NIEUW: Blog reclamevrij maken?

Ik schrijf hier over allerlei dingen. Dat kunnen interessante schrijfsels zijn, maar ook vrije meningsuitingen die over van alles kunnen gaan. Bezoekers kunnen er desgewenst op reageren.

We zijn de 12de week van 2018

free hits

Springkasteel huren? Woon je in de provincie Antwerpen? Klik dan op bovenstaande button om op de website te gaan kijken. Daar vind je alle info. Reserveer tijdig wanneer je een springkasteel wil huren.

Als er hoop is

Als er hoop is:
voor deze wereld, dan ligt die in kleine gebaren van menselijke vriendelijkheid.

bedankt voor je vriendschap

Op het pad der vriendschap bloeien de mooiste bloemen. Ze heten verdraagzaamheid, eerlijkheid, hulpvaardigheid en vertrouwen.

Gedachten

Waak over je gedachten,
ze worden je daden,
waak over je daden,
ze worden je karakter,
waak over je karakter,
het wordt je toekomst.

Archief per maand
 • 03-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017

  Als je je geen dwaasheid
  kunt herinneren
  die je uit liefde hebt gedaan,
  dan heb je nooit echt liefgehad.

  Muzieknoten

  Mensen kun je vergelijken met muzieknoten. Als ze eenmaal op elkaar zijn afgestemd, vormen ze een prachtig orkest.

  Klik op de award om het blog te bezoeken.

  Eddy

  Ingrid

  Tinie & Ans

  Brabbeliaans

  Op zoek naar een springkasteel voor een feestje, klik dan op de bovenstaande link. Daar vind u alle informatie.

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Tegenslagen

  Tegenslagen

  Als je tegenslagen je verdrietig maken,
  dan mag je niet vergeten dat ieder mens
  harde situarties te verwerken krijgt
  en ook voor jou ie het leven veel te kort
  om jezelf ook maar één uur te beklagen.

  Als kwetsende kritiek je neerslachtig maakt,
  mag je niet vergeten
  dat geen klacht ter wereld zal verhinderen
  dat iedereen over iedereen iets weet
  en dat het na het sterkste applaus
  vorr jou straks ook weer stil wordt.

  Bron: Valeer Deschacht


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Verhoogt eten opwarmen in de microgolf het risico op kanker?

  Verhoogt eten opwarmen in de microgolf het risico op kanker?

  voedselbakjes

  Het lijkt tegenwoordig wel alsof je van alles kanker krijgt. Vlees eten, alcohol drinken, zonnen op vakantie en ook van eten in de microgolf opwarmen wordt vaak gezegd dat het de kans op kanker verhoogt. Maar klopt dat ook?
  Zonder een microgolfoven is een keuken niet meer compleet anno nu. Dat bewijst het feit dat meer dan 70% van de Vlaamse gezinnen over een magnetron beschikt. Maar hoewel het uiterst handig is om eten in op te warmen, of zelfs cakes of pizza te maken zoals wij hier al uitprobeerden, bestaat er ook veel argwaan over eten opwarmen in de micro. De stralen zouden namelijk het risico op kanker verhogen.  Alleen bestaat er geen enkel wetenschappelijk bewijs voor die stelling, integendeel zelfs.
  Er zijn verschillende onderzoeken gepubliceerd die opwarmen in de microgolfoven vergeleken met de traditionele manier van opwarmen. De conclusies waren altijd unaniem hetzelfde: eten in microgolven klaarmaken houdt geen groter risico in.

  Plastic

  Een microgolf werk namelijk op elektromagnetische straling en niet op radioactiviteit zoals vaak gedacht wordt. Radioactiviteit wordt wel degelijk aan kanker gelinkt, elektromagnetische straling niet. Maar wat wél risico inhoudt, is het potje waarin je eten opwarmt. “Als je plastic opwarmt, kan dat gevaarlijke stoffen doen vrijkomen. In plastic zitten bijvoorbeeld ftalaten, industriële chemische stoffen die worden toegevoegd om kunstmateriaal flexibeler te maken. Door het opwarmingsproces kunnen die vrijkomen en zo in je eten terecht komen, wat gezondheidsproblemen kan veroorzaken.  Ftalaten worden onder meer gelinkt aan borstkanker, maar ook diabetes, haarverlies, een hoge bloeddruk en zelfs slaapproblemen. Door plastic potjes in de afwasmachine te wassen, verhoog je de kans dat schadelijke chemicaliën vrijkomen nog meer. Eten opwarmen in de microgolf is op zich dus niet schadelijk, maar schep het op een bord of gebruik glazen potjes.

  Haalt opwarmen in de microgolf voedingstoffen weg?

  Nog zoiets waar vaak voor gewaarschuwd wordt, is dat eten opwarmen in de microgolfoven belangrijke voedingstoffen uit eten weghaalt. Maar ook dat blijkt volgens talloze onderzoeken niet te kloppen. Groenten koken of stomen, haalt zelfs meer voedingstoffen weg dan opwarmen in de magnetron. In water lossen namelijk sommige nutriënten op als sneeuw voor de zon. Het is tenslotte wel belangrijk om voeding niet te lang en op een te hoge temperatuur op te warmen, anders verlies je alsnog voedingstoffen. Zoek dus altijd op voorhand even de instructies op.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Sint - Maarten

  Sint-Maarten

  Sint-Maarten was de patroon van heel wat bevolkingsgroepen, zoals de ridders, soldaten, schutters, hoef- en wapensmeden en dit omwille van zijn connecties met het soldatenleven.
  De kleermakers en de wevers kozen hem tot patroon vanwege de mantel die hij doormidden had gesneden en aan een bedelaar gegeven.
  Om diezelfde reden werd hij ook patroon van de armen en de bedelaars. Omdat hij op een bepaald ogenblik uit Poitiers moest wegvluchten om niet in handen te vallen van de ketterse arianen, werd hij tot slot ook verkozen tot patroon van de vluchtelingen.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 1917

  Boomskeletten kreunen bijna menselijk
  in schemering van troostloze dagen
  die over 't overstrromde land vervagen
  in kruiddamp van mistgordijnen.
  Omdat landen
  hun vermeende recht betwisten
  moeten mensen hier de wapens richten
  op wie zij eens als vriend erkenden!
  En in 't late uur sterft ook de zon
  haar bloed een stroom
  van kim tot jil een eerbetoon
  aan elke stille droom
  die pas begon
  en hier zijn einde vond...

  Bron: Emmy Swerts


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Laat je niet vangen door misbruik of phishing

  De ene keer proberen cybercriminelen je op te lichten via telefoon, de andere keer via e-mail. Je kunt bijvoorbeeld een e-mail ontvangen van een zogenaamde Nigeriaanse prins die zijn fortuin met je wilt delen. We ontvangen regelmatig berichten dat consumenten worden opgebeld door oplichters die zich voordoen als medewerkers van Microsoft. Let op: het gaat hier in alle gevallen om zogenaamde phishing-aanvallen, waarbij criminelen privacygevoelige informatie proberen te stelen. Microsoft zal zelf nooit ongevraagd bellen naar consumenten. Ben jij telefonisch of via e-mail benaderd door oplichters? Neem dan direct maatregelen.

  Laat je niet vangen! 5 tips tegen misbruik of phishing
  © Pulse Laat je niet vangen! 5 tips tegen misbruik of phishing

  1. Vertrouw geen ongevraagde telefoontjes

  Cybercriminelen versturen frauduleuze e-mailberichten en zetten valse websites op. Maar ze kunnen je ook opbellen en beweren dat ze van Microsoft zijn. De gouden regel: wij of onze partners zullen je nooit bellen en kosten in rekening brengen voor het oplossen van computerproblemen. Als je dus zo’n telefoontje krijgt, wees dan meteen op je hoede. De oplichters bieden je zogezegd hulp aan bij het oplossen van je computerproblemen of ze maken je wijs dat ze van het hoofdkantoor van Windows of Microsoft zijn. De bedriegers vragen vervolgens je toestemming om je computer over te nemen en voor dat je het weet wissen zij al je bestanden op je computer, waarvoor ze nadien geld vragen om die terug op je computer te krijgen.

  2. Herken een phishingbericht of misleidende e-mail

  Een phishingbericht of misleidende e-mail is vaak te herkennen aan een aantal factoren:

  • Er wordt een iets te mooi aanbod voorgesteld.
  • Je wordt gevraagd om je privéof accountgegevens op te sturen.
  • Er staan spelfouten in het bericht.
  • Het e-mailadres heeft een buitenlandse domeinnaam zoals someone@example.uk.com.

  3. Verwijder verdachte mails en ga er niet op inq

  Phishingberichten proberen via een e-mail jouw persoonlijke gegevens of geld te verkrijgen. Reageer nooit op e-mails die je vragen privé- of accountgegevens op te sturen. Klik in e-mails die je niet vertrouwt nooit op een link die je zogezegd naar de website van een bedrijf brengt. Die website kan vervalst zijn. Open ook nooit een bijlage bij een verdacht uitziende mail. Als de e-mail van een bedrijf afkomstig lijkt, neem dan telefonisch of online contact op met dat bedrijf om te controleren of die e-mail ook echt van hen afkomstig is.

  4. Meld misbruik

  Ook door phishingberichten of ongevraagde e-mail te melden, help je  bij het blokkeren van spammers. En je hoeft er niet veel voor te doen! Als je een Hotmail of Outlook e-mailadres hebt, ga dan naar Outlook.com, klik op de pijl naast Ongewenst en kies Phishingbericht. Zo wordt de misleidende e-mail bij ons gemeld. Word je opgebeld door iemand die beweert van Microsoft te zijn, noteer de informatie van de beller. Meld dit onmiddellijk aan de politie en dien klacht in bij Federal Crime Unit.

  5. Beveilig je computer

  Werd je telefonisch benaderd door iemand die zich voordeed als medewerker van Microsoft, en heb je gevoelige informatie afgegeven? Of denk je dat je mogelijk schadelijke software hebt geinstalleerd of phishers toegang hebt gegeven tot je computer? Neem dan direct de volgende maatregelen:

  • Wijzig alle mogelijke wachtwoorden: je computer, je e-mailaccount, je internetbankieren, je creditcards, je sociale media en meer. Bij voorkeur vanaf een andere computer.
  • Download en installeer Microsoft Safety Scanner gratis op je computer en voer een scan uit op schadelijke software.
  • Gebruik antivirus-software. Heb je Windows 7, download dan Microsoft Security Essentials. Heb je Windows 8.1 of Windows 10, dan is er automatisch een gratis virusscanner, Windows Defender, geinstalleerd.

  Wie problemen ondervindt kan altijd bij de Microsoft helpdesk terecht. Je kan hen van maandag tot vrijdag bereiken tussen 8:00 en 18:00 op het nummer: +32 2 503 31


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Parijs opent zijn eerste nudistenrestaurant

  In Frankrijk kan je al naar hartenlust de nudist uithangen, met menig strand, camping en zwembad tot je beschikking. Nu is er ook een nieuw restaurant in Parijs waar je zonder blikken of blozen in je adamskostuum mag tafelen. Het restaurant met de toepasselijke naam O’Naturel is sinds vrijdag open. Er is plaats voor veertig naakte gasten, met maaltijden vanaf dertig euro. Bij de binnenkomst worden de klanten gevraagd om hun kleren achter te laten in de vestiaire en gezellig plaats te nemen.

  Geen pottekijkers

  Geïnteresseerden met een hongerige maag moeten zich geen zorgen maken, want pottenkijkers worden koste wat het kost vermeden. Zo blokkeren ze het zicht vanuit de straat, zodat gasten in alle rust aan tafel kunnen schuiven. Wie te benieuwd is, zal zelf uit de kleren moeten gaan.

  Naakt dineren

  Hoewel het valt af te wachten of Parijzenaars staan te springen om naakt te dineren, vielen eerdere initiatieven in bijvoorbeeld Londen al in de smaak. Dat 2,6 miljoen mensen in Frankrijk een regelmatige gewoonte maken van nudisme, kan ook al helpen. Naakt op restaurant gaan, kan een leuk uitje zijn met je partner. Voor een etentje met je schoonouders kies je misschien best tocht een andere plek. Of het eten beter smaakt als je naakt eet, daar twijfel ik sterk aan. Nudisten denken er blijkbaar anders over.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Het leven is...

  Het leven is...

  Het mensenleven is als een trein:
  Hij komt eraan,
  hij raast voorbij,
  lang of kort, maar één geheel.
  Dan verdwijnt hij in de verte,
  weg, af, voltooid.
  Ik weet, hij is voorbij,
  ik zie hem niet meer,
  maar hij is er nog steeds.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Dolfijnen en walvissen slapen met n oog open

  Dolfijnen en walvissen slapen met één oog open

  Dolfijnen en walvissen zijn zoogdieren. Ze zijn dus warmbloedig en om goed te functioneren moeten ze slapen. Het probleem is de omgeving waarin ze leven. De zoogdieren die op het land leven ademen zonder erbij na te denken. Het lichaam ademt automatisch. Dit zijn 'onbewuste' ademers.

  Dolfijnen en walvissen leven in het water en kunnen vrij lang onder water doorbrengen (soms 30 minuten of zelfs nog langer). Zij moeten dus naar de oppervlakte gaan om te kunnen ademen. Zij zijn dan ook 'bewuste' ademers.

  Dit veroorzaakt dus een probleem wat slapen betreft. Korte periodes slapen is geen optie vanwege het risico dat ze te lang zouden slapen. De oplossing voor hen is dan ook dat ze één hersenhelft tegelijk 'uitgeschakelen'. Er slaapt dus maar één hersenhelft tegelijk. De ander kan dan gewoon in de gaten houden of er geademd moet worden en daar op in spelen. Dolfijnen en walvissen zijn dus altijd minimaal voor de helft wakker.  walvis staart


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Allerzielen

  In het timbre van de dagen
  die vervlakken en vervagen
  op het ritme van de tijd
  dans de salsa, heb geen spijt
  van het niet geleefde leven
  we zijn hier alleen maar voor even
  op dit komisch punt aanbeland
  op de blauwe planeet gestrand
  net een universeel gegeven
  gewond, ofniet, verder leven
  met een ticket retour
  ligt ons sterven op de loer
  bij het vallen worden we opgeraapt
  als dode bladeren bijeengeschraapt
  onze laatste adem verspild
  ons zwijgen voor eeuwig verstild.

  Bron: Tine Hermans 


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Allerheiligen

  Allerheiligenmens zijn

  Is volop leven en nooit vergeten wie ons voorgingen.
  Is zich laten inspireren en aanvuren door alle geliefden en heiligen en helden die echt "mens" waren.
  Zij begrepen wat betekent om "Gods werk op aarde te voltooien".
  En nu is het aan ons...
  Hun werk verderzetten
  en handen reikeN
  over de dood heen.
  De liefde doorgeven
  omdat niemand verloren gaat.
  DOORGEVEN!

  Bron: Pr. Filip Vanbiesen


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Winden waaien over de vlakte

  Herfstgedicht 

  Gerelateerde afbeelding


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Aan de Powerpoint makers

  Berichtje voor Powerpointmakers

  Regelmatig krijg ik uitnodigingen via mijn gastenboek of mail om naar Powerpoints te kijken. Hoe graag ik dat ook zou willen doen, moet ik eerlijkshalve bekennen dat ik daarvoor geen tijd heb.
  Soms gebeurt het wel eens dat ik toch Powerpoints bekijk, maar daar blijft het dan bij. Ik reageer dus zelden na het bekijken van zo'n Powerpoint. Hoe mooi ze ook zijn, momenteel heb ik te weinig tijd om een uitgebreide reactie te schrijven aan de maker. Als ik later wat meer tijd zal hebben kan ik dat zeker wel doen.
  Ik hoop dat de Powerpointmakers niet boos op me zullen zijn en dat ze niet gaan wegblijven op mijn blog. Dat zou ik jammer vinden. Weet wel dat het mogelijk is dat ik de powerpoint heb bekeken maar er gewoon niet op reageer.
  Ik dank jullie voor het begrip dat jullie hiervoor wel of niet zullen hebben. 


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Opwarming van de aarde erger dan gedacht
   Opwarming van de aarde erger dan gedacht!

  Volgens een nieuwe studie is de opwarming van de aarde wellicht veel erger dan we totnogtoe dachten. Wetenschappers ontdekten dat zeetemperaturen jarenlang fout werden gelezen, wat betekent dat de klimaatverandering veel sneller gaat dan voordien gedacht.

  De nieuwe studie stelt dat de methodologie die wetenschappers gebruikten om de zeetemperatuur door de eeuwen heen te begrijpen op een vergissing berust. Ons begrip van de klimaatverandering zou daardoor fundamenteel fout zijn.

  Kouder dan gedacht

  Het nieuwe onderzoek stelt dat de oceanen honderden miljoenen jaren geleden veel kouder waren dan gedacht. Als dit klopt, betekent dit dat de opwarming van de aarde die we momenteel meemaken de ergste is van de voorbije 100 miljoen jaar en dus veel erger dan voordien werd becijferd.

  Tot nog toe meenden wetenschappers dat de temperaturen van de diepzee en het oppervlak van de polaire oceaan 100 miljoen jaar geleden zo'n 15 graden hoger lagen dan vandaag. Maar in werkelijkheid bleven die temperaturen al die tijd relatief stabiel, wat de opwarming vandaag nog alarmerender maakt.

  Sleutelrol

  “Als we het bij het rechte eind hebben, ondermijnt onze studie decennia van klimaatonderzoekâ€, stelt Anders Meibom, hoofd van het Labo voor Biologische Geochemie aan de universiteit van Lausanne. Oceanen bedekken 70% van onze planeet en spelen een sleutelrol in het klimaat op aarde. De mate waarin hun temperaturen hebben gevarieerd is cruciaal om te begrijpen hoe ze zich gedragen en de gevolgen van de huidige klimaatverandering te voorspellen.

  De vorsers menen dat wetenschappers belangrijke processen over het hoofd hebben gezien toen ze de temperatuur van de oceanen miljoenen jaren geleden berekenden. Daardoor dachten ze dat het zeewater warmer was dan in werkelijkheid het geval was.

  Bron: Het Laatste nieuws


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Vergeet jullie klokjes niet over te schakelen naar het winteruur

  Zondag 29 oktober moeten we de klok een uurtje terugdraaien. 3 uur wordt 2 uur. 
  Vervelende klus en niet goed voor onze gezondheid. Maar misschien is het wel de laatste keer dat we dit moeten doen. Men heeft eindelijk ingezien dat het qua energiebesparingen niet veel uithaalt. In deze moderne tijden wordt er gebruik gemaakt van besparende energietechnieken. Als de ganse Europese Unie het daarover eens kan worden hoeven we ons niet meer bezig te houden met het zomer- en winteruur. Laat het ons hopen.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Haver

  Haver

  Haver, een bron van vitaminen, mineralen en antioxidanten, is belangrijk voor een goede gezondheid, want ze bevat bétaglucanen, oplosbare voedingsvezels die de LDL-cholesterol -in het bloed verlagen.
  Hver is goed voor de darmflora en bevordert de activiteit van de cellen, wat het immuunsysteem te goede komt.
  Haver wordt dan ook de in de voedselketen zeer veel gebruikt.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Telenet werkt in onze straat

  OPGELET!

  Mijn internet operator gaat vanaf maandag 23 oktober tot en met 26 oktober, werken uitvoeren in mijn straat.
  Op maandag 23 oktober zijn mijn telenet-diensten NIET BESCHIKBAAR tuusen 7u30 en 18u. Ik zal die dag dan zeker niet op internet kunnen.
  Vanaf dinsdag 24 oktober wordt er nog verder gewerkt en dan kunnen er onderbrekingen voordoen. Daarmee is een vlot verloop van mijn internet niet gegearandeerd. Deze werken duren tot donderdag 26 oktober tot 18u. 
  Neem het mij dus niet kwalijk als ik geen tegenbezoekje  kan brengen door deze omstandigheden. Ik kan vanaf vrijdag waarschijnlijk zonder problemen weer gebruik maken van mijn telenet-diensten. 

  Bedankt voor uw aandacht en tot zo snel mogelijk!


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. De strepen van een zebra

   De strepen van een zebra zorgen voor verkoeling?   

  De zebra heeft opvallende wit-zwarte strepen. De strepen zijn een soort beschermingsmechanisme voor de zebra. Door deze strepen kunnen leeuwen een zebra moeilijk onderscheiden. De leeuw ziet namelijk alles in zwart wit. Als een kudde zebra's gaat rennen kan een leeuw de afzonderlijke zebra's niet meer onderscheiden. Naast de bescherming zorgen de strepen voor verkoeling. Doordat de zwarte strepen het zonlicht absorberen en de witte strepen het licht weerkaatsen is er een temperatuursverschil van wel 10 graden celcius tussen de strepen. Door dit temperatuursverschil ontstaat er een beetje wind wat de zebra afkoelt.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Verantwoordelijk voor ons eigen leven

  Verantwoordelijkvoor ons eigen leven

  Wij zijn verantwoordelijk voor ons eigen leven. We beslissen zelf of we positief of negatief denken, maar elke gedachte heeft een gevolg en wat we door de tijd heen denken, wordt waarheid.
  Dat waar we aandacht aan schenken, groeit immers en de manier waarop het groeit is afhankelijk van de manier waarop we het aandacht geven: positief of negatief.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Waar gebeurt verhaal uit de oorlog 1914-1918

  Waar gebeurt verhaal uit de oorlog 1914-1918

  Margaretha Zelle (°1876) was de dochter van een Nederlandse winkelier in hoeden. Toen ze 18 was, trouwde ze en trok met haar man naar Nederlands-Indië. Wegens huwelijksproblemen keerde het paar in 1902 naar Nederland terug. Ze scheidden en Magaretha verhuisde naar Parijs, waar ze de kost verdiende als schildersmodel en optrad in een circus.
  In 1905 begon ze als Mata Hari met het opvoeren van exotische dansen, warbij ze zich van het ene naar het andere kledingstuk ontdeed tot ze alleen nog maar bedekt was met de gouden munten van haar halsketting. Ze trad overal in Europa op.
  Bij het begin van de oorlog verkeerde ze in militaire kringen in Berlijn. In 1915 begonnen er geruchten over haar de ronde te doen en werd ze verdacht van spionage.
  In februari 1917 stuurde de Duitse militaire attaché in Madred een bericht naar Berlijn, waarin hij beweerde belangrijke informatie van Mata Hari te hebben ontvangen. De Fransen onderschepten het bericht en arresteerden Mata Hari.
  Op 24 juli werd ze, na een rommelig proces, ter dood veroordeeld en op 15 oktober gefusilleerd.


    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Slechte adem

  Slechte adem

  We hebben het allemaal al wel eens. Een slechte adem ontstaat meestal niet door wat je eet, maar door een verkeerde mondhygiëne. Daardoor ontstaat er een aanslag op de tong, waarin bacteriën zich nestelen en een vieze geur afgeven. Een tongschraper om je tong te reinigen, elke dag flossen en je mond na het tandenpoetsen spoelen met mondspoeling zonder alcohol, kunnen wonderen doen. Mondhygiëne is belangrijk. Op die manier vermijd je een slechte adem en blijft je gebit gezond. Regelmatig naar de tandarts voor controle blijft aan te raden. 


  Hallo, de meesten zullen mij zich nog wel herinneren. Is dat niet zo, dan kan je me nu leren kennen. Ik ben Julien uit Mol en ik ga proberen om regelmatig wat op mijn blog te pennen. Breng je me een bezoekje en laat je een berichtje achter, dan kom ik zeker ook eens bij jou langs. Een aangenaam verblijf op mijn blog.


  Om een reactie te plaatsen in mijn gastenboek gebruikt u de toetsen Ctrl+v op je toetsenbord. 


  Kerstawards

  Kersrtawards van bloggers staan lager in deze kolom.
  Contact

  U kan me een mailtje sturen, indien echt nodig. Stuur me a.u.b. geen mails met uitnodigingen om naar powerpoint of filmpjes te kijken. Daar heb ik helaas geen tijd voor. Bedankt voor uw begrip.   Bedankt voor je reactie in mijn gastenboek. Ik kom zo snel mogelijk bij jou langs. Tot dan!


   

  Op de "Stille Pagina" kan je uw medeleven betuigen aan onze overleden bloggers, familieleden van bloggers, maar ook aan andere mensen die op deze pagina een eeuwige rustplaats kregen. Klik op bovenstaand plaatje.

  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!