Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

30-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het einde is nabij voor Sex and the City

Het einde is nabij voor Sex and the City


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Sex-and-the-City.jpg?t=1277903667



Na de slecht onthaalde tweede Sex and the city-film, zijn de plannen voor een derde film in de koelkast gestoken, zo meldt Grazia. Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis en Cynthia Nixon, zitten dus na twaalf jaar zonder werk.


Voor de actrices is het een klap. De films werden altijd gezien als trilogie, met de derde film als ultieme kers op de taart. "Ik hoop dat Carrie blijft voortleven", zei Sarah Jessica Parker aka Carrie eerder nog. Het nieuws over de derde film, was een verrassing voor haar. "Ze is in tranen", vertrouwde een bron Grazia toe.


In 1998 ging Sex and the City als serie van start, als adaptatie van het gelijknamige boek van Candace Bushnell. Seks, mannen, vriendschap, New York en (dure) schoenen speelden de hoofdrol, en elk jaar won de serie meer vrouwenharten.


Na zes seizoenen en 94 episodes was de kous af. Tijdelijk, want  niet lang daarna begonnen geruchten over een film de ronde te doen. Vier jaar later haalde de eerste film het witte scherm. De critici waren er niet dol op, maar vrouwen wel. Vooral omdat het open einde van de serie, een romantisch staartje kreeg.


Twee jaar later is er de tweede film. Al bij al is het een redelijk kassucces, maar de film werd bedolven onder kritiek. Sex and the city, ooit gedurfd, stout, pikant en de referentie qua vrouwenseries, was een flauw afkooksel geworden waarin luxe en conservatisme hoogtij vieren. Vrouwen gingen nog wel kijken, maar de magie is weg.

Dat de veroudering van de actrices niet eerlijk gebruikt wordt, wringt, net als het grootse avontuur in Abu Dhabi, waarvan iedereen weet dat het gefilmd is in Marokko. De personages zijn nauwelijks herkenbaar, en oneliners zijn belangrijker dan sfeer en verhaal.


Geen wonder dat de derde film in de koelkast wordt gestoken. Nog eens groter, straffer, luxueuzer, duurder, extravaganter is moeilijk, terwijl de ondoordachte ontwikkeling van de verhaallijnen de scenaristen op een dood spoor heeft gezet.



30-06-2010 om 15:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Extra maatregelen voor tropisch Werchter

Extra maatregelen voor tropisch Werchter



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/tropisch-Werchter.jpg?t=1277843925



De organisatoren van Rock Werchter, dat donderdagmiddag van start gaat en tot zondagavond duurt, hebben extra maatregelen genomen door het verwachte tropische weer. Op het festivalterrein zijn drie bijkomende punten met niet drinkbaar verfrissingswater voorzien. Bij de sanitaire blokken bevinden zich kraantjes met drinkbaar water. De organisatoren roepen iedereen op zonnehoedjes en -crème mee te brengen en een regenjas voor mogelijk onweer.
 
De festivalgangers worden opgeroepen met het openbaar vervoer naar Werchter af te zakken. De festivaltickets zijn geldig als NMBS-vervoerbewijs voor een heen- en terugreis. De festivalcampings openen pas op donderdagochtend om 8.00 uur. Eerder afzakken heeft geen enkele zin.

Oordopjes
Het geluid dat uit de boxen schalt is niet alleen van prima kwaliteit, maar ook van aanvaardbaar niveau. Wie wenst kan gratis oordopjes bekomen. Omwille van het alcoholverbod voor jongeren onder 16 heeft men best een identiteitsbewijs op zak.
 
Voetbalfans zijn gewaarschuwd dat er op het festivalterrein geen schermen geplaatst worden om de kwartfinales van het WK te volgen. Handig is de gratis op de mobiele telefoon te downloaden applicatie met heel veel praktische festivalinfo.
 
De Jeugd van Tegenwoordig trapt op donderdag 1 juli het festival af. Tot zondag 4 juli concerteren 54 groepen op Rock Werchter. De headliners dit keer zijn Faithless en Muse op 1 juli, Green Day en Editors op 2 juli, Rammstein en P!nk op 3 juli en tot slot Pearl Jam en Arcade Fire op 4 juli. Het festival is al geruime tijd uitverkocht.



30-06-2010 om 12:04 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
29-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wendy: Frans is lieve man en papa, laster moet stoppen

Wendy: "Frans is lieve man en papa, laster moet stoppen"

Klik op de foto om de volledige reportage te lezen





Vorige week kon u lezen hoe Dag Allemaal stelde dat Wendy Van Wanten (50) klappen krijgt van haar vriend Frans Vancoppenolle (48). De politie zou vaststellingen hebben gedaan van huiselijk geweld, een manipulatieve Frans zou Wendy isoleren van haar meest trouwe vrienden en haar zoon Dylan. Deze week weerlegt niet alleen Story die aantijgingen, Wendy en Frans zijn het ook beu door het slijk gesleurd te worden en bieden weerwoord.


"Als moeder moet ik mijn kinderen beschermen tegen deze ongegronde roddelcampagne, die ons diep raakt. Mag ik even gelukkig zijn, na al wat ik heb meegemaakt? Bij ons thuis is het een sprookje, ik heb nooit een man zo liefdevol met zijn en mijn kind weten omgaan als Frans doet. Maar het is niet meer leefbaar voor hem, de mensen geloven dat hij écht een geweldenaar is. Het ergste is dat die beschuldigingen ook mijn kinderen raken. Door al die roddels is in het verleden het contact met mijn oudste zoon verbroken, ik wil mijn kinderen nu meer dan ooit beschermen tegen de haatcampagne die blijkbaar tegen mij gevoerd moet worden". ...... (br.hln)



29-06-2010 om 22:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drink voldoende en vermijd zware inspanningen

Drink voldoende en vermijd zware inspanningen


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/drinken-op-Rock-Werchter.jpg?t=1277830681
Op Rock Werchter wordt het zweten en puffen op de weide en de camping.


Het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid raadt de bevolking aan om de komende dagen tussen 11 en 22 uur geen zware lichamelijke inspanningen te doen buitenshuis, voldoende te drinken en koelere ruimtes op te zoeken. Risicogroepen moeten extra alert zijn.
 
De voorspelde hitte en de verhoogde ozonconcentraties als gevolg van het warme weer kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid.
 
Hitte kan aanleiding geven tot uitdroging, hittekrampen, uitputting en een hitteslag. Veel ozon kan kortademigheid, oog- en keelirritatie en hoofdpijn veroorzaken. Die problemen worden versterkt bij een hoger ozongehalte in de lucht, bij een langere blootstelling, bij veeleisende lichamelijke inspanningen en bij gevoelige personen. Personen die zware inspanningen moeten leveren, kinderen, (gezonde) ouderen vanaf 65 jaar en chronisch zieken zijn best extra alert.

Drink minstens 1,5 liter water per dag
Het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid geeft het advies om te drinken voor dorst de kop opsteekt, minstens 1,5 tot 2 liter per dag. Alcoholische en cafeïne houdende dranken worden beter vermeden omdat ze een uitdrogend effect hebben. Men beperkt best de lichamelijke inspanningen buitenshuis en draagt aangepaste lichte kledij, licht van kleur en een hoofddeksel tegen de zon.
 
Verzorgers en begeleiders van baby's en kleine kinderen worden gevraagd om de kinderen voldoende water te geven, hen voldoende te laten rusten en regelmatig gekoelde plaatsen op te zoeken. Kleine kinderen zijn bijzonder gevoelig voor uitdroging. Kinderen mogen bovendien nooit achtergelaten worden in een geparkeerde auto.
 
Ten slotte vraagt het agentschap aan organisatoren van culturele evenementen om hun publiek goed te informeren en voldoende (gratis) drinkwater te voorzien. (br.hln)



29-06-2010 om 22:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fergie dreigt uit Black Eyed Peas te stappen

Fergie dreigt uit Black Eyed Peas te stappen

Klik op de foto om 'I Gotta Feeling' te beluisteren






Fergie overweegt zonder de rest van Black Eyed Peas door te gaan. De 35-jarige zangeres ligt naar verluidt overhoop met rapper will.i.am en wil volgens verscheidene bronnen solo doorgaan.

"Er is nogal wat spanning binnen de band. Fergie vindt dat will.i.am naast zijn schoenen begint te lopen, vooral met al de aandacht die hij krijgt wegens zijn vriendschap met Cheryl Cole", aldus een insider in de Daily Mirror.

Fergie hoopt nu dat will.i.am door haar dreiging om op te stappen terug met zijn voeten op de grond komt. De geruchten omtrent een split begonnen aan te zwellen toen de will.i.am vorige maand weigerde met de rest van de band op te treden tijdens een afterparty van hun concert in Londen. "Geloof de roddel dat Fergie de groep gaat verlaten maar niet. Wij gaan nooit uit elkaar, het zijn allemaal leugens", twitterde hij toen. (br.hln)


29-06-2010 om 19:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oprah Winfrey machtigste beroemdheid ter wereld


Oprah Winfrey machtigste beroemdheid ter wereld


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Oprah-Winfrey-1.jpg?t=1277802413



De Amerikaanse talkshowhost Oprah Winfrey is de machtigste beroemdheid ter wereld. Dat staat te lezen in het magazine Forbes. Vorig jaar verdiende de 56-jarige Winfrey 315 miljoen dollar.
 
Winfrey, die in 2011 start met een eigen tv-zender, staat voor de vierde keer aan de top van de wereldberoemde lijst. Vorig jaar eindigde ze nog tweede.
 
Op plaats twee staat zangeres Beyonce Knowles, met een inkomen van 87 miljoen dollar. Op drie staat regisseur James Cameron. De maker van 'Avatar' zag zich 210 miljoen dollar rijker worden, maar is toch minder machtig dan Beyonce, zegt Forbes.



29-06-2010 om 19:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scheiding Sandra Bullock officieel

Scheiding Sandra Bullock officieel


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Sandra-Bullock-2.jpg?t=1277802195



Zowel Sandra Bullock als Jesse James zouden de scheidingspapieren ondertussen hebben ondertekend. De papieren liggen bij hun notaris en de scheiding is zo goed als rond, schrijft De Telegraaf.

De actrice vroeg eind april de scheiding aan omdat haar echtgenoot Jesse aan de lopende band vreemdging. Zo gauw de scheiding officieel is, kan Sandra zichzelf laten registreren als enige ouder van haar geadopteerde zoontje Louis.


29-06-2010 om 19:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goedele Wachters opnieuw mama

Goedele Wachters opnieuw mama


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Goedele-Wachters.jpg?t=1277801943
Goedele Wachters en Wim De Vilder.


VRT-journaliste en nieuwsanker Goedele Wachters is gisteravond voor de tweede keer mama geworden. Ze beviel van een dochter, Elien.
 
"Elien woog bij de geboorte 3,320 kg en is 51 cm groot. Ze is de zus van Sander, die in november 2008 werd geboren", meldt de VRT.

Moeder en dochter stellen het naar verluidt prima.



29-06-2010 om 19:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mumford & Sons in september in Brussel

Mumford & Sons in september in Brussel

Klik op de foto om 'Winter Winds ' te beluisteren





De Britse band Mumford & Sons treedt op donderdag 30 september op in het Koninklijk Circus in Brussel. De Londenaars braken begin dit jaar door in ons land met de single 'Little lion man'.

Mumford & Sons stond in 2008 al op Glastonbury Festival in Engeland, maar pas vorig jaar namen ze het debuutalbum 'Sigh no more!'. Dat werd geproduceerd door Markus Dracs, de producer van onder anderen Arcade Fire, Björk en The Maccabees.

In augustus staat Mumford & Sons op de wei van Pukkelpop. Een maand later staan ze dus in Brussel.



29-06-2010 om 19:01 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shakira op 12 december in Antwerps Sportpaleis

Shakira op 12 december in Antwerps Sportpaleis

Klik op de foto om 'hips don't lie' te beluisteren






De Colombiaanse superster Shakira, die momenteel hoge toppen scheert met haar WK-lied 'Waka Waka', heeft een Europese tournee aangekondigd. Op zondag twaalf december houdt ze halt in het Antwerpse Sportpaleis. Dat maakt concertorganisator Live Nation vandaag bekend.

Tijdens die Europese tournee zal ze naast klassiekers als 'Hips don't Lie', 'La Tortura' en 'She Wolf' ook haar nieuwe album 'Sale El Sol' voorstellen. Dat ligt in de herfst van 2010 in de winkels. De Zuid-Amerikaanse zangeres staat bekend voor haar opzwepende muziek. In haar songs verwerkt ze bovendien ook heel wat Arabische invloeden die ze van haar Libanese vader heeft meegekregen. Met succes, want wereldwijd verkocht ze al meer dan vijftig miljoen albums.

In 2007 was ze een laatste keer te gast in België. Tickets voor het concert van 12 december kosten 35, 40, 45 en 50 euro en zijn vanaf vrijdag 2 juli om 10 uur te bestellen via Proximus Go For Music op het nummer 0900 2 60 60 of via www.proximusgoformusic.be. (br.hln)



29-06-2010 om 19:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-06-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radio 2 verhuist naar Leuvens stadhuis

Radio 2 verhuist naar Leuvens stadhuis


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/leuven-stadhuis.jpg?t=1277753166



Radio 2 Vlaams-Brabant verhuist binnenkort van het Amerikaans Theater in Brussel naar een deel van het Leuvense stadhuis op de Grote Markt. Dat heeft burgemeester van Leuven Louis Tobback bekendgemaakt. Tobback kreeg tijdens de persconferentie een telefoontje van iemand van de VRT die zei dat de raad van bestuur haar fiat had gegeven voor de overeenkomst.
 
De VRT krijgt beschikking over de oude lokettenzaal en de bovenverdieping aan de Munt- en Boekhandelstraat tegen 25.000 euro huur per jaar gedurende 27 jaar in erfpacht. Tobback gaf toe dat dat bedrag aan de lage kant is, maar wees op de grote meerwaarde die de komst van Radio 2 voor de stad, de K.U.Leuven en het verenigingsleven biedt.

Het deel van het Leuvense stadhuis in kwestie staat sinds een jaar leeg omdat Leuven al zijn administratie inmiddels verhuisde naar een nieuw stadskantoor aan het station. Om de ruimten in het stadhuis te kunnen gebruiken gaat de VRT fors investeren. Volgens Tobback wil de VRT hier niet alleen radiostudio's en administratieve ruimten onderbrengen, maar onder meer ook een tv-studio, een museum over Radio 2 en archiefruimten.



28-06-2010 om 21:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mötley Crüe-zanger gearresteerd wegens rijden onder invloed

Mötley Crüe-zanger gearresteerd wegens rijden onder invloed


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Mtley-Cre-1.jpg?t=1277751804


Vince Neil, de zanger van Mötley Crüe, is vanochtend in Las Vegas gearresteerd wegens rijden onder invloed. De 49-jarige rocker zal 2.000 dollar borgtocht moeten betalen om de cel te verlaten.

Het is niet de eerste keer dat Neil tegen de lamp loopt. Hij zat al eerder in de cel wegens geweldpleging en rijden onder invloed.

Vorige week liet Ozzy Osbourne nog verstaan dat hij nerveus is om weer met  Mötley Crüe op tournee te gaan. Zelfs Ozzy, nochtans van geen kleintje vervaard, was geschokt toen hij zag hoe zwaar de feesten zijn die de metalband aanrichten. "Het is van 1984 geleden dat ik met die jongens op tournee ging, en dat was een van de wildste tournees die ik ooit deed. Die jongens zijn gewoon seks, drugs en rock-'n-roll in levende lijve. Ik hoop dat het nu anders is, we zijn daar te oud voor geworden. Ik althans".


28-06-2010 om 21:03 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson bevestigt: Ja, ik ben met George Craig


Emma Watson bevestigt: "Ja, ik ben met George Craig"


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Emma-Watson-3.jpg?t=1277748019



Actrice Emma Watson, vooral bekend als Hermelien Griffer uit de 'Harry Potter'-films, werd met zanger George Craig van de band One Night Only gespot op het Glastonbury festival en gaf dan maar toe dat ze een relatie heeft met George, met wie ze samen poseerde voor de campagne van modehuis Burberry.

"We zijn vrienden geworden tijdens de fotosessie voor Burberry? Toen ik in de VS verbleef, heeft George me de muziek laten horen die hij aan het opnemen was. Ik kon mijn oren niet geloven, zo goed was het. Alles wat hij doet is fantastisch", verklaarde Watson in een interview met de BBC.

Emma gaat ook een rol spelen in de video voor de nieuwe single van George's band, waarvoor ze hun inspiratie bij de Disneyfilm 'Lady and the Tramp' haalden.



28-06-2010 om 20:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Music for Life 2010 in teken van aids-weeskinderen


Music for Life 2010 in teken van aids-weeskinderen


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Music-for-Life-2010.jpg?t=1277730936
In 2009 presenteerden Sam De Bruyn, Siska Schoeters en Sofie Lemaire vanuit het Glazen Huis.



De vijfde editie van de benefietradiomarathon 'Music for Life' van Studio Brussel staat in het teken van weeskinderen die hun ouders verloren hebben aan aids, zo meldt het Rode Kruis vandaag. Het Glazen Huis staat van 18 tot en met 24 december op de Groenplaats in Antwerpen.
 
Het ingezamelde bedrag van Music for Life 2010 zal integraal besteed worden aan de hulpprogramma's van het Rode Kruis voor weeskinderen van aids-ouders. Het Rode Kruis en de website van de VRT-radiozender spreken van een stille ramp: een wereldprobleem dat niet dagelijks de schijnwerpers van de media haalt.
 
Volgens het Rode Kruis hebben wereldwijd zo'n 15 miljoen kinderen hun moeder of vader verloren aan aids. Het gros van de aids-weeskinderen komt uit zuidelijk Afrika. Via verschillende hulpprogramma's bereikt het Rode Kruis in die regio jaarlijks meer dan 100.000 aids-weeskinderen. Die hulp gaat van onderwijs tot gezondheidszorg.



28-06-2010 om 15:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fan betaalt smak geld voor röntgenfoto's Marilyn Monroe


Fan betaalt smak geld voor röntgenfoto's Marilyn Monroe


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Marilyn-Monroe-2.jpg?t=1277730676



Originele foto's van het Marilyn Monroe blijven populair. Een fan van de Amerikaanse blondine heeft op een veiling 36.342 euro neergeteld voor drie röntgenfoto's van de overleden filmster.

De foto's dateren uit 1954 toen het sekssymbool in een ziekenhuis röntgenfoto's liet nemen van haar bevallige bovenlichaam. Veilinghuis Julien's Auctions had de verkoopprijs van de foto's geschat op 2.422 euro maar dat was dus buiten die enthousiaste fan gerekend. Voor een stoel van de Monroe werd dan weer 28.266 euro betaald.


http://static1.hln.be/static/FOTO/pe/11/6/6/media_xl_3770181.jpg?20100628134056




28-06-2010 om 15:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruim 150.000 euro voor handschoen Michael Jackson

Ruim 150.000 euro voor handschoen Michael Jackson


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/handschoen-Michael-Jackson.jpg?t=1277730390


Een fan heeft zondag bij een veiling in Las Vegas 192.000 dollar (zo'n 156.000 euro)neergeteld voor een handschoen van de overleden popster Michael Jackson. Het gaat om de witte handschoen met kristallen die Jackson droeg tijdens de Victory-tour in 1984.


Het veilinghuis verkocht de vest uit de clip van 'Beat It' voor 132.000 dollar en een paar schoenen voor 90.000 dollar, maar de handschoen bleek het duurste item. Voor de start van de veiling werd nochtans verwacht dat ze niet meer dan 20.000 tot 30.000 dollar zou opbrengen.

In totaal werd voor bijna een miljoen dollar aan kledingstukken, handtekeningen, platen en foto's verkocht.


Vrijdag was het exact een jaar geleden dat de Amerikaanse popster overleed. Fans zochten troost bij elkaar in Gary, Indiana, waar Jackson opgroeide en nabij het kerkhof van Glendale, bij Los Angeles.

Vader Joe Jackson diende dit weekend een klacht in tegen cardioloog Conrad Murray, die schuldig zou zijn aan de dood van de King of Pop.



28-06-2010 om 15:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel Gibson sloeg Russische vriendin tanden uit

"Mel Gibson sloeg Russische vriendin tanden uit"


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Mel-Gibson-Oksana.jpg?t=1277727085


Tijdens een uit de hand gelopen ruzie sloeg Mel Gibson zijn vriendin Oksana Grigorieva enkele tanden uit, zo wordt beweerd. Ze had toen al hun baby, de nu acht maanden oude Lucia. Vorige week vroeg Oksana de rechter een omgangsverbod tegen de 54-jarige acteur uit te vaardigen. Vrienden van de Russische zangeres stellen dat ze zich moet beschermen tegen Gibsons agressie.


Een van die vrienden verklaarde aan website TMZ.com: "Ze moest haar baby beschermen tijdens een van Gibsons woedeuitbarstingen, waarbij hij haar twee keer in het aangezicht sloeg. Ze brak daarbij enkele tanden en had blauwe plekken in het gezicht".

Klacht
"De feiten zullen nog voor de rechter komen. Oksana houdt zich wel aan de regels in het vertrouwelijkheidscontract dat zij en Gibson als ouders van Lucia sloten".

Geen geld voor dochter
Oksana rept met geen woord over de gewelddaden van Gibson, een traditionalistische rooms-katholiek, maar klaagt wel luidop dat Gibson haar nog geen geld heeft gegeven voor hun dochter.

"Ik krijg geen cent. Niets. Ik moet leven van mijn kredietkaarten en geleend geld. Dit is geen gezonde situatie".

Gewelddadig
De 40-jarige Oksana oordeelt dat Gibson zich niet houdt aan de afspraak om hun scheiding waardig te laten verlopen. "Er worden zoveel leugens over me verteld. Ik probeerde de zaak beschaafd te houden en respect te bewaren voor de vader van mijn dochter, maar wat hij doet is gewelddadig. De waarheid zal wel aan het licht komen. Wat me overkomt, is niet eerlijk".

"Ik heb hem verlaten"
Oksana en Mel gingen in april uit elkaar, zij blijft erbij dat zij het was die een einde maakte aan hun relatie. "Hij heeft mij niet gedumpt, ik heb hem verlaten. Ik redde zo mijn kinderen en mezelf". Oksana heeft een zoon van twaalf met Timothy Dalton, Alexander. De woordvoerder van Gibson weigert te reageren op de beweringen van Oksana, de acteur houdt vol dat hij nooit geweld heeft gebruikt tegen haar.

Vorig jaar verliet Mel Gibson voor Oksana zijn vrouw Robyn, met wie hij 29 jaar getrouwd was. Ze hebben samen zeven kinderen en twee kleinkinderen.



28-06-2010 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mexicaanse zanger El Shaka vermoord net nadat hij zijn dood ontkent

Mexicaanse zanger El Shaka vermoord net nadat hij zijn dood ontkent

Klik op de foto om 'Cuando te lanvas la cara' te beluisteren





Onwaarschijnlijk drama in het door drugsgeweld geteisterde Mexico. Amper enkele uren nadat zanger Sergio Vega, of El Shaka, er formeel geruchten tegensprak als zou hij zijn vermoord, werd hij doogeschoten in zijn wagen. Dat meldt de BBC.

Sergio Vega (40) vertelde afgelopen weekend tegenover een website dat hij veiligheidsmaatregelen had getroffen nadat een aantal Mexicaanse artiesten werden vermoord. "Maar dood ben ik nog niet", klonk het toen luchtig. "Het overkomt me al jaren dat er op de radio of in de kranten wordt verklaard dat ik omkwam in een ongeluk of schietpartij. En dan moet ik mijn arme moeder, die hartproblemen heeft, bellen om haar gerust te stellen."

Kogels in hoofd en borst
Kort na het interview sloegen moordenaars echt toe. Schutters openden het vuur op Vega toen hij in zijn rode Cadillac op weg was naar een concert in de staat Sinaloa. Er werd vanuit een andere wagen op de Cadillac geschoten. Daarbij raakte Vega gewond en crashte hij met zijn auto. Dat verklaarde zijn passagier in de krant El Debate.

"De schutters maakten hem vervolgens af met kogels in het hoofd en in de borst", vertelt de inzittende. Agenten bevestigen dat er kogelhulzen naast het bestuurdersportier werden gevonden.

Narcocorridos
Muzikanten die in Mexico land 'narcocorridos' brengen, songs die de levens van de plaatselijke drugsbaronnen verheerlijken, zijn vaak het doelwit van rivaliserende bendes. De voorbije jaren kwamen al minstens zeven artiesten om in gelijkaardige incidenten.



28-06-2010 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met meer dan 130.000 naar snikheet Graspop-jubileum

Met meer dan 130.000 naar snikheet Graspop-jubileum


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/kiss.jpg?t=1277678125


Na drie snikhete dagen heeft de Amerikaanse band Kiss vanavond de vijftiende editie van de Graspop Metal Meeting afgesloten. De slotdag lokte tussen de 40 en de 50.000 metalfans naar Dessel.

Met de 45.000 bezoekers van vrijdag en 43.500 bezoekers op zaterdag evenaart deze jubileumeditie het bezoekersaantal van 2009. Toen kwamen er 130.000 fans naar Dessel.
 
Ongeluk
Volgens de organisatie vielen er op het gasflesincident van vrijdag na geen noemenswaardige incidenten te melden. Toen liepen twee kampeerders zware brandwonden op nadat hun gasfles explodeerde. Een van de slachtoffers geraakte ernstig verwond aan de luchtwegen, een ander kwam ervanaf met iets lichtere kwetsuren.
 
Brandweer verkoelt
Voor verkoeling konden de festivalgangers terecht bij de brandweer van Mol. Zij zorgden met een waterkanon voor de nodige verfrissing tijdens deze snikhete jubileumeditie. Enorm sympathiek, en de spuitgasten gingen er dan ook helemaal in op. Het leidde meteen tot veel plaats voor het hoofdpodium, die dankbaar werd ingenomen door mensen zonder waterdicht gsm-zakje.



28-06-2010 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Couleur Café lokt 76.000 bezoekers

Couleur Café lokt 76.000 bezoekers


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Couleur-Caf.jpg?t=1277677271



De 21ste editie van het muziekfestival Couleur Café op de site van Tour & Taxis in Brussel heeft ongeveer 76.000 toeschouwers gelokt. Dat maakte de organisatie zondag bekend. Vrijdag trokken 22.000 mensen naar de vier verschillende podia, op zaterdag en zondag klokte het aantal toeschouwers telkens af op 27.000.
 
Focus op Congo
Couleur Café had dit jaar uitzonderlijk veel vrouwen uit alle muziekgenres op zijn affiche en focuste op Congo, met verschillende generaties artiesten die de Congolese muziekscène vertegenwoordigen. Reggae en ragga-fans werden ook in de watten gelegd ondanks de annulering van het concert van de omstreden Beenie Man. Andere blikvangers waren onder meer Snoop Dogg, Rodrigo Y Gabriela, Damian Marley en Nas.
 
Voetbal, kunst en wereldkeuken
Voetballiefhebbers hoefden niet thuis te blijven want zij konden de wedstrijden volgen op een reuzenscherm. Naast de muziekpodia herbergde de festivalsite ook een kunsttentoonstelling, 52 standjes waar de wereldkeuken werd voorgesteld, een markt, danslessen, Free style demonstraties, fanfares en optredens en een dorp waar ngo's centraal stonden.
 
Duurzaamheid
Dit jaar werden volgens de organisatie heel wat inspanningen geleverd op het vlak van duurzaamheid. "We maakten gebruik van ecobekers en we werkten voor de eerste maal met biologisch afbreekbaar materiaal . Er waren ook stewards die een handje toestaken. Heel wat minder afval was het resultaat ", aldus Irene Rossi van Couleur Café.



28-06-2010 om 00:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!