Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

31-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse te laat voor optreden in Lissabon

Amy Winehouse te laat voor optreden in Lissabon

Om Rehab te bekijken druk op de foto.

.
Amy Winehouse heeft haar Portugese fans vrijdag een halfuur laten wachten. Nadat de Britse zangeres eindelijk op het podium was verschenen van het festival Rock in Rio Lisboa, speelde ze een set van 55 minuten en kwam niet meer terug voor een toegift. Het optreden in Lissabon was haar eerste sinds haar meest recente opname in een afkickkliniek.

Toen ze uiteindelijk haar gezicht liet zien, excuseerde ze zich tegenover de negentigduizend toeschouwers voor haar schorre stem. De 24-jarige Winehouse zong enkele van haar hits, waaronder 'Rehab', en verschillende soulklassiekers en reggaenummers.

Naast Winehouse zijn op het vijfdaagse Rock in Rio Lisboa, dat vrijdag van start ging, artiesten te zien als Alanis Morissette, Bon Jovi, Metallica en Rod Stewart.

31-05-2008 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie bevallen van tweeling?

Angelina Jolie bevallen van tweeling?

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/angelina-jolie-1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Angelina Jolie is in Frankrijk bevallen van een tweeling. Dat stelt althans de website van de Amerikaanse zender Entertainment Tonight. "De baby's zijn er goed aan toe en de moeder ook", meldt een anonieme bron. Details over de bevalling zijn nog niet beschikbaar.

De geruchten spoken al de hele dag door de media, maar de woordvoerder van Angelina Jolie ontkent. Volgens hem is de actrice nog niet bevallen. Enkele weken geleden bevestigde Jolie op het filmfestival van Cannes dat ze een tweeling zou krijgen. Jolie en haar vriend Brad Pitt hebben al vier kinderen: Maddox (6), Pax (4), Zahara (3) en Shiloh (2). Maddox, Pax en Zahara zijn geadopteerd.

31-05-2008 om 12:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diana Ross
Diana Ross
Om Upside Down te bekijken druk op de foto.


Diane Earle (Diana) Ross (Detroit, Michigan, 26 maart 1944) is een Amerikaanse soulzangeres. Ze werd bekend met The Supremes en heeft daarna een uiterst succesvolle solocarrière gehad

Ze werd geboren als tweede in een gezin met zes kinderen. Dochter van Fred Ross (overleden, 19 november 2007). Samen met Mary Wilson, Florence Ballard en Barbara Martin vormde ze The Primettes in 1959. Nadat ze in 1960 een contract kregen bij Motown, veranderden ze de naam van de groep naar The Supremes in 1961. Barbara Martin verliet de groep kort daarna. In 1967 werden ze Diana Ross and the Supremes. Florence Ballard verliet de groep, waarna Cindy Birdsong erbij kwam en ze weer weer een zingend trio vormden. De groep nam 12 grote hits op in deze periode.

In oktober 1969 verliet Ross de groep en begon aan een solocarrière die ook succesvol bleek. Haar eerste grote hit was het lied Ain't No Mountain High Enough in 1970. Daarna speelde ze in een verfilming van het leven van Billie Holiday, Lady Sings the Blues en kreeg een Oscarnominatie voor die rol.

Ze bracht een album met duetten uit met Marvin Gaye in 1973, met de titel Diana and Marvin en scoorde een aantal grote hits. In 1975 kwam ze terug op het witte scherm in de film Mahogany en de titelsong Do You Know Where You're Going To werd een nummer 1 hit. Haar tweede, zelfgetitelde album kwam in de top 10 terecht.

Haar duet met Lionel Richie, Endless Love, uit 1981 bleek de bestverkopende single uit haar carrière te zijn en was haar laatste hit op het Motown label. Ze had hierna een contract met RCA en na een paar succesvolle, en wat minder succesvolle albums keerde ze eind jaren '80 weer terug naar Motown, waar ze tot 2001 een contract mee had.


31-05-2008 om 12:18 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lipps Inc
Lips Inc
Om Funcy Town te bekijken druk op de foto.

.

Lipps Inc was een studioband die bekend is van één grote hit, Funkytown uit 1980.

De groep was opgericht in Minneapolis door Steven Greenberg, die ook alle muziek van de groep componeerde en produceerde. Daarnaast speelde hij verschillende instrumenten. Zangeres van de groep was Cynthia Johnson. De samenstelling van de rest van de groep wisselde.

De groep werd populair in het disco-tijdperk eind jaren '70. Hun enige hit Funkytown bereikte in onder meer de Verenigde Staten en Nederland de nummer 1-positie. De groep wist hierna geen hits meer te scoren, maar bleef nog enkele jaren actief.


31-05-2008 om 07:59 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
30-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Martha Reeves
Martha Reeves
Om Dancing In The Street te bekijken druk op de foto.

.
Martha & The Vandellas, ook wel Martha Reeves & The Vandellas genoemd, was een Amerikaanse band die vooral populair was in de jaren zestig. Ze waren lid van platenlabel en hitmachine Motown. Ze werden in 1995 geïntroduceerd in de Rock & Roll Hall Of Fame.
Rond het einde van 1960 ontmoette toekomstig leadzangeres van één van Motowns grootste hitmakers Martha Reeves één van de twee toekomstige bandleden. Dit was Rosalind Ashford. Deze twee meiden werden uitgenodigd door Gloria Williamson en Annette Beard om bij hun in de groep te komen zingen. Zo ontstonden de Del-Phis. Toen de meiden geen hits produceerden verliet in 1961 Williamson de groep. Het over gebleven drietal veranderde hierna hun naam in The Vells. Nadat ze op zoek waren gegaan naar een nieuwe platenlabel werden ze door William "Mickey" Stevenson gevraagd om bij Motown te werken. Daar kreeg Reeves een baantje als secretaresse aangeboden. Toen op een gegeven moment er achtergrondzangeressen nodig waren voor singles voor het platenlabel werd het drietal hiervoor gevraagd. Ze wilden wel meewerken en zo begon hun zangcarrière bij Motown. Ze fungeerden als achtergrondzangeressen bij onder andere Marvin Gaye en Mary Wells. Toen de laatste genoemde er een keer niet was voor een opname werd het trio gevraagd het nummer "I'll Have To Let Him Go" in te zingen. Toen dit gebeurd was, was Motown er zo blij mee dat ze een professioneel contract als een van de belangrijkste groepen van de maatschappij aangeboden kregen. The Vells accepteerden dit en veranderden hun naam in Martha & The Vandellas. The Vandellas is van twee namen afkomstig. "Van" is de naam van een straat die in de buurt van de straat van Reeves lag. "Della" is afgeleid van Della Reese, Martha's favoriete zangeres.
In 1963 begon het succes voor Martha & The Vandellas. Hun productieteam was het drietal Holland-Dozier-Holland. Het eerste nummer geproduceerd door hun was "Come And Get These Memories". Het haalde nummer 29 op de Amerikaanse Toplijst en nummer 6 op de R&Blijst. Hun volgende hit was "(Love Is Like A) Heatwave". Dit nummer haalde nummer 4 op de Amerikaanse Toplijst en nummer 1 op de R&Blijst. Zo voegden ze zich bij The Marvelettes, Mary Wells en Marvin Gaye als hitsellers. In 1964 verliet Beard de groep, omdat ze zwanger en was en ging trouwen. Ze werd vervangen door Betty Kelley, ex-zangeres van The Velvelettes. Na deze personeelsveranderingen ging de groep wel door met hits maken. Hun grootste hit was "Dancing In The Street" uit datzelfde jaar. Het haalde de nummer 2 positie op de Amerikaanse Toplijst, nummer 4 op die van het Verenigd Koninkrijk en nummer 8 op de R&Blijst. Het nummer is onder andere gecoverd door Mick Jagger en wordt sommigen gezien als het beste nummer ooit geproduceerd door Motown. Dit liedje was overigens geen HDH-productie maar geproduceerd door Mickey Stevenson en eveneens geschreven door hem samen met Marvin Gaye en Ivy Jo Hunter. Na dit grote succes volgden nog hits als "Nowhere To Run", "Jimmy Mack" en "I'm Ready For Love". Echter, rond het eind van de jaren zestig nam de populariteit van girlgroups af en dus ook dat van Martha & The Vandellas.Betty Kelley verliet de groep en werd vervangen door Martha's zus Lois Reeves. De naam van de groep werd toen veranderd in Martha Reeves & The Vandellas. Even later verliet ook Ashford de groep. Zij werd vervangen door Sandra Tilley. Vanaf de jaren 70 maakte de groep zo goed als geen hits meer. In 1973 werd de groep opgeheven en ging Reeves verder met een solocarrière. Deze was echter ook niet zo succesvol als de hitjaren Martha & The Vandellas.

30-05-2008 om 19:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dido
Dido
Om White Flag te bekijken druk op de foto.

.
Dido Florian Cloud De Bounevialle Armstrong (Londen, 25 december 1971) is een Britse zangeres. Ze staat bekend onder haar artiestennaam Dido (door haarzelf uitgesproken als Daaide).

Dido begon haar muziekcarrière toen ze 5 jaar was met het stelen van een blokfluit van school. Een jaar later werd ze toegelaten tot de Guildhall School of Music in Londen. Toen ze 10 was, speelde ze naast blokfluit ook al piano en viool. Haar tienerjaren waren een mix van het stelen van haar broers platen en het toeren door de UK met haar klassieke muziek-gezelschap.

Toen ze 16 was was ze helemaal gek van Ella Fitzgerald. Ze begon in verschillende bands in en rondom Londen te zingen, ondanks dat haar broer Rollo (DJ en producer bij de succesvolle groep Faithless) haar zei niet haar dagelijkse baan op te geven, en was te horen op het debuutalbum van Faithless in 1995. De volgende 2 jaar toerde Dido met Faithless, en elke keer als ze terug in Londen was, nam ze ook demo's van haar eigen liedjes op.

Zo begon de opname van haar debuutalbum No angel. De combinatie van Dido's liefde voor warme akoestische klanken en haar broers fascinatie voor beats en alles wat elektronisch is maakt het album zowel nieuw als klassiek tegelijk. De grote doorbraak bereikte ze toen Eminem een gedeelte van haar nummer Thank you gebruikte voor zijn hit Stan. Hierna bereikten ook enkele singles van No angel de hitparades. Haar nummer Here with me werd gebruikt als themamuziek voor de televisieserie Roswell High.

In 2003 kwam Dido terug met haar album Life for rent. Dit album werd nog succesvoller dan het vorige en ging wereldwijd miljoenen malen over de toonbank. De eerste singles White flag en Life for rent werden grote hits. Ook de singles Don't leave home en Sand in my shoes kwamen van dit album, maar werden minder grote hits.

In 2004 maakte Dido bekend dat ze in 2005 een jaar rust zou nemen, maar ze was toch weer te zien op het Live 8-festival. Dido is al een tijd in Los Angeles bezig met de opnames en het schrijven van nummers voor haar derde album. Op Dido's officiële site vertelt ze dat dit album in 2008 uit zal komen.


30-05-2008 om 18:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dior zet Sharon Stone aan de kant in China

Dior zet Sharon Stone aan de kant in China

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Sharon_Stone_Wallpaper.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Modehuis Christian Dior maakt voor haar Chinese reclames geen gebruik meer van de diensten van Sharon Stone. Dat heeft het donderdag bekendgemaakt. Daarnaast bood Dior haar excuses aan voor de "overhaaste, ondoordachte opmerkingen" van de actrice.

Karma
In een interview op de rode loper in Cannes had Stone de verwoestende aardbeving in China "karma" genoemd. Door de Tibetanen te onderdrukken zou de Chinese overheid de ramp over zichzelf hebben afgeroepen.

De Chinese provincie Sichuan werd op 12 mei getroffen door een zware aardbeving. Hierbij kwamen ongeveer 70.000 mensen om het leven.

30-05-2008 om 15:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zieke Toni Braxton cancelt resterende Vegas-shows

Zieke Toni Braxton cancelt resterende Vegas-shows

Om Unbreak My Heart te bekijken druk op de foto



Toni Braxton heeft al haar optredens geannuleerd die ze de komende maanden in een hotel in Las Vegas zou geven. De met gezondheidsproblemen kampende zangeres zou haar shows na een rustperiode volgende week vrijdag hervatten, maar daar is ze nog niet aan toe. Begin vorige maand werd de 40-jarige Braxton met pijn in haar borst opgenomen in een ziekenhuis.

Hartkwaal
Braxtons huidige gezondheidstoestand is niet bekendgemaakt. Wel is bekend dat ze in het verleden behandeld is voor pericarditis, een ontsteking van het hartzakje.

Twee jaar
De zangeres, die haar bekendheid dankt aan nummers als 'Breathe again', 'Unbreak my heart' en 'He wasn't man enough', staat sinds vorig jaar zes avonden in de week in hotel Flamingo met haar show 'Revealed'. In augustus loopt haar tweejarige contract met het hotel in de gokhoofdstad af.

30-05-2008 om 13:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hier is ze dan: Patricia Govaerts, de vlam van Ignace Crombé

Hier is ze dan: Patricia Govaerts, de vlam van Ignace Crombé

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/patricia-govaerts.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Patricia Govaerts (25) is de geheime liefde van miss belgian beauty-organisator Ignace Crombé (51). Ze is (meestal) blond en een vaste waarde in het missencircuit. De Miss Mol van 2004 nam in 2006 deel aan de verkiezing van Leie-ambassadrice, gepresenteerd door Crombé.

Ambras in Mol
In 2004 trad Patricia voor het eerst uit de anonimiteit met haar verkiezing tot Miss Mol, de gemeente waar ze op dat ogenblik woont met haar vriend. Lang genoot ze niet van haar titel, het kwam tot een vlammende ruzie met de organisator en Patricia zou nog hetzelfde jaar haar kroontje weer inleveren.

Nog meer ambras
Pittig detail: voorgangster van Patricia als Miss Mol is Anne-Marie Ilie. Dezelfde Anne-Marie die later verkozen zal worden tot Miss Belgian Beauty 2007 en op wie Ignace Crombé hopeloos verliefd is geworden. Als de miss niet ingaat op de avances van Crombé, begint hij haar te stalken, tot de hele zaak eindigt in een verschrikkelijke ruzie.

ODeCy
Maar terug naar Patricia, die na haar verkiezing als Miss Mol niet stilzit. Samen met haar vriend Dennis Vos richt ze in 2004 een muziekgroepje op onder de naam ODeCy. Het flopt. Toch blijft Patricia niet bij de pakken zitten. Ze neemt in 2005 deel aan de Fashion Model Contest en in 2006 aan de verkiezing van Leie-ambassadrice, waar ze tegen Crombé aanbotst. Hij is er PR-verantwoordelijke en presentator.

"In het begin was het niet meer dan vriendschap hè"
"Maar in het begin was het niet meer dan vriendschap", garandeert Dennis Vos, de ex van Patricia met wie ze dan nog samenwoont in Mol. "Pas in de zomer van 2007 loopt de relatie stuk en trekt Patricia bij haar ouders in Turnhout in."

Ex-vriend Dennis Vos benadrukt dat Patricia hem niet verlaten heeft voor Ignace Crombé, maar uit de getuigenis van Crombé klinkt het dat ze al anderhalf jaar een relatie hebben. Dus ook al toen ze nog bij Dennis was en hem verliet.

Back to school
Patricia werkte drie jaar lang als arbeidster in verschillende bedrijven, in 2005 ging ze terug naar de Handelsschool van Turnhout voor een zevende jaar algemene administratie. Sindsdien werkt ze als bediende in de Kempen.

"Wij zijn gewone werkmensen, wij willen dit niet"
"En hopelijk mag dat zo blijven", zucht haar vader, die bepaald verveeld zit met de aandacht die nu over hem heen valt. "Wij zijn gewone werkmensen, mijnheer, wij willen dit niet. Maar wat moeten we doen? Het is onze dochter haar leven, het is haar keuze in de liefde. Ondanks het leeftijdsverschil, ja. En dan al die verhalen over Ignace Crombé, die zullen wel overdreven zijn, zeker?"

Ambras, part 3
Gisteren raakte bekend dat Ignace Crombé en zijn vrouw Myriam gaan scheiden. Dinsdagavond moest de politie nog bemiddelen bij een huiselijke ruzie tussen de Crombés. Er zouden geen klappen gevallen zijn, maar het koppel was wel verwikkeld in een hoogoplopende discussie.

30-05-2008 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jim Cole
Jim Cole
Om Someday Charlotte te bekijken druk op de foto.

.

30-05-2008 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Te goed voor deze wereld
"Te goed voor deze wereld"

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Alicia-Keys-051.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 " Te goed voor deze wereld "
zo noemen ze je.

Jij,lachend met hetgene
wat ze zeggen...
Jij,vertellend tegen hen dat ze helemaal
geen gelijk hebben...

Maar zelf weet je,
dat het de waarheid is.

Je lichaam schreeuwt in je:
'je laat je telkens gebruiken!'

Verkroppend die gedachte
leidt je je leven verder.

Maar wanneer mensen weer
met je voeten spelen,
begint die ene zin alsmaar luider te klinken.

Schreeuwend van de pijn vanbinnen
leidt je je leven verder.

En wat houdt je levend?
De machteloosheid...
Want die is nu eenmaal sterker
dan je eigen wil.

30-05-2008 om 09:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
29-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eurythmics
Eurythmics
Om There Must Be An Angel te bekijken druk op de foto.


.

Eurythmics (vaak maar onterecht The Eurythmics genoemd) is een in de jaren '80 zeer succesvol Brits synth pop-duo bestaande uit Annie Lennox en Dave Stewart. Lennox (een student aan de Royal Academie of Music in Londen) en Stewart ontmoetten elkaar aan het eind van de jaren '70. Al snel kregen ze een verhouding en richtten ze de groep The Catch op, samen met Pete Coombes. In 1979 werd The Catch omgedoopt tot The Tourists. De groep scoorde enkele hits in Groot-Brittannië, waaronder een cover van Dusty Springfields I Only Want to Be With You.

In 1980 ging de relatie tussen Stewart en Lennox over, maar ze besloten als muzikaal duo verder te gaan onder de naam 'Eurythmics'. Hun debuutalbum In the garden uit 1981 werd door critici goed ontvangen, maar verkocht slecht.

In 1983 kwam het tweede album uit, Sweet Dreams (Are Made of This). De titelsong werd een nummer 1 hit in onder meer de Verenigde Staten en geldt anno 2006 nog steeds als een klassieker, vele malen gecoverd en geremixt. Dave Stewart bekende later dat hij de bekende baslijn in dit lied per ongeluk ontdekte toen hij een ander lied probeerde achterstevoren te spelen. Annie Lennox verscheen op de cover van het Rolling Stone magazine. Nog in datzelfde jaar kwam het album Touch uit. Wederom scoorde de band top 10-hits, met Who 's That Girl, Right By Your Side en Here Comes The Rain Again. Melody Maker en NME riepen beide albums uit tot een van de beste van 1983.

Het volgende jaar maakte Eurythmics de soundtrack van de film 1984. De regisseur van de film weigerde echter veel van de muziek te gebruiken: alleen het nummer Julia is vlak voor het einde van de film te horen. De single Sexcrime werd een hit in Europa, maar in de VS werd het nummer verboden vanwege de titel.

Het vierde album Be Yourself Tonight kwam uit in 1985. Na de elektronische albums van de voorgaande jaren was dit een meer rock/soul georïenteerd album. Op Be Yourself Tonight is een duet met Aretha Franklin te horen. Het nummer There Must Be An Angel (Playing With My Heart), de enige nummer 1 hit die het duo in thuisland Groot-Brittannië wist te scoren, staat op dit album. Het albums doet het zeer goed, zowel bij critici als het publiek. Vier nummers van dit album worden hits.

Het commerciële album Revenge uit 1986 verkocht in de Verenigde Staten teleurstellend, maar deed het goed in Europa. Eurythmics ging op een uitgebreide tournee om het album te ondersteunen en tot op de dag van vandaag is Revenge wereldwijd het best verkochte album van de groep.

Vanaf 1987 ging Dave Stewart zich meer toeleggen op het produceren van werk voor anderen, onder wie Tom Petty en Bob Dylan. Desondanks verscheen in dat jaar nog wel het album Savage, een terugkeer naar de elektronische roots en volgens veel fans het beste Eurythmics-album. Het album ontvangt echter wisselende kritieken.

Twee jaar later verscheen het album We Too Are One. Het album verkocht teleurstellend in de Verenigde Staten, maar goed in Groot-Brittannië. In 1991 werd het verzamel-album Greatest Hits uitgebracht, een enorm succes in Europa, in Groot-Brittannië zelfs één van de 10 best verkochte albums van de jaren '90.

In 1990 besloten Lennox en Stewart enige tijd uit elkaar te gaan na jarenlang intensief te hebben samengewerkt. Annie Lennox kreeg een baby en legde zich toe op een succesvolle solocarrière. Dave Stewart ging vooral produceren voor anderen. Zijn soloalbums flopten. Tussen 1990 en 1997 hadden Lennox en Stewart vrijwel geen contact, tot ze elkaar weer ontmoetten op de begrafenis van een gemeenschappelijke vriend.

In 1999 verscheen Peace, het eerste reguliere album van Eurythmics sinds 1989. In enkele landen in Europa wordt dit licht teleurstellende album een succes.

In 2005 kwam het Ultimate Collection album uit, met daarop twee nieuwe nummers I 've got a life en Was it just another love affair?. Het album is nauwelijks een toevoeging op het Greatest Hits album uit 1991. Tegelijkertijd verschijnen alle Eurythmics-albums opnieuw met daarop extra nummers zoals b-kantjes en 12"-versies van singles.

Op 27 september 2007 verscheen de nieuwe cd van Annie Lennox getiteld Songs of Mass Destruction.


29-05-2008 om 19:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Udo
Udo
Om Eyes of a Stranger te bekijken druk op de foto.


.
Udo Mechels (Brussel, 10 mei 1976), artiestennaam Udo, is een Vlaamse zanger. Hij is de winnaar van de talentenjacht X-Factor in 2005 en het liedjesprogramma 'Zo is er maar één' in 2007.

In 2003 deed Udo mee aan de eerste editie van Idool, maar in zijn halve finale moest hij de duimen leggen tegen Chris D. Morton en Tom Olaerts die beiden naar de finale doorstootten. In 2005 waagde hij zijn kans in X-Factor. Dit betekende voor hem de doorbraak. Hij won dit programma op overtuigende wijze in december 2005.

Sindsdien bracht hij het album "U-turn" uit (dat enkele weken op #1 stond in de Album-charts), en scoorde hij een nummer #1 hit met zijn debuutsingle "Isn't it time". Zijn eerste gouden plaat (meer dan 20.000 verkochte exemplaren van 'U-Turn') mocht Udo in ontvangst nemen tijdens het programma Tien om te zien (4 juli 2007).

Van het album U-turn volgden nog de singles "Winter In July", "Back Against The Wall" en "Eyes Of A Stranger".

2006 leverde Udo verder nog een TMF Award voor "Beste Nieuwkomer" en de Radio 2 trofee voor "Doorbraak van het Jaar" op!

Op 30 maart 2007 won hij het liedjesprogramma 'Zo is er maar één' op de Vlaamse tv-zender één. Hij won dit programma met het liedje 'Ik mis je zo' van Will Tura. De trofee die hij hiermee behaalde was een kunstwerk van 50 cm hoog, met een hart van brons en ontworpen door de Antwerpse kunstenares Hélène Jacubowitz. Het nummer 'Ik mis je zo' bracht Udo op single uit op 19 april 2007, met als b-kant het nummer 'Tu me manques à mourir', de Franstalige versie van Ik mis je zo. Hiervoor ontving hij een gouden plaat tijdens Tien om te Zien (uitzending van 5/09/2007).

Als eerbetoon aan Clouseau nam hij het liedje "Heb ik ooit gezegd" opnieuw op. Dit lied staat op de tribute cd "Braveau Clouseau".

Een eerste "Udo Live!" (met 6 bandleden) had plaats op 28 maart 2007 in De Zuiderkroon in Antwerpen. De live-band bestaat uit : David Demeyere (drums), Jan Samyn (keys), Roberto Mercurio (bas), Chris Van Nauw (gitaar), Marva Nielsen en Dany Caen (backing vocals).

Met de zangeres Sofie zong Udo het duet "Love will keep us alive" een paar keer tijdens haar concerten. Doordat het publiek het zo beviel, is deze versie als B-kant terug te vinden op haar single "Ordinary People", die eind 2007 werd uitgebracht.

In februari 2008 wordt Udo's tweede album verwacht. 2008 wordt ook het jaar van een eerste theatertournee, in samenwerking met de Zuiderkroon. De première van deze Soul Sessions on Tour is op 19 februari in de Zuiderkroon in Antwerpen. Deze tournee staat meer dan ooit in het teken van feel good music waaronder soul en funk. Udo zal zich tijdens de theatertour laten omringen door minstens veertien topmuzikanten, onder leiding van Hervé Martens.


29-05-2008 om 16:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rod Stewart wil zuurstoftent op tournee

Rod Stewart wil zuurstoftent op tournee.

Om Forever Young te bekijken druk op de foto.

.
Rod Stewart eist een zuurstoftent om zich door zijn wereldtournee te helpen. De 63-jarige rocker wil dat hij tijdens zijn optredens ten alle tijde backstage kan gaan indien hij extra zuurstof nodig heeft. Vorige vrijdag vroeg Stewart in Noorwegen de organisatoren twee eerste hulp zuurstofkits met maskers. Stewart eiste ook 48 witte voetballen, maat 5 die hij later in het publiek trapte tijdens het Ruten festival. Verder voor 10.000 voedsel per dag voor hem en zijn ploeg, een presidentiële suite in een tophotel, drie limousines en Britse kranten.

Rod Stewart is niet de eerste rockster die een zuurstoftent eist. Mick Jagger had er al een tijdens de Stonestournee van 2006 en ook Axl Rose van Guns N' Roses ademt pure zuurstof voor hij opgaat.

29-05-2008 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rowling onthult verleden Harry Potter

Rowling onthult verleden Harry Potter

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/rowling.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De Britse schrijfster J. K.Rowling komt dan toch nog met een nieuw Harry Potter-verhaal op de proppen. Voor een liefdadigheidsveiling heeft ze een verhaal van 800 woorden geschreven, waarin ze het leven van Harry Potter beschrijft vóór hij naar Zweinstein vertrok. Het verhaal kan beschouwd worden als een proloog van de zevendelige boekenreeks over de tovenaarsleerling.

Op 10 juni wordt het verhaal in Londen verkocht op een liefdadigheidsveiling, samen met nog twaalf verhalen van andere bekende auteurs en illustratoren. Onder hen zijn Doris Lessing, Irvine Welsh, Nick Hornby en Margaret Atwood.

De verhalen komen in augustus in één boek op de markt. De opbrengst gaat naar de schrijversvereniging English PEN en een stichting tegen dyslexie.

29-05-2008 om 12:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ignace Crombé scheidt van vrouw Myriam

Ignace Crombé scheidt van vrouw Myriam

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_401053.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Ignace Crombé en zijn vrouw Myriam gaan scheiden, zo schrijven onze collega's van de krant. De Miss Belgian Beauty-organisator (51), die dit jaar in het nieuws kwam met verliefde mails die hij naar twee Missen had gestuurd, heeft een relatie met een 25-jarig meisje uit Turnhout en kiest volop voor die relatie. Dinsdagavond moest de politie nog bemiddelen bij een huiselijke ruzie tussen de Crombés. Er zouden geen klappen gevallen zijn, maar het koppel was wel verwikkeld in een hoogoplopende discussie. Als reactie op die ruzie meldde het paar dat ze er na 25 jaar huwelijk een einde aan maken.

Vernederd
Begin dit jaar kwam het huwelijk van Crombé al onder zware druk te staan, toen de organisator van Miss Belgian Beauty tijdens een persconferentie -geflankeerd door zijn vrouw- toegaf verliefd te zijn geworden op twee van zijn Missen. Myriam bleef haar man aanvankelijk steunen, maar krijgt nu ook nog de verhouding van Ignace met een 25-jarig meisje uit Turnhout te verwerken. "Ik voel me vernederd. Verlaten ook", aldus Myriam in Het Laatste Nieuws. "Ik heb het nooit kunnen geloven. Een touw doorknippen na 25 jaar huwelijk, dat valt zwaar. Ignace heeft iemand anders, ik niet."

29-05-2008 om 12:15 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dianne Reeves
Dianne Reeves
Om Stormy Weather te bekijken druk op de foto.

.

Dianne Reeves (23 oktober 1956, Detroit) is een Amerikaanse jazz-zangeres. Ze wordt beschouwd als een van de belangrijkste jazz-zangeressen van dit moment. Ze woont in Denver (Colorado. Van 1983 tot 1986 trad ze op met Harry Belafonte.

Ze won 4 Grammy Awards voor de Best Jazz Vocal Performance met haar albums:

  • 2001 In the Moment
  • 2002 The Calling
  • 2003 A Little Moonlight
  • 2006 Good Night, And Good Luck (Soundtrack)

29-05-2008 om 11:51 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met jou aan mijn zij
Met jou aan mijn zij.
De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Alicia-Keys-047.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

lucht bestaat uit jou en mij
uit onze adem die water wordt
kijk maar naar de groenten op het bord
want ik eet graag met jou aan mijn zij

en elke steen is een kei
met wat hulp van wat de dieren doen
elke kleur wordt in de natuur groen
want ik slaap graag met jou aan mijn zij

het doet er niet toe of de maan geel is of wit
bruin rood blauw groen grijs zwart of paars misschien
ik voel me bij jou als een kip die draait aan het spit
ik wordt duizelig van jou zoals je kunt zien

laat geschreven staan op een stenen lei
een kleur verschilt zoals die wordt belicht
maar zoals ik schrijf in dit gedicht
is de kleur die van jou aan mijn zij

29-05-2008 om 00:08 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
28-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mary J.Blige
Mary J.Blige
Om One te bekijken druk op de foto.

.

Mary Jane Blige (New York, 11 januari 1971) is een Amerikaanse soulzangeres. In 1992 brak zij door met het nummer You Remind Me van haar debuutalbum What's the 411?. Grote hits waren As, met George Michael (1999), Family Affair (2001) en No More Drama (2001). In 2003 is Mary getrouwd met Kendu Isaacs.

Ze wordt ook wel de "Queen of Hip-Hop Soul" genoemd.


28-05-2008 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sam Brown
Sam Brown
Om Stop te bekijken druk op de foto.

.

Sam Brown (Londen, 7 oktober 1964) is een Britse zangeres. Ze is de dochter van zangeres Vicki Brown en zanger Joe Brown.

In 1988 scoorde ze in Nederland een hit met het nummer Stop.


28-05-2008 om 16:32 geschreven door artist lover


» Reageer (2)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!