Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

02-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kool & The Gang op 9 juni in Brussels Viage Theatre

Kool & The Gang op 9 juni in Brussels Viage Theatre

Klik op de foto om 'Celebration' te beluisteren






De legendarische Kool & The Gang, die als geen ander retestrakke funkjazz speelt en steevast de dansvloer vult met hits als 'Get Down On It', 'Celebration' en 'Ladies Night', geeft op woensdag 9 juni een concert in de nieuwe Brusselse concertzaal Viage Theatre. Tickets kosten 45 euro en kan je reserveren op www.viage.be of telefonisch op 070/443 443.



02-06-2010 om 11:59 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
01-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Paul McCartney's toerbus wordt aangevallen door Mexicaanse bende

 Paul McCartney's toerbus wordt aangevallen door Mexicaanse bende

Klik op de foto om 'Hope of Deliverance' te beluisteren






Paul McCartney was in alle staten toen een bende zijn toerbus aanviel. De 67-jarige Beatle moest door de politie ontzet worden toen een bende jongeren zijn toerbus omsingelde en op het dak begon te springen na zijn concert in Mexico City zaterdag.

"Zijn veiligheidsteam dacht aanvankelijk dat het om een horde fans ging, maar toen ze de bus probeerden om te kantelen, veranderde de situatie. Paul was geschokt", aldus een ooggetuige. Van zodra de bende de politiesirenes hoorde, stoven ze in alle richtingen.

Recent nog maakte McCartney zich sterk dat hij eindelijk de last van de roem kan dragen. "Roem kan knap vervelend zijn, maar nu stel ik mijn eigen regels. Ik ben eindelijk opgegroeid en ik besef dat ik ook rechten heb. Ik praat graag met mensen op een menselijke basis, maar het moment dat ze me benaderen als de beroemdheid die ik op zo'n moment niet wil zijn, haak ik af. Ik ga nu winkelen of ik ga in mijn eentje naar de cinema, daar hou ik van. Zulke momenten brengen mijn leven weer in evenwicht". (br.hln)



01-06-2010 om 22:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger van The Temptations Woodson (58) overleden

Zanger van The Temptations Woodson (58) overleden

Klik op de foto om 'My Girl' te beluisteren






Ali-Ollie Woodson, de zanger van de Motowngroep 'The Temptations' is gisteren op 58-jarige leeftijd overleden aan longkanker. Hij hielp de groep in de jaren '80 en 90 aan een comeback met hits als 'Treat Her Like A Lady'.


Woodson overleed gisteren in zuidelijk Californië na een zware strijd tegen kanker. Woodson was geen oorspronkelijk lid van de groep, die verschillende ledenwissels kende sinds de start in de jaren '60. In de jaren '60 en '70 scoorden 'The Temptations' met hits als 'Papa Was a Rolling Stone', 'My Girl' en 'I Wish It Would Rain'.

Ali-Ollie speelde echter een belangrijke rol in de comeback van de groep. Hij moest zanger Dennis Edwards vervangen die het geluid van de groep in 1970 bepaalde. Hij scoorde hits met 'Treat Her Like A Lady', 'Sail Away' en 'Lady Soul' tussen 1984 en 1986.



01-06-2010 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neighbours

'Neighbours' wil Kylie Minogue terug voor aflevering 6.000


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Kylie-Minogue-2.jpg?t=1275392298


De producenten van de Australische serie 'Neighbours' willen tot het uiterste gaan om Kylie Minogue eenmalig terug in hun reeks te krijgen.


Volgens acteur Alan Fletcher, Dr. Karl Kennedy in de serie, zijn er gesprekken gaande tussen Minogue en de 'Neigbours'-bonzen aan de gang nadat Kylie zich in de media had laten ontvallen dat ze het 'leuk' zou vinden om terug te keren. Daarbij denkt men aan een gastrolletje in aflevering 6.000, die in een speciaal feestkleedje zal worden gestopt.


De Australische zangeres speelde lange tijd Charlene Robinson in de immens populaire tv-serie, maar hield haar rol 22 jaar geleden voor bekeken. Nu voert ze de lijst aan van voormalige castleden die een cameo moeten krijgen in de 6.000ste episode, die in oktober op antenne gaat.

"Personages uit vroegere aflevering zullen daar zeker in terugkomen", maakt Fletcher zich sterk. "Al zal Kylie een pruik moeten dragen als ze haar bos krullen uit de jaren '80 terug wil."

Minogue, nu 42, speelde Charlene van 1986 tot 1988. Het huwelijk van haar personage met Scott Mitchell (gespeeld door Jason Donovan) kluisterde in het Verenigd Koninkrijk alleen al 20 miljoen kijkers aan de televisie.



01-06-2010 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schlagerhit 'Dos cervezas' van Tom Waes is goud waard

Schlagerhit 'Dos cervezas' van Tom Waes is goud waard

Klik op de foto om 'Dos cervezas' te beluisteren






Presentator Tom Waes heeft gisterenavond tijdens de eerste aflevering van het Eén-programma 'Villa Vanthilt' een gouden plaat ontvangen voor zijn schlagerhit 'Dos cervezas'. Hij kreeg de award omdat de single al tienduizend keer over de toonbank ging.


'Dos cervezas' ontstond toen Tom Waes voor het programma 'Tomtesterom' de uitdaging aanging om schlagerzanger te worden. De single werd een hype. Op YouTube werd de clip al meer dan 300.000 keer bekeken en vorige week steeg 'Dos cervezas' naar de eerste plaats in de Ultratop. Het nummer werd bovendien de eerste schlager ooit in "De Afrekening" op Studio Brussel.


'Dos cervezas' komt binnenkort uit in Nederland, in de originele versie. Er wordt ook onderhandeld over een Duitse versie. Tom Waes trad maandagavond ook op op het Kolonel Dusartplein in Hasselt, waar 'Villa Vanthilt' de volgende vijf weken kampeert.



01-06-2010 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse film 'Meisjes' opent Seattle Film Festival

Vlaamse film 'Meisjes' opent Seattle Film Festival


http://img218.imageshack.us/img218/9852/meisjes.jpg



'Meisjes' van Geoffrey Enthoven mag op donderdag 3 juni het nieuwe Kirkland Performance Center inwijden op het Seattle International Film Festival. In totaal programmeert Seattle dit jaar vier Vlaamse films tijdens het festival.
 
In Seattle krijgt 'Meisjes' een plaats in de categorie 'special presentations' dat een beperkt aantal films op IMAX-scherm brengt.
Andere Vlaamse films op het festival zijn 'Altiplano', 'Double Take' en de korte film 'Siemiany'. Daarbij werden ook de Franstalige producties 'Amer' en 'Un ange à la mer' geprogrammeerd.


01-06-2010 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Céline Dion:

Céline Dion: "Zwanger raken was uitputtend"


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Cline-Dion-1.jpg?t=1275391641



Céline Dion (42) is in de wolken nu ze zwanger is van een tweeling. Ze onderging niet minder dan zes IVF-pogingen en dat was voor haar "fysiek en emotioneel uitputtend".

"Ik heb het gevoel dat ik al meer dan een jaar zwanger ben. Ik gaf nooit op. Het was een ware uitputtingsslag", aldus Dion, die al een zoontje van negen heeft, René-Charles, met haar man en manager René Angelil (68).

"Ik doe bijna niets. Als de dokter me zegt dat ik in bed moet blijven, blijf ik in bed tot november, tot de baby's er zijn. Niets gaat boven die kindjes nu", zegt ze in Le Journal de Montréal.

In augustus vorig jaar kondigde het koppel aan dat Céline zwanger was na een succesvolle in vitro fertilisatie, maar in november bleek de zwangerschap onderbroken. (br.hln)



01-06-2010 om 13:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacksons kinderen erven pas op hun 40ste elk 33 miljoen

Jacksons kinderen erven pas op hun 40ste elk 33 miljoen


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/kinderen-michael-jackson.jpg?t=1249302730


De drie kinderen van Michael Jackson Prince, Paris en Blanket, krijgen elk op hun veertigste 33 miljoen dollar (zo'n 28 miljoen euro) als erfenis.


De rest van zijn familie zoals broers, zussen en vader krijgen niets. Zijn twee ex-vrouwen moeten ook op hun kin kloppen.


De kinderen krijgen de eerste delen van de erfenis vanaf hun dertigste. Eens ze veertig jaar worden, zullen ze de 33 miljoen ontvangen. Dit grote bedrag komt mede dankzij de rente en het geld dat Michael nog na zijn dood zal opbrengen. Ook zijn moeder krijgt deze som van haar overleden zoon. 20 procent van de erfenis gaat naar het goede doel. Michael had nauwkeurig in zijn testament laten opnemen dat zijn kinderen tot hun dertigste jaar maandelijks een toelage krijgen en dat vanaf hun dertigste trapsgewijs het geld loskomt. Pas op hun 40ste volgt dat de enorme smak.



01-06-2010 om 11:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fergie over schandaal:

Fergie over schandaal: "Ik had gedronken bij die deal"


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Sarah-Ferguson.jpg?t=1275385774


Sarah Ferguson probeert zich met allerlei smoesjes uit haar zoveelste schandaal te lullen. De gecontesteerde royal heeft bij Oprah Winfrey gezegd dat ze had gedronken toen ze toegang tot haar ex verkocht voor 40.000 dollar.


Fergie liep vorige week in een zorgvuldig geplande val die voor eens en voor altijd moest aantonen dat bij de roodharige werkelijk álles te koop is. "Als u met prins Andrew in contact wilt komen, zorg dan voor mij en hij zal voor u zorgen", zei Sarah zonder verpinken tegen een undercoverjournalist. "U krijgt het tienvoudige ervoor terug."


Toen de tape openbaar werd gemaakt, zei de 'Dutchess of York' dat ze "kapot" was van het schandaal. In een wankele poging deze nieuwe smet van haar blazoen te poetsen, gaf Sarah afgelopen vrijdag een interview aan Oprah Winfrey. Het gesprek wordt morgen in Amerika uitgezonden. Dat meldt People.com.



01-06-2010 om 11:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sting met 'Symphonicity' op 13 oktober in Sportpaleis

Sting met 'Symphonicity' op 13 oktober in Sportpaleis

Klik op de foto om 'Shape Of My Heart' te beluisteren






Sting komt op 13 oktober naar het Sportpaleis in Antwerpen. Niet met The Police, ook niet met een schare bebaarde folkies, maar met The Royal Philharmonic Concert Orchestra. Sting stak voor de tournee 'Symphonicity' (een knipoog naar het Police-album 'Synchronicity') al zijn hits, solo en met The Police, in een symfonisch jasje. Tickets voor het concert in Antwerpen gaan donderdag om 8 uur in voorverkoop. Meer info vind je hier.



01-06-2010 om 10:55 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
31-05-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wolfmother zegt af voor Werchter

Wolfmother zegt af voor Werchter

Klik op de foto om 'Woman' te beluisteren






Wolfmother komt niet naar Rock Werchter. Dat heeft de organisatie van Rock Werchter vandaag laten weten. De Australische band gaf afgelopen weekend ook al verstek voor Pinkpop. Er wordt naar een vervanger gezocht. Wolfmother stond op zondag op de Main Stage geprogrammeerd.



31-05-2010 om 17:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daan en Dani Klein op tweede Belgavox Concert

Daan en Dani Klein op tweede Belgavox Concert


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Belgavox-Concert.jpg?t=1275317780


Op 6 juni vindt op het Brusselse Paleizenplein de tweede editie van het Belgavox Concert plaats. Het evenement is volledig gratis. De organisatie wil, een week voor de verkiezingen, een duidelijk signaal geven voor meer solidariteit en meer dialoog.


Meer dan veertig Nederlandstalige en Franstalige artiesten zullen op 6 juni vanaf 13 uur concerteren voor een "sterk, solidair, toekomstgericht en vreugdevol België", aldus Belgavox. "Het gaat om een volledig apolitiek initiatief", zegt Stijn Kolacny, voorzitter van Belgavox.
 
Bij de artiesten die hun opwachting maken zijn onder meer Daan, Dani Klein (Vaya con Dios), Jasper Steverlinck, Milow, Philip Catherine, Philippe Geluck en Sandra Kim.
 
Het concert wordt rechtstreeks uitgezonden op la Trois (RTBF), Kanaal Z, TV Brussel, Télé Bruxelles, FM Brussel en Radio Nostalgie. (br.hln)



31-05-2010 om 17:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Einstürzende Neubauten twee keer in AB

Einstürzende Neubauten twee keer in AB


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Einstrzende-Neubauten.jpg?t=1275317472



Einstürzende Neubauten, de groep rond latere Bad Seed Blixa Bargeld, bestaat dertig jaar. Naar aanleiding van die verjaardag toeren de experimentele noisefabrikanten door Europa met een unieke tweedaagse onder de noemer '3 Decades of Einstürzende Neubauten. 2 Nights of Celebration'.


Tussen 1997 en 2008 trad Neubauten vijf keer op in de AB, dus die zaal mocht niet ontbreken op hun toerparcours. Het dubbelalbum '9-15-2000, Brussels' is een live-registratie van het concert in de AB.
De twee dagen zijn zowel naar vorm en inhoud compleet verschillend van elkaar. Voor de die hard fans is er een (goedkoper) combiticket. Daarvan zijn er slechts 250 beschikbaaar.


Donderdag 18 november speelt Neubauten om 19 uur in de AB Box. Die avond is een drieluik: films en installaties, een concert met nooit eerder live gespeeld materiaal, songs die ze al jaren niet meer op hun setlist hebben staan of materiaal die de band nooit in die vorm heeft gespeeld. Dit concert zal korter zijn dan de reguliere show op vrijdag 19 november, waarvan de setlist ook helemaal anders zal zijn. De eerste avond wordt afgerond met performances van de individuele Neubauten-leden. Dit programma is in elke stad anders en wordt een keuze uit: Blixa Bargeld's VOCAL ACROBATICS, Alexander Hacke's HITMAN'S HEEL (met vrouwlief) Danielle de Picciotto en Chris Hughes (Fatal Shore), Andrew Unruh's DRUMTABLES, Jochen Arbeit's SOLO ACTIVITIES met 'local greats' of Rudolf Moser's MOSERMEYER.

Neubauten werkt de komende weken aan een gedetailleerder programma voor deze avond.

Vrijdag brengt Neubauten een 'reguliere' show, ook al kan je een show van Neubauten nooit echt regulier noemen. Meer info vind je hier.




31-05-2010 om 17:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Céline Dion zwanger van tweeling

Céline Dion zwanger van tweeling

Klik op de foto om 'The First Time Ever I Saw Your Face' te beluisteren






De 42-jarige Canadese zangeres Céline Dion is in blijde verwachting van een tweeling. De zwangerschap kwam tot stand via IVF-behandeling. Dat meldden verschillende websites waaronder orange.co.uk.
 

Dion en haar partner en manager René Angélil probeerden al langer een tweede kindje te krijgen. het koppel heeft een negenjarige zoon, René-Charles. In februari gaf de zangeres nog toe dat verschillende pogingen om embryo's in te planten mislukt waren. De zesde IVF-behandeling was uiteindelijk succesvol. Dion is reeds 14 weken zwanger.


31-05-2010 om 17:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Depp voor tweede keer over miljard

Johnny Depp voor tweede keer over miljard


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/johnny_depp-1.jpg?t=1275303791



Johnny Depp is tot dusver de enige filmster die speelde in twee films die wereldwijd meer dan een miljard dollar opbrachten. Dat meldt filmwebsite Deadline.
Depp vestigde het record met 'Alice in Wonderland', waarin hij de rol van de Mad Hatter vertolkt. De film van Tim Burton ging afgelopen week over de grens van een miljard dollar heen. Depp wist deze mijlpaal eerder al te bereiken met 'Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest', de tweede in de piratenreeks. In de avonturenfilm uit 2006 speelt hij de rol van de inmiddels legendarische Captain Jack Sparrow.
 
'Alice in Wonderland' is pas de zesde film die een opbrengst van meer dan een miljard dollar weet te halen. Eerder dit jaar lukte het regisseur Jim Cameron, na 'Titanic', met 'Avatar'. De andere films op de lijst zijn 'The Lord of the Rings: The Return of the King' en Batman-film 'The Dark Knight'.



31-05-2010 om 17:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weduwe Dennis Hopper jaagt op zijn erfenis

Weduwe Dennis Hopper jaagt op zijn erfenis


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Dennis-Hopper-1.jpg?t=1275317164



Dennis Hopper, die zaterdag op 74-jarige leeftijd overleed, deed tot op het laatste moment zijn uiterste best om zijn vrouw Victoria Duffy te onterven, maar dat is niet gelukt.


Victoria en Dennis leefden al jaren in onmin, en dus wilde hij absoluut niet dat zij zijn bezittingen kreeg. Wat Victoria betreft, is de strijd door zijn overlijden gewonnen. Zij is nog altijd zijn rechtmatige echtgenote en eist een kwart van zijn vermogen en heeft het bovendien gemunt op de uitkering van zijn levensverzekering. Dat zou gaan om een bedrag van 200.000 euro. Dennis' advocaat laat de zaak voorkomen.


Dennis meldde eerder dat Victoria hem had bestolen en zelfs had geprobeerd om hem om te brengen. Ook zou ze Dennis' schilderijen ter waarde van anderhalf miljoen dollar hebben gestolen toen hij doodziek in bed lag. Dennis verklaarde daarover: "Ze heeft persoonlijke dingen van mij meegenomen toen ik ernstig ziek was, weigerde me daarna te vertellen waar ze waren gebleven en verliet toen de stad." Ook kreeg ze een straatverbod aan haar broek.


Dennis overleed gisteren op 74-jarige leeftijd aan prostaatkanker.




31-05-2010 om 16:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Olivia Newton-John biedt DNA aan om te bewijzen dat hij leeft

Ex Olivia Newton-John biedt DNA aan om te bewijzen dat hij leeft


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Patrick-McDermott.jpg?t=1275314514



Patrick McDermott, de voormalige partner van actrice Oliva Newton-John, heeft een DNA-staal aangeboden om aan de wereld te bewijzen dat hij nog leeft. Dat meldt de Australische krant Herald Sun.
In de zomer van 2005 verdween McDermott tijdens een visuitje, kort nadat hij en de Australische actrice-zangeres een einde maakten aan hun relatie van negen jaar. Toen werd gespeculeerd dat hij zijn dood had voorgewend opdat zijn zoon Chance, nu een tiener, zijn levensverzekering zou kunnen opstrijken.


De lichttechnicus woont en werkt intussen in een Mexicaans vissersdorp, waar hij zich Pat Kim laat noemen. Het Amerikaanse tv-station huurde een privé-detective in, Phil Klein, die via een tussenpersoon contact legde met de nu 53-jarige McDermott.

Die wil nu een DNA-staal van Chance om te vergelijken met het DNA van zijn vader, die bereid is dat te geven. "McDermott heeft een DNA-staal beloofd, maar we hebben niets om het mee te vergelijken. McDermott wil hoegenaamd niets meer te maken hebben met Olivia Newton-John of mensen uit haar omgeving", aldus Klein.



31-05-2010 om 16:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga jaagt letterlijk op spoken

Lady Gaga jaagt letterlijk op spoken

Klik op de foto om 'Nothing Else I Can Say' te beluisteren






Lady Gaga is ervan overtuigd dat er kwade geesten achter haar aanzitten en neemt de nodige maatregelen door de bekende 'Ghostbuster' Dan Webb onder de arm te nemen. De man krijgt 5.000 dollar van de extravagante Britse zangeres om haar demonen te verjagen.

In haar pakket zat onder andere een apparaat waarmee electromagnetische veldstraling kan worden gemeten. Als die straling hoog is zou dat duiden op geesten.


Dan vertelt: "Toen ik de bestelling opnam wist ik niet voor wie het was, maar toen ik het natrok bleek dat de bestelling naar de O2-arena in Londen moest, en daar speelde Gaga die dag. Haar werknemer zei tegen me dat de set wel robuust moest zijn omdat het mee moest op tournee, dus ik neem aan dat ze overal waar ze gaat optreden op jacht gaat."




31-05-2010 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans Michael Jackson niet meer welkom bij zijn graf

Fans Michael Jackson niet meer welkom bij zijn graf


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/mausoleum-Michael-Jackson.jpg?t=1275303436




Fans van Michael Jackson zijn in de toekomst niet meer welkom bij het graf van hun idool. Het mausoleum kreeg tot hiertoe elke dag het bezoek van een horde trouwe fans, schrijft Gazet van Antwerpen. De werknemers van Forest Lawn Cemetery in Los Angeles mogen de fans nu niet meer bij het mausoleum laten. Ze zouden de rust verstoren.

Op 25 juni is het een jaar geleden dat Michael Jackson overleed. Fans wilden op die dag bij zijn laatste rustplaats verzamelen om de King of Pop te herdenken. Ze vrezen nu dat hun herdenking niet kan doorgaan.


De directeur van Forest Lawn heeft al laten weten dat ze rekening zullen houden met de plannen van de fans op 25 juni. Ze zullen op de sterfdatum van Jackson waarschijnlijk toleranter zijn. (br.hln)




http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/michaeljackson-1.jpg?t=1275303476




31-05-2010 om 13:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drummer Girls in Hawaii komt om bij ongeluk in Brussel


Drummer Girls in Hawaii komt om bij ongeluk in Brussel

Klik op de foto om 'Birthday call' te beluisteren



Girls in Hawaii op hun MySpace. Denis Wielemans is de man met de bril.




De 28-jarige man die vanochtend omkwam bij een verkeersongeval in de Madoutunnel op de Brusselse Kleine Ring, was Denis Wielemans, de drummer van de Waalse band Girls in Hawaii. Dat medlt La Dernière Heure op zijn website.

Wielemans verloor de controle over het stuur, knalde met zijn voertuig tegen een verkeerslicht en was op slag dood. Een deskundige van het parket ging ter plaatse en bevestigde dat er geen andere voertuigen bij betrokken waren. De crash gebeurde rond 6 uur.

Even later werd ook een politiecombi aangereden in de Kunst Wet-tunnel waarbij een agent lichtgewond raakte die signalisatieborden aanbracht. De bestuurder van het aanrijdend voertuig was onder de invloed van alcohol.



31-05-2010 om 11:33 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!