Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

26-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse jazzpianiste Pia Beck overleden

Nederlandse jazzpianiste Pia Beck overleden

Klik op de foto om 'That's life' te beluisteren






In haar woonplaats Torremolinos in Spanje is de Nederlandse jazzpianiste Pia Beck overleden. Beck werd 84 jaar. 
 
De van oorsprong Haagse muzikante begon in de jaren '40 bij het Miller Sextet, waarmee ze ook internationaal succes had. Korte tijd later richtte ze haar eigen combo op. Ze brak door met 'Pia's Boogie', een compositie die een klassieker werd. Met haar combo toerde Beck door Europa, maar ook lange tijd door de Verenigde Staten. Time Magazine noemde haar ooit The Flying Dutchess.
 
In de jaren '60 emigreerde ze met haar partner naar Spanje, waar ze een pianobar runde.




26-11-2009 om 15:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Danny de Munk mist laatste voorstellingen

Danny de Munk mist laatste voorstellingen Ciske de Rat door ontstoken teelbal


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Danny-de-Munk.jpg?t=1259244473



Het leven van een musicalster loopt niet altijd over rozen. Vraag maar aan Danny de Munk, die de laatste voorstellingen van zijn musical Ciske de Rat moet annuleren wegens een ontstoken teelbal.

"Ik werd middenin de nacht gillend wakker van de pijn. In totaal ben ik drie keer bij de eerste hulp geweest. Ik heb erg veel pijn. Dit gun je je ergste vijand niet", vertelt De Munk met een pijnlijke grimas.

De zanger moet nu een maand lang antibiotica slikken. "Ik loop als een pinguïn en ik voel me behoorlijk klote", voegt hij daar aan toe. We hadden het zelf niet beter kunnen zeggen.



26-11-2009 om 15:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Polanski krijgt huisarrest

Polanski krijgt huisarrest


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Polanski-2.jpg?t=1259244280



Regisseur Roman Polanski (76), die in september in Zwitserland werd opgepakt voor een seksueel misdrijf, moet niet langer in voorlopige hechtenis blijven. Hij wordt onder huisarrest geplaatst in ruil voor een borgtocht van 4,5 miljoen Zwitserse frank, ongeveer 3 miljoen euro.

Huisarrest
Polankski zal ook al zijn ligitimatiepapieren moeten afgeven, en kan een elektronische enkelband krijgen. Volgens de rechtbank is er door de verschillende maatregelen geen risico dat Polanski zou vluchten. Tegen de beslissing van de rechtbank is beroep mogelijk.

Uitlevering
Polanski werd eind september in Zwitersland opgepakt op basis van een voorlopig arrestatiebevel van de Verenigde Staten. De VS vroeg inmiddels officieel zijn uitlevering. De regisseur wordt aangeklaagd omdat hij meer dan dertig jaar geleden een dertien jaar oud meisje dronken gevoerd en verkracht zou hebben.



26-11-2009 om 15:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Dice gaat voor ons land naar Eurovisie Songfestival

Tom Dice gaat voor ons land naar Eurovisie Songfestival

Klik op de foto om 'Bleeding Love' van Tom Dice te beluisteren






De VRT stuurt Tom Dice, ex-deelnemer van de talentenjacht X-Factor op vtm, naar het 55ste Eurovisiesongfestival in Oslo. Dat heeft de openbare omroep woensdagnamiddag bekendgemaakt. Met welke song dat zal gebeuren, staat nog niet vast.

In het voorjaar komt er een televisieshow op de zender Eén, waarin één of meerdere songs aan het publiek zullen voorgesteld worden. Op welke manier de definitieve keuze dan zou gemaakt worden, is nog niet beslist.

Tegenvallende resultaten
De VRT heeft in de voorbije maanden een grondige analyse gemaakt van de wijze waarop de laatste jaren de Vlaamse Eurovisie-inzending werd geselecteerd. "Het 'Eurosong'-concept was een kijkcijfersucces, maar op het festival zelf bleven de resultaten tegenvallen", zegt Eén-netmanager Jean Philip De Tender. "Uit onze analyse is gebleken dat een aantal factoren zoals nationale of internationale bekendheid, contracten met een platenmaatschappij en succes in de hitparade voor de Songfestivalkijker of -jurylid niet meespelen."

Nu een professionele jury de helft van de punten geeft, is het Eurovisiesongfestival opnieuw een songfestival geworden waarin een foutloze performance van een duidelijk herkenbare en toegankelijke song het haalt van het showelement, aldus nog de netmanager. Met die analyse in het achterhoofd heeft de VRT een dertigtal artiesten en managers aangesproken op zoek naar de perfecte kandidaat, om tenslotte bij Tom Dice te eindigen.

De jongeman, die begeleid wordt door Maurice Engelen, heeft er alleszins zin in. "Ik weet dat ik niet de bekendste kandidaat ben, maar ik hoop op het voordeel van de twijfel", zegt de jonge zanger



26-11-2009 om 10:40 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrede

Vrede



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Norah-jones.jpg?t=1252856878



Een klein woordje
met een diepe betekenis
Want vrede is kunnen geven
vergeten in vergiffenis
Geen oorlog tussen volken
rangen of standen
Eenparig in harmonie
duurzame vrede in alle landen
Het klinkt dwaas
want rijken klagen nog steeds hun nood
Terwijl er op deze wereld
mensen sterven aan de hongerdood
Zolang wij niet
om elkander kunnen geven
Zal er nooit vrede zijn
in dit aardse leven
Het begint bij ons zelf
wees voor de ander wat meer tolerant
Want de vrede
hebben wij mensen zelf in de hand



26-11-2009 om 00:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Ryan krijgt vijftien dagen rijverbod na vluchtmisdrijf

Kate Ryan krijgt vijftien dagen rijverbod na vluchtmisdrijf

Klik op de foto om 'Ella elle l'a' te beluisteren






De Hasseltse politierechtbank heeft de 29-jarige Katrien Verbeek, beter bekend als Kate Ryan, veroordeeld tot een rijverbod van vijftien dagen, een boete van 125 euro voor een aanrijding met stoffelijke schade en een boete van 1.100 euro voor het plegen van vluchtmisdrijf. De zangeres was in mei op de parkeerplaats van een restaurant in Heusden-Zolder achterwaarts tegen een ander voertuig gereden.
 

Getuigen
Naar eigen zeggen had ze niets van de botsing gemerkt en was ze doorgereden naar Retie. Getuigen hadden echter de aanrijding van haar Mercedes ML met een Audi gezien. Een uur later belde een kennis naar Kate Ryan om te melden dat ze een voertuig had geraakt. Ze viel uit de lucht toen ze dat hoorde.
 

's Anderendaags was ze aan het telefoonnummer van de tegenpartij geraakt en nam ze met die persoon contact op om een regeling te treffen voor de schade aan de Audi. De advocaat van Kate Ryan probeerde het vluchtmisdrijf nog te herkwalificeren naar het niet ter plaatse blijven na een ongeval, maar de politierechter bleef bij de tenlastelegging vluchtmisdrijf en veroordeelde haar tot een rijverbod en een boete.



25-11-2009 om 22:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Geldof na kwarteeuw nog eens op bezoek in Ethiopië

Bob Geldof na kwarteeuw nog eens op bezoek in Ethiopië

Klik op de foto om 'I dont like Mondays' te beluisteren






De Ierse rockzanger Bob Geldof heeft vandaag een bezoek gebracht aan een van de armste dorpen van Ethiopië. Dat deed hij exact 25 jaar nadat hij de single 'Do They Know it's Christmas' uitbracht om geld op te halen voor slachtoffers van een grote hongersnood in het Afrikaanse land.

Een dozijn kinderen en vrouwen verwelkomde Geldof in het dorpje Korem, ongeveer 600 kilometer ten noorden van de hoofdstad Addis Abeba. Ze zwaaiden met posters met de tekst 'geen doden meer door honger'. "Het is een wonder om na 25 jaar terug te keren naar deze mooie plek en jullie allemaal in goede gezondheid te zien", zei de 58-jarige popster tegen de dorpelingen, van wie enkelen de hongersnood in 1984 hebben overleefd.

Geldof was een kwart eeuw geleden diep geraakt door beelden uit Ethiopië van ondervoede kinderen die tegen hun broodmagere moeders geklampt zaten. Samen met Midge Ure schreef hij de single 'Do They Know it's Christmas', dat hij onder de naam Band Aid uitbracht met collega's uit de muziekwereld. De single werd een grote hit. Geldof organiseerde daarna Live Aid, een concert om geld op te halen voor projecten in Afrika.



25-11-2009 om 21:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Boyle platgeknuffeld bij aankomst in New York

Susan Boyle platgeknuffeld bij aankomst in New York

Om Wild Horses te bekijken druk op de foto.


.


New Yorkers moeten de intocht van de Schotse zangeres Susan Boyle hebben ervaren als een nieuwe British Invasion, zoals ooit The Beatles Amerika binnenvielen en veroverden. Susan Boyle, de 47-jarige ster uit het Britse talentenjachtprogramma Britain’s Got Talent, arriveerde maandag in de Verenigde Staten ter promotie van haar eerste album en ter gelegenheid van de documentaire I Dreamed a Dream: The Susan Boyle Story die over haar wordt uitgezonden in Amerika.

Boyle werd bij aankomst in het winkelcentrum Rockerfeller Plaza opgewacht door gillende New Yorkers die borden met de tekst NYC Loves Susan Boyle omhoog hielden. De Schotse gaf later een concert in een straat voor honderden fans, waarvan enkelen mochten aanschuiven voor een lunch.

Het eerste album van de Schotse zangeres, ook genaamd I Dreamed a Dream, is sinds maandag te koop in Groot-Brittannië en vanaf dinsdag inde VS. De plaat wordt naar alle waarschijnlijkheid de best verkopende van het jaar. Op de eerste dag werden er in Engeland al 150 duizend exemplaren van verkocht. Muziekhandels in Engeland verwachten dat Boyles debuut in de eerste week zo’n 400 duizend keer zal worden gekocht.


25-11-2009 om 19:49 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Metalen skelet King Kong voor 134.000 euro onder hamer

Metalen skelet King Kong voor 134.000 euro onder hamer


http://img33.imageshack.us/img33/4905/metalenskeletkingkong.jpg



Het metalen skelet dat werd gebruikt voor de legendarische eindscène van de filmklassieker 'King Kong' uit 1933 is in Londen voor meer dan 134.000 euro onder de veilinghamer gegaan, zo meldt het veilinghuis Christie's. In die eindscène staat de enorme aap op het dak van de Empire State Building in New York, waar hij probeert de vliegtuigen die hem bestoken als lastige vliegen weg te slaan.
 
In de realiteit mat de gigantische filmaap amper 56 centimeter en bestond het beest uit, behalve een metalen geraamte, katoen, rubber, latex en konijnenbont.



25-11-2009 om 15:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna vangt 500.000 dollar voor nieuwjaarsfeestje

Rihanna vangt 500.000 dollar voor nieuwjaarsfeestje

Klik op de foto om 'Don't Stop The Music' te beluisteren






In Abu Dhabi mag een feestje wel eens wat kosten. Zeker op oudejaarsavond. Het Emirates Palace Hotel heeft zijn zinnen gezet op Rihanna om zijn gasten feestelijk het nieuwe jaar in te zingen, en betaalt de zangeres daarvoor 500.000 dollar (333.000 euro). Het wordt haar eerste optreden in het Midden-Oosten.


Rihanna is lang niet de enige ster die bakken geld schept met een eenmalig optreden op een feestje. In 2006 mocht George Michael al eens 2,6 miljoen dollar op zijn rekening schrijven voor een optreden op een nieuwjaarsfeestje van een Russische magnaat. Amper enkele maanden later was het weer prijs toen Sir Philip Green, de eigenaar van de Britse modeketen Topshop, hem 2,5 miljoen dollar bood om wat liedjes te komen zingen op zijn verjaardagsfeestje.


Vorig jaar streek Amy Winehouse 1,6 miljoen dollar op voor een optreden in een vervallen Russische garage, georganiseerd door het liefje van multimiljardair Roman Abramovich. En ook voor The Rolling Stones was het jackpot, toen miljardair David Bonderman maar liefst 7,3 miljoen dollar op tafel legde voor een optreden voor zijn zestigste verjaardag.



25-11-2009 om 15:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winehouse spendeert fortuin aan kerstversiering

Winehouse spendeert fortuin aan kerstversiering

Klik op de foto om 'Tears Dry On Their Own' te beluisteren






Amy Winehouse is geen vrouw van het halve werk. Of het nu gaat om drugs snuiven, mannen verslijten of kerstversiering kopen, ze geeft zichzelf altijd voor de volle honderd procent. Zo ook toen ze in het Londense warenhuis Selfridges ging shoppen voor spulletjes om haar huis feestelijk mee te versieren. Rekening aan de kassa: 20.000 euro.

"Amy was op een missie om zoveel mogelijk versieringen te kopen. Ze kocht uiteindelijk muzieklichtjes, dansende kerstmannen en bewegende rendieren. Ze betaalde er zelfs voor om het allemaal in haar huis te laten installeren, nadat verkopers haar zeiden dat ze zich waarschijnlijk zou verwonden als ze het zelf verkeerd zou aansluiten", vertelt een vriend.

Het enige wat Winehouse trouwens niét kocht, was een kerstboom.



25-11-2009 om 15:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naaktfoto Polanski en Tate geveild

Naaktfoto Polanski en Tate geveild


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/polanski-tate.jpg?t=1259156072



Christie's veilt op 7 december een naaktfoto van Roman Polanski en zijn toenmalige vrouw, actrice Sharon Tate. De foto is in 1969 gemaakt door de Britse fotograaf David Bailey en zou zo'n 8.000 tot 12.000 dollar waard zijn.

Amper een jaar nadat de foto werd gemaakt, werd de hoogzwangere Tate in Los Angeles vermoord door aanhangers van sekteleider Charles Manson.

Polanski zit momenteel vast in Zwitserland, nadat hij op vraag van de VS werd opgepakt op verdenking van seks met een 13-jarig meisje.



25-11-2009 om 15:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dokter Michael Jackson weer aan de slag

Dokter Michael Jackson weer aan de slag


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Dr-Conrad-Murray.jpg?t=1259157386



Dr. Conrad Murray, de omstreden huisarts van Michael Jackson, is weer aan het werk. De dokter zou de King of Pop op 25 juni een fatale dosis van het narcosemiddel Propofol hebben toegediend. De familie Jackson reageert verontwaardigd.

"We zijn nu vijf maanden verder en weten zeker dat Murray verantwoordelijk is voor de dood van Michael. Waarom loopt hij nog steeds vrij rond", vraagt een familielid zich luidop af. "Het is een schande dat hij gewoon weer aan het werk is."



25-11-2009 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slechte photoshop? Het is niet eens Demi's lichaam

"Slechte photoshop? Het is niet eens Demi's lichaam"


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Slechtste-photoshop.jpg?t=1259155370
Links de cover met Demi Moore, rechts model Anja Rubik op de catwalk in Parijs.


Enkele dagen geleden onthulden we hier nog de slechtst gephotoshopte cover ooit: die van W-magazine met Demi Moore. De actrice miste een stuk heup, luidde het. Bloggers beweren nu dat de ex van Bruce Willis wel wat meer miste: haar hele lichaam namelijk. Op de cover zou het lijf van Victoria's Secret-model Anja Rubik prijken. Nu u!


Head minus a body
Foto's van een catwalk in Parijs tonen Rubiks lichaam gehuld in een wel erg op die van Demi Moore op de W-cover gelijkende outfit van Balmain. Voldoende voor enkele bloggers om meteen het anatomisch niet correcte lijf van Demi Moore op de cover in twijfel te trekken. Alleen het hoofd zou nog dat van de actrice zijn. Het zou op het lichaam van Rubik geplakt geweest zijn. "Head minus a body", om het met de verdraaide woorden van Harvey 'Mr. Wolf' Keitel in 'Reservoir Dogs' te zeggen.


Twitter ontkent
Zowel Demi Moore als het blad W ontkennen enig gephotoshop. "Dit is de originele foto mét mijn eigen heupen. Er werd niet aan geraakt. Laat u niet bedotten door deze mensen", twitterde Demi Moore.



25-11-2009 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse first lady Carla Bruni in nieuwe Woody Allen


Franse first lady Carla Bruni in nieuwe Woody Allen

Klik op de foto om 'Quelqu'un m'a dit' van haar te beluisteren






De Franse first lady, zangeres en ex-supermodel Carla Bruni waagt zich nu ook aan het grote doek. Ze stemde toe om een rol te spelen in de nieuwste Woody Allen.

"Hij stelde voor dat ik zou meedoen in zijn volgende prent", zegt Bruni. "Ik weet niet eens wat voor een rol het zal worden, maar ik zei meteen ja. Ik ga er blindelings voor, want anders doe ik nooit wat", zei de Italiaanse schone, die vorig jaar pardoes in het huwelijksbootje stapte met de Franse president, Nicolas Sarkozy.

Pochen bij kleinkinderen
"Ik ben helemaal geen actrice. Misschien ga ik wel af als een gieter, maar ik kan zo'n kans niet afslaan. Als ik oma ben, wil ik mijn kleinkinderen kunnen zeggen dat ik ooit een film maakte met Woody Allen."

"Hij heeft me wel gevraagd alvast geen film toe te zeggen vóór die van hem. Als er iets concreets van komt, zou dat een geweldige ervaring zijn voor mij."

Charisma
Woody Allen bracht in juni een bezoekje aan het Franse koppel toen hij in Parijs was om zijn film 'Whatever works' te promoten. Op de vraag wie hij nog zou willen casten, zei hij toen: "Carla Bruni, zonder enige twijfel! Ik ben er zeker van dat zij fantastisch zou zijn. Ze heeft charisma en ze treedt op. Ze weet dus wat werken voor een publiek is."



25-11-2009 om 12:50 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefde voor eeuwig

Liefde voor eeuwig



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/liefde-voor-eeuwig.jpg?t=1259097117


elk klein deeltje van mijn hart
keer ik even binnenste buiten
en elk moment van geluk
elke lieve mens die ik zo bewonder
blijft zijn plaatsje daar behouden
 
elk klein deeltje
dat me vreugde gaf soms ook verdriet
geef ik een plaatsje
ieder deeltje apart
 
elk klein deeltje van mijn hart
voor ieder iets part
niet altijd even mooi
toch heb ik gegeven wat ik kon
 
liefde voor eeuwig
vriendschap juist een beetje meer
want zonder liefde en vriendschap
kan geen èèn
 
het leven gaf en nam dierbare van me heen
nu geef ik alles een plaatsje
en denk even niet aan later
maar juist aan alle fijne momenten



25-11-2009 om 10:48 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
24-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse gaat hertrouwen met Blake


Amy Winehouse gaat hertrouwen met Blake

Klik op de foto om ' Back to Black ' te beluisteren






Amy Winehouse en Blake Fielder-Civil gaan hertrouwen. De twee scheidden eind augustus na een stormachtig huwelijk van ocharme anderhalf jaar, waarvan Blake dan nog de helft van de tijd in de cel zat. Hij bekende dat hij de zangeres in contact bracht met harddrugs, het hoeft dus niet te verbazen dat Amy's vader Mitch niet echt opgezet is met de plannen van zijn dochter. Hij dringt er dan ook op aan dat Amy een voorhuwelijks contract afsluit met de sloeber, zodat hij niet met haar centen aan de haal kan.

Hartzeer
"Mitch heeft een advocaat geraadpleegd. Hij wil alles doen om zijn dochter van verder onheil te behoeden. Hij is ervan overtuigd dat Blake haar enkel hartzeer zal bezorgen", aldus een vriend van de voormalige taxichauffeur.

Amy heeft Blake gevraagd te hertrouwen, de twee hebben hun status op Facebook inmiddels gewijzigd naar 'getrouwd'.

Lingerie en zweepje
Om haar tweede verloving te 'vieren', ging Amy onlangs een nieuwe collectie pikant ondergoed aangeschaft en een met diamanten bezet zweepje. Binnen de drie maanden zou Amy (26) opnieuw willen trouwen met Blake (31). Blake verklaarde aan een vriend: "We beseffen allebei dat we slechts op papier gescheiden zijn. Ze zei me dat ze wil hertrouwen, ik ben door het dolle heen".



24-11-2009 om 21:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bavo Dhooge wint Diamanten Kogel

Bavo Dhooge wint Diamanten Kogel met 'Stiletto Libretto'


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Bavo-Dhooge.jpg?t=1259081632



Misdaadauteur Bavo Dhooge (1973) heeft met zijn thriller "Stiletto Libretto" de Diamanten Kogel gewonnen. Antwerps schepen van Cultuur Philip Heylen reikte de jaarlijkse prijs voor het beste, spannende oorspronkelijk Nederlandstalige boek dinsdagnamiddag uit in het AMVC-Letterenhuis in Antwerpen.

Dhooge ontving een zilveren boksbeugel met vier diamanten. De trofee is een werk van de Belgische kunstenaar Wim Delvoye. "Stiletto Libretto is meesterlijk verteld en geschreven. Een sterke plot, knappe dialogen, uitstekende karaktertyperingen. Een geslaagde parodie op het Amerikaanse thrillergenre", citeerde juryvoorzitter Henri-Floris Jespers uit het juryrapport.

Mendes en Aspe niet genomineerd
De Diamanten Kogel werd dinsdag voor de achtste keer uitgereikt. Dit jaar boog de jury zich over 67 ingezonden boeken die verschenen tussen juni 2008 en juni 2009. Willem Asman ('Wondermans eindspel'), Hans Declercq ('Hoe zwart is de duivel?'), Marion Pauw ('Daglicht'), Felix Thijssen ('Esperanza'), Jac. Toes ('Blind zicht'), Jacob Vis ('De Scheepsbouwer') en Bavo Dhooge stonden op het lijstje van genomineerden. Pieter Aspe ('Bankroet') en Bob Mendes ('Vuil Geld') haalden de toplijst, maar werden niet genomineerd.

In zijn bekroonde boek schrijft Dhooge over Jimmy Hendricks, een kleine crimineel die in Los Angeles een nieuw leven wil beginnen als schrijver. Als Jimmy's boek met bestaande personages een succes wordt, komt hij in nauwe schoentjes te zitten.

Eerder wonnen onder meer Jef Geeraerts (2003), Bob Mendes (2004) en Simon de Waal (2008) de prijs van het Genootschap van Vlaamse Misdaadauteurs.



24-11-2009 om 17:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Osbourne maakt slippertje op de dansvloer

Kelly Osbourne maakt slippertje op de dansvloer

Klik op de foto om het filmpje te bekijken






Kelly Osbourne heeft weer maar eens de show gestolen, zij het nu op grappige wijze. Tijdens de finale van de dansshow 'Dancing with the stars' liep een lift niet helemaal zoals gepland. De dochter van rocker Ozzy glipte uit de handen van haar partner Louis Van Amstel en belandde uiteindelijk met haar achterwerk op de vloer. Leuke tv, en gelukkig kon ook Kelly zelf er hartelijk om lachen. "Ik heb hier de tijd van mijn leven gehad", riep ze uit.



24-11-2009 om 16:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham slechtste rolmodel in laatste 50 jaar

"Victoria Beckham slechtste rolmodel in laatste 50 jaar"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Victoria-Beckham-1.jpg?t=1259071090


Victoria Beckham is het meest ongezonde rolmodel van de laatste 50 jaar. Dat beweren verschillende gezondheidsspecialisten. In tegenstelling tot de van nature uit magere Kylie Minogue of Twiggy, lijkt Posh alleen maar mager te blijven door niet of te weinig te eten.

"Victoria geeft aan calorieën tellen een nieuwe dimensie. Ze is gewoon veel te extreem", aldus fitnesscoach Ged Musto. "Posh heeft haar figuur te danken aan te weinig voeding en te veel beweging. Ze is echt een heel slecht rolmodel."

Kylie Minogue daarentegen staat helemaal bovenaan in de lijst van rolmodellen van de laatste 50 jaar. "Kylie ziet er nooit grauw en ziek uit omdat ze te weinig eet."



24-11-2009 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!