Een nieuwe wind
overtuiging
05-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.politiek

nog 21 dagen

W-E  nieuwtjes die opvallen :

Zouden de verkiezingen er iets voor tussen zitten ? 

 Allee Eddy ... wat een vraag!   Den Theo word gepusht door de media tot en met.

 In het klein of het groot gedrukt maar den Theo is niet uit de media te slaan.  Al enkele dagen ging het over de neutraliteit in het onderwijs ( lees een hoofddoekenverbod op de Lubbeekse scholen)  ... of de interessse van de kranten was aan het tanen daar over of den Theo begint over het meer aandacht geven aan de Vlaamse identiteit in de Lubbeekse scholen.   

 Voor de niet-gehersenspoelde kiezer is de boodschap duidelijk :  waarom moest ons  Theoke zo lang wachten met deze voorstellen ?     

 Mo Eddyke toch :  26 mei 2019 komt korter en korter bij !  Hij had dat toch eerder kunnen doen de laatste jaren  !  En den Theo moest toch eventjes laten opmerken dat hij een  minuscuul opflakkeringetje kreeg van zijn vroeger Vlaming zijn.  Tot na 26 mei natuurlijk  want dan gaat ook zijn Lubbeekse NVA-frigo open.   D’er zelf inkruipen zullen ( Al die NVA-elite burgers ) ze heus niet doen.  

 Dat van dat hoofddoekenverbod staat in het bestuursakkoord van het huidige gemeentebestuur ... mede goedgekeurd dus door de CD&V .

-------------------------------------------------------------------------------

  Sekswerker in de “picture” :

 Proficiat dat deze dame er zo open voor uitkwam.

  Het deed me herinneren aan de discussie die ik had jaren geleden met een collega.

Hij vond  het niet kunnen als ik zei dat deze vrouwen (hij noemde ze hoeren) een sociaal beroep uitoefenden.  Hoeveel meer verkrachtingen, meisjes en vrouwen-aanrandingen zouden er niet gebeuren als deze dames hun beroep niet meer konden uitoefenen. Het enige dat er mis is aan dat toch ook wel gevaarlijk beroep zijn het gedwongen worden tot dit beroep. 

----------------------------------------------------------------------------------------------

 De PR van het koninklijk hof :  Filip, als ik jou was zou ik deze mensen opslag geven, ze doen het schitterend.

 Voor de goede orde:  - een koffie-onderonsje met Geubels 

-          Vandaag in alle kranten een foto van jou, in een innige omhelsing met een levensgrote knuffelbeer tijdens je bezoek aan het UZA.

Et voilà :
Vous voyez, ma journée de travail est terminée.

 -------------------------------------------------------------------------------------------------

Toekomende dinsdag in Brussel :  men verwacht dat er duizenden mensen uit de sociale sector ( verplegend en verzorgend) mee zullen doen aan de betoging .  Het te kort en het niet goed verllont werd dat deze mensen doen zullen zeker aan bod komen.

 

Eddy

 

 

      

 

05-05-2019 om 12:12 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
04-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.politiek - de dubbele tong van de NVA

Waarom wordt dit verzwegenc???

Woorden - Daden - Horen, zien en zwijgen is de boodschap van het NVA-bestuur aan haar volgers

Het is één jaar geleden dat Theo Francken, Jan Jambon en Didier Reynders naar Marrakesh gingen om er namens de Belgische regering de zogenaamde ‘Verklaring van Marrakesh’ te ondertekenen. In die tekst wordt ervoor gepleit om “de paden naar reguliere migratie aan te moedigen en te versterken”. Francken werkte op dat moment ook in alle stilte mee aan het VN-migratiepact, ook bekend als het Marrakeshpact. De stoere praatjes en verkiezingsbeloften van de N-VA staan in schril contrast met het lakse beleid dat Francken in werkelijkheid heeft gevoerd. Zo kwamen er op nauwelijks vier jaar tijd 500.000 nieuwe vreemdelingen binnen. Afrekenen in het stemhokje op 26 mei!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, lachende mensen

04-05-2019 om 09:25 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
03-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gezondheid

Dat zeggen creaturen als Maggie De Block en een Van Ranst niks die denken alleen maar aan zichzelf en hun plaatsje in de maatschappij 

 

(*) Anafylactische shock is ‘ernstige shock gepaard gaand met koorts en acute hartzwakte (collaps)’ Bron: Zakwoordenboek der Geneeskunde – Coëlho Kloosterhuis

(**) National Childhood Vaccine Injury Act of 1986 (NVCIA). Deze wet erkende dat vaccinatieschade en overlijden door vaccins bestaat, en dat families hier financieel voor gecompenseerd dienen te worden.

Op dit moment is er 4 miljard dollar uitgekeerd wegens onherstelbare vaccinatieschade en/ of overlijden door vaccins. Er is zeer veel kritiek op deze wet, omdat in de praktijk blijkt dat deze wet de fabrikant beschermd en niet de kinderen.

(***) Epifenomenalisme is volgens Wikipedia een stellingname in de filosofie van de geest, dat het subjectieve bewustzijn een volkomen machteloos bijverschijnsel van hersenprocessen is. Volgens deze visie zijn geestelijke verschijnselen slechts epifenomenen ofwel een nevenverschijnselen van fysische verschijnselen in de wereld.

(****) Informed Consent is het recht op informatie van zowel de voor als de nadelen van een medische behandeling voordat ouders hiermee instemmen.

03-05-2019 om 09:11 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
02-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.politiek

accuraat

Een kleine maar accurate analyse van de politieke partijen CD&V, NVA, Open VLd, Groen PVDA, SPA en VB.

De NVA:  alhoewel ze nu plotseling weer de communautaire  trommel roffelen kan men  deze partij op geen enkele  wijze  Vlaams noemen.  Ze zijn verworden van een Vlaams-nationale partij tot een federale mix van CD&V en Open VLD.  Wat in feite maakt dat patijen zoals de CD&V en Open VLD totaal overbodig geworden zijn.  Vlaamse Voorstellen van het VB en Wouters&Vuye ( ex-NVA’rs) werden door hen verwijderd of onbespreekbaar gemaakt.  Zelfs zaken die deze partij vroeger zelf naar voor bracht  werden door hen zelf nu in de vuilbak gekieperd.    Vlaamse symbolen werden – door hun stilzwijgendheid dienaangaande – verwijderd.  De diepvries staat open .

De CD&V: overbodig  - draaien en draaien nog erger dan een weerhaan

De OpenVld:  het blauwe werd nog bleker toen Verhofstadt zijn eigen overtuigingen overboord smeet – Een minister van gezondheid die de arme zieken nog zieker maakt en volledig onder de invloed staat van de farma-industrie -  een De Croo die nog erhger is dan zijn pa – kortom: volledig overbodig

Groen:  brainwashers van de jeugd  -alles wat ze voorstellen kost miljarden en miljarden, te betalen door de gewone werkmens – Vrienden van de pers

SPA: hervallen in de godsdienst van Stevaert.  Bijna alles gratis – cijfers worden daarbij niet gegeven – zonde van die partij die in het verleden ( de tijd van de opkomende Lowie Tobback) enorm veel betekende voor de gewone werkende mans – vergane glorie

PVDA :  wil samen met alle linkse (waaronder de NVA nu ) de herfederalisatie van België.

Het Vlaams Belang :  heropflakkerend – zou Dwinter moeten aan banden leggen – de enige bestaande Vlaamse partij – veel werk voor de huidige voorzitter -  verdient meer dan de NVA de stemmen van de echte Vlaming . Het hoofdbestuur zou meer moeten luisteren naar de lokale afdelingen.

Besluit :  helaas gaat het bekleden van een machtspositie ( NVA-OpenVLD-Cd&V-Groen, Spa) niet altijd samen met het besef van de plicht en de antwoordelijkheid die hieruit voortvloeien.     

Eddy

02-05-2019 om 12:56 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
30-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.politiek

Veel beloven en niks teruggeven doen nog meer zotten in vrede leven

De niet gehouden beloftes van Theo Francken !

24 gebroken beloftes en gemiste kansen

 

Migratie in 24 gebroken beloftes. Dat is de titel van de nieuwe 54 pagina tellende brochure van Tom Van Grieken, waarmee de Vlaams Belang-voorzitter weerwerk biedt tegen het nieuwe boek van Theo Francken dat afgelopen week werd voorgesteld. Het werkstuk bevat een kroniek van gebroken beloftes en gemiste kansen, gaande van het uitblijven van de uitbreiding van de lijst van veilige landen, over de non-realisaties op het vlak van gezinshereniging en nationaliteitswetgeving tot de afwezigheid van een nieuw migratiewetboek.

Bij aanvang van deze bestuursperiode koesterden veel Vlamingen grote verwachtingen. Een derde van de Vlaamse kiezers had gestemd voor een partij die grootse veranderingen aankondigde, niet in het minst met betrekking tot het immigratiebeleid. De belangrijkste verandering moest de opmaak van een nieuw immigratiewetboek zijn dat opnieuw duidelijke regels zou formuleren inzake immigratie en misbruik zou tegengaan. Het kwam er echter nooit. Het enige boek dat Theo Francken de voorbije vijf jaar schreef, kaderde in zijn eigen persoonlijke campagne.

In oktober 2015 beheerste de uitspraak van N-VA-partijvoorzitter Bart De Wever dat ‘open grenzen en een open sociale zekerheid onverenigbaar zijn’ dagenlang de pers. De N-VA kondigde een hele reeks wetgevende initiatieven aan. We hebben er sindsdien niets meer van gehoord.

Het zijn maar twee van de vierentwintig voorbeelden van gebroken beloftes en gemiste kansen met betrekking tot het immigratie- en integratiebeleid van de afgelopen vijf jaar. Deze regering had alle kansen om een fundamentele hervorming van het immigratiebeleid te realiseren, maar heeft ze kansen niet gegrepen. Met als gevolg: stijgende immigratiecijfers en een toenemende belasting van onze sociale zekerheid.

Bekijk hier de begeleidende clip 

Wil je de brochure gratis aanvragen?
Ga naar: http://www.vlaamsbelang.org/migratiebrochure/

Bijlage: ‘Migratie in 24 gebroken beloftes

30-04-2019 om 16:45 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kiezen

ons programma

 

Heet van de naald:

Mijn kies-wijzer:

Wees positief in je stemgedrag en beloon wie het goed doet, met jouw gewaardeerde stem!

- Ben je gecharmeerd door de ongebreidelde en dure massa-immigratie door zelfs flink uit de kluiten gewassen minderjarigen?

- Ben je fier dat Belgiê hoge Europese toppen scoort in staatsschuld en belastingdruk?

- Vind je het fijn dat sociale woningen voorbehouden worden aan wie hier nooit een poot heeft uitgestoken?

- Vind je het zalig dat je als automobilist wordt uitgemolken?

- Geniet je van de partijfabeltjes en –sprookjes in deze verkiezingstijd waar praatjes heel veel gaatjes vullen?

- Ben je hygiënisch blij dat je hersenen netjes gespoeld worden door onze media?

- Geniet je van de mooie foto’s van de kandidaten met hun (h)eerlijke slogans langs onze wegen?

- Vind je ook dat ZELFdenkers verachtelijke populisten zijn die best  niet aan het woord komen?

- Vind je dat “De tering naar de nering zetten” niet meer van deze tijd is en zwaar moet bestraft worden?

- Vind je ook dat het geêmmer over die “Transfers naar Wallonië” maar populistische zever is van racistische Vlamingen?

- Vind je het ook sportief dat Vlaamse ouders voor de schoolpoort in een tentje survivalen omdat hun kinderen plaats moeten 

  maken voor kinderen uit verre landen?

- Vind je dat een partij aan de macht niet mag veroordeeld worden omwille van haar gebrek aan daadkracht vroeger?

- Vind je het normaal dat mensen uit verre landen die hier nul (0) jaren hebben gewerkt en nul (0) jaren hebben bijgedragen           

  aan onze sociale zekerheid méér krijgen dan onze werklozen die. .. (zie “Gezei is gezei!”).

- Vind je het maar logisch, zoals bijna alle partijen, dat moslims bij ons alle rechten moeten krijgen terwijl de christenen in hun         thuislanden vervolgd worden?

 

30-04-2019 om 16:27 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
29-04-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gezondheid

Uisluitend informatief bericht  - de lezer oordeelt zelf - 

Uit de bijsluiter :

Bijsluiter: informatie voor de gebruiker M-M-RVAXPRO Poeder en oplosmiddel voor suspensie voor injectie in een voorgevulde injectiespuit Mazelen-bof-rubellavaccin (levend)

6. Inhoud van de verpakking en overige informatie Welke stoffen zitten er in dit middel? De werkzame stoffen in dit middel zijn: Na reconstitutie bevat één dosis (0,5 ml): Mazelenvirus1 Enders’ Edmonston stam(levend, verzwakt) niet minder dan 1x10³ CCID50* Bofvirus1 Jeryl Lynn™ [Level B] stam (levend, verzwakt) niet minder dan 12,5x10³ CCID50* Rubellavirus² Wistar RA 27/3 stam (levend, verzwakt) niet minder dan 1x10³ CCID50* * 50% cel cultuur infectieuze dosis (dosis waarbij 50% van de weefselkweken geïnfecteerd raakt). 1 geproduceerd in kippenembryocellen. ² geproduceerd in WI-38 humane diploïde longfibroblasten. De andere stoffen in dit middel zijn: Poeder: sorbitol, natriumfosfaat, kaliumfosfaat, sucrose, gehydrolyseerd gelatine, medium 199 met zouten van Hanks, MEM, mononatrium L-glutamaat, neomycine, fenolrood, natriumbicarbonaat, zoutzuur (om de pH aan te passen) en natriumhydroxide (om de pH aan te passen.

Oplosmiddel:  water voor injectie

Bronnen :  https://www.zorg-en-gezondheid.be/sites/default/files/atoms/files/2014%2003%2031%20MMRVAXPRO%20PIL%20NL.pdf

Bijsluiter M-M-RVAXPRO (BMR) - RIVM



https://www.rivm.nl/Documenten.../Bijsluiters/Bijsluiter_M_M_RVAXPRO_BMR

 

19 dec. 2011 - Per vaccins zijn er twee verschillende bijsluiters: een voor professionals en een voor gebruikers (zie downloads). Hierin vindt u onder andere ...

 

 

29-04-2019 om 10:14 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.inenten

prik prik

29-04-2019 om 09:49 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)


Inhoud blog
  • labo vlees
  • tijd voor
  • wie beter
  • nog maar eens
  • van de Vloomingen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Archief per week
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!