Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

09-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicki Minaj maakt fans blij met topless foto

Nicki Minaj maakt fans blij met topless foto

http://oi39.tinypic.com/15g86tj.jpg

De outfits van Nicki Minaj hebben nooit veel om het lijf, maar met dit topless plaatje weet Nicki Minaj toch nog haar eigen grenzen te verleggen. Op Instagram geeft de 30-jarige zangeres net niet alles prijs, met dank aan haar lange lokken.

De excentrieke wereldster schrok zich twee weken geleden een aap toen rapper DJ Khaled haar in een MTV-filmpje ten huwelijk vroeg. Uiteraard ging het om een stunt voor zijn nieuwe single, maar zijzelf was vooraf niet op de hoogte gebracht. "Ik was in shock, net als de rest van de wereld", verklaarde ze bij een radiozender. "In mijn omgeving wist iedereen gelukkig hoe laat het was. Khaled meende dat helemaal niet, het was maar een grapje. Hij ziet me niet eens zitten, we zijn broer en zus."

Al bleek Khaled wel van het volhardende type. "Ja, het was een publiciteitsstunt, maar ik was ook eerlijk. Ik wil met haar trouwen! Ze mag haar tijd nemen en erover nadenken, nu weet ze tenminste hoe ik me voel."

09-08-2013 om 01:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon prinses Caroline van Monaco trouwt op 31 augustus

Zoon prinses Caroline van Monaco trouwt op 31 augustus

http://oi42.tinypic.com/bebh20.jpg

Andrea Casiraghi (29), de oudste zoon van prinses Caroline van Monaco, trouwt op het einde van augustus met zijn verloofde Tatiana Santodomingo. Het huwelijk is voor 31 augustus gepland, bevestigde een woordvoerster van het vorstenhuis vandaag. In tegenstelling tot het huwelijk van prins Albert II twee jaar geleden, zal deze trouw plaatsvinden in besloten kring.


Het koppel is al enkele jaren samen en sinds vorig jaar verloofd. In maart werd hun zoon Sacha geboren. Hoewel Tatiana geen blauw bloed heeft, is ze als dochter van een Zuid-Amerikaanse miljardairsfamilie vertrouwd met de elitaire wereld van haar aanstaande man.

09-08-2013 om 01:22 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey slachtoffer van racisme: "Als kind werd ik bespuwd"

Mariah Carey slachtoffer van racisme: "Als kind werd ik bespuwd"

http://oi41.tinypic.com/1zl936u.jpg

Zelfs het leven van Mariah Carey verloopt niet altijd op wieltjes. De zangeres biechtte op dat ze als kind ooit bespuwd werd door een blanke persoon. De uitspraak kwam er op een persconferentie naar aanleiding van haar nieuwe film 'The Butler', waarin racisme centraal staat.


In het historische drama speelt de 43-jarige brunette maar een klein rolletje. Ze wordt (buiten beeld) verkracht, terwijl haar zoon machteloos moet toekijken hoe zijn vader neergeschoten wordt.
Het was echter de scène met de sit-in die de meeste indruk op haar maakte. Daarbij wordt een zwarte studente vanwege haar huidskleur niet bediend en uiteindelijk zelfs bespuwd door een blanke vrouw. "En dat is me ook overkomen. Ik weet dat veel mensen dat niet willen geloven, maar het is echt gebeurd. Ik weet wat dat personage moet doorstaan. Bij mij gebeurde het op een schoolbus. En in het gezicht, net zoals in de film."

De vader van Carey heeft zijn roots in Venezuela, haar moeder is uit Ierland afkomstig. Ook vorig jaar liet de wereldster al verstaan dat ze in haar jeugd te maken gekregen had met racisme. "Een van mijn allereerste herinneringen is dat ik op de kleuterschool een tekening van mijn gezin mocht maken. Mijn vader maakte ik bruin, maar de juffen achter mij moesten daarmee lachen. Ze deden me voelen alsof er iets mis was met mij, alsof dat iets heel raar was."

De droevige herinnering weerhield Carey er echter niet van om te stralen op de première van de film in New York. Het verband aan haar schouder wist ze opnieuw handig om te toveren tot een fraai modeaccessoire. De hieltjes van Valentino en de strakke mini-jurk maakten het indrukwekkende geheel af. Op de affiche staan nog andere grote namen als Oprah Winfrey, Robin Williams, Jon Cusack en Lenny Kravitz.

09-08-2013 om 01:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Team Natalia haalt clip na alle commotie offline

Team Natalia haalt clip na alle commotie offline

http://oi40.tinypic.com/2enylut.jpg

De nieuwe videoclip van Natalia die in amper één nacht meer dan een miljoen keer bekeken wordt? Pure manipulatie, vond collega-zanger Tom Helsen. Onder meer Isabelle A sloot zich vandaag bij die visie aan. Er ontstond uiteindelijk zo'n sneeuwbaleffect dat manager Bob Savenberg en platenlabel Universal Music Belgium de clip nu offline gehaald hebben. "Alle partijen zijn erg ontzet door dit voorval en geschrokken van de onterechte insinuaties", klinkt het. "Wij hopen met deze reactie een duidelijk standpunt in te nemen en wensen verder geen commentaar te geven."


Het aantal views van Natalia's nieuwste hit 'Boom' ontplofte van 187.000 naar ruim 1.250.000, en dat dus in één nacht. "Zoiets is makkelijk te doen", stelt een experte sociale media in 'Het Laatste Nieuws'. "Het internet barst van bedrijfjes die tegen betaling extra views aanbieden, waarmee men een filmpje of clip in geen tijd populair kan maken." Voor 1 miljoen extra views betaal je zo'n 500 euro. Bedrijven met veelzeggende namen als YTview en YouTubeBoost kunnen zelfs voor extra likes of dislikes zorgen, al kosten die nog meer.

"Het blijkt de nieuwste hype te zijn om downloads, views en likes op te kopen", trok Isabelle A van leer op haar Facebookpagina. "Wie dus een platenfirma of veel geld heeft in de muziekbusiness kan simpel alles opkopen! Dit is voor diegenen die alles zelf doen niet meer fair. Natuurlijk komen ze uit de lucht gevallen. Alsof ze gaan toegeven dat ze vals spelen? Wij maar blijven vechten om onze plaat uit te brengen. Shame on you!"

"Fan die haar wilde steunen?"
Bij Natalia's entourage werd gisteren al elke betrokkenheid ontkend. "Wij laten ons niet in met dergelijke praktijken", stelt platenbaas Patrick Guns. "Ik had zelfs geen weet van de mogelijkheden op dat gebied." Ook Savenberg reageerde verbaasd. "Ik weet van niets en heb die views zeker niet zelf gekocht. De enige verklaring die ik kan bedenken, is dat Natalia ze cadeau heeft gekregen van een fan. Zij heeft een erg divers publiek: jong, oud, arm en rijk. Misschien zat daar iemand tussen die haar een duwtje in de rug wilde geven?"

Helsen benadrukte trouwens nog dat zijn ergernis naar de aanpak van de business in het algemeen gericht is en niet naar Natalia. "Zij staat hier eigenlijk volledig buiten. Naar die onenightstand met haar kan ik waarschijnlijk wel fluiten nu."

09-08-2013 om 01:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan werkte Chaka Khan op de zenuwen in rehab

Lindsay Lohan werkte Chaka Khan op de zenuwen in rehab

http://oi39.tinypic.com/2n6t9ac.jpg

Met haar divagedrag heeft Lindsay Lohan de 60-jarige soulzangeres Chaka Khan aardig op de zenuwen gewerkt. Khan zat tijdens dezelfde periode in het ontwenningscentrum Cliffside in Malibu, maar is niet te spreken over LiLo's storende houding.


Een bron tegenover RadarOnline verklaart: "Chaka vond alles prima in Cliffside, maar Lindsay Lohan was er te veel aan. Die slaagde erin Chaka mateloos te irriteren. Lindsay deed onnozel om aandacht te krijgen, waarop Chaka er haar op wees dat ze kinderachtig deed en dat het tijd was dat ze wat volwassen werd. Het is tot een scheldpartij gekomen, Chaka vroeg Lindsay of ze naar de kliniek was gekomen om te genezen of om anderen het bloed vanonder de nagels te halen".

Khan, bekend van de hit 'Ain't Nobody' en haar samenwerkingen met onder meer Prince, vond het zo erg dat ze omwille van Lohan haar verblijf in Cliffside inkortte. Ze verklaarde tegenover andere patiënten dat ze Lindsay haatte.

07-08-2013 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Jennifer en Justin trouwen zaterdag"

"Jennifer en Justin trouwen zaterdag"

http://oi44.tinypic.com/ru1kl3.jpg

De geruchten doen de ronde dat Jennifer Aniston dit weekend trouwt met haar verloofde Justin Theroux. De 44-jarige actrice heeft namelijk een spectaculair verjaardagsfeest georganiseerd voor Justin, dat zaterdag plaatsvindt bij hen thuis.


Nu gaat het gerucht dat het verjaardagsfeest stiekem een bruiloft is. "Er zijn eventplanners aanwezig en ook wordt er gezorgd voor catering. Daarnaast is het huis versierd met witte doeken", vertelt een bron aan Daily Star.

"Ook is er een enorme taart besteld en Jennifer heeft al hun vrienden en familie uitgenodigd. Vrienden denken nu dat ze iedereen zullen verrassen door elkaar het jawoord te geven."

07-08-2013 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gers Pardoel wordt papa

Gers Pardoel wordt papa

http://oi42.tinypic.com/2niqvxj.jpg

De Nederlandse rapper Gers Pardoel wordt voor het eerst vader. De manager van de 32-jarige zanger bevestigt dat de vriendin van Gers, Selina, zwanger is.


Hoe lang Selina al in verwachting is en wat het geslacht is van het kindje wil het management niet kwijt. Story schrijft vandaag echter dat het paar al weet dat het een jongetje is. "Selina heeft al een aantal echo's achter de rug en ze weten inmiddels dat ze een zoontje krijgen", schrijft het weekblad.

Het kind zal met zijn ouders in de luxevilla in Tilburg intrekken die de zanger van hits als Bagagedrager en Ik neem je mee vorige maand kocht. Momenteel is Gers in Japan voor de opnames van het Nederlandse programma Waar is de Mol?

07-08-2013 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Depp kan niet zonder make-up

Johnny Depp kan niet zonder make-up

http://oi43.tinypic.com/33tqeio.jpg

Johnny Depp kan niet acteren zonder schmink en kostuums. Dat zegt hij in een interview met de Nederlandse nieuwswebsite Nu.nl. "Iedere keer wanneer de make-up is aangebracht, zie je het personage tot leven komen", zegt de acteur.


Depp, bekend geworden met de film Edward Scissorhands, zegt dat het een soort harnas voor hem is. Het opmaken en het aantrekken van het kostuum hoort volgens hem bij het proces om in de huid van het personage dat hij speelt te kruipen.

Omdat de acteur vaak veel schmink op krijgt en ingewikkelde kostuums draagt, duurt het gereedmaken soms uren. In die tijd ziet Depp het personage tot leven komen. "En dat bepaalt bijna volledig hoe het personage zich zal gedragen, hoe het beweegt."

Depp is momenteel te zien in de film The Lone Ranger. Daarin speelt hij Tonto. Ook in deze film zit hij onder de make-up, maar het meest in het oog springend is de dode kraai die hij op zijn hoofd draagt.

07-08-2013 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johan Museeuw haakt af voor 'De Grote Sprong' wegens hersentrauma

Johan Museeuw haakt af voor 'De Grote Sprong' wegens hersentrauma

http://oi44.tinypic.com/2dcbcj8.jpg

Ex-wielrenner Johan Museeuw zal niet deelnemen aan het VTM-programma 'De Grote Sprong'. Zijn medische verleden speelt hem parten, zo meldt VTM in een persbericht. 'Familie'-acteur Jo Hens zal hem vervangen.


Na twee dagen trainen werd duidelijk dat Museeuws medische verleden (hij belandde in 2000 in een coma na een zwaar motorongeval) niet toelaat zijn deelname verder te zetten. Op aanraden van de artsen die hem behandelden na het motorongeval, heeft hij besloten om geen onverantwoorde risico's te nemen.

Enige deelnemer met hersentrauma
"Toen ik toestemde om deel te nemen aan 'De Grote Sprong', wist ik dat ik de enige deelnemer was met een hersentrauma", zegt Museeuw.

Hoofdpijn
"Omdat het al 13 jaar geleden is had ik zelf niet verwacht dat ik hier nog hinder van zou ondervinden. Dat ik na twee trainingsdagen zo'n felle hoofdpijn heb en al forfait moet geven, vind ik uiteraard zeer jammer. Op zo'n moment word je helaas opnieuw geconfronteerd met de langetermijngevolgen van een coma. Het schoonspringen is een sport met niet meer of niet minder risico's dan een andere, maar mijn medische verleden speelt me duidelijk parten bij de uitoefening ervan. Ik zal mijn collega-duikers uiteraard op de voet volgen en wens mijn vervanger alle succes toe". VTM en productiehuis Eyeworks respecteren zijn beslissing.

Smijten
Jo Hens, bekend als Niko uit 'Familie', zal Museeuw vervangen. "Het is voor Johan heel spijtig dat hij ermee moet stoppen, maar anderzijds ben ik natuurlijk ontzettend blij dat ik deze 'once in a lifetime'-uitdaging kan aangaan. Ik begin al meteen mee te trainen en ga me letterlijk en figuurlijk smijten", laat hij weten.

07-08-2013 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eigenaar pornofilm 'Deep Throat' wil biopic 'Lovelace' uit de filmzalen weren

Eigenaar pornofilm 'Deep Throat' wil biopic 'Lovelace' uit de filmzalen weren

http://oi39.tinypic.com/2rlyt1g.jpg

Het productiebedrijf dat de rechten bezit op de in 1972 uitgebrachte legendarische pornofilm 'Deep Throat' is naar het gerecht gestapt om te vermijden dat de film 'Lovelace' in de zalen wordt gebracht. Dat meldt de Britse omroep BBC op zijn nieuwssite.


De film 'Lovelace', met Amanda Seyfried in de hoofdrol, beschrijft de eerste jaren uit de loopbaan Linda Lovelace, de pornoactrice die de hoofdrol speelde in 'Deep Throat'.

Vijf minuten uit 'Deep Throat'
De biopic ging vorige week vrijdag in de VS in première. Maar Arrow Productions Ltd, dat eigenaar is van de rechten op 'Deep Throat', probeert de release nu tegen te houden. Volgens het bedrijf worden in 'Lovelace' namelijk zonder toelating verschillende scènes uit 'Deep Throat' gebruikt, in totaal meer dan vijf minuten. Ook het gebruik "zonder vergunning" van de titel 'Lovelace' is bij het productiebedrijf in het verkeerde keelgat geschoten.

Schending auteursrecht
Arrow Productions heeft daarom gisteren in New York een klacht ingediend wegens schending van het auteursrecht. Naast een gerechtelijk bevel om de verdeling van de film tegen te houden, eist het bedrijf ook een schadevergoeding van 10 miljoen dollar (7,5 miljoen euro).

'Deep Throat' is een pornofilm uit 1972 die bij zijn verschijning heel wat stof deed opwaaien. De controverse rond de prent, over een vrouw die mannen op doktersvoorschrift oraal moet bevredigen, zorgde er mee voor dat 'Deep Throat' uitgroeide tot een cultfilm.

07-08-2013 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Michael Jackson nam acht jaar voor dood al overdosis"

"Michael Jackson nam acht jaar voor dood al overdosis"

http://oi40.tinypic.com/334of4i.jpg

De kinderen van Michael Jackson troffen hun vader in 2001 in de gang van hun hotelsuite aan, ingestort na een overdosis. Prince en Paris waren toen respectievelijk vier en drie jaar oud. Het incident greep plaats in Walt Disney World in Orlando, Florida.


Jacksons bodyguard Michael La Perruque redde toen het leven van de popster door hem mond-op-mond-beademing te geven tot de hulpdiensten ter plekke kwamen.

Lijfarts
Die onthulling kwam naar boven tijdens de rechtszaak die de familie Jackson aanspande tegen concertpromotor AEG. De Jacksons eisen een schadevergoeding van 120 miljoen dollar omdat ze menen dat AEG roekeloos was toen ze dokter Conrad Murray inhuurden als Jacksons lijfarts.

Murray werd tot vier jaar cel veroordeeld wegens onvrijwillige doodslag. Michael Jackson overleed in juni 2009 door een overdosis van het verdovingsmiddel Propofol. Volgens AEG was het Michael Jackson zelf die erop had aangedrongen dat Murray zijn lijfarts zou worden met het oog op een reeks afscheidsconcerten in Londen.

Eenzaam
La Perruque verklaarde voorts dat hij nooit medicatie zag in de kamer van Jackson, maar dat er altijd wel lege drankflessen rondslingerden. "Ik was al die tijd bezorgd dat hij een overdosis zou nemen". La Perruque voegde er aan toe dat de zanger hem vaak meer dan dertig keer per nacht opbelde. "Hij brabbelde toen, vaak kon ik zijn gemompel niet begrijpen. Ik denk dat hij eenzaam was en iemand wilde om tegen te praten".

07-08-2013 om 21:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En het nieuwe album van Miley Cyrus heet... BANGERZ

En het nieuwe album van Miley Cyrus heet... BANGERZ


http://oi40.tinypic.com/xdyrm9.jpg


Het nieuwe album van Miley Cyrus heet BANGERZ. De 20-jarige zangeres onthulde de titel nadat ze 13 miljoen volgers bereikte op Twitter.

Cyrus schreef gisteren: "Als je niet weet waarom mijn album BANGERZ heet, begrijp je het zodra je het hoort. Niets anders dan #BANGERZ."

Ze had vorige maand al laten doorschemeren de naam van haar vierde studioalbum te onthullen zodra ze de mijlpaal had bereikt. Ze twitterde destijds: "Kan niet wachten om de titel van mijn album aan te kondigen. #Mileynaar13miljoen!"

BANGERZ wordt de opvolger van haar album 'Can't Be Tamed' uit 2010. (br.hln)


07-08-2013 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Brown is het beu

Chris Brown is het beu

http://oi39.tinypic.com/3007500.jpg

Chris Brown heeft het stilaan gehad met de muziekwereld. De R&B-zanger meldt op Twitter dat zijn volgende plaat 'X' waarschijnlijk zijn laatste wordt.


Brown zegt verder dat hij "het beu is bekend te zijn voor een fout" die hij maakte toen hij 18 was, waarmee hij verwijst naar het incident waarbij hij zijn toenmalige vriendin Rihanna sloeg in 2009. Browns carrière belandde erna in een stroomversnelling, en zowel de zanger als de muziekindustrie krijgen sindsdien constant kritiek.

'X', de zesde studioplaat van Brown, ligt nog deze maand in de winkels. Het valt nog af te wachten of de 24-jarige zanger daarna inderdaad op pensioen gaat...

06-08-2013 om 22:09 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mama Johnny de Mol: "Hij wil dolgraag een gezinnetje"

Mama Johnny de Mol: "Hij wil dolgraag een gezinnetje"

http://oi41.tinypic.com/2lu8d39.jpg

Johnny de Mol wil volgens zijn moeder Willeke Alberti dolgraag een gezin stichten. Maar bij de zoektocht naar de moeder van zijn kinderen is hij enorm kritisch. "Johnny zal, als hij ook maar een beetje aarzelt over een vrouw, nooit met haar aan een gezin beginnen", weet zijn mama.


"Johnny wil dolgraag een gezinnetje stichten", zegt Willeke in het Algemeen Dagblad.

Moment van nadenken
"Maar hij zal dat nooit doen met een vriendin met wie het alleen maar goed klikt. Als hij al geruime tijd een verhouding heeft, doemt vroeg of laat altijd het moment op dat hij gaat nadenken over de eventuele moederrol van zijn partner. Twijfelt Johnny, die gek is op kinderen, daaraan, dan beëindigt hij zijn relatie in goede harmonie."

Kind van gescheiden ouders
Volgens Alberti is haar zoon zeer oprecht. "Dat is een belangrijke en lovenswaardige karaktereigenschap. Johnny zal, als hij ook maar een beetje aarzelt over een vrouw, nooit met haar aan een gezin beginnen. Gelukkig maar! Want scheidingen waarbij kinderen in het spel zijn, zijn er al te veel. Mijn zoon, die zo langzamerhand zijn wilde haren een beetje begint te verliezen, zal dat nooit laten gebeuren. Hij gaat wat dat betreft voor 100 procent zekerheid. Ook al weet hij, als kind van gescheiden ouders, best dat de toekomst zich nooit laat voorspellen."

06-08-2013 om 22:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Sheen woont samen met drie pornosterren

Charlie Sheen woont samen met drie pornosterren

http://oi39.tinypic.com/20zpbg4.jpg

Hij noemt ze 'Angels', de drie pornosterren die inmiddels bij hem zijn ingetrokken. De 'Charlie's Angels' zijn enkel met hun initialen JL, JJ en CS bekend en zijn - niet noodzakelijk in die volgorde - blond-, bruin- en roodharig.


Hij noemt ze 'Angels', de drie pornosterren die inmiddels bij hem zijn ingetrokken. De 'Charlie's Angels' zijn enkel met hun initialen JL, JJ en CS bekend en zijn - niet noodzakelijk in die volgorde - blond-, bruin- en roodharig.

TMZ wist de hand te leggen op foto's van Sheen en zijn harem tijdens hun vakantie op Hawaï. Twee jaar geleden hokte Sheen al samen met twee pornoactrices.

06-08-2013 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soap rond vermeende zwangerschap Sabia

Soap rond vermeende zwangerschap Sabia

http://oi41.tinypic.com/1nyef6.jpg

Het gonst in Duitsland van de geruchten dat Sabia Boulahrouz zwanger is. Het Duitse blad Closer zou met die primeur komen, weet RTL Boulevard.


Closer beroept zich op beelden van Sabia en haar vriend Rafael van der Vaart, die zijn gemaakt bij hun villa. Te zien is hoe Rafael liefdevol over de buik van Sabia wrijft.

"Ja, we verwachten een kindje", zou Sabia hebben verklaard in een interview met het tijdschrift. Enkele dagen geleden is de voetbalvrouw gesignaleerd in een winkel met babyspullen.

De moeder van de topvoetballer ontkent de geruchten aan RTL Boulevard, en ook de HSV-speler is formeel: "Op dit moment worden wij geen ouders. Sabia is nu niet zwanger," laat Rafael aan Bild weten.

De aanhoudende geruchten irriteren de profvoetballer. "Ik word er moe van", zei Rafael al in juni. Toch zou een liefdesbaby welkom zijn. In het eerste interview dat Sabia en Rafael samen gaven, bevestigde Rafael "dat een kleine zus voor mijn zoon Damian prachtig zou zijn". Sabia zei daarop dat hun geluk in Gods handen ligt.

06-08-2013 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grappig: daarom heeft Kristen Bells dochter een jongensnaam

Grappig: daarom heeft Kristen Bells dochter een jongensnaam

http://oi42.tinypic.com/2418it1.jpg

Eind maart van dit jaar beviel Veronica Mars-actrice Kristen Bell van haar eerste kindje, een dochter. Ze kreeg de ongewone naam 'Lincoln' mee. "Naar de auto of de president", wilde Jay Leno weten. "Beide", repliceerde ze. En waarom een jongensnaam voor een meisje? Wel..


"Luiheid, pure luiheid", zo bekent de blonde actrice.

"Het was Dax's idee, eigenlijk. In het begin dachten we dat ze een jongen was, we kregen zo'n echte 'boy vibe'. En Dax wilde zijn zoon altijd al Lincoln noemen, dus dat leek beslist. Toen we dan uiteindelijk wisten dat het een meisje was, waren we te lui om een nieuwe naam te zoeken... en hebben we de naam gewoon gehouden."

In de geschiedenis van babynamen is er nog nooit zo relaxed omgesprongen met het kiezen van een babynaam.

06-08-2013 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriend van Simon Cowell voelt zich "zwaar verraden"

Vriend van Simon Cowell voelt zich "zwaar verraden"

http://oi42.tinypic.com/2cnilnk.jpg

Andrew Silverman, wiens vrouw Lauren zwanger is van Simon Cowell, voelt zich "zwaar verraden" door zijn vriend. De vastgoedmiljardair is naar verluidt nog altijd in shock nadat hij vorige week vernam dat zijn vrouw het kind van Cowell draagt. Dat meldt The Sun.


"Andrew en Lauren konden het heel goed vinden met Simon. Zes jaar lang waren ze dikke vrienden en ze gingen ook vaak samen met vakantie. Andrew kan maar niet geloven dat die twee achter zijn rug een affaire hadden", stelt een bron in The Sun.

Flirterig type
"Andrew weet best dat Lauren een flirterig type is, dat ligt in haar aard. Andrew kon daar wel mee overweg. Maar er is een groot verschil tussen vrienden die flirten en vrienden die met elkaar in de koffer duiken".

Vorige maand vroeg Andrew de scheiding aan, in de gerechtsdocumenten noemt hij het overspel van zijn vrouw met Cowell de reden van de breuk.

Eenzaam
Familie en vrienden van Lauren nemen intussen haar verdediging op. Ze stellen dat Lauren in Cowells armen belandde omdat ze zich eenzaam voelde gezien haar man vaak op zakenreis was.

Volgens intimi dacht Lauren dat ze, na verscheidene miskramen, niet meer zwanger kon worden. Volgens de voorhuwelijks overeenkomst die ze met Andrew afsloot, krijgt ze tussen drie en vier miljoen dollar van hem.

06-08-2013 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Astrid Bryan weggeknipt uit 'The Loft'

Astrid Bryan weggeknipt uit 'The Loft'

http://oi42.tinypic.com/148hfyh.jpg

Astrid Bryan zal niet meer te zien zijn in 'The Loft', de Amerikaanse remake van de Vlaamse succesfilm van Erik Van Looy en Bart De Pauw. Dat bekende regisseur Erik Van Looy aan 'VTM NIEUWS'-reporter Peter Van Camp.

"Producent Joel Silver heeft de film met een viertal minuten ingekort", zegt Van Looy. "De praatscène waar ook Astrid Bryan in voorkwam, heeft hij geschrapt." In het VT4-programma 'Astrid in Wonderland' werd eerder nog heel wat aandacht besteed aan de opnames van Astrid voor 'The Loft'.

Van Looy belooft Astrid wel dat ze in al zijn volgende films zal zitten. "Ik heb haar heel graag", klinkt het met een knipoog.

06-08-2013 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-08-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brian Wilson op tournee met Jeff Beck

Brian Wilson op tournee met Jeff Beck

http://oi42.tinypic.com/2iky0xy.jpg

Gitaarlegende Jeff Beck gaat op tournee met Beach Boys-genie Brian Wilson. De 69-jarige Britse gitarist en de 71-jarige Wilson werkten ook samen aan enkele nummers op Wilsons nieuwe soloplaat.


Pet Sounds
Beck, bekend van The Yardbirds en Jeff Beck group, verklaart zijn bewondering voor Wilson in USA Today. "Ik zat muzikaal op mijn tandvlees in 1966. Plots was daar 'Pet Sounds' (het meesterwerk van The Beach Boys, nvdr.) met al die verbluffende melodieën, dat was voor mij een openbaring. Voor The Beatles ook, trouwens (hun antwoord op het avontuurlijke geluid van 'Pet Sounds' zou hun meesterwerk 'Sgt. Pepper's...' worden, nvdr.). Het was een avontuur voor het oor".

Don Was
Het nieuwe album van Wilson zal "het smaakpalet van 'Pet Sounds' dragen", stelt Beck voorts. "Eens je  het hoort, zal je de liedjes voor de rest van je leven fluiten". Volgens Wilson zelf mogen zijn fans "zeer zachte geluiden, zacht en zoet" verwachten. Producer van het nieuwe album is Don Was.

De Amerikaanse tournee steekt op 27 september van wal in Hollywood en eindigt een maand later in Akron, Ohio. Verder staan ook Beach Boys Al Jardine en David Marks op het podium, die net klaar zijn met de 50ste verjaardagstournee van The Beach Boys, waar Brian Wilson tot grote consternatie van fans werd uitgezet.

05-08-2013 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (3)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!