabriek bezochten voor het speciaal uitgebouwde programma op hun maat.

03-09-2012 om 11:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obama blijft fan van Clint Eastwood, ondanks lege stoel

Obama blijft fan van Clint Eastwood, ondanks lege stoel

http://oi46.tinypic.com/34t4ln5.jpg

Was de Amerikaanse president Barack Obama beledigd door Clint Eastwoods toespraak op de Republikeinse Nationale Conventie in Tampa (Florida) eind augustus? Blijkbaar niet. Op het presidentiële vliegtuig Air Force One heeft hij aan journalisten gezegd dat hij een grote fan is van Eastwood. "Hij is een geweldige acteur en een zelfs nog betere regisseur", aldus Obama.

Obama had op zijn vliegtuig wel niet veel zin om Eastwoods performance van donderdag te bespreken. Het 82-jarige Hollywood-icoon gaf als 'mystery guest' een korte toespraak voor presidentskandidaat Mitt Romney het podium op kwam. Zijn speech werd een twaalf minuten durende improvisatieoefening met onder andere een 'interview' met een lege stoel, waarop zogezegd een onzichtbare Obama zat. Eastwood vertelde de stoel dat het hem niet gelukt was zijn beloftes na te komen en dat het tijd was dat Romney en zijn running mate Paul Ryan het over namen.

Maar Obama beledigd? De president noemde beledigd zijn "onpresidentieel". Dat staat te lezen in de krant USA Today. "Als je president of presidentskandidaat bent en gemakkelijk beledigd bent, kies je beter een andere baan", zei de 51-jarige met de glimlach. Wat Obama wel leuk zal hebben gevonden, is dat de meest geretweete tweet van de hele Republikeinse conventie uit het Democratische kamp kwam. Team-Obama twitterde "This seat's taken" en meer dan 50.000 mensen herhaalden die quote.

03-09-2012 om 11:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga laat in Amsterdam ankertje tatoeëren

Lady Gaga laat in Amsterdam ankertje tatoeëren

Om Lady Gaga te beluisteren druk op de foto.

.

De geruchten deden al de ronde dat Lady Gaga zich in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam zou bevinden. Ze bevestigde dat zelf met een foto van haar laatste nieuws tattoo.

De zangers twitterde een foto naar haar volgers en fans waarop te zien was dat ze een anker heeft laten tatoeëren in haar zij.

Gaga treedt op 17 september op in de Ziggo Dome in Amsterdam.

02-09-2012 om 14:39 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Familie' zet vier acteurs op straat

'Familie' zet vier acteurs op straat

http://oi45.tinypic.com/2q026mt.jpg

De VTM-soap 'Familie' heeft vier acteurs aan de deur gezet. Met de afbouw van de ziekenhuisscènes en de transformatie van klasserestaurant KomEet naar een sandwichbar, biedt volgens de producers de verhaallijn van Michael Vroemans (Maarten), Robert de la Haye (Victor), Johan De Paepe (Paul) en Heidi De Grauwe (Roos) niet langer mogelijkheden.

De acteurs hebben nog opnames tot eind dit jaar en zullen dus ook in 2013 nog enkele maanden op het scherm te zien zijn. "In het nieuwe seizoen zal de arena van het ziekenhuis afgebouwd worden en zal het klasserestaurant KomEet getransformeerd worden in een bio-sandwichbar. Hierdoor biedt een verdere ontwikkeling van de personages Victor, Paul, Maarten en Roos nog weinig mogelijkheden", klinkt het bij producent Studio-A.

De la Haye vertolkte al drie jaar de rol van dokter Victor, Vroemans kroop zes jaar in de huid van Maarten Van den Bossche, Hedi De Grauwe zette bijna twee jaar de rol van Roos Sterckx neer en Johan de Paepe speelde sinds 2007 Paul Jacbos.

Nieuw gezin
Vanaf november maken de 'Familie'-kijkers wel kennis met het traditionele gezin Pauwels, gespeeld door Hilde De Baerdemaeker (mama Liesbeth), Roel Vanderstukken (papa Benny), Arthur Le Boudec (tienerzoon Arno), Jasmijn Van Hoof (tienerdochter Stefanie) en Ludo Hellinx als inwonende grootvader Patrick.

02-09-2012 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herman Brusselmans genomineerd voor AKO Literatuurprijs

Herman Brusselmans genomineerd voor AKO Literatuurprijs

http://oi47.tinypic.com/vp9hnb.jpg

De Vlaamse auteur Herman Brusselmans maakt met 'Watervrees tijdens een verdrinking' kans op de AKO Literatuurprijs 2012. Ook Stefan Brijs, met 'Post voor Mevrouw Bromley' en de Nederlandse schrijver Arnon Grunberg (De Man zonder ziekte) zijn twee van de vijfentwintig auteurs, onder wie zeven Vlamingen, die kans maken op de belangrijke bekroning.

De jury selecteerde de 25 boeken uit 409 ingezonden Nederlandstalige boeken voor de 'tiplijst', zo luidt het op de website van de literatuurprijs.

Ook op de longlist figureren verder de Vlaamse auteurs Peter Terrin (Post Mortem), Jan van Loy (Ik, Hollywood), Elivs Peeters (Dinsdag), Pascal Verbeken (Grand Central Belge) en Erik Vlaminck (Brandlucht).

De lijst wordt vervolledigd met de Nederlandse auteurs Bernlef (Help me herinneren), Mathijs Deen (Brutus heeft honger), Renate Dorrestein (De stiefmoeder), Stephan Enter (Grip), Joke J. Hermsen (Blindgangers), Mensje van Keulen (Liefde heeft geen hersens), Ewoud Kieft (Oorlogsmythen), Ted van Lieshout (Mijn meneer), Sipko Melissen (Een kamer in Rome), Jan van Mersbergen (Naar de overkant van de nacht), Chaja Polak (Verlegen minnaars), K. Schippers (Op de foto), Anton Valens (Het boek Ont), Jan van der Vegt (De man met de drietand), Wytske Versteeg (De wezenlozen), Ivo Victoria (Gelukkig zijn we machteloos) en Maartje Wortel (Half mens).

Op 28 september wordt de shortlist van maximaal zes titels vrijgegeven. Een maand later, op 29 oktober, wordt de prijs uitgereikt in de Centrale Bibliotheek in De Haag. De winnende auteur ontvangt 50.000 euro.

In 2011 ging de prijs naar Marente De Moor voor 'De Nederlandse maagd'. David Van Reybrouck was een jaar eerder de laatste Vlaamse laureaat met 'Congo, een geschiedenis'.

02-09-2012 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber kroont zichzelf met nieuwe tatoeage

Justin Bieber kroont zichzelf met nieuwe tatoeage

Om Justin Bieber te beluisteren druk op de foto.

.

Wie is de koning van de (Canadese) tienerpop? Justin Bieber, zo lijkt het 18-jarige popidool ons nog maar eens duidelijk te maken. Om voor eeuwig de troon te bekleden, heeft Bieber zichzelf immers permanent laten kronen met een tatoeage in de vorm van een kroontje.

"Nieuwe tatto. Het is een kroon als je dat niet zou zien", zo schreef de 'Boyfriend'-zanger op Twitter. Op het kiekje zien we hoe Bieber in ontbloot bovenlijf uitgestrekt op het bed ligt met een nogal vreemde uitdrukking op zijn gezicht, alsof hij nu al beseft dat een zelfbekroning misschien een beetje overdreven was.

Het kroontje net boven zijn borst is zeker niet Biebers eerste tatoeage. Zo heeft de Canadese popzanger ook een afbeelding van Jezus op zijn been en pronkt het woord 'Yeshua' (Jezus) onder zijn linkeroksel. Zijn heup versierde de 18-jarige jonge knaap eerder al met een vogeltje.

Pistool
Justin Bieber ligt onder vuur in Amerika, nadat hij afgelopen week tijdens een bezoekje aan de filmset van Selena Gomez besloot om een pistool te richten op zijn liefje. Hoewel het om een nepgeweer ging, waren vele Amerikanen toch geschokt. Met de recente schietpartijen in de bioscoop van Aurora en aan het Empire State Building in New York nog vers in het geheugen, rekent zijn onverantwoordelijke foto dan ook op heel veel onbegrip.

02-09-2012 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham breekt belofte en draagt trainingspak

Victoria Beckham breekt belofte en draagt trainingspak

http://oi47.tinypic.com/2prbsi0.jpg

Ze had gezworen dat ze nooit de straat op zou gaan in een trainingspak. Maar vier maanden later is het al zover. Victoria Beckham heeft vrijdag haar jurkje en hakken in de kast laten staan. Ze werd op straat gefotografeerd in een grijze jogging en limoenkleurige sportschoenen.

Is dat erg? Totaal niet. Alleen had la Beckham (38) in maart niet bij hoog en laag moeten beweren dat het haar nooit zou overkomen. "Ik ben te dol op mode om een trainingspak te dragen", zei ze toen in het Franse modemagazine Madame Figaro. "Hetzelfde geldt voor Uggs. Ik draag die alleen thuis." Misschien schuilt er toch iets 'Sporty' in Posh Spice?

02-09-2012 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!