Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

24-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Music for Life" wint drie reclameprijzen

"Music for Life" wint drie reclameprijzen

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_397147.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Music for life, de liefdadigheidscampagne van jongerenzender Studio Brussel, heeft drie CCB-awards in de wacht gesleept. De awards van de Creatieve Club of Belgium zijn de belangrijkste in ons land en bekronen reclamecampagnes in verschillende categorieën: film, radio, televisie, print, media en innovatie.

StuBru won goud in de categorie 'media' en zilver in de categorie 'innovatie'. De jongerenzender won ook de "grand prix" in de categorie media.

In december 2007 verscheen gedurende drie dagen, telkens in prime time op Eén, een zwart jongetje dat de glazen water van de presentatoren en presentatrices leegdronk. Het was een campagne van reclamebureau Mortierbrigade voor "Music for Life" van Studio Brussel. Die benefietactie stond in het teken van drinkbaar water voor iedereen.

24-05-2008 om 12:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna plant documentaire over Palestijns-Israëlisch conflict

Madonna plant documentaire over Palestijns-Israëlisch conflict.

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/madonna-2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Madonna gaat een documentaire maken over het Palestijns-Israëlisch conflict. Dat heeft de Amerikaanse popdiva gezegd aan de Israëlische krant Yediot Aharonot. De documentaire zou vooral de focus leggen op de situatie van de kinderen in het conflict.

Madonna zei een en ander op het Filmfestival van Cannes, naar aanleiding van haar documentaire "I Am Because We Are", die ze zelf schreef en produceerde.

Weeskinderen
De popdiva wil voor het nieuwe project opnieuw samenwerken met Nathan Rissman, met wie ze al "I Am Because We Are" maakte. In die documentaire kaarten ze het probleem van de weeskinderen in Malawi aan. Daar sterven duizenden mensen door aids. Dat zorgt ervoor dat het Afrikaanse land krioelt van de weeskinderen.

De Amerikaanse zangeres is naar eigen zeggen een ambassadeur voor het judaïsme. Ze werd rooms-katholiek opgevoed, maar heeft de Hebreeuwse naam Esther aangenomen en is een aanhangster van het Kabbalah-centrum in Los Angeles.

24-05-2008 om 12:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Pretenders
The Pretenders
Om Don't Get Me Wrong te bekijken druk op de foto.

.

The Pretenders is een Britse rockgroep rond de Amerikaanse zangeres, gitarist en songwriter Chrissie Hynde, die met een mix van punk, New Wave en popmuziek (voornamelijk in de jaren tachtig) een reeks hits scoorde, waaronder "Brass in Pocket", "Back on the Chain Gang", het kerstnummer "2000 Miles", "Don't Get me Wrong" en "I'll Stand By You".

Chrissie Hynde verhuisde eind jaren zeventig van de Verenigde Staten (Ohio) naar Engeland, waar ze in 1978, in de nadagen van de Britse punkbeweging, the Pretenders oprichtte. De band bestond toen uit Hynde, gitarist James Honeyman-Scott, bassist Peter Farndon en drummer Martin Chambers.

De band nam een versie op van "Stop Your Sobbing" van Ray Davies, geproduceerd door Nick Lowe. Het nummer werd in Groot-Brittannië een hit, evenals de twee volgende singles, "Kid" en "Brass in Pocket". Begin 1980 kwam het debuutalbum uit, Pretenders, dat zowel in Groot-Brittannië als in de Verenigde Staten een grote hit werd. "Brass in Pocket" groeide uit tot een wereldwijde hit.

In de lente van 1981 bracht de band een EP uit, Extended Play, gevolgd door een tweede album, Pretenders II, in de zomer van dat jaar. Toentertijd werd het album niet goed ontvangen door de critici, maar door enkele hitsingles verkocht het album vrij goed. In juni 1982 werd bassist Peter Farndon door Hynde uit de band gezet, vanwege zijn drugsproblemen. Twee dagen later, op 16 juni 1982, stierf gitarist Honeyman-Scott aan een overdosis cocaïne. Farndon stierf in 1983 aan een overdosis, vlak nadat Hynde was bevallen van haar eerste kind met Ray Davies.

Hynde vormde een nieuwe band, bestaande uit haarzelf, Chambers, bassist Malcolm Foster en gitarist Robbie McIntosh (voormalig lid van Manfred Mann's Earth Band). In deze nieuwe samenstelling brachten the Pretenders december 1983 een nieuwe single uit, het melancholische kerstnummer "2000 Miles", gevolgd door een nieuw album, Learning to Crawl, begin 1984.

In 1985 traden the Pretenders op op Live Aid. Hynde zelf was dat jaar te horen op UB40's versie van Sonny & Cher's "I Got You Babe". Op Get Close uit 1986 waren enkel Hynde en McIntosh te horen, de andere bandleden werden ontslagen en ingeruild voor sessiemuzikanten. De single "Don't Get me Wrong", afkomstig van Get Close werd een wereldwijde hit.

Packed!, het album uit 1990, werd geen succes. In 1994 kwam de band weer terug met het commercieel succesvolle Last of the Independents, mede door de goed ontvangen ballade "I'll Stand By You", die veelvuldig op de radio te horen was. Na het live-album The Isle of View uit 1995 werd het stil rond de band. In 1999 keerde de band terug met het album Viva el Amor. In 2002 kwam er weer een nieuw album uit, Loose Screw, op Artemis Records. In maart 2006 is de boxset Pirate Radio uitgekomen.

In 2005 zijn the Pretenders opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame.


24-05-2008 om 11:08 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
23-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woorden
Woorden

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Alexis-Dziena-030-2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Ergens liggen woorden klaar
om gesproken te worden,
maar ik kan ze niet uitbrengen

Ik was fout – raakte je kwijt

En nu ik je weer gevonden heb,
wil ik vergeten wat er was

Toch, enkel een kleine zin
zou ik graag tegen je zeggen
om verder te kunnen gaan

“Het spijt me van wat ik deed”
de verschuldigde woorden

En weet – ik ben veranderd!

23-05-2008 om 23:56 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duffy zoveelste Britse succes in Amerika

Duffy zoveelste Britse succes in Amerika

Om Mercy te beluisteren druk op de foto.

.
Het succes van Britse zangeressen in de Verenigde Staten lijkt geen einde te kennen. Duffy komt met haar album 'Rockferry' binnen op de vierde plaats van de Billboard Album Top 200, waarmee ze artiesten als haar landgenote Leona Lewis, maar ook Madonna en Mariah Carey achter zich laat. Dat meldt het Amerikaanse muziekvakblad Billboard. Eerder dit jaar bestormden ook Natasha Bedingfield en Joss Stone de Amerikaanse hitlijsten.

Duffy doet het in Amerika ook goed met haar single 'Mercy'. In de Billboard Hot 100 stijgt ze met het nummer van de 66ste naar de 27ste plaats.

Natasha Beddingfield en Joss Stone
Duffy is het vierde Britse succes in korte tijd in de Verenigde Staten. Natasha Bedingfield kwam begin dit jaar binnen op de derde plek met haar album 'Pocketful of sunshine'. Twee maanden later kwam Joss Stone met 'Introducing Joss Stone' op de tweede positie terecht.

Leona Lewis
Leona Lewis kwam met 'Spirit' vorige maand binnen op één in de Amerikaanse albumlijst. Ze was de eerste Britse vrouwelijke artieste die de lijst aanvoert sinds Sade in 1984.

De Billboard Album Top 200 wordt aangevoerd door 'Narrow stairs' van Death Cab for Cutie. Frank Sinatra's 'Nothing but the best' en 'We sing. We dance. We steal things' van zanger Jason Mraz staan op twee en drie.

23-05-2008 om 19:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dustin Hoffman:

Dustin Hoffman: "Monogamie is niet natuurlijk"

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dustin-hofman.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Dustin Hoffman, die al 27 jaar getrouwd is met zijn tweede vrouw, Lisa Gottsegen, zegt dat hij het niet natuurlijk vindt om slechts van één persoon te houden.

Hoffman (70): "Het huwelijk heeft teveel onnatuurlijke kenmerken. Ik vind het niet natuurlijk om monogaam te zijn, of om vandaag even verliefd te zijn als gisteren. Hoffman is in Cannes voor de promotie van de animatiefilm 'Kung Fu Panda'. Niettegenstaande zijn visie op het huwelijk, beklemtoont hij dat hij zijn vrouw nooit ontrouw is geweest.

"Houdt het steek trouw te zijn? Ja. Eerlijkheid in een relatie is onontbeerlijk". Hoffman heeft vier kinderen met zijn huidige vrouw, twee uit zijn vorig huwelijk.

23-05-2008 om 16:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paolo Nutini
Paolo Nutini
Om New Shoes te bekijken druk op de foto.


.

Paolo Giovanni Nutini (Paisley, 9 januari 1987) is een Schots singer-songwriter. Zijn vader is van Italiaanse afkomst, uit Barga, Toscane en zijn moeder komt uit Glasgow.

Zijn muziek heeft invloeden van onder andere David Bowie, Rod Stewart, Damien Rice, Oasis, The Beatles, U2, Pink Floyd en Fleetwood Mac.

Nutini, die geen muziekles heeft gehad, dacht zijn vader op te volgen in de "fish and chips"-business. Hij werd als eerste aangemoedigd om te gaan zingen door zijn muziek-liefhebbende grootvader en een leraar die talent in hem zag. Hij is van school gegaan om als roadie te gaan werken, en om T-shirts te gaan verkopen voor Speedway (band), hij heeft drie jaar lang de muziek-business leren kennen door middel van live-optredens, alleen en met een band, en heeft gewerkt in Glasgows Park Lane Studio.

Zijn grote doorbraak kwam toen hij aanwezig was bij een concert van David Sneddon in zijn geboorteplaats Paisley aan het begin van 2003. Sneddon was vertraagd, en als winnaar van een popquiz, werd Nutini de kans gegeven om wat liedjes te spelen op het podium terwijl er werd gewacht op Sneddon. De zeer positieve reactie op het optreden van Nutini maakte indruk op iemand uit het publiek en die vroeg aan Nutini of hij zijn manager mocht worden.

Een journalist van Daily Record, John Dingwall, zag het optreden van Nutini op het Queen Margaret Union en vroeg hem om live op te treden op Radio Scotland. Hoewel hij pas 17 was, vertrok Nutini naar Londen, om daar op te treden in de Bedford pub in Balham, terwijl hij zelf nog niet eens legaal alcohol mocht drinken. Meerdere radio- en live-optredens volgden, waaronder twee akoestische live optredens en support-acts bij Amy Winehouse en KT Tunstall. In 2006 was hij onder meer support-act van The Rolling Stones in Wenen.


23-05-2008 om 15:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marianne Faithfull
Marianne Faithfull
Om As Tears Go By te bekijken druk op de foto.

.

Marianne Faithfull (Hampstead (Londen), 29 december 1946) is een Britse zangeres, die ontdekt is door The Rolling Stones. Ze begon haar carrière in 1964 met het nummer As Tears Go By (geschreven door Mick Jagger en Keith Richards). In Nederland scoorde ze in die tijd (1965) met Summer Nights.

Al snel had ze een relatie met Mick Jagger. Nadat deze relatie uitging, stopte Marianne Faithfull tijdelijk met de muziek om van haar drugsverslaving af te komen. In 1979 kwam ze terug met Broken English, met daarop haar tweede en grootste Nederlandse hit The ballad of Lucy Jordan. In 1981 kwam een derde en vooralsnog laatste single uit: Sweetheart.

In 1994 kwam de autobiografie Faithfull op de markt. Ze was in 1997 te horen op het nummer The Memory Remains van Metallica, waarin ze de achtergrondzang voor haar rekening nam.

In 2002 kwam ze weer met een soloalbum, getiteld Kissin' Time. Dit album werd gevolgd door het album Before the Poison uit 2004. Hits in Nederland leverde deze albums niet op.

Op 14 september 2006 werd bekend gemaakt dat Marianne Faithfull borstkanker had en daarom haar tournee moest afbreken. Op 11 oktober 2006 werd ze geopereerd in Frankrijk. Omdat de ziekte in een zeer vroeg stadium werd ontdekt, was verdere behandeling niet nodig. Inmiddels is ze weer hersteld en heeft ze ook al concerten gegeven in Nederland. Op 26 april 2008 keert ze terug voor een concert in MC Frits Philips in Eindhoven.


23-05-2008 om 13:02 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bart Peeters
Bart Peeters
Om Liefde Is Anders te bekijken druk op de foto.

.
Bart Peeters (Mortsel, 30 november 1959) is een Vlaams zanger, drummer, gitarist, televisiepresentator en acteur. Peeters studeerde Germaanse filologie en theaterwetenschappen in Antwerpen. Daar leerde hij onder andere Jan Leyers en Hugo Matthysen kennen, met wie hij later ging samenwerken. Bart Peeters is getrouwd en heeft twee dochters en een zoon. Bart Peeters is een stotteraar, hoewel daar niets van te merken is wanneer de opnames lopen.

Barts eerste verschijning op de Vlaamse televisie was als kleuter, op de schoot van Tante Terry. Zijn echte televisiecarrière begon echter pas met programma's als "Bart Bannings", "Elektron" en "Pop-Elektron" op de BRT.

Ondertussen boekte hij ook succes op de radio: samen met Hugo Matthysen maakte hij vanaf 1988 op Studio Brussel het legendarische radioprogramma "Het leugenpaleis". Later zouden ze er een televisieversie van maken onder de naam "Het Peulengaleis". "Dag Sinterklaas", het kinderprogramma met Bart in één van de hoofdrollen dat ook door hen werd gemaakt, zou een grote invloed hebben op het Sinterklaasbeeld van de jeugd.

Op de Vlaamse openbare omroep presenteerde Peeters programma's als "De Droomfabriek" en "De Grote Prijs Bart Peeters". Hij maakte een korte overstap naar het commerciële VTM, maar zijn programma's "De liegende doos" en "De vliegende doos" kenden er weinig succes, "NV Peeters" echter wel. Toch vond hij al na enkele jaren zijn weg terug naar VRT.

Weer vele programma's volgden: "Nonkel pop", "De leukste eeuw", Eurosong, ... Eigenlijk was Peeters de vaste presentator geworden van alle shows die de VRT maakte. Bij de Nederlandse publieke omroep presenteerde Peeters ook verschillende programma's. Bij de AVRO presenteerde hij het muziekprogramma TopPop Yeah en het kinderprogramma De Droomshow.

In 2005 presenteerde hij in België (VRT) onder andere Geen zorgen tot paniek en in België (VRT) en Nederland (Teleac/NOT) het populair wetenschappelijke programma Hoe?Zo!.

In 2007 presenteert hij samen met Sofie Van Moll het nieuwe programma De Bedenkers op één. Op 27 maart 2008 maakte hij bekend te willen stoppen met presenteren en zich geheel toe te willen leggen op een zangcarriere
In 1978 speelde Bart Peeters samen met Hugo Matthysen, Jan Leyers en Marc Kruithof in de coverband Beri Beri, maar als muzikant werd Peeters echt bekend met The Radios. Met deze band (met onder andere Ronny Mosuse, Robert Mosuse en Dany Lademacher) scoorde hij onder andere de hit She goes nana. In 2004 toerde hij door de Belgische theaters met Bart Peeters zonder circus, een show met liedjes van zijn autobiografisch en Nederlandstalig soloalbum Het plaatje van Bart Peeters. In 2006 bracht hij het album Slimmer dan de zanger uit. Hij tourde ook verder in 2007. In 2008 staat hij als hoofdact op het NEKKA podium in het Antwerpse Sportpaleis op 18 en 19 april.

23-05-2008 om 09:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opgelucht
Opgelucht

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Anna-Friel-062.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 opgelucht
zie je wel
ik kan het wel
ik durf het wel
vragen om een beetje hulp

opgelucht
het vertrouwen
wat ik in jou had
blijkt toch goed te zijn
je wilt me wel helpen

opgelucht
een kleine stap
een simpele vraag
maar wel heel belangrijk voor mij
thanx…

22-05-2008 om 23:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steven Tyler opnieuw in rehab

Steven Tyler opnieuw in rehab

Om Crazy te bekijken druk op de foto.


Steven Tyler heeft zich opnieuw laten opnemen in een ontwenningskliniek. De 60-jarige frontman van Aerosmith wordt in het Californische Pasadena behandeld voor een niet nader genoemde verslaving, zo meldt entertainmentwebsite TMZ.

Celebrity Rehab
Tyler zou zich in het Las Encinas Hospital laten behandelen door dr. Drew, die bekend werd door het programma Celebrity Rehab. In de show werden sterren als Brigitte Nielsen en Daniel Baldwin voor het oog van de camera's behandeld voor hun verslavingen .

Verleden
In de jaren zeventig en tachtig was Tyler berucht om zijn zware drank- en drugsmisbruik. Hij kickte af en zou twintig jaar nuchter door het leven zijn gegaan.

22-05-2008 om 19:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jodie Foster dumpt vriendin na affaire met andere vrouw

Jodie Foster dumpt vriendin na affaire met andere vrouw

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jodie_foster_1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Actrice Jodie Foster heeft haar lesbische vriendin de bons gegeven na een affaire met een andere vrouw op een filmset. De 45-jarige actrice bedroog volgens de National Enquirer de 55-jarige filmproducente Cydney Bernard sinds vorig jaar met de 51-jarige scenariste Cindy Mort.

De veertienjarige relatie van Foster met Cydney was een publiek geheim in Hollywood, maar de actrice kwam er pas vijf maanden geleden openlijk voor uit. Het ex-paar, dat twee kinderen heeft, woont nog steeds samen in Hollywood, maar Foster zou gaan verhuizen. Het duo zou hun twee zonen wel samen blijven opvoeden.

22-05-2008 om 16:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Getuige herkent vriendin in sekstape R. Kelly

Getuige herkent vriendin in sekstape R. Kelly

Om I Believe I Can Fly te bekijken druk op de foto.

.
Het net rond R&B-zanger R. Kelly is zich aan het sluiten. Een getuige heeft haar vriendin herkend in de sekstape waarop te zien is hoe de R&B-ster seks heeft met een meisje van vermoedelijk 13 jaar. Simha Jamison (24) verklaarde in de rechtbank van Chicago dat ze haar vriendin, de nu 23-jarige Roshona Landfair, heeft herkend.

Regelmatig contact
Volgens Jamison hadden zij en Roshona Landfair regelmatig contact met R. Kelly toen ze ongeveer twaalf jaar waren, meldt de Britse omroep BBC. De twee meisjes gingen bij hem op bezoek in zijn muziekstudio en hingen vaak rond bij zijn basketbalveld in Chicago. De Amerikaanse zanger zou Landfair naar verluidt ook geld gegeven hebben.

Kinderporno
Simha Jamison deed haar verhaal op de tweede dag van het proces tegen R. Kelly, die al een tijdje wordt verdacht van ontucht met minderjarigen en het maken van kinderporno. De aanklagers hebben een video waarop te zien is hoe een man een meisje bevelen geeft en geld overhandigt. Justitie is er bijna honderd procent zeker van dat R. Kelly op de video staat. Als de zanger schuldig wordt bevonden, riskeert hij een celstraf tot vijftien jaar.

22-05-2008 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Benny Neyman
Benny Neyman
Om Waarom Fluister Ik Je Naam te bekijken druk op de foto.

.
Wilhelmus Albertus (Benny) Neyman (Maastricht, 9 juni 1951 – Soesterberg, 7 februari 2008) was een Nederlandse zanger.

Neyman werd geboren in Limburg. Begin jaren zeventig volgde hij een opleiding aan de Kleinkunst Academie in Amsterdam. Neyman brak in de tweede helft van de jaren zeventig langzaam door, zijn eerste succes kwam pas in 1980 met het nummer Ik weet niet hoe. In 1985 scoorde Neyman zijn grootste hit met Waarom fluister ik je naam nog (nummer 1-positie in de Nederlandse hitparades). In de Radio 2's Top 2000 editie 2007 neemt het de 384e positie in wat tot dan toe zijn hoogste klassering is in het bestaan van de oudejaarslijst. Vanaf de tweede helft van de jaren tachtig had Neyman geen grote hits meer. Wel bracht hij nog een groot aantal goed verkopende albums uit en had hij een aantal succesvolle theatertournees. Neyman ontving in 1996 een Gouden Harp.

Hij brak in de zomer van 2006 met zijn management en begon met zijn gezondheid te sukkelen. Zijn echtgenoot Hans van Barneveld werd in 2006 zijn nieuwe manager. In oktober 2007 verscheen zijn laatste album Onverwacht en zijn laatste optreden, een hommage aan de overleden Conny Vandenbos vond plaats op 2 december 2007. Neyman maakte op 21 december 2007 bekend dat hij leed aan een vergevorderde vorm van kanker en dat de aard van de ziekte niet duidelijk was. Op 14 januari 2008 zou duidelijk worden of er geen verdere uitzaaiingen waren en zou het nut van een tweede chemokuur worden onderzocht. Op 7 februari overleed Benny Neyman op 56-jarige leeftijd.

22-05-2008 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brahim
Brahim
Om What I Like About You te bekijken druk op de foto.


Brahim Attaeb (Torhout, 24 februari 1984) is een Belgisch-Marokkaanse zanger.

Brahim werd bekend toen hij meedeed aan Idool 2003. Daar was hij één van de favorieten en uiteindelijk strandde hij op een verdienstelijke 4de plaats en kreeg hij een platencontract.

Het verwachtte succes bleef echter uit en zijn platencontract raakte hij kwijt. Hij schreef zich in voor Eurosong 2006 met het lied P.O.W.E.R.. In de eerste voorronde werd hij 2de na Katerine. In de halve finale had hij het lied wat veranderd, in plaats van een intro begon hij direct met het refrein en dat werd gesmaakt door het publiek. De vakjury was erg lovend en gaf hem een 2de plaats, de kijkers gaven hem een 3de plaats maar door de andere jury's werd hij minder gesmaakt waardoor hij 4de was en niet rechtstreeks naar de finale mocht. De vakjury had echter nog een wildcard en gaf die aan Brahim. In de finale gaf de vakjury zelfs de volle pot aan Brahim maar ook nu speelden de andere jury's hem parten, waardoor hij opnieuw op de 4de plaats strandde.

Met Turn the music up en Didi had Brahim zelfs hits in Marokko.

In 2007 was hij het boegbeeld van de Damiaanactie waarvoor hij de song Lamuka (Wake Up) schreef. In de zomer van 2007 nam hij een nieuw nummer op So into you.

In 2008 nam hij opnieuw deel aan Eurosong met het nummer 'What I like about you'. Hij werd tweede in de eerste voorronde. Hij bleef steken in de halve finale, maar de jury had nog een wildcard uit te delen. Deze gaf de jury aan Brahim. Hiermee ging hij door naar de finale, waar hij uiteindelijk vierde werd.


22-05-2008 om 10:16 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weg van mezelf
Weg van mezelf

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Almudena-Fernandez-004.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 Vastgeketend aan de wereld
Ontsnappen onmogelijk gemaakt
Door de banden
Waaraan ik vasthang

Een zweepslag
Een pijnscheut
Om niet te vergeten
Dat ik hier nog vastzit

In deze persoon
Die enkel is
Wie de anderen van mij maken
Hoe de anderen willen dat ik ben

Af en toe een moment van vrijheid
Dan ga ik op weg naar mezelf
Naar mijn evenwicht
Bevrijd van alle banden met de maatschappij

Maar algauw weer vastgegrepen
Teruggetrokken
Naar de aarde en de mensen
Naar die andere persoon

Weg van mezelf

22-05-2008 om 00:23 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
21-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tina Turner komt naar Sportpaleis
Tina Turner komt naar Sportpaleis
Om Proud Mary te bekijken druk op de foto.



De Europese podia mogen zich stilaan voorbereiden op de komst van Tina Turner. Ook België zal de legendarische zangeres ontvangen op 22 en 23 januari 2009 in het Antwerpse Sportpaleis.

Na acht jaar staat Tina Turner opnieuw op de planken. Fans in acht verschillende Europese landen kunnen haar vanaf volgend jaar weer live in actie zien. De nieuwe show brengt hits uit haar hele carrière.
Meer dan vier decennia lang maakt Tina Turner deel uit van de muziekgeschiedenis. Hits zoals River Deep Mountain High, What's Love Got Do With It, Simply The Best en titelsong van de James Bond film Goldeneye zijn slechts enkelen uit het rijk gevulde en diverse oeuvre van "The Queen", zoals Beyoncé haar tijdens de Grammy Awards noemde.

De ticketverkoop start donderdag om 08.00 uur.

21-05-2008 om 20:17 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ishtar overleeft halve finale Eurosong niet

Ishtar overleeft halve finale Eurosong niet.

Om Julissi te bekijken druk op de foto.

.
Ishtar, de Belgische inzending voor het 53ste Eurovisiesongfestival in Belgrado, is er niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de finale van zaterdagavond. 'O Julissi' wist de kijkers uit de deelnemende landen niet te overtuigen.

Zangeres Soetkin Baptist en haar medemuzikanten zullen dus zaterdagavond niet op het podium staan in Belgrado. Ook Nederland is er voor de vierde keer op rij niet in geslaagd een plek te veroveren in de finale.

Griekenland, Roemenië, Bosnië-Herzegovina, Finland, Rusland, Israël, Azarbeidjan, Armenië, Polen en Noorwegen sleepten wel een ticket voor de finale uit de brand. De tweede halve finale vindt donderdag plaats.

21-05-2008 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwangere Jessica Alba heimelijk getrouwd

Zwangere Jessica Alba heimelijk getrouwd

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jessica-alba.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Jessica Alba is maandag getrouwd met haar verloofde Cash Warren. Dat heeft een woordvoerder van de hoogzwangere actrice bevestigd. Details over de geheime ceremonie zijn niet vrijgegeven.

De 27-jarige Alba leerde manlief kennen op de set van de film The Fantastic Four, waarin zij een hoofdrol vertolkte. Warren werkte toen mee als regieassistent. De twee verloofden zich in december, kort na de aankondiging dat Alba zwanger is van haar eerste kindje.

21-05-2008 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Bert André overleden

Acteur Bert André overleden

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/bert-andre.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De Nederlandse acteur Bert André is overleden. Hij was 67. André was toneelacteur maar hij was ook te zien in tal van gastrollen in Vlaamse tv-series als Matroesjka's, Flikken, Thuis, Aspe, Wittekerke en was onder meer bekend door zijn rol als 'De buurman' in de films en de tv-serie over de familie Flodder.

André werd geboren op 6 augustus 1941 in het Nederlandse Maastricht. Hij begon zijn carrière als onderwijzer en week in 1964 uit naar Antwerpen, waar hij toneelles volgde aan het Nederlands Kamer Toneel en het Nationaal Toneel (de latere Studio Herman Teirlinck). Hij was acteur bij de Antwerpse KNS en daarna onder meer bij het Groot Limburgs Toneel, de Internationale Nieuwe Scène en Arca. Uiteindelijk belandde hij bij de KVS in Brussel.

André leed al geruime tijd aan chronische leukemie en had onlangs twee hersenbleodingen gehad. Hij laat een dochter achter, de 35-jarige actrice Sandrine André, onder meer bekend van de vtm-soap Sara. De acteur wordt in Antwerpen begraven

21-05-2008 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!