Enkel persoonlijk gebruik.

aaa

c9u-Z6b-ROQIs-Yta

Archief per jaar
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2016
  • 2009
  • 2005
  • 2000
  • 1995
  • 1990
  • 1985
  • 1984
  • 1983
  • 1982
  • 1981
  • 1980
  • 1979

    image

    Gast

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    BUTTONS ++De Coen Fernand.
    De Coen Fernand. Tubes-Clipart-Girls 3D-Spring-Summer-Autumn-Winter-Easter- Halloween-Background-Flowers

    0-1b63ec-269edd20-origa

    GASTENBOEK BLOG (4664)

    Laat hier een bericht achter in het gastenboek:
    Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)

    75-450

    Benthe .


    Nog redelijk rustig deze namiddag dus .. nu even langs komen !

    Ook mooie zon bij jullie zoals hier ? Zoiets doet echt plezier !

    dus wens ik jullie nog een heel gezellige en â¦
    3.jpg âborder=
    Liefs & bedankt voor de bezoekje!

    steffie .

    oie-20729j-Funs9-E9
    Goedemorgen lieve vrienden.Hier heeft het deze morgen geregend en om 6 uur als ik mijn warme nest verliet was het nog aan het regenen,doch toen ik om kwart na zeven naar de warme bakker reed was de regen totaal voorbij en nu begint de hemel op te klaren en zie ik voor de rest van deze zondag een droge maar ook een zonnig vervolg.Het kwik staat op 8 graden en het zal niet veel warmer meer worden wellicht zal 9 graden het maximum zijn.Ik wens Jullie een mooie en een zalige zondag toe en geniet van alles wat Je doet of zult doen vandaag en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Een mooie en een rustige zondag Fernand.

    Jos Vande Ghinste .

    Image and video hosting by TinyPic

    GOEDEMORGEN VRIENDEN

    WIJ KOMEN JULLIE EEN

    RUSTIGE ZONDAG

    WENSEN

    ancogester .

    500-1024-7554-free-animal-valentine-wallpapers

    Corba Jack .

    Image and video hosting by TinyPic

    Marianne .

    oie-48360-OJBe-J5-Jo
    Goedemorgen lieve vrienden.Het eerste weekend van deze sprokkelmaand is terug bij ons en vandaag is het de internationale dag tegen kanker.Hier in het Westen is het lichtbewolkt en ik zag op mijn thermometer in de auto dat het 8 graden warm was.Verder kan ik geen weersverwachting meer geven,tenzij ik het late avondweerbericht van het KMI op VRT1 gezien heb.Gisterenavond zag ik de voetbalwedstrijd tussen KV.Oostende en Anderlecht.Geen mooie wedstrijd maar toch een verdiende 0-2 zege voor Anderlecht.Ook Oostende had 2 open doelkansen,doch werkten die niet af.Ik ben blij dat ik in het weekend veel wedstrijden kan zien want zelf kan ik voor het ogenblik de wedstrijden van mijn club KRC.Harelbeke niet bijwonen door mijn ziekte.Hopelijk pakken ze deze avond de 3 puntjes thuis tegen Dikkelvenne.Ik wens Jullie een fijne zaterdag en een heel gezellig weekend toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Mooie en rustgevende zaterdag Fernand.

    Jos Vande Ghinste .

    Image and video hosting by TinyPic

    GOEDEMORGEND BLOGVRIENDEN

    KOM HIER....EERST EVEN EEN EEN DIKKE KUS

    OP DEZE ZATERDAGMORGEN

    XXXX

    FIJNE ZATERDAG LIEVE VRIENDEN

    ancogester .


    everzwijn-nevelig


    Fijne vrijdagavond en maak er een mooi weekend van ,groetjes Alois.

    alois .

    oie-382020g3s-M48-Xt
    Goedemorgen lieve vrienden.Ik denk dat de pannekoeken bij iedereen heel lekker waren en Jullie er echt van genoten hebben.Trouwens is er een spreuk op Lichtmis die zegt dat de sneeuw dan op een warme steen valt.Afwachten want februari kan nog heel winters zijn en het venijn zit hem dikwijls in de staart.In elk geval is het hier reeds 10 graden warm maar het blijft bewolkt hoorde ik gisterenavond en hier in het Westen zou de zon weleens een kijkje komen nemen volgens weerman Frank Deboosere.Het blijft in elk geval bij ons droog.Het weekend komt kousevoeten op ons af en ik denk dat niemand daar rouwig van zal zijn.Ik wens Jullie een mooie en een prettige vrijdag toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en geniet van Jullie bakje koffie en geniet van deze vrijdag en laatste dag van deze werkweek Fernand.

    Jos Vande Ghinste .

    ZDRAVÃM TÄ A PÅEJI HEZKÃ PÃTEK A POHODOVÃ VÃKEND
    3-2-P.png

    vlasta .

    Vrijdag: haast weekend⦠Wens een ieder een mooie dag vandaag.. En natuurlijk ook een heel fijn weekend. Geniet van wat komen gaat, en maak er iets moois van.. Fulltime job!!... Ik heb het al wat vaker gezegd. Huisvrouw zijn is een fulltime job. Maar meest wordt het niet zo herkend. Dus denk ik: mannen, kom op. Opvoeden, soppen, eten koken. En klaar staan met de deegrol. Misschien kan je het levendig voorstellen. Gooi om vier uur mijn wijnglas maar vol. Maar om het op de man te voeren. Waardering voor de vrouw: genoeg. Om nou als man de afwas te doen. Daarvoor is het nooit te vroeg. Lieve groetjes v Aafke..

    Aafke.. .

    Image and video hosting by TinyPic

    HELLO LIEVE MENSEN

    EEN GOEDEMORGEND WENS IK JULLIE ALLEN

    JAJA BIJNA WEEKEND

    FIJNE VRIJDAG BLOGMAATJES

    ancogester .

    Image and video hosting by TinyPic

    Marianne .

    Image and video hosting by TinyPic

    GOEDEMORGEND LIEVE VRIENDEN

    IN ELKE DAG VALT ER WEL IETS

    MOOIS TE BELEVEN

    FIJNE DONDERDAG

    EN GENIET VAN JULLIE DAGJE

    ancogester .

    Woensdag: de week is alweer doormidden.. Wens je allemaal een fijne, vrolijke dag vandaag.. Maak er weer iets moois van vandaag.. Ogen en haken!!... Hé, jij, zei de koe tegen de haas. Wie is er in dit weiland de baas. Jij mag dan wat sneller zijn. Maar ik ben groter, jij dwaas. Wat jij, zei de haas tegen de koe. Grootte doet er echt niet toe. Ik ben vrij om overal heen te gaan. Jij moet achter het draad staan. De koe en de haas kwamen overeen. De vrijheid leidt soms nergens heen. Laten we er maar het beste van maken. Zonder in een woordenstrijd te raken. Alle vrijheid heeft zo zijn grenzen. Dat geldt voor dieren en mensen. Het heeft geen zin stennis te maken. Alle zaken hebben ogen en haken⦠Lieve groetjes v Aafkeâ¦

    Aafke.. .

    Image and video hosting by TinyPic

    GOEDEMORGEND VRIENDEN

    WE DOEN DE WEEK IN 2

    EEN LEUKE WOENSDAG

    WENSEN WIJ JULLIE ALLEN

    ancogester .

    Zou fijn zijn als u kon laten weten hoe het met u gaat Fernand

    Image and video hosting by TinyPic

    Marianne .

    oie-3175928-Jp-HJKb3-N
    Goedemorgen lieve vrienden.Het laatste scheurblaadje van mijn " Druivelaar " hint me dat we vandaag de maand januari bijna geleefd hebben en dat de korte februarimaand met veel ongeduld staat te wachten om het roer over te nemen.Toen ik deze morgen om kwart na zes naar de warme bakker reed zag ik dat er hier en daar nog kersverlichting brandde en mijn rechtse overburen hun kerstboom nooit wegdoen en elke avond is er daar nog kerstsfeer.Ik zag ook dat het reeds 4 graden warm was en ik hoorde dat we wellicht de dubbele cijfers kunnen halen maar een ambetante wind het wat onaangenamer zal maken.Ik wens Jullie een droge dinsdag en ik hoop dat net als gisteren het zonneke op post zal zijn.Dus maakt er iets moois en gezelligs van en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Vandaag krijgen Jullie een elexirke bij de koffie en geniet ervan op deze prille dinsdag Fernand.

    Jos Vande Ghinste .

    Image and video hosting by TinyPic

    GOEDEMORGEND LIEVE VRIENDEN

    WENS JULLIE ALLEN

    EEN SUPER GEZELLIGE

    DINSDAG

    ancogester .

    PÅIŠLA JSEM TI PÅÃT POHODOVÃ NOVÃ TÃDEN PROŽIÃ VE ZDRAVÃ
    30-1.jpg

    vlasta .

    Maandag: Wens u allen een goede en en een gezonde start van een nieuwe week.. Wisselvallig weer maar geniet toch van wat er komt.. Anker!!... Af en toe moet je een anker uitgooien. Je verankeren aan hetgeen je bezit. De veiligheid ervan willen ervaren. Voelen waar je liefde daadwerkelijk zit. Bij tijd en wijle moet het anker in het water. Om even stil te staan bij jouw leven. Te overzien waar je staat en gaan moet. Om de juiste richting aan te kunnen geven. Sommige momenten moet je je verankeren. En je realiseren hoeveel geluk je hebt gehad. Dat jouw manier van leven je goed bracht. Je verankeren aan jouw grootste schat. Ik gooi mijn anker nu even in het water. En kijk met verwondering en genoegen rond. Dankbaar en blij wat mijn leven mij bracht. En dat het geluk mij regelmatig vond⦠Lieve groetjes v Aafkeâ¦

    Aafke.. .

    Image and video hosting by TinyPic

    GOEDEMORGEND LIEVE VRIENDEN

    HET WEEKEND IS WEER VOORBIJ

    WIJ WENSEN JULLIE EEN

    FIJNE MAANDAG

    ancogester .

    Image and video hosting by TinyPic

    Marianne .

    Image and video hosting by TinyPic

    GOEDEMORGEND BLOGVRIENDEN

    WENS JULLIE EEN

    FIJNE ZONDAG

    ancogester .

    500-colorful-689306-960-720

    Corba Jack .

    Image and video hosting by TinyPic

    GOEDEMOREND LIEVE VRIENDEN

    EINDELIJK

    WEEKEND....

    GENIETEN EN

    RELAXEN

    FIJNE ZATERDAG IEDEREEN

    ancogester .

    Image and video hosting by TinyPic

    Marianne .

    25

    Benthe .

    Image and video hosting by TiyPic

    k zie haar staan

    ken haar verdriet

    ik weet het allemaal

    , toch help ik haar niet


    Catogrie :Paint shop Pro

    Chrisje .



    hond-in-lente-clus


    Goede morgen maak er een mooie dag van, groetjes Alois.

    alois .

    ZDRAVÃM TÄ A PÅEJI HEZKÃ PÃTEK A POHODOVÃ VÃKEND.
    27-1-P.gif

    vlasta .

    Vrijdag: Kom eventjes langs weer om u een hele fijne dag toe te wensen.. Maar ook wens ik u allen een heel fijn en een gezond weekend.. Maak er weer iets moois van en geniet.. 327762291_555773769944513_8518388915205287788_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=aFoq12Y_Iu8AX9wOdux&tn=3cqyH8Nf0itorhL5&_nc_ht=scontent-ams2-1.xx&oh=00_AfAKNqFWnTJNQUWmai8cu7HL9LuYMsz84F2CujqkuxB08A&oe=63D77C80 Kom goeh!!.... Nee, hoor, geen blogstop. Ik moet er niet aan denken. Er is nog goesting genoeg. Om aandacht aan blogvrienden te schenken. De inspiratie is niet verdwenen. Het is maar dat je het weet. Maar om de hele dag bij de computer te zitten. Is me soms gewoon te veel. Aan stoppen wordt niet gedacht. Ik ben nog lang niet uitgeblust. Maar soms heeft een mens behoefte. Aan gewoon een beetje rust Lieve groetjes v Aafke

    Aafke.. .

    Image and video hosting by TinyPic

    GOEDEMORGEND LIEVE MENSEN

    HET IS BIJNA WEEKEND

    EEN FIJNE VRIJDAG 

    WENS IK JULLIE ALLEN

    ancogester .

    oie-2604316p-BH3-ANHp
    Goedemorgen lieve vrienden.Hier is het op deze donderdagmorgen niet glad want we hebben hier 2 graden boven het vriespunt.Ik zei het reeds gisteren dat ik geen weerbericht van de ochtendradio kan meegeven door het stomme programma van Peter Van De Veire met Goedemorgen morgen.Dus baseer ik me op het weerbericht van mijn computer.Het zal vandaag warmer worden tot een graad of 7.Wellicht krijgen we wel af en toe wat hemelwater vandaag maar de tweede winterprik is voorbij tot en met 9 februari waar men ook geen nachtvorst meer geeft en daarvoor heb ik vlug mijn oog laten vallen op Meteoplaza regio Harelbeke,zeg maar de kuststreek of het Westen.Ik wens Jullie een fijne en een gezellige donderdag toe en dit met vele lieve groetjes met een dansje en een verwonderde poes die dit alles aan het bezien is.Fijne donderdag Fernand.

    Jos Vande Ghinste .

    Image and video hosting by TinyPic

    GOEDEMORGEND LIEVE VRIENDEN

    WIJ WENSEN JULLIE ALLEN

    EEN SUPER MOOIE 

    DONDERDAG

    ancogester .

    Image and video hosting by TinyPic

    Marianne .

    Woensdag: De week is weer doormidden.. Wens je een hele fijne en gezonde woensdag vandaag.. Maak er weer iets moois van.. Nepvoer!!... [Ben van Klinken] Wat zou je denken van sprinkhaanburgers. Of zoiets als een mieren-entrecote. En wat betreft de strontvliegschnitzel. Mijn honger is toch niet zo enorm groot. Maaltijden gemaakt door een 3d printer. Wat is dat voor een slap geouwehoer. Doe mij maar een boerenkool met worst. Van een echte slager en van een boer. Dat nepvoer moet je niet mee komen. Het is een maaltijd die mij niet boeit. Een bal gehakt in de Croma gebraden. Zijn we daar niet mee opgegroeid. Lieve groetjes v Aafkeâ¦

    Aafke.. .

    Image and video hosting by TinyPic

    GOEDEMORGEN LIEVE VRIENDEN

    DE WEEK GAAT WEER EENS IN TWEE

    WENS JULLIE EEN

    MOOIE WOENSDAG

    ancogester .

    Image and video hosting by TinyPic

    GOEDEMORGEND LIEVERDS

    GENIET VAN JULLIE

    DINSDAG

    ancogester .

    Image and video hosting by TinyPic

    Marianne .

    PÅIŠLA JSEM TI PÅÃT HEZKÃ NOVÃ TÃDEN SE SLUNÃÄKEM.
    23-1.jpg

    vlasta .

     Maandag: Een nieuwe week met nieuwe kansen.. Wens je een goede en een gezonde start van een nieuwe week.. Maak er weer een mooie week van.. Koor!!...[Ben v Klinken].. Kom vrienden, we gaan er voor. Samen vormen we dit mooie koor. Wat we zingen is volledig puur. Ons ingegeven door de natuur. De drummer, het is om het even. Er moet er een het ritme geven. Want zingen, samen in de maat. Is hoe het steeds het beste gaat. Hoe wij onze harmonie beleven. Is door elkaar aandacht geven. Elkaars krachten respecteren. Daar kan de mens nog van leren. Wij gaan door met ons mooie lied. In de hoop dat jij er van geniet. Iedere vogel zingt zoals gebekt. Dissonanten met liefde bedekt. Als de mensheid als ons zou zijn. Werd de wereld plotsklaps fijn. Iedereen heeft een eigen lied. Zing het samen, en geniet. Lieve groetjes v Aafkeâ¦

    Aafke.. .

    Image and video hosting by TinyPic

    GOEDEMORGEND LIEVE VRIENDEN

    WENS JULLIE EEN

    FIJNE MAANDAG

    EN GENIET ERVAN

    ancogester .

    blog-22-januari-2023-500x388

    Benthe .


    Gedaan â weg ⦠heb het over dat stralende zonnetje van daarnet!

    Och alles komt en gaat in het leven maar die Zondag is nog niet voorbij en daarom ...

    Wens ik iedereen ...
    Zp-Hy-Cipl-Gbxl.jpgâborder=
    Liefs!

    steffie .

    âKoffieâ



    wilfried .

    500-bovenaanzicht-hallo-winter-met-warme-handschoenen-23-2148315392

    Corba Jack .

    Image and video hosting by TinyPic

    HELLO BLOGVRIENDEN

    WENS JULLIE EEN GOEDEMORGEND

    EN EEN

    FIJNE ZONDAG

    ancogester .

    Image and video hosting by TinyPic

    Marianne .



    T -->
    } } // Werking in Netscape/Mozilla-browsers function clickNS4(e){ if (document.layers||document.getElementById&&!document.all){ if (e.which==2||e.which==3) {alert(message); return false; } } } // Algemeen afvangen rechtermuisknop if (document.layers){ document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown=clickNS4; } else if (document.all&&!document.getElementById){ document.onmousedown=clickIE4; } document.oncontextmenu=new Function("alert(message);return false")

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!

     

    function clickNS4(e){ if (document.layers||document.getElementById&&!document.all){ if (e.which==2||e.which==3){ alert(message); return false; } } } if (document.layers){ document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown=clickNS4; } else if (document.all&&!document.getElementById){ document.onmousedown=clickIE4; } document.oncontextmenu=new Function("alert(message);return false")