Inhoud blog
  • Carnavalskleding voor de hele familie, ook de baby!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn carnavalservaring
    alles over carnaval 2014
    07-11-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carnavalskleding voor de hele familie, ook de baby!
    Carnaval 2014, het duurt misschien nog even maar we kijken er met zijn allen alweer enorm naar uit. Gezellige feesten, prachtige optochten, mooie muziek, lekker eten en drinken en altijd een topsfeer. 
    Maar ook de voorpret tijdens de voorbereiding is belangrijk, en zeker zo leuk.
    Heeft u de carnalvalskleding voor 2014 voor uzelf en de familie al in gedachten? Of misschien zelfs al klaarliggen? Ervaring leert dat je er voor wat betreft carnavalskleding in ieder geval op tijd bij moet zijn!

    Carnavalskleding is er in alle soorten en maten, en tegenwoordig zelfs al in de allerkleinste maatjes, zodat ook de kleinste kids geheel in stijl zijn tijdens het carnaval. Vroeger was er nog weinig carnavalskleding beschikbaar voor de kleintjes, en maakte men het veelal nog zelf. Nu is er in de winkels en online een overvloed aan carnavalskleding voor baby's, voor zowel jongens als meisjes.

    Carnavalskleding voor baby's moet niet alleen leuk en schattig zijn, maar vooral ook warm en praktisch zodat uw kleintje zich prettig voelt in zijn of haar pakje. En voelt uw kleintje zich fijn, dan doet u dat ook en kunt u heerlijk genieten van het carnaval met het hele gezin.

    Het aanbod van de carnavalsbabykleding is behoorlijk, van carnavalsrompertjes tot warme trappelzakken, van complete kostuums tot zelfs slabbetjes en speentjes geheel in stijl. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. 

    Ziet u het al een beetje voor u, uw kleintje als een piraat of prinses? Of als muis of beer? Hij of zij steelt vast strakjes de show tijdens het carnaval, vergeet dus de fotocamera niet. 

    Wij tellen vast af naar Carnaval 2014, laat die voorpret maar vast beginnen!

    07-11-2013 om 17:34 geschreven door

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 04/11-10/11 2013

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!