Inhoud blog
  • CREATIEVE 50-PLUSSERS, LAAT ZIEN DAT JE NOG MEETELT!!!
  • Ook jij kunt meewerken aan een fantastisch filmproject!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Babydoll and the Daydreamer
    Een Belgische fantasy film
    02-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook jij kunt meewerken aan een fantastisch filmproject!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Momenteel werkt de Vlaamse allround kunstenaar Antoine Bomon aan een fantasy film rond zijn vertederend cartoonkind Babydoll. Het wordt een uniek multimedia kunstproject dat pas in de zomer van 2015 in de bioscoopzalen komt, maar het leuke nieuws is dat alle actieve 50-plussers met enige creatieve aanleg in hun vrije tijd aan dit fantastisch filmproject kunnen meewerken. De film wordt namelijk voor het grootste deel gerealiseerd door studenten en hobbyisten van alle leeftijden.
    Iedereen die een beetje kan naaien, haken, breien, schilderen, boetseren, timmeren, bloemschikken of iets afweet van miniatuurbouw, grimeren of maskers maken, kan in de eerstvolgende twee jaar in zijn vrije tijd en op eigen ritme bij hem of haar thuis een bijdrage leveren aan dit filmproject.
    Wie zin heeft om eens als figurant in een grote film mee te spelen is ook welkom. Uitzicht, afkomst of leeftijd spelen geen enkele rol. 

    "Babydoll and the Daydreamer" wordt een "sprookjesfilm voor jongeren en volwassenen", die zich afspeelt in een "Andere Realiteit". Het verhaal draait rond een grappige, vertederende baby die op een verkeerde plaats geboren werd en uiteindelijk geadopteerd wordt door een oude tekenaar, die al veertig jaar op zoek was naar een origineel stripfiguur. Maar vóór de tekenaar de baby adopteert beleven ze een hele reeks magische en spannende avonturen in die "Andere Realiteit". Het is een verhaal vol liefde, vriendschap, magie, list en suspens, maar zonder bloederige wapengevechten. 
    Heel binnenkort publiceren wij op deze blog nog veel meer gegevens en nieuwsjes. Intussen kun je al alles over dit fantastische filmproject lezen op http://www.babydoll.be/Daydreamer.Home.htm

    Heb je zin om mee te werken aan dit multimedia kunstproject? Stuur dan een mailtje naar antoine.bomon@babydoll.be. Je ontvangt dan binnen de week alle informatie. 
    Laat deze unieke kans niet liggen en wendt je creativiteit eens aan voor een gemeenschappelijk kunstproject waar zeker nog lang zal overgesproken worden! En je kunt er bovendien financieel nog iets bij winnen ook!

    02-04-2010 om 08:13 geschreven door Redactie Babydoll

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    Tags:Babydoll, Daydreamer, Antoine Bomon, film, fantasy
    >> Reageer (0)
    06-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CREATIEVE 50-PLUSSERS, LAAT ZIEN DAT JE NOG MEETELT!!!
    Kinderen en jongeren hebben doorgaans een negatieve kijk op 50-plussers. In hun ogen zijn mensen van "meer dan een halve eeuw oud" afgeschreven, nog slechts een last voor de maatschappij, die in een zeteltje genieten van hun pensioentje en alleen nog maar profiteren van wat de jongeren presteren. Het klinkt hard, maar dit is écht het beeld dat meer dan de helft van onze jongeren over hun ouders en grootouders hebben, hoewel ze dat natuurlijk nooit recht in je gezicht zullen zeggen.
    Nochtans zijn 50-plussers nog tot héél wat in staat en de meesten onder hen leveren ook nog een flinke bijdrage aan het welzijn en de opbouw van onze maatschappij.
    Dat willen wij nog eens extra onderstrepen met ons multimedia kunstproject, een fantasy film rond het vertederende cartoonkind Babydoll van de (bijna) 60-jarige Vlaamse allround kunstenaar Antoine Bomon.
    De kunstenaar wil deze fantastische bioscoopfilm in de eerstkomende jaren namelijk realiseren met de hulp van (voornamelijk) creatieve 50-plussers. Kun je naaien, breien, haken, schilderen, boetseren, timmeren of een camera hanteren, dan kun je thuis in je vrije tijd op eigen ritme meewerken aan de decors, miniaturen, kostuums, juwelen,sierstukken en rekwisieten voor de film, of je regelmatig ter beschikking stellen als setmedewerker. En je hoeft het zelfs niet helemaal gratis te doen, want iedereen die meewerkt deelt mee in de winsten die met de film gemaakt zullen worden.
    Laat zien dat je nog meetelt, dat er nog heel wat creatief bloed door je aderen stroomt en je op veel vlakken nog niet moet onder doen voor het jonge geweld. Want jij hebt heel wat vóór op hen: je ervaringen, inzichten, kennis en vooral ook je geduld. Werk mee aan een bijzonder project, waarmee we voor eens en voor altijd kunnen aantonen dat 50-plussers de wereld nog kunnen verbazen.
    Geïnteresseerd? Stuur dan als de bliksem een mailtje naar antoine.bomon@babydoll.be en vertel ons wat je kunt op creatief vlak. Wij nemen dat vlug contact met je op en bekijken op welke manier je een steentje kan bijdragen aan de fantasierijke familiefilm "Babydoll and the Daydreamer".
    Niet aarzelen, maar meteen de stier bij de hoorns vatten! Je zal er zeker heel wat plezier aan beleven en het zal een prettig gevoel geven als je binnen enkele jaren in de bioscoop je eigen naam op de filmgeneriek ziet verschijnen.
    Lees meer over de film op http://www.babydoll.be/Daydreamer.Home.htm.

    PS: heb je creatieve vrienden? Stuur hen dan dit berichtje door. Misschien willen ze ook wel graag eens meewerken aan een bioscoopfilm...

    06-04-2010 om 17:43 geschreven door Redactie Babydoll

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!