Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

13-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Proficiat om onbeweeglijk vreedzaam dier neer te schieten, zeer fair"

"Proficiat om onbeweeglijk vreedzaam dier neer te schieten, zeer fair"

http://oi59.tinypic.com/1t1rvn.jpg

Trots poseerde een dame geknield bij een neergeschoten giraf met in haar ene hand een geweer en in de andere haar 'trofee'. Ricky Gervais zwierde het beeld op zijn Facebookpagina en was onverbiddelijk: "Proficiat om een onbeweeglijk vreedzaam dier neer te schieten, zeer fair." De reacties bleven niet uit.

De vrouw, klaarblijkelijk ging het om de Zuid-Afrikaanse Ivy Swaenepoel, was zo fier op haar prestatie dat ze het beeld als profielfoto gebruikte op haar Facebookpagina. Maar ze had 'pech' want dierenrechtenorganisatie 'Animal Freedom Fighter' kreeg er lucht van net zoals de Britse acteur Ricky Gervais.

Zaterdagmiddag postte hij de foto op zijn pagina en dat was het begin van een heuse 'Facebookstorm'. Meer dan 100.000 fans hebben het beeld becommentarieerd.

"Daarom hou ik zo veel van jullie", schreef Gervais. "Jullie reactie op deze trofeeënjaagster was immens en erg hartverwarmend. Dankzij jullie hebben meer dan 20 miljoen mensen de foto gezien. Dat is de power die jullie hebben."

Ricky Gervais wilde het debat rond de trofeeënjacht in Afrika opnieuw openen en is bij deze in zijn opzet geslaagd. De dame in kwestie heeft haar Facebookaccount ondertussen wijselijk afgesloten.

13-04-2015 om 16:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae op Coachella: "De mannelijke versie van Beyoncé"

Stromae op Coachella: "De mannelijke versie van Beyoncé"

http://oi61.tinypic.com/2vu0ccz.jpg

Het gaat Stromae voor de wind aan de andere kant van de Atlantische Oceaan, of zo lijkt het toch als we de vele positieve kritieken van de Amerikaanse pers mogen geloven. Dit jaar staat hij als enige Belg op de affiche van het tot de verbeelding sprekende Coachella-festival in Californië en daar heeft hij er vannacht zijn eerste - van twee - optreden opzitten. Of Amerika klaar is voor Paul Van Haver? Coachella was dat alvast wel.

Met iets meer dan 30 graden overdag vielen de temperaturen eigenlijk nog mee, maar zweten was onvermijdelijk. En als het al niet bloedheet was, dan deed de maestro himself er wel een schepje bovenop, want bewegen zou je. De zon was net volledig onder toen hij om 20 uur zijn dansfeest inluidde met 'Ta fête' in de Mojave-tent en meteen ging het dak eraf. Na drie dagen feesten in het zand en stof leken de festivalgangers klaar voor een laatste krachtmeting.

En hoewel het hen aan enthousiasme niet ontbrak, raakte de tent niet volledig gevuld. Het publiek leek vooral verdeeld in twee kampen: de niet te onderschatten harde kern (die er overigens al een half uur op voorhand klaar stond - één iemand zelfs in bijpassend Stromae-tenue) en de nieuwsgierigen of toevallige voorbijgangers. Al was dat geen domper op de feestvreugde, want onze landgenoot deed zijn naam als publieksmenner alle eer aan.

"Who's playing?"
Meezingen werd vooral gedaan door de opvallend grote groep Franstaligen - en een enkele Belg - die erbij waren, maar dat was bijzaak. Met hits als 'Tous les mêmes', 'Ave Cesaria' en 'Formidable' en vooral zijn bijpassende outfits en personages hield Stromae iedereen in de ban. "That guy is like the male Beyoncé", riep iemand in het publiek. Ook 'Carmen' werd - dankzij de videoclip die via BuzzFeed enorm veel aandacht kreeg - op groot gejuich onthaald. En toch, helemaal achteraan de tent was er duidelijk interesse, maar viel er nog wat overtuigingswerk te doen. 'Do you know who's playing?' vraagt iemand. Waarna drie keer 'Stromae' herhalen misschien niet genoeg was.

Volgend weekend staat Stromae opnieuw in de Mojave-tent voor ronde 2 van Coachella. Op zijn tournee door Noord-Amerika staan onder andere ook nog het bekende Lollapalooza-festival op de planning en op 1 oktober een afsluiter in het legendarische Madison Square Garden in New York.

13-04-2015 om 16:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rapper Nelly opgepakt met drugs op zak

Rapper Nelly opgepakt met drugs op zak

http://oi62.tinypic.com/2unyafb.jpg

De Amerikaanse rapper Nelly is opgepakt wegens drugsbezit. Amerikaanse media melden dat tijdens een controle drugs werden ontdekt in de auto van de 40-jarige popmuzikant.

Nelly werd zaterdag staande gehouden op een snelweg in de staat Tennessee. Er ontbraken verplichte stickers op zijn voertuig. De agent rook een wietlucht en doorzocht de auto. Hij ontdekte onder andere een kleine hoeveelheid methamfetamine en marihuana. Nelly en zijn passagier werden aangehouden en in staat van beschuldiging gesteld.

In 2012 liep Nelly ook al eens tegen de lamp met drugs. Toen werden marihuana en heroïne gevonden in de toerbus waarmee hij door Texas reed.

12-04-2015 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bradley en Suki knuffelen op Coachella

Bradley en Suki knuffelen op Coachella

http://oi58.tinypic.com/11log0n.jpg

Acteur Bradley Cooper en model Suki Waterhouse zijn samen knuffelend gespot op het muziekfestival Coachella in het Amerikaanse Californië. Dat is opmerkelijk, want de twee verbraken hun relatie onlangs. Daily Mail plaatste foto's van de twee op de site.

De 40-jarige Amerikaan en zijn 23-jarige ex werden gezien toen ze samen stonden te praten bij een hotdogkraampje, en ze gingen samen het terrein over om een beetje rond te kijken en even bij te kletsen met Clint Eastwood.

Coachella is een groot driedaags muziekfestival, waar elk jaar veel beroemdheden naartoe gaan. Het begon vrijdag en duurt nog de hele zondag. Onder anderen Beyoncé, Justin Bieber, Kendall en Kylie Jenner, Patrick Schwarzenegger, Hailey Baldwin, Katy Perry en Leonardo DiCaprio zijn er de afgelopen dagen al gezien.

Voor vandaag staan optredens van bijvoorbeeld Drake, Ryan Adams en David Guetta op het programma.

12-04-2015 om 12:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoontje voor Justin Timberlake en Jessica Biel

Zoontje voor Justin Timberlake en Jessica Biel

http://oi59.tinypic.com/2v848if.jpg

Justin Timberlake en zijn vrouw Jessica Biel hebben een zoontje gekregen. Het jongetje heet Silas Randall Timberlake, zo melden de managers van de sterren aan People.

Het gaat goed met moeder en kind, en vader Justin zou buiten zinnen van vreugde zijn. Meer details zijn nog niet naar buiten gebracht. De zwangerschap van Jessica is lang geheimgehouden door de twee. Pas eind januari bevestigde Justin via social media de komst van de gezinsuitbreiding. Het is het eerste kindje van het stel.

12-04-2015 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onbekende demo Kanye West 'gelekt'

Onbekende demo Kanye West 'gelekt'

http://oi57.tinypic.com/2ps0nwm.jpg

Een demo-opname van een onbekende track van Kanye West is vandaag op het web gelekt en verspreid zich inmiddels razendsnel via talloze websites. Het ruim twee minuten tellende nummer heet Midas Touch en de vrouw die aan het eind te horen is, zou Rihanna zijn.

Het zou een track kunnen zijn van Kanye's aankomende album 'So Help Me God', maar evengoed een nummer dat bedoeld was voor het nieuwe Rihanna-album dat de zangeres samen met West gemaakt heeft.

West opent het nummer, dat duidelijk nog niet z'n definitieve vorm heeft maar wel een goede indruk geeft, met de woorden 'A new Rihanna in the front'. Kanye West en Rihanna hadden in februari van dit jaar samen met Paul McCartney nog een enorme hit met het nummer Fourfiveseconds, een voorloper van het album van de zangeres. Het liedje haalde de tweede plaats in de Nederlandse Top-40.

12-04-2015 om 12:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie Meis: "Borstkanker blijft mijn leven beheersen"

Sylvie Meis: "Borstkanker blijft mijn leven beheersen"

http://oi57.tinypic.com/23rvksj.jpg

Sylvie Meis (36) kreeg in 2009 het slechte nieuws te horen dat ze borstkanker heeft. Ondanks dat ze al twee jaar kankervrij is, beheerst de ziekte haar leven. Er is steun van zoontje Dámian (8), maar de nare herinnering blijft.

"Er gaat geen dag voorbij dat ik er niet aan denk'', onthult de Nederlandse Sylvie in een interview met de Zwitserse tv-zender Telezüri. Maar de ziekte heeft haar wel sterker gemaakt. "Die zes maanden van chemotherapie waarin ik al mijn haren verloren heb, dat ik tijdens mijn televisiecarrière pruiken moest dragen... Het was een ontdekkingsreis voor mij als vrouw.''

Zoon Damián was drie jaar oud toen de presentatrice en het gezicht van lingeriemerk Hunkemöller de diagnose kreeg. Voor hem wilde Sylvie blijven leven. "Het eerste jaar hebben we zelfs bij elkaar in bed geslapen. Hij was voor mij mijn grootste ondersteuning.''

Sylvie werd na vijf jaar officieel gezond verklaard. "Dat was een wonder.'' Ze maakte er nadien geen geheim van met haar toenmalige man, topvoetballer Rafael van der Vaart, nog een kindje te willen. Dit werd door de artsen afgeraden.

12-04-2015 om 12:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon van Will Smith (16) draagt jurken Bewaar artikel

Zoon van Will Smith (16) draagt jurken

http://oi58.tinypic.com/k9th7p.jpg

Jaden Smith is deze week een aantal keer in een jurkje gespot. De zoon van acteur Will Smith schaamt zich totaal niet voor zijn kledingkeuze. Sterker nog, de tiener geeft op Twitter ronduit toe dat hij graag vrouwenkleding koopt.

Jaden werd donderdag in Los Angeles gezien in een zwart jurkje, met daaronder een korte spijkerbroek. De zoon van Will en actrice Jada Pinkett Smith postte een foto van zijn outfit op Twitter. ''Dat moment wanneer je een jurk draagt zonder broek en veel te hard van richting verandert'', verklaart hij het kiekje waarop te zien is hoe zijn jurkje vrolijk heen en weer zwiept.

Eerder deze week postte Jaden ook al foto's op Instagram van zichzelf in een zwart-witgestreept jurkje, dit keer met een zwarte spijkerbroek eronder. ''Ik ben naar TopShop gegaan om meisjeskleding te kopen. Ik bedoel 'kleding''', schreef de zestienjarige bij de kiekjes.

12-04-2015 om 12:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kit Harington: "Ik ben een hopeloze romanticus"

Kit Harington: "Ik ben een hopeloze romanticus"

http://oi58.tinypic.com/s6madk.jpg

Het aftellen naar het nieuwe seizoen van 'Game Of Thrones' is begonnen, en dat doen we samen met de cast van de succesvolle HBO-serie. Vandaag aan het woord: Kit Harington, die al vijf seizoenen lang de rol van Jon Snow vertolkt.

Fans van 'Game Of Thrones' hebben iets moois om naar uit te kijken: terwijl Vanity Fair nu al van "het beste seizoen ooit" spreekt, verklapt Kit Harington tijdens ons gesprek dat zijn personage heel wat te wachten staat: "De seriemakers vertelden me dat het er dit jaar zeer goed uitziet voor Jon. Ik ben ontzettend opgewonden omdat dit een zeer belangrijk seizoen is voor mijn personag. Hij heeft zo veel uit het eerste, tweede, derde en vierde seizoen geleerd: Jon verloor zijn grote liefde, zijn familieleden, hij stond zelf een paar keer oog in oog met de dood en hij kent geen moment rust. Er was altijd wel iemand die hem vertelde wat hij wel en niet moest doen, maar daar kan nu misschien wel eens verandering in komen. Jon verloor de liefde van zijn leven, en dat heeft diepe sporen nagelaten op hem. Hij is op een punt in zijn leven gekomen dat hij zich door niemand meer de les wil laten spellen. Hij heeft er genoeg van en weet zelf wel wat hij moet doen. En er is niets of niemand die hem kan tegenhouden..."

Teruggetrokken

Harington vindt heel wat karaktertrekken van Jon terug bij zichzelf, en dat vindt hij meer dan oké: "Ik ben trots op mijn vechtlust, ik geef nooit op. Ik kan heel moedig zijn als het moet, maar ik kan tegelijkertijd ook bijzonder impulsief uit de hoek komen. Net zoals Jon, net zoals Jon." Dat zowel hij als zijn personage mannen zijn van weinig woorden, heeft echter zo zijn voor- en nadelen: "Ik ben al even introvert als Jon", geeft Harington toe. "Ik ben nooit echt sociaal geweest. Het is enkel bij mijn beste vrienden dat ik helemaal openbloei. Interviews lukken nog net, maar op feestjes heb ik het een stuk moeilijker om mezelf te zijn. Jon zou trouwens net hetzelfde probleem hebben. Ik zie hem al in een hoekje zitten, met die serieuze blik in zijn ogen. De hele tent zou zich afvragen waarom hij zich zo vreemd gedraagt, maar zo steekt hij nu eenmaal in elkaar. Ik denk trouwens dat ik dankzij deze gelijkenis de rol van Jon heb gekregen. (tikt op zijn voorhoofd) 'Lot going on up here, not much going on out there.'"

Het leven van de Britse acteur veranderde vier jaar geleden voorgoed toen de eerste aflevering van 'Game Of Thrones' werd uitgezonden: tienermeiden werden halsoverkop verliefd, paparazzi lieten hem van de ene op de andere dag geen minuut meer met rust en de tijdschriften riepen hem plotsklaps uit tot dé hunk van het moment. Wennen doet het nooit, zo blijkt: "Ik haat het wanneer mensen mij als sekssymbool bestempelen. Die titel heb ik nooit gewild. Daarvoor ben ik geen acteur geworden, geloof me. Ik vind het woord 'hunk' eigenlijk best denigrerend, mij maak je er absoluut niet blij mee."

Kaal

Dat hij op straat voortdurend 'You know nothing, Jon Snow' te horen krijgt, daar wordt hij ook al niet bepaald happy van: "Bizar hoe mensen zo gefascineerd kunnen raken door een bepaald zinnetje in de serie. Of mijn kapsel, dat is nog zoiets. Ik vind het tof dat iedereen denkt dat ik prachtig haar heb, maar laten we nu niet overdrijven. Ik ben trouwens doodsbang om kaal te worden."

Een jongeman die zoveel touche heeft bij de vrouwen, die moet vast en zeker thuis een bloedmooie vriendin hebben zitten. Fout. "Ik ben al heel lang vrijgezel, en wil dat ook nog een tijdje zo houden. Toch hoop ik stiekem dat ik ooit een lovely lady tegen het lijf loop waar ik de rest van mijn leven mee wil delen." Harington heeft ongeveer een idee van hoe zijn toekomstige vrouw er uit moet zien: "Redheads, lovely. I love redhaids", fluistert hij met een heerlijk Brits accent.

Lucky lady


En of zijn lovely lady een lucky lady zal zijn: "Ik ben een hopeloze romanticus. Liefde is vooral geven en heel weinig nemen. Liefde is... zeggen dat je ergens een huisje hebt gehuurd en er met je lief tussenuit wil knijpen. 'Verrassing!' Liefde is... een klein cadeautje hier en daar. Liefde draait niet om geld. Ik schrijf brieven wanneer ik verliefd ben. Met de hand. Er is niets romantischer dan je gevoelens op papier te zetten. 'I love it'."

12-04-2015 om 12:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit wordt de bikinitrend van deze zomer volgens Astrid Bryan

Dit wordt de bikinitrend van deze zomer volgens Astrid Bryan

http://oi62.tinypic.com/1038i7m.jpg

Als het aan Astrid Bryan ligt flaneren we deze zomer allemaal over het strand in een bikini gemaakt van neopreen. Dat deelt ze op modeblog The Blonde and The Brunette. Geen slecht idee, want deze stof is wat dikker en helpt alles dus beter op z'n plek te houden.

Neopreen is de stof waaruit ook duikpakken zijn gemaakt. Handig, want zo blijf je toch een beetje op temperatuur tijdens een duik in het zwembad.
Kies voor een exemplaar in een neon-tint om je huid er extra gebruind te laten uitzien.

12-04-2015 om 12:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Ned Flanders-effect: waarom God nu eenmaal niet sexy is

Het Ned Flanders-effect: waarom God nu eenmaal niet sexy is

http://oi61.tinypic.com/1zeecky.jpg

Religieuze mensen zouden het wel eens moeilijker kunnen hebben dan anderen om een partner te vinden, met dank aan het 'Ned Flanders-effect'. Uit een studie blijkt immers dat gelovige mannen en vrouwen vaak als stijf en traditioneel worden aanzien, zelfs al is dat helemaal niet het geval.

Psychologen aan de universiteit van Oxford, Maryland en Otago kwamen tot de conclusie dat de stereotypes die er in de Westerse wereld bestaan rond gelovige mensen ervoor zorgen dat ze als minder aantrekkelijk worden aanzien door niet-gelovigen.

De studie kwam tot het besluit dat de zogenaamde 'religieuze homogamie' -de neiging van mensen om een relatie aan te gaan met iemand van hetzelfde geloof- voor een deel wordt bepaald door de vooroordelen die we hebben tegenover die persoon.

Gebruikmakend van fictieve online datingprofielen kwamen de onderzoekers tot de conclusie dat hoe religieuzer iemand leek, hoe meer een niet-gelovige van de veronderstelling uitging dat die persoon niet openstond voor nieuwe inzichten, en hoe minder aantrekkelijk de persoon in kwestie gevonden werd.

"Het stereotype mag dan wel onjuist zijn, maar het bestaat én het heeft een invloed op onze samenleving", aldus professor Jonathan Jong van de universiteit van Oxford. "Vandaar ook de vergelijking met Ned Flanders, de gelovige buurman uit 'The Simpsons'. Hoewel vriendelijk wordt hij ook stijf en intolerant afgeschilderd op TV. Geheel naar de manier waarop onze samenleving gelovige mensen ziet."

12-04-2015 om 09:28 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
11-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clarkson: "Top Gear gaat elders verder"

Clarkson: "Top Gear gaat elders verder"

http://oi59.tinypic.com/25so707.jpg

Jeremy Clarkson was vrijdagavond gastheer tijdens een liefdadigheidsevenement. Het was zijn eerste publieke optreden sinds zijn ontslag bij de BBC. De Brit hintte tijdens het evenement op een toekomst voor 'zijn' Top Gear zonder de BBC.

Dat meldt The Telegraph. Clarkson was veilingmeester tijdens het benefiet. De aanwezigen moesten 15 pond betalen om de veiling bij te wonen. De presentator maakte er wat leuks van toen een Top Gear-shirt onder de hamer ging. "Deze is gesigneerd door een voormalige presentator", zei Clarkson erbij. Hij meldde terloops dat "Top Gear elders misschien wel verderging".

Clarkson was in een goed humeur en maakte de bezoekers aan het lachen met de opmerking dat er ook een zonnige kant zat aan zijn ontslag. Hij kreeg nu in elk geval niet meer op zijn kop voor vloeken tijdens de uitzending. Ook bedankte hij de bezoekers voor het "komen kijken naar een werkloze man".

11-04-2015 om 11:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tovenares Game Of Thrones bemachtigt bal tijdens honkbalwedstrijd

Tovenares Game Of Thrones bemachtigt bal tijdens honkbalwedstrijd

http://oi60.tinypic.com/2pshx92.jpg

De Nederlandse actrice Carice van Houten, de tovenares uit Game Of Thrones, heeft iets bijzonders meegemaakt vrijdagavond. De actrice woonde in New York een honkbalwedstrijd bij van de Yankees tegen de Boston Red Sox. Tijdens het spektakel wist ze een bal te bemachtigen.

Carice zette een foto van zichzelf met de honkbal in handen op Instagram. "I got the ball !! #yankees-redsox", zette ze erbij. De wedstrijd duurde kennelijk erg lang, want uren later zette de actrice een foto online van zichzelf met de tekst "19 innings and still smiling." Een inning is een speelronde.

De Nederlandse was deze week voor het eerst te gast in een Amerikaanse talkshow. Ze vond het erg spannend, en had het van de zenuwen erg warm. "Ik zweet als een otter", zei ze toen.

11-04-2015 om 11:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De tepels van dit jurylid van Britain's Got Talent zijn 2,8 miljoen waard

De tepels van dit jurylid van Britain's Got Talent zijn 2,8 miljoen waard

http://oi62.tinypic.com/2my0o5w.jpg

Het jurylid van Britain's Got Talent Amanda Holden trok onlangs de aandacht naar haar boezem toen ze zonder beha de rode loper opging. De reden? Haar tepels vielen erg op in haar ultrastrakke jurk. Daarom grapte ze dat ze haar troeven wil laten verzekeren.

Amanda vertelde al grappend aan de Britse tabloid The Sun: "De reacties waren overweldigend. Ik heb besloten dat als het voor de kont van Kylie Minogue of de benen van Mariah Carey kan, dat het zeker kan voor mijn tepels. Ik moet zeker kunnen zijn dat mijn troeven beschermd worden."  

In de Britse krant The Sun zeggen verzekeringsexperts van Lloyd's of London dat de ster een grote compensatie zou kunnen krijgen, moest er iets met haar tepels gebeuren. "Elke tepel van Amanda is ongeveer 1,4 miljoen waard. Ze is een belangrijke ster in Britain's Got Talent, die talentenjacht wordt over de hele wereld uitgezonden. Amanda heeft duidelijk het gevoel dat wanneer er iets met haar tepels zou gebeuren, haar carrière hieronder zou lijden. Er zijn sterren die hun kont, benen en zelfs decolleté hebben laten verzekeren. Ik heb zelfs al gehoord dat pornosterren hun geslachtsorganen laten beschermen."

Die 2,8 miljoen euro is niets in vergelijking met het bedrag waarop de kont van Kim Kardashian geschat wordt. Die zou bijna 20 miljoen waard zijn, de kont van Jennifer Lopez zou goed zijn voor 250 miljoen.

11-04-2015 om 11:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prachtig: man maakt levensecht schilderij van Beyoncé

Prachtig: man maakt levensecht schilderij van Beyoncé

http://oi61.tinypic.com/2rmt5vq.jpg

Artiest Chris Minafo is slechts 19 jaar oud, maar slaagde er toch al in een levensecht schilderij te maken van zijn grote idool Beyoncé.

Het duurde Chris 60 uur voor hij het gigantische schilderij af had. Een werkje dat hij over 14 dagen verspreidde. "Dit is het allergrooste schilderij dat ik ooit gemaakt heb"", aldus Minafo. "Het is voor mij een afscheid aan mijn tienerjaren. Ik wilde een schilderij maken van mijn grote idool, dat groter was dan ikzelf. Beyoncé is wat mij betreft de meest onbereikbare persoon op deze wereld. Ze is meer getalenteerd dan wie dan ook, maar lijkt me tegelijkertijd ook heel oprecht en nederig. Ik hoop dan ook dat mijn schilderij haar op één of andere manier kan bereiken, en een glimlach op haar gezicht kan toveren, als dank voor al die keren dat ze mij doen lachen heeft."

11-04-2015 om 11:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arm voor een week: wat Gwyneth Paltrow eet voor 29 dollar

Arm voor een week: wat Gwyneth Paltrow eet voor 29 dollar

http://oi61.tinypic.com/ve9cfn.jpg

Gwyneth Paltrow zal zich zeven dagen lang houden aan het budget van Amerikaanse gezinnen die het moeilijk hebben en van voedselbonnen afhankelijk zijn. De ster moet nu een hele week met 29 dollar (ongeveer 27 euro) zien rond te komen voor eten. Dat heeft de actrice zelf via Twitter laten weten.

Paltrow gaf aan de #FoodBankNYCChallenge van Mario Batali - sterrenkok en bestuurslid van de voedselbank in New York - te aanvaarden. Die zou ook Sting en Debbie Harry genomineerd hebben. Voor de uitdaging moeten mensen zich aan 1,38 dollar per maaltijd proberen houden voor een week.

De 42-jarige Hollywoodster deelde donderdag al een foto van wat ze kocht met haar 29 dollar. Naast limoenen kocht ze onder andere ook koriander, maïs, bruine rijst en eieren.

Met #FoodBankNYCChallenge wil de voedselbank meer aandacht vragen voor mensen die moeten overleven op dit budget. Deelnemers mogen kortingsbonnen gebruiken, maar geen voeding die ze al in huis hadden.

11-04-2015 om 11:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.12-jarige zingt Edith Piaf en wint het hart van het publiek

12-jarige zingt Edith Piaf en wint het hart van het publiek

http://oi60.tinypic.com/315onl3.jpg

In Belgium's Got Talent wist de twaalfjarige Jetaime het publiek om haar vinger te winden met een prachtige versie van de wereldberoemde hit 'Non, je ne regrette rien' van Edith Piaf. Een verrassende songkeuze voor een meisje van die leeftijd en sterk uitgevoerd. Karen en Niels bleken meteen heel enthousiast, maar Rob en vooral Ray waren niet zo overtuigd. Het publiek wist Rob toch nog over de streep te trekken. Maar later blijkt dat Jetaime dan toch niet doorgaat naar de liveshows...

Jetaime, een speciale naam voor een meid met een mooie stem en een speciale songkeuze. Ze bracht het nummer 'Je ne regrette rien' van Edith Piaf en sloeg heel de zaal met verstomming. Een strenge Ray Cokes vond het weemoedige nummer van Edith Piaf een beetje te volwassen voor Jetaime en hield het volhardend bij een 'nee'.

Toen het lot van Jetaime in handen van Rob kwam te liggen liet het 'vijfde jurylid' van zich horen en wisten ze Rob er toch nog van te overtuigen om het zangeresje met een derde 'ja' naar huis te sturen.

Op het einde van de aflevering blijkt de euforie echter maar van korte duur, want de jury kan maar een beperkt aantal kandidaten meenemen naar de liveshows en daar is de jonge Jetaime niet bij.

11-04-2015 om 11:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Handtekeningenjager is over 1 celeb echt niet te spreken: "Wat een lelijk mens"

Handtekeningenjager is over 1 celeb echt niet te spreken: "Wat een lelijk mens"

http://oi61.tinypic.com/4qjsci.jpg

Scott Smith (50) is een verwoed en erg succesvol handtekeningenjager. Hij mikt al 33 jaar op celebs die op de cover van Sports Illustrated prijken. Van alle edities van het weekblad dat sinds 1954 verschijnt, heeft Smith de handtekeningen bemachtigd van maar liefst 94% van de covercelebs. 99% daarvan verkreeg hij in hoogst eigen persoon. Eentje springt er voor hem echt uit, in negatieve zin.

Zijn collectie handtekeningen is om en bij de 2 miljoen dollar waard. Sports Illustrated is méér dan de beruchte jaarlijkse badpakkenspecial. Het is de rest van het jaar ook een weekblad met heel wat minder zwempakjes. Smith verzamelde onder meer de handtekeningen van Michael Jordan, Mike Tyson, Mohammed Ali en model Kate Upton. Maar Kate, die vond hij niet zo sympathiek. "Zij is echt een nachtmerrie, gewoon een lelijk mens", zegt Smith. "Ik zag haar toen ze alleen was en ze zei 'Fuck You', alsof het vragen van een handtekening de vreselijkste zaak van de wereld is. Ze gebruikte die woorden, alsof ik haar in haar hart stak."

Met Michael Jordan had Smith een bijzondere relatie. Jordan stond zomaar eventjes 51 keer op de cover, meer dan welke atleet ook. In 1982 was het voor Smith nog makkelijk om de handtekening van de NBA-legende te krijgen. Maar dan steeg de populariteit van MJ naar ongekende hoogtes en was hij nog maar erg karig met het uitdelen van zijn handtekening. Smith heeft er nu nog zestien te gaan van Jordan om zijn setje compleet te maken. "Ik bood hem zelfs 10.000 dollar cash aan op een golfbaan in de Bahamas... maar hij zei: 'Nee dank je, jij hebt al genoeg.'"

Mike Tyson verraste Smith: de bokser nodigde hem uit op zijn hotelkamer om sigaartje te roken en handtekende 50 covers voor hem. Maar ondanks die generositeit blijft Mohammed Ali toch de allergrootste voor Smith. Hij had het geluk de levende legende al dertig keer te ontmoeten. "Hij zei mij dat het hem gelukkig maakt en hem een stapje dichter bij God brengt als hij handtekeningen kan uitdelen en de lachende gezichten te zien."

De eerste figuurlijke scalp van Scott Smith was die van ijshockeykampioen Wayne Gretzky, in 1973. Hij ontmoette Gretzky in een hotel in New York. "Ik haalde een paar magazines van Sports Illustrated boven en hij tekende ze gelukkig. Hij heeft altijd klasse gehad. Hij had er destijds geen enkel probleem mee."

11-04-2015 om 11:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
10-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sum 41-frontman moest weer leren stappen nadat alcohol hem bijna fataal werd

Sum 41-frontman moest weer leren stappen nadat alcohol hem bijna fataal werd

http://oi59.tinypic.com/9zpoxv.jpg

Deryck Whibley van punkrockband Sum 41 heeft er een bewogen jaar opzitten. In april vorig jaar werd de zanger naar het ziekenhuis afgevoerd nadat hij thuis in elkaar was gezakt. Jarenlang alcoholmisbruik eiste zijn tol en Whibley stierf bijna aan nier- en leverfalen.

Dokters vertelden hem dat een drankje meer hem waarschijnlijk fataal was geworden, maar sindsdien gaat het heel wat beter met de rocker, die in het begin opnieuw moest leren stappen "Ik heb nog altijd moeite om te stappen. Omdat ik zo lang in het ziekenhuis heb gelegen, heb ik bijna geen spieren meer", aldus Whibley tijdens zijn revalidatie. "Ik heb heel lang niet kunnen stappen, maar ik maak langzaam aan vorderingen. Ik kan niet wachten om weer op te treden", ging hij verder.

Whibley verhielp zijn katers met extra alcohol. Bovendien deed een burn-out na een tour van maar liefst drie jaar er niet goed aan. "Normaal begin ik na een tour weer te schrijven aan een nieuw album, maar deze keer begon ik te feesten, en dat een jaar aan een stuk", vertelde Whibley, die niet opnieuw wil beginnen drinken. "Mocht ik mezelf niet bijna dood hebben gedronken, zou ik miscchien denken dat ik iets mis, maar eigenlijk mis ik niets", besluit hij.

Ondertussen staat Whibley weer op de planken en heeft hij alcohol afgezworen.

10-04-2015 om 09:18 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
09-04-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burgemeester Termont getrakteerd op zwoele tv-kus

Burgemeester Termont getrakteerd op zwoele tv-kus

http://oi58.tinypic.com/2qjynep.jpg

De Gentse burgemeester Daniël Termont moet zowat de avond van zijn leven beleefd hebben tijdens de opnames van de nieuwe Woestijnvisshow 'Achter de Rug'. Hij werd namelijk compleet onverwacht vol op de mond gekust door Sarah Vandeursen, ontdekking van 'De Slimste Mens ter Wereld' en ook bekend als de helft van Kenji Minogue.

Vier zendt vanaf 21 april de show uit. In 'Achter de Rug' ontvangen Sven De Leijer - nog steeds fysiek gehandicapt wegens een bij het skiën opgelopen buikspierscheur - en de ravissant zwangere Elodie Ouedraogo telkens twee gasten die beurtelings feestelijk worden toegesproken en/of beledigd door gastsprekers.

09-04-2015 om 22:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!