NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • provinciaal kampioenschap te Loenhout
 • veteranen weer aan de slag
 • Veteranen officieel erkend!
 • dankwoord van DAE
 • succesvol BK te Antwerpen
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  boogschutter
  veteraantje
  21-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.provinciaal kampioenschap te Loenhout
  Verleden week-end was het weer een gezellige bijeenkomst voor de oudsten. Er werd heel wat gelachen en natuurlijk ook ernstig geschoten. Een groot blazoen op 18M met de kleine 10 voor de compoundschutters zorgde voor een paar verrassingen. Tot mijn grote verbazing werd ik nog tweede; Frans Nieland schoot een ongelukkige 8 op het laatst. De grote winnaar in onze reeks was Peeters Gustaaf met maar liefst 564. Proficiat ook aan Ludo Haemhouts die met de reuzescores van 292 en 295 bewees dat hij in goede doen was. Binnenkort zijn we nog eens actief voor het liga kampioenschap in Poppel.

  21-01-2010 om 09:34 geschreven door doelschutter

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  04-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.veteranen weer aan de slag
  Binnenkort zijn we er weer. Eerst het provinciaal kampioenschap in Loenhout waar we hopelijk weer de "oude vertrouwde gezichten zullen weerzien.

  04-01-2010 om 21:39 geschreven door doelschutter

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  31-10-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veteranen officieel erkend!
  Geschreven door Kurt. Donderdag 29 oktober 2009.(handboogliga) Op het Uitvoerend Comité van 21 oktober 2009 werd het voorstel goedgekeurd om de Veteranencategorie als officiële categorie te aanvaarden. Dit wil zeggen dat er Belgische en Ligarecords zullen geschoten kunnen worden, en dat er op de Belgische kampioenschappen de mogelijkheid zal zijn om in de veteranencategorie deel te nemen. Voor het Belgisch Kampioenschap Indoor zullen de klassementen herwerkt worden zodat de veteranen selecties voor het BK kunnen gemaakt worden. Wel geldt hier dezelfde voorwaarde als voor senioren en masters: het schieten van 5 LCI wedstrijden + 1 BAIC wedstrijd. Op het Belgisch Kampioenschap zullen dus de volgende aantallen veteranen kunnen deelnemen: 8 Recurve Heren Veteranen 8 Compound Heren Veteranen 4 Recurve Dames Veteranen 4 Compound Dames Veteranen

  31-10-2009 om 09:21 geschreven door doelschutter

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  24-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dankwoord van DAE
  Het Belgisch Kampioenschap Outdoor 2009 is voorbij. Het heeft veel bloed, zweet en tranen gekost om de organisatie rond te krijgen, maar het is ons gelukt ! We kregen ongelooflijk veel positieve reacties van zowel schutters en supporters, als van beide handboogliga’s, de HBL en de LFBTA. Thierry Zintz, voorzitter van de Koninklijke Belgische Federatie voor Handboogschieten sprak over een geweldig tornooi en een uitmuntende organisatie. Dit hadden we uiteraard niet kunnen realiseren zonder de hulp van de mensen die bereid waren om te komen helpen. Iedereen vervulde zijn taak voorbeeldig en was bereidwillig om in te springen waar nodig. We mochten ook rekenen op de hulp en steun van een aantal niet-leden, welke hebben bijgedragen tot het resultaat dat we het voorbije weekend hebben kunnen neerzetten. Over dit kampioenschap zal in het schutterswereldje nog lang nagepraat worden en zoals de woordvoerder van de Handboogliga neerpende : “Het Belgisch Kampioenschap Outdoor 2009 zal de geschiedenisboeken halen als één van de meest afgewerkte evenementen ooit in Belgi녔 Aan iedereen die heeft meegewerkt om dit evenement te doen slagen : BEDANKT !!!! Namens het bestuur van DAE.

  24-09-2009 om 09:52 geschreven door doelschutter

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.succesvol BK te Antwerpen
  Als we het verloop van de wedstrijden (selecties, eliminaties en finales) beschouwen dan mogen we spreken van een grandioos succes! De inrichtende club Drij Akers Ekeren heeft eens te meer bewezen dat ze met de hele ploeg kan instaan voor een weergaloze organisatie! Ook de sponsors en de stad Antwerpen hebben dit keer volop deze manifestatie gesteund waarvoor onze waardering en dank! Verder is het zeker te benadrukken dat we dank zij onze voorzitter van DAE zulke evenementen tot een goed einde kunnen brengen; proficiat Gino het was incredible!

  21-09-2009 om 09:19 geschreven door doelschutter

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prachtige resultaten op de Senior Games
  Dit jaar gingen de Senior Games door in Nederland. Onze DAE-ers Rudy Wouters en Ludo Haemhouts namen deel in de categorie 50+ bij de compounds. Rudy behaalde de gouden medaille en Ludo de zilveren. Wij wensen beide schutters een dikke proficiat !!!

  13-09-2009 om 10:12 geschreven door doelschutter

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  29-08-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BAOC (Belgian Archery Outdoor Competion) 2009
  Ivan Denis en Gladys Willems winnen! Vorige zondag was het de laatste fase van de BAOC te Spa. Ivan Denis – Wereldkampioen 2009 – en Gladys Willems – Wereldkampioen 2003 – winnen de eindrangschikking van de Belgian Archery Outdoor Competion. Alsook Freya Wollens bij de Recurve Dames en Luc Verdeyen bij de Compound Heren. Ivan en Gladys zijn zo klaar voor het Belgisch Kampioenschap Handboogschieten 2009 te Antwerpen (Linkeroever). De BAOC wedstrijden zijn een goede voorbereiding en geven een goed beeld weer wie er allemaal in vorm is voor het BK . Een BAOC ranking wordt bepaald door een 8-tal wedstrijden verspreid over heel het outdoor seizoen. Men kijkt volop uit naar het Belgisch Kampioenschap Outdoor 2009 te Antwerpen dat zal doorgaan in het weekend van 19 en 20 september 2009. Op zaterdag zal er geschoten worden op het voetbalterrein van Schippersschool De Spits te Antwerpen (LO). Op deze dag zullen in de voormiddag de kwalificatierondes geschoten worden, zowel individueel als voor de teams. In de namiddag zullen de eliminatierondes geschoten worden tot en met de 1/2 finale, zowel individueel als per team. Op zondag wordt er uitgeweken naar het Frederik van Eedenplein, een toeristische locatie in de stad Antwerpen (LO) waar de finales zullen plaatsvinden. Op zondag is er ook mogelijkheid tot initiatie boogschieten op de finaleplaats. Zo kunnen eventuele belangstellenden van wel heel dichtbij kennismaken met deze nobele sport. Het is de bedoeling dat het BK een groot sportevenement wordt om zo het Handboogschieten meer onder de mensen te brengen. Daarom is er voor een ander format gekozen zodat het voor het publiek aantrekkelijk wordt om de finales te volgen. Info: Website: www.bkhandboogschieten.be Contact: Voorzitter BAT (Belgian Archery Team) Marc Denis denis-marc@skynet.beDit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken 0497/93.07.43 Entrpotkaai 12 – Bus 31 2000 Antwerpen www.everyoneweb.be/ivandenis

  29-08-2009 om 10:05 geschreven door doelschutter

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  19-08-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ivan Denis is Vlaams jeugdkampioen 2009
  Op deze zonnige Moederdag werd het Vlaams Jeugdkampioenschap 2009 gehouden te Nijlen. De club NSS heeft voor een goede en vlekkeloze organisatie gezorgd. Alsook was het weeral een record van deelnemers aan de VJK, maar liefst 98 schutters deden hieraan mee! DAE was vertrokken met Melissa Van Den Bogeart, Wouter de Schutter en Ivan Denis. Het was zeer moeilijk schieten vermits er super veel wind stond maar daar hebben wij ons niet door laten doen. De kwalificatie verliep voor iedereen vlotjes. De eliminaties verliepen spijtig genoeg niet voor iedereen van een leien dakje … Wouter lag er de eerste ronde uit bij de Recurve Heren Junioren en bij de Recurve Dames Junioren waren er maar 2 schutsters en spijtig genoeg heeft Melissa verloren van Dorien Stoelen uit NSS. Bij Ivan verliep het dan weer wel iets vlotter dan onze andere schutters van DAE. Voor hem was het zijn laatste VJK ons Junior want hij wordt volgend jaar Senior. Ivan wou natuurlijk deze laatste VJK winnen en hij deed het ook! Enkel tijdens de Finale tegen Jan Bitters was het even spannend maar Ivan trok aan het langste eind en werd Vlaams Jeugdkampioen 2009! Ivan Denis.

  19-08-2009 om 17:00 geschreven door doelschutter

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  14-08-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SPAGHETTIDAG
  Beste, zaterdag 1 augustus ’09 heeft een van onze leden, namelijk Peter Vandekerkhof, zich kunnen kwalificeren voor deelname aan het WERELDKAMPIOENSCHAP HANDBOOGSCHIETEN OUTDOOR te Ulsan Zuid-Korea van 01/09/09 tot 09/09/09. Daar Peter deze deelname voor het grootste stuk zelf moet bekostigen, organiseren wij een spaghettidag om hem wat te ondersteunen. Deze spaghettidag zal doorgaan op zondag 23 augustus ’09 van 11.30h tot 20.00h in het lokaal van Concordia Peer, deusterstraat 74 Bus F, 3990 Peer. Voor de prijs van 7€ krijgen jullie, een bord spaghetti bolognaise, een consumptie en een nagerechtje. Je kan eetkaarten kopen bij de leden van Concordia Peer, of ze reserveren via cop@handboogliga.beDit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken . En dit vóór 20 augustus. Het verschuldigde bedrag kan je dan storten op rekening 001-2454199-78 met vermelding van je naam en het aantal kaarten. Tevens maak je met elke kaart kans om een mooie fiets te winnen. Alvast bedankt voor jullie aanwezigheid, en tot dan, Groetjes Het bestuur en de leden van Concordia

  14-08-2009 om 11:05 geschreven door doelschutter

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-08-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw record op 90 meter!
  Geschreven door Kurt maandag, 10 Augustus 2009. Sven Mestdagh (WTK) kon zaterdag 8 augustus in het Nederlandse Stein het outdoorrecord op 90 meter verbreken. Hij deed dit met een score van 345 punten, zomaar even 3 punten meer dan het vorige record dat op naam stond van Luc Verdeyen (342 punten). Sven selecteerde zich eerder al voor het Wereldkampioenschap Outdoor te Ulsan. Nadat het record op 90 meter 3 jaar lang op naam van Nest Mertens stond, is dit reeds de tweede verbetering tijdens dit seizoen!

  11-08-2009 om 08:38 geschreven door doelschutter

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 18/01-24/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 26/10-01/11 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 31/12-06/01 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!