Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

20-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katie Holmes maakt debuut op Broadway

Katie Holmes maakt debuut op Broadway

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/katie-holmes.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Katie Holmes maakt in de herfst haar debuut op Broadway. De actrice is dan te zien in het toneelstuk 'All My Sons' van Arthur Miller. De precieze data en locatie van de productie worden later bekendgemaakt.

Lithgow en Wiest
Naast de 29-jarige Holmes zijn in 'All My Sons', dat in 1947 voor het eerst werd opgevoerd, onder anderen John Lithgow en Dianne Wiest te zien. Het verhaal gaat over zakenman Joe Keller, wiens fabriek defecte vliegtuigonderdelen levert aan het leger. Als gevolg van de levering komen tijdens de Tweede Wereldoorlog 21 piloten om het leven. Niet Keller, maar zijn zakenpartner belandt in de gevangenis.

Dawson's Creek
Holmes speelt de verloofde van de zoon van Keller en de dochter van de zakenpartner die in de cel wordt opgesloten. De brunette was eerder te zien in films als 'Batman Begins' en 'The Gift'. Ze begon haar acteercarrière eind jaren negentig met een rol in de tienerserie Dawson's Creek. Holmes trouwde eind 2006 met filmster Tom Cruise, zeven maanden nadat ze was bevallen van dochtertje Suri.

20-05-2008 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carla Bruni brengt nieuw album uit

Carla Bruni brengt nieuw album uit

Om Quelqu'un m'a dit te bekijken klik op de foto.

.
De vrouw van de Franse president Nicolas Sarkozy, Carla Bruni, brengt in juli haar derde album met popmuziek uit. Bruni (40) schreef de meeste van de veertien liedjes nog voor haar ontmoeting met Sarkozy. De liedjes hebben titels als My Junk en Love Song. Het album zelf heeft nog geen naam, meldde de agent van Bruni gisteren.

Het eerste album van Bruni uit 2002 (Quelqu'un M'a Dit) werd in Frankrijk 1,2 miljoen keer verkocht en in het buitenland 800.000 keer. Het tweede album uit begin 2007 werd daarentegen als teleurstellend beschouwd. Bruni trouwde met Sarkozy in februari.

20-05-2008 om 13:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan aangeklaagd om gestolen bontjas

Lindsay Lohan aangeklaagd om gestolen bontjas

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/LindsayLohan1024_2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Een studente uit New York die Lindsay Lohan eerder deze maand beschuldigde van de diefstal van haar bontjas, is naar de rechter gestapt. Maria Markova eist een onbekend bedrag aan schadevergoeding van de 21-jarige actrice.

Markova beweert dat Lindsay eind januari haar jas ter waarde van 7700 euro achteroverdrukte in de hippe nachtclub 1 Oak in Manhattan. Volgens de advocaat van Markova had Lohan naast zijn cliënte gezeten in de club.

Jas terugbezorgd
Toen de 22-jarige Markova haar verdwenen jas een maand later terugzag op foto's van Lindsay in een Amerikaans roddelblad, schakelde ze haar advocaat in. Die zocht contact met de vertegenwoordiging van de actrice, waarna de jas op mysterieuze wijze weer bij de club terug werd bezorgd.

Markova is niet de enige die Lohan van diefstal beschuldigt. Eerder deze maand zei fotomodel Lauren Hastings dat de actrice haar kledingkast had geplunderd tijdens een feestje.

20-05-2008 om 12:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Time Bandits
Time Bandits
Om I'm Specialized in You te bekijken druk op de foto.

.

De Time Bandits waren een electro-disco-funk band van Nederlandse bodem onder leiding van lead-zanger Alides Hidding.

Hidding had in 1980 een solohit met het nummer "Hollywood Seven" uitgebracht door Polydor. Een jaar later scoorde hij met zijn nieuw opgerichte band Time Bandits een eerste top-10 hit met "Live It Up".

Vele hits volgden met als grootste hit "I'm Specialized In You" in december 1982, waar ze uiteindelijk de tweede plaats in de Nederlandse top 40 mee behaalden.

Alides werkte nog samen met de zanger Dan Hartman en verdween daarna van het hitfront. Tegenwoordig (2004) treedt hij nog regelmatig alleen op onder zijn oude groepsnaam.


20-05-2008 om 01:15 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
19-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jou
Jou

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Alexis-Bledel-037.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 Ik kan het niet aanzien.
Jou.

Jij die mijn vertrouwen schaadde.
Ik die jou vertrouwde.

Hoe kon ik geloven dat vertrouwen bestaat.
Vertrouwen bestaat niet in mijn woordenboek.

Nooit heb ik vertrouwen gezien, of gekregen.
Eens dacht ik dat het er was.

Ik mijn woord een betekenis kon geven.
Maar toch, veranderde dat.

Ik werd met mijn neus op de feiten gedrukt.
En keihard laten vallen.

Het deed mij meer pijn dan wat dan ook.
En dat door een hele goeie vriendin.

Mijn goede vriendin die hielt van mijn liefde.
Er mee vreemd ging keer op keer.

Ben nog nooit zo erg bedrogen
Het doet me zoveel pijn keer op keer.

Alleen al dat ik weet dat je, je eigen beste vrienden nog niet eens kan vertrouwen.
Want niet alleen jij ging vreemd met mijn liefde.

Wat is nu eigenlijk vriendschap?

Leer mij vriendschap hebben
Leer mij liefde accepteren

19-05-2008 om 23:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Corrs
The Corrs
Om Forgiven, Not Forgotten te bekijken druk op de foto.

.

The Corrs is een internationaal bekende Ierse band uit Dundalk. The Corrs bestaat uit Jim Corr (gitaar) en zijn zussen Sharon Corr (viool), Caroline Corr (drums) en Andrea Corr (zang en tin whistle). Andrea beschrijft The Corrs als een band met een keltische pop-rockstijl. Het zijn vooral de tin whistle, de viool, en in het bijzonder de stem van Andrea die het Ierse geluid aan de muziek van The Corrs geven. Deze broer en drie zussen, die nu in Dublin en Belfast wonen, deden ooit auditie voor de film The Commitments, waar zij ook in spelen. Later kregen ze een platencontract. The Corrs hebben ook enkele nummers opgenomen met Bono van U2. Deze zei een keer: "Great songwriters - in concert the loudest whisper I have ever heard, don't miss them."

Op 14 juni 1990 traden de drie zusjes Sharon, Caroline en Andrea samen met hun broer Jim Corr voor het eerst op tijdens de audities voor de film ‘The Commitments’. Daarvoor waren ze alle vier al actief bezig met hun muzikale carrière. Soms maakten ze muziek met elkaar of met hun ouders die ook een eigen coverband hadden. In 1994 werden ze door de Amerikaanse ambassadeur, die hen toevallig had ontdekt in een pub, uitgenodigd om op te treden tijdens de ceremonie van een wedstrijd van het WK voetbal in Boston. Daar werden ze al snel achtervolgd door platenbonzen, die hen een contract aan wilden bieden. Uiteindelijk kozen ze voor producer David Foster, die inmiddels al 14 Grammy's voor zijn producties in de wacht had gesleept.

In 1995 kwam hun eerste album, Forgiven, Not Forgotten, uit. De single Runaway daaruit werd een bescheiden hit. In andere landen, waaronder Ierland, hun land van herkomst, en Groot-Brittannië, had de single meer succes. Ze verkochten wereldwijd meer dan twee miljoen stuks van hun debuutalbum. In 1996 speelden ze tijdens de Olympische Spelen in Atlanta, en meteen daarna sloten ze zich als voorprogrammaband aan bij de wereldtournee van Céline Dion. Hun tweede album, Talk On Corners, werd een doorslaand succes, en daardoor kwam ook hun debuut opnieuw de albumlijsten binnen. In 1999 brachten ze het live-album Unplugged album uit, waarmee ze eindelijk doorbraken in Nederland (met het nummer Radio). In 2000 doken The Corrs weer de studio in om een nieuw album op te nemen.

Het vierde album In Blue bleek de grote hitmachine voor The Corrs, want achter elkaar kwamen de singles Breathless, Irrestible en Give Me A Reason hoog in de hitlijsten. Ondertussen probeerden The Corrs af te komen van hun ietwat braaf imago. Hun clips werden steeds heftiger. Zo gooide gitarist Jim Corr in de clip voor Give Me A Reason een aantal stoelen door het raam, en gedroegen ook zijn zusjes zich niet echt als keurige zangeressen. In 2001 bracht de band The Best Of The Corrs uit en een rustpauze volgde. In 2004 kwamen ze dan weer terug met een gloednieuw album, getiteld Borrowed Heaven. Deze bracht de singles Summer Sunshine, Angel & Long Night voort. In 2005 brachten ze Home uit, een ode aan de Ierse muziek, hun moeder en dus ook hun wortels. Verrassend is op 17 november 2006 een nieuwe verzamelaar uitgekomen: Dreams - The Ultimate Corrs Collection. Deze bevat 20 tracks, waaronder de nieuwe single Goodbye. Echter, het album verkocht een stuk minder in tegenstelling tot de voorgaande cd's. Momenteel heeft de band wederom een rustpauze ingelast. Op Andrea na, hebben alle leden sinds Borrowed Heaven het leven geschonken aan meerdere kinderen. Andrea is als enige lid momenteel werkzaam in de spotlight. In juni 2007 verscheen haar solodebuut Ten Feet High met het nummer Shame On You als eerste single. Kort daarna is het verzamelalbum "Works" uitgekomen, deze cd bevat 56 tracks van The Corrs. Wanneer The Corrs als band een nieuw album zal uitbrengen is nog niet bekend

19-05-2008 om 22:14 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eros Ramazzotti
Eros Ramazzotti
Om un Emozione Per Sempre te bekijken druk op de foto.

.
Eros Ramazzotti (Rome, 28 oktober 1963) is een Italiaanse zanger, tekstschrijver, componist en muziekproducer, en een van de internationaal best verkopende artiesten uit Italië.

De in Italië geboren Eros Ramazzotti brak in 1984 door in Italië, toen hij het Festival van Sanremo won met Terra promessa (vert. "Beloofde land"). Later werd hij internationaal bekend met hits als Se bastasse una canzone, Adesso tu, Musica è en Cose della vita. Dit laatste nummer, dat in 1993 verscheen, zong hij in 1998 nog eens in als duet met Tina Turner en behaalde daarmee opnieuw internationaal succes. Eros Ramazzotti bracht tot 2004 negen originele albums uit, met daarop veelal zelf (mede-)geschreven composities en daarnaast een Best Of-album in 1997, en twee cd's met live-opnames van concerten. Behalve met Tina Turner nam Ramazzotti duetten op met o.a. Cher, Joe Cocker en Andrea Bocelli.

In november 2005 kwam zijn laatste studio-album Calma apparente uit. Hierop staat ook de hit I Belong To You, een duet met Anastacia. In 2007 werd E² uitgebracht, een dubbel CD met de grootste hits (en 4 nieuwe nummers) en zijn hits in een nieuwe versie door anderen.

Van 1998 tot 2002 was Ramazzotti getrouwd met Michelle Hunziker. Op 5 december 1996 kregen zij samen een dochter, Aurora.


19-05-2008 om 19:25 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sharon Stone bezoekt Weens aidsgala

Sharon Stone bezoekt Weens aidsgala

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/sharon-stone-1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Sharon Stone, Kim Cattrall en Linda Evangelista hebben zaterdag in Wenen een benefietgala bijgewoond waarvan de opbrengst ten goede komt aan onderzoek naar aids. Het jaarlijkse Life Ball was een kleurrijke en extravagante mix van muziek, dans en mode. Duizenden bezoekers waren van de partij in de Oostenrijkse hoofdstad.

Stone, die zich al jaren inzet tegen het aidsvirus, benadrukte tijdens een toespraak de noodzaak om op te komen voor jezelf en anderen. "Woorden hebben effect", zei de 50-jarige actrice. "We kunnen geen einde maken aan aids als we niet opkomen voor onze menselijkheid."

Cattrall, die momenteel te zien is in de film 'Sex and the city', overhandigde een cheque van honderdduizend euro aan de Oostenrijkse afdeling van de internationale hulporganisatie Care. Het geld wordt gebruikt voor een hulpproject in Kenia. Vooral het behoeden van kinderen voor aids is volgens Cattrall essentieel. "We moeten de volgende generatie beschermen", zei de 51-jarige blondine. "Zij zijn onze hoop, zij zijn onze toekomst."

De ongeneeslijke ziekte loopt als een rode draad door het leven van voormalig topmodel Evangelista. De 43-jarige schone verloor in de vroege jaren tachtig haar eerste agent aan aids. "Dat maakte me heel, heel, heel verdrietig", vertelde ze zaterdag. "Ik kan je niet eens vertellen hoeveel vrienden en collega's ik sindsdien heb verloren.

19-05-2008 om 13:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe 'Indy' maakt zich op voor wereldpremière

Nieuwe 'Indy' maakt zich op voor wereldpremière

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_392066.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Horden aan recensenten staan in Cannes klaar om hun oordeel te vellen over de nieuwste film over avonturier Indiana Jones. 'Indiana Jones and the kingdom of the crystal skull' beleeft zondag zijn wereldpremière op het filmfestival in de Franse badplaats. Vanaf donderdag is de film ook in Nederland te zien.

Het nieuwste deel van de reeks, die in 1981 van start ging met 'Indiana Jones and the raiders of the lost ark', betekende een reünie voor regisseur Steven Spielberg, uitvoerend producent George Lucas en hoofdrolspeler Harrison Ford. Het is negentien jaar geleden dat Ford voor het laatst als Jones op het witte doek te zien was.

Een slechte ontvangst in Cannes kan het imago van een film maken of breken. Zo werd twee jaar geleden 'The Da Vinci code' unaniem neergesabeld. Op de omzet leken die slechte recensies echter weinig effect te hebben. De thriller bracht wereldwijd 487 miljoen euro op.

In 'Indiana Jones and the kingdom of the crystal skull' gaat het titelpersonage op zoek naar een oeroude kristallen schedel die onmetelijke krachten kan geven aan degene die hem terugbrengt naar de mythische stad in het Amazonegebied waar hij vandaan komt. Naast de 65-jarige Ford spelen in de film onder anderen Cate Blanchett en Shia LaBeouf mee.

19-05-2008 om 10:53 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clouseau
Clouseau
Om Passie te bekijken druk op de foto.

Clouseau is een Belgische popgroep die hits scoorde met o.a. Daar gaat ze, Passie, Zie me graag en Nobelprijs.

De naam Clouseau komt van de bekende filmfiguur Inspector Clouseau. Het was tevens de radionaam van Bob Savenberg toen die bij de lokale radio in Sint-Genesius-Rode werkte, Radio Ro. Bob imiteerde graag -en goed- het Frans-Engels accent van Inspector Clouseau. Toen hij met de band begon, lag de naam Clouseau dus voor de hand.

In 1987 volgde de ontdekking van Clouseau op Marktrock in Leuven. Hun eerste single Brandweer verkocht 427 stuks. Een jaar later scoorde Clouseau hun eerste hit met Alleen met jou.

In 1989 deed Clouseau mee aan de Belgische voorronde voor het Eurovisiesongfestival met het lied Anne. Clouseau werd tweede, maar Anne werd een enorme hit in België en een bescheiden hit in Nederland. De populariteit van Clouseau in België steeg naar enorme hoogte. In 1989 bracht Clouseau haar eerste album Hoezo? uit.

In 1990 werd de single Daar gaat ze een groot succes in België en Nederland. Meerdere succesvolle singles volgden. Op 30 september van dat jaar verliet Tjenne Berghmans de groep.

In oktober 1990 verscheen het tweede album Ofzo. In maart 1991 verliet Karel Theys de groep, waarna Clouseau met drie leden overbleef. In dat jaar werd Clouseau 16e op het Eurovisiesongfestival, maar de deelname betekende wel een Europese doorbraak. Het Engelstalige album Close Encounters werd vooral in Duitsland een succes. In deze periode werd ook een live-album uitgebracht.

In mei 1992 volgde weer een Nederlandstalig album Doorgaan. Tegelijkertijd begon Clouseau aan een Europese tour als voorprogramma van Roxette. Het tweede Engelstalige album In every small town werd in december 1992 opgenomen in Los Angeles.

In 1995 kwam het album Oker uit. Hierop stond de single Passie . Oprichter Bob Savenberg verliet in 1996 de groep. In september 1996 kwam het album Adrenaline uit. Na het uitbrengen van dit album volgde een grote tour.

Op 22 december 1998 trouwde zanger Koen Wauters met de Nederlandse voormalige journaalpresentatrice Carolyn Lilipaly (dit huwelijk werd in 2002 weer ontbonden). In 1999 kwam het album In Stereo uit. Ook begon Clouseau aan een nieuwe tournee. Een live-album van Clouseau kwam in 2000 uit. Ook begon Clouseau een nieuwe tour door België en Nederland.

In de herfst van 2001 kwam er een nieuw album uit, En Dans. Dit album klonk anders dan alle eerdere Clouseau-platen. Moderner en avontuurlijker volgens zanger Koen. En Dans werd een groot succes. De cd stond maar liefst 11 weken op 1 in de Belgische Ultratop 50 Albums.

In december 2001 speelde Clouseau tweemaal in het Antwerpse Sportpaleis, waarna de En Dans-tour begon (2002), bestaande uit 74 optredens.

December was inmiddels de vaste Clouseau Sportpaleis maand geworden, want ook in 2002 traden ze erop. Ditmaal stroomde de zaal maar liefst negen keer helemaal vol. Hierna werd het optreden uitgebracht op dvd: Clouseau live in het Sportpaleis.

In 2003 werd er voor de tweede maal een Zingt toer gedaan. Ditmaal trad Clouseau vooral op in theaters en werden voor een groot deel covers gezongen.

In december 2003 trad Clouseau wederom op in het Sportpaleis te Antwerpen. En weer werd het vorige jaar overtroffen: 14 keer uitverkocht (240.000 mensen).

Op 16 april 2004 werd bekend gemaakt dat Koen Wauters' vriendin Valerie De Booser (24) zwanger was. Op 17 juli huwden zij, het huwelijk stond al gepland vóór de zwangerschap. Op 25 oktober werd hun dochter Zita geboren. Hun zoon Nono kwam op 19 mei 2006 ter wereld.

Op 1 oktober 2004 kwam het nieuwe album Vanbinnen uit. In de voorverkoop was dit album in België al platina. In december-januari zijn er veertien optredens geweest in het Sportpaleis.

In 2005 werd er een Vanbinnen-toer gedaan door geheel Vlaanderen. In datzelfde jaar bracht Clouseau ook het succesvolle Ik zie de hemel uit.

2006 was het jaar waarin Clouseau opnieuw bekend werd in Nederland. Het album Vanbinnen werd in een speciale editie uitgebracht. Met de single Ik zie de hemel stonden ze op Koninginnedag en in Top of the Pops. In december werd in België de single Vonken & Vuur uitgebracht. Dit werd een nummer 1 hit.

Op 30 maart 2007 kwam de nieuwe cd "Vonken en Vuur" uit in België, op 9 april kwam deze cd uit in Nederland. 2007 werd een bijzonder jaar voor Koen en Kris want in 2007 bestaan ze 20 jaar.

Clouseau bestaat 20 jaar in 2007 en tal van bekende artiesten werken mee aan een "tribute to..." cd. Op deze cd zijn te vinden: Marco Borsato, Stan Van Samang, Natalia Druyts, Helmut Lotti, Sandrine, Scala & Kolacny Brothers, Bart Peeters, Udo Mechels, Will Tura, The Scene, Tom Helsen, Gorki en Isabelle A. De naam van de cd is heel toepasselijk: "Braveau Clouseau". Alle artiesten brengen een legendarische Clouseau-hit op hun eigen manier.

Op 14 december 2007 is de Top 2000 van radiozender Donna afgelopen en het bleek dat Clouseau de meest voorkomende artiest/groep was met de meeste hits in de lijst. Liefst 32 keer stonden ze genoteerd. De hoogste notering was voor Afscheid van een vriend, waarmee ze op de zevende positie terechtkwamen.


19-05-2008 om 10:06 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jouw lichaam rond het mijne
Jouw lichaam rond het mijne
De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Natalie-Imbruglia-055.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 Draai jouw lichaam rond het mijne.
Laat mij proeven van je lippen.
Geef mij zuurstof met jouw adem.
Geef mij liefde met heel je hart.

Ik wil me aan je geven
als nooit tevoor.
Grijp me vast
en neem me mee naar je kooi.

Laat mijn zachte handen over je sterke lijf.
Laat mij jou betoveren en verwennen.
Geef je over aan mijn liefde voor jou.
Ik wil je echte passie laten kennen.

19-05-2008 om 00:33 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
18-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pink Floyd
Pink Floyd
Om The Wall te beluisteren druk op de foto.


.

Pink Floyd is een Engelse rockband die vroege erkenning kreeg voor zijn psychedelische rockmuziek. De groep evolueerde tot pioniers van de progressieve rock en symfonische muziek. Pink Floyd is bekend door zijn filosofische songteksten, klassieke rockcomposities, experimenten met geluid, grafisch en artistiek vernieuwende hoesontwerpen en niet in de laatste plaats door vele spectaculaire live-concerten.

Als een van de meest succesvolle en invloedrijke bands in de rockmuziek verkocht Pink Floyd wereldwijd meer dan 300 miljoen albums. Syd Barrett, Roger Waters en het latere bandlid David Gilmour kenden elkaar van school in Cambridge, terwijl de overige leden Mason en Wright samen met Roger Waters architectuur studeerden aan het Polytechnic in Regent Street in Londen.

Pink Floyd had in de late jaren '60 aanvankelijk bescheiden succes als een psychedelische band die indertijd nog geleid werd door Syd Barrett. Barretts toenemende onbetrouwbaarheid en zijn moeizame gedrag dwongen de overige bandleden om een nieuwe gitarist en leadzanger toe te voegen. Dat werd David Gilmour, die Syd Barrett later helemaal zou vervangen. Na het vertrek van Barrett werd zanger en basgitarist Roger Waters langzaamaan bandleider en belangrijkste songwriter. Dit leidde tot enkele wereldwijd bekende albums zoals Dark Side of the Moon 1973, Wish You Were Here 1975, Animals 1977, en The Wall in 1979. In 1985 stapte Waters uit de groep na jaren van onenigheid over de richting die de band moest inslaan. De overgebleven leden, nu geleid door Gilmour, gingen door.

Waters trad voor het eerst in 24 jaar weer samen met de band op op 2 juli 2005 tijdens het London Live 8-concert. Op 3 februari 2006 verklaarde Gilmour tijdens een interview met de Italiaanse krant La Repubblica dat de band geen nieuw materiaal meer zal uitbrengen en geen tour meer zal houden.. Echter de individuele bandleden sluiten niet uit om solowerk of in klein samenwerkingsverband verder te musiceren.


18-05-2008 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan zoekt geldschieters voor verjaardag

Lindsay Lohan zoekt geldschieters voor verjaardag

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/lindsay-lohan-wallpaper3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Hoeveel geld Lindsay Lohan ook op haar bankrekening heeft staan, ze is niet van plan zelf voor haar verjaardagsfeestje te betalen. De socialite, die op 2 juli 22 jaar wordt, is op zoek naar geldschieters voor de fuif. "Sponsoren zullen een unieke mogelijkheid hebben om hun product onder de aandacht te brengen op een internationaal nieuwswaardig evenement", staat te lezen op een speciale website van marketingbureau Talent Resources.

Media-aandacht
Bedrijven die bereid zijn hun portemonnee te trekken voor het feestje van Lohan, worden vermeld op een flyer. Ook zullen Lindsay en haar vrienden met het bedrijfsproduct op de foto gaan. Sponsoren kunnen volgens Talent Resources bovendien rekenen op media-aandacht van een tv-zender en een entertainmentblad.

Nicole Richie en Eva Mendes
Het marketingbureau verwijst naar het feestje dat de actrice gaf voor haar twintigste verjaardag. Weekblad Life & Style vulde toen enkele pagina's met foto's van het verjaardagsfeestje, waarbij sterren als Nicole Richie en Eva Mendes aanwezig waren. In het begeleidende artikel werden toenmalige sponsoren, waaronder een wodkamerk, in beeld en tekst onder de aandacht gebracht. Lezers van het blad konden bovendien een 'goodie bag' winnen met daarin de producten die op het feestje werden aangeprezen.

Luxevilla
Lindsay viert haar verjaardag dit jaar in een luxevilla in Malibu. Het feestje heeft een Marokkaans thema. Voorafgaand aan de festiviteiten laten Lindsay en tien van haar vriendinnen zich 's middags in een spa verwennen met massages, gezichtsbehandelingen en manicures. 's Avonds arriveren 75 vip-gasten.

Afkicken
Vorig jaar zou Lindsay op 1 en 2 juli haar 21e verjaardag groots vieren in een nachtclub in Las Vegas. Haar opname in een afkickkliniek gooide toen roet in het eten.

18-05-2008 om 15:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ashlee Simpson trouwt in Wonderland-stijl

Ashlee Simpson trouwt in Wonderland-stijl

Om Outta My Head te bekijken druk op de foto.

.
Ashlee Simpson is zaterdag getrouwd met haar vriend Pete Wentz. De 23-jarige zangeres gaf haar jawoord in het huis van haar ouders in Encino, een plaatsje dichtbij Los Angeles. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People. Simpsons vader Joe trouwde zijn dochter en haar 28-jarige verloofde. Grote zus Jessica Simpson diende als getuige.

Alice in Wonderland
Simpson trouwde in een jurk van modeontwerper Monique Lhuillier en droeg een ketting en oorbellen met diamanten. De receptie die volgde op de ceremonie was geheel in de stijl van 'Alice in Wonderland'. Zo was de hoge bruidstaart versierd met een hoed, een theepot, een stopwatch en een bloempot.

Zwanger?
Het muzikale liefdespaar leerde elkaar in de herfst van 2006 kennen. Begin vorige maand maakten de twee hun verloving bekend. Al snel staken geruchten over een zwangerschap de kop op, maar die worden door het koppel stellig ontkend.

Simpson, die hits scoorde met onder meer 'Pieces of me' en 'La la', bracht vorige maand haar nieuwste album uit, 'Bittersweet world'. Wentz is bassist van de band Fall Out Boy.

18-05-2008 om 15:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donna Summer vindt niet dat ze zich nog moet bewijzen

Donna Summer vindt niet dat ze zich nog moet bewijzen.

Om Last Dance te bekijken druk op de foto.

.
Donna Summer heeft niet het idee dat ze harder moet lopen om de concurrentie in de muziekindustrie voor te zijn. Volgens de zangeres komt haar nieuwe album 'Crayons' uit op een markt die wordt gedomineerd door zangeressen die haar dochter konden zijn. "Ik wedijver niet met mijn eigen dochters", zegt de zangeres tegen persbureau Reuters. "Ik hoef mezelf niet zo nodig opnieuw te bewijzen."

Queen of Disco
De Queen of Disco is na zeventien jaar terug met een nieuwe cd en ze steekt daarop ook de draak met zichzelf in het nummer 'The Queen is back'. "Het is een knipoog naar het hele Queen-imago dat zo lang voor mij heeft gewerkt", zegt de 59-jarige zangeres. Hits als 'Hot stuff' en 'Bad girls' werden eind jaren zeventig grijsgedraaid in discotheken.

Eigen nummers
Voor haar nieuwe album schreef de zangeres alle twaalf nummers zelf. "Ik had er veel lol aan en ik kan eindelijk weer zeggen dat ik weer helemaal terug ben", zegt ze.

Walk of Fame
Tijdens haar muzikale carrière werd Summer bekroond met vijf Grammy's en een Oscar. Ook heeft de zangeres een eigen ster op de Walk of Fame in Hollywood.

18-05-2008 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stephanie Mills
Stephanie Mills
Om Never Knew Love Like This Before te bekijken druk op de foto.


.

Stephanie Mills (22 maart 1957) is een Amerikaanse zangeres, die in de jaren '80 enkele hits scoorde.

Stephanie Mills is geboren in Brooklyn, New York. Als kind zong ze in gospel-groepen en in de kerk en op negen-jarige leeftijd won ze een belangrijke talentenjacht. Als prijs mocht ze meezingen bij het concert van The Isley Brothers.

In 1974 kwam het debuutalbum van Stephanie Mills, Movin' in the right direction uit. Een jaar later kreeg ze de hoofdrol in de musical The Wiz. Daar maakte ze op velen een grote indruk en kreeg ze de bijnaam "het kleine meisje met de grote stem".

Op aanraden van Jermaine Jackson kreeg Stephanie Mills een contract aangeboden bij Motown. In oktober 1976 verscheen haar album bij Motown, getiteld For the first time. Twee jaar later tekende ze een contract bij 20th Century Records. Daar bracht ze in datzelfde jaar een succesvol album uit, waarvan enkele singles werden getrokken. In 1980 kwam ze met het album Sweet Sensation. Op dit album stond de single 'Never knew love like this, dat in Nederland de nummer 1-positie haalde in de Top 40. In deze tijd was ze kortstondig getrouwd met Jeffrey Daniels, afkomstig van de groep Shalamar. In het voorjaar van 1981 kwam haar album Stephanie uit.

Later in 1981 veranderde Stephanie Mills weer van platenmaatschappij toen ze een contract tekende bij Casablanca Records. Bij deze platenmaatschappij bracht ze een aantal LP's uit. Ook presenteerde ze een praatprogramma voor de Amerikaanse televisiezender NBC en speelde ze opnieuw in de musical The Wiz.

In 1985 kwam het album Stephanie Mills uit. Inmiddels zat Stephanie Mills bij de platenmaatschappij MCA Records. Gedurende de tweede helft van de jaren '80 scoorde Stephanie Mills regelmatig kleine en grotere hits (vooral in de Amerikaanse R&B-lijsten, in Nederland scoorde ze haar laatste Top 40-hit in 1984) en bracht ze verschillende albums uit. In het begin van de jaren '90 nam Stephanie Mills nog enkele albums op, waaronder een gospelalbum.


18-05-2008 om 10:57 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bronski Beat
Bronski Beat
Om Smalltown Boy te bekijken druk op de foto.



.

Bronski Beat was een Britse popgroep uit de begin jaren 80.

Op het hoogtepunt van hun succes bestond Bronski Beat uit Jimmy Somerville (zang), Steve Bronski (keyboard en percussie) en Larry Steinbachek (keyboard en percussie). De groep scoorde in 1984 een aantal hits, waarvan Smalltown Boy in Nederland de nummer 1-positie haalde. Nadat Jimmy Sommerville de groep had verlaten om de band Communards op te richten, liep het succes van de groep snel terug.

Bronksi Beat maakte deel uit van een aantal Britse popacts, waarvan de leden begin jaren '80 openlijk uitkwamen voor hun homoseksualiteit, samen met acts als de Pet Shop Boys, Frankie Goes to Hollywood en Erasure.

In 2006 werd door het Zweedse dance-project Supermode de sample van het nummer "Smalltown Boy" gebruikt voor een dance-nummer genaamd "Tell me why", wat Jimmy Somerville op de achtergrond zingt.


18-05-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
17-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanavond zag ik een spiegelbal vol met glinsteringen
Vanavond zag ik een spiegelbal vol met glinsteringen

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Sienna-Miller-023.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Vanavond zag ik een spiegelbal vol met glinstering
en met in elke glinstering een diepe herinnering
over hoe het leven toch zou moeten kunnen zijn
glitter plezierig beter als dit leven vol pijn
de spiegelbal draaide ook wel erg traag rond
en bedacht me dat ik in elke glinstering bestond
zag mezelf in die kleine spiegels zo vrolijk
en hier zit ik op de bank en het voelt zo moelijk

maar de spiegelbal vertelde me vanavond ook zoveel
de waarheden in de kleuren groen rood en geel

17-05-2008 om 23:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anita Meyer
Anita Meyer
Om Why Tell Me Why te bekijken druk op de foto.


.

Anita Meyer (Rotterdam, 29 oktober 1954), officiële naam: Annita Meijer[bron?], is een Nederlandse zangeres.

Als kind treedt Anita Meyer (eerst nog met haar broer) op. Maar de grote doorbraak komt in 1976, als Anita Meyer haar debuutsingle "The Alternative Way" (samen met Hans Vermeulen) uitbrengt. Dit nummer wordt een nummer 1-hit. Ook haar volgende singles verkopen goed.

Na enkele succesvolle singles neemt het succes van Anita Meyer wat af. In 1980 verandert ze van platenmaatschappij en wordt ze begeleid door een nieuw team van mensen. De derde single die ze bij deze platenmaatschappij uitbrengt, "Why Tell Me Why" staat wekenlang op de nummer 1-positie in de Nederlandse hitparades en wordt de bestverkochte plaat van 1981 in Nederland. Het is het begin van een periode waarin Anita Meyer veel hits scoort.

In 1983 treedt ze voor het eerst op met Lee Towers. De verkoopcijfers nemen tijdelijk even af, maar in 1986 scoort het duet met Lee Towers "Run To Me" weer hoog in de hitlijsten. Het wordt de laatste top 10 hit in Nederland voor Anita Meyer. Haar albums blijven echter goed verkopen en ook haar optredens worden goed bezocht. Eind jaren '80 en begin jaren '90 speelt ze een aantal malen voor een uitverkocht Ahoy.

Rond 1992 besluit Anita Meyer het rustiger aan te gaan doen om meer tijd te kunnen besteden aan haar gezin. Ze treedt vooral op op kleine feesten. In 2000 treedt ze op bij een galavoorstelling van Lee Towers in Ahoy en neemt zij haar laatste album tot nu toe op, "Spanish Guitar" met allerlei Latin covers.

In 2005 staat ze weer in de belangstelling door teamcaptain te zijn in het muziekprogramma Het gevoel van. Tussen 17 en 28 mei 2006 staat Anita na geruime tijd weer in Ahoy om mee te werken aan "Musicals in Ahoy".

Anita Meyer wordt de oude glamourpoes Grizabella in de musical Cats.De zangeres zal afwisselend met Vera Mann, Lone van Roosendaal, Antje Monteiro en Pia Douwes de rol van Grizabella spelen in de musicalklassieker Cats. Van de vijf Grizabella's begint Anita als eerste. Ze speelt tijdens de première in Rotterdam op 7 oktober 2006 en zal in ieder geval de gehele speelperiode in de Maasstad te zien zijn.

In 2008 doet Anita een groot aantal gastoptredens bij de luchtmachtkapel in het kader van de concertenreeks Hollywood in concert. Deze gastoptredens verzorgt Anita samen met Lee Towers.


17-05-2008 om 19:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze man in Cannes: Incest onder de palmen

Onze man in Cannes: Incest onder de palmen

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_391348.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De taxichauffeur die me gisteren van het centrum naar mijn hotel bracht, heeft gelijk gekregen.

Nostalgie
"Morgen gaat het regenen, en dan zal er nog minder volk rondlopen. Ach, het festival heeft veel van zijn charme verloren. Er is dit jaar nog wel 60.000 man opgedaagd, maar tien-vijftien jaar geleden stond de hele stad in rep en roer. Ja, ook La Bocca, de buurt van je hotel (op zeven kilometer van het 'Palais du Festival', het epicentrum van het Filmfestival, nvdr). Toen kwam er nog een massa 'gewone' mensen. Alain Delon flaneerde over de Croisette om te laten zien dat hij er was. Nu zie je de sterren hooguit enkele minuten op de trappen van het paleis, daarna vluchten ze naar hun hotels of hun villa's in het achterland. Vroeger kwamen klassen tieners uit Duitsland, Engeland, zelfs Amerika, om te zien hoe het hier toegaat en hoe film gemaakt wordt. Dat is allemaal voorbij, de hotels zijn te duur geworden en vaak al een jaar op voorhand volgeboekt. Ik zeg het niet graag, maar het is waar: het festival is sinds enkele jaren een incestueus gebeuren van de filmindustrie. Ons kent ons, 'vous voyez?' Wie niet meeheult met de promomachines van de grote filmhuizen of de luxemerken die de stranden afhuren, loopt hier toch wat verloren. Dat weten de Fransen inmiddels, dus blijven ze thuis".

La vache qui pisse
Vanochtend bleken zijn woorden profetisch: het regent 'comme la vache qui pisse' en de drukte die de voorbije dagen de Croisette typeerde, is verdwenen. Afrikaanse venters verkopen paraplu's. Ik dok tien euro voor een exemplaar dat uit een kauwgomballenbak lijkt te komen. Als er straks een windvlaag opsteekt, hangt het ding uiteen. Soit, ik waag het erop en probeer een accreditatie te bemachtigen. Een Nigeriaanse collega vertelde me dat je zo'n toegangsbadge kan kopen voor 140 euro. Blijkt niet te kloppen, voor persmensen is er niets voorzien. Mijn aanvraag werd in februari afgewezen wegens 'te veel aanvragen'. Nochtans zijn we geen klein medium, argumenteer ik aan de verschillende balies waar ik door potige portiers heen gestuurd word. "Inderdaad, u werd geweigerd, ik kan niets voor u doen", krijg ik in variaties te horen. "Kust dan mijn kloten", wil ik zeggen, maar ik hou me in. Niet omwille van mijn gebrekkige Franse woordenschat, dat lukt nog wel, maar omdat mijn moeder me heeft geleerd mijn manieren te houden.

Hoedjes van luxepapier
Ik struikel bijna over de aan dranghekken vastgeketende plooiladders van de fotografen en zie de wanhoop in de ogen van een koppel filmliefhebbers dat een klein fortuin veil heeft voor een invitatie voor de première van 'Three Monkeys', een Turkse film. De glossy bladen die de festivalorganisatie dagelijks gratis uitdeelt worden als dakjes tegen de regen boven pas gecoiffeerde hoofden gehouden.

Miss Diamond
Een opzichtige oudere dame, zoals er wel meer in Cannes rondlopen, spreekt me aan. "Dit is James Bond", en ze wijst naar haar al even wansmakelijk aangeklede hondje. Ik schat dat ze tegen de zeventig loopt. "Ja, ik woon in Cannes, en ook in Londen. Ik ben Miss Diamond, danseres. Of ik nu nog dans? Je weet maar nooit dat ze me vragen voor een film. Ik ga mijn badge halen voor het Paleis, ga je mee?". Ik aarzel, haar ogen staan dof, alsof er een mist van vergane rijkdom en mislukte liefdes voor hangt. Of ze slikt elke dag een halve apotheek, kan ook. "Veel succes, en blijf dansen", zeg ik, en kies de andere richting. Een Nederlandse collega slaat het tafereel gade en lacht. "Nou, wat is het hier toch nep, hè. Een schijnvertoning, dat is het. Je staat erbij en je kijkt ernaar. Bizarre fauna, precies het incestfeest van de jetset". Zo is het maar net.

17-05-2008 om 15:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!