Een nieuwe wind
overtuiging
12-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.politiek

als het te heet wordt 

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, staande mensen, lucht en buiten

12-05-2019 om 11:31 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
11-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.groene politiek

vermogensbelasting van Groen

Groen nationaal erger dan het communisme !

Een halve bladzijde spendeert de krant HLN aan het voorstel van het vermogenskadaster van Groen !

Om te weten te komen wie met al zijn hebben en houden meer dan 1.000.000 bezit zal voor Groen een vermogenswinstbelasting moeten betalen .

Groen en hun Waalse aanhanger Ecolo dienden dienaangaande een wetsvoorstel in.  Inhoudende dat de fiscus van iedereen zal moeten weten hoeveel de waarde is van het vastgoed, gronden, spaarrekeningen, aandelen, obligaties , levensverzekeringen en niet-beursgenoteerde participaties die iemand heeft. Plus ... stel dat je al gans je leven een collectie van boeken of eender wat bijeen bracht die meer dan 5.000 euro waard is ... dan zijn de daar , de  Groene- handjes-nooit-genoeg.   

 En alhoewel de Raad van State er voor zorgde dat hun voorstel moet herzien worden zullen de Groene hebbedingetjes er voor zorgen dat hun voorstel zal gestemd worden.

 En wie zal het slachtoffer worden :

 -  niet de rijken, want die zullen wel ergers een uitweg gevonden        hebben om hun geld te deponeren   

-   eventjes nadenken :  je bent jong, je hebt gebouwd of een woning gekocht. We zijn enkele jaren verder en je hypotheek en je lening zijn afbetaald.   Stel dat die bouw of aankoop toen 400.000 euro kostte.  Nu, na zoveel jaren van opofferingen om de betalingen te kunnen voldoen en je kinderen en kleinkinderen wat te kunnen nalaten komten daar plotseling een taxatie binnen van 650.000 euro ( geld vermindert elk jaar in waarde dus is dat geen utopie ) .  Haha zegt Groen:  650.000 + een voorraad van waardevolle boeken van 100.00 euro + een muzieksinstallatie van 50.000 euro + meubels van 20.000 euro + een spaarrekening van 25.000 euro + een pc, tv en andere elektrische spullen 4.500 euro + een stukje bouwgrond die voor dekinderen of kleinkinderen bestemd zijn 250.000 euro  enz enz

 Het kunnen de Groenen waarschijnlijk niet bommen dat je op al deze zaken reeds belastingen betaald hebt.                         

 O ja, bijna vergeten.  Niet te vergeten de uitspraak van Groene- of Zwarte Weduwen op een gr raad van Lubbeek door een Groene madam. Inhoudende dat al wie alleen valt of met twee op een zekere ouderdom zouden moeten verhuizen of hun woning verkopen om plaats te maken voor anderen, omdat de woning te groot uitvalt.  Dat je verknocht bent aan die woning waarvoor je je ganse leven gewerkt hebt telt niet.       

 Voor de goede orde: tot in ons graf zullen ik en mijn echtgenote nooit aan zulke bedragen geraken.

 Als slot de aanpassing van Groen na wat de Raad van State vond van hun voorstel :  Het is pas als de waarde van een verzameling zo onvangrijk is dat je er “extra “ voor laat verzekeren, dat het wordt opgenomen in je vermogen.

 Om wat cynisch te eindigen :  op je halve trouwboek moet je nog getaxeerd worden;

 Eddy         

11-05-2019 om 16:50 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.plolitiek: het Lubeekse

Geen inspraak en nul-transparantie kenmerkend voor dit Lubbeekse bestuur !

Niet voor de eerste maal moet de Lubbekenaar constateren dat de Lubbeekse burger nul komma nul wat te zeggen krijgt .

Is de NVA meerderheid andermaal gezwicht voor hun coalitie partner CD&V ?  Wie de geschiedenis van het atelier ACE (atelier voor creatieve expressie ) en de Lubbeekse muziekschool nog maar enigzins kent weet dat er daar uitstekend werk geleverd werd.

Als gemeenteradslid tussen 2006 – 2012 kon ik alles van nabij volgen.  Tijdens elke bestuursvergadering  viel het me op dat de CD&V vertegenwoordiger op alles en nog wat zat af te geven.  Dan was het dit, dan was het dat ... was het de onkosten vergoeding niet dan was het  waarom men de benodigheden voor de werkzaamheid daar kochten en niet ginder ...

Alle jaren werd er met veel bijval opendeur gehouden en op die opendeur dagen waren de Lubbeekse politici prominent aanwezig ... kwestie van zich te laten zien natuurlijk.  Omdat de NVA  tijdens die jaren geen verkozenen hadden kan men niet aan de indruk voorbij dat de ACE en de muziekacademie misschien een doorn in het oog waren van de CD&V die, tijdens de vermelde-en de daarop volgende jaren wel deel uitmaakten van de beleidsploeg, een dikke vinger in de pap te brokken had bij deze aanslag op het cultuurleven van Lubbeek.   

En waar bleven de SPA en de OpenVLD gemeenteraadsleden om te reageren.  Alleen Groen deed het naar wat ik kon vernemen. Participatie en transparatie zijn dode letter in Lubbeek.  Een zoveelste kaakslag op korte tijd ... aldus Groen.    

 

Zou het kunnen dat er een verborgen agenda is en dat er broodnodig geld in het Lubbeekse bakje moet komen.

 

Aan de NVA:  coalitie vormen houdt altijd in dat men langs beide kanten wat moet toegeven ... maar hou op met je kleine coalitie partner de Lubbenaren een dolk in de rug te steken.

 

Eddy

11-05-2019 om 15:41 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
10-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.uw gezondheid

Wie gelooft deze mensen nog :  ministers die zelf dokter (?) zijn en virologen die zwaaien met enkel goed nieuws over vaccins ?

Zou betaald lobbyen voor farmaceutische bedrijven illegaal moeten zijn? Komt dit niet neer op intentionele belangenbehartiging en belangenconflicten? Maken farmaceutische bedrijven zich schuldig aan misleidende marketing? Schermen zij zich af voor wettelijke aansprakelijkheid en beïnvloeden ze zwaardere wetgeving die keuzevrijheid van de burger uitholt? Niet alleen ouders, maar ook medici staan onder toenemende druk van de farmaceutische industrie. Dr. Peter Rost, voormalig farmaceutisch manager, licht een tip van de sluier op over hoe de medische gevestigde orde wordt beïnvloed.

“Iedereen die ik in mijn vorige carrière ben tegengekomen als directeur marketing staat daar met zijn hand op. Iedereen smeekt om geld. Niemand heeft geld. De overheid heeft geen geld. Universiteiten hebben geen geld. De enige die geld hebben, zijn de grote multinationals. En ze hebben veel geld. En zij gebruiken dat geld in feite om invloed te kopen. En de manier waarop het gedaan is: nummer één, je geeft organisaties en instellingen subsidies voor verschillende soorten onderzoek. Nummer twee: je ontwikkelt samen met hen onderzoek. Nummer drie: Je maakt vrienden; je zorgt ervoor dat ze je trouw worden. En je betaalt ook individuele professoren en artsen en onderzoekers rechtstreeks. Je kunt ze als sprekers betalen om door het land te reizen; duizend, tweeduizend dollar per dag, soms meer.”

 

 

 

 Wie is Peter Rost?

Peter Rost, M.D. is als voormalig directeur marketing meer dan tien jaar werkzaam geweest bij farmagiganten Wyeth en Pfizer. In augustus 2004 publiceerde Rost een gepassioneerde recensie op het boek ‘The Truth About the Drug Companies: How They Deceive Us and What to Do About It’ van Marcia Angell (De waarheid over farmaceutische bedrijven – hoe ze ons misleiden en wat we eraan kunnen doen’). Marcia Angell is arts en hoofdredacteur van het medisch vakblad ‘New Engeland Journal of Medicine, een van de grootste medische vakbladen ter wereld.1 De recensie werd opgemerkt door een verslaggever bij ‘USA Today’, die Peter Rost interviewde voor een artikel over de geneesmiddelenindustrie. De publieke aandacht van het artikel in USA Today veranderde het leven van Rost; hij werd ontslagen en begon nieuwe carrière als een insider die kritisch staat tegenover de farmaceutische industrie. Sindsdien heeft Rost buiten de farmaceutische industrie gewerkt, als een openbare spreker, blogger, schrijver en rechtsdeskundige.2

 

 

 Bron originele artikel:

https://thevaccinereaction.org/2019/05/influencing-the-medical-establishment-dr-peter-rost/

 
Bronnen:

1. Marcia Angell: https://en.wikipedia.org/wiki/Marcia_Angell
2. Peter Rost: https://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Rost_(doctor)

 

 
Over de auteurs:

Door Frankema is moeder van twee ongevaccineerde, inmiddels volwassen kinderen, schrijfster van het boek ‘Vaccinvrij – ouders, artsen en wetenschappers over vaccins en vaccinvrij opgroeien’, en initiatiefneemster van de Stichting Vaccinvrij

Mara Gabriëlle is moeder van twee ongevaccineerde kinderen, moderator van de facebookgroep van Vaccinvrij en maakt deel uit van het vertaalteam.

10-05-2019 om 08:54 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
08-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.politiek

Groene steden.  Vervang  Amsterdam door Leuven , Antwerpen, Aarschot

arschot enz.

08-05-2019 om 18:20 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.politiek

hahaha

Eddy Elyn
15 uur
Shared via AddThis

Nu durft ook Vermassen zich verontwaardigd tonen. Wat zal die heer doen als die moordenaar hem als advokaat aanstelt ? De vraag stellen is ze beantwoorden : vrij of geïnterneerd worden wegens "onweerstaanbare drang". N(est pas !
.

SCEPTR.NET
CD&V voelt de bui hangen. De partij heeft gisterenavond – in allerijl – een digitale reclamecampagne rond haar Justitieminister Koen Geens offline gehaald. In de campagne werd aangehaald hoe nu “elke straf wordt uitgevoerd” en dat “dankzij Geens […] seksueel geweld strenger [wordt] aange...

08-05-2019 om 10:12 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.politiek

CO2 door Junckers

Guy Seghers
Gisteren om 02:36
Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst

08-05-2019 om 09:57 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verkrachten

laat ze vrij - het zijn immers sukkelaars 

08-05-2019 om 09:40 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
06-05-2019
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.boek

boek schrijven

Bedankt  voor het lezen van mijn blogs en het boek dat handelde over mijn werk als gemeenteraadslid.

Om antwoord te geven op je vraag of ik toch eens moest nadenken om – zoals ik in het verleden reeds deed met het schrijven van een tweetal toneelstukken en een (nooit verschenen boek) – kan ik je nu melden dat ik reeds een hele tijd bezig ben met schrijven van een boek.

 Jeannine , je begrijpt dat ik er nu nog niet veel over kan zeggen. 

 Wat ik wel kwijt wil :  om alle kwaadsprekerij en niet ter zake doende veronderstellingen tegenover datgene dat in het boek te lezen zal zijn benadrukt de schrijver dat al wat er in beschreven wordt plaatsgevonden heeft; gestaaft door de publicatie er in van e-mails, foto’s enz...

 Het begin zal handelen over mensen die weenden toen we hen gingen vertellen dat we gingen verhuizen.  Dat was toen we in Leuven woonden en regelmatig gingen vragen of we iets konden meebrengen voor hen tijdens ons winkelen.         

 Voor het ogenblik ben ik nog aan het denken over de titel.  Als jij een idee hebt mag je me het altijd opsturen.

 Bijv:  Volharding in de boosheid  -  of  Oorzaak in pure kwaadaardigheid   -  of ... of ...

 Dag maske

Eddy

 

  

06-05-2019 om 10:08 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.politiek

ludiek

06-05-2019 om 09:30 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
>> Reageer (0)


Inhoud blog
  • labo vlees
  • tijd voor
  • wie beter
  • nog maar eens
  • van de Vloomingen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Archief per week
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!