Waar vandaan: SeniorenNet Blogs > Uw eigen SeniorenNet Blog

Uw eigen SeniorenNet Blog

Wat is een blog?

Uw persoonlijke webpagina volledig op maat of een soort van dagboek op Internet waarin u vrijuit kunt vertellen. Snel, eenvoudig een eigen website maken zonder enige technische kennis en dit GRATIS. Een plaats voor uw ervaringen. Uw eigen website waar u regelmatig nieuwe dingen op kan plaatsen, wat dit ook is.

Uw eigen stek op internet waarop u creatief aan de slag kunt met uw eigen ervaringen, uw hobby, actualiteit, de politiek, commentaar, over uw activiteiten, plaatselijk nieuws, over uw mailgroep, huisdieren,... Een blog is wat u zélf wenst dat het is.

Snel uw eigen blog, gratis!

Op een minuut heeft u uw eigen gratis blog. Nog enkele minuten later en u heeft er al berichten kunnen op plaatsen en kan u al uw vrienden, familie uitnodigen naar je eigen site te surfen. Maar ook de rest van de wereld kan het lezen! Het is zo eenvoudig als het versturen van een e-mailtje. Het enige wat u moet doen is op onderstaande knop drukken en enkele eenvoudige gegevens invullen zodat uw blog kan worden gemaakt.

Meer informatie?

Je mening is belangrijk! Was deze pagina nuttig?Een vraag of een probleem op SeniorenNet?
Kijk dan in het Helpcentrum (klik hier). Als je het daar niet kan vinden, helpen we je via e-mail op support@seniorennet.be.

Like ons op Facebook

Zoek binnen SeniorenNet:

Edrit (53) uit Geel

Je leert veel bij en je kan andere leden ook zelf een beetje helpen. Ik ben zeer tevreden over ons SeniorenNet.

Meer over Edrit :
  • Productie operator
  • 53 jaar
  • Bezoekt ons dagelijks
  • Getrouwd
  • Geen kinderen
  • Hobby's: wandelen met hond, fietsen

Poll

Kijk je uit naar de zomer?