Inhoud blog
  • Wegafsluiting voor vlinder
  • Belgen zien einde van hun land naderen
  • Dood lievelingskuikentje goed voor boete
  • Krab doodt man
  • Datesite voor biokippen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    bizar en vreemd nieuws
    iedere dag nieuwe artikeltjes
    kom regelmatig even langs om de nieuwe berichten te lezen
    18-03-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Hij is een docent aan een prominente universiteit in Nigeria, een predikant en oud genoeg om haar opa te zijn. Zij is een rustige, 22 jarige studente, die dolgraag haar studie met succes afrondt om met een goede baan haar hele familie te kunnen onderhouden. Maar Chioma slaagt er al twee jaar niet in af te studeren. De reden: ze weigert seks te hebben met haar veel oudere docent. En Chioma is niet de enige student in Nigeria die dit overkomt. Volgens studentenorganisaties en regeringsinstanties dreigt het probleem van seksueel misbruik van studenten maar ook leerlingen van middelbare en zelfs lagere scholen - door docenten compleet uit de hand te lopen. De populaire Nigeriaanse zanger, Eedris Abdulkareem, heeft er zelfs een liedje over geschreven. "Meneer de docent, kom op, neem me", kreunt een jonge vrouw. "Ik masseer je rug en je dikke buik, zodat je mij laat slagen." Met een zware stem zingt de zanger vervolgens: "Kom maar binnen in mijn werkkamer." Op een recente bijeenkomst met Nigeria’s minister van Onderwijs, Obiageli Ezekwesili, smeekten duizend jongeren haar een eind te maken aan de praktijk dat leraren seks eisen voor een goed cijfer. Het onderwerp blijkt echter een groot taboe in Nigeria, waar de Afrikaanse traditie van het respecteren van ouderen, familieleden en onderwijzers belangrijker is dan het luisteren naar gegronde klachten van mishandelde vrouwen.
    bron: www.waarmaarraar.nl
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grootmoeder misbruikt kleinkinderen via internet
    Een grootmoeder uit Clifton, Colorado, is aangeklaagd omdat ze haar kleinkinderen seksueel misbruikte. Ze dwong de kinderen tot bepaalde seksuele daden, terwijl een man via het internet meekeek. De man, Matthew Hughes (26), werd vorig jaar al eens gearresteerd omdat hij betrokken was bij kinderporno. Op die manier kwam de politie de praktijken op het spoor. De grootmoeder zorgde regelmatig voor de kinderen, als hun moeder niet thuis was. Onderzoekers troffen in haar huis vijf kinderen aan. Op de vloer van het huis vonden ze beschimmeld voedsel en zelfs uitwerpselen.
    www.waarmaarraar.nl
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Facelift moet Chinese voor haar man dertig jaar jonger maken
    De liefde van de Chinese boer Li Yucheng voor zijn 32 jaar oudere echtgenote is groot. Hij laat haar langgekoesterde wens in vervulling gaan: de inmiddels 69-jarige Ma Yuqin wilde het leeftijdsverschil camoufleren en onderging daarvoor deze week een facelift die haar zeker twintig tot dertig jaar jonger moet maken. De artsen verwijderen en trokken ongeveer ongeveer zestig vierkante centimeter huid van haar gezicht recht. Volgens een woordvoerder van het in plastische chirurgie gespecialiseerde ziekenhuis had Ma Yuqin immers extreem veel rimpels en zag ze er uit als iemand van tachtig. De kosten van de operatie, circa 20.000 tot 30.000 yuan, 2.000 tot 3.000 euro, worden gedragen door het ziekenhuis. Li stelde in de krant 'South China Morning Post' dat hij achter de beslissing van zijn vrouw stond, omdat het haar gelukkig maakte. Zelf had hij zich nooit veel aangetrokken van haar leeftijd, hoe ze eruit zag of van de roddels van anderen. Het onconventionele paar ontmoette elkaar bijna vijftien jaar geleden bij een soort van toneelclub. Drie jaar later vroeg Li weduwe Ma ten huwelijk. Na enig aandringen ging Ma akkoord, hoewel haar oudste kind tien jaar ouder is dan haar nieuwe echtgenoot en helemaal niet akkoord ging met het omstreden huwelijk. Om de kritiek niet te moeten aanhoren, bouwden Li en Ma een huisje enkele kilometers buiten het stadscentrum.
    bron:www.waarmaarraar.nl
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chirurg zuigt billen half leeg
    Een Duitse buikdanseres heeft een schadevergoeding van 12.000 pond (17.500 euro) gekregen, nadat een chirurg van een privé-kliniek per ongeluk een deel van haar achterwerk had weggezogen. De 38-jarige Julia Meyer uit München wilde dunnere dijen, maar de chirurg zoog op de verkeerde plek vet weg. Meyer was tijdens de liposuctie lokaal verdoofd en realiseerde zich niet wat er gebeurde. "Toen ik na de operatie zag dat de helft van mijn kontje weg was, viel ik bijna flauw", zegt ze. Meyer is echt beschaamd over haar uiterlijk en durft zelfs niet meer te gaan zwemmen.

    www.waarmaarraar.nl
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!