Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

19-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw van kunstenaar Christo overleden

Vrouw van kunstenaar Christo overleden


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Kunstenares-Jeanne-Claude.jpg?t=1258652268



Kunstenares Jeanne-Claude, echtgenote van landschapskunstenaar en conceptualist Christo, is overleden. Ze werd 74. Volgens een familielid is mevrouw Christo in een ziekenhuis in New York aan een hersenbloeding bezweken.
 
De in Casablanca geboren artieste verwierf samen met haar man grote bekendheid met het inpakken van gebouwen en objecten, zoals de Rijksdag in Berlijn en de Pont Neuf in Parijs. Hun succes is gedeeltelijk toe te schrijven aan de eenvoud van het concept -louter bedoeld voor het "esthetisch genot"- en de grootse omvang van de peperdure projecten.


19-11-2009 om 18:38 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scorpions op wereldtournee

Scorpions op wereldtournee

Klik op de foto om 'Still Loving You' te beluisteren





De Duitse rockband Scorpions gaat volgend jaar op wereldtournee. Het startschot van de 'Get Your Sting And Blackout World Tour' wordt op 7 mei in Leipzig gegeven.
 
De groep zal op de tournee naast oude hits ook nummers van het door de fans langverwachte nieuwe album spelen. De nog titelloze plaat wordt in maart volgend jaar verwacht. De ticketverkoop van de toer start op vrijdag 20 november.
 
Na de optredens in Duitsland volgens nog concerten in de Verenigde Staten, Zuid-Amerika, Azië, Rusland en enkele Europese landen. Het is nog niet bekend of Scorpions ook halt houdt in België.



19-11-2009 om 18:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.National Book Award voor Colum McCann

National Book Award voor Colum McCann


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Colum-McCann.jpg?t=1258648811



De van oorsprong Ierse auteur Colum McCann heeft de Amerikaanse National Book Award (categorie fictie) gewonnen voor zijn roman 'Let the Great World Spin'. Daarin geeft McCann de sfeer van New York van de jaren zeventig weer. Zijn roman is in het Nederlands bij De Harmonie verschenen onder de titel 'Laat de aarde draaien'.
 
De National Book Awards behoren tot de belangrijkste literatuurprijzen van de Verenigde Staten. Ze worden jaarlijks in de categorieën letterkunde, wetenschappen, poëzie en jeugdboeken uitgereikt en zijn elk met 10.000 dollar gedoteerd.
 
T.J. Stiles won de categorie wetenschappen voor de biografie van de man die als uitvinder van het ongeremd Amerikaans kapitalisme geldt, 'The First Tycoon: The Epic Life of Cornelius Vanderbilt'. De prijs in de poëzie was weggelegd voor de Amerikaan Keith Waldrop voor zijn bundel 'Transcendental Studies: A Trilogy'. Het beste jeugdboek werd geschreven door Phillip Hoose met 'Claudette Colvin: Twice Toward Justice'.


19-11-2009 om 17:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niets smaakt zo goed als mager zijn

Kate Moss: "Niets smaakt zo goed als mager zijn"


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Kate-Moss-1.jpg?t=1258648526



Kate Moss heeft zich de woede van heel wat anti-anorexia bewegingen op de hals gehaald. Het Britse supermodel wordt ervan beschuldigd eetstoornissen aan te moedigen. Moss vertelde op de website van Women's Wear Daily dat haar levensmotto "Niets smaakt zo goed als mager zijn" is.
 
"Alleen al in Groot-Brittannië zijn er 1,1 miljoen meisjes met eetstoornissen. Door misplaatste uitspraken van Kate Moss zal dat aantal alleen maar toenemen", reageert het voormalige model Katie Grenn ontzet. Deanne Jade van het Nationale Centrum voor Eetstoornissen waarschuwt dat meisjes voor zulke opmerkingen zeer gevoelig zijn.


19-11-2009 om 17:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Hudson in de huid van Winnie Mandela

Jennifer Hudson in de huid van Winnie Mandela

Klik op de foto om ' Spotlight' te beluisteren






Oscarwinnares Jennifer Hudson zal in de biografische film 'Winnie' de rol van de Zuid-Afrikaanse politica Winnie Mandela vertolken. De film wil het tumultueuze leven van de ex-vrouw van de Zuid-Afrikaanse vrijheidsstrijder en eerste zwarte president Nelson Mandela schetsen.
 
Volgens het Amerikaanse filmblad Variety neemt de Zuid-Afrikaan Darrell J. Roodt plaats in de regiestoel. De prent is gebaseerd op het boek 'Winnie Mandela: A Life' van Anne Marie du Preez Bezdrob. De in 1934 geboren Winnie Madikizela-Mandela stelde zich vooral strijdlustig op tegenover het 'blanke' apartheidsregime in Zuid-Afrika tijdens de periode dat haar man een celstraf van 27 jaar uitzat.
 
Schandpaal
De eens als "moeder van de natie" bejubelde politica werd later als bedriegster letterlijk op de schandpaal genageld. In 1991 werd ze schuldig bevonden voor haar aandeel in de ontvoering van de 14-jarige Stompie Seipei, een zwarte Zuid-Afrikaan die wegens vermeend verraad was vermoord. In 1992 gingen Nelson en Winnie uit elkaar, in 1996 volgde de echtscheiding. In april 2003 werd Winnie veroordeeld tot vijf jaar celstraf, waarvan een jaar voorwaardelijk wegens fraude en diefstal.
 
"Dit is een belangrijk hoofdstuk in de Zuid-Afrikaanse geschiedenis dat moet verteld worden", aldus Hudson. Ze zal ook de soundtrack van de film inzingen. Eind mei starten de opnames.



19-11-2009 om 15:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey eist 20 witte katjes en 100 witte duiven

Mariah Carey eist 20 witte katjes en 100 witte duiven

Om ' My All' te bekijken klik op de foto







"Nee, ik ben helemaal geen diva", zegt ze zelf maar haar verlanglijstje doet toch enigszins anders vermoeden. Mariah Carey eiste 20 witte katjes en honderd duiven voor haar acte de présence in een Londens winkelcentrum. De Amerikaanse die dagelijks omringd is door een legertje jaknikkers stootte deze keer op het njet van de Britse dienst voor Gezondheid en Veiligheid en de organisator.

Witte katjes
Carey zag het al helemaal zitten. De Amerikaanse werd uitgenodigd voor een promostunt in het winkelcomplex Westfield in Londen. Haar verschijning wilde de dame niet onopgemerkt laten passeren en ze stuurde een waslijstje wensen richting Londen. Carey wilde een confettiregen in de vorm van vlinders -haar lievelingsinsect- haar intrede maken in de Westfield na haar aankomst in een Roll Royce. Ze eiste ook een roze loper en tachtig bodyguards voor haar en haar entourage van vijftien personeelsleden. En dan was er nog een detail maar voor haar maken details -nog meer dan voor andere mensen- het verschil. De sirene wilde ook twintig kleine witte poesjes en honderd duiven.

Onmogelijke eis
Dat was er net te veel aan voor haar gastheren. De zoektocht naar de katten is haast onbegonnen werk. "De duiven zijn geen probleem. Het is niet zo moeilijk om honderd witte duiven te vinden maar twintig witte kittens kan je niet zomaar op de kop tikken", aldus een bron uit de organisatie.

Ook presentator Philip Schofield was niet te spreken over het gedrag van de zangeres. Ze kwam ruim een uur te laat opdagen voor een interview bij de zender ITV.

Geen dieren toegelaten
"We kunnen niet alle eisen van Carey inwilligen. Voor de veiligheid en de gezondheid van de shoppers is het onmogelijk om katten en duiven los te laten in het winkelcentrum. De Westfield is verboden terrein voor dieren en die regel geldt voor iedereen die naar het winkelcentrum komt", aldus de bron uit de organisatie. "We hebben echt ons stinkende best gedaan om het Carey naar haar zin te maken. We hebben zelfs op haar vraag zes keer het model van wagen veranderd omdat ze uiteindelijk een Rolls Roce wil", luidt het. 

Speciale aandacht voor haar hondjes
Ook de dienst Gezondheid en Veiligheid vond de eis onverantwoord. Het is een publiek geheim dat Carey dol is op dieren. Zelfs haar honden hebben een eigen entourage en dat vindt de zangeres de normaalste zaak van de wereld. Voor de opname van een reclamefilmpje liet ze een legertje verzorgers aanrukken voor haar Jack Russells. "Mijn Jack Russells Cha Cha en JJ spelen mee in mijn nieuwste reclameshoot. Ik had een heel team bij mij, dus waarom zouden mijn puppy's geen speciale aandacht verdienen? Het ging om een grote opdracht en zelfs mijn entourage had een entourage. Zo had mijn stylist een assistent en was er extra bewaking."

Geen veeleisende diva
En toch houdt ze vol dat ze géén veeleisende diva is. "Ik weet niet waar mensen dat halen. Ik voel me niet goed bij die term, want ik heb nog nooit iets diva-achtigs in mijn leven gedaan. Met mij valt best te leven."



19-11-2009 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naaktfoto's Jackie Onassis geveild

Naaktfoto's Jackie Onassis geveild


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/JackieOnassis.jpg?t=1258634192


In december gaan er naaktfoto's van de gewezen Amerikaanse First Lady Jackie Onassis onder de veilinghamer.

De Happy Jackie-collectie, zoals de naaktfoto's wel eens smalend worden genoemd, dateren van 1971. Paparazzo Settimio Garritano, inmiddels 76 jaar, slaagde er in om het Griekse privé-eiland Skorpios, dat eigendom was van de toenmalige echtgenoot van Jackie, de Griekse scheepsmagnaat Aristoteles Onassis, te betreden.

Hustler

"Door me voor tuinier uit te geven wist ik met een boot op het eiland te komen", aldus Settimio. "Ik had de tip gekregen dat de presidentsvrouw er graag naakt zonnebaadde. En inderdaad… plotseling stond ze daar, poedelnaakt. Ik kon mijn ogen niet geloven. Ze wist dat ze eerder op Skorpios was gefotografeerd… waarom nam ze het risico? Alles was binnen een paar minuten geschoten."

In eerste instantie durfde niemand de foto's publiceren uit vrees voor wraakacties van de Griek. In 1975, na de dood van scheepsmagnaat, ging het Amerikaanse pin-upblad Hustler toch de uitdaging aan. Het zou het best verkochte nummer in de geschiedenis van het blad worden.

Warhol

Jackie bleek niet wakker te liggen van de blootfoto's. Ze bleek namelijk niet al te preuts. In de spullen van de beroemde popkunstenaar Andy Warhol werd een naaktfoto van haar gevonden met de tekst: "Voor Andy, met veel liefs, Jackie."

Wel ontsloeg ze na de publicatie zes mensen, omdat ze dacht dat zij Settimio hadden getipt.

In 1994 overleed Jackie op 64-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. De reden voor de veiling? "De beelden zijn schitterend", aldus Settimio. "Het zou eeuwige zonde zijn om die in een archief te laten verstoffen." 



19-11-2009 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicolas Cage op bezoek bij piraten

Nicolas Cage op bezoek bij piraten


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Nicolas-Cage-1.jpg?t=1258632749


Nicolas Cage is naar Kenia afgereisd om er te gaan praten met Somalische piraten die er in de gevangenis zitten. "Ik wil hun verhalen horen om te begrijpen wat de oorzaken kunnen zijn van piraterij", vertelde de filmster.

De gevangenen dansten voor Cage, die zich als VN-ambassadeur inzet tegen drugs en criminaliteit. "Ik denk dat ik daadwerkelijk wat kan betekenen als ik de gedetineerden zelf gesproken heb", zei hij. Gisteren keerde Cage terug naar de VS om er zijn ervaringen te rapporteren aan de Verenigde Naties.




19-11-2009 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Richie gehospitaliseerd met longontsteking

Nicole Richie gehospitaliseerd met longontsteking


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/nicole-richie.jpg?t=1258632397


De Amerikaanse tv-ster Nicole Richie is met een longontsteking opgenomen in een ziekenhuis in Los Angeles. "Maar het gaat naar omstandigheden goed met haar", meldt een woordvoerder.
 
De moeder van twee moest maandag nog voor het gerecht verschijnen om een contactverbod aan te vragen voor twee opdringerige paparazzi. Enkele dagen eerder liet Richie haar fans op twitter nog weten dat ze zich al een tijdje minder goed voelde. De geruchten van de Mexicaanse griep staken al snel de kop op, maar die heeft Richie's woordvoerder deze week de wereld uitgeholpen. Het is nog niet bekend hoe lang Richie in het ziekenhuis moet blijven.



19-11-2009 om 13:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat ga ik schrijven

Wat ga ik schrijven ?



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/kate-winslet.jpg?t=1258576854


als ik denk laat ik wat schrijven
wat komt er op papier
vier zinnen...

soms totale onzin
soms het perfecte vers
van te voren weet ik niet hoe het zal worden

is het juist zo bijzonder
geeft dat nou het gevoel
of is het juist het schrijven
de woorden op papier

moeten het altijd gevoelens zijn
of juist de fantasie
zijn woorden zonder betekenis nou echt minder mooi

is het de keuze van welke woorden je gebruikt
of is het dat gevoel als je pen het papier raakt

zijn het de kleine dingen
die korte zinnen
zijn het alleen woorden
of een lang verhaal

is het gewoon schrijven zonder na te denken
of is het nadenken zonder te schrijven

wil je dat iedereen het snapt
of dat het eigenlijk onzin is
dat het mooi is voor een ander
of juist voor jezelf

vragen zonder antwoord
zonder enige woorden
vragen met duizenden woorden
die het antwoord onzichtbaar maken

elke vraag heeft een antwoord
niet altijd nu maar soms later
ze zeggen elke dag dat je anders word

je denk hoe je bent
je groeit door gedachtes
dat is één van de mooiste dingen
van een simpele vraag



19-11-2009 om 12:01 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
18-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Depp de meest sexy vent van het jaar

Johnny Depp de meest sexy vent van het jaar


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/depp.jpg?t=1258562775



'People' heeft Johnny Depp op z'n 46ste(!) uitgeroepen tot meest sexy man van het jaar. "Wat hem zo aantrekkelijk maakt? Het feit dat zijn gezin altijd op de eerste plaats komt", legt het Amerikaanse tijdschrift uit. Zes jaar geleden schoot de acteur bij dezelfde verkiezing ook al eens de hoofdvogel af.

Ryan Reynolds, de echtgenoot van Scarlett Johansson, moet zich tevreden stellen met de tweede plaats. De laatste podiumplek gaat naar Jake Gyllenhaal, de vriend van Reese Whitherspoon. Naast Depp wisten enkel Brad Pitt en George Clooney deze prestigieuze overwinning al tweemaal in de wacht te slepen.



18-11-2009 om 22:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Janet Jackson weer vrijgezel

Janet Jackson weer vrijgezel

Om ' Again' te beluisteren klik op de foto






Janet Jackson heeft bevestigd dat ze heeft gebroken met muziekproducer Jermaine Dupri. Dat gerucht deed al sinds juli de ronde, het werd bevestigd toen Janet in een interview verklaarde dat ze met geen enkele van haar exen contact houdt, behalve met Jermaine.

"Ik ben niet het type vrouw dat contact houdt met haar ex. Maar Jermaine is één van mijn beste vrienden, ik hou zielsveel van hem. We hebben nog altijd een connectie, we praten nog met elkaar".

Naar verluidt zou Janet (43) enkele weken voor de dood van haar broer Michael een eind hebben gemaakt aan haar relatie met Jermaine (37), die zeven jaar had geduurd. Janet voelde zich naar verluidt verstikt in hun relatie.

Jermaine produceerde enkele nummers op de twee jongste albums van Janet, ze vond dat hij te betrokken raakte in alle aspecten van haar leven.



18-11-2009 om 20:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dio annuleert Europese tournee wegens ziekte

Dio annuleert Europese tournee wegens ziekte


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Dio.jpg?t=1258571982


De Amerikaanse hardrockband Dio heeft zijn Europese tournee geannuleerd wegens lichamelijke problemen van zanger Ronnie James Dio (67). Die ligt in het ziekenhuis, zegt zijn vrouw en manager Wendy Dio. Het is niet duidelijk waarvoor de legendarische frontman van Rainbow, Black Sabbath, Heaven and Hell en Dio precies is opgenomen.

De band zou op 1 december optreden in Trixx in Antwerpen, en een dag later in de 013 in Tilburg.




18-11-2009 om 20:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U2 krijgt boete voor geluidsoverlast in Dublin

U2 krijgt boete voor geluidsoverlast in Dublin

Om ' Beautiful Day ' te beluisteren klik op de foto






Niet iedereen was even enthousiast met de concertreeks van U2 in hun thuisstad Dublin. De Ieren maakten te veel lawaai en kregen een boete.

U2 gaf voorbije zomer drie concerten in de stad waar de band 33 jaar geleden voor het eerst speelde. Bewoners van Croke Park waar de band optrad waren niet opgezet met het lawaai. Het kwartet overschreed twaalf keer de toegestane geluidsnorm van 75 decibel. De stad stuurde concertorganisator MCD een boete van 37.254 euro.

De voorzitter van het wijkcomité indt de boete belachelijk laag. "Bovendien zal U2 de boete gewoon verrekenen als geplande uitgaven", aldus Pat Gates van de bewoners in Croke Park.



18-11-2009 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer een kunstwerk van Munch gestolen in Oslo


Weer een kunstwerk van Munch gestolen in Oslo


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Munch.jpg?t=1258544811



Kunstrovers in Oslo lijken zich gespecialiseerd te hebben in werken van Edvard Munch (1863-1944). Voor de tweede keer in nog geen week tijd raakte in de Noorse hoofdstad de diefstal van een lithografie van de vermaarde expressionist bekend.
 
De litho 'Scheiding II' werd in juni uit een kunstgalerie in Oslo gestolen. De diefstal raakte nu pas bekend. Het werk zou een waarde van omgerekend 300.000 euro hebben. "We weten niet juist wanneer en hoe dit gebeurd is, maar de diefstal werd op 25 juni ontdekt", zei galeriehouder Thomas Berntsen.
 
Vorige donderdag werd in een kunstgalerie in Oslo een met de hand ingekleurde lithografie van de kunstenaar gestolen. De waarde werd op goed twee miljoen kronen geschat, of 240.000 euro. Volgens de politie ging het om een diefstal op bestelling. Vijf jaar geleden hadden gewapende mannen de belangrijkste doeken 'De Schreeuw' en 'Madonna' uit het Munchmuseum in Oslo geroofd. De werken doken twee jaar later weer op, maar waren zwaar beschadigd.



18-11-2009 om 13:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afperser Michael Jackson pleegt zelfmoord

Afperser Michael Jackson pleegt zelfmoord


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Afperser-Michael-Jackson.jpg?t=1258546955



De vader van Jordy Chandler, het jongetje dat in de jaren '90 beweerde misbruikt te zijn door Michael Jackson, heeft zelfmoord gepleegd. Evan schoot zichzelf in zijn bed in New Jersey een kogel door het hoofd. Het was uiteindelijk de conciërge van het appartementsblok die de gruwelijke ontdekking deed. De 65-jarige man stapte al twee weken geleden uit het leven, maar het nieuws raakte pas nu bekend. Hij liet geen afscheidsbrief achter.

Jordy, intussen een opgeschoten kerel van 29, kreeg jaren terug miljoenen euro's smeergeld van Jackson opdat hij zijn mond zou houden over de zogezegde pedofilie-affaire. Na de dood van de 'King of Pop' gaf het 'slachtoffer' echter toe dat er niets klopte van zijn verhaal: hij moest van zijn vader liegen om een serieuze schadevergoeding uit de brand te kunnen slepen.



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Jordy.jpg?t=1258547031
Jordy was 13 toen hij met de zware beschuldigingen uitpakte.


Tussen Jordy en zijn ouders was het al eerder fout gelopen: drie jaar geleden beweerde de jongeman zelfs dat zijn vader hem aangevallen had met een halter, wat Evan op een contactverbod kwam te staan. Met zijn moeder had Jordy zich recent wel opnieuw verzoend.



18-11-2009 om 13:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela: Ja, ik heb coke gesnoven

Pamela: "Ja, ik heb coke gesnoven"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Pamela-Anderson-1.jpg?t=1258546091
Pamela smijt zich in de strijd tegen de zeehondenjacht.


Pamela Anderson heeft opgebiecht dat ze in haar jonge jaren cocaïne gesnoven heeft. "Maar ik hield niet van het effect dat het verboden goedje op me had", voegde ze er snel aan toe tijdens een interview met de Britse presentator Jeremy Kyle.

De blondine, die twee zonen overgehouden heeft aan haar mislukt huwelijk met Tommy Lee, geeft ook toe dat ze af en toe nog graag een glaasje champagne lust. "Daar doe ik soms een beetje gek van: salto's maken, worstelen, dat soort dingen. Maar ik heb intussen al een maand geen druppel alcohol meer aangeraakt. ik neem een pauze, zodat ik er nadien weer kan invliegen."

Platina vloer
De voormalige Baywatch-ster woont voorlopig nog steeds in een caravan. Bedoeling was om in tussentijd haar woning in Malibu te renoveren, maar die werken zijn zo'n nachtmerrie geworden dat ze haar stekje gaat verkopen. "Ik heb er genoeg van. Ik snap nu waarom verbouwingen tot zelfmoord of gebroken relaties kunnen leiden", klinkt het.

Anderson heeft miljoenen gestoken in onder meer gouden tegels rond het zwembad en een platina vloer in de sauna. Toch is het nog niet genoeg, want aannemers van vijf verschillende bouwfirma's blijven aan haar mouw trekken om de resterende rekeningen te betalen.



18-11-2009 om 13:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sylvie van der Vaart straalt op einde chemo feestje

Sylvie van der Vaart straalt op 'einde chemo feestje'


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Sylvie-van-der-Vaart-1.jpg?t=1258543004



Sylvie van der Vaart was het stralende middelpunt op het feestje dat haar voetballende man Rafaël gaf om te vieren dat ze geen chemokuren meer hoeft te ondergaan. In mei dit jaar werd bij de 31-jarige presentatrice borstkanker in een vroeg stadium vastgesteld. Ze werd geopereerd, er bleken geen uitzaaiingen te zijn maar ze moest wel een preventieve chemokuur ondergaan.

Dank voor steun
Sylvie vierde het einde van haar chemo met 120 man, familie en vrienden, die ze op die manier wilde bedanken voor alle steun.

Bijna elke week
"Ik wil aan iedereen laten zien hoe gelukkig ik ben en dat de slechte tijd nu voorbij is", zegt Sylvie. "Ik heb de afgelopen vijf maanden bijna elke week een chemobehandeling gehad. Nu ben ik weer gezond".

Tweede verjaardag
Vijftien november, vier dagen na haar laatste chemo, zal voor de voetbalvrouw een bijzondere dag blijven. "Vanaf nu is dit een bijzondere datum, mijn tweede verjaardag. Het is de dag dat ik ben teruggekeerd in het leven".



18-11-2009 om 12:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Depp krijgt minstens 24 miljoen voor vierde 'Pirates'

Johnny Depp krijgt minstens 24 miljoen voor vierde 'Pirates'


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/pirates_of_the_caribbean.jpg?t=1258488468



Johnny Depp krijgt op zijn minst 24 miljoen euro om nog maar eens Jack Sparrow te spelen in de vierde 'Pirates of the Caribbean'. Daarmee wordt hij Hollywoods bestbetaalde acteur en geeft hij Tom Cruise, Mel Gibson en Tom Hanks het nakijken.

Percentje
Die 24 miljoen is overigens niets meer dan een startpremie. Indien 'Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides' een hit wordt, wat heel waarschijnlijk is, krijgt Depp ook een deel van de opbrengsten.

Zonder Bloom en Knightley
De Disneybazen kwamen met de enorme som op de proppen nadat de andere sterren uit de vorige drie films, Keira Knightley en Orlando Bloom, weigerden nog eens in hun piratenpak te kruipen.

Penelope Cruz
Geoffrey Rush speelt opnieuw kapitein Barbossa, Penelope Cruz zal vermoedelijk de vrouwelijke hoofdrol spelen.



18-11-2009 om 12:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Helaasheid der Dingen

'De Helaasheid der Dingen' dra ook in Amerikaanse bioscopen


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/De-Helaasheid-der-Dingen-2.jpg?t=1258489245


De film 'De Helaasheid der Dingen', naar het gelijknamige boek van Dimitri Verhulst, komt binnenkort uit in de Amerikaanse filmzalen. De Amerikaanse filmverdeler Neo Classics Intl., onder meer bekend van 'Aanrijding in Moscou', heeft de filmrechten gekocht en verdeelt de film van Felix van Groeningen onder de internationale titel 'The Misfortunates'. Dat meldt Kinepolis.
 
Prijsbeest
Op het New Yorkse Hamptons International Film Festival won de film onlangs de drie belangrijkste prijzen, die van Beste Film, Beste Scenario en Beste Fotografie. 'De Helaasheid der Dingen' maakte zijn Noord-Amerikaanse première op het Toronto International Film Festival en zijn Aziatisch debuut tijdens het Pusan Internationaal Film Festival. De filmrechten werden inmiddels aangekocht door Against Gravity voor Polen en A-One voor Rusland en de Baskische landen.
 
Oscarinzending
De film is tevens Belgische inzending voor de 82ste Oscarnominaties. De officiële selectie wordt op 2 februari aangekondigd.
 
'De Helaasheid der Dingen' kwam op 7 oktober in Vlaanderen en Brussel uit en heeft inmiddels al meer dan 340.000 bezoekers op de teller staan. Vanaf woensdag wordt de film tevens in Franstalig België geprogrammeerd in onder meer Luik, Bergen en Charleroi.



18-11-2009 om 10:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!