babke's diary

05-01-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drukke feesten

Amai, na enige tijd nog eens tijd om even wat bok te kletsen via dit blog!!!!

Allereerst wens ik iedereen een schitterend maar bovenal gezond 2007!


Wij zaten met Kerst gezellig bij mijn ouders toen mijn broer uit Korea belde om ons allemaal samen te zien via webcam en ook even met het Belgisch thuisfront Kerstwensen over te maken... Wat een groot nieuws kregen wij te horen... Sung en zijn Koreaanse echtgenoot verwachten een babietje!!! Is dat niet fantastisch... Oh wat waren we allemaal ontroerd, en kregen we ook allen plots het besef dat wij dat kleine boeleke niet snel zullen zien... Ze wonen ook zooo ver van ons. Enfin, het betere gevolg van dit nieuws is dat mijn moeder (die in het programma "Het leven zoals het is : adoptie" absoluut niet meeging omwille van haar vliegangst) haar angst wil en zal overwinnen en in oktober samen met mijn vader en mijn Koreaanse zus en haar man naar Korea zal reizen om Sung en zijn gezinnetje te zien... Oh wat ben ik jaloers, ik zie wel, misschien heb ik tegen dan de lotto gewonnen en kan ik mijn 3 spruiten nog eens achterlaten in goede handen bij vrienden en kan ik aan mijn eigen schat van een echtgenoot ook Korea laten zien... We shall see!

Genoeg over Korea, de feestdagen zijn voorbij, veel gegeten, gedronken (dat viel best mee) en veel gekust (voor nieuwjaar dan wel) en nu weer terug aant werk, en dat viel eigenlijk wel héél goed mee.

Maar ik heb dan ook een super geweldige job, die ik oh zo graag doe, ik zeg altijd tegen de mensen als ze vragen wat ik doe " Ik heb de job van mijn leven gevonden" en dat meen ik ook echt.

Nu zijn jullie allen waarschijnlijk zeer benieuwd wat dat is, ik ben coördinatrice in een opleidingscentrum voor haarkappers!!! Neen, ik ben zelf  geen kapster, ik heb geen geduld om met een schaar en kam mensen een nieuw coupeke aan te meten, ik ben de administratieve kracht, die de cursisten ontvangt, inschrijft, factureert, en tevens de klaslokalen voorzie...Ondertussen heft de firma waar ik voor werk ook verschillende kapsalons in vlaanderen en Brussel en verzorg ik de administratie, bestellingen, boekhouding, enz... Super afwisselende job met veel variatie en bovenal, supercollega's.


De kinderen kunnen ondertussen aanstaande maandag ook weer naar school, en daar ben ik blij om.

Ik had de eerste week van de kerstvakantie vrij, en wij hebben echt fantastisch gezellige dingen gedaan.

Winterbokrijk, bioscoop 2x (Happy Feet & Arthur en de Minimoys), morgen nog de Winterefteling, ...

T kon niet op. Deze afgelopen wek hebben ik weer wat gebruik moeten maken van mijn lieve ouders en zussen voor kinderopvang, maar nu is t weer weeknd-time... Héérlijk.


Volgende weekend gaan we ook nog eens een weekendje naar zee, samen met onze beste vrienden en hun 2 kinderen, dat is elk jaar ook zo genieten, lekker eten, strandwandeling met warme jas, sjaals en mutsen. Kinderen hun regenlaarsjes aan, uitwaaien op het strand, ge ziet wij vervelen ons niet!!!


Dag bloggers tot binnnekort, see ya

Babke



Geef hier uw reactie door
Uw naam *
Uw e-mail *
URL
Titel *
Reactie *
  Persoonlijke gegevens onthouden?
(* = verplicht!)
Reacties op bericht (1)

06-01-2007
wensen
Ook aan jou een zeer gelukkig nieuwjaar! Tof dat je weer eens geblogt hebt, Babke. Een dikke proficiat aan de hele familie voor het kindje dat er bij je broer aankomt, een mooier kerstcadeau kan je toch niet wensen. Als je graag weet hoe op een vrij eenvoudige manier foto's te plaatsen op je blog, wil ik dat met plezier doorgeven. Om meer lezers te krijgen zijn er ook wel enkele tips, zoals bv een button plaatsen als hieronder, waarop mensen kunnen klikken en op die manier meteen op je blog terechtkomen. Het wordt echt leuk als je op die manier anderen leert kennen. 'k Moet wel zeggen dat het soms nogal tijdrovend wordt en dat is in jouw geval wellicht nogal moeilijk. Maar zelfs zo af en toe een berichtje is al heel leuk hoor! Liefs, pazbutton5zu.gif

06-01-2007 om 10:55 geschreven door paz




Inhoud blog
  • Drukke feesten
  • Sinterklaas!!
  • Even voorstellen!!
  • Proficiat!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Archief per week
  • 01/01-07/01 2007
  • 27/11-03/12 2006

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!