NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

08-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoontje (2) van Kendra Wilkinson in ziekenhuis na oververhitting

Zoontje (2) van Kendra Wilkinson in ziekenhuis na oververhitting

http://oi49.tinypic.com/21kjo05.jpg

Hank Baskett, het tweejarige zoontje van het voormalige Playboymodel Kendra Wilkinson, is vorige week in het ziekenhuis opgenomen nadat het kind thuis was flauwgevallen.

Politie en brandweer rukten vorige week woensdagnamiddag uit naar het huis van Wilkinson in Los Angeles, die de hulpdiensten had gebeld. Het kind werd naar het ziekenhuis gebracht, dat het dezelfde dag nog mocht verlaten. De dokters wijten het plots flauwvallen van het kind aan oververhitting.

08-10-2012 om 16:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna mag niet optreden als terreurbruid

Madonna mag niet optreden als terreurbruid

Om Madonna te beluisteren druk op de foto.


.
Geen explosieve trouwoutfit voor Madonna in haar nieuwe videoclip. Haar entourage kon haar overtuigen om de bijzonder pittige combinatie -een traditionele Iraakse bruidssluier met het uniform van een Amerikaanse soldaat- niet te dragen. De politieke stunt zou haar leven te zeer in gevaar brengen.

"Haar kleren waren helemaal klaar", aldus een bron. "Ze was er volop mee aan het paraderen en zag zichzelf al helemaal als terreurbruid. Iedereen die zei dat het gekkenwerk was, wimpelde ze in eerste instantie af. Pas toen ze besefte dat ze haar leven op het spel zette, besliste ze om het niet te gebruiken in haar clip. En ermee optreden is al helemaal uit den boze. Zelf reageert ze heel teleurgesteld, daarom ook dat ze het plan nog niet helemaal wil begraven."

Vorige maand zorgde Madge al voor de nodige controverse door president Obama -toch een christen- als zwarte moslim te bestempelen tijdens een concert in Washington. "Ach, het was ironisch bedoeld", luidde haar uitleg. "Ik weet dat Obama geen moslim is, maar heel wat Amerikanen denken dat wel."

08-10-2012 om 16:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Catfight tussen Mariah Carey en Nicki Minaj is één grote publiciteitsstunt"

"Catfight tussen Mariah Carey en Nicki Minaj is één grote publiciteitsstunt"

Om Mariah Carey te beluisteren druk op de foto.Terwijl de ruzie tussen American Idol-juryleden Mariah Carey en Nicki Minaj eind vorige week tot het kookpunt leek op te lopen, zette voormalig jurylid en Aerosmith-zanger Steven Tyler de zaken dit weekend op showbizz-site TMZ even in het juiste perspectief. Volgens hem is het opgeklopte gevecht tussen de dames één grote publiciteitsstunt.


Tyler maakte zelf twee seizoenen deel uit van de jury van de succesvolle Amerikaanse tv-talentenjacht. Hij zegt dat de producenten van de show de rivaliteit tussen zangeres Carey en rapster Minaj in scène zetten om de kijkcijfers op te krikken.

"Natuurlijk", antwoordde hij op de vraag van TMZ of de vete misschien bedoeld kon zijn om publiciteit te genereren. "Neem je me in het ootje?"

Met zorg samengesteld
De programmaleiding gaf vrijdag in een persbericht te kennen dat het "met zorg samengestelde" panel dit seizoen "een van de beste, gepassioneerdste, meest dynamische' jury's is die het programma ooit heeft gekend". De opnamen moesten vorige week worden stilgelegd nadat de Carey en Minaj het niet eens konden worden over een kandidaat en uitbarstten in gekijf.
.

08-10-2012 om 16:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mark Wahlberg: "Wie voortdurend de lul uithangt, moet ook maar de gevolgen kunnen dragen"

Mark Wahlberg: "Wie voortdurend de lul uithangt, moet ook maar de gevolgen kunnen dragen"

http://oi45.tinypic.com/3166e8p.jpg

"Dude, maybe you don't want to be here, and maybe you didn't think it was going to be like this but make the best of it. Because if you're gonna be a dick, you know what, that's gonna be what people take away from it. It's gonna be you who gets hurt." Aan het woord is Mark Wahlberg, die zijn ergernis voor omhooggevallen acteurs op filmsets maar moeilijk weet weg te stoppen. Wahlberg kreeg doorheen zijn carrière al meermaals af te rekenen met moeilijke tegenspelers, maar over de opnames van 'Ted' heeft hij (gelukkig!) niets dan lof. Ik ontmoette de acteur in LA om er over zijn nieuwste film te praten.


"Zeg eens eerlijk, hoe was het om in elkaar geslagen te worden door een knuffelbeer?"


Wahlberg: "'Ik vind het nu niet meer zo erg omdat iedereen deze scène blijkbaar ge-wel-dig vindt. Ik vond het verschrikkelijk om die scène op te nemen, ik voelde me zo onnozel. Ik moest mezelf tegen de muur gooien en tegen de grond werpen, maar Seth (MacFarlane, de regisseur van 'Ted', nvdr.) was er van overtuigd dat het resultaat er verbluffend zou uitzien. Deze scène is één van de drie dingen uit de film waar ik niét naar uitkeek, maar het resultaat mag er wezen. Wat die andere twee waren? Dansen en zingen."

"Er zitten een aantal grappen over joodse mensen in 'Ted' verwerkt. Denk je dat Seth soms te ver gaat wat zijn grappen betreft?"

Wahlberg: "Seth zijn grappen zijn nooit met slechte bedoelingen, hij heeft het met iedereen goed voor. Ik denk niet dat hij mensen met opzet wil kwetsen. En als mensen zich dan toch persoonlijk aangevallen voelen om redenen die volgens Seth belachelijk zijn, dan zou hij met opzet zelfs nog een stapje verder gaan. Ik vind dat mensen gewoon wat meer gevoel voor humor moeten hebben. Mensen hebben de neiging om zich te serieus te nemen. Je moet gewoon lachen en van het leven genieten."

"Waar trek jij de grens? Zijn er dingen waar jij absoluut niet mee kan lachen?"

Wahlberg: "Seth heeft er ook een aantal grappen over katholieken ingestopt, maar je moet van anderen kunnen verdragen wat je zelf doet, nietwaar? Mijn grens ligt bij de opnames van alles wat met intimiteit te maken heeft, dingen die op een 'erg seksuele manier' worden uitgebeeld. Daar zou ik dan wél een probleem mee hebben. Weet je, ik ben getrouwd en ik heb vier kinderen. Ik wil mijn vrouw dat niet aandoen. (pauzeert) Ik zou mezelf daar niet gemakkelijk bij voelen. Ik ben erg flexibel hoor, het hangt gewoon van de omstandigheden af."

"Heb je auditie moeten doen voor deze film? Hoe ken jij Seth?"

Wahlberg: "Ik heb geen auditie moeten doen. We hebben dezelfde agent. Ik was eerst niet geïnteresseerd toen ik te horen kreeg wat Seth zijn plannen waren voor deze film. Een kerel en een teddybeer? Dat is niet echt mijn ding, weet je. Mijn agent heeft me er op aangedrongen om het script te lezen, want hij vond het wél heel goed. Het script was inderdaad schitterend. Na dertig pagina's was ik al vergeten dat het verhaal om een kerel en een teddybeer ging. Ik vond dat ze een heel coole vriendschap hadden. Daarna heb ik nog een aantal afleveringen van 'Family Guy' gekeken. Met mijn kinderen. Iets waar mijn vrouw achteraf ontzettend kwaad om was!" (lacht)

08-10-2012 om 16:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga kotst tot vier keer toe op podium

Lady Gaga kotst tot vier keer toe op podium

Om Lady Gaga te beluisteren druk op de foto.


.
Lady Gaga heeft in Barcelona een Justin Bieberke gedaan. Ook zij moest kotsen op het podium, en nog wel tot vier keer toe. De eerste keer mikte de zangeres haar kwakje over de trapleuning, daarna kon ze dekking zoeken achter de rug van haar danser. Tussendoor bleef ze dansgewijs stevig van jetje geven, alsof er geen vuiltje aan de hand was.

Voor Gaga was het niet de eerste keer dat ze tijdens een optreden ziek werd. Zo onderbrak ze twee maanden geleden haar show in Roemenië om buiten het oog van de camera's over te geven. "Ik wilde niet dat jullie dit zagen. Dit overkomt me nu eenmaal soms", luidde haar excuus toen.

De fans in Spanje waren ook de trammelant over haar extra kilo's niet vergeten. Enkelen bekogelden haar zelfs met worsten. "Spanje, jullie hebben goed met mijn kop gelachen. Ik zal jullie nooit vergeten", tweette ze achteraf.

08-10-2012 om 16:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry dumpt John Mayer

Katy Perry dumpt John Mayer

Om Katy Perry te beluisteren druk op de foto.


.
Katy Perry heeft John Mayer het gat van de timmerman gewezen. De rokkenjager kan zich maar niet tot één vrouw bekennen en daar had Katy na maandenlang getouwtrek de buik van vol.

"John kan zich maar niet binden. Hij lokte Katy telkens weer terug met de belofte dat hij zou veranderen, maar die kon hij nooit houden. Katy was dol op hem en ze gaf hem telkens een nieuwe kans. Maar ze wil een kerel die er voluit voor gaat, niet iemand die om de haverklap voor vijf dagen verdwijnt. Uiteindelijk heeft ze hem gedumpt", aldus een bron op RadarOnline.

De twee begonnen begin augustus te daten, maar twee weken later volgde al de eerste breuk. Het raakte nog enkele keren af en weer aan, maar nu zou Katy er definitief een punt achter hebben gezet.

08-10-2012 om 16:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FBI onderzoekt pakket met poeder voor Bristol Palin in 'Dancing with the Stars'

FBI onderzoekt pakket met poeder voor Bristol Palin in 'Dancing with the Stars'

http://oi50.tinypic.com/2r55jjc.jpg

De politie van Los Angeles en het FBI onderzoeken samen het verdacht pakket dat gericht was aan Bristol Palin in 'Dancing With The Stars' en in een gebouw van tv-zender CBS werd afgeleverd. Het pakket bevatte een wit poeder dat volgens de eerste tests schadeloos is en een brief waarin geëist wordt dat Palin de dansshow verlaat. De oudste dochter van Sarah Palin ontving bij CBS in 2010 al een gelijkaardig pakket.


Zowel de politie als het FBI nemen het dreigement ernstig en vermoeden dat er een verband is tussen het recente incident en dat uit 2010.

Toen Sarah Palin in augustus 2008 gekozen werd als running mate voor presidentskandidaat John McCain, was Palins oudste dochter op haar achttiende zwanger.

Bij de opening van de Republikeise nationale conventie werd bekendgemaakt dat Bristol zwanger was en verloofd met de vader van het kind. In maart 2009 werd de verloving verbroken. Bristol heeft altijd ontkend dat de anti-abortusstandpunten van haar moeder invloed hebben gehad op haar beslissing om het kind, zoon Tripp, te houden.

In juli 2010 kondigden Palin en Johnston aan opnieuw verloofd te zijn, maar drie weken later werd ook die verloving verbroken.

Bristol Palin komt aan de bak als auteur en heeft haar eigen realityshow 'Bristol Palin: Life's a Tripp'. Ze neemt deel aan de vijftiende editie van 'Dancing With The Stars'.

08-10-2012 om 16:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eddy Wally's vrouw Mariëtje overleden

Eddy Wally's vrouw Mariëtje overleden

Om Eddy Wally te beluisteren druk op de foto.


.
Mariëtte 'Mariëtje' Roegiers, de vrouw van charmezanger Eddy Wally, is vandaag in Zelzate overleden. Ze was 80 jaar.  'Mariëtje' was 57 jaar de vrouw van charmezanger Eduard Van De Walle, beter bekend als Eddy Wally. Burgemeester Freddy de Vilder bevestigt het overlijden van de vrouw van de ere-burger van Zelzate.

Eddy Wally en Mariëtte leerden elkaar in de jaren 1950 kennen. Eddy verklaarde altijd dat het liefde op het eerste gezicht was. Op 19 juli 1956 trouwden ze. Ze bleven onafscheidelijk. "Een paar jaar geleden had ik kanker. Ik had nog vier dagen te leven! Maar wij zijn elkaar blijven steunen. En dat is nu het mooiste wat er is, dat we met elkaar nog alles kunnen delen", verklaarde hij in 2006 op hun 50ste huwelijksverjaardag.

De nu eveneens 80-jarige Eddy Wally werd in maart vorig jaar opgenomen met een hersenbloeding en verblijft sindsdien in rustoord Bloemenbos in Zelzate. Zijn vrouw woonde nog thuis, maar overleed er zaterdag. Een MUG-team kwam nog ter plaatse maar kon geen hulp meer bieden.

07-10-2012 om 16:27 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veiling James Bond levert slordige 934.000 euro op

Veiling James Bond levert slordige 934.000 euro op

http://oi46.tinypic.com/5klhjr.jpg

Een grote veiling naar aanleiding van de vijftigste verjaardag van 's werelds beroemdste geheim agent James Bond heeft gisterenavond zo'n 934.000 euro opgeleverd. Pronkstuk was de Aston Martin waarmee 007 door de openingsscenes van 'Quantum of Solace' scheurt. De wagen ging onder de hamer voor 310.475 euro.


Het op één na hoogste bod van de avond ging naar het horloge dat Daniel Craig droeg in 'Skyfall', een Omega Automatic Seamaster Professional 'Planet Ocean'. Het kleinood wisselde van eigenaar voor 194.568 euro.

Opvallend tot slot was de zwembroek die Craig droeg in 'Casino Royal'. Verwacht werd dat die voor zo'n 2.474 à 3.711 euro de deur uit zo gaan, maar uiteindelijk leverde het broekje maar liefst 57.968 euro op.

07-10-2012 om 16:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rutger Hauer in serie 'True Blood'

Rutger Hauer in serie 'True Blood'

http://oi46.tinypic.com/ncbnuq.jpg

De Nederlandse acteur Rutger Hauer krijgt een vaste rol in het zesde seizoen van de succesvolle HBO-serie 'True Blood'. Hauer (68) zal een personage spelen dat een mysterieuze band heeft met Sookie en Jason Stackhouse, de twee hoofdpersonages uit de serie.


'True Blood', gebaseerd op de boeken van schrijfster Charlene Harris, speelt zich af in de nabije toekomst. Een bedrijf is erin geslaagd synthetisch bloed te maken, zodat vampiers niet meer op mensen hoeven te jagen. Hauer schitterde onder meer in 'Turks Fruit', 'Soldaat van Oranje' en 'The Hitcher'. Meer recent speelde hij in 'Confessions of a Dangerous Mind' en 'Batman Begins'.

07-10-2012 om 16:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schilder Raoul De Keyser (82) overleden

Schilder Raoul De Keyser (82) overleden

http://oi46.tinypic.com/wi57o5.jpg

In Deinze is Raoul De Keyser overleden op 82-jarige leeftijd. Hij was één van de belangrijkste Belgische abstracte schilders. Dat bericht de vrt-nieuwsredactie. De Keyser werkte sinds de jaren 60 aan een persoonlijk oeuvre dat niet in een vaste categorie kan worden ondergebracht. Eén van zijn bijnamen was 'de sfinx', omdat hij liever geen uitleg gaf maar zijn schilderijen voor zichzelf wilde laten spreken.


De Keyser geldt als een laatbloeier en autodidact. In de jaren vijftig werkte hij nog als kunst- en sportjournalist voor de socialistische krant Volksgazet. Pas in de jaren zestig hanteerde hij ook zelf borstel en verfpot. Hij behoorde tot de strekking van Roger Raveel, met wie hij in 1966 de keldergangen van een kasteel in Beervelde beschilderde. Maar binnen deze groep, ook wel bekend als de 'Nieuwe Visie', ontwikkelde elk snel een eigen stijl.

Lijnen van voetbalveld
De Keyser vertrok in zijn werk vanuit één bepaald object of motief uit het dagelijks leven, zoals een prikkeldraad, een sok, een kapstok of een kano. In de jaren tachtig werd zijn werk abstracter, met kleurvlakken en lijnen. De witte lijnen van een voetbalveld waren zijn favoriet. Zijn stijl wordt zowel in eigen land, als daarbuiten geroemd. In 2007 ontving de kunstenaar de carriereprijs van de Vlaamse Gemeenschap, als waardering voor zijn hele oeuvre. Vorig jaar was er de succesvolle tentoonstelling in de Lokettenzaal van het Vlaams Parlement.

Buiten de grenzen was het werk van De Keyser onder meer tentoongesteld in het MoMa in New York, in de Londense Whitechapel Gallery en op de vijfjarige expositie van Documenta in Kassel.

"Subtiel en lumineus"
Vlaams minister van Cultuur Joke Schauvliege betuigde ondertussen al haar oprechte deelneming aan de familie en vrienden van de overleden schilder. "Raoul De Keyser is één van onze meest bijzondere en integere kunstenaars. Iedereen kent zijn schilderijen van het voetbalveld, maar later werd zijn werk abstracter en toch heel subtiel en lumineus. Zijn oeuvre inspireert nog altijd vele jonge kunstenaars. Intussen is zijn werk verspreid over tal van binnen- en buitenlandse musea", aldus de minister in een persmededeling.

07-10-2012 om 16:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter van Madonna wil leven uit de spotlights

Dochter van Madonna wil leven uit de spotlights

Om Madonna te beluisteren druk op de foto.


.
Lourdes, de tienerdochter van Madonna en acteur Carlos Leon, wil aan de glamoureuze levensstijl van haar moeder ontsnappen door alleen te gaan wonen.

De zestienjarige Lourdes wil op haar eigen benen staan en zal zelf haar studies financieren. De bekende studente gaat studeren aan 'Bard College', een private universiteit net buiten New York. Een goede vriend van haar heeft al een aanvraag ingediend, deze universiteit zou een van de meest liberale van de Verenigde Staten zijn.

De tiener zal haar studies betalen met de winst van haar eigen kinderkledinglijn Material Girl. Een bron vertelt: "Lourdes kan niet wachten om op haar eigen benen te staan en naar de universiteit te gaan. Ze heeft het al helemaal gepland. Madonna is een strenge ouder, maar Lourdes is volop aan het rebelleren. Het meisje is het ook beu om altijd in de spotlights te staan."

07-10-2012 om 16:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het bolle buikje van Shakira

Het bolle buikje van Shakira

Om Shakira te beluisteren druk op de foto.


.
Shakira toont trots haar bolle buikje aan iedereen die het zien wil. Op Facebook heeft de Colombiaanse ster immers een foto van zichzelf gepost met als status: "Now I don't have a six pack, only one pack!!"

Op 19 september kondigde de zangeres op de sociaalnetwerksite al aan dat zij en Barça-verdediger Gerard Piqué een kind verwachten. Tijdens een interview met de Duitse tv-zender RTL verklapte een openhartige Shakira dat het een jongen wordt.

07-10-2012 om 16:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christina Aguilera prijkt naakt op cover nieuw album

Christina Aguilera prijkt naakt op cover nieuw album

Om Christine Aguilera te beluisteren druk op de foto.


.
Half november brengt Christina Aguilera haar nieuwe album 'Lotus' uit. Op haar Twitterpagina gaf de 31-jarige Amerikaanse zangeres al een 'sneak peek' door de cover prijs te geven. En die mag zeker gezien worden, want Aguilera prijkt er poedelnaakt op. Als een volleerde Venus uit 'De geboorte van Venus' van Botticelli uit 1486 spruit ze uit een lotusbloem. Haar lange blonde haren bedekken strategische plaatsen.

Wedergeboorte
De blonde zangeres schittert momenteel als The Voice-jurylid en deelde de nieuwe cover met haar ruim twee miljoen volgers op Twitter. De titelsong is 'Your Body' en dat straalt inderdaad van de cover af. "Lotus betekent voor mij een onbreekbare bloem die overleeft in de moeilijkste omstandigheden en blijft bloeien. Al wie 'Fighter' goed vond, zal wild zijn van dit nieuw album. Als een 31-jarige vrouw heb ik mijn onafhankelijkheid blootgelegd en het was heel leuk om die te ontdekken in mijn nieuwe songs. Dit album gaat over zelfexpressie en vrijheid. Ik heb de laatste jaren veel meegemaakt in mijn persoonlijk leven en dit album is als een wedergeboorte voor mij."

07-10-2012 om 15:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mila Kunis gekroond tot meest sexy vrouw op aarde

Mila Kunis gekroond tot meest sexy vrouw op aarde

http://oi49.tinypic.com/2vi2eu1.jpg

De 29-jarige Mila Kunis is de volgende dame die de troon van meest sexy vrouw op aarde mag bestijgen volgens magazine Esquire. Ze zal dan ook pronken op de cover van de novembereditie.


Hoewel Mila Kunis zich geëerd voelt door de titel, zegt ze zelf de focus te leggen op trouw blijven aan haar persoonlijkheid, meer dan te streven naar de perfectie die van haar verwacht wordt. "Wat ik doe en wie ik ben zijn twee totaal verschillende dingen en dat zal altijd zo zijn. Wat veel mensen overkomt is dat ze zichzelf verliezen en niet meer zien wie ze echt zijn. Ze worden ofwel wie ze zouden willen zijn of wie anderen denken dat ze zijn", aldus Mila.

Haar besluit: "Ik denk als ik me zou laten meesleuren door de hype, dat ik dan echt uit het oog zou verliezen wie ik echt ben. Zoveel van wie ik ben heb ik te danken aan de wijze raad en bergen geduld van mijn ouders en dat wil ik nooit verliezen. Nooit! Het zou zo een grote teleurstelling zijn als ik ze niet meer trots zou kunnen maken". Eén ding is zeker: Ashton Kutcher zal trots in overvloed hebben nu hij 'meest sexy vrouw op aarde' mag toevoegen aan zijn veroveringen.

07-10-2012 om 15:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jay-Z afgeleid door Beyoncé's kont: "Sh*t, ik moest eigenlijk rappen nu"

Jay-Z afgeleid door Beyoncé's kont: "Sh*t, ik moest eigenlijk rappen nu"

om Jay-Z en Beyonce's te beluisteren druk op de foto.


.
Beyoncé en Jay-Z delen regelmatig het podium, zeker voor nummers als 'Crazy in Love' en 'Young Forever'. Dit weekend liep het echter eventjes hilarisch mis.

Zo stond de rapper achter de coulissen te staren naar vrouwlief Beyoncé, die in een strak lederen pakje zodanig 'bootylicious' bleek te zijn dat Jay-Z zijn signaal om op te komen totaal gemist had. Door een monitor klonk de boodschap: "Oh, sh*t, ik zou eigenlijk moeten rappen nu".

Het publiek zat rustig te wachten op Jay-Z die backstage gehypnotiseerd werd door Beyoncé's billen. Na afloop van het nummer zou hij haar een speels tikje op de poep hebben gegeven toen ze het podium verliet, kwestie van de schuldige te identificeren.

07-10-2012 om 15:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-10-2012
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.American-Idol catfight gaat onverminderd voort

American-Idol catfight gaat onverminderd voort

http://oi47.tinypic.com/dvo9kp.jpg

De catfight tussen American-Idol juryleden Mariah Carey en Nicki Minaj is aan zijn tweede episode begonnen. Zangeres Mariah Carey heeft een verslaggeefster van ABC toevertrouwd dat ze extra beveiliging heeft moeten inhuren omdat Nicki Minaj haar op de set heeft gedreigd neer te schieten.


Volgens journalist Barbara Walters van ABC zou Nicki aan het einde van de opnames tegen Mariah hebben gezegd: 'If I had a gun, I would shoot the bitch.' Mariah, die overigens geen moment overweegt uit de jury van het populaire programma te stappen, zou daarom nu extra beveiliging in de arm hebben genomen.

De beschuldiging aan het adres van Nicki wordt door de rapper zelf in diverse tweets ontkend. 'Oh ja, nu gaan we roepen dat Nicki iets heeft gezegd over een pistool. En mensen geloven dat omdat ze een zwarte rapper is.' En in een volgende tweet: 'Ironisch genoeg heeft geen camera of microfoon deze uitspraak opgenomen.'

Andere uitspraken van Nicki werden wel op tape gezet. Zo is op een video van TMZ te horen hoe Nicki tekeer gaat tegen Mariah: 'Ik pik je arrogantie niet meer, ik sla je knock-out'.

05-10-2012 om 11:15 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jenny McCarthy wilde non worden

Jenny McCarthy wilde non worden

http://oi46.tinypic.com/2eq9tug.jpg

Jenny McCarthy, voormalige Playmate, groeide op in een katholiek milieu en dacht als kind dat ze in het klooster zou gaan en haar leven aan God wijden. Zo zou ze zich van een plekje in de hemel verzekeren.


Dat stelt de ex van Jim Carrey in haar boek 'Bad Habits: Confessions of a Recovering Catholic'.

Omgaan met Jezus
"Ik leerde dat het mijn levensdoel was om goede dingen te doen zodat ik in de hemel zou komen. Mij leek het als kind logisch dat ik non zou worden. Zo zou ik later zeker met Jezus en zijn vrienden kunnen omgaan".

Liever moeder
Toen ze er echter achter kwam dat nonnen geen kinderen krijgen, veranderde Jenny van gedacht.

"Ik wist in mijn ziel dat ik wel naar de hemel wilde, maar meer dan wat dan ook wilde ik moeder worden". Jenny heeft een zoon van tien, uit haar huwelijk met acteur-regisseur John Asher.

Student
"Hoewel ik geen non ben geworden en heel wat zonden heb begaan, heb ik geleerd dat je kan strijden voor gerechtigheid en waarheid zonder een habijt te dragen. Ik koos voor een push-up beha. Sommigen zullen me veroordelen om mijn slechte gewoontes, maar ik zie mezelf als een student in deze vreselijke school die we leven noemen".

05-10-2012 om 11:11 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian zit aan de dieetpillen

Kim Kardashian zit aan de dieetpillen

http://oi46.tinypic.com/10xt6qq.jpg

Sinds ze met Kanye West is, blijft Kim Kardashian maar bijkomen. Tien kilo wil ze er af, en dat moet lukken met een combinatie van veel beweging en dieetpillen. Kwatongen beweren dat Kanye haar aanspoort om af te vallen.


"Hoe komt het toch dat Kourtney en ik evenveel overtollig gewicht hebben. Zij is wel pas bevallen", twitterde Kim onlangs na een workout met haar zus, die in juli dochter Penelope Scotland op de wereld zette.

"Sinds ik enkele weken geleden met QuickTrim ben begonnen, ben ik al drie kilo kwijt. Ik was ontmoedigd geraakt, maar nu ben ik weer gemotiveerd", liet Kim nog weten.

Comfortabele relatie
Kim bekent ridderlijk dat haar "comfortabele" relatie met Kanye West haar figuur niet ten goede komt. "Iedereen komt wel wat aan als je in een comfortabele liefdesrelatie zit waarbij je graag gaat uiteten, maar nu is het tijd om de koe bij de horens te vatten", zei ze enkele weken geleden.

Net als Beyoncé
Volgens sommige bronnen is het Kanye die achter het afvalplan van Kim zit. Hij zou maar wat graag hebben dat Kim een lijf krijgt zoals de vrouw van zijn beste vriend Jay-Z, Beyoncé.

"Kanye stelde voor dat Kim tien kilo zou kwijtspelen. Hij argumenteerde dat Beyoncé dezelfde lichaamsbouw heeft als Kom maar er in slaagt het lijf van een supermodel te behouden met een dieet van citroensap, cayennepeper en esdoornsiroop. Hij wil dat Kim het uithangbord van zijn kledinglijn wordt. Het is een lastig parket voor Kim: haar rondingen hebben haar immers beroemd gemaakt", stelt een bron.

05-10-2012 om 11:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Beckham in alleen een onderbroek door toeristen betrapt

David Beckham in alleen een onderbroek door toeristen betrapt

http://oi47.tinypic.com/1zqtr2d.jpg

En aan onze rechterkant zien we... David Beckham in zijn onderbroek? Net dat was wat toeristen in een busje te zien kregen dinsdag tijdens een rondleiding in Beverly Hills. Becks (37) was net op dat moment een fotoshoot aan het doen voor een ondergoedlijn voor H&M, al dachten hij en de crew ongetwijfeld dat de plaats beter afgeschermd was. De toeristen, die langs de villa's van de Hollywoodsterren geleid werden, namen vlug enkele foto's van de voetballer van LA Galaxy in niets anders dan een kaki boxershort. Een uitzicht dat vooral de vrouwelijke bezoekers best zullen geapprecieerd hebben. Eenmaal Beckham de toeristenbus in de gaten had, zat er niet veel anders op dan te grijnzen en in de bosjes weg te duiken. Een op het eerste gezicht onschuldig incident, dat weliswaar meteen goeie publiciteit is voor het ondergoed.

05-10-2012 om 11:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!