Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

09-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZOONTJE (6) VAN ACTEURSKOPPEL STERFT OP TERUGWEG VAN SCHOOL

ZOONTJE (6) VAN ACTEURSKOPPEL STERFT OP TERUGWEG VAN SCHOOL

http://oi59.tinypic.com/wmnsxw.jpg

De 6-jarige zoon van acteurskoppel Marc Stroobants (50) en Mieke Laureys (39) is gisteren in Antwerpen omgekomen bij een dodehoekongeval. De kleine Ziggy was na school samen met z'n papa op weg naar huis toen hij door een afslaande vrachtwagen werd gegrepen. De jongen overleed op amper 200 meter van z'n thuis.

Acteur Marc Stroobants had z'n zoon net opgepikt aan de Steinerschool, waar hij sinds vorige week naartoe gaat. Ze fietsten samen naar huis: de kleine Ziggy voorop, papa Marc vlak achter hem. Maar op 200 meter van hun huis, op één van de drukste kruispunten van de Turnhoutsebaan in Deurne, liep het mis. Vader en zoon reden vanuit het stadscentrum rechtdoor, een vrachtwagen van Dreamland die parallel met hen reed, sloeg op hetzelfde moment naar rechts af. "De vader kon nog net op tijd stoppen toen hij de vrachtwagen plots zag afslaan", vertelt politiewoordvoerder Sven Lommaert. "Het jongetje was al ter hoogte van het zebrapad en kwam onder de wielen van de vrachtwagen terecht. Het kind is naar het Universitair Ziekenhuis gebracht en is daar kort na aankomst overleden."

Vader Marc Stroobants werd in shock naar het ziekenhuis overgebracht nadat hij z'n zoon voor z'n ogen gegrepen zag worden. "Ik hoorde hem heel luid een naam schreeuwen en die telkens herhalen", vertelt fietser Angel Haro. "Het was heel druk op het kruispunt en ik zag niet onmiddellijk wat er aan de hand was. Tot ik dichterbij kwam en die jongen op de weg zag liggen... Zijn vader was in alle staten en wilde die trucker te lijf gaan. Een vrouw pakte hem stevig vast en probeerde hem te kalmeren."

De vader werd wanhopiger met de minuut. "De ambulance was er heel snel", vertelt een winkelier. "Dan is de truck een beetje achteruitgereden en is de jongen snel overgebracht. Maar het heeft helaas niet mogen baten."

Camera en spiegel

Volgens transportfirma Van Damme uit het Waals-Brabantse Genappe, die met een oplegger van Dreamland onderweg was, zijn hun vrachtwagens volledig uitgerust om dodehoekongevallen te vermijden. Zaakvoerder Christophe Van Damme: "Onze zes vrachtwagens die voor de Colruyt-groep rijden, zijn allemaal met een camera en een dodehoekspiegel uitgerust. Dat staat in de contracten van Colruyt en wordt regelmatig gecontroleerd. Onze chauffeurs volgen bij de winkelketen ook een extra opleiding van een week, waarin met instructeurs getraind wordt op dodehoeksituaties. Hoe dit drama is kunnen gebeuren? Ik begrijp het niet. Volgens onze chauffeur was het groen toen hij wilde afslaan. Op het moment dat hij de fietser zag, was het al te laat. Hij remde nog, maar voor de jongen kwam dat te laat."

Altijd aan Ziggy denken

Enkele uren na het ongeval kwamen buren met vriendjes van de overleden Ziggy naar het kruispunt om er knuffels en enkele lieve woordjes achter te laten. "Ik blijf altijd aan je denken, Ziggy", schrijven de jongens.

Marc Stroobants en zijn vrouw, actrice Mieke Laureys, hadden samen één zoon. Marc heeft ook twee kinderen uit een eerdere relatie. Bij het grote publiek is Marc Stroobants alom bekend als Rudy Dams, de speurder die door commissaris Witse geregeld werd afgesnauwd. "Dit nieuws komt zo onverwacht", reageerde collega-acteur Daan Hugaert gisteravond kort. "Ik moet dit even verwerken. Hierover wil en kan ik nu niets zeggen." Moeder Mieke Laureys werd vooral een bekend gezicht door tal van bijrollen, onder meer in hetzelfde 'Witse' en enkele VTM-reeksen, en speelde twee jaar Barbara Vinck in 'Thuis'.

Apart fietspad

De Antwerpse politie stuurde het gespecialiseerde ongevallenteam ter plaatse. De drukke Turnhoutsebaan, die vorig jaar helemaal onder handen werd genomen met aparte fiets- en voetpaden, werd een uur voor alle verkeer afgesloten.

Het aantal dodehoekongevallen zit al jaren op hetzelfde niveau. In 2012 deden zich in Vlaanderen 25 dodehoekongevallen voor. Dat zijn er bijna evenveel als in 2011 (27), 2010 (24) en 2009 (26), blijkt uit cijfers van het ministerie van Mobiliteit. Het gaat om ongevallen waarbij een fietser wordt aangereden door een vrachtwagen die rechts afslaat. In het schooljaar 2012-2013 kregen 6.000 leerlingenin 100 scholen 'dodehoeklessen', georganiseerd door de overheid.

09-09-2014 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keith Richards geeft opvoedingstips: "Geen lippenstift en niet zingen aan tafel"

Keith Richards geeft opvoedingstips: "Geen lippenstift en niet zingen aan tafel"

http://oi59.tinypic.com/20k8xzc.jpg

Rolling Stone Keith Richards heeft niet bepaald het imago een brave koorknaap te zijn, maar hij is aanzienlijk minder tolerant tegenover zijn kinderen.

Opgroeien met een bekende vader is niet gemakkelijk, zo blijkt. En al zeker niet als die vader Keith Richards is.

Theodora Richards (29) heeft in Sunday Times Magazine onthuld dat haar beruchte vader er niet mee kon lachen toen ze als 16-jarige in het portiek nogal fanatiek stond te smoezelen met haar nieuwe vriendje. Vader Richards dreigde daarop de jongeman te castreren met een welgemikt "cut it out or I'll cut it off". Maar daar liet de rocker het niet bij. Theodora mocht voor haar zestiende geen lippenstift dragen en zelfs niet zingen aan de keukentafel.

Brandweerman
Richards hield ook lange tijd verborgen wat zijn job was. Theodora verkeerde als kind in de veronderstelling dat haar vader een brandweerman was, omdat er op een vuurpijl meer of minder niet werd gekeken tijdens de concerten van de Rolling Stones. Ze schrok zich dan ook dood toen ze op haar elfde ontdekte dat haar strenge pa een fervent liefhebber van harddrugs was en in de gevangenis had gezeten. "Jay Leno had in zijn tv-show gezegd dat mijn pa drugstests had gekocht voor zijn kinderen. Ik ben hem toen gaan opzoeken in de bibliotheek en daar ontdekte ik dat hij in de gevangenis had gezeten en wat heroïne was", aldus Theodora.

Op de uitkijk voor de politie
Volgens de 70-jarige gitarist was hij voor Theodora veel strenger dan voor zijn kinderen uit een eerdere relatie. Hen zette hij immers weleens op de uitkijk voor de politie tijdens zijn wilde drugsjaren.

Ondanks zijn wilde verleden zit Keith Richards kiplekker in zijn vel. "De dokter zegt dat hij het lichaam van een 35-jarige niet-roker heeft. Kun je je dat inbeelden?", aldus zijn dochter.

Kinderboek
Theodora deed de ontboezemingen in de aanloop naar de publicatie van het kinderboek dat haar vader schreef en waarvoor zij de illustraties maakte. Het boek kreeg de naam 'Gus and me: The Story of My Granddad and My First Guitar' en gaat over de grootvader van Keith Richards. Theodore August Dupree speelde in een big band en bracht de kleine Keith de liefde voor muziek bij. De illustraties van Theodora - die naar haar overgrootvader is genoemd - zijn gebaseerd op foto's uit de kindertijd van Keith.

08-09-2014 om 23:21 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Jackman zingt op uitvaart Joan Rivers

Hugh Jackman zingt op uitvaart Joan Rivers

http://oi61.tinypic.com/29atqab.jpg

Hugh Jackman heeft een Broadway-lied gezongen op de uitvaart van Joan Rivers. Tot grote vreugde van het rouwende gezelschap zong de Wolverine-ster Peter Allens Quiet Please, There's a Lady on Stage. Dat melden bezoekers van de uitvaart die gisteren plaatsvond, zo schrijven diverse media.

Behalve het met veel enthousiasme onthaalde optreden van Jackman zong ook het New York City Gay Men's Chorus liedjes en was er veel ruimte voor humor in verschillende toespraken. Howard Stern opende de ceremonie, die al snel grappen maakte over hoe Joan met ouderdom om ging. Hij bestempelde de comédienne als zijn held, beste vriendin, grote zus en gekke tante.

"Het was echt grappig. Howard Stern opende met een schuine grap", meldde talkshowman Geraldo Rivera aan Reuters. "Beste uitvaart ooit. Echt, Joan Rivers zou het geweldig hebben gevonden", schreef presentator Billy Bush op Twitter. Ook komiek Jeffrey Ross heeft genoten van het evenement: "Er waren geen taboes. Komieken hebben de verantwoordelijkheid de donkere dingen in de wereld te belichten, dat is wat Joan deed. Mensen hebben dat vandaag benadrukt."

De uitvaart van de op 81-jarige leeftijd overleden Rivers vond plaats in een synagoge aan New Yorks bekende Fifth Avenue. Onder anderen Sarah Jessica Parker, Kelly Osbourne, Barbara Walters, Diane Sawyer en Whoopi Goldberg waren aanwezig bij de ceremonie. Zoals Rivers gewenst had, waren er drommen fans en pers aanwezig die vanachter dranghekken een glimps op probeerden te vangen van de vele sterren die aanwezig waren.

08-09-2014 om 23:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé bedankt haar fans met deze atletische pose

Beyoncé bedankt haar fans met deze atletische pose

http://oi58.tinypic.com/oi9iee.jpg

Tussen het luieren in Frankrijk en Italië door heeft Beyoncé de tijd gevonden om haar Instagram-fans te bedanken voor alle verjaardagswensen. Ze deed dat met een aparte pose die de iets minder fitte medemens hopeloos in de knoop zou doen draaien.

De Amerikaanse zangeres mocht vorige donderdag 33 kaarsjes uitblazen. Een ideale gelegenheid blijkbaar om een schattige foto van zichzelf als kleuter te delen. De gelijkenis met haar eigen dochter Blue Ivy is sprekend. Ook een filmpje van de verjaardagstaart met haar naam op mocht niet ontbreken.

08-09-2014 om 23:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinses Claire zamelt geld in voor schoonbroer

Prinses Claire zamelt geld in voor schoonbroer

http://oi58.tinypic.com/k324xy.jpg

Prinses Claire vraagt steun voor haar schoonbroer Steve Grant die aan een wandeltocht is begonnen van Apsley House in Londen naar de boerderij Hougoumont bij Waterloo in België. Hij wil met de wandeling van 260 kilometer geld ophalen voor Hulp voor Helden. Dat is een stichting die steun geeft aan militairen die gewond zijn geraakt bij acties in Afghanistan en Irak.

Steve Grant werd tot zijn actie aangespoord door de recente herdenkingen van de 70e verjaardag van D-Day, de 100e verjaardag van het begin van de Eerste Wereldoorlog en de aanstaande herdenking van 200 jaar sinds de slag bij Waterloo.

''Dat doet ons stilstaan bij de opofferingen die voor onze vrijheid zijn gemaakt'', aldus Grant in een uitleg. Hij is op 4 september aan zijn tocht begonnen en hoopt op 18 september in Waterloo aan te komen. ''Mijn schoonbroer loopt voor de gewonden, terwijl Laurent degenen herdenkt die nooit meer terugkwamen'', aldus Claire, met een verwijzing naar de herdenking in Antwerpen die prins Laurent gisteren bijwoonde.

Steve Grant werkt als 'conference officer' bij de permanente vertegenwoordiging van Groot-Brittannië bij de Europese Unie. Hij is getrouwd met Joanna, de oudere zus van prinses Claire. Joanna werkt bij de Britse ambassade in de Belgische hoofdstad.

08-09-2014 om 23:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eddy Wally opent eigen museum in Zelzate

Eddy Wally opent eigen museum in Zelzate

http://oi62.tinypic.com/wjigqt.jpg

Fans van schlagerzanger Eddy Wally kunnen voortaan terecht in het 'Eddy Wally museum'. Op de Zelzaatse marktdag werd in de socio-culturele ontmoetingsplaats 't Klooster een kleine ontmoetingsruimte geopend met tal van herinneringen aan de carrière van 'The Voice of Europe'.

Een lichtzuil, indertijd gebouwd voor zijn 75ste verjaardag, verwelkomt bezoekers aan de museumdeur. Vitrinekasten vol kostuums, hoeden, schoenen en boa's herinneren aan zijn glamoureuze optredens.

Eerste gitaar
"Die maakten we allemaal zelf", zegt zijn dochter Marina, die voor de samenstelling instond en haar zichtbaar geëmotioneerde vader rondleidde. Verder is Eddy Wally's eerste gitaar te zien, naast gouden platen, onder meer van hits als 'Chérie' of 'Ik gaf jou een roos', allerlei awards en souvenirs uit pakweg Las Vegas of Goa. Verder puilen de vitrinekasten uit met foto's, affiches en platenhoezen.

Twaalf jaar geleden werd voor het eerst over een museum gesproken. Zes maanden geleden besliste het Zelzaatse gemeentebestuur om een zaal ter beschikking te stellen, op een plaats waar ook al een museum rond het Zelzaatse 'vrouwelijke Manneke Pis' Mietje Stroel en de Tweede Gidsen gevestigd is.

Volks
Op de opening werden Wally's grootste hits gespeeld. Naast charmezanger Salim Seghers tekenden verschillende familieleden en vrienden van de volkszanger present voor een feestje. "We houden het volks, zoals Eddy het wilde en zoals Eddy ook is", zegt zijn manager Hugo Colpaert. "Want ook zijn optredens waren altijd volks gekleurd." Burgemeester Frank Bruggeman (Open Vld) dankte de zanger om Ertvelde en Zelzate 'op de kaart te zetten'.

Het museum Eddy Wally is geopend op dinsdagnamiddag en op afspraak. Bezoekers zullen er tussen 14 en 18 uur kunnen genieten van Vlaamse schlagers en Eddy Wally wil er ook mensen ontvangen.

08-09-2014 om 23:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zangeres opvolger Pussycat Dolls stapt uit het leven

Zangeres opvolger Pussycat Dolls stapt uit het leven

http://oi62.tinypic.com/30k92bp.jpg

De Amerikaanse zangeres Simone Battle, die afgelopen weekend is overleden, heeft zelfmoord gepleegd. Dat heeft de politie bevestigd aan People.

De 25-jarige zangeres, een van de leden van meidengroep G.R.L., heeft zichzelf opgehangen. Zaterdag werd ze in haar huis in Hollywood gevonden.

In een gezamenlijke verklaring lieten het management en de platenmaatschappij van de meidengroep weten "diep bedroefd" te zijn. "Simone was een uitzonderlijk talent en mens, en we zijn allemaal kapot van het bericht van haar overlijden."

G.R.L. is de opvolger van The Pussycat Dolls. Toen die groep in 2010 uit elkaar ging, hield oprichter Robin Antin diverse audities om nieuwe leden te vinden. In 2013 ging de nieuwe groep verder onder de naam G.R.L. Battle was daarvoor bekend als finaliste van de Amerikaanse versie van The X-Factor.

08-09-2014 om 23:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De Lau' verliefd op bikini-babe

'De Lau' verliefd op bikini-babe

http://oi57.tinypic.com/av0l8p.jpg

'De Lau' - voluit Laurens Nuyens (33), broer van Astrid Bryan - heeft de breuk met 'zijn' Leen al verteerd. Zijn nieuwe vlam heet Roos Vandekerckhove, een 31-jarige vertegenwoordigster van ­Chanel-brillen uit Gent die zichzelf graag in sexy bikini's laat bewonderen op Instagram. En het is de tortelduifjes menens, want Roos wil zo snel mogelijk naar LA verhuizen.

08-09-2014 om 22:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prinses Kate zwanger van tweede kind

Prinses Kate zwanger van tweede kind

http://oi61.tinypic.com/2gwyy3d.jpg

De hertogin van Cambridge, Kate Middleton, is zwanger van haar tweede kind. Dat heeft het Britse koningshuis bekendgemaakt via Twitter.

In een persbericht laat het Britse hof weten dat de Queen en beide families zeer gelukkig zijn met het nieuws van Kates zwangerschap.

Net als bij haar eerste zwangerschap lijdt de hertogin opnieuw aan zwangerschapsmisselijkheid, klinkt het verder. Ze wordt behandeld in Kensington Palace. Daarom zal ze haar man William vandaag niet vergezellen op hun geplande bezoek aan Oxford. 

Het koppel kreeg via Twitter al felicitaties van eerste minister David Cameron: "Veel gelukwensen voor de hertog en hertogin van Cambridge. Ik ben heel blij met het goede nieuws dat ze een tweede baby verwachten."

Geruchten over een mogelijke nieuwe zwangerschap van Kate deden al langer de ronde. De geruchtenmolen werd op gang getrokken toen William zijn mond zou hebben voorbijgepraat tijdens een bezoek aan Cambridge. Toen een vrouw een zelfgemaakte sjaal overhandigde voor de toen 8 maanden oude prins George, zou hij daarop gezegd hebben: "Je zal er misschien snel nog een kunnen maken."

De aankondiging komt er twee maanden na de eerste verjaardag van hun eerste kind, prins George.

08-09-2014 om 22:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.McConaughey bezoekt universiteit voor opnames

McConaughey bezoekt universiteit voor opnames

http://oi60.tinypic.com/t7bqpy.jpg

Matthew McConaughey is gespot bij de Clark University in Worcester. De acteur is daar voor de opnames van zijn nieuwe film Sea of Trees, weet People.

"Veel studenten probeerden een glimp op te vangen van Matthew", vertelt een student. De opnames werden in één dag afgerond. "Het gebouw was gewoon open, maar de lokalen waar de scènes werden opgenomen, waren dat uiteraard niet."

Een bron op de set laat weten dat de acteur heel erg ontspannen is. "Hij is heel cool. Precies zoals je van hem zou verwachten, heel ontspannen." De 44-jarige Matthew speelt in de film naast actrice Naomi Watts.

08-09-2014 om 01:39 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams blijft in LA

Robbie Williams blijft in LA

http://oi60.tinypic.com/2q80nkg.jpg

Het ziet ernaar uit dat het tweede kindje van Robbie Williams en zijn vrouw Ayda Field niet in Engeland zal worden geboren. Ayda zou liever in LA willen blijven, vertellen bronnen aan Daily Star. "Het kindje wordt in Californië geboren, zeker weten", aldus een insider.

"Ayda en Robbie hebben na de geboorte van Teddy bijna een jaar in Engeland gewoond, maar nu ligt hun basis in Amerika", vervolgt de insider. "Ayda woont liever in LA. Daar wonen al haar vrienden en wat familieleden. Ze is trots op haar Amerikaanse achtergrond, net als dat Robbie blij is met zijn Engelse afkomst."

Een bron meldt dat Robbie heeft ingestemd met de wens van zijn vrouw. Bij de geboorte van hun eerste kindje Teddy dacht hij hier nog heel anders over. Zij werd in Engeland geboren, omdat Robbie dat per se wilde. "Maar omdat Ayda degene is die moet bevallen, vindt hij dat hij met haar wens moet instemmen. Het is het enige wat hij voor haar kan doen."

Field zou over een paar weekjes uitgerekend zijn. Er gaan geruchten dat de twee een jongetje krijgen. Dochter Teddy werd in 2012 geboren, twee jaar nadat Ayda en Robbie elkaar hun jawoord gaven.

08-09-2014 om 01:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alyssa Milano laat dochtertje zien

Alyssa Milano laat dochtertje zien

http://oi62.tinypic.com/i50kdt.jpg

Alyssa Milano heeft haar pasgeboren dochtertje Elizabella Dylan Bugliari laten zien. De actrice heeft een foto van het kleine meisje via Twitter gedeeld.

Op het plaatje is slechts een deel van het meisje te zien. "Milo heeft voor het eerst zijn kleine zusje vast", schrijft ze bij het kiekje.

Milano beviel afgelopen donderdag. Milano (41) en haar 33-jarige echtgenoot David Bugliari hebben samen al een zoontje van drie: Milo.

08-09-2014 om 01:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie New York onderzoekt dood Joan Rivers

Politie New York onderzoekt dood Joan Rivers

http://oi61.tinypic.com/s3eo15.jpg

De politie van New York is een onderzoek gestart naar de dood van Joan Rivers. Dat laat een politiewoordvoerder weten aan entertainmentsite The Hollywood Reporter.

De Amerikaanse comédienne en tv-persoonlijkheid overleed donderdag op 81-jarige leeftijd nadat ze vorige week een hartstilstand kreeg tijdens een operatie aan haar stembanden in de kliniek Yorkville Endoscopy. De politie onderzoekt haar dood omdat niet duidelijk is of ze een natuurlijke dood is gestorven.

"Dan voeren we altijd een onderzoek uit", aldus de woordvoerder. "Maar het zou kunnen dat alsnog vast komt te staan dat er sprake was van een natuurlijke doodsoorzaak." Eerder werd al bekend dat het ministerie van Volksgezondheid van de staat New York een onderzoek naar haar dood is begonnen.

Het lichaam van Rivers werd gisteren naar een crematorium in New Jersey gebracht. Vandaag vindt haar uitvaart plaats. De dienst wordt gehouden in de Temple Emanu-El, een synagoge in Manhattan.

08-09-2014 om 01:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey weer aan het werk

Mariah Carey weer aan het werk

http://oi57.tinypic.com/a0uscm.jpg

Mariah Carey is weer aan het werk. Ondanks alle commotie rondom haar privéleven heeft de zangeres weer zin in om aan de slag te gaan. "De repetities beginnen weer", twittert ze.

Bij het berichtje deelt ze twee foto's van zichzelf, op beide plaatjes is ze met andere artiesten aan het spelen. 'TheElusiveChanteuseShow', schrijft ze ook in het berichtje. Deze tour begint op 4 oktober in Tokio, daarna reist Mariah voor de optredens door Azië.

Billboard meldt dat er binnenkort nog meer optredens aan de tour worden toegevoegd. De tour staat in het teken van Carey haar laatste album Me. I Am Mariah... The Elusive Chanteuse. Mariah en haar man Nick Cannon zijn de laatste tijd regelmatig in het nieuws. Hun huwelijk zou op springen staan en er gaan zelfs geruchten dat de twee momenteel ruzie maken over de voogdij van hun twee kinderen.

08-09-2014 om 01:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste 'Zevende Dag' voor Tim Pauwels eindigt met koude douche

Eerste 'Zevende Dag' voor Tim Pauwels eindigt met koude douche

http://oi61.tinypic.com/710nlf.jpg

Vandaag was het de grote vuurdoop voor Tim Pauwels als presentator van 'De Zevende Dag'. De doorgewinterde VRT-journalist bracht het er uitstekend vanaf, maar kreeg op het einde van de uitzending wel een koude douche te verwerken. Pauwels heeft naar eigen zeggen een hekel aan hypes en wil de Ice Bucket Challenge daarom aan zich laten voorbijgaan. Maar niet iedereen is die mening toegedaan...

08-09-2014 om 01:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reddit sluit gedeelte van gelekte foto's

Reddit sluit gedeelte van gelekte foto's

http://oi59.tinypic.com/1zdvu39.jpg

Het populaire sociaal netwerk Reddit heeft besloten om een subforum te sluiten dat een grote rol speelde bij de verspreiding van de gelekte naaktfoto's van verschillende Hollywoodsterren. De foto's werden oorspronkelijk via de forumsite 4Chan gedeeld, maar waren al snel te vinden via Reddit.

Het subforum The Fappening op Reddit had links geplaatst waarop veel van de naaktfoto's te zien waren. Reddit heeft besloten deze offline te halen. "Ondanks dat de huidige Amerikaanse wet het linken naar gestolen materiaal niet verbiedt, betreuren wij de diefstal van de afbeeldingen en willen wij de verspreiding niet goedkeuren", licht de site toe.

Desondanks zal Reddit de voorwaarden van de site niet aanpassen. De site vindt het juist belangrijk dat mensen nieuws vrijelijk moeten kunnen delen en bespreken. Dit beperken zou tegen de principes van Reddit gaan. Ze leggen dan ook de verantwoordelijk duidelijk bij de gebruiker.

Raar
De maker van The Fappening vindt het raar dat hier zo lang mee is gewacht. "Als Reddit mijn subforum maandag had verwijderd, had ik dat prima gevonden. Nu hebben ze een week en meer dan een kwart miljard pageviews gewacht."

Op 1 september verschenen tientallen naaktfoto's van bekende Hollywoodsterren als Jennifer Lawrence, Kaley Cuoco, Kate Upton, Selena Gomez op het internet. Een anonieme hacker kreeg waarschijnlijk toegang tot onder andere Apple-opslagdienst iCloud door speciale politiesoftware te gebruiken.

08-09-2014 om 01:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joan Rivers krijgt Hollywood-uitvaart die ze wilde

Joan Rivers krijgt Hollywood-uitvaart die ze wilde

http://oi59.tinypic.com/qrfcy8.jpg

Joan Rivers schreef ooit in haar boek I Hate Everyone dat ze een grote Hollywood-begrafenis wilde en dat heeft ze gekregen. De donderdag overleden comédienne had bij haar uitvaart bezoek van onder anderen Whoopi Goldberg, Sarah Jessica Parker, Kelly Osbourne, Howard Stern, Donald Trump en Barbara Walters om haar de laatste eer te bewijzen. Er was ook een grote schare fans en pers aanwezig, blijkt uit foto's van verschillende Amerikaanse media.

Ze heeft altijd al de draak gestoken met de dood. Eerder zei ze hierover: 'Het is de grote finale, het derde bedrijf, het laatste nummer. Zorg dat je het goed doet. Als je doodgaat, sterf dan een beetje interessant! Is er iets verschrikkelijkers dan een saaie dood? Ik denk het niet.' Of Meryl Streep aanwezig was tijdens de begrafenis is niet bekend, maar dat is wel iets waar Rivers altijd op hoopte, omdat ze dan tijdens de dienst 'zou huilen in verschillende accenten'.

Rivers overleed donderdag plotseling op 81-jarige leeftijd nadat ze tijdens een operatie getroffen werd door een hartstilstand. Wat de exacte doodsoorzaak is, is nog altijd niet helemaal duidelijk. De vraag is dan ook of ze wel een natuurlijke dood is gestorven. Daarom is de lokale politie ook een onderzoek gestart.

08-09-2014 om 01:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
06-09-2014
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomorrowland Brasil in amper drie uur volledig uitverkocht

Tomorrowland Brasil in amper drie uur volledig uitverkocht

http://oi59.tinypic.com/2i6o0tj.jpg

Klokslag 12 uur voor de Brazilianen vandaag -18 uur in België- startte de ticketverkoop voor de allereerste editie van het festival Tomorrowland Brasil. Nog geen drie uren later waren alle 180.000 tickets de deur uit.

Geen enkel andere evenement ooit georganiseerd in Brazilië, verkocht zo snel al haar tickets, zegt Tomorrowland-woordvoerster Debby Wilmsen aan persbureau Belga.

Vorig jaar werd voor de allereerste keer een succesvolle editie georganiseerd in Chattahoochee Hills (Atlanta, USA). Op 1, 2 en 3 mei 2015 komt heel de wereld samen in Itu (Brazilië).

Voor de tiende verjaardag van Tomorrowland in Boom, vlogen de 360.000 kaartjes in minder dan twee uren de deur uit en dat was een wereldrecord.

06-09-2014 om 23:14 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zangeres Simone Battle van G.R.L. overleden

Zangeres Simone Battle van G.R.L. overleden

http://oi57.tinypic.com/29pb676.jpg

De Amerikaanse zangeres Simone Battle, een van de leden van meidengroep G.R.L., is op 25-jarige leeftijd overleden. Het lijkt erop dat ze zelfmoord heeft gepleegd, melden politiebronnen aan TMZ.

Battle werd aangetroffen in de slaapkamer van haar woning in Los Angeles. In een gezamenlijke verklaring lieten het management en de platenmaatschappij van de meidengroep weten 'diep bedroefd' te zijn. "Simone was een uitzonderlijk jong talent en mens, en we zijn allemaal kapot van het bericht van haar overlijden."

G.R.L. is een vervolg op The Pussycat Dolls. Toen die groep in 2010 uit elkaar ging, hield oprichter Robin Antin diverse audities om nieuwe leden te vinden. In 2013 ging de nieuwe groep verder onder de naam G.R.L. Battle was daarvoor bekend als finaliste van de Amerikaanse versie van The X-Factor.

06-09-2014 om 23:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'A Pigeon Sat On A Branch Reflecting On Existence' wint Gouden Leeuw op filmfestival Venetië

'A Pigeon Sat On A Branch Reflecting On Existence' wint Gouden Leeuw op filmfestival Venetië

http://oi61.tinypic.com/24zvixg.jpg

Op het Filmfestival van Venetië gaat de hoofdprijs, de Gouden Leeuw, naar 'A Pigeon Sat On A Branch Reflecting On Existence' van Roy Andersson. Dat is een Zweedse surrealistische komedie.

Van de twintig films in competitie waren er ook twee Belgische coproducties: het deels Italiaanse 'Pasolini' en het Franse 'La Rançon De La Gloire'. Acteur Benoit Poelvoorde speelde in die laatste film mee en acteerde ook in de Franse productie 'Trois Coeurs'.

06-09-2014 om 23:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!