Zoals aangegeven is het onderwerp van onze blog , de Aziatische keuken.
Eten in Azië is nog meer dan in de westerse wereld een sociale gebeurtenis. Jammer genoeg staat deze eetcultuur vandaag zwaar onder druk door de invloed van de westerse fastfood ketens en supermarkten op het eetgedrag van de jongeren, dit vooral in de steden en toeristische centra. Bij het toelichten van eetcultuur komen geschiedenis, economie en identiteit al snel ter sprake. Op zoek naar authenticiteit, eenvoud en gezondheid , zullen we U in onze blog recepten voorstellen die het typische van de gerechten aantonen.
Onze blog heeft de ambitie om meer te zijn dan een opsomming van de gerechten met hun respectievelijke ingrediënten en een passende bereidingswijze. We laten U ook kennismaken met de achtergrond in welke ze zijn ontstaan. Bovendien geven we aan onder welke vorm deze authentieke ingrediënten in de Aziatische speciaalzaak te vinden zijn. Dit doen we om de vele mensen te helpen die al zoekend door de rekken van de Aziatische speciaalzaak dolen en vaak met lege handen terug de winkel verlaten.
|