Een nieuwe wind
overtuiging
07-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vaccins

 voor iedereen !ook de volwassenen en onze kinderen en hun gezondheid : Het feit dat zo iets bestaat als de NVIC is beijs genoeg dat vaccineren absoluut niet onschadelijk is.

Vaccins

Het recht op vrije meningsuiting en het recht op waarheid werd door de media misbruikt door alleen maar één zijde van de medaille te belichten.  De berichtgeving ging over een Amerikaanse dame die een eredoctaraar kreeg van de U-Antwerpen.De dame was/is uitgesproken pro-vaccinatie. Dat mag uiteraard, ieder zijn eigen mening.  De dame is getrouwd met een viroloog.

 Wat het artikel in de media niet vermeld is dat er zoiets bestaat als de NVCIA (the National Childhood Vaccine Injury Act) van 1986.  Op dit moment is er zo’n 4 miljard dollar uitgekeerd wegens 


Dit zou als antwoord genoeg moeten zijn voor mevr.

Verder : https://healthwatch.eu/nl/top-30-farmaceutische-fraude-veroordelingen-en-boetes/

https://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/het-geraffineerde-vaccinatie-spel-van-de-pharmaceutische-industrie/

Internet Resources Where You Can Learn More

I encourage you to visit the following web pages on the National Vaccine Information Center (NVIC) website at www.NVIC.org:

  • NVIC Memorial for Vaccine Victims: View descriptions and photos of children and adults, who have suffered vaccine reactions, injuries and deaths. If you or your child experiences an adverse vaccine event, please consider posting and sharing your story here.
  • If You Vaccinate, Ask 8 Questions: Learn how to recognize vaccine reaction symptoms and prevent vaccine injuries.
  • Vaccine Freedom Wall: View or post descriptions of harassment by doctors, employers or school officials for making independent vaccine choices.
  • NVIC Advocacy PortalSign up today to be a user of this free online privacy-protected network of concerned citizens all working to educate legislators to protect vaccine exemptions in public health policies and laws.
  • In 2004 kon 95 % van de doodsoorzaken die te maken hadden met onopzettelijke vergiftiging, worden toegeschreven aan dodelijke medicijnen voorschriften. HIER
  • Er zullen steeds meer ‘Preventieve medicijnen en vaccinaties’ worden ontwikkeld, die kanker en zelfs tandbederf kunnen voorkomen. Deze zullen worden voorgeschreven aan volledig gezonde mensen. Dit alles gebaseert op het fenomeen ‘Angst-voor-een-Ziekte’ bij de bevolking.
  • Farmaceutische bedrijven zijn ook druk doende om steeds niet-logische toepassingen van hun medicijnen te bedenken. Het HPV- vaccin zou zelfs dienen te worden toegepast voor de vaccinatie van jonge jongens tegen baarmoederhalskanker! Ook al hebben zij dan de vereiste anatomie niet om deze ziekte aan de dag te leggen. HIER

 

Pfizer: Farma-gigant Pfitzer krijgt in 2009 een boete van 2,3 miljard dollar omdat het bekende dat het ‘incorrecte informatie had verstrekt met de intentie om te frauderen en te misleiden’.

Pfizer is de producent van NeisVac-CTM het menigokokken C vaccin dat baby’s kregen met 14 maanden. Per 01-05-2018 krijgen ze MenACWY (producent: GSK)

 

GSK: GlaxoSmithKline treft in 2011 een schikking van 3 miljard dollar omdat het bedrijf reclame heeft gemaakt voor niet goedgekeurde toepassingen van zijn geneesmiddelen, waaronder Wellbutrin, Paxil, Advair, Avandia en Lamictal.

GSK is de producent Infanrix hexa® het vaccin tegen DKTP, Hib en Hep B dat baby’s krijgen met 2 maanden, 3 maanden, en 4 maanden. En van Boostrix® Polio het DKTP-vaccin dat kinderen krijgen op de leeftijd van 4 jaar.

GSK is de producent van Synflorix®, geconjugeerd vaccin, het vaccin dat bij 2 en 4 maanden en 11 maanden ingespoten wordt.

GSK is de producent van Nimenrix, het MenACWY -vaccin dat baby’s krijgen met 14 maanden.

 

Sanofi Adventis: In 2009 betaalde Sanofi Adventis meer dan 95 miljoen dollar om een fraude aanklacht te schikken, omdat het bedrijf incorrecte informatie gegeven had over de prijs van meerdere geneesmiddelen.

Sanofi adventis is de producent van Act-Hib®, Revaxis®, Stamaril®, Typhim VI®, Vaxigrip® Act-Hib®, en Revaxis® zijn kindervaccins. Sanofi Pasteur – een geaffilieerd bedrijf is de producent van M-M-RVaxPro® – het BMR vaccin dat gegeven wordt op de leeftijd van 14 maanden en 9 jaar.

 Wie kan ons één reden geven waarom wij bedrijven die zich misdragen wat betreft de veiligheid van medicijnen zouden kunnen vertrouwen wat betreft de veiligheid van vaccins?

 Brandy Vaughan www.learntherisk.orgis een ex-farma medewerker, die nu mensen tracht te waarschuwen over de gewetenloze praktijken van grote farmaceutische bedrijven. (ondertiteling aanzetten rechtsonder in scherm)

 STICHTING VACCINVRIJ

Voor transparante voorlichting en het behoud van een vrije vaccinatiekeuze.

07-04-2019 om 13:00 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
06-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.geneeswijzen

Geneeswijzen - elkaars aanvullende 

De geneesheer heeft maar één opgave ... te genezen. Als hem dat lukt is het eender op welke wijze hij dat doel bereikt.  (Aldus Hyppocrates)

Geneeswijzen :  Op 15 november 1998 werd een volgend schrijven van mijn hand opgenomen als brief van de dag in HLN:

-          Homeopathie, hypnose, acupunctuur, natuurgeneeskunde, kruidengeneeskunde, de allopathie en andere geneeswijzen staan voor mij op één lijn.  De woorden gewone en alternatieve geneeskunst zijn absoluut onjuist.  Het zijn elkaar-aanvullende manieren om zieke mensen te helpen. Het is dan ook mijn stelling dat iedere persoon die zich bezighoudt met het verlenen van één of andere vorm van geneeskundige hulp op een verkeerde manier bezig is als hij of zij beweert dat alleen zijn of haar methode om te genezen alleszaligmakend is.  Te veel van die personen lopen rond met oogkleppen:  ze kunnen noch links, noch rechts kijken.  En, zo ontnemen ze hun patiënten de kans om te genezen door middel van een andere methode.

Eddy

    

06-04-2019 om 12:54 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gezondheid

vaccins =  een chemiscg giftig ingedriënt

https://www.bndestem.nl/…/weten-we-genoeg-over-vaccinaties…/

06-04-2019 om 09:18 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
04-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.politiek

Weeral 


04-04-2019 om 09:40 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.uw wagen

Verschil in taksen

rschil in taksen

Blijven we als burger betalen zodat de particratie haar groen marxistisch Marakesh beleid kan verder zetten met UW BELASTINGSGELD?

Een voorbeeld:

In België zijn er drie verschillende Belastingen op inverkeersstelling (BIV) voor juist dezelfde wagen, maar afhankelijk van je woonplaats:

Vlaanderen 701 euro
Brussel 62 euro
Wallonië 162 euro.

Jaja alle Belgen zijn gelijk voor de wet 🥴.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

 

04-04-2019 om 09:36 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BIN's

Buurtinformatienetwerken - toen en nu

 03 april 2019

De oprichting van Lubbeekse buurtinformatiebetwerken.!

 Even opfrissen: op 19 september 2011 richtte ik als gemeenteraadslid een schriftelijke vraag tot de gemeentesecretaris  - en meteen ook tot het schepencollege – over de oprichting van zogenaamd BIN’s. 

Van de secretaris en de toenmalige burgemeester Freddy Vranckx kreeg ik volgende antwoorden :   ... betreffende de oprichting van buurtinformatienetwerken ( BIN’s) kunnen wij u mededelen dat in Lubbeek geen BIN’s bestaan.

Wat uw vraag betreft om in de gemeente een dergelijk netwerk op te zetten zal men het advies inwinnen van de lokale politie.

Het hoefde toen geen betoog om vast te stellen dat in Lubbeek geen buurtinformatienetwerk zou komen !

Tot op heden.  Het huidige bestuur wil dus wel degelijk zo’n netwerk opstarten.  Dat initiatief valt alleen maar goed te keuren.

 Zoals duidelijk werd krijgt de reeds onderbemande politie er nog een taak bij. Het gemeentebestuur zal in samenwerking met de politie op zoek naar wat ze coördinatoren noemen.  De behoefte hierbij is om een BIN op te zetten vanuit de buurt zelf, niet vanuit de overheid.  De bewoners nemen dus deel op vrijwillige basis.  De handhaving van orde en veiligheid is een opdracht voor de politie.  Burgers zullen dus geen patrouille of gerichte zoekacties organiseren, confrontaties aangaan, optreden e.d.  De bedoeling is tevens bedoelt om het veiligheidsgevoel te vergroten via deze Bin’s middels een samenwerking tussen burger en politie op vlak van informatie-uitwisseling.

Als een inwoner van een BIN-zone – ongeacht hij/zij lid is van een BIN of niet -  naar de politie belt om een verdachte handeling of diefstal te melden start de politie het BIN-netwerk op;  via de BIN-coödinator  van de wijk wordt dan het bericht doorgestuurt naar alle leden van de wijk.

 De waardering voor de politionele werking van Lubbeek kan via deze BIN’s een boost krijgen.  Een waardering die ik persoonlijk – ondanks het feit dat mijn broer politieagent was In Leuven – op één uitzondering  (zoals bleek tijdens de vragenronde ben ik daar niet de enige over) na nooit onder stoelen of banken stak.    

Die uitzondering bleek dat voor een betere samenwerking tussen politie en bevolking de overgrote meerderheid van de aanwezigen hun wijkagent niet kenden.

De burgemeester kon het niet laten om toch dienaangaande te laten optekenen dat de fout daarbij ook wel bij de inwoners lag.  Meer mensen zouden het Info-blad van Lubbeek moeten lezen.

 Misschien een hint :  Het huidige onderbemande politiekorps zou enorm geholpen zijn door het aanwerven van administratieve krachten die het bijkomend bureelwerk van onze politie zou kunnen overnemen.

 

Eddy  

  

04-04-2019 om 00:00 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
03-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben Weyts -

Nog nooit zo'n onnozel manneke gezien als minister.  Wat een laag niveau bezit dat ventje !

Wat een belachelijk onnozel manneke die Ben Weyts.

Hoe dat de NVA zulk personage een ministerpost kon geven mag de duivel weten !

Geen charisma – geen persoonlijkheid – arrogant – enz..

Al zappend zag ik hem proberen Anke Vandermeersch tijdens haar vragen in het parlement - op de manier die hem illustreert – belachelijk te maken door zijn rechterhand omhoog te steken en door met zijn hand een eendenbek na te bootsen.  Walgelijk gewoon.

Als ik van de NVA was zou ik hem ergens een plaatsje bezorgen waar hij de partij geen kwaad meer kan doen. 

Moest ik bedrijfsleider zijn en de NVA kwam solliciteren voor een plaatsje voor één van hun mensen, met name Ben Weyts ,  zou ik op mijn beurt mijn hand opsteken en een kwakend gebaar maken ... maar dan wel met geluid erbij : kwaak, kwaak , kwaak.  Er aan toevoegend dat we zulk nietszeggend karikatuur niet nodig hebben.

Eddy  

     

 

03-04-2019 om 18:22 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben Weyts -

Nog nooit zo'n onnozel manneke gezien als minister.  Wat een laag niveau bezit dat ventje !

Wat een belachelijk onnozel manneke die Ben Weyts.

Hoe dat de NVA zulk personage een ministerpost kon geven mag de duivel weten !

Geen charisma – geen persoonlijkheid – arrogant – enz..

Al zappend zag ik hem proberen Anke Vandermeersch tijdens haar vragen in het parlement - op de manier die hem illustreert – belachelijk te maken door zijn rechterhand omhoog te steken en door met zijn hand een eendenbek na te bootsen.  Walgelijk gewoon.

Als ik van de NVA was zou ik hem ergens een plaatsje bezorgen waar hij de partij geen kwaad meer kan doen. 

Moest ik bedrijfsleider zijn en de NVA kwam solliciteren voor een plaatsje voor één van hun mensen, met name Ben Weyts ,  zou ik op mijn beurt mijn hand opsteken en een kwakend gebaar maken ... maar dan wel met geluid erbij : kwaak, kwaak , kwaak.  Er aan toevoegend dat we zulk nietszeggend karikatuur niet nodig hebben.

Eddy  

     

 

03-04-2019 om 18:22 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.onderwijs

van goed naar minder goed !

Het onderwijs :

Er werd me gevraagd waarom in tot nu toe niets schreef over ons onderwijs.

 Heel kort :  1)  een potpourri van slechte ingrediënten, er door heen de jaren door allerlei ministers van onderwijs ingestopt

                     2)  vraag:  wat doe je als je in het midden van het pas aangekochte fruit een rottend exemplaar vindt ?  ... En dat is juist wat niet gedaan wordt in ons huidig stelsel van het onderwijs !    

 

Eddy

03-04-2019 om 08:54 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
02-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.allerlei

Lubbeek

Eddy Elyn 
 

Nieuws uit Lubbeek :
De grote raamsticker van de Lubbeekse burgemeester die omhoog hing aan het Leuvense hoofdkwartier van de NVA werd afgerukt.
Als ik een goede raad mag geven aan de personen die dat deden : niet doen want daardoor snijdt in eigen vinger. Elke publiciteit is immers meegenomen en daar zal den Theo dankbaar gebruik van maken. Wat zijn goed recht is. Ik kreeg zelfs opmerkingen van “zouden ze het weer niet eens zelf gedaan hebben”. Ging ik niet op in. Ik z...

Meer weergeven

02-04-2019 om 17:42 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)


Inhoud blog
  • labo vlees
  • tijd voor
  • wie beter
  • nog maar eens
  • van de Vloomingen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Archief per week
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!