Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

03-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger van Fall Out Boy wordt vader

Zanger van Fall Out Boy wordt vader

http://oi61.tinypic.com/28t9pa8.jpg

Zanger Patrick Stump van de Amerikaanse band Fall Out Boy wordt vader. In een radio-interview onthulde hij dat zijn vrouw Elisa Yao zwanger is van hun eerste kind. Ze is eind oktober uitgerekend, weet E! Entertainment.

Stump en Yao trouwden in oktober 2012 in Chicago. Stumps collega, bassist Pete Wentz, mocht afgelopen maand zijn tweede zoontje Saint Lazszlo in de armen sluiten. Gitarist Joe Thoman werd in april vader van dochtertje Ruby. Alleen drummer Andy Hurley heeft geen kinderen.

''Er rennen tegenwoordig nogal wat kinderen rond de band'', zegt Stump. Bassist Wentz heeft wel een advies voor de zanger. ''Je kunt nooit genoeg Kleenex en babydoekjes in huis hebben'', grapte hij.

03-09-2014 om 22:12 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ophef over mogelijke scheiding Juan Carlos

Ophef over mogelijke scheiding Juan Carlos

http://oi60.tinypic.com/oqa9gn.jpg

De Spaanse koning Juan Carlos en koningin Sofia zouden op het punt staan hun scheiding aan te kondigen. Hun huwelijk bestaat al jaren alleen maar op papier en nu Juan Carlos afstand heeft gedaan van de troon is er geen reden meer de schijn op te houden. Dat meldt de vooraanstaande Italiaanse krant La Repubblica, die zich beroept op goed ingevoerde bronnen in Madrid. Spaanse media hebben het bericht inmiddels overgenomen, maar het Spaanse hof weigert elk commentaar.

Opvallend is dat de suggestie van een koninklijke scheiding in Spanje niet als onzin wordt afgedaan. Dat het niet botert tussen Juan Carlos, die al vele affaires achter de rug heeft, en zijn vrouw is lang duidelijk. In 2012 bijvoorbeeld werd de gouden bruiloft niet gevierd. Kort daarvoor was uitgekomen dat de koning met een vriendin op olifantenjacht was gegaan in Botswana.

Ook in boeken over het koningspaar wordt al lang gewag gemaakt van het feit dat Juan Carlos en Sofia die in 1962 in Athene trouwden, gescheiden levens leiden en in aparte vleugels van het paleis wonen. Alleen voor officiële gelegenheden kwamen ze nog bij elkaar. Zo begroette Sofia haar man vorig jaar buiten bij het paleis met een kus toen ze elkaar troffen voor de ontvangst van koning Willem-Alexander en koningin Máxima. De eerste publieke kus in jaren, merkten de verraste Spaanse media op.

Mallorca
Het koningspaar is sinds de troonsafstand in juni niet meer samen gezien. Sofia was zonder Juan Carlos op vakantie op Mallorca en Juan Carlos die de afgelopen tijd gebruikte om verder te herstellen van eerdere heupoperaties, ging alleen naar Colombia voor de installatie van de herkozen president.

Spaanse media hebben eerder de mogelijkheid van in elk geval een scheiding van tafel en bed besproken, waarbij ook werd gezegd dat het koningspaar ook zonder dat wel een gescheiden leven zou kunnen leiden.

03-09-2014 om 22:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Bieber riskeert celstraf door aanrijding"

"Bieber riskeert celstraf door aanrijding"

http://oi60.tinypic.com/euezgj.jpg

Justin Bieber zou na zijn recente aanrijding weleens achter de tralies kunnen belanden, meldt TMZ. De politie in Los Angeles onderzoekt momenteel of het door de popster veroorzaakte ongeluk in Canada betekent dat hij voorwaarden van een eerdere veroordeling heeft geschonden.

De Canadese zanger kreeg in juli in Los Angeles een voorwaardelijke straf van twee jaar nadat hij het huis van zijn buren had beschadigd door het met eieren te bekogelen. Volgens de politie raakte hij na zijn recente aanrijding met de auto van een fotograaf slaags met de paparazzo.

Op 29 september moet hij voor de rechter in Canada verschijnen. De politie van Los Angeles heeft 30 dagen de tijd om te beslissen of Bieber de voorwaarden van zijn veroordeling heeft geschonden en of hij daarom de gevangenis in moet.

03-09-2014 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee miljoen voor foto's bruiloft Brangelina

Twee miljoen voor foto's bruiloft Brangelina

http://oi60.tinypic.com/263vrlh.jpg

Terwijl Ashlee Simpson en Evan Ross hun trouwfoto's niet aan de straatstenen kwijtraken, zijn de foto's van de bruiloft van Angelina Jolie en Brad Pitt een stuk gewilder. De Amerikaanse bladen People en Hello! betaalden 2 miljoen dollar voor exclusieve foto's van de bruiloft, meldt NY Daily News.

De eerste foto's verschenen de afgelopen dagen al online. Op de foto's is Angelina te zien in haar trouwjurk, ook staat er een gezinsportret van het kersverse bruidspaar en hun zes kinderen op de cover van People en een foto van een zoenende Brad en Angelina op de voorkant van Hello!

Het stel, samen goed voor een geschat vermogen van zo'n 385 miljoen dollar, verkocht de foto's een week na hun geheime huwelijk op 23 augustus in Frankrijk. Volgens bronnen bundelden de bladen hun krachten om het bedrag op te hoesten. Het is niet de eerste keer dat Brad en Angelina behoorlijke sommen vragen voor kiekjes van hun privéleven. In 2006 verkochten ze de eerste foto's van hun dochter Shiloh aan People voor 4 miljoen dollar. Dat geld ging naar het goede doel.

In 2007 gingen foto's van hun zoon Pax voor een onbekend bedrag naar People en Hello! Het recordbedrag kregen ze in 2008, voor de eerste foto's van tweeling Vivienne Marcheline en Knox Leon, waar ze 14 miljoen dollar voor ontvingen. Hoewel 2 miljoen dollar nu dus weinig lijkt, is het volgens insiders tegenwoordig een fors bedrag.

03-09-2014 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Sylvie Meis heeft relatie met graaf"

"Sylvie Meis heeft relatie met graaf"

http://oi58.tinypic.com/z8mt4.jpg

Sylvie Meis (36) is niet langer single. Volgens de krant De Telegraaf heeft de Nederlandse presentatrice al vier maanden een geheime relatie met Luis Medina Y Abascal (34), graaf van San Martín de Hoyos in het noorden van Spanje. De twee leerden elkaar kennen in een restaurant in Madrid.

Sylvie was in de Spaanse hoofdstad eerder dit jaar voor een controle in een ziekenhuis, omdat ze de kritische grens van vijf jaar had gepasseerd sinds er bij haar borstkanker werd geconstateerd. Ze werd gezond verklaard en ging met enkele vriendinnen hierna de stad in. In het restaurant viel haar oog volgens de krant op de lange, donkere Luis. De edelman begon het gesprek en ze beleefden een gezellige avond. Een dag later spraken de twee af om te gaan lunchen. Daarna is het balletje gaan rollen.

In de wereld van de adel heerst er veel discretie, daarom is de relatie niet eerder uitgelekt. "Dat was ook de reden dat Sylvie de afgelopen maanden gezwegen heeft over haar nieuwe liefde. Luis wilde haar per se eerst voorstellen aan zijn moeder en naaste familie, voordat zij ergens over hun relatie zouden lezen. Nu dat is gebeurd, kon Sylvie een foto van haar nieuwe liefde delen met haar Facebookvrienden. Want natuurlijk wil ze dat nieuw gevonden geluk het liefste van de daken schreeuwen!", zegt een goede vriendin van de presentatrice tegen De Telegraaf.

Lekker in haar vel
"Op een schaal van tien geef ik mijn leven op dit moment een 8,5. Ik zit lekker in mijn vel", vertelt Sylvie ook in een interview met het Nederlanse magazine Story.

Of ze inderdaad een nieuwe liefde heeft, houdt de presentatrice liever nog even voor zich tegenover Story. Ze wil haar privéleven tegenwoordig "écht privé houden".

Wel laat ze weten graag een tweede kindje te willen. "Ik zou dolgraag nog een keer moeder willen worden." En ook over de geruchten over een toekomstige verhuizing, wil ze best iets kwijt.

De blondine zou met haar zoontje Damián de Duitse havenstad Hamburg willen verruilen voor Amsterdam, om een frisse start te kunnen maken na haar breuk met topvoetballer Rafael van der Vaart. Waar dat verhaal vandaan komt, is voor Meis een 'raadsel'. "Ik heb nog geen beslissing over mijn toekomst genomen. Ik weet nog niet waar ik over een jaar naartoe wil."

Lees ook

03-09-2014 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zus van jurylid wint Hoedenwedstrijd Waregem Koerse

Zus van jurylid wint Hoedenwedstrijd Waregem Koerse

http://oi58.tinypic.com/2qns4dw.jpg

De zus van Miss Belgian Beauty 2003 Zsofi Horvath heeft de 14de Hat Trophy gewonnen van Willy Naessens op Waregem Koerse. Pittig detail: Zsofi zetelde zelf in de jury, en dat deed hier en daar toch wat wenkbrauwen fronsen.

Betty Horvath (31), die overtuigde met een zwarte stekelhoed, mag samen met een tweede persoon nu genieten van een achtdaagse reis naar Namibië ter waarde van 3.200 euro. Betty liet gisteren weten dat niet haar man, maar haar zus - inderdaad, jurylid Zsofi - mee mag.

Op Waregem Koerse pakt het vrouwelijk publiek naar goede gewoonte uit met extravagante hoeden. Eén dame had zelfs de speelgoedpaardjes van haar zoon op een hoofddeksel gekleefd, een andere paradeerde met een heuse champagne-emmer op het hoofd.

03-09-2014 om 21:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Vrouw van het jaar' Kim Kardashian naakt in GQ

'Vrouw van het jaar' Kim Kardashian naakt in GQ

http://oi57.tinypic.com/280iazm.jpg

Kort nadat Kim Kardashian dinsdagavond in Londen werd uitgeroepen tot Vrouw van het jaar door GQ, bleek dat de realityster helemaal naakt voor het mannenblad heeft geposeerd. De foto's uit de nieuwste editie verschenen al snel online en zijn onder meer op de website Complex te zien.

De foto's zijn een tijdje geleden genomen, wat te zien is aan de lichte haarkleur van Kim die inmiddels weer donkere lokken heeft. De vrouw van Kanye West ligt in verschillende poses op bed en hoewel ze haar meest intieme lichaamsdelen steeds met haar armen en de lakens bedekt, is het overduidelijk dat ze op een paar roze pumps na volledig naakt is.

Via Instagram deelde Kim foto's van haar rode loper-outfit tijdens het gala waar ze de prijs kreeg. "Bedankt @BritishGQ voor de Woman Of The Year-prijs! Wat een eer!!!!!", schreef ze bij één van de foto's.

De overige prijzen gingen zoals gebruikelijk naar mannen, en werden door vrouwen als Cara Delevingne en Pippa Middleton uitgedeeld. Colin Firth werd geëerd als Leading Man, met hoofdrollen in zowel Hollywood als in de Londense theaterwijk West End, terwijl nieuwkomer Jamie Dornan de Breakthrough Award won voor zijn doorbraak als hoofdrolspeler in Fifty Shades Of Grey. De Acteur van het jaar was Benedict Cumberbatch en als International Man Of The Year werd Jonah Hill het podium op geroepen.

Ook muzikanten werden geëerd. Rocker Iggy Pop kreeg de prijs voor Icoon van het jaar, Van Morrison de Legend Award en Pharrell was de winnaar van de prijs voor Soloartiest van het jaar. Sportman van het jaar was Lewis Hamilton, die samen met zijn vriendin Nicole Scherzinger op de rode loper verscheen.

03-09-2014 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acteur Chris Cauwenberghs vecht tegen kanker

Acteur Chris Cauwenberghs vecht tegen kanker

http://oi57.tinypic.com/ndsim9.jpg

Acteur Chris Cauwenberghs -beter bekend als Kabouter Lui in de populaire kinderserie Kabouter Plop- lijdt aan lymfeklierkanker. Dat meldt productiehuis Studio 100 in een persbericht.

De acteur zal zich volledig toeleggen op zijn revalidatie en kan daarom niet langer optreden. "Chris zal niet van de partij zijn als Kabouter Lui bij de Plopshows in Vlaanderen die dit najaar van start gaan", klinkt het. Actrice Hilde Van Hulle, die Kabouter Smal vertolkt, zal hem vervangen tijdens de Vlaamse Plopshows.

03-09-2014 om 21:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cee-Lo Green: "Als vrouw bewusteloos is, kan je niet van verkrachting spreken"

Cee-Lo Green: "Als vrouw bewusteloos is, kan je niet van verkrachting spreken"

http://oi58.tinypic.com/2eukfbc.jpg

Zanger Cee-Lo Green, die in een rechtszaak schuldig pleit voor het toedienen van xtc aan een vrouw met wie hij een afspraakje had, heeft daarover op zijn minst ophefmakende uitspraken gedaan op Twitter. "Mensen die écht verkracht zijn, herinneren zich dat. Als het slachtoffer bewusteloos is, kan je niet van een verkrachting spreken", zo luidde het. Hij heeft die posts inmiddels verwijderd en zich verontschuldigd.

De vrouw verklaarde voor de rechter dat ze geen herinneringen had aan de periode tussen het diner in een sushirestaurant, waarbij Green haar xtc toediende, en het moment dat ze naakt wakker werd in het bed van de zanger. Dat gebeurde in 2012.

De advocaat van Green betoogde dat Green en de vrouw seks met onderlinge instemming hadden. Door het gebrek aan bewijzen werd Green niet van verkrachting beschuldigd.

Voor het toedienen van xtc werd Green vorige week vrijdag veroordeeld tot drie jaar voorwaardelijke celstraf en 45 dagen gemeenschapsdienst.

Twee dagen later meende Green zijn visie op verkrachting via Twitter te moeten delen. "Als iemand in je huis inbreekt, is er gebroken glas. Waar is jullie bewijs dat iemand verkracht werd?"

Nadien verschuldigde de man van hits als 'Crazy' en 'Fuck You' zich. Gisteren lanceerde hij een reeks tweets. "Ik verontschuldig me voor het feit dat mijn commentaren uit hun context gerukt werden. Ik zou nooit het leed van een vrouw in twijfel trekken", klonk het. Even later wiste hij zijn Twitter-account.

03-09-2014 om 04:01 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ariana Grande: "Naaktfoto's zijn niet van mij"

Ariana Grande: "Naaktfoto's zijn niet van mij"

http://oi60.tinypic.com/sdlg1j.jpg

Ariana Grande houdt vol dat de naaktfoto's van haar die op het internet zijn gelekt vals zijn. "Mijn kontje is veel mooier dan dat", voert ze aan.

De 21-jarige zangeres tweette vanochtend naar aanleiding van de berichten als zou een reeks naaktfoto's van haar gelekt zijn. Ze grapte daarbij dat ze "bidt voor iedereen die dacht dat die foto's van mij zijn".

"My lil ass is a lot cuter than that lmao", zei ze.

Grande is niet de enige ster die ontkent dat de gelekte naaktfoto's fake zijn. Victoria Justice doet hetzelfde.

Een vooralsnog onbekende hacker stal naaktfoto's en video's van meer dan honderd celebrities vanop de iCloud-dienst van Apple en laadde die op op de website 4chan.

Jennifer Lawrence en Kate Upton van hun kant hebben inmiddels bevestigd dat hun ontvreemde naaktfoto's wél echt zijn. Ze hebben al gewaarschuwd dat ze eenieder die ze publiceert door hen gedagvaard zal worden.

Het FBI is inmiddels een onderzoek begonnen naar de hacker.

03-09-2014 om 03:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kees van Kooten getroffen door hartinfarct

Kees van Kooten getroffen door hartinfarct

http://oi61.tinypic.com/jrtbmt.jpg

De bekende Nederlandse schrijver, televisiemaker en cabaretier Kees van Kooten (73) is vorige week maandag getroffen door een hartinfarct. Hij is daarna met spoed opgenomen in het VU Medisch Centrum (VUmc) in Amsterdam en heeft een bypassoperatie ondergaan, maakte uitgeverij De Bezige Bij vandaag bekend.

Inmiddels is hij weer thuis. "Hij laat weten dat hij in alle rust spoedig hoopt te herstellen", zegt de uitgever. "Zijn speciale dank gaat uit naar de afdeling cardiologie van het VUmc".

03-09-2014 om 03:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Iedereen zag breuk tussen Mariah en Nick aankomen"

"Iedereen zag breuk tussen Mariah en Nick aankomen"

http://oi58.tinypic.com/1zc1w94.jpg

Het is voor veel mensen helemaal geen verrassing dat Mariah Carey en Nick Cannon waarschijnlijk een punt zetten achter hun huwelijk. "Iedereen zag het aankomen, het was gewoon een kwestie van tijd", vertelt een bron binnen 'Wild 'N Out', een programma dat Cannon presenteert.

"Tijdens het eerste seizoen van het programma kwam ze nog een keer langs, maar dit seizoen is ze niet een keer komen kijken", vervolgt de ingewijde. "Ze was te druk bezig met haar eigen dingen." Daarnaast zou de zangeres vooral bij haar twee kinderen willen zijn. "Ze leek zich niet zo bezig te houden met Nick."

Volgens de bron probeerde het koppel van alles te combineren. "Haar nieuwe album en zijn tv-shows." Halverwege augustus gaf Nick toe dat het niet zo goed meer ging tussen hem en zijn vrouw. Naast hun drukke werkschema's gaan er ook geruchten dat Mariah erg jaloers zou zijn.

03-09-2014 om 03:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann Poppe brengt lingeriesetjes voor 69 euro

Lesley-Ann Poppe brengt lingeriesetjes voor 69 euro

http://oi57.tinypic.com/dze1w1.jpg

Lesley-Ann Poppe (35) maakte vorige week bekend dat ze gaat scheiden van haar overspelige man, maar blijft niet bij de pakken zitten. Ze werkt aan een eigen lingeriecollectie en maakt haar rentree in 'Komen Eten'. Een lingeriesetje zal bij 'la Poppe' welgeteld 69 euro kosten en dat is geen toeval.

"Lingerie ligt in de lijn van mijn werk", merkt Poppe op in Story. "Het zou verrassender zijn als ik koersfietsen op de markt zou brengen. Ik droom er al lang van om een Vlaamse variant van het Amerikaanse merk Victoria's Secret op de markt te brengen".

Stevig decolleté
Verwacht sexy lingerie in alle maten. "Voor een setje, een slip en beha, zul je 69 euro neertellen. Die prijs is bewust gekozen, ja", kirt Poppe in Story. Als vrouw met rijke rondingen, heeft ze een bijzondere kijk op lingerie.

"Ik vind het jammer dat de meeste modellen voor grote maten steeds hoog gesloten zijn, terwijl ik het mooier vind wanneer een beha diep uitgesneden is en je een mooi decolleté geven. En natuurlijk weet ik hoe belangrijk de stevigheid van een beha is".

Hete curry
In het najaar duikt Poppe opnieuw op in 'Komen Eten', ongetwijfeld gehuld in één van haar eigen lingeriesetjes. Ze kookt dan voor BV's in een 'specials'-week. Als hoofdgerecht serveert ze een 'hete' Thaise curryschotel.

03-09-2014 om 03:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber weer opgepakt

Justin Bieber weer opgepakt

http://oi61.tinypic.com/14c8tcp.jpg

De Canadese popster Justin Bieber is opnieuw aangehouden door de politie. Dat meldt de Amerikaanse nieuwszender CNN. Aanleiding deze keer was een aanrijding in de Canadese provincie Ontario, waar Bieber op reis was met zangeres Selena Gomez. Volgens de politie van Ontario is de 20-jarige popzanger opgepakt wegens mishandeling en roekeloos rijgedrag.

De beschuldigingen vloeien voort uit een vechtpartij afgelopen vrijdag na een aanrijding, waarbij Biebers quad in botsing kwam met een minibus.

Volgens Biebers advocaat, Brian Greenspan, werd de rust van zijn cliënt en diens vriendin Selena Gomez vrijdag in een woning in Stratford behoorlijk verstoord door paparazzi. Dat heeft volgens Greenspan tot de incidenten geleid.

De aanvaring gebeurde in de geboortestreek van de ster in het uiterste zuiden van Ontario. Bij het ongeval raakte niemand gewond. Het is niet bekend of iemand verwondingen opliep door de vechtpartij.

Bieber is inmiddels weer op vrije voeten, weet de entertainmentsite TMZ. Hij moet op 29 september voor de rechter verschijnen om zich voor zijn daden te verantwoorden.

Het is niet de eerste keer dat de zanger in de boeien wordt geslagen. Begin dit jaar werd Bieber al eens opgepakt wegens roekeloos rijgedrag. Toen zat hij ook onder invloed achter het stuur in Miami. In zijn thuisland Canada wordt de ster verdacht van de mishandeling van de chauffeur van een limousine.

03-09-2014 om 03:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Geheim clubje op internet al maanden bezig met naaktfoto's verzamelen"

"Geheim clubje op internet al maanden bezig met naaktfoto's verzamelen"

http://oi61.tinypic.com/tzc43.jpg

Een nieuwe dag, een nieuwe lading pikante foto's van vrouwelijke sterren die op de mensheid afgevuurd wordt. Deze keer zijn onder meer actrices Aubrey Plaza en Jessica Brown Findlay en American Idol-deelneemster Tenna Torres de klos. Ook een nieuw filmpje met -alweer- Jennifer Lawrence zou de ronde doen. De FBI, die een verwoede klopjacht naar de hacker voert, staat voorlopig machteloos.

Op sociaalnetwerksite Reddit wordt intussen druk gespeculeerd over de ware toedracht van deze betreurenswaardige taferelen. Steeds meer stemmen verwijzen naar een geheim online clubje, dat al maanden actief zou zijn. "Ze ruilen of verkopen onder elkaar de foto's die ze te pakken hebben gekregen", aldus een anonieme poster op internetforum 4chan. Een andere bron beweerde op AnonIB zelf deel uit te maken van de zogenaamde 'Underground celeb n00d-trading ring'. "Dit is het resultaat van maandenlang hard werk van iedereen die bij deze kring hoort", klinkt het.

"Je ziet enkel haar borsten"
Eén persoon beweert zelfs ronduit dat hij (mede)verantwoordelijk is voor het lek. Hij zou daarbij een seksfilmpje van Lawrence achter de hand houden en in ruil daarvoor ontvangt hij graag donaties via Paypal. "Ik weet dat niemand me gaat geloven, maar ik heb echt zo'n filmpje", klinkt het. "Veel te kort weliswaar, slechts iets meer dan twee minuten en je krijgt enkel haar borsten te zien. Een tip om dit anoniem te uploaden is altijd welkom (ik wil de FBI niet aan mijn deur en je wil heus niet weten hoe ik in het bezit gekomen ben van deze video)."

Een woordvoerder heeft bevestigd dat het wel degelijk Jessica Brown Findlay is die op de beelden te zien is. "Maar meer commentaar geven we niet, de zaak is in handen van de politie."

Onderzoek naar lek
Apple voert intussen een onderzoek naar een mogelijk lek in de 'Vind mijn iPhone'-functie in de iCloud. "We nemen het privé-leven van onze gebruikers zeer serieus", verklaarde woordvoerster Natalie Kerris. Veiligheidsexperts wijzen nu vooral op het gevaar van mails en sms'jes die zogezegd van Apple komen, maar in werkelijkheid je gebruikersnaam en paswoord naar mensen met minder goede bedoelingen doorsturen.

Mary Elizabeth Winstead -bekend van onder meer 'Final Destination 3' en 'Die Hard 4.0'- trekt dan weer fel van leer tegen de laffe gluurders. "Boodschap aan diegenen die naar de foto's kijken die ik jaren geleden met mijn man in de privacy van mijn huis genomen heb: ik hoop dat jullie jezelf heel wat vinden", klonk het op Twitter. "Ik heb die plaatjes trouwens al lang geleden verwijderd, dat maakt dit hele gedoe er alleen maar angstaanjagender op."

Twitterpret
En wat zou er tot slot bij u te zien zijn als uw telefoon gehackt zou worden? Een kus met een paard, de hond die een 'bad hair day' heeft of een schildpad 'berijdt'? U kan het zo gek niet bedenken of u vindt het terug onder de hashtag #Ifmyphonegothacked.

03-09-2014 om 03:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Apple bevestigt iCloud-diefstal, ontkent lek

Apple bevestigt iCloud-diefstal, ontkent lek

http://oi59.tinypic.com/2n0251w.jpg

Apple heeft in een persverklaring laten weten dat het bedrijf woedend is over de van beroemdheden gestolen naaktfoto's. Apple bevestigt dat de foto's van iCloud-accounts afkomstig zijn, maar ontkent dat er een lek is in een van de systemen. Volgens het bedrijf gaat het om zeer gerichte aanvallen met behulp van gebruikersnamen, wachtwoorden en beveiligingsvragen.

Apple zegt direct na het uitlekken van de foto's een onderzoek te zijn gestart. Na meer dan 40 uur werd duidelijk dat het inderdaad om een aantal gekraakte iCloud-accounts ging. Door de hacks kwamen naaktfoto's van onder anderen Kate Upton, Jennifer Lawrence en Kirsten Dunst op straat te liggen.

De iPhonemaker meldt verder dat de privacy van gebruikers op de eerste plaats komt bij Apple. Mensen met iCloud-accounts krijgen het advies veilige wachtwoorden te kiezen en twee-staps-verificatie aan te zetten.

03-09-2014 om 03:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Status Quo gaat met nieuw album 'unplugged'

Status Quo gaat met nieuw album 'unplugged'

http://oi58.tinypic.com/bdwpxl.jpg

Onder de titel 'Aquostic' verschijnt op 20 oktober een unplugged album van Status Quo. Opmerkelijk, omdat de groep rond de gitaristen Rick Parfitt & Francis Rossi juist groot is geworden met gespierde, elektrisch versterkte boogie.

''Na 50 jaar aan de top als één van de belangrijkste hardrockbands ter wereld, is de Quo uit haar comfortzone gestapt en geven hun liedjes nu een kans om te schitteren in hun uitgeklede vorm", laat de band via de officiële website weten. "De versterkers zijn uitgezet, dit album is volledig akoestisch en de band nam 25 compleet opnieuw gearrangeerde Quo-hits en fan-favorieten op."

"De nieuwe arrangementen verschillen enorm van wat de Quo-fans al kennen,'' zegt Parfitt op het webzine Classic Rock. De gitarist is vooral trots over de wijze waarop het nummer 'Don't Drive My Car' van het album 'Just Supposin'' uit 1980 bewerkt is. "Het klinkt nu als een kruising tussen jazzviolist Stéphane Grappelli en zigeunergitarist Django Reinhardt. De mensen zullen blij verrast zijn."

Strijkers
Andere Status Quo klassiekers die 'unplugged' - en deels zelfs met strijkers - opgenomen zijn, zijn onder meer de vroege hit 'Pictures Of Matchstick Men' en de publieksfavorieten 'Caroline', 'Down Down' en 'Rockin' all over the World'. Maar fans die bang zijn dat het karakteristieke van 'The Quo' verdwijnt, hoeven niet te vrezen, aldus Parfit. ''Het zijn nog altijd drie akkoorden. Verwacht niet dat daar een vierde bij komt!''

01-09-2014 om 22:47 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste gedicht Hugo Claus blijkt vertaling van gedicht uit naziblad

Eerste gedicht Hugo Claus blijkt vertaling van gedicht uit naziblad

http://oi58.tinypic.com/2gvr5vt.jpg

In de septembereditie van Poëziekrant onthult Claus-kenner Georges Wildemeersch dat het zogenaamd eerste gedicht van Hugo Claus, 'Grauwvuur', dat in 2008 werd verkocht voor 2.400 euro, helemaal geen gedicht van zijn hand is, maar een vertaling van een gedicht van de dichteres Elisabeth Emundts-Draeger. Haar gedicht verscheen in maart 1942 in het nationaalsocialistische tijdschrift 'DeVlag'.

In De Morgen legt Georges Wildemeersch uit dat de moeder van Hugo Claus in de oorlogstijd lid was van de nationaal-socialistische vereniging DeVlag. Het lidmaatschap van DeVlag kostte Claus' moeder na de oorlog haar burgerrechten.

De Duitse versie van 'Grauwvuur' verscheen in het maartnummer van het blad 'DeVlag'. Het is aannemelijk, aldus Wildemeersch, dat Claus het gedicht aantrof, toen het blad thuis rondslingerde.

Claus was als dertienjarige zelf ook in de ban van het nazisme en was zelfs enkele maanden lid van het Nationaal-Socialistisch Jeugdverbond (NSJV). De collaboratie (van zijn familie) is ook een van de thema's in Claus' roman "Het verdriet van België".

01-09-2014 om 22:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koningskinderen ook weer naar school

Koningskinderen ook weer naar school

http://oi61.tinypic.com/15y6bkx.jpg

Prinses Elisabeth, die op 25 oktober aanstaande 13 jaar wordt, is vandaag net als duizenden andere kinderen in ons land opnieuw naar school gegaan. Ze deed dat in het gezelschap van haar moeder, koningin Mathilde.

Elisabeth gaat naar het tweede middelbaar in het Nederlandstalige Sint-Jan-Berchmanscollege in de Brusselse Marollenwijk, net als haar broer Gabriel en zus Eléonore. Prins Emmanuel werd door zijn vader, koning Filip, afgezet in Eureka in Kessel-Lo.

Prinses Eléonore gaat naar het eerste leerjaar, prins Gabriël gaat naar het zesde leerjaar, net als prinses Laetitia Maria, de jongste dochter van prinses Astrid.

De negenjarige prins Emmanuel gaat in Kessel-Lo naar Eureka, een school voor kinderen met een leerstoornis. Hij zit er in het vierde leerjaar.

01-09-2014 om 22:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Brad en Angelina kopen dorpelingen van eiland af"

"Brad en Angelina kopen dorpelingen van eiland af"

http://oi57.tinypic.com/2ezqzhd.jpg

Brad Pitt en Angelina Jolie hebben naar verluidt grof geld over voor hun privacy. Het Hollywoodkoppel zou inwoners van het dorp in Malta waar ze momenteel hun huwelijksreis en de opnames van hun nieuwe film combineren 150.000 euro per persoon betalen om te vertrekken.

"Op die manier kunnen ze filmen zonder aangestaard te worden, en ook doen wat mensen doen op hun huwelijksreis", vertelt een bron aan Daily Star. "Veel mensen hebben het eiland verlaten. 150.000 euro is een aanlokkelijk aanbod."

Het stel werkt op Gozo, het kleinere eiland in het noorden van Malta, aan de door Angelina geschreven en geregisseerde film 'By The Sea'. Ze zullen er tot zeker november blijven en waarschijnlijk samen met hun kinderen naar een luxe jacht verhuizen.

01-09-2014 om 22:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!