Inhoud blog
  • De draad opnemen!!!
  • Lang geleden.
  • Te laat???????? Toch niet!!!!!!!!!!!!!!!
  • Yes Yes Yes
  • Bedankt iedereen!!!!!!!!!!!!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Hallo iedereen. Zorg mee voor een waardig einde!!!!
    Foto
    Over mijzelf
    Ik ben Rita
    Ik ben een vrouw en woon in Deurne () en mijn beroep is was 25j aktief in de bejaardenzorg, zowel in een instelling als bij onze ouderen thuis.
    Ik ben geboren op 14/12/1955 en ben nu dus 68 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: toneel, moto, natuur, kleinkindjes, koken, poppenhuizen,enz. enz..
    Ben een supertrotse Bony van bijna 3 kleindochtertjes, fiere mama van 2 toffe zonen, heb 2 lieve schoondochters en last but not least een schat van een vriend (oja nog 1 hond 2 poezen en 1 hamster)Schoenmaat? Nee grapje
    Foto
    Foto
    Bejaardeninstellingen.
    Klachten!!!!!!!
    08-10-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Was het maar waar.

    Hallo iedereen,

    Daar gaan we dan. Eerst en vooral hoop ik dat ik geen enkele klacht binnenkrijg (was dat maar waar), zodat ik mijn blog zou kunnen wijden aan leukere dingen, want zeg nu zelf.


    De reden waarom ik dit item wil uitwerken is gewoon het feit: Ik heb zelf 25jaar aktieve dienst gehad in de bejaardenzorg, zowel binnen als
    buitendiensten, en dikwijls geconfronteerd geweest met zaken die echt niet door de beugel konden. Zowel naar de patiënten toe als naar de leefomgeving veiligheid en noem maar op.

    Maar wat doet men als enkeling tegen de massa (lees geld). Inderdaad niets. Ja toch wel! Men mond opentrekken en gemuteerd worden er daar was niemand bij gebaat.

    Op mijn manier heb ik getracht om er te zijn voor "mijn" bejaarden, voor "mijn" dementerende oudjes (en dat laatste is niet oneerbiedig bedoeld hoor) "mijn" terminale patiënten, maar ik bleef gefrusteerd achter.

    Steeds had ik me voorgenomen als ik ooit de mogelijkheid krijg om, al is het maar één ding, te kunnen veranderen ik er iets zou aan doen.

    Maar dat kan niet zonder jullie hulp. Als er mensen zijn die eveneens geen klankbord vinden, of vinden dat er aan hun klachten niets gedaan wordt, laat het me dan AUBLIEEEEEEEEEEEEEF weten.

    Wat gaat zij er nu kunnen aan doen??? Ik hoor het u al denken. Wel mijn bedoeling is om klachten te bundelen en er mee naar de bevoegde instanties te trekken. En geloof me dat ik aan hun vel ga zitten tot er daadwerkelijk iets aan gedaan wordt. Ben ondertussen bezig met me juridisch te laten informeren over hetgeen kan en niet kan, (laat jullie dat zeker weten).

    Als afsluiter wil ik jullie nog meegeven dat ik ooit een schrijven heb gericht aan Minister Vandervotte met de vraag want ik moet doen om deel uit te maken van een controlend of adviserend orgaan binnen de bejaardenzorg. Raad eens wat ik als antwoord kreeg???
    Ik moest universitaire studies gedaan hebben!!!!!!!!! Niet te geloven alsof iemand die dat niet heeft gedaan onmondig is, of geen doorzicht heeft. Heb van men leven controles zien doen binnen het home waar ik toen werkte door jonge mensen die nog nooit de binnenkant van een home hadden gezien, laat staan een groep bejaarden die van 'smorgens vroeg tot 's avonds laat in een zetel vastgebonden zitten, en zelfs de vraag niet stellen waarom dat is.

    Wat zin heeft het om een controle weken van tevoren aan te kondigen. Aub zeg dat is toch een lachtertje. Daarom als u iets te melden hebt GEWOON DOEN.

    Groetjes Ambelana

    P.S. In mijn volgend artikel ga ik enkele punten aankaarten die u zeker in de gaten moet houden, en verschiet niet als ik zeg hoeveel punten u in overeenstemming gaat vinden met uw bevindingen.


    ECHT MENSEN MET ZIJN ALLEN MOET ER IETS AAN TE
    DOEN ZIJN


    Mijn lay out moet dringend aan gewerkt worden, neem me daarom niet kwalijk dat dit slordig overkomt. Dat ben ik heus niet hoor, maar al doende leert men. Ik ga eens een kijkje nemen bij de mensen die reeds gereageerd hebben, niet om hun ideeen over te nemen maar om een idee te krijgen hoe het echt moet. Nogmaals sorry

    08-10-2006 om 14:00 geschreven door ambelana

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)

    Archief per week
  • 10/09-16/09 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Foto

    Rondvraag / Poll
    Wat is uw barometer om gelukkig te zijn?
    Gezondheid
    Financieele armslag
    Geliefd zijn
    Succes
    Gewoonweg gelukkig zijn
    Bekijk resultaat



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!