NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • ECHT GEBEURT
 • Poepzakje
 • Verjaardag
 • kennismaking
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  noel_4951
  blog.seniorennet.be/noel_49
  ALLEDAAGSE DINGEN
  wat elke dag gebeurt
  10-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ECHT GEBEURT
  Klik op de afbeelding om de link te volgen    Dit is echt gebeurt al stond het niet in de krant. Was waarschijnlijk te absurd.
  Een man stond voor de rechter omdat hij een ongeluk veroorzaakt had. Zegt de rechter "Ik weet ondertussen reeds dat je niet dronken was, dus vertel mij eens in het kort hoe dat ongeluk is kunnen gebeuren".
  De man begint zijn verhaal "Wel, mijnheer de rechter. Ik kwam met mijn auto aangereden en de wagen voor mij stopte plotseling omdat hij dacht dat het rood was. Ik was daar natuurlijk niet op voorzien, maar om de wagen voor mij niet te rammen heb ik mijn stuur naar links gedraaid; Ik reed zeker niet te snel maar ik kon toch niet vermijden dat ik met mijn rechterachterkant zijn linkervoorkant raakte. daardoor vloog ik naar links tegen de gevel van een immigrantenwinkel. Door die aanvaring vloog ik terug naar rechts op het voetpad, waar op dit moment gelukkig geen voetgangers liepen. Maar door de schrik om iemand te raken heb ik dan heel snel min stuur naar links gedraaid, misschien iets te veel want ik een beetje verder tegen de gevel van de bank terecht die daar in de weg stond. Maar door die klap vloog ik terug naar rechts, ramde een andere gevel waarvan de deur er uitvloog en ik zeker drie maal over de kop ging tot ik een eindje verder terug op mijn wielen tot staan kwam".
  "Zo" vroeg de rechter, "En wat is er toen nog gebeurt?".
  "Toen" antwoorde de man. "Dan ben ik de macht over mijn stuur verloren!!!!!".

  10-03-2009 om 14:18 geschreven door staffie 2

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  08-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poepzakje
  Hello, allemaal een goeie zondagmorgen. Is wel regenachtig maar ja, dat nemen we er maar bij, maart is sowieso altijd een beetje aan de natte kant. Wat ik nu wil vertellen is zoniet een beetje bedroevend maar anderzijds wel grappig. Ik was gisteren rond de middag met mijn kleine Lady op wandel toen mij een oudere dame tegemoet kwam die ook haar maltezer aan het uitlaten was. Natuurlijk raakten wij aan de praat en de hondjes ook. Noteer dat dit de beste manier is om met andere vrouwen in contact te komen!!! Zegt die vrouw tegen mij "Daarnet kwam er een kerel voorbijgefietst en zonder dat ik er erg in had rukte hij het plastic zakje dat ik bij had van mijn hand en reed zo vlug hij kon verder."
  Daarbij begon zij waarlijk te lachen. Ik zeg "Maar mevrouw, dat is toch niets om mee te lachen, hij had je pijn kunnen doen, en wat zat er zoal in?". Haar antwoord "Hij zal wel raar opkijken wanneer hij zijn hand in dat zakje steekt, mijn hondje had net een kakje gedaan en daar zit zijn gevoegsel in!!!!!  08-03-2009 om 09:19 geschreven door staffie 2

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  04-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen   Allemaal een goeie morgen. Ik heb vandaag niet veel te vertellen, ik wil jullie toch niet verstoken laten van een voorvalletje dat ik gisteren in mijn stamcafé meemaakte. Ik kwam er rond de middag binnen, mijn goeie vriend Frank zat reeds aan de toog. Ik ging zoals gewoonlijk bj hem zitten en het viel mij dadelijk op dat hij er niet zoals gewoonlijk uitzag. Ik vroeg hem ' Wel vriend, je ziet er zo pips uit, is er iets gebeurd? ' . Ik dacht direct dat er iets gebeurt was met zijn kersverse vrouwtje, hij was pas drie weken getrouwd. Hij bekeek mij met een meewarige blik in zijn ogen. ' Ja ' antwoorde hij. 'Ik heb een beetje problemen met mijn vrouw'. ' Hoezo, welke problemen ' vroeg ik. ' Wel ' was zijn antwoord ' Mijn vrouw vraagt gedurig geld, 'smorgens, 'smiddags en 'savonds nog eens, altijd maar geld, het houd niet op, en ik kan het niet blijven opbrengen ' Vraag ik hem ' maar wat doet je vrouw met al dat geld? '. Zegt hij met een gelaten stem ' Ik zou het echt niet weten, ik heb ze nog nooit geld gegeven !!!!!!! '

  04-03-2009 om 11:25 geschreven door staffie 2

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  02-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verjaardag
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  hello, ik wil jullie iets vertellen over mijn hondje "Lady". Toen mijn echtgenote pas gestorven was kreeg ik van mijn gebuur deze maltezer cadeau om de eenzaamheid te verdrijven, zij was toen pas zes maanden oud. In mijn stamcafee werd zij al vlug de lieveling van iedereen en werd alras tot de lokale macotte gebombardeerd. Dan naderde haar eerste verjaardag op 10 januari 2003. Ik besloot er een feestje van te maken. Zodoende fabrikeerde ik zo rond de 150 uitnodigingen waar ook op vermeld stond dat mijn Lady, wel klein maar fijn, het heel erg leuk zou vinden om enige geschenkjes te mogen ontvangen. Als dank mocht elke ontvanger van dit kaartje een gratis consumptie nuttigen. Wat ik nu echter niet verwacht had gebeurde. Op de dag van het feestje liep het cafe vol en iedereen had een geschenkje mee. Er was volop snoep, toiletartikelen, eten en alles wat je maar kan denken, iemand gaf zelfs 200 euro voor lady's spaarpotje. Het was verassend en tegelijk hartverwarmend wat al deze mensen gedaan hebben voor mijn kleine schat en daardoor mij ook een mooie dag bezorgd hebben. Zo zie je maar dat mensen ook lief voor elkaar (soms) kunnen zijn, maar ook dat zij de kleintjes onder ons niet vergeten. Tot ziens en tot een volgende anecdote. 

  02-03-2009 om 16:36 geschreven door staffie 2

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kennismaking
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Hello allemaal en welkom op mijn kersverse blog. Hier wil ik praten over alledaagse dingen zowel aangename of minder aangename. Ik ben een pas gepensioneerde man met een heel lieve maltzer die mij overal volgt.Graag voeg ik hierbij een foto van mijn lieveling. Ik hoop jullie ook eens te mogen verwelkomen op mijn blog. Veel kusjes

  02-03-2009 om 15:32 geschreven door staffie 2

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  01-01-1970
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kennismaking


  01-01-1970 om 01:00 geschreven door

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)

  Archief per week
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 29/12-04/01 1970

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Nieuws HLN
 • Is verslaving aan sociale media nieuwe epidemie?
 • Chinese op reclameaffiche verkeerdelijk aanzien voor roodloper, wordt zo onterecht aan digitale schandpaal genageld
 • Vijf dingen om op te letten bij aanschaf van een droogkast
 • Toon Aerts baggert de rest weg in Overijse en pakt zo zijn vierde zege van het seizoen
 • LIVE. Toon Aerts baggert de rest op achterstand, kan Vanthourenhout nog terugkeren?
 • VIDEO. Showman Peter Sagan etaleert techniek op stage in Mallorca
 • LIVE. Vanthourenhout en Aerts maken de dienst uit in eerste wedstrijdhelft van Overijse
 • LIVE. Geen grote favorieten in ‘Moeder aller crossen’, wel een echt modderparcours in Overijse
 • Goedkoop in Canada, duur in Denemarken: hier is Netflix het voordeligst
 • “Apple Pay vanaf morgen beschikbaar in België”


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!