NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

01-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extra concert Justin Bieber in Sportpaleis

Extra concert Justin Bieber in Sportpaleis

Om Justin Bieber te beluisteren druk op de foto.


.
Het concert van Justin Bieber op 10 april 2013 in het Sportpaleis is reeds maanden op voorhand uitverkocht. Omdat de vraag naar tickets blijft stijgen, voegt Justin Bieber een tweede concert toe: op donderdag 11 april speelt hij een extra concert in het Antwerpse Sportpaleis.
Zaterdag trapte Justin Bieber zijn wereldtournee af in Glendale. Nog tot eind januari trekt hij met zijn 'Believe' tour door de Verenigde Staten. In februari komen ze aan in Europa en in de paasvakantie houdt hij twee dagen halt in het Sportpaleis.

De ticketverkoop voor het extra concert start aanstaande donderdag om 20 uur op www.teleticketservice.com of op tel. 070 345 345.

Tickets kosten 38, 48, 55 of 65 euro, wil je in de Golden Circle plaatsnemen, dan betaal je 85 euro. Betalen kan met Bancontact, overschrijving of kredietkaart.

01-10-2012 om 17:50 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry viert scheiding van Russell Brand

Katy Perry viert scheiding van Russell Brand

Om Katy Perry te bekijken druk op de foto.


.
Op 23 oktober zou Katy Perry haar tweede huwelijksverjaardag vieren, maar eind vorig jaar vroeg ze de scheiding aan van Russell Brand en die werd in juli afgerond. In plaats van wat te zitten kniezen, heeft Katy besloten er een groot feest van te maken. Op 25 oktober wordt ze bovendien 28 jaar.

"Wekenlang ziet ze al op tegen die 23ste oktober en nu heeft ze iets gevonden om er een positieve draai aan te geven. Twee dagen later is het haar verjaardag en het laatste wat ze wil, is die week depressief en ellendig doorbrengen. Haar vrienden hebben haar proberen overtuigen om een groot feest te geven of een paar dagen de bloemetjes buiten te zetten in Las Vegas, maar Katy opteert voor een feest bij haar thuis. Ze noemt het haar 'scheidngsfeest'".

Katy en de Britse komiek Russell Brand trouwden tijdens een romantische ceremonie in India, maar veertien maanden later kondigden ze al aan dat hun huwelijk voorbij was. Katy begon inmiddels een relatie met John Mayer, Russell heeft sinds de scheiding een hele reeks vrouwen gehad.

01-10-2012 om 17:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stalker van ex-Miss België Virginie Claes voor Hasseltse rechtbank

Stalker van ex-Miss België Virginie Claes voor Hasseltse rechtbank

http://oi46.tinypic.com/w2n9ya.jpg

Een 53-jarige man uit Zuid-Limburg stond voor de Hasseltse correctionele rechtbank terecht wegens stalking van twee vrouwen, onder wie Miss België 2006 Virginie Claes. Het andere slachtoffer is de uitbaatster van een massagesalon in het Genkse. Het openbaar ministerie vroeg voor de man, die zich door zijn raadsman liet vertegenwoordigen, een strenge toepassing van de strafwet. De rechtbank doet op 31 oktober een uitspraak.


De man was eerst gedurende twaalf jaar gevechtspiloot bij de luchtmacht en nadien begon hij een firma die cameraproducties verzorgde. Zo kwam hij in contact met Virginie Claes. Na herhaalde contacten tussen hem en Claes had de man blijkbaar bepaalde verwachtingen, waarna hij haar begon te stalken.

Op het andere slachtoffer had hij een oogje, maar ook die verhoopte relatie liep af op een sisser. De man werd verdacht van het aanmaken van valse Facebook- en Netlogprofielen voor de vrouw uit het Genkse, waarin hij de vrouw met haar werk beledigde en haar in een slecht daglicht plaatste. In sms-berichten uitte hij bedreigende taal ten opzichte van de vrouw en haar kind. Hij maakte gebruik van valse e-mailadressen.

De verdediging van de voormalige piloot vroeg aan de rechtbank de gunst van de opschorting van straf of een werkstraf.

01-10-2012 om 17:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De coke-nagel van junkie prinses Leia

De coke-nagel van junkie prinses Leia

http://oi46.tinypic.com/wsmots.jpg

Actrice Carrie Fisher heeft nooit een geheim gemaakt van haar drugsverslaving en haar psychische problemen. Eerder bekende ze al dat ze tijdens de opnames van Star Wars in 1980 zwaar aan de coke zat. Op de sociale nieuwssite Reddit is nu ook een foto opgedoken, die 'bewijst' dat prinses Leia een zogenaamde coke-nagel liet groeien.


Voor wie het fenomeen niet kent: een coke-nagel is een vingernagel die wat langer is dan de andere om een schepje te kunnen vormen voor een 'vluggertje' cokesnuiven. Meestal gaat het om de pink, en vaak laten jongeren precies die nagel wat doorgroeien om stoer te doen. Maar bij Carrie 'Prinses Leia' Fisher is het blijkbaar de wijsvinger die de coke moest scheppen.

De foto komt uit 'Return of the Jedi'. Carrie Fisher legt, ergens halverwege de film, haar linkerhand op de schouder van Harrison Ford en toont daarbij de bewuste 'coke-nagel'.

Aanhangers van de junkie-theorie zien de Star Wars-trilogie plotsklaps door een heel andere bril, met name dat een verwend rijkeluismeisje de aandacht van haar papa zoekt. "Hey paps, ik verknalde je Death Star, ik bepotelde mijn broer en leg het nu aan met een drugssmokkelaar terwijl ik heel wat coke door mijn neus jaag. Wat ga jij daaraan doen?"

Een en ander zou ook verklaren waarom Leia zo snel die beroemde metalen bikini aanwou...

01-10-2012 om 17:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert Pattinson is meest sexy man ter wereld

Robert Pattinson is meest sexy man ter wereld

http://oi48.tinypic.com/1zmnmly.jpg

De lezers van het Britse magazine Glamour, doorgaans van vrouwelijke kunne, hebben Robert Pattinson uitgeroepen tot meest sexy man in dit ondermaanse. Het is het vierde jaar op rij dat de 26-jarige acteur met die titel gaat lopen. Zilver gaat naar 'Thor'-ster Tom Hiddleston, Johnny Depp moet zich met brons tevreden stellen.


Meer dan 40.000 mensen brachten hun stem uit. Nieuwkomers in de toptwintig zijn Alexander Skarsgard, 'Batman'-acteur Christian Bale en zijn tegenspeler in 'Dark Knight Rises', Tom Hardy.

1) Robert Pattinson
2) Tom Hiddleston
3) Johnny Depp
4) Michael Fassbender
5) Benedict Cumberbatch
6) Robert Downey Jr.
7) Taylor Lautner
8) Paul Wesley
9) James McAvoy
10) Henry Cavill
11) Cory Monteith
12) Ian Somerhalder
13) Ed Westwick
14) Alexander Skarsgard
15) Joe Manganiello
16) Danny O'Donoghue
17) Ryan Gosling
18) Christian Bale
19) Chris Hemsworth
20) Tom Hardy

01-10-2012 om 17:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Justin Jessica de broek laat dragen

Waarom Justin Jessica de broek laat dragen

http://oi49.tinypic.com/2q2o9hk.jpg

Vijf jaar zijn ze al samen en binnenkort gaan ze trouwen. Maar hoe laten Justin Timberlake en Jessica Biel hun relatie slagen? Simpel: Jessica krijgt van Justin altijd haar zin en neemt alle beslissingen.


Justin verklaart waarom hij Jessica de broek laat dragen: "We hebben enkele regels in onze relatie. De eerste regel is dat ik haar het gevoel geef dat ze altijd en overal haar zin krijgt. De tweede regel is dat ze werkelijk altijd en overal haar zin krijgt. En het werkt!".

Justin waakt er ook over altijd hoffelijk te zijn met Jessica en de eerste keer dat hij haar uitvroeg, deed hij dat ook "op de ouderwetse manier": via een tussenpersoon.

"Er was niets glamoureus aan onze eerste ontmoeting. We begonnen te praten en nadien vroeg ik een vriend of ik haar zou durven bellen om een afspraakje te regelen. Mijn vriend belde haar en toen ze toestemde, heb ik haar teruggebeld. Dat heb ik van mijn stiefvader en mijn grootvader geleerd, dat er zoiets als hoffelijkheid bestaat en dat die niet moet afsterven omdat er nu eenmaal internet is".

Toch gaf Jessica zich niet meteen gewonnen. "Ik moest echt aandringen voor ze ja zei. Nu heb ik wel wat wilskracht en doorzettingsvermogen. Als ik iets wil, laat ik niet los. Uiteindelijk stemde er er mee in met mij te gaan", herinnert Justin zich in het magazine Hello!.

01-10-2012 om 17:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoonmoeder zet fuifbeest Joanie uit Happy Days op straat

Schoonmoeder zet fuifbeest Joanie uit Happy Days op straat

http://oi50.tinypic.com/142wnjq.jpg

Actrice Erin Moran, die in haar jeugd in de populaire tv-serie 'Happy Days' de rol van Joanie Cunningham speelde - de zus van Richie (Ron Howard) - is al langer aan lager wal maar nu blijkt ze ook nog eens dakloos te zijn. Dat komt omdat de oude moeder van haar man, Steve Fleischmann, mooi genoeg had van het liederlijke leven van schoondochterlief. Erin Moran kwam en ging zoals het haar beliefde, al dan niet in het gezelschap van zware drinkebroers, maar ze was eigenlijk wel te gast in de caravan van schoonmama. En als trop te veel is...


Volgens bronnen uit haar omgeving zou de actrice haar pas vergaarde fortuin er in recordtempo en al fuivend aan het doorjagen zijn. Moran verkreeg namelijk in juli, samen met drie andere castleden van Happy Days, van CBS een bedrag van meer dan 50.000 euro voor achterstallige inkomsten uit merchandising.

In juni vernam de wereld het nieuws dat Moran uit haar huis in Californië gezet was en dat ze sindsdien samen met haar man in een caravanpark leefde in Indiana, bij haar schoonmoeder.

Na 'Happy Days' (met als bekendste figuur Fonzie), dat in de jaren zeventig-tachtig werd opgenomen en uitgezonden, kwam Moran nog nauwelijks aan de bak als actrice. Ze zat wel in de spinoff 'Joanie Loves Chachi' en had kleinere rolletjes in 'The Love Boat' en 'Murder, She Wrote', maar dat was het dan.

01-10-2012 om 17:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Lindsay Lohan mishandeld op hotelkamer"

"Lindsay Lohan mishandeld op hotelkamer"

http://oi50.tinypic.com/1zcfoci.jpg

Lindsay Lohan is gisterochtend in een hotelkamer in New York "mishandeld" door een man. De actrice zou een meningsverschil met hem hebben gehad over foto's die op een mobiele telefoon stonden.


De twee zouden elkaar eerder die nacht hebben ontmoet in een club. Het is niet duidelijk of ze elkaar voor die tijd al kenden.

De politie in New York heeft na het incident een 25-jarige man uit Californië om 6 uur 's ochtends aangehouden. Maar de man die aanvankelijk beschuldigd werd van mishandeling en aanranding is al weer op vrije voeten. De actrice heeft naderhand laten weten het onjuist te vinden dat de politie haar aanklacht heeft geseponeerd.

Lohan is bij het incident gewond geraakt, maar niet opgenomen in het ziekenhuis, aldus een van haar medewerkers. De 26-jarige actrice werd eerder deze maand beschuldigd van het aanrijden van een voetganger toen ze haar auto bij een nachtclub wilde parkeren. Daarvoor moet ze zich op 23 oktober bij de rechter verantwoorden.

01-10-2012 om 16:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate smeekt prins William om vergiffenis

Kate smeekt prins William om vergiffenis

http://oi50.tinypic.com/rhiw6c.jpg

Dat prinses Kate het niet fijn vindt dat her en der foto's van haar blote borst- en bilpartijen verschijnen, was al duidelijk. Maar Kate legt de schuld niet alleen bij de sloebers van fotografen die voor dergelijke beelden op de loer liggen. Dat wist ze, dat was zelfs een essentieel onderdeel van haar opleiding. Dus neemt ze het zichzelf kwalijk en smeekt ze prins William om vergiffenis.


Kate vindt dat ze haar reputatie heeft verknald en, erger nog, de troonopvolger in verlegenheid heeft gebracht nu er een nieuwe reeks naaktfoto's is opgedoken.

Schaamte en schuldgevoel
"Kate wordt verscheurd door schaamte en schuldgevoel. Toen ze William pas leerde kennen, was zij het altijd die zijn vrienden de les spelde hoe ze zich moesten gedragen voor het geval er fotografen in de buurt waren", aldus een bron in het magazine OK!.

Verteerd
De gedachte dat ze haar man en de koninklijke familie schade berokkent, verteert de 30-jarige toekomstige koningin. Sinds foto's van haar verschenen waarop ze topless zonnebaadt, houdt ze maar niet op zich te verontschuldigen tegenover iedereen.

Hoewel eergisteren online foto's verschenen waarop ook de koninklijke bilpartij in ontblote toestand te zien is, ontkent het Deense magazine Se Og Hor dat die beelden ook werden gedrukt.

De koninklijke familie bekwam via de rechter in Frankrijk een publicatieverbod voor het magazine Closer, dat als eerste de topless foto's van Kate publiceerde. Er volgt nog een strafrechtzaak waarin de royals celstraffen eisen voor de fotograaf en de hoofdredacteur.

01-10-2012 om 16:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
30-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schwarzenegger had affaire met Stallones vrouw Brigitte Nielsen

Schwarzenegger had affaire met Stallones vrouw Brigitte Nielsen

http://oi46.tinypic.com/fvaixe.jpg

Schwarzenegger onthult dat hij een stomende affaire had met Brigitte Nielsen, die even later met zijn goede vriend Sylvester Stallone zou trouwen. Schwarzenegger was toen al met zijn inmiddels ex-vrouw Maria Shriver. Dat staat in Schwarzeneggers nieuwe autobiografie.


Schwarzenegger en de Deense actrice begonnen een romance toen ze 'Red Sonja' opnamen in 1985. Datzelfde jaar zou ze nog met Stallone trouwen.

Een jaar geleden openbaarde Nielsen al haar "waanzinnige affaire" met Schwarzenegger in haar memoire 'You Only Get One Life'. Daarin zegt ze dat ze niet wist dat hij toen al samenwoonde met Maria.

Die laatste is naar verluidt woedend omdat Schwarzenegger een interview deed over haar reactie op het boek. Ze had het boek nog niet gekregen en werd door de makers van de tv-show '60 Seconds' niet gecontacteerd voor een reactie.

30-09-2012 om 17:38 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BBC-icoon Jimmy Savile beschuldigd van pedofilie

BBC-icoon Jimmy Savile beschuldigd van pedofilie

http://oi50.tinypic.com/217fvc.jpg

Vijf vrouwen beweren dat de legendarische BBC-presentator Jimmy Savile, bekend van Top Of The Pops, hen misbruikte toen ze nog schoolmeisjes waren. Savile zou de meisjes hebben verkracht in zijn Rolls Royce en in de studio's van de BBC. 'Sir' Savile overleed in oktober vorig jaar, hij werd 84.


Savile, de eerste en laatste presentator van het muziekprogramma 'Top of the Pops', molesteerde de minderjarige meisjes toen hij in de jaren zeventig aan de top van zijn roem stond.

In een documentaire van ITV1 stelt een vrouw dat ze vijftien was toen ze in een Londens hotel haar maagdelijkheid verloor aan de sigaarrokende dj. Ze beweert dat Savile haar regelmatig misbruikte in zijn kleedkamer bij de BBC.

"Daar stond een kleine sofa en hij liet me daar op neerliggen. Dan deed hij snel zijn ding, zonder emotie. Ik kon er niets aan doen, hij maakte misbruik van me".

De vrouw beweert voorts dat Saville haar in 1974 een copie van zijn autobiografie cadeau deed, met daarin de handgeschreven boodschap 'No Escape!'. Getekend: 'Your keeper'.

The Sun stipt aan dat sommige beschuldigingen die in de documentaire 'Exposure: The Other Side of Jimmy Savile', die woensdag wordt uitgezonden, "te expliciet zijn om in een familieblad af te drukken".

Caravan aan meisjesschool
Savile, die meer dan 50 miljoen euro bijeenraapte voor diverse liefdadigheidsinitiatieven, zou in de jaren zeventig ook zijn zinnen hebben gezet op de leerlingen van een meisjesschool in Surrey.

Fiona was veertien toen ze werd uitgenodigd in het publiek van Saviles show 'Clunk Click'. Daarna, zo beweert ze, werd ze door hem verkracht.  "Hij had een alkoof in zijn kleedkamer en nam je mee achter het gordijn. Hij wilde dat je op zijn knie ging zitten terwijl hij op de stoel ronddraaide", verklaart de vrouw.

Ze voegt er aan toe dat Savile zijn Rolls Royce gebruikte om meisjes te lokken. "Dan reed hij langs de school en pikte hij meisjes op. De eerste keer dat hij me misbruikte was op de achterbank van zijn auto", zegt Fiona.

Isolatiecel
Charlotte, die ook veertien was, verklaart dat de schooldirectie haar niet geloofde toen ze verklaarde dat Savile haar had misbruikt. "We gingen allemaal zijn caravan binnen en Jimmy Savile was er en de leraar zei 'hij gaat een opname maken en die gaat hij op de radio spelen'. Ik herinner me dat ik op zijn schoot zat. Het volgende dat ik weet, is dat zijn hand op mijn borst lag. Ik ging uit mijn dak en twee van zijn medewerkers sleurden me uit de caravan. Hoe ik zulke vreselijke beschuldigingen kon maken, kreeg ik te horen. Ik werd naar de isolatiecel gebracht en daar sloten ze me twee of drie dagen op".

Nog een ander meisje beweert dat Savile haar een dozijn keren lastigviel en haar verkrachtte toen ze zestien was.

Volgens een woordvoerder van de BBC bracht "uitgebreid onderzoek" van Savile's dossier geen verhalen over wangedrag aan het licht.

30-09-2012 om 17:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russen schrappen rockopera Jesus Christ Superstar wegens heiligschennis

Russen schrappen rockopera Jesus Christ Superstar wegens heiligschennis

Om Fragmenten van Jesus Christ Superstar te beluisteren druk op de foto.


.
Een theater in de stad Rostov in het zuiden van Rusland ziet onder druk van protesten van Russische orthodoxe christenen af van de opvoering van Jesus Christ Superstar. De rockopera van de Brit Andrew Lloyd Webber zou volgende maand in het muziektheater van de stad op de planken worden gebracht.

De protesterende gelovigen vinden dat de opera een verkeerd beeld schetst van de figuur Christus. Zij deden hun beklag bij justitie en in een brief aan de directie van het theater.

De afgelasting verbijsterde de cast en leidde tot verontwaardiging bij commentatoren die kritisch staan tegenover de inmenging van de kerk in het openbare leven, aldus de lokale krant van Rostov.

Eerst goedkeuren
De klagers beriepen zich op een nieuwe wet die de belangen van gelovigen beschermt. De musical komt volgens hen neer op heiligschennis. Producties als Jesus Christ Superstar moeten ter goedkeuring worden voorgelegd aan de Russisch-Orthodoxe Kerk, vinden ze.

Het is niet precies duidelijk op welke wet de klagers doelen, maar de Russische regering stuurde onlangs een wetsvoorstel naar het parlement om het kwetsen van religieuze gevoelens zwaarder te bestraffen door het voortaan als misdrijf te bestempelen.

Aanleiding voor het wetsvoorstel is de affaire rond het gewraakte optreden van Pussy Riot in de kathedraal van de Russisch-Orthodoxe Kerk in Moskou. Drie vrouwelijke leden van de punkband, die in de kerk een protestlied tegen president Vladimir Poetin ten gehore brachten, werden hiervoor in augustus veroordeeld tot 2 jaar strafkamp.

30-09-2012 om 17:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jared Followill getrouwd met model Martha Patterson

Jared Followill getrouwd met model Martha Patterson

Om Kings of Leon te beluisteren druk op de foto.


.
Gisteren is Kings of Leon-bassist Jared Followill getrouwd met model Martha Patterson. Dat twitterde de rocker vlak voor de ceremonie. Followill vroeg Patterson in april ten huwelijk, na slechts enkele maanden verkering.
 
Jareds broer en collega-King Nathan verwacht zijn eerste kind met Jessie Baylin, andere broer en zanger Caleb kreeg in juni zijn eerste dochter met Lily Aldridge.

30-09-2012 om 17:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Holly Valance getrouwd

Holly Valance getrouwd

http://oi47.tinypic.com/16bk0sp.jpg

De voormalige 'Neighbours'-actrice Holly Valance is in Los Angeles getrouwd met miljardair Nick Candy. Valance en de projectontwikkelaar lieten gasten overvliegen uit haar geboorteland Australië en zijn geboorteland Groot-Brittannië. Onder hen ook Simon Cowell.

Het trouwfeest wordt een driedaagse. Het begon vrijdag met een diner in Beverly Hills en wordt vanavond met een barbecue afgesloten.

30-09-2012 om 17:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ursula Andress meest sexy Bondmeisje ooit

Ursula Andress meest sexy Bondmeisje ooit

http://oi50.tinypic.com/vhm34.jpg

n 1962 was Ursula Andress in 'Dr. No' het allereerste Bondmeisje en volgens de lezers van The Sun is ze nog altijd de meest sexy sidekick die 007 ooit had.

Andress, inmiddels 76, geeft daarmee onder meer Halle Berry, Claudine Auger en Eva Green het nakijken.

Het nieuwste Bondmeisje, in de volgende maand te verschijnen 'Skyfall', is Berenice Marlohe.

1. Ursula Andress (Dr. No)
2. Halle Berry (Die Another Day)
3. Claudine Auger (Thunderball)
4. Eva Green (Casino Royale)
5. Denise Richards (The World Is Not Enough)
6. Olga Kurylenko (Quantum of Solace)
7. Sophie Marceau (The World Is Not Enough)
8. Barbara Bach (The Spy Who Loved Me)
9. Famke Janssen (GoldenEye)
10. Izabella Scorupco (GoldenEye)

30-09-2012 om 17:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Michael annuleert Australische tournee wegens "grote angst"

George Michael annuleert Australische tournee wegens "grote angst"

Om George Michael te beluisteren druk op de foto.


De Britse popster George Michael (49) heeft zijn Australische tournee geannuleerd. Als reden daarvoor haalt hij op zijn website de "grote angst" aan, waarmee hij af te rekenen heeft sinds hij vorig jaar getroffen werd door een ernstige ziekte.


George Michael werd in november 2011 in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen in een ziekenhuis opgenomen met een zware longontsteking. Hij lag enkele dagen in coma en moest enkele weken op de afdeling intensieve zorgen verblijven.

De gewezen frontman van de groep Wham! toerde daarna door Europa. Vanaf 10 november moest hij ook in Australië gaan optreden, maar dat deel van zijn 'Symphonica'-tournee wordt nu afgelast.

"Sinds mijn ziekte van vorig jaar heb ik tevergeefs geprobeerd om over het trauma, waarvoor de artsen mij gewaarschuwd hadden, heen te komen", meldt hij op zijn website.

"Ik dacht (ten onrechte) dat het maken van muziek en het optreden voor een publiek, wat me veel vreugde bezorgt, therapeutisch zou kunnen werken", zegt hij nog. "Ik had het mis toen ik dacht dat ik me zo zou kunnen ontdoen van de grote angst die me treft sinds ik in december Oostenrijk verlaten heb."

"Van zodra ik mijn optredens in het Verenigd Koninkrijk achter de rug heb, zal ik de behandeling volgen die ik al lange tijd had moeten krijgen", besluit de zanger.
.

30-09-2012 om 17:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anne Hathaway getrouwd met Adam Shulman

Anne Hathaway getrouwd met Adam Shulman

http://oi48.tinypic.com/212zm2e.jpg

De Amerikaanse topactrice Anne Hathaway (29) is getrouwd met Adam Shulman (31), ook een acteur. Dat melden Amerikaanse media. Bij zonsondergang in het prachtige natuurgebied van Big Sur (langs de Californische kust tussen San Francisco en Los Angeles) stapte Hathaway met haar verloofde in het huwelijksbootje. Hathaway brak in 2006 door dankzij haar rol in 'The Devil Wears Prada'. Vorig jaar presenteerde ze het gala van de Oscars. Ze schitterde recent ook als Catwoman in 'The Dark Night Rises' en vertolkte ook een hoofdrol in 'Les Misérables'. Adam Shulman van zijn kant is vooral bekend van 'The Dukes of Hazzard', de film dan wel.

Valentino
De trouwpartij komt niet echt als een verrassing. Het koppel was al sinds november 2008 samen en drie jaar later raakten ze verloofd. 180 familieleden en vrienden waren uitgenodigd op het grootse trouwfeest in een privélandhuis in Big Sur. Hathaway droeg een bruidskleed van Valentino. Het Italiaanse mode-icoon verklaarde eerder dat Hathaway "als een dochter" voor hem was en hij verklapte ook dat hij speciaal voor haar speciale dag de trouwjurk ontworpen had. Onlangs werden de tortelduifjes nog gespot op het jacht van Valentino voor de kust van Capri nabij Napels.

30-09-2012 om 16:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-09-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's piepjonge Victoria Beckham als model gelekt

Foto's piepjonge Victoria Beckham als model gelekt

http://oi48.tinypic.com/2i7p8qw.jpg

Toen de Spice Girl nog gewoon als Victoria Adams door het leven ging, droomde ze van een toekomst als model. Nu, tientallen jaren later, ontwerpt ze als fashion designer zelf de kleren en leidt ze een luxeleven als echtgenote van profvoetballer David Beckham.

De foto's uit 1992 echter tonen een schuchtere tiener in enkele stuntelige poses. De 17-jarige Posh draagt enkele typische nineties-outfits, waar ze nu hoogstwaarschijnlijk haar (toen nog onbewerkte) neus voor optrekt. Wat ze inmiddels ook kwijtgespeeld is, is haar glimlach. Op enkele van de modellenfoto's is VB te zien met een brede smile op het gezicht, die ze nu nog zelden op de gevoelige plaat laat vastleggen.

29-09-2012 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dave Peters verlaat VRT

Dave Peters verlaat VRT

http://oi45.tinypic.com/350kq46.jpg

VRT-presentator Dave Peters verlaat na tien jaar de openbare omroep. Dat meldt de VRT in een persbericht. Peters presenteerde de voorbije jaren onder andere 'De Avondshow' en 'De Ann & Dave Show' op MNM en 'Brussel Vlaams' en 'Brussel Midi' op Studio Brussel. Op televisie was hij te zien in programma's als 'Brussel Vlaams deluxe', 'Republica' en 'Aan tafel'.


De presentator wil na tien jaar bij de openbare omroep nieuwe horizonten verkennen, luidt het. Daarom hebben Peters en de VRT "in onderling overleg en in alle vriendschap" besloten om de samenwerking stop te zetten.

"Het is natuurlijk een beetje een dubbel gevoel", aldus Peters. "Enerzijds heb ik bij de VRT veel mensen leren kennen en met veel mensen samengewerkt. Ik heb hier veel kansen gekregen en ook altijd zeer graag gewerkt, zeker bij MNM. Anderzijds heb ik meer dan tien jaar een dagelijkse radioshow gemaakt, waarbij ik altijd voluit ben gegaan. Het is tijd voor andere dingen nu."

Wat de toekomst brengt, weet Peters nog niet. "Mijn boek 'In de ban van de bal' komt in oktober uit en ik heb nog werk als voetbalcommentator op Belgacom TV en als anker voor TV Limburg. Voor de rest laat ik het allemaal op mij afkomen en kies ik wat mij het interessantst lijkt."

Peters' eerste liefde blijft wel het schrijven: "Ik ga eerst afwachten hoe mijn eerste boek wordt onthaald en misschien komt er nog wel een vervolg", besluit hij.

29-09-2012 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schwarzenegger: "Kind maken bij huishoudster was stomste wat ik tijdens huwelijk deed"

Schwarzenegger: "Kind maken bij huishoudster was stomste wat ik tijdens huwelijk deed"

http://oi47.tinypic.com/24b9g1t.jpg

Arnold Schwarzenegger doet een knieval voor zijn ex-vrouw Maria Shriver, die er vorig jaar achter kwam dat de Terminator bij hun huishoudster een kind had gefabriceerd. Vorige week kwam nog aan het licht dat Schwarzenegger bij een buurman had opgeschept dat "Maria wel zal bijdraaien, en zoniet neem ik me een knap ding van twintig jaar". Nu noemt hij dat "het stomste wat ik tijdens mijn huwelijk heb gedaan". Lees: hij heeft nog wel meer stomme dingen gedaan, maar dit spant de kroon.


Schwarzenegger ziet nu in dat hij zijn vrouw en zijn vier kinderen pijn heeft berokkend met zijn affaire, waardoor Mildred Beana veertien jaar geleden zoon Joseph kreeg.

Vreselijk
In het tv-programma '60 Minutes', dat zondag wordt uitgezonden, vertelt Schwarzenegger: "Ik denk dat dat het domste was dat ik deed in die hele relatie. Het was vreselijk. Ik heb Maria en de kinderen veel pijn berokkend".

Beana, die twintig jaar voor het gezin Schwarzenegger werkte, zette de naam van haar echtgenoot op de geboorteakte van Joseph en verklaarde dat ze pas zeker was wie de echte vader was toen de jongen steeds meer op Schwarzenegger begon te lijken. De affaire kwam in mei vorig jaar aan het licht, enkele dagen nadat Arnold en Maria hadden aangekondigd dat ze na 25 jaar huwelijk zouden scheiden

Schwarzenegger promoot dezer dagen zijn autobiografie 'Total Recall: My Unbelievably True Life Story'.

Vrekkig
Hij heeft zijn ex inmiddels duidelijk gemaakt dat ze geen cent zal verdienen aan 'zijn' boek, hoewel het hoofdzakelijk over hun huwelijk gaat. Ook in de financiële regeling met Maria, die hij tot vorige week nog vroeg hem terug te nemen, toont hij zich onwrikbaar. "Hij is heel vrekkig voor Maria en de kinderen, wat toch verbazend is na wat hij deed", stelt een bron aan TMZ.

29-09-2012 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!