Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

25-07-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veel bezoekers merkten niets van ramp Love Parade

Veel bezoekers merkten niets van ramp Love Parade


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Love-Parade.jpg?t=1280054082


In Duisburg hebben veel bezoekers van de Love Parade niets gemerkt van de ramp waarbij tientallen mensen werden verpletterd. De Nederlander Werner was een van de 'ravers' die pas later doorkreeg dat er een ramp had plaatsgevonden. "Ik weet nu wel wat er aan de hand is," zei hij rond half tien vanavond aan De Telegraaf. "Maar ik heb er verder niks van gezien en ook niets van gemerkt."


De Nederlander was nog in Duisburg en verwachtte niet snel uit de stad te kunnen vertrekken. Er was volgens hem geen sprake van een paniekerige situatie, in tegenstelling tot op het moment van de ramp zelf. "Wij stonden er middenin. Steeds meer mensen probeerden nog het terrein op te komen", zegt de 21-jarige Fabio aan het Duitse persagentschap DPA. Hij kwam vast te zitten bij de ingang van het festivalterrein, dat was afgesloten omdat het al overvol was. "Wij zijn daarna door de tunnel teruggekeerd. Mijn vriendin en ik konden nog maar amper ademhalen en hebben onze ellebogen gebruikt om nog weg te komen."


"De mensen stonden voor me als een muur," zegt de 18-jarige Marius. "Er was geen mogelijkheid om te vluchten, ik was bang dat ik zou doodgaan." Sommige feestgangers zagen mensen in het gedrang op de grond liggen en beseften pas later dat die op dat moment misschien al dood waren. "Iedereen werd samengeperst. Ik hoorde alleen nog maar gegil, overal lagen mensen," vertelt de 34-jarige Daniel. "We zaten echt tegen elkaar op te lopen," getuigen enkele Vlamingen uit Limburg op de VRT-radio.



25-07-2010 om 13:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dodental Love Parade loopt op tot 19 en ruim 300 gewonden

Dodental Love Parade loopt op tot 19 en ruim 300 gewonden


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Love-Parade-in-Duisburg.jpg?t=1279989476


 
Het aantal dodelijke slachtoffers van de massapaniek die gisterennamiddag is uitgebroken tijdens de Love Parade in Duisburg is ondertussen opgelopen tot 19. Ze werden verpletterd toen er paniek uitbrak in een tunnel die leidde naar het festival. De hulpdiensten konden nog tien andere slachtoffers reanimeren. Onder de dodelijke slachtoffers zou zich ook een Nederlander bevinden.

 
 
http://img530.imageshack.us/img530/7960/loveparadeinduisburg.jpg



Er is ook al sprake van meer dan 300 gewonden, zegt de politie. Dat aantal is sinds gisterenavond al flink opgelopen van 80 tot 342. Hoe erg de betrokken personen eraan toe zijn, is niet duidelijk. De nationaliteit van de dodelijke slachtoffers is nog niet gekend. Zeventien mensen stierven ter plaatse. Bezorgde familieleden kunnen terecht op het nummer 0049-203/94000.

Tunnel
De paniek ontstond toen toestromende bezoekers kwamen vast te zitten in dezelfde tunnel als mensen die het evenement wilden verlaten. Blijkbaar had de politie bezoekers terug naar buiten gestuurd toen het plein te vol geraakte. Getuigen hadden het over enkele duizenden mensen die vast raakten "in een ware heksenketel". Aanwezigen zeggen dat zij de politie op voorhand hadden verwittigd, maar dat hun waarschuwingen in de wind werden geslagen. "Geprogrammeerde chaos", noemde een aanwezige het gebrek aan organisatie.

Niet stilgelegd
Het festival werd niet stilgelegd omdat de organisatoren vreesden voor nieuwe paniek bij een massa-evacuatie. Wel werd het nabijgelegen treinstation tijdelijk afgesloten, omdat mensen in paniek tot op de sporen waren gevlucht. Ook de autostrade werd afgesloten omdat mensen daarop liepen. De meeste aanwezigen waren aanvankelijk niet op de hoogte van het drama. Degenen die nog op toegang stonden te wachten, zijn met luidsprekers opgeroepen naar huis te gaan. "Op het einde zeiden de organisatoren nog: 'We bedanken jullie voor deze mooie dag'", aldus een ooggetuige.

Bezoekers
De Love Parade is een van Europa's grootste elektronische muziekevenementen. Het event kent zijn oorsprong in Berlijn en kende daarna navolging in andere grote steden over de hele wereld. Er komen vaak tienduizenden deelnemers op af. In Duisburg waren honderdduizenden bezoekers, volgens de organisatie zelfs 1,4 miljoen, een mensenzee waarop de organisatie niet was voorbereid.

Onderzoek
De politie van Duisburg is begonnen met het zoeken naar de juiste oorzaak achter de massapaniek. Over mogelijk betrokken Belgen is er nog geen nieuws. Onder de doden is een 22-jarige Nederlander. Ook een Australiër zou het leven gelaten hebben in de paniek.


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Dodental-Love-Parade.jpg?t=1280053539


"In deze moeilijke uren gaan mijn gedachten uit naar de naasten van de slachtoffers", reageerde Duits bondskanselier Angela Merkel. "De jonge mensen kwamen om te feesten en in plaats daarvan vielen er doden en gewonden. Ik ben geschokt en bedroefd." De Love Parade, een van de 's werelds grootste elekromuziekevenementen, werd in 1989 in Berlijn opgestart. (br.hln)



25-07-2010 om 12:26 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
24-07-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vienna Art Orchestra gooit de handdoek in de ring

Vienna Art Orchestra gooit de handdoek in de ring


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Vienna-Art-Orchestra.jpg?t=1279982088


Het gerenommeerde Vienna Art Orchestra, een van de weinige jazz-bigbands in Europa, gooit de handdoek in de ring omwille van onderfinanciering. Dat kondigde orkestleider Mathias Rüegg zaterdag aan in de Oostenrijkse krant Der Standard.
 
Volgens Ruëgg werd de bigband een pak minder gevraagd door de Oostenrijkse, Zwitserse en Duitse concertpromotoren. Bovendien verloor de jazzgroep een belangrijke sponsor. Ook speelde de economische crisis in landen als Spanje, Italië en Frankrijk een rol in de beslissing.
 
Vienna Art Orchestra kende al verschillende jaren financiële problemen. De bigband speelde 33 jaar lang jazz en bracht tientallen platen uit. Een optreden in het Oostenrijkse Viktring (Klagenfurt) op 9 juli was het laatste wapenfeit van het orkest, zo leert de website.
 
Ruëgg betreurt "dat het orkest op een piek moet stoppen" en spreekt van "33 jaren op het hoogste niveau".



24-07-2010 om 17:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is Penelope Cruz zwanger?

Is Penelope Cruz zwanger?


http://img530.imageshack.us/img530/2276/penelopecruzh.jpg


De Spaanse actrice Penelope Cruz is volgens de Madrileense krant El Mundo vier maanden zwanger. De 36-jarige Oscarwinnares verwacht een kind van haar kersverse echtgenoot, de Spaanse acteur Javier Bardem. De actrice zou meer op haar gezondheid letten en is gestopt met roken.

Het is wel niet de eerste keer dat er geruchten zijn dat de actrice in verwachting is. Voor Cruz zou het haar eerste kindje zijn.

Momenteel werkt ze aan de opnames van het vierde deel van Pirates of the Caribbean. Daarin speelt ze een oude geliefde van Jack Sparrow, de piraat vertolkt door Johnny Depp. El Mundo meent zaterdag te weten dat de actrice voor actiescènes vermoedelijk een stand-in ingeschakeld heeft omwille van haar zwangerschap.

Begin juli trouwen Cruz en Bardem in het geheim voor beperkte kring op de Bahamas. Het feest duurde een week. De trouw vond plaats op een eiland dat eigendom is van goochelaar David Copperfield. Cruz en Bardem wonnen elk al een Oscar voor beste bijrol. Cruz voor haar rol in 'Vicky Christina Barcelona' en Bardem voor 'No Country for Old Men'.



24-07-2010 om 16:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste hysterische uitbarsting van Lindsay Lohan in de cel

Eerste hysterische uitbarsting van Lindsay Lohan in de cel


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/lindsay-lohan-11.jpg


De eerste hysterische uitbarsting van Lindsay Lohan in de gevangenis zou een feit zijn. De 24-jarige actrice huilde, tierde en schreeuwde naar de bewakers en moest in de isoleercel geplaatst worden. Lohan zit sinds dinsdag een straf van 90 dagen uit in de Century Regional Detention Facility in Lynwood in Californië.

De pas vrijgelaten Cheryl Presser (43) vertelt aan de Daily Mirror. "Ze zit daar tussen de moordenaressen en mocht tot nog toe enkel haar cel uit voor breaks van een uur. Tijdens die pauzes werd ze vastgeketend aan een tafel. Vrijdag mocht ze niet buiten, terwijl sommigen van ons wel twee uur buiten naar de koer mochten of naar de tv-kamer. Toen werd ze hysterisch en moest ze naar de isoleercel."

Een andere ex-gevangene zei dat Lilo bedroefd was omdat ze haar uitlachten en haar 'Firecrotch' (iets met heet en een erogene zone tussen de benen, jv) noemden. Die weinig flatterende bijnaam kreeg ze indertijd van oliemagnaat Brandon Davis. "Lindsay zat daar dan maar wat voor zich uit te staren, en huilde."


Volgens Cheryl Presser kan Lindsay ook geen zieltjes van haar medegevangenen voor zich winnen omdat ze ook 's nachts weent en klaagt en zo de anderen wakker houdt. "En de bewakers zijn kil en stinken", zegt Cheryl. "Ze zetten de airco opzettelijk veel te hoog zodat niemand in die koude de slaap kan vatten. Gevangenen proberen toiletpapier in de airco te stoppen om de koude wind tegen te houden, maar dat lukt niet echt. Lindsay ligt de hele nacht te bibberen en te jammeren. Ze houdt iedereen wakker."

Lilo zou maar veertien van de negentig dagen waartoe ze veroordeeld werd in de cel moeten blijven.



24-07-2010 om 13:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zsa Zsa Gabor in kritieke toestand

"Zsa Zsa Gabor in kritieke toestand"


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Zsa-Zsa-Gabor.jpg?t=1279458980



De legendarische Amerikaanse actrice Zsa Zsa Gabor (93) ligt in kritieke toestand in het universitaire ziekenhuis van Los Angeles na een heupoperatie. Dat heeft de woordvoerder van de ster aan het Franse persbureau AFP laten weten. Volgens de woordvoerder vertelden de artsen aan Gabors man dat de actrice niet meer reageert en niet meer communiceert.



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Zsa-Zsa-Gabor.jpg?t=1279969551



Zsa Zsa Gabor werd maandagmorgen in LA aan de heup geopereerd na twee dagen eerder te zijn gevallen. In eerste instantie luidde het dat de operatie goed was verlopen en dat de ster nog enkele dagen diende uit te rusten in het ziekenhuis. De situatie is dus veel erger.
 
Zsa Zsa Gabor, Miss Hongarije in 1936, woont en werkt al heel lang in Hollywoord, waar ze in tientallen films en tv-series meespeelde, onder meer in 'Moulin Rouge' van John Huston (1952) en 'Touch of Evil' van Orson Welles (1958). Maar Zsa Zsa is vooral bekend omwille van de juridische perikelen, de financiële schandalen, haar flamboyante levensstijl en negen huwelijken.
 
De actrice kwam door een auto-ongeluk in 2002 in een rolstoel terecht en is gedeeltelijk verlamd. In 2005 kreeg ze een beroerte.



24-07-2010 om 13:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Kardashian: Neefje is beste voorbehoedsmiddel

Kim Kardashian: Neefje is beste voorbehoedsmiddel



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Kim-Kardashian.jpg?t=1279968243


Hoewel Kim Kardashian afgelopen september nog enthousiast over haar kinderwens sprak, heeft ze nu haar gezinsplannen op de lange baan geschoven. Haar babyneefje is daar de schuldige van.


De zus van Kim Kourtney beviel in december van haar zoontje Mason. Volgens Kim is hij het beste voorbehoedsmiddel ooit. De 29-jarige realityster in een radioprogramma: "Ik denk dat ik nog een paar jaar wacht voor ik een gezin start." Intussen zal de celeb zich concentreren op haar carrière als ontwerpster van een kleding- en accessoirelijn die ze samen met haar zussen wil opstarten. Daarnaast vond ze ook nog geen geschikte vaderfiguur. "Op dit moment heb ik een geweldige liefdesaffaire met mijn carrière."



24-07-2010 om 12:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laserpennen verboden op Tomorrowland dit weekend

Laserpennen verboden op Tomorrowland dit weekend


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Tomorrowland-1.jpg?t=1279914078



Laserpennen zijn dit weekend streng verboden op Tomorrowland. De organisatie gaat streng controleren op het terrein De Schorre in Boom. Twee festivalgangers liepen vorig jaar zware oogschade op.

"Iedereen wordt gefouilleerd aan de ingang van het festival", zegt woordvoerder Debby Wilmsen. "Alle laserpennen worden afgenomen en mocht er toch iemand binnengeraken met een laserpen en deze gebruiken, zullen we die persoon buitenzetten."

De gevallen van oogschade van vorig jaar waren vermoedelijk het gevolg van laserpennen die in de ogen van de twee bezoekers hadden geschenen.
Lasershows

De lasershows die Tomorrowland zelf organiseert, blijven wel doorgaan. "We blijven onze lasershows organiseren. Het gerechtelijk onderzoek daarover loopt nog steeds", zegt Wilmsen. "Wij voldoen aan de strengste Europese normen, namelijk dat de lasershow nooit mag stilstaan in het midden van het publiek. Dat is bij ons nooit het geval, wij houden ons daar ook aan en dan is er eigenlijk geen enkel gevaar."

Tomorrowland loopt zaterdag van 12 uur tot 1 uur en zondag van 11 uur tot 24 uur. Sinds vrijdagmiddag zijn de campingbezoekers welkom. De tickets zijn allemaal uitverkocht.



24-07-2010 om 11:38 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
23-07-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jazzmuzikant Al Jarreau in kritieke toestand opgenomen

Jazzmuzikant Al Jarreau in kritieke toestand opgenomen

Klik op de foto om 'Since I fell for you ' te beluisteren






De Amerikaans jazz- en popzanger Al Jarreau (70) is gisterenavond in het zuidoosten van Frankrijk in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. Hij zou kampen met ademhalingsproblemen, zo is uit medische bronnen vernomen.
 
De artsen omschrijven zijn toestand als onrustwekkend maar vinden het nog te vroeg om verklaringen te doen over hoe erg de artiest er aan toe is. Ze hopen op een verbetering in de komende uren. Al Jarreau ligt momenteel op intensieve zorgen en staat onder voortdurende observatie, aldus de ziekenhuisdirectie.
 
De artiest had gisterenavond normaal gezien een concert moeten geven op een jazz festival in Barcelonnette, in het Franse departement Alpes-de-Haute-Provence.



23-07-2010 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spice Girls plannen vervolg op film Spice World

Spice Girls plannen vervolg op film 'Spice World'


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Spice-Girls-3.jpg?t=1279887505



Geri Halliwell, Mel B, Mel C, Victoria Beckham en Emma Bunton gaan een nieuwe film maken, het vervolg op de muzikale komedie 'Spice World' uit 1997. Ze gaan voor 'Viva Forever' in zee met Judy Cramer, de regisseur van 'Mamma Mia!'.

"We wilden indertijd al een tweede film maken, maar na 'Spice World' maakten we nog een album en gingen we op tournee. Toen Geri uit de band stapte, werden de filmplannen opgeborgen". 'Spice World' bracht 29 miljoen dollar op in de VS.

'Viva Forever' moet de filmversie worden van de musical waar de meidengroep aan werkt.



23-07-2010 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan krijgt bezoek van haar ex-vriendin

Lindsay Lohan krijgt bezoek van haar ex-vriendin


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Lindsay-Lohan-13.jpg?t=1279887138


Ze hebben elkaar meer dan eens in de haren gevlogen, maar er moet toch iets bijzonders zijn tussen Lindsay Lohan en Samantha Ronson. Gisteren is de dj Lindsay immers gaan bezoeken in de gevangenis, waar ze ongeveer een uur met elkaar konden praten.

Toen ze buitenkwam, vroegen reporters Samantha hoe Lindsay het stelt in de gevangenis. "Wat denk je? Wat voor een stomme vraag is dat eigenlijk", snauwde Samantha terug.

Dinsdag begon Lindsay aan haar celstraf van drie maanden die ze kreeg voor het niet naleven van haar probatievoorwaarden nadat ze in 2007 werd veroordeeld voor rijden onder invloed en cokebezit.

Volgens Lindsay's advocate houdt de 24-jarige sterk zich kranig achter de tralies. Vermoedelijk zal ze maar twee weken effectief moeten zitten en zal ze op 1 of 2 augustus de gevangenis vervroegd mogen verlaten. Dan moet ze zich binnen de 24 uren laten opnemen in een ontwenningskliniek, waar ze drie maanden moet blijven.



23-07-2010 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Orlando Bloom en Miranda Kerr zijn getrouwd

Orlando Bloom en Miranda Kerr zijn getrouwd


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Orlando-Bloom-Miranda-Kerr.jpg?t=1279886082



Orlando Bloom en Miranda Kerr zijn stiekem getrouwd tijdens een intieme ceremonie in Los Angeles. De acteur en het Victoria's Secret-model zijn al drie jaar samen.

Het was Miranda die het goede nieuws onthulde toen ze een afspraak met de Australische winkelketen David Jones moest afzeggen.



23-07-2010 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZZ Top met The Doobie Brothers op 18 oktober in Vorst

ZZ Top met The Doobie Brothers op 18 oktober in Vorst

Klik op de foto om 'Sharp Dressed Man' te beluisteren






Het Texaanse bebaarde bluesrocktrio ZZ Top speelt op 18 oktober in Vorst Nationaal. Als 'very special guests' brengen Frank Beard, Dusty Hill en Bill Gibbons The Doobie Brothers mee. Tickets kosten 52 euro en kan je bestellen via www.sherpa.be o84 007.



23-07-2010 om 12:50 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
22-07-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanilla Sky is meest verwarrende film ooit

'Vanilla Sky' is meest verwarrende film ooit


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Vanilla-Sky.jpg?t=1279805273



De film 'Vanilla Sky' uit 2001, met Tom Cruise, Penelope Cruz en Cameron Diaz, is in een poll van dvd-verhuurder LoveFilm uitgeroepen tot meest verwarrende film. De film vertelt het surrealistisch verhaal van een stinkende rijke uitgever die verminkt raakt in een auto-ongeluk en aan hallucinaties ten prooi valt. 'Mulholland Drive' van David Lynch kwam op de tweede plaats, op de derde plaats staat 'Donnie Darko' van Richard Kelly. 

"Het is duidelijk dat dromen de grootste bron van verwarring vormen bij kijkers. Omschakelen van de realiteit naar droomsequenties zorgt voor misverstanden", aldus Helen Cowley van LoveFilm. (lb)


Toptien meest verwarrende films aller tijden

1. 'Vanilla Sky' (2001)
2. 'Mulholland Drive' (2001)
3. 'Donnie Darko' (2001)
4. 'The Matrix Revolutions' (2003)
5. 'Memento' (2000)
6. '12 Monkeys' (1995)
7. 'Eternal Sunshine of the Spotless Mind' (2004)
8. '2001: A Space Odyssey' (1968)
9. 'Revolver' (2005)
10. 'A Clockwork Orange' (1971)



22-07-2010 om 15:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gorillaz op 22 november in Lotto Arena

Gorillaz op 22 november in Lotto Arena

Klik op de foto om 'Feel Good' te beluisteren






Op 22 november spelen Gorillaz in de Lotto Arena in Antwerpen. Het is de eerste keer dat het multimediaproject van Damon Albarn en striptekenaar Jamie Hewlett in ons land speelt. Tickets kosten 55 euro (exclusief reserveringskosten), de voorverkoop start aanstaande zaterdag (31 juli) om 9 uur via Proximus Go For Music (0900 2 60 60) of www.proximusgoformusic.be.



22-07-2010 om 14:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christina Applegate is zwanger

Christina Applegate is zwanger


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Christina-Applegate-Martyn-.jpg?t=1279797466



Christina Applegate (38) verwacht haar eerste kind met haar verloofde, muzikant Martyn Lenoble. Dat heeft een woordvoerder van de actrice bevestigd aan het magazine People. Christina en Martyn (41) verloofden zich op Valentijn, ze waren toen al twee jaar samen.

In 2008 werd bij Christina borstkanker vastgesteld, ze prees toen haar vriend voor de steun die ze van hem kreeg.


22-07-2010 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clooney krijgt onderscheiding voor humanitaire inzet

Clooney krijgt onderscheiding voor humanitaire inzet


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Clooney-1.jpg?t=1279797848


Tijdens de uitreiking van de Emmy Awards, de Amerikaanse tv-onderscheidingen, zal de Amerikaanse acteur George Clooney de Bob Hope Humanitarian Award ontvangen voor zijn humanitaire inzet. Dat heeft The Academy of Television Arts & Sciences vandaag aangekondigd.

Mensen raken
Clooney, die doorbrak met zijn rol als Dr Ross in de reeks ER, "heeft de macht van televisie, het krachtigste medium van ons tijdvak, begrepen en weten te gebruiken om het hart van de mensen in de hele wereld te raken, en heeft ons ertoe aangezet te handelen voor zij die wanhopig hulp nodig hebben", luidde het.

Darfoer en Haïti
De Academy verwijst daarbij naar de inzet van de acteur in Darfoer of de geldinzamelactie die hij organiseerde voor de slachtoffers voor de aanslagen van 11 september, de orkaan Katrina of de aardbeving in Haïti.

De prijs wordt overhandigd tijdens de ceremonie op 29 augustus in Los Angeles. Tot de vroegere laureaten van de onderscheiding horen Oprah Winfrey en Bill Cosby.



22-07-2010 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan huilt tijdens bezoek mama en zusje

Lindsay Lohan huilt tijdens bezoek mama en zusje


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Lindsay-Lohan-12.jpg?t=1279714871


Lindsay Lohan heeft het moeilijk achter de tralies. Toen haar mama en haar zusje haar gisteren gingen bezoeken, barstte Lilo in tranen uit. Dinsdag ging Lindsay voor 90 dagen achter de tralies, gisteren kreeg ze al bezoek van haar moeder Dina en haar 16-jarig zusje Ali.


Dat wijst al op een voorkeursbehandeling, want normaal zou Lindsay pas aanstaande zaterdag recht hebben op haar eerste bezoek. In de gevangenis waar ze werd opgenomen, is bezoek enkel toegelaten op zaterdag en zondag. De gevangenisdirectie stelt echter dat Lindsay "om veilighgeidsredenen" bezoek mag krijgen buiten de officiële bezoektijden.

Op de lijst van mensen die haar mogen bezoeken, staan ook haar ex-vriendin Samantha Ronson en haar vader Michael.

Die laatste zou wel eens langer in de gevangenis mogen blijven, want zijn verloofde Kate Major beweert dat ze eerder deze week mot kreeg van Michael, en heeft naar eigen zeggen foto's van haar verwondingen. Michael klaagt op zijn beurt dat Kate hun gezamenlijke bankrekening plunderde, maar verwacht dat de eind dit jaar geplande trouw zal doorgaan. "Ik zie niet in waarom de trouw zou afgelast worden".



22-07-2010 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse derde op gitaarfestival van Cordoba

Vlaamse derde op gitaarfestival van Cordoba


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Johnny-Winter.jpg?t=1279736621
Johnny Winter.


In het Spaanse Cordoba is de 27-jarige Limburgse Véronique Van Duurling derde geworden op het 'VII International Guitar Festival'. In totaal waren er 17 deelnemers.

Laureaat werd de Sloveense Sanjan Plohl. Zij staat volgend jaar zeker al op het podium van de volgende editie van het prestigieuze festival en daarnaast werd ze beloond met een gitaar.
 
De tweede prijs was weggelegd voor de Roemeense Mircea Stefan Gogoncea. Naast een geldprijs van 500 euro krijgt de Roemeense een gratis opleiding bij een topgitarist.
 
Gitaarvirtuozen
Op het festival waar studenten gitaar naast de wedstrijd ook opleidingen kunnen volgen, speelden ook dit jaar weer enkele welgekende gitaarvirtuozen zoals Mark Knopfler en Paco De Lucia. Ook Placebo, Johnny Winter, Joe Bonamassa en Deep Purple waren van de partij.



22-07-2010 om 12:26 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
21-07-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Piano waarop Beatles speelden in Abbey Road geveild

Piano waarop Beatles speelden in Abbey Road geveild


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Abbey-Road-3.jpg?t=1279736328



Het Britse veilinghuis Bonhams gaat een piano uit de mythische studio aan Abbey Road verkopen. Niemand minder dan The Beatles en Pink Floyd beroerden ooit de toetsen van het instrument.

Brandplekken
De staande piano van pianobouwer Challen is toegetakeld met koffievlekken en brandplekken van sigaretten. Het ding zou niet meer dan enkele honderden euro's waard zijn, ware het niet dat het in 1964 werd aangekocht door de studiobazen van Abbey Road en twintig jaar lang dienst deed.

Legendarische songs
The Beatles gebruikten de piano onder meer op legendarische songs als Tomorrow Never Knows, Paperback Writer en Ob-La-Di, Ob-La-Da. Het instrument valt ook te horen op het klassieke album Dark Side Of The Moon van Pink Floyd. Dankzij dit indrukwekkende cv wordt de waarde van de piano op een bedrag tussen 119.000 en 178.000 euro geschat.

Eerste keer
"Ik denk dat dit de eerste keer is dat een instrument uit Abbey Road openbaar wordt verkocht", verklaarde Stephen Maycock van Bonhams aan de krant The Daily Telegraph. De verkoop vindt plaats op 15 augustus op het Vintage Goodwood festival in het zuidoosten van Engeland.



21-07-2010 om 20:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!