Inhoud blog
  • Hernieuwde kennismaking met mezelf
  • het wordt nu toch wel eens tijd
  • Een blij boerke
  • Proficiat!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Boerke_Naos
    levensverhaal
    27-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hernieuwde kennismaking met mezelf

    Hallo Boerke Noas,

    Blij dat ik er weer ben. Het is nu toch wel een hele tijd geleden dat ik hier weer eens was. Smoesjes genoeg; ik was druk druk druk en had heel veel andere dingern te doen. Tja, dat is nog waar ook, maar ik had toch wat meer tijd voor mijn alterego moeten maken.
    Het is nu alweer het einde van de herfstmaand ( september) 2009. Dit kalenderjaar is er het nodige al gebeurt. Ruben en Germar kregen er een dochtertje Charlotte bij en gingen daarom dit jaar niet op vakantie om de buitenkant van onze grenzen te bewonderen. Ze bleven heerlijk thuis en hadden het ook daar fantastisch. Wij, Petra en ik, Oma en Opa, vonden dat ook prachtig en hebben inmiddels al menig uurtje met het kleine wicht in de armen gezeten en/of gestoeid met grote zus Kimberly, Met haar 3 jaar is dat een slim opdondertje ide best wel weet wat ze wil. Dat botst natuurlijk regelmatig want lang niet alles wat ze wil kan gebeuren. Ze zorgt met haar vele gesnebbel ook voor prachtige uitdrukkingen. Toen ze oom Peter en tante Irene met een grote rode motor zag moest ze dat eens even vertellen aan oma. Oo Peter had een groot rood pak aan en had een hoed op met een raampje. Ja, ze wist wel wat een pet was, daar leek de helm niet op. Een hoed leek haar meer in overeenstemming zeker met dat opklapbare raampje erin.
    Haar neefje Jonah, uit Arnhem, nu al bijna 4 jaar oud, heeft op school een vriendje gemaakt en beide mannekes zijn dan ook onafscheidelijk. Iedere dat is het erg jammer voor ze dat ze naar het eigen huis moeten. Gelukkig kunnen ze ook regelmatig bij elkaar spelen. Martijn is een paar maanden ouder en is dan ook eerder 4 geworden. Dat is de leeftijd dat hij naar de echte school mag en dat betekent dat ze nu niet beide in dezelfde klas zetten. Dat was dan ook bléren de eerste dag van de scheiding, heel aandoenlijk. Maar 30/9 wordt Jonah 4, Zondag 4 oktober geeft hij dan ook, samen met zusje Elin, een feestje en op maandfag 5 oktober komt hij weer bij Martijn in de klas. Wat zal hij blij zijn ! !.

    27-09-2009 om 16:54 geschreven door Ignace Dercks

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het wordt nu toch wel eens tijd
    Knettergek is het toch. Te veel dingen aan mijn hoofd en dan vergeten hoe je iets bij kunt schrijven in je blog. Het is weer gevonden. De notitie is weer gemaakt. Nu zorgen dat er een regelmaat in komt zodat het niet meer vergeten wordt,
    Dee blog "Boerke_Naos" is eigenlijk een vergissing. Deze is toegevoegd toen ik niet meer wist hoe ik in "boerkenaas" moest komen om iets toe te voegen of te veranderen. Dus als u  toevallig op deze blog bent en u wilt iets aan me doorgeven of van me weten ga dan s.v.p. naar boerkenaas.

    Het vorige bericht is van 24 maart 2006, nu dus al 2 jaar geleden. Dus komt er straks weer een nieuwe. Het is nu 20.00 uur en ik kijk eerst naar het niewuws

    26-03-2008 om 19:59 geschreven door Ignace Dercks

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een blij boerke
    In mijn poging de weblog te vinden moest ik vaststellen dat ik niet meer precies wist hoe de blog nu toch heette. Wat is dat toch dom. En zo kon het gebeuren dat boerkenaas er een tweelingbroer bij kreeg genaamd boerkenoas.Vandaag besloten daar maar de vrolijke tak van mezelf van  te maken.
    Het laatste jaar zijn we helemaal niet op vakantie geweest en dat is toch een van m'n hobbies. Ook korte trips werden er amper gemaakt. Het heen en weer wiebelen op het zadel van mijn fiets hoorde niet meer tot de genoegens van het leven. Alleen korte stukjes met de automobiel hoorden tot de mogelijkheden.
    Ook het vrijetijds-sporten op de fitness-club werd gestopt. Alle gewiebel op die rare toestellen, fietsen op home-trainers, het wandelen op loppbanden, ze werden allemaal opgeschoven naar latere tijden...en dat allemaal dank zei de fistel.
    Maar het eind in in zicht en dan gaan we er weer voor. Ik moet wel want ik ben het laatste jaar ca. 10 kg. aangekomen en dat moet er als de wiedeweerga weer van af.

    24-03-2006 om 13:06 geschreven door Ignace Dercks

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    19-09-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
    Proficiat!

    Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

    Met vriendelijke groeten,
    SeniorenNet-team

    19-09-2005 om 14:02 geschreven door

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 21/09-27/09 2009
  • 24/03-30/03 2008
  • 20/03-26/03 2006
  • 19/09-25/09 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!