Inhoud blog
  • clipjes
  • avrillavigne
  • mooi
  • Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Welkom op mijn blog! hopelijk heb je hier nog veel plezier
    Foto
    games, zangers, liedjes , ......
    games
    09-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.clipjes
    Speel clip direct af
    Jeugd van tegenwoordig & Katja schuurman - Ho Ho Ho Suitable for Windows Media Player
    Speel clip direct af
    Lange Frans & Baas B - Mee naar Diemen-Zuid Suitable for Windows Media Player
    Speel clip direct af
    The black eyed peas - My Humps Suitable for Windows Media Player
    Speel clip direct af
    Eminem - When I'm gone Suitable for Windows Media Player
    Speel clip direct af
    Artiesten voor Azië - Als je iets kan doen !... voor Azie Suitable for Windows Media Player
    Speel clip direct af
    Ali B - De leipe mocro flavour Suitable for Windows Media Player
    Speel clip direct af
    Hilary Duff - Wake Up Suitable for Windows Media Player
    Speel clip direct af
    Kus - Lekker Ding Suitable for Windows Media Player
    Speel clip direct af
    Artiesten voor Azië (Belgie) - Tsunami Suitable for Windows Media Player
    Speel clip direct af
    Brace - Hartendief Suitable for Windows Media Player
    Speel clip direct af
    Pussycat dolls - Don't cha Suitable for Windows Media Player
    Speel clip direct af
    Hans Teeuwen - Stom Liedje Suitable for Windows Media Player
    Speel clip direct af
    Britney Spears - Mega mix Suitable for Windows Media Player
    Speel clip direct af
    Lange Frans en Baas B - Ik kom uit het land van.. Suitable for Windows Media Player
    Speel clip direct af
    Sugababes - Ugly Suitable for Windows Media Player
    Speel clip direct af
    Herman Berghuis van Idols - Safesex Suitable for Windows Media Player
    Speel clip direct af
    Marco Borsato & Ali B - Wat Zou Je Doen Suitable for Windows Media Player
    Speel clip direct af
    Lange Frans en Baas B en Brace - Moppie

    09-01-2006 om 14:44 geschreven door blou

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1843 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.avrillavigne
    .Aanverwante clipjes

    Speel clip direct af
    Avril Lavigne - Complicated Suitable for Windows Media Player
    Speel clip direct af
    Avril Lavigne - Sk8ter boy Suitable for Windows Media Player
    Speel clip direct af
    Avril Lavigne - No bodys Fool Suitable for Windows Media Player
    Speel clip direct af
    Avril Lavigne - Dont tell me Suitable for Windows Media Player
    Speel clip direct af
    Avril Lavigne - My happing ending Suitable for Windows Media Player
    Speel clip direct af
    Avril Lavigne - No Body's Home Suitable for Windows Media Player
    Speel clip direct af
    Avril Lavigne - Losing grip Suitable for Windows Media Player

    06-01-2006 om 15:39 geschreven door blou

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (119 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mooi
     

    06-01-2006 om 15:36 geschreven door blou

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (356 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    need for speed most wanted
    Need for Speed Most Wanted Ruik het gloeiende asfalt in de wereld van het illegaal racen. De makers van de populaire Need for Speed™ Underground serie (wereldwijd al meer dan 15 miljoen verkochte exemplaren) zijn terug met Need for Speed™ Most Wanted, waarin je een even beruchte als ongrijpbare straatracer wordt. Door de combinatie van illegale straatraces, tuning en politieachtervolgingen die zelfs Hollywood niet voor elkaar krijgt, staat Need for Speed Most Wanted rond de feestdagen op ieders verlanglijstje. Geef je rivalen het nakijken, ontwijk de politie en ontdek honderden kilometers vrij toegankelijke wegen. Uiteindelijk kom je steeds hoger op de Blacklist (zwarte lijst) te staan. Om de meest beruchte racer te worden, moet je eerst aan je reputatie en je strafblad werken. Dat doe je tijdens boeiende, superspannende races tegen de beste straatcoureurs, waarbij je gedurfde manoeuvres uitvoert om de politie te slim af te zijn. Je moet je hoofd koel houden en allerlei slimme tactieken gebruiken om de agenten van je af te schudden en je tegenstanders het nakijken te geven. Need for Speed Most Wanted bevat ook een uiteenlopende verzameling van de beste wagens, van tuners en super cars tot muscle cars en sportwagens. Je kunt je straatmonster tunen en het vervolgens opnemen tegen iedere wagenklasse. Deze herfst is de straat helemaal van jou. Kenmerken Open wegen, open wereld: heers op straat als de beruchtste straatracer in verschillende omgevingen, van moderne industrieterreinen tot de stad. De omgeving kan je vriend zijn, maar ook je vijand. Zoek sluipweggetjes en gebruik het verkeer en de dynamische omgevingen in je voordeel. Nieuwe gameplay: Need for Speed Most Wanted heeft een nieuwe, opwindende gameplay met tactische politieachtervolgingen. Gebruik je vaardigheden tijdens de illegale straatraces om je achtervolgers te ontlopen. Visuele aanpassingen: in Need for Speed Most Wanted mag je je wagen helemaal verbouwen, of je nu agenten van je wilt afschudden of gewoon je bak wilt pimpen. Zwarte lijst: tijdens de races tegen de beste straatcoureurs werk je aan je reputatie om de top van de zwarte lijst te bereiken. Strafblad: werk aan je strafblad door records te breken, aan spannende race mee te doen, halsbrekende stunts uit te halen en politievoertuigen, -tactieken en -technologie te slim af te zijn. Tuning: wil je tegen een sportwagen racen? Ga naar je clubhuis en tune je bak, zodat je het tegen iedere wagenklasse kunt opnemen. Voor de nieuwe generatie: Need for Speed Most Wanted voor de nieuwe generatie consoles legt de grafische lat weer een stuk hoger. Dankzij technieken als normal mapping, digital scanning en real-time belichting is dit de mooiste racegame die er is.

      

    06-01-2006 om 15:16 geschreven door blou

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (37 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Midnight Club 3: DUB Edition review

    Een vijftal jaren geleden was deze reviewer nog een ongegeneerde PC gamer, die met de neus in de lucht straal voorbij consoles liep. In die tijden was het naast de nodige shooters, Diablo en natuurlijk Heroes of Might and Magic vooral Midtown Madness die de tijd draagbaar maakte. Inmiddels hebben we al één incarnatie van de Midtown Madness serie op de Xbox mogen ontvangen. Of er in de toekomst meerdere aankomen, is nog niet bekend. Geen nood, want de jongens die de originele Midtown Madness titels in elkaar draaide, Angels Studio’s, zijn al enkele jaren actief als Rockstar San Diego met de Midnight Club franchise. Onlangs hebben ze zelf een derde deel uit die arcade raceserie uit hun spreekwoordelijke baarmoeder geperst, die wij nu voor jullie zullen bespreken; Midnight Club 3: DUB Edition.


    Als je een racetitel koopt ontkom je er niet meer aan. De rappende mannen en vrouwen en de in de nevel der nachten gehulde straten waar fel gekleurde neonlichten weerkaatsen op de natte straatsteentjes. Het begon allemaal met Midnight Club en Midnight Club 2, waar Rockstar de ‘ondergrondse’ autoscène mee probeerde op de kaart te zetten in spellenland. Midnight Club 2 was echter een spel met vele fouten en dat was dan ook maar matig succesvol. Pas toen de ondergrondse ‘tuner’ wereld ook in de media de aandacht kreeg en Electronic Arts met Need for Speed: Underground op de proppen kwam was de spellenwereld in één klap verkocht. Sindsdien zijn er talloze racetitels uitgekomen die inspelen op deze auto ‘tune’ rage die jonge heren van 18 tot diep in de latere jaren des levens in de greep heeft, ook in Nederland.

    De weledele reviewer in kwestie heeft het niet zo op zijn auto. Sterker nog, hij bezit er niet eens eentje, noch betreedt hij de natuurvernietigende, stinkende, ronkende doodskisten op wielen met veel plezier. Ondanks dat gaat een racespel er wel in. Zeker eentje van de originele makers van Midtown Madness! Langzaam maar zeker zag zelfs hij in waarom die jongelui zich zo bezig houden met het optutten van hun brombak.

    Flitsend en snel

    Midnight Club 3: DUB Edition speelt zich af in drie Amerikaanse steden, in volgorde; San Diego, Atlantis en Detroit. Nu kunnen we je gelijk vertellen dat de drie steden eigenlijk niet zo heel erg veel met elkaar verschillen en maar van middelmatige grootte zijn. Ondanks dat zitten ze heel slim in elkaar, wat voor interessante races zorgt. Het spel bevat een aantal speelmodi. Ten eerste is er de carrièremodus, eigenlijk de hoofdmodus uit het spel en de meeste plezierige om je tijd in door te brengen. Daarnaast is er een arcademodus, zijn er de netwerk opties, waaronder Xbox Live en kun je een auto aanpassen en opslaan in de garage, of een eigen race in elkaar sleutelen met de ‘race editor’.

    In de carrièremodus ben je een beginnende autoracer die met zijn eerste 20.000 dollar een auto moet aanschaffen. Hierna heb je niet veel meer over en kan de echte ‘tuner’ zijn machine nog niet schapen in zijn evenbeeld. Het is dan ook zaak in het levendige San Diego, later Atlanta en Detroit, te zoeken voor races, wat makkelijk zat gaat aangezien de kerel van de garage wel een paar locaties weet waar je je kunsten kunt vertonen en een paar uitnodigingen regelt voor je. Hierna wordt je los gelaten in de stad, waarin je vrijelijk kunt rondrijden totdat je een race tegenkomt die je zint. Dit principe is ook te vinden in Midnight Club 2 en uiteraard Need for Speed Underground 2. Als dat allemaal te intimiderend klinkt kun je met een druk op de select knop een overzicht van de stad krijgen en de races die beschikbaar zijn op een rijtje zien. Kleine zwarte knopjes op de kaart, tijdens het rijden aangegeven met rode rook, zijn normale eenmalige races die je wat geld op kunnen leveren. Gele bekers op de kaart, tijdens het rijden in de stad gele rookpluimen, zijn toernooien waar de speler in een marathon van races moet rijden en uiteindelijk, mits gewonnen, een mooie som geld en nieuwe auto in de wacht sleept.

    Ook zijn er vierkantjes te zien die rondrijdende racers vertegenwoordigen die je uitgedaagd hebben. Versla je deze in een drietal races dan krijg je een uitnodiging voor een zogenaamde ‘club’ race. Deze zijn op de kaart aangegeven met een ster en in de spelwereld met groene rook. Voor elke auto (en motor) klasse die in het spel te vinden is, bijvoorbeeld; exotische auto’s (Porsche’s en Lamborghini’s), ‘tuner’ auto’s (Nissan Skyline’s en Dodge SRT4’s), Luxe Sedan’s, Sportbikes, ‘Choppers’, SUV’s en Muscle Car’s bestaat er een club. Deze hebben uiteraard hippe namen zoals ‘The Unbetable Racers’ en verlenen je alleen recht op races als je de karakters die ze op je afsturen verslaat. Om een totale club af te werken moet je drie maal een racer verslaan, waarna je alle 16 de clubmissies kunt spelen. Versla je een club dan krijg je een auto en verdien je hun respect, waarna andere clubs je weer zullen benaderen.

    Je hebt het spel uiteraard uitgespeeld als je alle clubs, toernooien en rondrijdende karakters verslagen hebt. Wat nogal een klus is! In totaal zul je honderden races moeten rijden en dan tellen we niet eens de ‘gewone’ races mee die je in het begin zult racen om wat geld bij elkaar te sprokkelen.

    Afbeelding 12Afbeelding 13Afbeelding 14

    Na het tunen racen

    In het begin zul je met een standaard, ofwel “stock”, auto nog redelijk mee kunnen, maar na een aantal races zal je duidelijk worden dat je toch echt de nodige modificaties nodig hebt om te kunnen blijven winnen. Dan wordt het tijd de garage in te duiken en je machine op verschillende aspecten te verbeteren. Gelukkig is dit redelijk simpel uitgevoerd. Naast dat je voor een aantal auto-onderdelen zelf nieuwe ‘levels’ bij kunt kopen, kun je ook gewoon automatisch alles opwaarderen wat mogelijk is tot het level dat je dan hebt ontgrendeld. Naarmate je snellere auto’s ontgrendeld zullen er ook meer modificatieopties vrij komen die je kunt toepassen. Uiteindelijk zul je van de redelijk langzame ‘stock’ auto een racemonster bouwen waarmee je lang mee kunt spelen in de vele races. Voor de verschillende clubraces heb je echter een specifieke auto nodig. Zo kun je alleen met de club die met exotische auto’s racet meedoen als je ook echt een exotische auto hebt. Hier komen de toernooien weer van pas, waar altijd wel een toepasselijke auto te winnen is die je nodig gaat hebben voor clubraces.
    Het uiterlijk van de auto is ook in de echte ‘tune’ wereld steeds belangrijker. Talloze bedrijven specialiseren zich op het aanleveren van onderdelen die je auto mooier maken. In deze Midnight Club zijn dan ook onmetelijke veel auto-onderdelen en aanpasopties te vinden voor de meer van zestig verschillende auto’s. Naast kleuren, prints en een overdreven assortiment aan wieldoppen is het ook mogelijk bumpers en talloze andere aspecten van je machine te veranderen. De ware aanpasfanaat kan zich uren verliezen in het aanbrengen van kleine stickertjes op de machine, het kiezen van een goede ‘rim’ wieldop, of het uitzoeken van een mooie nummerplaat met persoonlijke tekst.

    Afbeelding 15Afbeelding 16Afbeelding 17

    Dit is uiteraard perfect voor de autofanaat die niet de mogelijkheden heeft om in het echte leven zo veel geld uit te geven aan zijn bak, of überhaupt niet over een stoere auto bezit. Al de prachtig glimmende machines zijn op simpele, doch ietwat intimiderende manier om te toveren tot je droombak. Met echte merk auto-onderdelen en fantasierijke prints. Het is zelfs mogelijk een hydraulisch systeem in te bouwen, die je zelf kunt besturen! Waarna je auto uiteraard op en neer stuitert als een dronken forumlid.

    Ben je wat meer van het feitelijk racen en is dit Sims-achtige aankleden van je pop niet aan jou besteed dan mis je uiteraard wel een groot deel van het spel, maar zijn er genoeg races die je bezig zullen houden. Het racen zelf is razendsnel en met een mooi vervangingseffect heeft Rockstart de illusie van snelheid net even een extra accent gegeven. Overigens hoef je je geen zorgen te maken dat je te maken krijgt met een simulatieracer, want daarvan is hier geen sprake. De jongens bij Rockstar San Diego weten als de beste hoe ze het spel een arcadegevoel mee moeten geven en hoe ze de levels en races het beste in kunnen delen zodat je de snelheid behoudt.

    De races zijn verdeeld in een aantal groepen. Zo heb je de geordende races, waarbij spelers een aantal elkaar opvolgende ‘checkpoints’ moet bereiken en uiteindelijk als eerste het laatste punt moeten bereiken, maar is deze variant er ook ongeordend. In deze laatste kunnen spelers zelf uitzoeken hoe ze de race rijden, maar blijft het doel het zelfde; alle checkpoints aandoen en als eerste de finish bereiken. In sommige gevallen zul je meerdere rondjes rond de checkpoints moeten. Om deze missies wat af te wisselen zijn er ten slotte races op een vast circuit, soms met tegenstanders en soms alleen tegen de tijd.

    De steden zijn uiteraard zo ingedeeld dat de meeste races zo snel en spectaculair mogelijk verlopen. Dit doet Rockstar San Diego door indrukwekkende sprongen te creëren die spelers in korte tijd over half het level transporteren en door breekbare ruiten te maken in bijvoorbeeld winkelcentra of kleine sluiproutes te proppen tussen de gebouwen in. De speler krijgt na een tijdje een gevoel voor de stad en kan op door goed op te letten en door veel races te rijden vaak de snelste routes kiezen. Vaak heeft dit hectische, maar bijzonder snelle en energierijke races tot gevolg. Soms is het zelfs te vergelijken met het beroemde F-Zero of WipeOut, waarin je met duizelingwekkende vaart vrijwel exclusief rechtdoor gaat. In Midnight Club 3 zul je heel wat meer bochten tegenkomen, maar regelmatig heb je een race waar het alleen aankomt op je behendigheid in het ontwijken van aankomend verkeer en zul je zonder het gas los te laten door de stad razen. Pakt een race goed uit en heb je deze snel en zonder al te veel schade doorlopen dan voelt dat behoorlijk goed.

    Nitro, bullet-time en rook

    Om het spel wat unieke dingen mee te geven, naast de snelheid, heeft Rockstar elke autoklasse een extra kracht meegegeven. Zo hebben de ‘tuner’, sportmotoren en exotische auto’s de ‘Zone’ eigenschap. Door schoon te rijden en een meter op te laden krijgt de bestuurder de mogelijkheid deze eigenschap te activeren. In het geval van ‘Zone’ zal de speler tijdelijk vertraagd in de tijd zijn auto kunnen manoeuvreren en zo een mooie bocht kunnen nemen of verkeer kunnen ontwijken. Andere speciale eigenschappen zijn ‘Agro’, waarmee trucks en SUV’s tijdelijk onschendbaar worden en dwars door alle auto’s die ze raken wegbeuken en hebben muscle car’s en choppers de ‘roar’ mogelijkheid, waarmee ze na het activeren kort het verkeer en tegenstanders wegduwen en onbestuurbaar maken. Helaas zijn deze eigenschappen niet online mogelijk, aangezien het moeilijk is jouw scherm te vertragen en die van andere spelers niet.

    Afbeelding 22Afbeelding 23Afbeelding 24

    Ook zul je door het ‘draften’ van andere auto’s, wat inhoudt dat je in hun slipstream gaat rijden, een nitro-boost kunnen verzamelen. Als je deze activeert zul je met verhoogde snelheid naar voren razen. Ook kun je deze nitro’s door het opwaarderen van je auto standaard meekrijgen, maar deze zijn maar enkele keren te gebruiken, waar tegenover de slipstream-nitro altijd te verkrijgen is mits je achter een andere auto zit. Uiteraard moet je deze slim gebruiken op rechte stukken, anders schiet je voorbij je checkpoint in een straat waar je misschien helemaal niet wilt zijn en moet je omdraaien. Overigens is dit met de arcade gameplay van het spel niet zo’n groot probleem. De kunstmatige intelligentie van de tegenstanders en de speelwijze van het spel zijn er op ingesteld dat je vrijwel altijd, mocht je een of twee missers begaan, terug kunt komen en de race kunt winnen. Het zelfde geld ook andersom, als je constant vooraan rijd, dan zullen de tegenstanders minder vergefelijk zijn en kun je de race door een kleine fout aan het einde alsnog verliezen. Wat begrijpelijk behoorlijk frustrerend kan zijn. Over het algemeen ligt de moeilijkheidsgraad echter niet hoog en past deze zich aan het spelniveau van de speler aan, zo zit je nooit lang vast bij een race of toernooi.
    Een slimme vondst van het San Diego team is een oplossing voor het probleem waar Midtown Madness altijd aan leed. Het is moeilijk te zien waar een checkpoint zich precies in de stad bevindt en het is niet altijd praktisch om tijdens de snelle races even je kaart te checken. Daar hebben ze wat op gevonden door de checkpoints, evenals de verschillende races in het algemene ‘cruise’ level, aan te geven met een omhoog stijgende rook. Hierdoor kun je zelfs boven grote gebouwen de rookpluim zien die aangeeft dat een checkpoint zich daarachter bevindt en dat maakt het, naast de pijl die zich aan de zijkant van je scherm bevindt, nog makkelijker om intuïtief het volgende punt te bereiken.

    Afbeelding 32Afbeelding 33Afbeelding 34

    Online je bak pimpen!

    De online modi zijn uiteraard van grote interesse voor diegene die graag aan het uiterlijk van hun bak sleutelen en deze vervolgens aan Jan en alleman willen laten zien. Hiervoor heeft Rockstar San Diego dan ook een hele degelijk Xbox Live ondersteuning ingebouwd in het spel. Naast dat je altijd online bent met de ‘Live Aware’ optie zul je ook een eigen Club samen kunnen stellen waarin je je vrienden uit kunt nodigen. Het equivalent van een clan, maar dan voor Midnight Club 3. Vervolgens kun je met deze club online in verschillende teammodi je kunde testen. Zo kun je capture the flag spelen, waarin jouw team vlaggen moet verzamelen en naar je basis moet brengen, of is het in ‘paint’ de bedoeling dat je checkpoints naar jouw teamkleur verandert, waarna je wint als jouw team een zeker percentage bereikt heeft. Op deze manier is het hartstikke leuk als een club bezig te zijn online. Heb je even geen zin in een dergelijke race en kunnen ook de normale circuit of checkpointraces, geordend of ongeordend, je niet boeien, dan kun je ook een ‘cruise’ starten in een van de drie steden naar keuze, waar je rustig de auto’s van je maten uit kunt checken op de laatste modificaties, of jezelf kunt verliezen in de vele sprongen in de steden en simpelweg rondrijdt terwijl je met elkaar praat. Het werkt allemaal uitstekend en is heerlijk om te spelen. Door de online cruisemodi is het zelfs te begrijpen dat mensen een uurtje in de garage aan hun bak gaan sleutelen om deze vervolgens te showen aan al hun vrienden. Slim hoor!

    Uiteraard zijn al deze speelmodi ook aanwezig split-screen en over system-link en kunnen spelers voor hun off-line speelgenot met de simpel te bedienen race editor hun eigen races in elkaar zetten om te spelen. Ook zijn er in de carrièremodus in elke stad een twaalftal Rockstar logo’s te vinden, die extra stickers voor je auto’s en andere extra’s ontgrendelen.

    Conclusie

    Midnight Club 3: DUB Edition doet eigenlijk vrijwel alles goed. Het enige waar het spel geen enorme indruk achter laat is het gebrek aan afwisseling in de drie Amerikaanse steden (misschien hadden ze niet drie stenen uit één land moeten kiezen?) en op audiovisueel gebied. Ondanks dat de auto’s beschikken over een groot aantal details en prachtig glimmen in de nachtelijke lucht, zie je al snel dat de reflecties eigenlijk van geen kant kloppen en dat sommige auto’s toch wel erg hoekig in elkaar gezet zijn. Ook is het spel tijdens missies waar het regent niet lekker te spelen omdat de framerate daar dramatisch op achteruit gaat. Qua geluid zit het allemaal solide in elkaar, maar missen we toch het diepe geronk van de muscle cars en de specifiek uniek geluiden van de verschillende voertuigen. Ook de soundtrack zal bij menigeen wel in de smaak vallen, maar het is gelukkig mogelijk de na een tijdje eentonige liedjes te vervangen met je eigen geripte muziek. Verder dient gezegd te worden dat naast de ietwat matige visuele presentatie en drie nogal op elkaar lijkende steden de speler ook nog geconfronteerd wordt met een aantal generieke stereotype karakters in de stijl van Midnight Club en er, zo lijkt het, onnodig veel geladen moet worden in het spel, wat tot enkele frustraties kan leiden.

    Op alle andere vlakken is het spel ondanks dat toch heerlijk om te spelen. De snelheid is ongeëvenaard en het spelverloop zit goed in elkaar zodat de speler altijd bezig is, maar nooit gedwongen is om vooruit te gaan als hij iets anders wil doen, zoals het uitdossen van zijn stalen paard. De balans tussen de motoren en de auto’s is goed, en heb je met een snellere motor wel het risico sneller te verongelukken, net als in het echte leven. De ‘physics’ van de auto’s zijn uitstekend en de machines bewegen nog even na en veren mooi in als ze remmen, terwijl ze soms wel snel over de kop gaan en (misschien logisch) niet echt realistisch reageren op botsingen. Wat ons brengt naar het schadesysteem, dat visueel slecht in kleine mate aanwezig is maar wel een kleine praktische implicatie heeft waarbij je auto na het incasseren van te veel schade simpelweg niet meer werkt en je een paar seconde moet wachten voor reparaties. Ook de zogenaamd grootse samenwerking met het magazine DUB, heeft zich beperkt tot een paar uitvoeringen van auto’s die met logo’s van het blad bezaaid zijn, wat misschien maar goed is.

    Afbeelding 42Afbeelding 43Afbeelding 44

    Midnight Club 3: DUB Edition is een razendsnelle arcaderacer die je zonder meer tientallen uren zal amuseren. De solide online ondersteuning maken het spel ook online een waardige tour de force die de oude Midtown Madness 3 titel van Microsoft direct van de troon stoot als zijnde de nieuwe koning der arcade teamracer. Wat ons betreft, zeker in ogenschouwe nemende dat er nog geen nieuw vervolg op Midtown Madness is aangekondigd, is deze titel de geestelijke opvolger van deze klassieke serie en zullen spelers die op zoek zijn naar zo’n ervaring absoluut niet van een koude kermis thuis komen en zich zonder problemen kunnen vinden in de meesterlijk snelle gameplay die deze Rockstar titel zal bieden.

    06-01-2006 om 15:13 geschreven door blou

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cheats
    cheat codes

    MIDNIGHT CLUB 3  dub edition


    Cheat Codes:
    In het main menu, selecteer opties, selecteer dan cheats.

    Password - Effect

    • crosscountry - Alle steden unlocken in arcade mode
    • getheadl - Konijnen oren
    • haveyouseenthisboy - Chroom
    • urbansprawl - Snelle voetgangers/ alle steden in arcade mode
    • trythisathome - Vlammen
    • hyperagro - Verhoog auto massa in arcade mode
    • ontheroad - Geen schade
    • getheadk - Pumpkin hoofd
    • getheadn - skull hoofd
    • getheadm - snowman hoofd
    • dfens - Speciale move Agro
    • Rjnr - Speciale move Roar
    • allin - Speciale move Zone
    • roadtrip - Unlock alle steden
    • getheadj - Gele smile


    Career Mode Unlocks:

    Unlockable - Wat te doen

    • Car Rims Set 1 - Versla Carlos in 3 van de 3 Races in San Diego.
    • Car Rims Set 4 - Versla Lamont in 3 van de 3 Races in Atlanta.
    • Car Rims Set 5 - Versla Roy in 3 van de 3 Races in Detriot.
    • Car Rims Set 6 - Versla Caesar in 3 van de 3 Races in Detriot.
    • Car Rims Set 7 - Versla Caesar voor de 2e keer in 3 van de 3 Races in Detriot.
    • Chopper Rims - Versla Naomi in 3 van de 3 Races in Atlanta.
    • Chopper Vinyls - Versla Spider in 3 van de 3 Races in Detriot.
    • Color Shift Paint - Versla Roy in 4 van de 4 Races in Atlanta.
    • Flame Vinyls - Versla Bishop in 3 van de 3 Races in San Diego.
    • Graphics Vinyls - Versla Roy voor de 2e keer in 3 van de 3 Races in Atlanta.
    • Manufacture Vinyls & Car Rims Set 2 - Versla Vanessa in 3 van de 3 Races in San Diego.
    • Pearlescent Paint - Versla Vanessa voor de 2e keer in 3 van de 3 Races in San Diego.
    • Splash Vinyls - Versla Leo in 3 van de 3 Races in Detriot.
    • Sportbike Rims - Versla Vito in 3 van de 3 Races in Atlanta.
    • Sportbike Vinyls - Versla Kioshi in 3 van de 3 Races in Detriot.
    • Tribal Vinyls & Car Rims Set 3 - Versla Dre in 3 van de 3 Races in Atlanta.
    • Wild Vinyls - Versla Cheng in 3 van de 3 Races in Atlanta.

     
         
    midnight club 2  

  • All modes

    At the main menu, highlight "Options Mode". Press Down, then press Left or Right until "Option: Cheat Codes" is highlighted. Press X. Then, enter "dextran" as a case-sensitive code to unlock all modes.

  • All cars

    At the main menu, highlight "Options Mode". Press Down, then press Left or Right until "Option: Cheat Codes" is highlighted. Press X. Then, enter "theCollector" or "nimbuk" as a case-sensitive code to unlock all cars in arcade mode.

  • All locations

    At the main menu, highlight "Options Mode". Press Down, then press Left or Right until "Option: Cheat Codes" is highlighted. Press X. Then, enter "pennyThug" as a case-sensitive code to unlock all locations in arcade mode.

  • All locations and cars

    At the main menu, highlight "Options Mode". Press Down, then press Left or Right until "Option: Cheat Codes" is highlighted. Press X. Then, enter "rimbuk" as a case-sensitive code to unlock all locations and cars in arcade mode.

  • Infinite nitrous

    At the main menu, highlight "Options Mode". Press Down, then press Left or Right until "Option: Cheat Codes" is highlighted. Press X. Then, enter "greenLantern" as a case-sensitive code to get unlimited nitrous boosters in arcade mode. Note: This also adds nitrous to motorcycles.

  • No damage

    At the main menu, highlight "Options Mode". Press Down, then press Left or Right until "Option: Cheat Codes" is highlighted. Press X. Then, enter "gladiator" as a case-sensitive code to become immune to most damage in arcade mode. Note: If you burnout, there will be damage on your damage meter. However, if you hit something at a high speed you will not see or get damage from that impact.

  • Guns and rockets

    At the main menu, highlight "Options Mode". Press Down, then press Left or Right until "Option: Cheat Codes" is highlighted. Press X. Then, enter "savethekids" as a case-sensitive code. Play in arcade mode, then press L3 and R3 to fire.

  • Guns, rockets, nitrous, and no damage

    At the main menu, highlight "Options Mode". Press Down, then press Left or Right until "Option: Cheat Codes" is highlighted. Press X. Then, enter "immortal" as a case-sensitive code. Play in arcade mode, then press L3 and R3 to fire.

  • Enhanced in-air control

    At the main menu, highlight "Options Mode". Press Down, then press Left or Right until "Option: Cheat Codes" is highlighted. Press X. Then, enter "carcrobatics" as a case-sensitive code. Note: This is not unlockable.

  • Adjust game difficulty

    At the main menu, highlight "Options Mode". Press Down, then press Left or Right until "Option: Cheat Codes" is highlighted. Press X. Then, enter one of the following case-sensitive codes to select a difficulty setting; "howhardcanitbe0" is the easiest setting, and "howhardcanitbe9" is the most difficult.

      howhardcanitbe0
      howhardcanitbe1
      howhardcanitbe2
      howhardcanitbe3
      howhardcanitbe4
      howhardcanitbe5
      howhardcanitbe6
      howhardcanitbe7
      howhardcanitbe8
      howhardcanitbe9

  • Alternate introduction sequence

    When you start a race and the street light appears, hold R2 until the race starts. Then, restart the race and you will get a different introduction view.

  • Motorcycle

    Defeat five motorcycles in a long race to unlock the motorcycle.

  • Los Angeles police car

    Win all the circuit races in Los Angeles in arcade mode to unlock the Los Angeles police car.

  • Paris police car

    Win all the circuit races in Paris in arcade mode to unlock the Paris police car.

  • Tokyo police car

    Win all the circuit races in Tokyo in arcade mode to unlock the Tokyo police car.

  • SLFA50X

    Win all the races in Los Angeles, Paris, and Tokyo in arcade mode to unlock the SLFA50X. It is the fastest car in the game and can hit 250 mph with no boost. You can only use it in arcade mode.

  • Quick start

    At the starting line when the countdown begins, hold R1 to peel out, and then move back and forth to sway the car. This will move you forward slightly, and will give you a better starting position.

  • Boost

    The Veloci and SLF450x vehicles have a boost option. Once you go over 60 mph, hold R1 to get a speed boost. Note: Handling will get difficult when this is done; using it on a straightaway may work best. Also, when riding the Cohete (motorcycle) and accelerating, briefly hold L1 to pop a wheelie. This will give you more acceleration/speed. Additionally with any car, after you start to accelerate hold R1 and it will speed up your car.

  • Easy turning with motorcycles

    While driving, hold L2 and use the Analog-stick to make any type of turn. On straightaways, hold Up to duck down to prevent drag.

  • Zoom on min-map

    Press Down/Left or Down/Right to zoom in and out of the mini-map at the bottom left corner.

  • Rarely fall off bike

    Enable the "No damage" code. When riding a motorcycle, the only way you can fall off is when you go too far back on a wheelie.

  • Easy wheelies

    Get a motorcycle and do a wheelie for at least three seconds. Then, pull back all the way on the Analog-stick. If done correctly, you will be perfectly balanced.

  • Graffiti

    Look at some of the graffiti on the walls in Los Angeles to find some interesting things. Near a wall by the airport is graffiti that says "Vice City", referring to the fact that Rockstar made both Midnight Club 2 and Grand Theft Auto: Vice City. There is also saw a wall that had "Rockstar" on it.

  • Fly into the air

    Enable the "Guns and rockets" and "No damage" codes. Enter arcade mode and select "Cruise". During the game, drive up to a wall and press R3 to fire a rocket. You will fly into the air.

  • Blow people away

    Drive up to a person on the sidewalk, without running them over. When they walk across the front of your car and are close, press L3 to fire your machine gun.

  • Flip the finger

    Choose the motorcycle and go into any mode. Remain idle without moving. After about thirty seconds, the man on the bike will turn around and flip the finger.

  • Portapotty rocket

    Enable the "Guns and rockets" code. Go to the construction site and find a portapotty. Fire a rocket directly at it. It will fly up, and after three seconds it will come back down as it was before.

  • Nitrous continues firing out of the car after restarting

    Start an arcade or career mode race. At the beginning or any time during the race, press R2 (Nitrous). Immediately restart the race and your car will still be firing out the nitrous.

  • Motorcycle drives itself

    Enable the "Guns and rockets" code. Select the motorcycle, if available. When you are about to begin a race, start to burn out. Shift yourself towards another racer while still burning out by using the Left Analog-stick. Press R3 to fire a missile at an opponent. You should both explode. However when you recover, your bike will be riding on its own. Note: Your damage meter will be very high; if you crash and recover, your driver will be back.



  • 06-01-2006 om 15:12 geschreven door blou

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (25 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.griezel
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.griezel & funny
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
                                                                                                                                                                  

                          

              
       
       
       
       
       
       
       
       
       
                       
       
       
       

    06-01-2006 om 15:11 geschreven door blou

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (22 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.funny
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bewegende prenten
    A:
    aanstekers
    alien
    apparaten
    auto 's

    B:
    baby 's
    back
    ballen
    bloemen

    C:
    cartoons
    cartoons2
    cijfers
    computers

    D:
    dieren
    dieren2
    digimon
    dinosaurus(new)
    dragonball Z
    draken
    drinken

    E:
    elfjes
    email
    email2
    email3
    engelen
    eten

    F:
    fakkels
    fruit

    G:
    gastenboek
    geld
    golfen
    griezels(new)

    H:
    handen
    hartjes
    helicopters
    home
    honden
    horror
    hot

    K:
    kerstmis
    kippen
    krokodillen
    kikkers

    L:
    letters
    liefde
    leeuwen

    M:
    machines
    mensen
    monsters
    motors
    muizen

    N:
    new

    O:
    overige
    ontploffingen
    onder water
    ogen

    P
    pokemon
    paarden
    pijlen
    planten
    paddenstoelen

    R:
    reptielen

    S:
    sigaretten
    skeletten
    slangen
    smile 's
    smurfen
    spoken
    spray(new)
    strepen

    T:
    tijgers

    U:
    updated
    ufo
    under construction

    V:
    valentijn
    vissen
    vliegtuigen
    vlinders
    vingers
    voeten(new)
    vogels
    vuur
    vuurwerk

    W:
    wapens
    welkom
    wereldbollen
    winnie de pooh
    wolven(new)

    06-01-2006 om 15:09 geschreven door blou

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.beroemdheden
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zangers


    [IMG] Alizee 01.jpg           02-Feb-2003 13:16    85k 
    [IMG] Alizee 02.jpg           02-Feb-2003 13:16    76k 
    [IMG] Alyssa Milano 01.jpg    02-Feb-2003 13:07    51k 
    [IMG] Alyssa milano 06.JPG    11-Feb-2003 14:34    45k 
    [IMG] Alyssa milano 07.jpg    11-Feb-2003 14:34    99k 
    [IMG] Alyssa milano 08.JPG    11-Feb-2003 14:34    56k 
    [IMG] Alyssa milano 09.JPG    11-Feb-2003 14:34    85k 
    [IMG] Alyssa milano 10.JPG    11-Feb-2003 14:35    85k 
    [IMG] Alyssa milano 11.JPG    11-Feb-2003 14:35   104k 
    [IMG] Alyssa milano 12.JPG    11-Feb-2003 14:35    95k 
    [IMG] Anna Kournikova 01.JPG  02-Feb-2003 13:10    46k 
    [IMG] Anna Kournikova 04.JPG  21-Feb-2003 17:44    96k 
    [IMG] Audrey tautou 01.jpg    02-Feb-2003 13:16    39k 
    [IMG] Avril Lavigne 06.JPG    11-Mar-2003 11:34    60k 
    [IMG] Avril lavigne 02.jpg    02-Feb-2003 13:17    48k 
    [IMG] Avril lavigne 03.jpg    02-Feb-2003 13:17   125k 
    [IMG] Avril lavigne 04.jpg    02-Feb-2003 13:17   137k 
    [IMG] Avril lavigne 05.jpg    02-Feb-2003 13:17   128k 
    [IMG] B.Spears 01.JPG         19-Feb-2003 10:24   119k 
    [IMG] B.Spears 02.JPG         02-Feb-2003 13:07    52k 
    [IMG] B.Spears 03.JPG         02-Feb-2003 13:09    26k 
    [IMG] B.Spears 04.jpg         02-Feb-2003 13:07   128k 
    [IMG] Britney spears 05.jpg   02-Feb-2003 13:20    40k 
    [IMG] Britney spears 06.jpg   02-Feb-2003 13:20    30k 
    [IMG] Britney spears 07.jpg   02-Feb-2003 13:21    63k 
    [IMG] Britney spears 08.jpg   02-Feb-2003 13:21    72k 
    [IMG] Cameron Diaz 01.jpg     02-Feb-2003 13:07   100k 
    [IMG] Catherine Zeta-Jones..> 02-Feb-2003 13:19   123k 
    [IMG] Catherine Zeta-Jones..> 02-Feb-2003 13:19   101k 
    [IMG] Cecilia Cara 02.jpg     02-Feb-2003 13:17    57k 
    [IMG] Christina Aguilera 0..> 02-Feb-2003 13:21   165k 
    [IMG] Christina Aguilera 0..> 02-Feb-2003 13:21    56k 
    [IMG] Christina Ricci 01.JPG  21-Feb-2003 17:44    53k 
    [IMG] Denise Richards 01.jpg  02-Feb-2003 13:09    45k 
    [IMG] Denise Richards 10.JPG  21-Feb-2003 17:45    47k 
    [IMG] Elle McPherson 04.jpg   11-Feb-2003 14:35    52k 
    [IMG] Emma sjoberg 01.jpg     02-Feb-2003 13:19    39k 
    [IMG] Eve angeli 01.jpg       02-Feb-2003 13:16   162k 
    [IMG] Eve angeli 02.jpg       02-Feb-2003 13:16   156k 
    [IMG] Jennifer Lopez 01.jpg   02-Feb-2003 13:11   137k 
    [IMG] Julia roberts 01.jpg    02-Feb-2003 13:17    48k 
    [IMG] Kate Beckinsale 01.jpg  02-Feb-2003 13:21    48k 
    [IMG] Katherine Heigl 01.jpg  02-Feb-2003 13:22    81k 
    [IMG] Katherine Heigl 02.jpg  02-Feb-2003 13:22   107k 
    [IMG] Katie Holmes 05.JPG     11-Mar-2003 11:34    69k 
    [IMG] Kirsten Dunst 01.jpg    02-Feb-2003 13:10    98k 
    [IMG] Kirsten Dunst 02.jpg    02-Feb-2003 13:08   107k 
    [IMG] Kirsten Dunst 04.jpg    04-Feb-2003 15:55    83k 
    [IMG] Kirsten Dunst 05.jpg    04-Feb-2003 15:57    87k 
    [IMG] Kirsten Dunst 06.JPG    21-Feb-2003 17:45    65k 
    [IMG] Kirsten Dunst 07.JPG    21-Feb-2003 17:45    68k 
    [IMG] Kirsten dunst 03.jpg    04-Feb-2003 15:55   115k 
    [IMG] Lorie 04.JPG 02-Feb-2003 13:07 103k
    [IMG] Mariah carey 01.jpg     02-Feb-2003 13:11    52k 
    [IMG] Mylene Farmer 01.jpg    02-Feb-2003 13:11    69k 
    [IMG] Nathalie Portman 01.jpg 02-Feb-2003 13:08    60k 
    [IMG] Nathalie portman 02.jpg 02-Feb-2003 13:22   119k 
    [IMG] Nathalie portman 03.jpg 02-Feb-2003 13:22    85k 
    [IMG] Nicole Kidman 01.jpg    02-Feb-2003 13:11    39k 
    [IMG] Ophelie winter 02.jpg   02-Feb-2003 13:17   169k 
    [IMG] Ophelie winter 03.JPG   02-Feb-2003 13:17   113k 
    [IMG] Pink 01.jpg             02-Feb-2003 13:22    84k 
    [IMG] Pink 02.JPG             02-Feb-2003 13:22   112k 
    [IMG] Pink 03.JPG             02-Feb-2003 13:22    52k 
    [IMG] Sarah michelle Gella..> 02-Feb-2003 13:09   141k 
    [IMG] Shakira 01.jpg          02-Feb-2003 13:09    93k 
    [IMG] Shakira 03.jpg          02-Feb-2003 13:20   134k 
    [IMG] Shakira 05.jpg          11-Mar-2003 11:34    99k 
    [IMG] Shannen Doherty 01.jpg  02-Feb-2003 13:20   105k 
    [IMG] Tatu 02.jpg             02-Feb-2003 13:19   127k 
    [IMG] Tatu 04.jpg             02-Feb-2003 13:23   148k 
    [IMG] Tatu 07.jpg             11-Mar-2003 11:36    74k 
    [   ] Thumbs.db               02-Feb-2003 13:10   639k 
    [IMG] Tyra Banks 01.jpg       02-Feb-2003 13:09   120k 
    [IMG] Vanessa Carlton 01.jpg  02-Feb-2003 13:23    39k 
    [IMG] Vanessa Carlton 02.jpg  02-Feb-2003 13:23    54k 
    [IMG] Vanessa demouy 01.jpg   11-Feb-2003 14:35    56k 
    [IMG] Vanessa demouy 02.jpg   11-Feb-2003 14:35    45k 
    [IMG] adriana karembeu 01.jpg 18-Feb-2003 12:57    68k 
    [IMG] adriana karembeu 02.jpg 18-Feb-2003 12:57   116k 
    [IMG] adriana karembeu 03.jpg 18-Feb-2003 12:57   114k 
    [IMG] adriana karembeu 04.jpg 18-Feb-2003 12:57   105k 
    [IMG] adriana karembeu 05.jpg 18-Feb-2003 12:57    40k 
    [IMG] adriana karembeu 06.jpg 18-Feb-2003 12:57    44k 
    [IMG] alicia silverstone 0..> 02-Feb-2003 13:08   103k 
    [IMG] alicia silverstone 0..> 02-Feb-2003 13:10    78k 
    [IMG] alicia silverstone 0..> 18-Feb-2003 12:57    64k 
    [IMG] alicia silverstone 0..> 18-Feb-2003 12:58    57k 
    [IMG] alicia silverstone 0..> 18-Feb-2003 12:58    49k 
    [IMG] alicia silverstone 0..> 18-Feb-2003 12:58    96k 
    [IMG] alyssa milano 02.jpg    02-Feb-2003 13:15    39k 
    [IMG] alyssa milano 03.jpg    02-Feb-2003 13:08   131k 
    [IMG] alyssa milano 04.jpg    02-Feb-2003 13:17   105k 
    [IMG] alyssa milano 05.jpg    02-Feb-2003 13:20    63k 
    [IMG] angelina jolie 01.jpg   02-Feb-2003 13:11    78k 
    [IMG] angelina jolie 02.jpg   02-Feb-2003 13:11   102k 
    [IMG] angelina jolie 03.jpg   02-Feb-2003 13:15    96k 
    [IMG] anna kournikova 02.jpg  02-Feb-2003 13:11    69k 
    [IMG] anna kournikova 03.JPG  18-Feb-2003 15:15    53k 
    [IMG] atomic kitten 01.jpg    02-Feb-2003 13:20    64k 
    [IMG] atomic kitten 02.jpg    02-Feb-2003 13:20    77k 
    [IMG] atomic kitten 03.jpg    02-Feb-2003 13:20    78k 
    [IMG] atomic kitten 04.JPG    02-Feb-2003 13:20    99k 
    [IMG] avril lavigne 01.jpg    02-Feb-2003 13:10   130k 
    [IMG] britney spears 09.jpg   18-Feb-2003 12:58   104k 
    [IMG] britney spears 10.jpg   18-Feb-2003 12:58   172k 
    [IMG] britney spears 11.jpg   18-Feb-2003 12:58    79k 
    [IMG] britney spears 12.jpg   18-Feb-2003 12:58    58k 
    [IMG] britney spears 13.jpg   18-Feb-2003 12:59   114k 
    [IMG] britney spears 14.jpg   18-Feb-2003 12:59   107k 
    [IMG] cameron diaz 02.jpg 02-Feb-2003 13:15 51k
    [IMG] cameron diaz 03.jpg     02-Feb-2003 13:11    73k 
    [IMG] cameron diaz 04.jpg     18-Feb-2003 12:59    68k 
    [IMG] cameron diaz 05.jpg     18-Feb-2003 12:59    50k 
    [IMG] cameron diaz 06.jpg     18-Feb-2003 12:59    72k 
    [IMG] caprice bourret 01.jpg  18-Feb-2003 12:59    85k 
    [IMG] caprice bourret 02.jpg  18-Feb-2003 12:59    67k 
    [IMG] caprice bourret 03.jpg  18-Feb-2003 12:59   143k 
    [IMG] caprice bourret 04.jpg  18-Feb-2003 12:59    97k 
    [IMG] caprice bourret 05.jpg  18-Feb-2003 12:59    76k 
    [IMG] carla bruni 01.jpg 07-Feb-2003 14:07 68k
    [IMG] catherine zeta-jones..> 02-Feb-2003 13:14    96k 
    [IMG] catherine zeta-jones..> 02-Feb-2003 13:19   122k 
    [IMG] charlize theron 01.jpg  02-Feb-2003 13:15    51k 
    [IMG] christina aguilera 0..> 02-Feb-2003 13:14    52k 
    [IMG] christina aguilera 0..> 02-Feb-2003 13:21   138k 
    [IMG] christina aguilera 0..> 02-Feb-2003 13:21    89k 
    [IMG] christina aguilera 0..> 18-Feb-2003 12:59    90k 
    [IMG] christina aguilera 0..> 18-Feb-2003 13:00    91k 
    [IMG] courteney cox 01.jpg    02-Feb-2003 13:15    60k 
    [IMG] courteney cox 02.jpg    13-Feb-2003 13:36    80k 
    [IMG] denise richards 02.jpg  02-Feb-2003 13:12    40k 
    [IMG] denise richards 03.jpg  02-Feb-2003 13:12    69k 
    [IMG] denise richards 04.jpg  18-Feb-2003 13:00    63k 
    [IMG] denise richards 05.jpg  02-Feb-2003 13:12    66k 
    [IMG] denise richards 06.jpg  02-Feb-2003 13:14    78k 
    [IMG] denise richards 07.jpg  18-Feb-2003 13:00    72k 
    [IMG] denise richards 08.jpg  18-Feb-2003 13:00    67k 
    [IMG] denise richards 09.jpg  18-Feb-2003 13:00    45k 
    [IMG] destinys child 01.jpg   02-Feb-2003 13:21   139k 
    [IMG] destinys child 02.jpg   02-Feb-2003 13:21   124k 
    [IMG] drew barrymore 01.jpg   02-Feb-2003 13:15    56k 
    [IMG] elisha Cuthbert 01.JPG  07-Feb-2003 14:07    56k 
    [IMG] elisha Cuthbert 02.jpg  07-Feb-2003 14:07   101k 
    [IMG] elizabeth hurley 01.jpg 02-Feb-2003 13:15    60k 
    [IMG] elle mcpherson 01.jpg   07-Feb-2003 14:07   132k 
    [IMG] elle mcpherson 02.jpg   07-Feb-2003 14:07   106k 
    [IMG] elle mcpherson 03.jpg   07-Feb-2003 14:08   217k 
    [IMG] emma sjoberg 02.jpg     04-Feb-2003 15:57   136k 
    [IMG] gwyneth paltrow 01.jpg  02-Feb-2003 13:10    74k 
    [IMG] halle berry 01.jpg      02-Feb-2003 13:10    79k 
    [IMG] halle berry 02.jpg      13-Feb-2003 13:36    84k 
    [IMG] inna zobova 01.jpg      13-Feb-2003 13:36   129k 
    [IMG] jennifer aniston 01.jpg 02-Feb-2003 13:10   100k 
    [IMG] jennifer aniston 02.jpg 02-Feb-2003 13:12    90k 
    [IMG] jennifer aniston 03.jpg 18-Feb-2003 13:00   103k 
    [IMG] jennifer aniston 04.jpg 18-Feb-2003 13:00   118k 
    [IMG] jennifer aniston 05.jpg 18-Feb-2003 13:00    46k 
    [IMG] jennifer aniston 06.jpg 18-Feb-2003 13:00    43k 
    [IMG] jennifer lopez 02.jpg   02-Feb-2003 13:10    86k 
    [IMG] jennifer lopez 03.jpg   02-Feb-2003 13:12    76k 
    [IMG] jennifer lopez 04.jpg   02-Feb-2003 13:12    72k 
    [IMG] jennifer lopez 05.jpg   18-Feb-2003 13:00    53k 
    [IMG] jennifer lopez 06.jpg   18-Feb-2003 13:00    42k 
    [IMG] jennifer lopez 07.jpg   18-Feb-2003 13:00    92k 
    [IMG] jennifer love hewitt..> 02-Feb-2003 13:19    65k 
    [IMG] jennifer love hewitt..> 02-Feb-2003 13:19   105k 
    [IMG] jennifer love hewitt..> 02-Feb-2003 13:19    53k 
    [IMG] jennifer love hewitt..> 18-Feb-2003 13:01    59k 
    [IMG] jennifer love hewitt..> 18-Feb-2003 13:01    67k 
    [IMG] jennifer love hewitt..> 18-Feb-2003 13:01    67k 
    [IMG] jennifer love hewitt..> 18-Feb-2003 13:01    70k 
    [IMG] kate winslet 01.jpg     02-Feb-2003 13:15    65k 
    [IMG] katherine heigl 03.jpg  02-Feb-2003 13:22    39k 
    [IMG] katherine heigl 04.JPG  02-Feb-2003 13:22    81k 
    [IMG] katie holmes 01.jpg     02-Feb-2003 13:08    49k 
    [IMG] katie holmes 02.jpg     02-Feb-2003 13:08   120k 
    [IMG] katie holmes 03.jpg     02-Feb-2003 13:08   103k 
    [IMG] katie holmes 04.jpg     02-Feb-2003 13:15   115k 
    [IMG] laetitia casta 01.jpg   02-Feb-2003 13:12    78k 
    [IMG] laetitia casta 02.jpg   02-Feb-2003 13:12   109k 
    [IMG] laetitia casta 03.jpg   02-Feb-2003 13:12    71k 
    [IMG] laetitia casta 04.jpg   02-Feb-2003 13:13    99k 
    [IMG] laetitia casta 05.jpg   02-Feb-2003 13:12    65k 
    [IMG] laetitia casta 06.jpg   02-Feb-2003 13:12    79k 
    [IMG] laetitia casta 07.jpg   18-Feb-2003 13:01   114k 
    [IMG] laetitia casta 08.jpg   18-Feb-2003 13:01   116k 
    [IMG] laetitia casta 09.jpg   18-Feb-2003 13:01    53k 
    [IMG] laetitia casta 10.jpg   18-Feb-2003 13:01   129k 
    [IMG] liv tyler 01.JPG        02-Feb-2003 13:08   108k 
    [IMG] liv tyler 02.jpg        02-Feb-2003 13:13    67k 
    [IMG] livTyler 03.jpg 02-Feb-2003 13:19 233k 
    [IMG] lorie 01.jpg            02-Feb-2003 13:18   340k 
    [IMG] lorie 02.jpg            02-Feb-2003 13:15   116k 
    [IMG] lorie 03.jpg            02-Feb-2003 13:07    99k 
    [IMG] mariah carey 02.jpg     02-Feb-2003 13:13    89k 
    [IMG] mariah carey 03.jpg     02-Feb-2003 13:13    92k 
    [IMG] mena suvari 01.jpg      02-Feb-2003 13:18   129k 
    [IMG] mena suvari 02.jpg      02-Feb-2003 13:18   117k 
    [IMG] michelle williams 01..> 02-Feb-2003 13:08    90k 
    [IMG] michelle williams 02..> 02-Feb-2003 13:11    80k 
    [IMG] milla jovovich 01.jpg   02-Feb-2003 13:15    51k 
    [IMG] monica bellucci 01.jpg  02-Feb-2003 13:13   100k 
    [IMG] monica bellucci 02.jpg  02-Feb-2003 13:13    95k 
    [IMG] monica bellucci 03.jpg  02-Feb-2003 13:13    92k 
    [IMG] monica bellucci 04.jpg  02-Feb-2003 13:13    97k 
    [IMG] nathalie imbruglia 0..> 18-Feb-2003 13:01    79k 
    [IMG] nathalie imbruglia 0..> 18-Feb-2003 13:01    86k 
    [IMG] neve campbell 01.jpg    02-Feb-2003 13:07    53k 
    [IMG] neve campbell 02.jpg    02-Feb-2003 13:13    79k 
    [IMG] neve campbell 03.jpg    02-Feb-2003 13:13    63k 
    [IMG] nicole kidman 02.jpg    13-Feb-2003 13:36    58k 
    [IMG] ophelie winter 01.jpg   02-Feb-2003 13:16   118k 
    [IMG] reese witherspoon 01..> 02-Feb-2003 13:11    46k 
    [IMG] reese witherspoon 02..> 02-Feb-2003 13:20   197k 
    [IMG] renee zellweger 01.jpg  02-Feb-2003 13:18   175k 
    [IMG] renee zellweger 02.jpg  02-Feb-2003 13:18   116k 
    [IMG] sandra bullock 01.jpg   13-Feb-2003 13:36    68k 
    [IMG] sandra bullock 02.jpg   18-Feb-2003 13:01    54k 
    [IMG] sandra bullock 03.jpg   18-Feb-2003 13:02    92k 
    [IMG] sandra bullock 04.jpg   18-Feb-2003 13:02    97k 
    [IMG] sarah michelle gella..> 02-Feb-2003 13:14    57k 
    [IMG] sarah michelle gella..> 02-Feb-2003 13:14   180k 
    [IMG] sarah michelle gella..> 02-Feb-2003 13:14    56k 
    [IMG] sarah michelle gella..> 02-Feb-2003 13:14   102k 
    [IMG] sarah michelle gella..> 02-Feb-2003 13:14    42k 
    [IMG] sarah michelle gella..> 02-Feb-2003 13:14   164k 
    [IMG] shakira 02.jpg          02-Feb-2003 13:15    91k 
    [IMG] shakira 04.jpg          02-Feb-2003 13:23    87k 
    [IMG] sophie marceau 01.jpg   02-Feb-2003 13:10    55k 
    [IMG] sophie marceau 02.jpg   02-Feb-2003 13:14    76k 
    [IMG] sophie marceau 03.jpg   02-Feb-2003 13:14    48k 
    [IMG] tatu 03.jpg 02-Feb-2003 13:22 121k
    [IMG] tatu 05.jpg             02-Feb-2003 13:23   196k 
    [IMG] tatu 06.JPG             02-Feb-2003 13:23    65k 
    [IMG] tatu.jpg                02-Feb-2003 13:18    52k 
    [IMG] tiffani amber thiess..> 07-Feb-2003 14:08   105k 
    [IMG] tyra banks 02.jpg       02-Feb-2003 13:11   100k 
    [IMG] tyra banks 03.jpg       02-Feb-2003 13:11    94k 
    [IMG] virginie ledoyen 01.jpg 02-Feb-2003 13:16   131k 
    [IMG] virginie ledoyen 02.jpg 02-Feb-2003 13:16   125k 



    21-11-2005 om 13:26 geschreven door blou  

    06-01-2006 om 15:08 geschreven door blou

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (18 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Midnight Club 3: DUB Edition review

    Een vijftal jaren geleden was deze reviewer nog een ongegeneerde PC gamer, die met de neus in de lucht straal voorbij consoles liep. In die tijden was het naast de nodige shooters, Diablo en natuurlijk Heroes of Might and Magic vooral Midtown Madness die de tijd draagbaar maakte. Inmiddels hebben we al één incarnatie van de Midtown Madness serie op de Xbox mogen ontvangen. Of er in de toekomst meerdere aankomen, is nog niet bekend. Geen nood, want de jongens die de originele Midtown Madness titels in elkaar draaide, Angels Studio’s, zijn al enkele jaren actief als Rockstar San Diego met de Midnight Club franchise. Onlangs hebben ze zelf een derde deel uit die arcade raceserie uit hun spreekwoordelijke baarmoeder geperst, die wij nu voor jullie zullen bespreken; Midnight Club 3: DUB Edition.


    Als je een racetitel koopt ontkom je er niet meer aan. De rappende mannen en vrouwen en de in de nevel der nachten gehulde straten waar fel gekleurde neonlichten weerkaatsen op de natte straatsteentjes. Het begon allemaal met Midnight Club en Midnight Club 2, waar Rockstar de ‘ondergrondse’ autoscène mee probeerde op de kaart te zetten in spellenland. Midnight Club 2 was echter een spel met vele fouten en dat was dan ook maar matig succesvol. Pas toen de ondergrondse ‘tuner’ wereld ook in de media de aandacht kreeg en Electronic Arts met Need for Speed: Underground op de proppen kwam was de spellenwereld in één klap verkocht. Sindsdien zijn er talloze racetitels uitgekomen die inspelen op deze auto ‘tune’ rage die jonge heren van 18 tot diep in de latere jaren des levens in de greep heeft, ook in Nederland.

    De weledele reviewer in kwestie heeft het niet zo op zijn auto. Sterker nog, hij bezit er niet eens eentje, noch betreedt hij de natuurvernietigende, stinkende, ronkende doodskisten op wielen met veel plezier. Ondanks dat gaat een racespel er wel in. Zeker eentje van de originele makers van Midtown Madness! Langzaam maar zeker zag zelfs hij in waarom die jongelui zich zo bezig houden met het optutten van hun brombak.

    Flitsend en snel

    Midnight Club 3: DUB Edition speelt zich af in drie Amerikaanse steden, in volgorde; San Diego, Atlantis en Detroit. Nu kunnen we je gelijk vertellen dat de drie steden eigenlijk niet zo heel erg veel met elkaar verschillen en maar van middelmatige grootte zijn. Ondanks dat zitten ze heel slim in elkaar, wat voor interessante races zorgt. Het spel bevat een aantal speelmodi. Ten eerste is er de carrièremodus, eigenlijk de hoofdmodus uit het spel en de meeste plezierige om je tijd in door te brengen. Daarnaast is er een arcademodus, zijn er de netwerk opties, waaronder Xbox Live en kun je een auto aanpassen en opslaan in de garage, of een eigen race in elkaar sleutelen met de ‘race editor’.

    In de carrièremodus ben je een beginnende autoracer die met zijn eerste 20.000 dollar een auto moet aanschaffen. Hierna heb je niet veel meer over en kan de echte ‘tuner’ zijn machine nog niet schapen in zijn evenbeeld. Het is dan ook zaak in het levendige San Diego, later Atlanta en Detroit, te zoeken voor races, wat makkelijk zat gaat aangezien de kerel van de garage wel een paar locaties weet waar je je kunsten kunt vertonen en een paar uitnodigingen regelt voor je. Hierna wordt je los gelaten in de stad, waarin je vrijelijk kunt rondrijden totdat je een race tegenkomt die je zint. Dit principe is ook te vinden in Midnight Club 2 en uiteraard Need for Speed Underground 2. Als dat allemaal te intimiderend klinkt kun je met een druk op de select knop een overzicht van de stad krijgen en de races die beschikbaar zijn op een rijtje zien. Kleine zwarte knopjes op de kaart, tijdens het rijden aangegeven met rode rook, zijn normale eenmalige races die je wat geld op kunnen leveren. Gele bekers op de kaart, tijdens het rijden in de stad gele rookpluimen, zijn toernooien waar de speler in een marathon van races moet rijden en uiteindelijk, mits gewonnen, een mooie som geld en nieuwe auto in de wacht sleept.

    Ook zijn er vierkantjes te zien die rondrijdende racers vertegenwoordigen die je uitgedaagd hebben. Versla je deze in een drietal races dan krijg je een uitnodiging voor een zogenaamde ‘club’ race. Deze zijn op de kaart aangegeven met een ster en in de spelwereld met groene rook. Voor elke auto (en motor) klasse die in het spel te vinden is, bijvoorbeeld; exotische auto’s (Porsche’s en Lamborghini’s), ‘tuner’ auto’s (Nissan Skyline’s en Dodge SRT4’s), Luxe Sedan’s, Sportbikes, ‘Choppers’, SUV’s en Muscle Car’s bestaat er een club. Deze hebben uiteraard hippe namen zoals ‘The Unbetable Racers’ en verlenen je alleen recht op races als je de karakters die ze op je afsturen verslaat. Om een totale club af te werken moet je drie maal een racer verslaan, waarna je alle 16 de clubmissies kunt spelen. Versla je een club dan krijg je een auto en verdien je hun respect, waarna andere clubs je weer zullen benaderen.

    Je hebt het spel uiteraard uitgespeeld als je alle clubs, toernooien en rondrijdende karakters verslagen hebt. Wat nogal een klus is! In totaal zul je honderden races moeten rijden en dan tellen we niet eens de ‘gewone’ races mee die je in het begin zult racen om wat geld bij elkaar te sprokkelen.

    Afbeelding 12Afbeelding 13Afbeelding 14

    Na het tunen racen

    In het begin zul je met een standaard, ofwel “stock”, auto nog redelijk mee kunnen, maar na een aantal races zal je duidelijk worden dat je toch echt de nodige modificaties nodig hebt om te kunnen blijven winnen. Dan wordt het tijd de garage in te duiken en je machine op verschillende aspecten te verbeteren. Gelukkig is dit redelijk simpel uitgevoerd. Naast dat je voor een aantal auto-onderdelen zelf nieuwe ‘levels’ bij kunt kopen, kun je ook gewoon automatisch alles opwaarderen wat mogelijk is tot het level dat je dan hebt ontgrendeld. Naarmate je snellere auto’s ontgrendeld zullen er ook meer modificatieopties vrij komen die je kunt toepassen. Uiteindelijk zul je van de redelijk langzame ‘stock’ auto een racemonster bouwen waarmee je lang mee kunt spelen in de vele races. Voor de verschillende clubraces heb je echter een specifieke auto nodig. Zo kun je alleen met de club die met exotische auto’s racet meedoen als je ook echt een exotische auto hebt. Hier komen de toernooien weer van pas, waar altijd wel een toepasselijke auto te winnen is die je nodig gaat hebben voor clubraces.
    Het uiterlijk van de auto is ook in de echte ‘tune’ wereld steeds belangrijker. Talloze bedrijven specialiseren zich op het aanleveren van onderdelen die je auto mooier maken. In deze Midnight Club zijn dan ook onmetelijke veel auto-onderdelen en aanpasopties te vinden voor de meer van zestig verschillende auto’s. Naast kleuren, prints en een overdreven assortiment aan wieldoppen is het ook mogelijk bumpers en talloze andere aspecten van je machine te veranderen. De ware aanpasfanaat kan zich uren verliezen in het aanbrengen van kleine stickertjes op de machine, het kiezen van een goede ‘rim’ wieldop, of het uitzoeken van een mooie nummerplaat met persoonlijke tekst.

    Afbeelding 15Afbeelding 16Afbeelding 17

    Dit is uiteraard perfect voor de autofanaat die niet de mogelijkheden heeft om in het echte leven zo veel geld uit te geven aan zijn bak, of überhaupt niet over een stoere auto bezit. Al de prachtig glimmende machines zijn op simpele, doch ietwat intimiderende manier om te toveren tot je droombak. Met echte merk auto-onderdelen en fantasierijke prints. Het is zelfs mogelijk een hydraulisch systeem in te bouwen, die je zelf kunt besturen! Waarna je auto uiteraard op en neer stuitert als een dronken forumlid.

    Ben je wat meer van het feitelijk racen en is dit Sims-achtige aankleden van je pop niet aan jou besteed dan mis je uiteraard wel een groot deel van het spel, maar zijn er genoeg races die je bezig zullen houden. Het racen zelf is razendsnel en met een mooi vervangingseffect heeft Rockstart de illusie van snelheid net even een extra accent gegeven. Overigens hoef je je geen zorgen te maken dat je te maken krijgt met een simulatieracer, want daarvan is hier geen sprake. De jongens bij Rockstar San Diego weten als de beste hoe ze het spel een arcadegevoel mee moeten geven en hoe ze de levels en races het beste in kunnen delen zodat je de snelheid behoudt.

    De races zijn verdeeld in een aantal groepen. Zo heb je de geordende races, waarbij spelers een aantal elkaar opvolgende ‘checkpoints’ moet bereiken en uiteindelijk als eerste het laatste punt moeten bereiken, maar is deze variant er ook ongeordend. In deze laatste kunnen spelers zelf uitzoeken hoe ze de race rijden, maar blijft het doel het zelfde; alle checkpoints aandoen en als eerste de finish bereiken. In sommige gevallen zul je meerdere rondjes rond de checkpoints moeten. Om deze missies wat af te wisselen zijn er ten slotte races op een vast circuit, soms met tegenstanders en soms alleen tegen de tijd.

    De steden zijn uiteraard zo ingedeeld dat de meeste races zo snel en spectaculair mogelijk verlopen. Dit doet Rockstar San Diego door indrukwekkende sprongen te creëren die spelers in korte tijd over half het level transporteren en door breekbare ruiten te maken in bijvoorbeeld winkelcentra of kleine sluiproutes te proppen tussen de gebouwen in. De speler krijgt na een tijdje een gevoel voor de stad en kan op door goed op te letten en door veel races te rijden vaak de snelste routes kiezen. Vaak heeft dit hectische, maar bijzonder snelle en energierijke races tot gevolg. Soms is het zelfs te vergelijken met het beroemde F-Zero of WipeOut, waarin je met duizelingwekkende vaart vrijwel exclusief rechtdoor gaat. In Midnight Club 3 zul je heel wat meer bochten tegenkomen, maar regelmatig heb je een race waar het alleen aankomt op je behendigheid in het ontwijken van aankomend verkeer en zul je zonder het gas los te laten door de stad razen. Pakt een race goed uit en heb je deze snel en zonder al te veel schade doorlopen dan voelt dat behoorlijk goed.

    Nitro, bullet-time en rook

    Om het spel wat unieke dingen mee te geven, naast de snelheid, heeft Rockstar elke autoklasse een extra kracht meegegeven. Zo hebben de ‘tuner’, sportmotoren en exotische auto’s de ‘Zone’ eigenschap. Door schoon te rijden en een meter op te laden krijgt de bestuurder de mogelijkheid deze eigenschap te activeren. In het geval van ‘Zone’ zal de speler tijdelijk vertraagd in de tijd zijn auto kunnen manoeuvreren en zo een mooie bocht kunnen nemen of verkeer kunnen ontwijken. Andere speciale eigenschappen zijn ‘Agro’, waarmee trucks en SUV’s tijdelijk onschendbaar worden en dwars door alle auto’s die ze raken wegbeuken en hebben muscle car’s en choppers de ‘roar’ mogelijkheid, waarmee ze na het activeren kort het verkeer en tegenstanders wegduwen en onbestuurbaar maken. Helaas zijn deze eigenschappen niet online mogelijk, aangezien het moeilijk is jouw scherm te vertragen en die van andere spelers niet.

    Afbeelding 22Afbeelding 23Afbeelding 24

    Ook zul je door het ‘draften’ van andere auto’s, wat inhoudt dat je in hun slipstream gaat rijden, een nitro-boost kunnen verzamelen. Als je deze activeert zul je met verhoogde snelheid naar voren razen. Ook kun je deze nitro’s door het opwaarderen van je auto standaard meekrijgen, maar deze zijn maar enkele keren te gebruiken, waar tegenover de slipstream-nitro altijd te verkrijgen is mits je achter een andere auto zit. Uiteraard moet je deze slim gebruiken op rechte stukken, anders schiet je voorbij je checkpoint in een straat waar je misschien helemaal niet wilt zijn en moet je omdraaien. Overigens is dit met de arcade gameplay van het spel niet zo’n groot probleem. De kunstmatige intelligentie van de tegenstanders en de speelwijze van het spel zijn er op ingesteld dat je vrijwel altijd, mocht je een of twee missers begaan, terug kunt komen en de race kunt winnen. Het zelfde geld ook andersom, als je constant vooraan rijd, dan zullen de tegenstanders minder vergefelijk zijn en kun je de race door een kleine fout aan het einde alsnog verliezen. Wat begrijpelijk behoorlijk frustrerend kan zijn. Over het algemeen ligt de moeilijkheidsgraad echter niet hoog en past deze zich aan het spelniveau van de speler aan, zo zit je nooit lang vast bij een race of toernooi.
    Een slimme vondst van het San Diego team is een oplossing voor het probleem waar Midtown Madness altijd aan leed. Het is moeilijk te zien waar een checkpoint zich precies in de stad bevindt en het is niet altijd praktisch om tijdens de snelle races even je kaart te checken. Daar hebben ze wat op gevonden door de checkpoints, evenals de verschillende races in het algemene ‘cruise’ level, aan te geven met een omhoog stijgende rook. Hierdoor kun je zelfs boven grote gebouwen de rookpluim zien die aangeeft dat een checkpoint zich daarachter bevindt en dat maakt het, naast de pijl die zich aan de zijkant van je scherm bevindt, nog makkelijker om intuïtief het volgende punt te bereiken.

    Afbeelding 32Afbeelding 33Afbeelding 34

    Online je bak pimpen!

    De online modi zijn uiteraard van grote interesse voor diegene die graag aan het uiterlijk van hun bak sleutelen en deze vervolgens aan Jan en alleman willen laten zien. Hiervoor heeft Rockstar San Diego dan ook een hele degelijk Xbox Live ondersteuning ingebouwd in het spel. Naast dat je altijd online bent met de ‘Live Aware’ optie zul je ook een eigen Club samen kunnen stellen waarin je je vrienden uit kunt nodigen. Het equivalent van een clan, maar dan voor Midnight Club 3. Vervolgens kun je met deze club online in verschillende teammodi je kunde testen. Zo kun je capture the flag spelen, waarin jouw team vlaggen moet verzamelen en naar je basis moet brengen, of is het in ‘paint’ de bedoeling dat je checkpoints naar jouw teamkleur verandert, waarna je wint als jouw team een zeker percentage bereikt heeft. Op deze manier is het hartstikke leuk als een club bezig te zijn online. Heb je even geen zin in een dergelijke race en kunnen ook de normale circuit of checkpointraces, geordend of ongeordend, je niet boeien, dan kun je ook een ‘cruise’ starten in een van de drie steden naar keuze, waar je rustig de auto’s van je maten uit kunt checken op de laatste modificaties, of jezelf kunt verliezen in de vele sprongen in de steden en simpelweg rondrijdt terwijl je met elkaar praat. Het werkt allemaal uitstekend en is heerlijk om te spelen. Door de online cruisemodi is het zelfs te begrijpen dat mensen een uurtje in de garage aan hun bak gaan sleutelen om deze vervolgens te showen aan al hun vrienden. Slim hoor!

    Uiteraard zijn al deze speelmodi ook aanwezig split-screen en over system-link en kunnen spelers voor hun off-line speelgenot met de simpel te bedienen race editor hun eigen races in elkaar zetten om te spelen. Ook zijn er in de carrièremodus in elke stad een twaalftal Rockstar logo’s te vinden, die extra stickers voor je auto’s en andere extra’s ontgrendelen.

    Conclusie

    Midnight Club 3: DUB Edition doet eigenlijk vrijwel alles goed. Het enige waar het spel geen enorme indruk achter laat is het gebrek aan afwisseling in de drie Amerikaanse steden (misschien hadden ze niet drie stenen uit één land moeten kiezen?) en op audiovisueel gebied. Ondanks dat de auto’s beschikken over een groot aantal details en prachtig glimmen in de nachtelijke lucht, zie je al snel dat de reflecties eigenlijk van geen kant kloppen en dat sommige auto’s toch wel erg hoekig in elkaar gezet zijn. Ook is het spel tijdens missies waar het regent niet lekker te spelen omdat de framerate daar dramatisch op achteruit gaat. Qua geluid zit het allemaal solide in elkaar, maar missen we toch het diepe geronk van de muscle cars en de specifiek uniek geluiden van de verschillende voertuigen. Ook de soundtrack zal bij menigeen wel in de smaak vallen, maar het is gelukkig mogelijk de na een tijdje eentonige liedjes te vervangen met je eigen geripte muziek. Verder dient gezegd te worden dat naast de ietwat matige visuele presentatie en drie nogal op elkaar lijkende steden de speler ook nog geconfronteerd wordt met een aantal generieke stereotype karakters in de stijl van Midnight Club en er, zo lijkt het, onnodig veel geladen moet worden in het spel, wat tot enkele frustraties kan leiden.

    Op alle andere vlakken is het spel ondanks dat toch heerlijk om te spelen. De snelheid is ongeëvenaard en het spelverloop zit goed in elkaar zodat de speler altijd bezig is, maar nooit gedwongen is om vooruit te gaan als hij iets anders wil doen, zoals het uitdossen van zijn stalen paard. De balans tussen de motoren en de auto’s is goed, en heb je met een snellere motor wel het risico sneller te verongelukken, net als in het echte leven. De ‘physics’ van de auto’s zijn uitstekend en de machines bewegen nog even na en veren mooi in als ze remmen, terwijl ze soms wel snel over de kop gaan en (misschien logisch) niet echt realistisch reageren op botsingen. Wat ons brengt naar het schadesysteem, dat visueel slecht in kleine mate aanwezig is maar wel een kleine praktische implicatie heeft waarbij je auto na het incasseren van te veel schade simpelweg niet meer werkt en je een paar seconde moet wachten voor reparaties. Ook de zogenaamd grootse samenwerking met het magazine DUB, heeft zich beperkt tot een paar uitvoeringen van auto’s die met logo’s van het blad bezaaid zijn, wat misschien maar goed is.

    Afbeelding 42Afbeelding 43Afbeelding 44

    Midnight Club 3: DUB Edition is een razendsnelle arcaderacer die je zonder meer tientallen uren zal amuseren. De solide online ondersteuning maken het spel ook online een waardige tour de force die de oude Midtown Madness 3 titel van Microsoft direct van de troon stoot als zijnde de nieuwe koning der arcade teamracer. Wat ons betreft, zeker in ogenschouwe nemende dat er nog geen nieuw vervolg op Midtown Madness is aangekondigd, is deze titel de geestelijke opvolger van deze klassieke serie en zullen spelers die op zoek zijn naar zo’n ervaring absoluut niet van een koude kermis thuis komen en zich zonder problemen kunnen vinden in de meesterlijk snelle gameplay die deze Rockstar titel zal bieden.

    25-12-2005 om 12:07 geschreven door blou

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (47 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 19/12-25/12 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Over mijzelf
    Ik ben dewit hendrik, en gebruik soms ook wel de schuilnaam blou.
    Ik ben een man en woon in wil ik geheim houden sorry (belgie) en mijn beroep is schoolgaande.
    Ik ben geboren op 27/09/1989 en ben nu dus 34 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: bloggen, ps2 , bmx.


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!