16-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tornooi Potters
    Van 31/10 tot 04/11/2011 ging in Norfolk Engeland het jaarlijkse tornooi door in het domein Potters.
    21 spelers van onze club namen deel aan dit tornooi "pairs" en "triples".
    170 ploegen namen deel aan het tornooi "pairs" Willy Van Lantschoot en Mariette Danel haalden de halve finale die ze verloren tegen de latere winnaars van het tornooi.
    117 ploegen namen deel aan het tornooi "triples" daarin speelden Daniel Neyt  Edgard Buysse en Diana Van Nieuwenhuyze de finale die ze jammer genoeg verloren met 8-5.(bijgevoegd foto's van de deelnemers)

16-11-2011, 19:38 geschreven door raf

Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    28-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BK TRIPLES IN DIEPENBEEK
    Op zondag 23 oktober ging in Diepenbeek het BK triples door.
    We waren aanwezig met 21 spelers aanwezig nl:
    Van Hyfte Bertrand, Haverbeke Jeaninne en Soudan Adrienne.
    Van Lantschoot Willy, Danel Mariette en Van Bouchaute Raf.
    Daeninck Myriam, Van de Veire Jeaninne en Hebbrecht Mariette.
    Keersse Hubert, Trenson Honoré en Cretel André.
    Van De Woestijne Wilfried, Neyt Daniel en Ververs Elsie
    Van Nieuwenhuyze Diana, Landuyt Maria en Buysse Edgard.
    V D Voorde Werner, Van Haele Fernand en De Letter Antoine
    .
    Alleen Werner, Fernand en Antoine overleefden de voorrondes en brachten het tot in de finale die ze spijtig genoeg verloren.

28-10-2011, 20:34 geschreven door raf

Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    28-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tornooi BREDA

Op zaterdag 18 juni was er in Breda een tornooi bowls (lange mat) en short mat (korte mat). Onze club was er zeer succesvol DANIEL NEYT,EDGARD BUYSSE en DIANA VAN NIEUWENHUYZE wonnen het tornooi terwijl WILLY VAN LANTSCHOOT, ADRIENNE SOUDAN en JEANINNE HAVERBEKE met een derde plaats het succes van onze club compleet maakten

28-06-2011, 09:58 geschreven door raf

Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    20-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.jubileumfeest
    )op 11 mei vierden wij ons 10-jarig jubileum
    Wij waren met 78 aan tafel
    Na de maaltijd werd Werner Van De Voorde gehuldigd als clubkampioen.
    Raf Van Bouchaute won de superbowls.

20-05-2011, 00:00 geschreven door raf

Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
    04-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eindstand WK 2012