NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Zoeken in blog

BBrutal
OOrderly
JJoyful
AAccurate
KKeen
OOld

Name / Username:

Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com
Laatste commentaren
 • Male Enlargements (Surgical and Non-Surgical Male Enlargement)
      op foto trouw
 • Male Enhancement (Bathmate)
      op foto trouw
 • extenze (Best male enhancement pills)
      op foto trouw
 • he he (Lieve)
      op Olà
 • altijd leuk (Thea)
      op Olà
 • even terug ? (ani)
      op Olà
 • Goedemiddag (Dirk)
      op Olà
 • 5QShDGKPEe (3JbCKahvYd)
      op foto trouw
 • YlKU5OJqPq4E (Ybq7EG66pRZ)
      op FOTO LOGO ANTWERPEN
 • HTAyCDQA (XYwLsi9VV8)
      op Het loopt niet altijd zoals gepland ....
 • hello hello hello - nice to see you, please visit again!
  hallo, olà, doei, bonjour, bedankt voor je bezoekje!
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  NABORAM
 • Hier vind je informatie over borstkanker : website Antwerpen
 • een moeder aan de computer
 • dear son...
 • The good old days.

  Foto
  New Page 1

   

  this picture shows a line of little girls holding hands facing the immensity of ocean waves.
  Alone they might be washed away, but together they stand strong.
  Thank you each for holding my hand somewhere along the way when I was facing a wave of my own.
  I hope you will reach for my hand when your own wave threatens.

   All of us girls,

  Old and young,
  Near and far,
  Hold special memories of good times we've shared.
  We've had our share of hard times when our friends were there to make us feel better.
  We've shared...
  our hearts,
  our time,
  our secrets ,
  our fears,
  our hopes

  and our dreams.
  Let us never break the chain of friends!


  Mrs.Bo and Mr. Silver

  27-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe het lot je leven bepaalt !
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  MOLLY - 25.3.2011 - 9 weken oud

  Ons hondje Flor is nu al vier jaar dood en af en toe hadden Mr. Silver en ik gezegd dat we - eens de kleinkindjes groot genoeg waren - misschien, ooit, wellicht, een nieuwe hond zouden nemen.

  Met een hond heb je de vriendschap,  het plezier, maar ook de lasten nietwaar?

  Kleinzonen 1 en 2 willen doodgraag een hond, maar hun mama en papa waren niet van plan zelf een hond te nemen, ze wisten toch dat het er waarschijnlijk bij ons ooit nog eens van ging komen.   Een heel duidelijke hint van kleinzoon 2 was de prachtige, in klei gesculpteerde hond die hij onlangs voor mijn verjaardag gemaakt had.

  Zoon 2 had ook al eens gepolst wanneer wij terug een hond gingen nemen. Zelf hebben ze geen tijd, maar ook voor hun kindjes zou het plezant zijn om te wennen aan een hond.

  Wanneer er eens lachend naar gerefereerd werd, dan zei ik : «ja allemaal goed en wel, maar wie gaat er op de hond letten indien wij eens weg willen» ; waarop dan steevast door beide zonen geantwoord werd dat zij er wel voor zouden zorgen.

  Ik ben benieuwd?

  We waren nog niet echt aan het zoeken... het idee speelde een beetje in ons achterhoofd, meer niet, maar toen bepaalde het lot hoe het verder ging verlopen.

  Korte tijd geleden las ik op de Facebook pagina van een lieve vriendin, dat bij iemand die zij kende zeven lieve puppy's een eigenaar zochten. Papa was een Bouvier en mama een Beagle.   De foto's stonden erbij.

  Hmmmm.... Mr. Silver kwam even naar de foto kijken en zei me : «neem eens contact op, dat kan toch geen kwaad.»

  In mijn oren klonk dat als : «ik wil graag een van die hondjes», dus ik zette bij de comment op Facebook dat wij geïnteresseerd waren in een teefje.

  Dagenlang kwam er geen antwoord en ik dacht dat de puppy's allemaal een goede thuis hadden gevonden.

  Mr. Silver porde me echter nog eens aan om te informeren of dit wel zo was, dus ik vroeg het nog eens aan mijn vriendin en zij liet me weten dat er nog twee puppy's waren, een reu en een teefje, maar dat we snel moesten zijn.

  We lieten er dus geen gras over groeien, we belden de eigenares van de puppy's op en vrijdag mochten we komen.

  En wat dacht je .... op slag verliefd natuurlijk en een kwartier later reden we terug van de Vlaamse Ardennen naar huis in Antwerpen met een slapende puppy op mijn schoot.

  Nu is het natuurlijk afwachten wat er gaat worden van die kruising tussen een Bouvier en een Beagle.

  Wordt dat een Bouvier lijf met korte poten of een Beagle lijf op lange poten.

  Groter dan onze Flor zal ze zeker worden, want op de foto is ze al bijna zo groot als Flor toen hij volwassen was en zij is nog maar negen weken oud.

  De kleinkinderen hebben haar nog niet gezien. De twee oudste zijn op scoutskamp en de ander drie hadden een buikgriep.

  Ik ben benieuwd hoe de kennismaking zal verlopen ...

  (wordt vervolgd)

  27-03-2011 om 12:49 geschreven door BOJAKO  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (16)
  22-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.I-Pad's, notebooks ..vervolg
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

   

   

   

   

   

  Eerst en vooral wil ik jullie geruststellen over de gezondheidstoestand van Mr. Silver. Zijn verkoudheid heeft hij mooi aan mij doorgegeven en het bezoek aan de oogarts hebben we ook achter de rug.

  U vraagt zich misschien af waarom ik het wit van het zilveren oog zo grondig had bestudeerd, wel ik zal het u vertellen. Hij was die dag hout aan't zagen voor de kachel en had een stofje of een splintertje in zijn oog gekregen. Op zoek naar dat bewuste stofje/splintertje merkte ik de twee mini vocht cystjes op. We kregen vrij snel een afspraak bij de oogarts en die stelde ons onmiddellijk gerust. Zes jaar geleden is het netvlies van dat oog gelost en werd dit hersteld en die twee kleine mini cystjes zijn littekens van zijn toenmalig oogoperatie. Oef!

  Mr. Silver kreeg wel naar zijn voeten van de oogarts, want normaal gezien had hij elke twee jaar op controle moeten komen. Tch tch tch ....

  De dag daarna kwamen onze twee oudste kleinzonen een namiddag bij ons doorbrengen en de daarop volgende dag was zo mogelijk nog drukker.

  Maar vrijdag stond Mr. Silver erop dat ik eindelijk mijn verjaardagsgeschenk zou kopen.

  Twijfel, twijfel, twijfel .... onze oude, trouwe, tweedehands laptop doet nog zo z'n best, was het dan ècht nodig en verantwoord om een nieuwe te kopen?

  Ik ben ook vreselijk in de ban van de beruchte I-Pad, maar ik weet eigenlijk niet goed wat ik ermee moet aanvangen.

  Pfft...ik stond voor een uiterst moeilijke keuze.

  Vriendin H. had me laten weten dat zij dolgelukkig was met de aanschaf van haar I-Pad en het ding zelfs ‘s avonds mee naar bed nam. Huh ... het kan blijkbaar nog meer dan ik dacht!

  Maar enfin, onder zachte zilveren dwang vertrokken we naar de supergrote keten van dergelijk media materiaal.

  Er was die dag bijna geen volk in de bewuste winkel, met als gevolg dat we onmiddellijk aangeklampt werden door een stralende jonge verkoper.

  « Wat zoeken jullie? » vroeg hij met een charmante, blitse, Colgate glimlach, waarop ik antwoordde : « euh .. Ik twijfel tussen de aanschaf van een I-Pad en een mini notebook, zo eentje dat ge in uw handtas kunt steken. »

  Op vrij korte tijd wist hij me te overtuigen dat de I-Pad maar een mode-hebbe-speeldingetje is voor grote mensen en dat ik veel meer zou hebben aan een compacte notebook, waarna hij ons zonder veel moeite via de allernieuwste touch-screen notebook (double face) richting laatste snufje superplatte notebook leidde..

  Tshak, tshak, tshak .... zijn vingers bewogen over de toetsen en het ding manoeuvreerde tegen warp snelheid, helemaal anders dan onze ouwe trouwe laptop. Terwijl die naar een website zoekt kan ik een paar sokken breien.

  Compleet overweldigd door zijn verkooptechniek èn de glinstering in de ogen van Mr. Silver stond ik even later buiten; ik was de fiere eigenares van een nieuwe supersnelle, superplatte, niet al te grote notebook. Wit van buiten en metallic van binnen. Chique!

  (Ik overweeg nu om voor de verjaardag van Mr. Silver dan de I-Pad te kopen)  - maar hou het stil hé!

  Maarrr.... er is slechts één min-puntje: wanneer je een nieuwe computer koopt, dan moet het ding volledig geïnstalleerd worden en daar zie ik ongelooflijk tegen op.

  Mr. Silver kan ‘bijna' alles, behalve koken èn een PC installeren. Die zware taken vallen altijd op mijn frêle schouders.

  De volgende dag was vaderdag en na de middag hadden we beloofd om te babysitten op de drie kindjes van zoon 2, niet bepaald het geschikte moment om rustig een PC te installeren nietwaar?

  De volgende ochtend stond ik op en Mr. Silver had zijn deel van het werk gedaan : de notebook stond afwachtend klaar op de tafel, de batterij stak erin, het was aangesloten aan de elektriciteit en de handleiding lag netjes ernaast. Een duidelijker hint kon ik me niet voorstellen.

  Gelukkig had ik nog net drie DVD's om de originele herstel media te maken en dan begon het echte werk. Tegen ‘s avonds zag ik bijna sterretjes.

  Onze oude laptop werkt op XP, mijn computer boven op Vista en deze nieuwe is Windows 7 Premium.

  Er is maar één ding fout gelopen. Ik ben op één of ander manier Internet Explorer kwijtgeraakt. Gelukkig had ik Mozilla al gedownload zodat ik verder kon.

  Gisteren had ik me voorgenomen om mijn dagboek blogje bij te werken, maar het was weer een te drukke dag. De kindjes van zoon 2 moesten na school opgevangen worden, want mama en papa moesten naar vergaderingen.

  Maar vandaag schijnt weer de zon, eindelijk een rustige dag. Mr. Silver is met zijn maatjes op trot en daarna gaat hij de fris gekuiste overgordijnen bij zijn moeder terug ophangen. Naast mij lonkt nu mijn nieuwe zilveren notebook, maar ik typ deze tekst toch nog snel op mijn oude vertrouwde PC, want anders komt het er weer niet van.

  Door alle drukte heb ik de voorbije dagen amper naar het nieuws gekeken en nu lees ik dat wij in een oorlog verwikkeld zijn met Lybië.

  Wablief? Hoe zijn wij daarbij betrokken geraakt?

  Wij hebben bovendien nog altijd geen regering, hoe kunnen wij dan oorlog voeren?

  Ik zal hierover uitleg moeten krijgen van een deskundige vrees ik.

   

   

  22-03-2011 om 12:42 geschreven door BOJAKO  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (7)
  19-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.aan alle vaders...

  maar zeker de onze ...

  Fathers Day Comments, Graphics, eCards for Facebook, MySpace

  19-03-2011 om 10:38 geschreven door BOJAKO  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (5)
  15-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feest en ziek, zieker, ziekst ...
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

   

   

   

  Zoals je kon zien aan de vuurrode kaakjes op de foto in het vorige logje, was Tibo in de Ardennen ook nog niet genezen. Hij bleef hoge koorts maken.

  Eens thuis ging hij nog maar eens naar de dokter en weer moest hij opgenomen worden in het ziekenhuis omdat hij nog steeds een fameuze neus-keel en oorontsteking had.

  Gelukkig werd hij zaterdag ontslagen zodat hij toch nog op mijn verjaardagsfeestje kon zijn.

  Ik had me voorgenomen om het mezelf deze keer wat gemakkelijk te maken en Mr. Silver en ik waren de dag ervoor druk in de weer geweest met voorbereidingen voor Tapa's allerlei.

  We zijn nu, wanneer we allemaal samen zijn, met teveel om gezellig rond de tafel te kunnen zitten voor een warme maaltijd.

  Maar geloof me wanneer ik zeg dat ik me mispakt heb aan Tapa's, dat bleek ook enorm veel werk te zijn, dus het wordt volgend jaar uitkijken naar iets dat veel minder arbeidsintensief is.

  Was ik met Rockefeller getrouwd, dan zou ik natuurlijk een feest in een restaurant of door een traiteur kunnen doen, maar mijne zilveren Rockefeller is van de arme kant van die familie, daarom is hij met mij getrouwd.   Gratis kokkin, poetsvrouw etc. etc.

  Mr. Silver verjaart in juni en dan kunnen we altijd de grote party tent openzetten in de tuin, maar in maart is het nog een beetje aan de koude kant om buiten te zitten, hoewel... zaterdag was het heerlijk lenteweer en de kindjes konden na de middag gelukkig de tuin in om te ravotten.

  Toen het donker werd wilden ze nog buiten spelen en ik vond het een goed idee... alle kindjes buiten de tuin in met een zaklampje op avonturen tocht, maar hun respectievelijke ouders waren niet zo happig!  En dan noemen ze mij een over-ongeruste grootmoeder! Huh!

  Zaterdag was spijtig genoeg ook de dag dat de virussen van kleinzoon 4 zich manifesteerden in de neus, keel en oren van Mr. Silver, maar gewapend door de nodige Duvels en Dafalgan's heeft hij mijn feest enigzins overleefd, maar de dag daarop lag hij volledig strijk*. (*uitgeteld)

  Een man die nooit ziek is en dan een zware verkoudheid heeft is vreselijk om mee te maken.  Afzien dat die doen, het is gewoon niet met woorden te vatten.   's Avonds had hij me nog hees toegefluisterd (hij had geen stem meer) : "kuch kuch kuch ... laat de rommel maar voor mij Shoeke, ik zal morgen wel opruimen kuch kuch "....

  Shoeke probeerde 's morgens op te staan en besefte dat haar rug het nog maar eens begeven had. Bizar hoe je lichaam je signalen geeft dat je te ver bent gegaan.

  Maar moedige Shoeke sleftte naar de logeerkamer alwaar hare zilveren lag ziek te zijn op zijn eentje om haar niet aan te steken. Shoeke voelde voorzichtig aan zijn voorhoofd en bekeek zijn vuurrode neus waar twee papieren zakdoekjes in gepropt waren en Shoeke sukkelde voorzichtig de trap af naar het strijdtoneel.

  Shoeke nam een dosis Contramal,  zette zich, las de krant en wachtte tot het spul de pijn onderdrukte en Shoeke begon aan de opruim.

  Gisteren was het al iets beter gesteld met de zilveren snottebel, gelukkig maar, want Schwiegermutti moest naar het ziekenhuis gevoerd worden voor een nieronderzoek en haar overgordijnen moesten naar de droogkuis, want in de lente moet nu eenmaal grote kuis gedaan worden nietwaar?!

  De nierspecialiste vond de nieren van de achtentachtig jarige dame nog in prima staat voor haar gezegende leeftijd en zei vrolijk dat ze gemakkelijk honderd jaar oud zou worden, iets wat Schwiegermutti om één of andere reden absoluut geen compliment, maar een onnozele uitleg vond.

  Maar kom ...vandaag is het dus écht mijn verjaardag.

  Driëenzestig word ik en blij dat ik het ben mogen worden na al wat korte tijd geleden is gebeurd. Ik heb toch enkele dagen gedacht dat ik mijn verjaardag niet meer zou halen.

  Ook ben ik gelukkig dat ik in België woon en niet in Japan na het zien van al de plagen van Egypte die Japan op één dag tijd geteisterd hebben. Vreselijk! Woorden schieten gewoon te kort om daar verder commentaar over te geven. De beelden spreken voor zichzelf.

  Ik las vandaag in de krant dat wij nog net in de gevarenzone rond de kerncentrale van Doel wonen, maar ik las tevens dat ik nu op een leeftijd ben gekomen waar jodium pillen niet meer nodig zijn.

  Straks gaan we met de nu iets minder snotterende zilveren naar de oogarts, want vorige week merkte ik dat hij op het wit rond zijn knalblauwe ogen twee kleine bobbeltjes heeft.   Toch maar even naar laten kijken.

  Daarna mag ik zelf met hem een verjaardagsgeschenk naar keuze uitkiezen.

  Ik twijfel tussen een I-pad of een nieuwe notebook .... niet echt nodig, maar wel plezant speelgoed.

  (wordt vervolgd)

   

   

   

   

  15-03-2011 om 11:50 geschreven door BOJAKO  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  » Reageer (10)
  10-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.weekend ardennen in beeld ...

  kleinzonen 1 en 2 vieren karnaval   

  versterking van de innerlijke mens voor- en na de lange wandelingen


  even gewoon spelen wanneer we onze duimen van de Ninentendo's kunnen trekken  

  dan spelen we een reuze plezant spelletje
  wij maken hoge blokkentorens en Tibo gooit ze omver...

  maar voor papa en Tibo was het toch een zware, lange wandeling ....


  maar honger hadden we altijd ....zeker voor tomatensoep met ballekes!


  10-03-2011 om 10:34 geschreven door BOJAKO  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (11)
  01-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.geschiedenis in't kort ...
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

   

   

   

   

  Natoken vraagt in haar blog vandaag hoe wij lezen en of het Internet invloed heeft op ons leesgedrag.

  Bij mij is dat zeker het geval, want elke keer ik nu iets meer wil weten over een bepaald feit, dan ga ik surfen.

  Mr. Silver en ik zijn niet wat men rasechte Belgen kan noemen en als kind kregen wij vaker verhalen te horen over de landen van onze ouders en voorouders. Op school hadden we blijkbaar ook niet goed opgelet tijdens de geschiedenislessen, want we wisten geen van beiden de juiste toedracht over het ontstaan van België.

  Wel, op zo’n momenten kruip ik achter mijn PC en begin ik te surfen en te lezen.

  Moesten jullie ook niet goed opgelet hebben tijdens de geschiedenis les, dan vind je hierna een korte uitleg over het ontstaan van België.


   

   

  Het ontstaan van België in ‘t kort - van ‘t Internet :

  • Sinds 1579 waren er Spanjaarden en Oostenrijkers baas.
  • Vanaf 1810 vond Napoleon dat we de Franse Nederlanden waren. Heel Europa was toen aan het vechten. De Polen tegen de Russen, de Italianen tegen de Oostenrijkers en de Ieren tegen de Engelsen.
  • Groot-Brittannië moeide zich en overtuigde Koning Willem van Nederland aan om baas te zijn.
  • Nederland kreeg als dank een groot stuk van de koek en stelde zichzelf aan tot koning van het Koninkrijk der Nederlanden ofte voor de Walen : Royaume des Belgiques.
  • Koning Willem I was vrij autoritair.
  • De Vlamingen kregen geen hoge posten toegewezen. Waarom?
  • In Wallonië spraken ze Frans maar de burgerij van Vlaanderen sprak toen ook Frans. Daarom!
  • De katholieken hadden het niet voor een protestantse koning.
  • Het ging natuurlijk toen ook over geld.
  • In 1815 was er al verzet.
  • De macht van de koning moest verminderen,
  • er moest een scheiding van de machten komen, onderwijsvrijheid en persvrijheid.
  • De verfransing werkte een beetje op de zenuwen van de Nederlandstaligen.
  • De bourgeoisie vond het Vlaams een minderwaardige taal
  • De Vlamingen (die toen nog dialect mochten spreken) verstonden de Nederlanders niet goed. Om taalzever te vermijden werd er in 1819 een taalbesluit uitgebracht waarin stond dat het Nederlands de enige taal voor bestuur en rechtspraak was in Limburg, Antwerpen, Oost- en West Vlaanderen.
  • In 1822 deed men er Brussel en Leuven bij.
  • De verfranste ambtenarij en burgerij vonden dit helemaal geen goed idee.
  • Koning Willem was nog altijd niet tevreden. Hij werd nu pas serieus autoritair.
  • Hij gaf zijn zoon, de prins alle hoge posten en iedereen moest er maar mee akkoord zijn.
  • Het volk werd nog meer opstandig.
  • Overal zag men het symbool met 3 onder elkaar geschreven W’s.

  Wij willen Willem weg,

  wilde Willem wijzer worden,

  willen wij Willem weer.

  • Zoals bij alle revoluties volgde een economische crisis.
  • Er was werkloosheid, de oogst mislukte en de boeren kwamen op straat.
  • In de opera riep het volk (welke arme werkmens ging er toen naar de opera???)
  • Aaah … in ‘t Frans : vive la liberté ! (dat zullen dan wel Walen geweest zijn zeker).
  • Buiten werden er branden aangestoken en werd er geplunderd.
  • De burgerij voelde zich bedreigd en richtte in verschillende steden een burgerwacht op om de orde te herstellen.
  • Koning Willem en zijn zonen wisten niet goed meer wat doen.
  • In september 1830 trok Nederland onder aanvoering van prins Frederik met een leger van 12000 man Brussel binnen.
  • Na vier dagen strijd waren er veel doden en gewonden en toen begon de scheiding pas goed,
  • ‘t was revolutie in België!
  • De troepen kwamen in opstand, weigerden bevelen uit te voeren en deserteerden.
  • Iedereen verschoot en het leger was niet voorbereid op een guerrillaoorlog.
  • We leefden toen nog in een soort middeleeuwen, een beetje zoals nu in Egypte, Tunesië, Lybië Het leger viel uiteen. Lap !
  • In Londen was er een groot congres en er volgde een wapenstilstand.
  • De nieuwe regering stond vrijheid van onderwijs, vereniging, pers en godsdienst toe.
  • Dat zelfde Congres koos voor een monarchie, maar dat mocht geen lid van het huis van Oranje meer zijn.
  • Er werd een voorlopige regering opgericht en die wilden onafhankelijk zijn.
  • Koningin Victoria gaf het gebied de naam België. (die verdomde Britten toch)
  • Ze zorgde er en passant toch maar mooi voor dat haar neef Leopold koning werd.
  • De Duitse prins verzekerde de jonge staat van de steun van Groot-Brittannië.
  • Leopold die in Engeland woonde had eerder het aanbod koning van Griekenland worden afgeslagen.
  • Op 21 juli (toevallig onze nationale feestdag) werd hij de eerste Koning der Belgen.
  • Er werd besloten dat België voor eeuwig en altijd neutraal zou zijn en dat de grenzen van voor 1790 hersteld zouden worden.
  • Koning Willem was boos.
  • In augustus 1831 rukte het Nederlands leger opnieuw op naar Brussel - de Tiendaagse veldtocht.
  • De Fransen werden ook boos en Koning Willem droop terug af.
  • De onafhankelijkheid had wel zware economische gevolgen, ‘t was toen ook crisis.
  • Koning Willem had tijdens zijn bewind voor iets goed gezorgd.
  • Het aantal lagere schoolkinderen verdubbelde door meer scholen te bouwen.
  • Iedereen in Vlaanderen en Brussel kreeg les in de volkstaal, het Nederlands.
  • Na de onafhankelijkheid volgde gezwind de afschaffing van alle openbare scholen in België. Behalve … de Franstalige universiteiten van Gent en Luik.
  • Die dienden om nieuwe elites op te leiden.
  • De nieuwe Belgische staat voerde een verfransingpolitiek in die tot vandaag nog voelbaar is.
  • Brussel werd volledig verfranst.
  • De volledige ambtenarij werd ook verfranst … en dit tot een eind in de twintigste eeuw.
  • Het Nederlands werd aanzien als een samenraapsel van dialecten en verdiende geen respect. Dit leidde tot het ontstaan van de Vlaamse Beweging.
  • 

   Voilà ... en daar is het Internet nu goed voor zie en dàt lees ik Natoken

   

   

  01-03-2011 om 14:46 geschreven door BOJAKO  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  » Reageer (14)


  Inhoud blog
 • Olà
 • een kat op een hete tinnen dak ...
 • lalalalala....die mooie zomer ....
 • to blog or not to blog ...
 • warm en koud en besparingen ...
 • het moet niet altijd serieus zijn .... :-D
 • een stadje doen ...
 • nooit gedacht dat ik zo iets zou posten ...
 • Op verzoek van veel vrienden hervat ik mijn blog …
 • eventje terug ...

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek
 • A Plus Forum 2019
 • A Plus Forum
 • download tasker app free
 • dramas
 • nice

  Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  100%
  150%
  200%
  LOEP


  Foto

  kleinzoon 1


  Foto

  kleinzoon 2
  Foto

  kleindochter
  Foto

  kleinzoon 3


  Foto

  kleinzoon 4


  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  speedway4turtles
  blog.seniorennet.be/speedwa
  Startpagina !

  Mijn favorieten
 • SeniorenNet.be
 • HUISMUSJE 1

 • Zoeken met Google
  Archief per maand
 • 01-2017
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007
 • 06-2007
 • 05-2007
 • 04-2007
 • 03-2007
 • 02-2007
 • 01-2007
 • 12-2006
 • 11-2006
 • 10-2006
 • 09-2006
 • 08-2006
 • 07-2006
 • 06-2006
 • 05-2006
 • 04-2006
 • 03-2006
 • 02-2006
 • 12-2005
 • 11--0001

  ik zou niet nee zeggen indien ze het moesten vragen...
  maar ze vragen het niet......

  I wouldn't say no if they asked me....
  but they don't ask me.....


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Mijn favorieten
 • SeniorenNet.be
 • voor info over dyslexie moet je bij sprankel zijn!

 • Mijn favorieten
 • SeniorenNet.be
 • of voor nederland bij Balans


 • Mijn favorieten
 • SeniorenNet.be
 • kING OF THE CASTLE

 • Je zet bij 'King of the castle ' wel best eerst mijn blogmuziekje af en wacht even tot het bestand gedownload is...de tekst is bangelijk.
  Before you open this link, turn off my blog music at the top right!
  Wait until it opens...listen to what he sings - it's worth it!


  Zoeken in blog  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!