Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

28-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reese Witherspoon bevallen van zoontje

Reese Witherspoon bevallen van zoontje

http://oi45.tinypic.com/358usdy.jpg

Reese Witherspoon (36) en haar man Jim Toth verwelkomden vandaag hun eerste kind samen, zoon Tennessee James. Witherspoon heeft al twee kinderen uit haar huwelijk met Ryan Philippe.


Moeder en kind maken het goed, laat een woordvoerder weten.

Vorige maand bracht Witherspoon enkele dagen door in een ziekenhuis in Los Angeles, nadat gevreesd werd dat ze te vroeg zou bevallen. Ze kreeg toen rust opgelegd.

Witherspoon en cameraman Jim Toth trouwden in maart 2011, in juni dit jaar kondigde ze aan dat ze haar carrière opzij zou zetten om haar kind op te voeden.

28-09-2012 om 13:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clarkson verkoopt 'Top Gear' voor acht miljoen aan BBC

Clarkson verkoopt 'Top Gear' voor acht miljoen aan BBC

http://oi48.tinypic.com/1zvprw5.jpg

Jeremy Clarkson heeft het productiehuis achter 'Top Gear' aan de BBC verkocht. Daardoor krijgt de zender de volledige controle over het populaire tv-programma. Clarkson ziet zijn fortuin hierdoor met liefst vier miljoen pond (vijf miljoen euro) toenemen. Hij tekende meteen ook een contract waarmee hij de komende drie jaar presentator blijft.


De Top Gear-presentator beschikte over de helft van de aandelen van Bedder 6, de andere helft was in handen van producer Andy Wilman. Het duo vangt naar schatting ongeveer 8 miljoen pond door de verkoop. Daarnaast betaalt de zender Clarkson ook tot 2015 nog een speciale premie, waarmee hij door de deal in totaal 5 miljoen pond rijker geworden is. Clarkson was al de best betaalde tv-figuur van de BBC. Het budget voor de aankoop zou uit de commerciële afdeling van de zender komen.

De BBC verdedigt de aankoop met de melding dat de inkomsten door het succes van Top Gear in de rest van de wereld nu rechtstreeks binnenstromen. De zender sloot ook nieuwe overeenkomsten af met co-presentators James May en Richard Hammond. Eerder dit jaar raakten de duizelingwekkende cijfers bekend van de bedragen die Clarkson en Wilman verdienden met de opbrengsten van Top Gear buiten de show. Clarkson zal wel een deel van de commerciële opbrengsten van Top Gear blijven ontvangen.

Officieel wil de BBC niet bekend maken wat de aandelen gekost hebben, maar bronnen bevestigen dat het bedrag onder tien miljoen pond zou liggen. Bij de BBC veroorzaakt de aankoop toch veel ophef, aangezien de organisatie probeert te besparen.

Wie zich afvraagt waar de naam 'Bedder 6' vandaan komt: het zou een verwijzing zijn naar 'better sex', de naam die Clarkson en Wilman aan de slaapzaal van hun oude school gaven.

28-09-2012 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crooner Andy Williams (84) overleden

Crooner Andy Williams (84) overleden

Om Andy Williams te beluisteren druk op de foto.


.
Andy Williams, bekend van 'Moon River' en 'Can't Get Used To Losing You', is na een jarenlange strijd tegen kanker gisteren overleden. Williams werd 84, hij laat zijn tweede vrouw Debbie en drie kinderen achter.

De crooner behaalde 18 gouden en drie platinum albums in zijn 75 jaar durende carrière. Hij begon zijn carrière in de late jaren dertig in het Williams Brothers Quartet, met zijn broers Bob, Dick en Don.

In 1952 ging hij solo en keerde hij het cabaret de rug toe om pophits te gaan zingen.

In de jaren vijftig en zestig had hij een reeks hits met onder meer Can't Take My Eyes Off You', 'Music to Watch Girls By' en 'I Think I Love You'. Zijn best bekende hit is 'Moon River', uit de film 'Breakfast at Tiffanys'. In 1961 won hij er een Oscar voor.

Williams begon in 1962 met 'The Andy Williams' show op NBC, die tv-show liep tot 1971 en kwam daarna jaarlijks terug als een kerstspecial. In 1992 opende Williams in Missouri het Andy Williams Moon River Theatre. Daar op het podium maakte hij in november vorig jaar bekend dat hij blaaskanker had.

27-09-2012 om 16:49 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Boonen en zijn eerste tattoo...

Tom Boonen en zijn eerste tattoo...

http://oi50.tinypic.com/ct36r.jpg

Naast 'Tornado Tom' gaat Tom Boonen voortaan ook door het leven als 'Tattoo Tom'. De Belgische kampioen en slokop van het klassieke voorseizoen heeft op zijn borstkas de zin 'My Ride My Fight My Life' laten vereeuwigen. Tatoëerder van dienst was niemand minder dan Tijs Vanneste, de gewezen frontman van metalband Oceans of Sadness. Vanneste baat in Dessel tattoostudio 'T*INK' uit.


"Ik ben heel sterk in het relativeren, heel sterk... maar nu ben ik toch wel een beetje vereerd. Ik krijg dan ook niet elke dag de kans om een wereldkampioen te ontmaagden", klonk het opgewekt op de Facebookpagina van Vanneste. Boonen was eveneens in de wolken: "Amigo, nog is nen dikke merci hé. Twas geniete en ze is super goe gelukt."

In april 2011 was er al een gephotoshopte foto verschenen van een getatoeëerde Boonen met Japanse lotusbloemen. "Man man. Ik denk dat ik die meteen ga laten zetten", zei hij toen opgewonden in een interview met wielertoerist.be.

"Ik had al vol kunnen staan"
"Als ik geen wielrenner of publiek figuur was, stond ik nu wellicht al helemaal vol. Allez, dat is misschien een beetje overdreven. Maar op mijn armen zou ik er toch alleszins een paar hebben. Dat gaat nu niet, door die korte mouwtjes waarin we altijd rondfietsen. De mensen en sommige sponsors zouden daar commentaar op hebben. Mijn ouders, Lore en mijn broer weten dat ik er mok een paar ga laten zetten van zodra ik stop met koersen. De plannen zijn nu reeds gemaakt", klonk het nog.

Goed 18 maanden later heeft Boonen zijn eerste (bescheiden) inktbeurt achter de rug. Plannen om te stoppen heeft de renner van Omega Pharma-Quick.Step echter nog niet.

27-09-2012 om 16:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Astrid in Wonderland' voortaan ook op Nederlandse televisie

'Astrid in Wonderland' voortaan ook op Nederlandse televisie

http://oi49.tinypic.com/f9pa10.jpg

Het derde seizoen van 'Astrid in Wonderland' ging vorige week vrijdag van start op VIJF en was na één uitzending meteen het bestbekeken VIJF-programma van deze maand met 214.072 kijkers op vrijdag en 121.379 kijkers voor de herhaling op zondag. Het succes van Vlaanderens favoriete Hollywooddame gaat ook onze Noorderburen niet onopgemerkt voorbij: de Nederlandse zender Net5 heeft zopas de uitzendrechten van het eerste seizoen van 'Astrid in Wonderland' verworven. Daarmee is de realityshow het eerste intern geproduceerde VIJF-programma dat aan een buitenlandse zender wordt verkocht.

27-09-2012 om 16:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber rouwt om zesjarige fan

Justin Bieber rouwt om zesjarige fan

Om Justin Bieber te beluisteren druk op de foto.


.
Justin Biebers hart brak gisterochtend toen hij vernam dat de zesjarige Avalanna Routh, met wie hij in februari nog een Valentijnsafspraakje had, was overleden.

"Heb net het slechtste nieuws ooit gekregen. Een van de grootste geesten die ik ooit ontmoette, is niet meer. Bid astublief voor haar familie en voor haar. RIP Avalanna", schreef Bieber op zijn Facebook en Twitter.

Campagne
Bieber raakte bevriend met Avalanna, die aan een zeldzame en agressieve vorm van kanker leed, nadat hij haar en haar moeder met Valentijn in New York ontmoette. Bieber vernam dat Avalanna hem dolgraag wilde ontmoeten nadat op sociale media de campagne 'Get Avalanna to meet Justin Bieber' was gelanceerd. "Dat was één van de beste dingen die ik ooit heb gedaan. Ze was verbluffend en heeft me enorm geïnspireerd #MrsBieber", twitterde hij toen.

Hij speelde twee uur lang met  het meisje en ging haar nog enkele keren bezoeken. Avalanna mocht zich naast 'Mrs. Bieber' ook de held van Jessica Biel noemen, die ze eerder deze maand ontmoette tijdens een 'Stand Up to Cancer'-benefiet.

27-09-2012 om 16:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pink Panther-baas Herbert Lom (95) overleden

Pink Panther-baas Herbert Lom (95) overleden

http://oi49.tinypic.com/20h0sq1.jpg

Herbert Lom, de man die vooral bekend is om zijn rol van hoofdinspecteur Charles Dreyfus in de 'Pink Panther'-films, is vandaag in zijn slaap overleden. Dat meldt zijn familie. Lom werd 95.


In zes films en series speelde Lom de vervelende baas van Inspecteur Clouseau, rol van Peter Sellers. Onder meer in 'The Return of the Pink Panther' (1975), 'The Curse of the Pink Panther' (1983) en 'Son of the Pink Panther' uit 1993.

Lom vertolkte in 1964 de politiechef voor het eerst in 'A Shot in the Dark' en zijn alter ego werd met elke film onhandiger.

De in Tsjechoslovakije geboren Lom speelde in meer dan honderd films, waaronder ook 'Spartacus' en de zwarte komedie 'The Ladykillers'.

Twee keer speelde hij de rol van Napoleon Bonaparte, in 'The Young Mr. Pitt' uit 1942 en in 'War and Peace' uit 1956.

Zijn zoon Alec verklaart in de Daily Mirror: "Zoals zoveel acteurs, wilde hij niet in een bepaalde rol vastroesten en nadat hij in heel wat films de rol van de Oost-Europese gangster had gespeeld, was hij opgetogen toen hij door regisseur Blake Edwards werd gevraagd om een komische rol te spelen naast Peter Sellers. Hij heeft enorm van die rol genoten. Hij kon honderduit vertellen over zijn samenwerking met Peter Sellers. Het was een nachtmerrie om met Sellers te werken omdat hij enorm kon giechelen. Samen hebben mijn vader en Sellers tientallen takes verknoeid door in de lach te schieten".

27-09-2012 om 15:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Chris Brown gaat vreemd met Nicole Scherzinger"

"Chris Brown gaat vreemd met Nicole Scherzinger"

Om Chris Brown te beluisteren druk op de foto.


.
Het lijkt er op dat Chris Brown zijn vriendin Karrueche Tran bedriegt met Pussycat Doll Nicole Scherzinger, de af-en-aan-vriendin van F1-rijder Lewis Hamilton. Nicole en Chris ontkennen.

Chris en Nicole zijn eerder deze week samen gesignaleerd in nachtclub Supperclub waar ze het wel érg gezellig met elkaar hadden. Omstanders wisten niet wat ze zagen toen Chris en Nicole elkaar zoenden. Je kan hier de foto's bekijken.

"Ze stonden heel intiem te dansen en ze zaten aan elkaar. Op een gegeven moment leunde Chris voorover om haar te zoenen. Nicole legde haar hoofd op zijn schouder en toen begonnen ze te kussen. Ik kon niet geloven dat Chris haar zo opvallend kuste", vertelt een ooggetuige aan X17.

Brown heeft al eens goed gelachen met de berichten. Hij laat weten dat hij goed bevriend is met zowel Nicole als Lewis Hamilton en dat het misschien leek dat hij Nicole kuste, maar dat de twee slechts probeerden tegen elkaar te praten boven de luide muziek. Een woordvoerder van Nicole stelt hetzelfde.

27-09-2012 om 15:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gert Verhulst koopt villa van 6,5 miljoen euro voor hem en vriendin Ellen

Gert Verhulst koopt villa van 6,5 miljoen euro voor hem en vriendin Ellen

http://oi46.tinypic.com/21o7o5u.jpg

Oostduinkerke is een bekende Vlaming rijker. Niemand minder dan Gert Verhulst (44) zou er een riante villa op de kop hebben getikt, een liefdesnest van 6,5 miljoen euro voor hem en zijn hernieuwde liefde Ellen Callebout (34). Uiteraard kocht Gert geen kat in een zak, want op vijf badkamers, vijf slaapkamers, twee zwembaden en ga zo maar door staat natuurlijk een flinke prijs.

Het domein van 2.000 vierkante meter is perfect gelegen voor Gert en Ellen. Het ligt namelijk precies tussen Plopsaland en Blankenberge, waar Ellen een brasserie uitbaat. "Het moest blijkbaar snel gaan", zo zegt een bron in Story. "Drie weken geleden nam Gert voor het eerst contact op met het immokantoor voor deze villa en bij de derde afspraak was er meteen een akkoord." De topman van Studio100 ontkent de aankoop.

27-09-2012 om 15:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russell Brand aast op Playboy-tweeling

Russell Brand aast op Playboy-tweeling

http://oi46.tinypic.com/oa29p3.jpg

Komiek Russell Brand, de ex van Katyh Perry, heeft zijn zinnen gezet op de Britse Playboytweeling Carla en Melissa Howe. Die twee woonden zijn comedyshow bij in Beverly Hills en na afloop wilde Brand maar één ding: hun telefoonnummers. De voormalige drug-en seksverslaafde hoopt wellicht in de voetsporen te treden van Playboybaas Hugh Hefner, die een jaar lang samenwoonde met een andere Playboytweeling, Karissa en Kristina Shannon.


Carla Howe in The Sun: "De zaallichten gingen aan en enkele Amerikaanse meiden begonnen te gillen. Russell zei dat hij hen raar vond en niet geïnteresseerd was, en na afloop pikte hij ons uit het publiek. Een van zijn medewerkers zei dat we buiten moesten wachten en even later kwam Russell aangereden. Hij draaide zijn autoraampje neer en zei ons hoe mooi hij ons vond. Hij kon maar niet geloven dat we een tweeling zijn. Hij zei dat hij naar huis ging en vroeg of we mee wilden. Maar van zodra een fotograaf opdook, noteerde hij onze telefoonnummers en reed hij weg".

Verandering van spijs...
De tweeling was op stap met een gezelschap waar ook voetballer Ashley Cole toe behoorde.

Sinds hij eind vorig jaar scheidde van Katy Perry, heeft Russell Brand niet stilgezeten. Hij had romances met het Hongaarse model Nikolett Barabas, met de Mexicaanse artieste Oriela Medellin Amieiro en actrice Isabella Brewster. Hij had ook een kortstondige affaire met Spice Girl Geri Halliwell.

Tom Cruise
De Playboytweeling houdt ook wel van een feestje. Enkele dagen nadat zijn scheiding van Katie Holmes een feit was, mochten ze de zinnen van Tom Cruise verzetten in de Londense stripclub Chinawhite.

27-09-2012 om 15:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert en Kristen wonen weer samen en hebben trouwplannen

Robert en Kristen wonen weer samen en hebben trouwplannen

http://oi47.tinypic.com/fmkx8x.jpg

Het lijkt de goeie weg op te gaan voor Robert Pattinson en Kristen Stewart. Eerder deze week raakte nog bekend dat hij haar nog een kans geeft en een maand lang zal proberen hun relatie weer op de rails te krijgen nadat ze hem had bedrogen met regisseur Rupert Sanders. Nu blijken Robert en Kristen weer samen te wonen en volgens sommige bronnen hangt er zelfs een huwelijk in de lucht.


Volgens een insider in het magazine Us Weekly stelde Robert zijn voorwaarden. Zo zou hij Kristen enkel terugnemen indien zij zich volop zou engageren en akkoord gaan met hem te trouwen.

"Hoewel Kristen zijn hart heeft gebroken, beseft hij dat hij niet zonder haar kan leven. Hij is altijd van haar blijven houden en hij gelooft dat zij ook nog van hem houdt. Hij wil alles doen om het deze keer te laten slagen, maar dan moet zij duidelijk maken dat het menens is en dat ze haar hele leven bij hem wil blijven".

Inmiddels is Liberty Ross, de vrouw van Rupert Sanders die in 'Snow White and the Huntsman' de moeder van Kristen speelt, gespot met haar trouwring aan. Die had ze in een lade gelegd nadat het bedrog van haar man en vader van hun twee kinderen aan het licht was gekomen. Eind goed, al goed?

27-09-2012 om 15:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Waes gaat tweede keer trouwen

Tom Waes gaat tweede keer trouwen

http://oi45.tinypic.com/swxtog.jpg

Zo avontuurlijk en rebels hij is in alles wat hij op tv-vlak doet, zo klassiek is Tom Waes achter de schermen. Het 43-jarige enfant terrible van 'Tomtesterom' is acht jaar nadat de vonk is overgelagen aan de schoolpoort op één knie gegaan voor zijn 39-jarige vriendin Mieke.

"Als je al zo lang samen bent, mag de volgende stap wel worden gezet. En 't gaat fantastisch. Ook tussen onze kinderen (Tom heeft een dochter Isah en een zoon Milo uit zijn eerste huwelijk, Mieke een dochter Lisa, red.) botert het al van in het begin zeer goed. Dan moet je niet meer twijfelen." Wanneer de twee precies trouwen, is nog niet bekend.

26-09-2012 om 16:46 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lisa Marie Presley wordt schaapboer

Lisa Marie Presley wordt schaapboer

http://oi49.tinypic.com/14awvuv.jpg

Lisa Marie Presley heeft onlangs een kudde schapen gekocht en geniet ervan voor de dieren te zorgen. De dochter van The King woont met haar man Michael Lockwood en hun tweelingdochters Harper en Finley op een landgoed in het Zuid-Engelse Sussex en stort zich volop op het buitenleven.


"Ze wil dat haar kinderen met beide voeten op de grond blijven en weten wat het betekent om op het land te werken", aldus een bron in The Sun.

Lisa Marie geniet van het leven op het Engelse platteland, waar de mensen volgens haar vriendelijker zijn dan in Californië.

"De mensen in Californië zijn vooral bezig met zichzelf. Ik woonde zeventien jaar in dezelfde buurt en ik heb er niet één buur leren kennen. Toen ik naar hier verhuisde, kreeg ik meteen welkomstkaarten en bloemen van mensen uit de buurt. De levenskwaliteit hier is zo verfrissend, precies wat ik nodig had. De pers ligt hier soms op de loer, maar de locals beschermen me goed en dat is iets wat ik nooit eerder had meegemaakt".

26-09-2012 om 16:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry is Billboards vrouw van het jaar

Katy Perry is Billboards vrouw van het jaar

Om Katy Perry te beluisteren druk op de foto.


.
Katy Perry is door muziekmagazine Billboard tot vrouw van het jaar uitgeroepen. Ze wordt gelauwerd als "een van de spannendste en meest inspirerende artiesten". Perry treedt met deze titel in de voetsporen van onder meer Taylor Swift, Fergie en Beyoncé.

Hoofdredacteur Bill Werde verklaart: "Katy Perru is nog geen vijf jaar geleden doorgebroken en heeft al meer verwezenlijkt dan de meeste artiesten in een hele carrière".

Met deze jaarlijkse prijs, die voor de zevende keer wordt uitgereikt, wil Billboard hulde brengen aan de meest getalenteerde vrouwen in de muziekbusiness. Perry krijgt haar award op 30 november in New York uitgereikt.

26-09-2012 om 16:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna noemt Barack Obama "zwarte moslim"

Madonna noemt Barack Obama "zwarte moslim"

http://oi47.tinypic.com/21nma87.jpg

Popdiva Madonna heeft alweer voor een relletje gezorgd tijdens één van haar optredens. Zo verraste ze haar fans in Washington DC met een uitspraak over de Amerikaanse president Barack Obama. "Er zit een zwarte moslim in het Witte Huis. Dat is heel wat, toch?", liet ze zich ontvallen.


Nog niet zo lang geleden oogstte De Queen of Pop bakken kritiek toen ze tijdens haar show in Parijs een videoclip liet zien waarin Marine Le Pen verscheen met een hakenkruis op het voorhoofd. Nu zorgde ze dus opnieuw voor heel wat commotie. Na een nummer hield ze een korte toespraak waarin ze Abraham Lincoln en Martin Luther King Jr. vermeldde. Nadien noemde ze de huidige president een "zwarte moslim".

Een dag na de uitspraak laat Madonna echter weten dat het om een grap ging. "Ik weet heus wel dat Obama geen moslim is, hoewel er genoeg mensen in dit land zijn die dat wél denken. En trouwens, wat dan nog?", reageerde ze verbolgen.

"Ik wou enkel aantonen dat een goede man een goede man is, ongeacht tot wie hij ook zijn gebeden richt. Het kan mij niet schelen welke religie Obama verkiest en dat zou andere mensen in Amerika ook niet moeten deren", verdedigde ze zich.

De beelden van haar uitspraak blijven, ondanks haar verklaring, echter scoren op het internet.

26-09-2012 om 16:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmfestival Gent tourt op 9 oktober met 'The Broken Circle Breakdown'

Filmfestival Gent tourt op 9 oktober met 'The Broken Circle Breakdown'

http://oi46.tinypic.com/jfemnc.jpg

Wie te laat was om tickets te reserveren voor Felix van Groeningens 'The Broken Circle Breakdown' op 9 oktober in Vooruit, kan deze openingsfilm van het 39ste Filmfestival Gent dezelfde avond ook gaan bekijken in Kinepolis Gent, Kortrijk, Antwerpen, Hasselt en Leuven. Exclusief en in avant-première.


Dood van een schaduw
Ook de kortfilm 'Dood van een Schaduw' van Tom Van Avermaet en met Matthias Schoenaerts in de hoofdrol, zal die avond in avant-première te zien zijn. De film heeft onlangs de prijs voor beste kortfilm gewonnen op het Amerikaanse LA Shorts Fest (6 - 13 sept). Maar liefst 250 kortfilms dongen mee naar deze 'best of the fest Award.' Dankzij de prijs in LA komt de film nu ook in aanmerking voor de longlist van Oscar voor Korte Film. 'Dood van een Schaduw' gaat over een soldaat, Nathan Rijckx, die stierf tijdens de Eerste Wereldoorlog. Een vreemde verzamelaar heeft zijn schaduw gevangen en heeft hem een nieuwe kans tot leven gegeven in ruil voor het vangen van 10.000 schaduwen.

Johan Heldenbergh
'The Broken Circle Breakdown' is gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk van Johan Heldenbergh, die samen met Veerle Baetens de hoofdrol speelt in de filmbewerking. Het is na 'Steve + Sky' (2004), 'Dagen zonder lief' (2007) en 'De helaasheid der dingen' (2009) van Groeningens vierde lanspeelfilm.

Hartverscheurend
'The Broken Circle Breakdown' vertelt het liefdesverhaal van Elise en Didier. Zij heeft haar eigen tattooshop, hij speelt banjo in een bandje. Het is liefde op het eerste gezicht, al zijn de verschillen groot. Hij praat, zij luistert. Hij is overtuigd atheïst, tegelijk ook naïeve romanticus. In haar nek staat een kruis getatoeëerd, toch is ze de nuchterheid zelve.

Wanneer dochtertje Maybelle geboren wordt, is hun geluk compleet. Maar als Maybelle zes is, wordt ze ernstig ziek. Didier en Elise reageren totaal verschillend. Maybelle laat hen echter geen keuze: Didier en Elise moeten samen voor haar vechten.

Raak je daar samen door als je zo verschillend bent? Of laat de liefde je in de steek als je ze meest nodig hebt?

'The Broken Circle Breakdown' is een intens melodrama, vol passie en muziek. Over hoe liefde het noodlot overwint, en soms ook niet.

"Wij zijn bijzonder blij dat we 'The Broken Circle Breakdown' als openingsfilm én in een speciale editie van 'Filmfestival Gent On Tour' kunnen vertonen' zegt artistiek directeur Patrick Duynslaegher. 'De Vlaamse regisseur Felix van Groeningen bevestigt met zijn vierde lange speelfilm dat hij een van de grootste talenten is uit de Europese cinema. Met elke nieuwe film lijkt hij zichzelf opnieuw uit te vinden als cineast en toch weet hij altijd een unieke toon en stijl aan te houden. Met het zowel hartverscheurende als hartverwarmende 'The Broken Circle Breakdown' voegt Felix een film met een grote emotionele maturiteit toe aan zijn nu al indrukwekkende filmografie. We zijn ervan overtuigd dat de première op het Filmfestival Gent het startshot zal betekenen van een briljante carrière van een film die niemand onberoerd zal laten".

'The Broken Circle Breakdown' en 'Dood van een Schaduw'
Dinsdag 9 oktober om 20u15
Kinepolis Gent, Hasselt, Leuven, Antwerpen en Kortrijk

Tickets zijn nu te koop op www.kinepolis.com.

Het 39ste Filmfestival Gent loopt van 9 tot en met 20 oktober in Kinepolis Gent, Studio Skoop, Sphinx, Vooruit, KASKcinema, Caermersklooster en 't Kuipke. Tickets en info op www.filmfestival.be.

26-09-2012 om 16:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maaike Neuville in erotische film

Maaike Neuville in erotische film

http://oi48.tinypic.com/xbzfpd.jpg

Na Lien Van de Kelder in 'The Spiral' en de nieuwe van Lars Von Trier gaat ook Maaike Neuville de internationale toer op, zo schrijft Het Laatste Nieuws. De Vlaamse actrice gaat in zee met de Britse regisseur Peter Greenaway (77), die vooral bekendstaat voor zijn expliciete vertoning van seks, geweld en andere vulgariteiten.

Zijn nieuwste film 'Goltzius and the Pelican' speelt zich af in 1590 en brengt enkele erotische versies van de verhalen uit het Oude Testament tot leven. Maaike Neuville speelt de rol van Isodora en flankeert naast enkele Italiaanse sterren, voormalig Antwerps stadsdichter Ramsey Nasr en de Amerikaanse acteur F. Murray Abraham, die een Academy Award voor Beste Acteur won voor zijn vertolking in 'Amadeus'.

26-09-2012 om 16:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Véronique De Kock 45 dagen zonder rijbewijs

Véronique De Kock 45 dagen zonder rijbewijs

http://oi49.tinypic.com/2yv5vuw.jpg

Véronique De Kock heeft gisteren een rijverbod van 45 dagen gekregen. De Kock reed vorig jaar jaar in juni 150 kilometer per uur op een plaats waar de toegelaten snelheid 90 kilometer per uur bedraagt. De Kock reed met haar wagen tussen Damme en Knokke-Heist, een weg die berucht is voor zware ongevallen.


De advocaat van De Kock probeerde een milde straf voor zijn cliënt te krijgen omdat De Kock nog een blanco strafblad heeft en zij veel kilometers per jaar doet, maar de rechter had geen oor naar die argumenten.

Véronique De Kock mag dan ook binnenkort haar rijbewijs voor een periode van 45 dagen inleveren en krijgt er nog een geldboete van 649 euro bovenop.

Volgende maand neemt de zwangere De Kock deel samen met Axel Daeseleire aan de Conti 4x4 Trophy, een vierdaagse rally door de woestijn in Marokko. Vermoedelijk mag ze het inleveren van haar rijbewijs tot na die avontuurlijke ontdekkingsrally uitstellen.

26-09-2012 om 16:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Whitney Houston in ongeval met vriend

Dochter Whitney Houston in ongeval met vriend

http://oi45.tinypic.com/f3c9aa.jpg

Bobbi Kristina, de dochter van Whitney Houston, was zondagavond betrokken in een verkeersongeval in Georgia. De zwarte Camaro van haar vriend Nick Gordon, die als elfjarige door haar moeder werd geadopteerd, raakte vooraan helemaal vernield. De twee waren naar verluidt aan het ruziën toen het ongeval gebeurde. Niemand raakte gewond.


De details van het ongeval zijn niet duidelijk. Vast staat dat er geen ander voertuig bij betrokken was. Nick reed en Bobbi zat op de passagiersstoel.

Volgens TMZ was het koppel aan het ruziën toen het ongeval gebeurde. Niemand raakte gewond, maar de airbags sprongen open en de band van het rechtervoorwiel klapte. Toch reed Nick nog naar het appartement waar hij met Bobbi woont. Daar kwamen agenten korte tijd later aan nadat ze een klacht over burengerucht hadden gekregen. Niemand deed de deur open, de politie onderzoekt het ongeval.

26-09-2012 om 16:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele over Rihanna, Madonna en Gaga: "Je zou ze eens van dichtbij moeten zien"

Adele over Rihanna, Madonna en Gaga: "Je zou ze eens van dichtbij moeten zien"

Om Adele te beluisteren druk op de foto.


.
Adele heeft het niet begrepen op haar zingende collega's die zichzelf verkopen door in hun video's zo weinig mogelijk kleren te dragen. Volgens Adele zien ze er in het echte leven helemaal niet zo glamoureus uit.

"Ik heb ze allemaal van dichtbij gezien. Dat is toch niet zoals ze er in tijdschriften of in hun video's uitzien. Overigens vind ik het niet netjes dat ze zichzelf seksueel uitbuiten. Dat vind ik niet echt stichtend".

Volslank
Adele heeft altijd al een voller figuur gehad en onderstreept dat ze nooit op dieet zou gaan om haar imago te veranderen en zo meer succes te krijgen. Voor Adele, die van haar album '21' wereldwijd 23 miljoen stuks verkocht, moet de muziek voor zich spreken.

"Ik heb nog nooit de cover van een magazine of een muziekvideo gezien en gedacht 'zo moet ik eruitzien om succes te hebben'. Om meer platen te verkopen hoef ik die weg niet op te gaan. Ik sta daar gewoon en ik zing. Het kan me niet schelen dat ik zwaarder ben dan andere zangeressen. Hoe je er ook uitziet, wat telt is dat je gelukkig bent met jezelf".

26-09-2012 om 16:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!