* Welkom op blog.seniorennet.be/babes ! Nu al meer dan 40.000 pageviews van meer dan 25.000 bezoekers. Bedankt !Ga ook eens naar babedreams Dé mooiste babes...
NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Inhoud blog
  • Nieuwe website!
  • Welkom, ...
  • Webpoll's
  • In de kijker: Sarah Callies
  • In de kijker: Dannii Minogue
  • In de kijker: Naomi Campbell
  • In de kijker: Liv Tyler
  • In de kijker: Lacey Chabert
  • In de kijker: Nelly Furtado
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Laatste commentaren
  • Dames zijn het bekijken waard! (Eef Hübbers)
        op In de kijker: Nelly Furtado
  • DE MOOISTE VROUW BEN JE ZELF SENNE! (Eef Hübbers)
        op Nieuwe website!
  • mooie babe (Jantie)
        op In de kijker: Liv Tyler
  • ik heb een pijpbekkie :D (lars)
        op In de kijker: Dannii Minogue
  • schatje (lars)
        op Welkom, ...
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Dé mooiste babes...
    Alles over Belgische & buitenlandse babes!
    06-01-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (139 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe website!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nieuwe website is online!Je kan al eens een kijkje gaan nemen door te klikken op volgende link; http://babesuniverse.googlepages.com , binnen enkele dagen is de site definitief afgewerkt....
    De beheerder...

    06-01-2008 om 12:54 geschreven door senne

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (251 Stemmen)
    » Reageer (1)
    08-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welkom, ...

    Welkom op deze babes-pagina....

    Wat zouden jullie ervan vinden moest deze blog vervangen worden door een andere, meer overzichtelijke blog.... Je kan altijd reageren op dit bericht met tips, suggesties.... Ook mensen die mee zouden willen werken aan de nieuwe blog (website) zijn welkom... Moest iemand misschien gratis een website willen maken voor ons...

    De Beheerder...

    08-09-2007 om 00:00 geschreven door senne

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (316 Stemmen)
    » Reageer (8)
    09-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Webpoll's

    Uitslagen Poll's

    Hier kan u alle uitslagen van de poll's volgen.

    -----------------------------------------------------------------------------------
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Klik op de afbeelding om de link te volgen Klik op de afbeelding om de link te volgen
    -----------------------------------------------------------------------------------

    Poll 1: Wat is jouw favoriete Belgische Babe ?

    * Tussenstand stemronde 1:

    Pos.  Naam  Aantal Stemmen 
     1. Lien van de Kelder  31
     2. Veronique De Cock  23
     3. Hanne Troobeecxk  18
     4. Ann Van Elsen  17
     4. Wendy Van Wanten  17
     5. Joke Van De Velde  13
     6. Els Tibau  11
     7. Ellen Petri  11
     8. Birgitta Callens  6
     9. Andere  5

    Totaal aantal stemmen stemronde 1152

    * Tussenstand stemronde 2

    Pos.  Naam  Aantal stemmen 
     1. Lien Van de Kelder  52
     2. Veronique De Cock  26
     3. Wendy Van Wanten  25
     4. Hanne Troonbeeckx  22
     5. Ann Van Elsen  16
     6. Joke Van De Velde  10

    Totaal aantal stemmen stemronde 2: 151

    -----------------------------------------------------------------------------------

    Poll 2: Wie is jouw favoriete Buitenlandse Babe ?

    * Tussenstand Stemronde 1:

    Pos.  Naam  Aantal Stemmen 
     1. Maria Sharapova  16
     2. Britney Spears  15
     3. Pamela Anderson  14
     4. Andere  12
     5. Jessica Alba  11
     5. Paris Hilton  11
     6. Olga Urashova  9
     7. Adriana Lima  8
     8. Rebecca Loos  4
     8. Carmen Electra  4

    Totaal aantal stemmen stemronde 1: 104

    * Tussenstand stemronde 2

    Pos.  Naam  Aantal Stemmen 
     1. Paris Hilton  14
     2. Olga Urashova  13
     3. Maria Sharapova  12
     4. Pamela Anderson  9
     4. Jessica Alba  9
     5. Britney Spears  5

    Totaal aantal stemmen stemronde 2: 54

    -----------------------------------------------------------------------------------

    Klik op de afbeelding om de link te volgen Klik op de afbeelding om de link te volgen Klik op de afbeelding om de link te volgen

    09-05-2007 om 20:54 geschreven door senne

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (346 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de kijker: Sarah Callies



    Sarah Callies
    (La Grange (Illinois), 1 juni 1977) is een in Amerikaanse actrice. Ze is momenteel (2006) vooral bekend van haar rol als Dokter Sara Tancredi in Prison Break.

    Carrière

    In 2003 kreeg Sarah een klein rolletje in Queens Supreme, een komedieserie met Oliver Platt in de hoofdrol. Ook in de serie Law & Order mocht Sarah een keertje opdraven. Datzelfde jaar kreeg de actrice tevens haar eerste grote rol. Als officier Jane Porter mocht Sarah een seizoen lang in Tarzan spelen.

    Sinds 2005 speelt Sarah in de serie Prison Break. Ze is te zien als dokter Sara Tancredi, die haar werkzaamheden in gevangenis Fox River verricht. In de gevangenis leert ze Michael Scofield (Wentworth Miller) kennen, een geheimzinnige man die in tegenstelling tot de rest niet in het profiel van een crimineel past.

    In 2007 zal ze samen met onder andere Josh Holloway te zien zijn in de film Whisper.

    09-05-2007 om 20:54 geschreven door senne

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (184 Stemmen)
    » Reageer (0)
    13-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de kijker: Dannii Minogue



    Danielle Jane (Dannii) Minogue
    (Melbourne, 20 oktober 1971) is een Australische zangeres, actrice, fotomodel, kledingontwerpster en tekstschrijfster die misschien wel het meest bekend is vanwege het feit dat zij de - jongere - zuster is van Kylie Minogue die eveneens zangeres en actrice is. In 2005 verkocht Dannii Minogue wereldwijd vier miljoen platen, vooral in Australië.

    Zij heeft altijd in de schaduw gestaan van het succes van haar zus. Toch heeft Dannii Minogue met hits als "Put the Needle On It" (2004), "You Won't Forget About Me (2004)" en "I Begin To Wonder" (2004) en het recente "Perfection" (2005) een aardige reputatie als zangeres opgebouwd.

    13-04-2007 om 10:15 geschreven door senne

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (167 Stemmen)
    » Reageer (2)
    11-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de kijker: Naomi Campbell


    Naomi Campbell
    (Streatham, 22 mei 1970) is een Brits topmodel.

    Biografie

    Naomi werd door een scout van Elite Model ontdekt toen ze op 15-jarige leeftijd met enkele vriendinnen door de wijk Covent Garden liep. De vrouw vroeg haar of ze proefopnamen wilde laten maken. In augustus 1988 werd ze het eerste zwarte fotomodel op de cover van de Franse Vogue. Het jaar daarna, 1989, was ze het eerste zwarte fotomodel op de cover van de Amerikaanse Vogue. Samen met collega's Cindy Crawford, Christy Turlington, Linda Evangelista en Claudia Schiffer behoort ze tot het selecte groepje supermodellen. Ze werd het eerste (en vooralsnog enige) topmodel dat ooit de cover van Time-magazine haalde.

    Naomi Campbell heeft relaties gehad met bokser Mike Tyson en acteur Robert de Niro, verder zou ze ook iets gehad hebben met Usher en rocker Kid Rock. Zij was verloofd met U2- bassist Adam Clayton en heeft nu een relatie met oliebaas Badr Jafar.

    11-04-2007 om 16:09 geschreven door senne

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (128 Stemmen)
    » Reageer (0)
    10-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de kijker: Liv Tyler



    Liv Tyler
    (New York City, 1 juli, 1977) is een Amerikaanse actrice die het meest bekend is vanwege haar rol in de kaskrakers Armageddon en de Lord of the Rings trilogie. Tyler is een dochter van Steven Tyler, de hoofdzanger van Aerosmith, en Bebe Buell, een model. Liv Tyler is ook de halfzus van het model Mia Tyler. Ze is vernoemd naar de actrice Liv Ullmann.

    Biografie

    Liv groeide op in de waan dat de rockster Todd Rundgren haar biologische vader was. Pas op haar elfde, nadat ze ontdekte dat Steven Tylers dochter Mia erg op haar leek, werd haar verteld dat Steven haar biologische vader is. Ze veranderde toen haar achternaam van 'Rundgren' in 'Tyler'.

    Tyler begon haar carrière als model, maar stapte snel over naar acteren; ze werd vrijwel gelijktijdig gecast voor de films Silent Fall en Heavy. De opnamen van Heavy werden uitgesteld totdat ze klaar was met Silent Fall.

    Voordat Tyler de leeftijd 20 bereikte, had ze al in een aantal succesvolle films gespeeld, waaronder Stealing Beauty en That Thing You Do!. Echt bekend werd ze pas na het succes van de kaskraker Armageddon. De bekendste rol die ze gespeeld heeft is die van Arwen in Peter Jacksons Lord of the Rings trilogie.

    Tyler trouwde op 25 maart 2003 met musicus Royston Langdon van de band Spacehog. Op 14 december 2004 kregen ze een zoon genaamd Milo. Tyler is in de VS ambassadrice voor Unicef.

    Filmografie

    Smother (2007) als Claire
    Strangers (2007) als Kirsten
    Empty City (2007) als Anika
    Jersey Girl (2004) als Maya
    The Lord of the Rings: The Return of the King (2003) als Arwen Undomiel
    The Lord of the Rings: The Two Towers (2002) als Arwen Undomiel
    The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001) als Arwen Undomiel
    One Night at McCool's (2001) als Jewel
    Dr. T & the Women (2000) als Marilyn
    Onegin (1999) als Tatyana Larina
    Cookie's Fortune (1999) als Emma Duvall
    Onegin (1999) als Tatyana Larin
    Plunkett & Macleane (1999) als Lady Rebecca Gibson
    Armageddon (1998) als Grace Stamper
    Franky Goes to Hollywood (1998)
    Inventing the Abbotts (1997) als Pamela Abbott
    U-Turn (1997) Meisje in Bus Station
    Heavy (1996) als Callie
    Stealing Beauty (1996) als Lucy
    That Thing You Do! (1996) als Faye Dolan
    Empire Records (1995) als Corey Mason
    Silent Fall (1994) als Sylvie Warden

    10-04-2007 om 09:40 geschreven door senne

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (91 Stemmen)
    » Reageer (1)
    08-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de kijker: Lacey Chabert



    Lacey Nicole Chabert
    (30 september 1982) is een Amerikaans actrice.

    Chabert werd in Purvis (Mississippi) geboren. Haar ouders zijn Tony Chabert en Julie. Ze heeft een broer, T.J, en twee zussen, Wendy en Crissy.

    Ze begon op een hele jonge leeftijd als actrice op Broadway. Vanaf de begin jaren 90 was ze ook op televisie te zien en werd een wereldberoemde kindster door haar rol in de televisieserie Party of Five. Ze sprak haar stem ook 3 jaar lang in voor de animatieserie The Wild Thornberrys. Sindsdien spreekt ze vaker haar stem in voor tekenfilms, maar is ook nog gewoon als actrice in films te zien.

    Films & Televisie

    - 1990:All My Children
    - 1997:Anastasia
    - 1998:Lost in Space
    - 1998:De Leeuwenkoning II: Simba's trots
    - 1994-2000:Party of Five
    - 2001:Tart
    - 2001:Not Another Teen Movie
    - 1998-2001:The Wild Thornberrys
    - 2002:The Wild Thornberrys Movie
    - 2003:Daddy Day Care
    - 2003:Rugrats Go Wild!
    - 2004:Mean Girls
    - 2005:Dirty Deeds

    08-04-2007 om 10:10 geschreven door senne

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (84 Stemmen)
    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de kijker: Nelly Furtado



    Nelly Kim Furtado
    (Victoria (Canada), 2 december 1978) is een Portugees-Canadees zangeres.

    Biografie

    Nelly Furtado werd in Canada geboren als een van de drie kinderen van Portugese ouders. Op haar negende leerde ze trombone en ukelele spelen en twee jaar later keyboard Op haar dertiende componeerde ze haar eerste eigen liedjes. Daarop vormde ze een triphopgroep genaamd Nelstar, waarmee ze acht keer speelde op de "Lilith fair", een tournee voor vrouwelijke artiesten eind jaren negentig.

    Nelly Furtado trad op in de nachtclub Lee's Palace in Toronto, wanneer ze Gerald Eaton van de groep The Philosopher Kings ontmoet. Hij was onder de indruk en liet Nelly een platencontract tekenen bij Dreamworks Records in 1999. Het album "Whoa, Nelly!" volgde al snel, in 2000. Dit resulteerde in drie grote hits: I'm Like A Bird, Turn Off The Light en Shit On The Radio (Remember The Days). Het album ging maar liefst 6 miljoen keer over de toonbank in de wereld.

    Haar stijl, ooit omschreven als een kruising tussen Macy Gray en Ivana Santilli, omvat popmuziek, triphop, bossa nova, soul, R&B, hiphop en folk. Deze stijl is een resultaat van haar drang om verder te gaan dan de soorten muziek die haar altijd geraakt hadden. Ze heeft onder andere Cornershop en Beck genoemd als factoren in haar muziek. Nelly Furtado spreekt en zing vloeiend Engels, Portugees en Spaans.

    Vóór haar platencontract was haar muziek enigszins somber, zoals Portishead en Radiohead. Na een tijdje vermoeide het haar dat al haar liedjes deprimerend waren. Ze is wel eens als volgt geciteerd: "...toen realiseerde ik me dat goede muziek niet droevig hoeft te zijn, het kan poppy en geweldig en leuk zijn, en zo'n soort plaat zou ik willen maken."

    Nelly Furtado won in 2002 een Grammy Award voor de beste vrouwelijke popzangeres met I'm like a bird. Op 20 september 2003 beviel Furtado van een dochter, Nevis. Na de geboorte pakte ze snel de draad weer op met haar werk, zodat ze klaar was voor de release van het tweede album.

    Folklore, het tweede album, kwam uit eind november 2003. Dit betekende een come-back van grote omvang voor de zangeres, want vrijwel elke uitgebrachte single werd een hit. Hits in Nederland waren: Powerless (Say What You Want), Try, Força en Explode. Het album verkocht ook dit keer bijzonder goed, met 1,4 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd. Dit gaf aan Nelly aan dat ze zeker nog door kan gaan, in tegenstelling tot haar verwachtingen bij haar eerste album. Ze dacht namelijk dat het bij één hit bleef, maar niets bleek minder waar.

    Het nummer Força van haar tweede album Folklore werd uitgekozen als het officiële lied van het EK 2004 in Portugal. Tijdens de finale van het EK bracht ze dit lied zelf in het stadion ten gehore. Het nummer The Grass is Green werd alleen uitgebracht in Duitsland en Brazilië en verwierf daarom ook weinig bekendheid.

    Loose, haar derde album dat op 12 juni 2006 wereldwijd uitkwam (met uitzondering van de Verenigde Staten), had een primeur: nog nooit eerder was een album verschenen waarbij drie singles op de eerste plaats binnenkwamen op de charts. Het nummer "No Hay Igual" (waar ook Pharrell Williams op te horen is) deed als debuutsingle zijn intrede in Mexico en Latijns-Amerika, "Promiscuous" in de Verenigde Staten en als derde de single "Maneater" in Europa en Azië.

    Nelly Furtado liet met dit album een heel andere sound horen. Neigden de eerste twee albums toch meer naar de pop- en folkmuziek, dan heeft Loose echter het hiphopkarakter. Ook in de muziekclips van haar nieuwe album is dat duidelijk te merken.

    Nelly Furtado speelde in 2006 op het Pinkpop-festival. Nelly Furtado komt naar Europa voor haar tour. Op 13 maart zal zij in de Heineken Music Hall in Amsterdam staan.

    Onlangs behaalde ze met haar single All Good Things (Come to an End) haar eerste nummer 1 hit in de Nederlandse Mega top 50. In week 6 in 2007 kwam ze na 9 weken op de eerste plaats van de Top 40 terecht. Ze moest eerst U2, XYP en Nienke voor zich dulden. Toen die platen op nummer 1 stonden stond Nelly Furtado wel al op de eerste plaats van de Top 100 en de Mega top 50.

    Het laatste album van Nelly Furtado, "Loose", heeft tot nu maar liefst meer dan 4,1 miljoen exemplaren wereldwijd verkocht. Hiermee overtreft ze de 1,4 miljoen van "Folklore", en gaat weer dicht naar de verkoopcijfers van "Whoa, Nelly".

    08-04-2007 om 08:58 geschreven door senne

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (172 Stemmen)
    » Reageer (2)


    Foto

    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Leuke blog groetjes Noêlla
  • dit is een blog met klasse
  • Felix Bongers Web Page
  • andresblog.
  • Groetjes van andré en diana.

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Foto

    Foto

    Rondvraag / Poll
    Wie is jouw favoriete Belgische babe ?
    Lien Van De Kelder (83)
    Veronique De Cock (49)
    Wendy Van Wanten (42)
    Hanne Troonbeeckx (40)
    Ann Van Elsen (33)
    Bekijk resultaat


    Rondvraag / Poll
    Wie is jouw favoriete buitenlandse babe ?
    Maria Sharapova (28)
    Paris Hilton (25)
    Pamela Anderson (23)
    Jessica Alba (20)
    Olga Urashova (22)
    Bekijk resultaat


    Foto

    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!