NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • bezigme tmuziek-0ef348c728c7c20
 • Alle hulp is welkom
 • Karaoke
 • hier krijgt U nog wat foto's te zien
 • koor nieuw zuid
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  agenda

  20 februarie: Festival "een avondje Sjonnie Hoes" door Koor Nieuw Zuid. 21 februarie: Extra optreden "een avondje Sjonnie Hoes".

  Over mijzelf
  Ik ben Hilbert
  Ik ben een man en woon in Rotterdam (Nederland) en mijn beroep is .
  Ik ben geboren op 30/07/1959 en ben nu dus 59 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Muziek, smartlappenkoor Nieuw Zuid.
  bezig met muziek
  neem hier een kijkje
  20-05-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bezigme tmuziek-0ef348c728c7c20

  20-05-2013 om 17:32 geschreven door

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  17-03-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alle hulp is welkom
  Hallo beste mensen,

  Ik heb een dringend verzoek aan jullie allen, in zo verre jullie willen helpen natuurlijk.
  Het gaat om de ziekte die mijn dochter Jessica heeft en het onderzoek naar mogelijke
  medicijnen.
  via onderstaand adres kan er gestemd worden op een organisatie waar financiele hulp
  naar toe gaat wanneer ze als winnaar uit de bus komen.

  Mijn verzoek is;  Zouden jullie A.U.B.  via de onderstaande link willen stemmen ?

  Misschien duurt het nog lang voor er een medicijn op de markt komt, maar met mijn
  dochter zijn er nog veel anderen ME/CVS patiente die onze hulp kunnen gebruiken.

  Bijvoorbaat mijn hartelijke dank voor jullie medewerking.

  met vriendelijke groeten Hilbert.


  Nature’s bounty, een reeds lang bestaande producent van vitaminen en voedingssupplementen, voert momenteel een online stemwedstrijd voor Canadese belangenorganisaties. Het National ME/FM Action Network neemt hieraan deel. Omdat zij hebben meegeholpen om de juiste criteria samen te stellen voor de diagnose M.E en F.M is het voor de zieke Nederlanders ook belangrijk dat deze actie gesteund wordt. Er zijn drie prijzen weg te geven en alleen de eerste drie krijgen een geld bedrag voor onderzoeken. Daarom wil ik jullie vragen mee te helpen met stemmen. Stemmen kan iedere dag met ieder e-mailadres. Je krijgt er geen spam van in je mailbox. Stemmen gaat op deze site:
  http://www.sharethebounty.ca/charities.php
   De actie die gesteund moet worden heet
  NATIONAL ME/FM ACTION NETWORK
  en is te vinden onder de N.

  ALVAST HEEL ERG BEDANKT!

  17-03-2013 om 12:28 geschreven door

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karaoke

  Een andere hobby , die helaas ff stil ligt , is karaoke.Niet alleen het zingen van karaoke maar ook het in elkaar zetten van karaoke.Met een niet al te moeilijk programma, ga ik op zoek naar muziek, teksten en foto's.En met een niet al te lange tijd, ....een nieuwe karaoke.
  De muziek- mp3 of midi, teksten en foto's kan je allemaal vinden op het internet.Ook het programma "karafun" vindt je op het net.Let wel, .....Dit is puur voor eigengebruik, want er mee naar buiten treden mag niet.Maar ook thuis is het leuk om eens een avondje te zingen met gebruik van je eigen gemaakte karaokes.
  Wil je het makkelijker en al te veel tijd besteden aan het zelf maken van karaoke,zoek dan eens naar "vanBasco" een eenvoudig te bedienen karaoke programmadie al kant en klaar is.Ook de midi karaoke's zijn op het net te vinden, google naar midi karaoke en je vindt de nodige site's waar je gratis deze vorm van karaoke kan downloaden.plaats de karaoke in de afspeel lijst van "vanBasco" en ,....zingen maar.muziek en tekst via je pc.  Minder SPAM in de verbeterde Windows Live Hotmail

  03-12-2009 om 21:38 geschreven door

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (8 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hier krijgt U nog wat foto's te zien


  02-12-2009 om 19:49 geschreven door hilbert

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (5 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.koor nieuw zuid

  Koor Nieuw Zuid wordt gevormd door een groep van vrijwilligers.Deze dames en heren zingen Nederlandstalige muziek .
  Het is een genot om samen met dit koor optredes te verzorgen in bejaardenhuizen,verzorgingshuizen, gehandicapten opvang, en vele andere lokatie's.
  Een greep uit ons repetoir:
  Blinde ogen - Mijn Rotterdam - Zwarte slaven - Oh heideroosje - Eenzaam zonder jou - Dromen zijn bedrogOch was ik maar - De lichtjes van de Schelde - La Paloma - ik heb alleen nog maar die foto - het zwerverslied - niet kniezen niet zeuren - Blijf op me wachten - Westenwind - Laat de zon in je hart
  en nog vele anderen.
  meer weten over dit gezellige koor ; Kijk op www.koornieuwzuid.nl

  Ontdek nu Windows phone. De smartphone van dit moment  02-12-2009 om 19:36 geschreven door

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
  Proficiat!

  Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

  U kan uw blog bekijken op http://blog.SeniorenNet.be/bezigmetmuziek

  We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

  U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://blog.SeniorenNet.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

  Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://blog.SeniorenNet.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

  Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

  Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://blog.SeniorenNet.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

  WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
  De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
  - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
  - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

  WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
  Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

  WAT IS DE "WAARDERING"?
  Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


  Het SeniorenNet-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

  Met vriendelijke groeten,
  SeniorenNet-team

  02-12-2009 om 19:11 geschreven door

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  >> Reageer (0)

  Archief per week
 • 20/05-26/05 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 30/11-06/12 2009

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Gastenboek
 • Lieve Groetjes & dikke knuffels aus Oberhausen, Bernward - DF6JL
 • zingende wielrenner
 • Welkom
 • welkom
 • Welkom, en veel plezier met je nieuwe blog

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  ida
  blog.seniorennet.be/ida

  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!