NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Welkom op mijn blog! Liefde en Respect voor Alles Wat Leeft ! Verbeter de Wereld, begin bij jezelf !
Foto
Inhoud blog
 • Clouds across the moon..Dancing on the moon..
 • De liefde van het kabinet voor de polder-jihadisten..!
 • Genezing door “softwarematige aanpassing” van DNA !
 • ONTHULLING VAN DE CAMOUFLAGE VAN DE MEDIA!
 • SOCIAAL NEDERLAND!!!
  Zoeken in blog

  Foto
  Foto
  Foto

   

  Foto
  Foto
  Foto
  Leny Tao

  Create Your Badge
  Foto
  Foto
  Foto


  Free Animated Hug eCards


  E-Cards for Friends
   
  klik eens op deze
  meneer,en dan begrijpt
  u de aktie

  klik op de prooi
  en kijk verder bij gaia

  bont is dierenleed.  banner_zinloosgeweldtegendieren.gif picture by debosheks
  Foto

  Vogelbescherming

  Vogelbescherming
  Jij toch ook?
  Foto
  Share
  Foto
  Foto
  Free counter and web stats
  HONESTe Seal - Click to verify
  Foto
  Dropbox

  Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Leny's Weblog
  Verhalen van een Bosheks.
  UIT LIEFDE VOOR DE DIEREN!
  25-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clouds across the moon..Dancing on the moon..

  Vrijdag plaatjes

  Ufos plaatjes

  Clouds across the moon..

  Maan plaatjes

  Dancing on the moon..

  ruimteschip ufo met alien

  25-04-2014 om 05:59 geschreven door debosheks  


  24-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De liefde van het kabinet voor de polder-jihadisten..!

  De liefde van het kabinet voor de polder-jihadisten

  Screenshot_5

  (Door: Erik60)

  Nogmaals voel ik me verplicht om over deze verschrikkelijke ideologie ‘de islam’ schrijven. Ik ben geen zuur mens, ook niet zoet, wel vredelievend en erg realistisch. Ik verstop me niet op een kamertje waar ik mijn woede over de multiculturele samenleving uit via mijn toetsenbord. Neen, ik geniet van het leven in Nederland dat nog steeds (ondanks dat het kabinet al aan de afbraak is begonnen) een van de beste landen is om te leven. Maar ik schrijf uit het oogpunt van onze vrijheid van meningsuiting. Die de laatste tijd in de traditionele media stilaan aan het uitsterven is. Kritiek op de islam wordt al direct weggezet als racisme. Iets wat de moslims binnenkort ook wel zullen eisen van onze democratie, die zij, indien de tijd rijp is, ook zullen betichten van racisme. In een democratie geldt nog steeds de vrijheid van meningsuiting en dat is al lang een doorn in het oog van de extremistische moslims. 

  Maar we hebben even tijd om te juichen, een biertje te drinken of een heerlijk glaasje wijn. Want, ja, want, er zijn twee Nederlandse polder-jihadisten omgekomen; het woord Nederlandse vind ik geen gepast woord voor deze zelfmoordterroristen. Dit heeft niks met Nederlanders te maken. Deze terroristen mogen ze in de vooral multiculturele knuffelmedia geen Nederlanders noemen. Noem hen gewoon in Nederland verblijvende terroristische uitkeringsgerechtigde moordenaars met een voorliefde voor het vermoorden van weerloze onschuldige burgers. Want dat er onschuldige slachtoffers bij deze zelfmoordaanslagen gevallen zijn, is meer dan duidelijk. En dat het er veel zijn ook. Anders had onze knuffel knuffel moslimvriend minister Plasterk het wel duidelijk vermeld. Nu blijft het gissen voor iedereen. Dus gaan we van het ergste uit en hebben veel onschuldige mensen, onder wie waarschijnlijk veel vrouwen en kinderen, de dood gevonden. Dat is erg, heel erg. Weerzinwekkend vind ik dat. Deze zelfmoordenaars zijn hier in Nederland naar alle waarschijnlijkheid opgegroeid, hebben van ons onderwijs genoten en konden in alle veiligheid hun geloof belijden. Toch gaan ze tot deze daden over.  Wat bezielt deze mensen om zich zo van deze moderne maatschappij af te keren? Simpel, de dader is hun geloof en het brainwashen door geïmporteerde achterlijke middeleeuwse imams. De regering keek er naar en deed niks. En nog steeds doet ze niks. Vele jonge hier opgegroeide moslims gaan vechten in Syrië in de naam van  hun profeet Mohammed. En in de naam van Mohammed en met zijn toestemming gaan ze daar ongelovigen killen. En die ongelovigen zijn de christenen. Wij dus. Want geloof het of niet,  deze toestanden komen hier binnen de kortste keren ook voor. Zij zijn gewoon aan het oefenen om ons letterlijk en figuurlijk een kopje kleiner te maken. En het kabinet kijkt ernaar en doet weer niks.

  Wat is dat nou toch met dit kabinet? Waarom zijn zij zulke een moslimknuffelaars geworden? In plaats van deze terroristen tot persona non grata te verklaren in Nederland en hen terug naar de zandbak te sturen, gaan ze deze gekken knuffelen. En ja, ze worden in de gaten gehouden. Maar is dat wel voldoende?  Het is erg dat ik dit moet schrijven, maar er staat ons iets heel gevaarlijk te wachten. Als dit kabinet zich zo laks blijft opstellen, zal er iets heel verschrikkelijks gebeuren. Dan zullen er veel onschuldige Nederlanders sterven bij één of meer doelgerichte aanslagen. Deze aanslagen zullen zorgvuldig uitgekozen worden, opdat er geen andere moslims het slachtoffer van zijn. Want de haat van onze Nederlandse moslimbroeders is zo intens dat we in hun ogen geen recht hebben om te leven. Wie in deze multiculturele samenleving de blikken van onze islamitische medemensen ziet, weet dat zij niet veel met ons ophebben. De meeste van deze extremisten haten ons, behalve ons geld. Al Qaida moet zich toch wel te pletter lachen om zo veel lafheid bij dit kabinet. Want ik noem dit lafheid. Dit kabinet heeft de plicht om al zijn burgers te beschermen. Maar het vertikt dat. Waarom? Omdat Europa dit wil. Europa is nu al geruime tijd haar liefde voor de moslims aan het betuigen. De Afrikaanse islamitische horden die massaal Europa bestormen, wordt geen duimbreed in de weg gelegd. Misschien geloven veel mensen dit niet, maar deze nieuwelingen zijn het echte gevaar. Zij bezien ons als hun slaven. Wij moeten voor hen werken met het argument dat wij hen vroeger als slaven behandeld hebben. Deze woorden heb ik zelf uit de mond van een Engels sprekende Afrikaan uit Sierra Leone gehoord. Hij zei letterlijk: “Wij moslims zullen Europa  veroveren. Wij zullen jullie kinderen tot slaven maken en jullie vrouwen verkrachten zodat zij een zwart moslimkind in hun buik hebben. Europeanen zijn zwak. Dat merken wij aan jullie leiders die nog zwakker zijn dan jullie. Bovendien belijden jullie het geloof van zwakzinnigen. Welk normaal mens keert zijn vijand nu de andere wang toe als hij geslagen wordt. Over enkele jaren zullen onze mannen Europa bestormen en innemen!”

  Deze man vertelde mij dat in 2010. En kijk, ze zijn massaal aan het oprukken naar hier. Duizenden staan aan de poorten van Europa en de Europese Unie doet niks. Doordat onze zwakke nationale Europese regeringen te laf zijn om de Europese Unie van antwoord te dienen, zitten onze kinderen straks met een godsdienstoorlog opgescheept die wij gegarandeerd gaan verliezen.

  Zelf ben ik er voorstander van om de politieke onschendbaarheid af te schaffen. Wie in de politiek gaat, moet zijn verantwoordelijkheid maar nemen. Wie zo laks regeert als onze regenten en aanslagen aanmoedigt door een zwakzinnig laf beleid te voeren, moet, indien er aanslagen plaatsvinden, berecht worden. Want geen weldenkend mens kan dit kabinet nog steunen. Wel de autochtone bevolking uitpersen ten gunste van de zielige asielindustrie en ontwikkelingsamenwerking. Dit zijn zaken waar een normaal kabinet op zou bezuinigen om de eigen bevolking te ontzien. Maar nee, onze ouderen worden als uitschot behandeld, maar een ongeletterde Afrikaanse woestijnbewoner moet met alle egards ontvangen worden. Wat een wereld. Onze gesneuvelden van de Tweede Wereldoorlog draaien zich om in hun graf. Zij hebben hun leven gegeven zodat wij in vrijheid konden leven. Deze vrijheid wordt in dit land stilaan de nek omgedraaid. Deze column die ik nu schrijf (en ik weet niet door hoeveel mensen hij gelezen wordt), is eigenlijk ‘fluiten in het donker’;  want niemand van de politieke elite zal zich er iets van aantrekken wat een domme blog-schrijver schrijft. Laat staan dat ze zich iets aantrekken van ons.  En ons zijn wij: Henk en Ingrid. De gewone burger die hard werkt om maandelijks rond te komen en tegelijkertijd dagelijks met het gespuis te maken heeft. Wij worden beschimpt, in onze huizen wordt ingebroken, onze vrouwen zijn gewild bij hen die ons verachten, onze kinderen worden op een school waar veel allochtone kinderen zitten als tweede rangburgers beschouwd en wij moeten maar alles accepteren. Eens komt de kentering. En ik hoop van harte dat dit vredelievend zal gebeuren, maar ik vrees het ergste.

  “Ween niet, omdat het voorbij is. Glimlach omdat je het hebt meegemaakt.”

  Door:
  Erik60
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  24-04-2014 om 17:53 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Genezing door “softwarematige aanpassing” van DNA !

  Lees hier:

  http://www.martinvrijland.nl/2014/04/22/genezing-door-softwarematige-aanpassing-van-dna/

  Genezing door “softwarematige aanpassing” van DNA

  Genezing door “softwarematige aanpassing” van DNA

  Toen ik in het afgelopen jaar sprak over transhumanisme legde ik al uit dat het menselijk DNA niets meer is dan een stukje softwarecode. Ik wees er al op dat Ray Kurzweil en Michio Kaku uitlegden dat we ziektes als kanker kunnen aanpakken door “foutjes in de software” aan te passen

  24-04-2014 om 17:41 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ONTHULLING VAN DE CAMOUFLAGE VAN DE MEDIA!

  http://eunmask.wordpress.com/2014/04/22/onthulling-van-de-camouflage-van-de-media/

  ONTHULLING VAN DE CAMOUFLAGE VAN DE MEDIA!

  Er komt steeds meer naar buiten dan wat er in de Nederlandse media wordt gepubliceerd. Onderstaand slechts een klein aantal recente nieuwsberichten, die de door de linkse media in slaap gesuste kuddedieren eigenlijk niet mogen lezen! Wij vinden dat wij dit soort berichten niemand mogen onthouden! (Het lijkt een hele lap leesvoer, maar dit is slechts het tipje van de sluier! )

  Camouflage.mediaWie denkt dat de islamisering in Europa een fabeltje is, even deze “opfrissing” (Ik raad u aan het hele artikel te lezen door de linken aan te klikken, zodat u later niet kunt zeggen dat wij u niet hebben gewaarschuwd!):

  Zweden:
  Zweden zal elke kritiek op immigratie vervolgen.
  Na Kerstmis van dit jaar zal in Zweden een nieuwe wet in kracht treden, die moet toestaan mensen, die kritiek hebben op de immigratie, voor de rechtbank te dagen.

  Het voorstel van de Grondwetscommissie werd in het parlement goedgekeurd. Andrew Norlén, parlementslid en lid van de b.g. commissie, gaf tijdens een eenzijdig ‘debat‘ deze uitsmijter: “Ik denk niet dat er vele vervolgingen zullen nodig zijn vooraleer het signaal door de samenleving zal begrepen worden dat het internet geen land is waar er wetteloosheid heerst, the sheriff is back in town. “
  De bedoeling is dat deze nieuwe wet ervoor moet zorgen dat de Zweedse bevolking moet ophouden met klagen over het feit dat hun land in een derde wereldnatie veranderd wordt.
  http://www.golfbrekers.be/zwijgen-wordt-de-norm-in-zweden/

  Duitsland en Frankrijk:
  3 maart 2014
  Ex-moslim: “Word wakker, Europeanen! De islam wil jullie vernietigen!”
  Een lezersbrief van een ex-moslim.
  Bij het onderstaande artikel gaat het om een lezersbrief die ik enkele dagen geleden ontving. Hij is niet nep noch heb ik of iemand anders hem geschreven. Hij is afkomstig van een in Duitsland wonende ex-moslim. Wat hem ertoe bewogen heeft om uit de islam te stappen, wat hem ertoe bewogen heeft mij deze brief te sturen, kunnen we alleen maar gissen.
  De brief bevat echter zoveel fundamentele waarheden over de islam, dat ik hem als zelfstandig artikel wil voorstellen. Hij bevestigt alles wat wij islamcritici tot nu toe over de islam hebben uitgevonden.
  Aan de brief is geen woord veranderd, weggelaten of toegevoegd:
  http://ejbron.wordpress.com/2014/03/03/ex-moslim-word-wakker-europeanen-de-islam-wil-jullie-vernietigen/

  De Duitse politie heeft opdracht criminaliteit Arabische migranten te verzwijgen.
  64 dagen lang stond een alleen voor interne ogen bedoeld document van de Duitse overheid per ongeluk open en bloot op het internet te lezen. In het ‘alleen voor dienstgebruik’ gekenmerkte bericht stond hoe de Duitse politie van de politiek de opdracht heeft gekregen om de criminaliteit van Arabische (moslim)migranten te verzwijgen. http://xandernieuws.punt.nl/content/2012/09/duitse-politie-heeft-opdracht-criminaliteit-arabische-migranten-te-verzwijgen

  Aanvallen op autochtone Fransen in “islamitische gebieden” (+ video)
  14 april 2014
  Iedereen kan overal en om vele redenen het slachtoffer worden van geweld. In door moslims gecontroleerde delen van Frankrijk echter is het bijzonder gevaarlijk geworden blank te zijn. Video-opnames van bewakingscamera´s laten zien hoe blanke Fransen in de metro en op straat door overwegend immigrantenbendes in elkaar worden geslagen. Islamitische migranten beschouwen deze gebieden als hun territoria en blanken betreden deze slechts op eigen risico. De Fransen noemen ze “sensibele urbane zones” – No-Go-Areas, waar de politie niet komt of de wet handhaaft.
  http://ejbron.wordpress.com/2014/04/14/aanvallen-op-autochtone-fransen-in-islamitische-gebieden/

  Frankrijk telt al 751 door migranten overgenomen wijken waar het Franse recht niet meer geldt – Parijs overweegt om 15 wijken met wapengeweld te heroveren.

  Engeland:
  Islamkritiek op internet gecensureerd en zwaar aangevallen
  8 april 2014
  Islamkritiek op het internet wordt op allerlei manieren uit de cyberspace (als we die ouderwetse uitdrukking nog maar eens mogen gebruiken) gedrukt, zo blijkt vandaag.
  http://joostniemoller.nl/2014/04/eng-islamkritiek-op-internet-gecensureerd-en-zwaar-aangevallen/

  Het onderzoek naar een in het geheim geplande islamitische overname breidt zich uit.
  Posted on 22 april 2014
  Het probleem met de islam op particuliere scholen heeft zich tot reusachtige proporties kunnen uitbreiden … niet honderden, maar duizenden Britse scholen zijn onder invloed van islamitische radicalen gekomen.
  http://ejbron.wordpress.com/2014/04/22/gb-het-onderzoek-naar-een-in-het-geheim-geplande-islamitische-overname-breidt-zich-uit/

  Nederland:
  21 maart 2014
  Teveel mensen uit een vaak klassiek-islamitische en agrarische cultuur, aan wie elke moderniteit voorbij is gegaan, hebben zich in onze steden gevestigd, daarbij geholpen door een leger van ‘hulpverleners’. Die faciliterende elites zullen weliswaar een aardig inkomen overhouden aan hun werk, maar leveren geen wezenlijke bijdrage aan de opbouw van ons land. Integendeel zelfs. Veel vaker dan wij gewend zijn, komen deze allochtonen in aanraking met justitie, blijven aan de zijkant staan en willen eigenlijk niets van ons land en onze cultuur weten. Het overgrote deel van hen blijft ronddolen in hun inmiddels achterhaalde cultuur en beseft niet dat die volstrekt onverenigbaar is met de onze. Juist degenen die dergelijke problemen niet willen benoemen, laat staan aanpakken, bevorderen discriminatie.
  Wat is er tegen om te erkennen dat Wilders alweer een probleem bij de lurven heeft en wie hebben er belang bij dat de demografische situatie in de grote steden blijft zoals die is?
  http://ejbron.wordpress.com/2014/03/21/wat-is-het-nieuws-2/

  22 april 2014. In opdracht van de PVV onderzocht Maurice de Hond/Peil.nl hoe Nederlanders denken over het afpakken van de Nederlandse nationaliteit van criminelen met een dubbele nationaliteit. Maar liefst 76% van alle Nederlanders is hier voorstander van, en van alle partijen een meerderheid van de achterban. Ook is maar liefst 65% voor het bevorderen van de vrijwillige terugkeer naar hun land van oorsprong van niet-westerse allochtonen. Op D66 na geldt ook hier dat er bij de achterban van alle politieke partijen er meer voor- dan tegenstanders zijn.
  Tenslotte zegt 48% van alle Nederlanders voor een immigratiestop voor mensen uit islamitische landen te zijn, terwijl 40% hier tegen is. Een meerderheid van de PVV en VVD kiezers zijn hiervoor, en een derde van de kiezers van CDA, PvdA en SP eveneens.
  http://ejbron.wordpress.com/2014/04/22/76-nederlanders-voor-afpakken-nederlandse-nationaliteit-criminelen/

  22 april 2014. 43% eens met minder Marokkanen
  Bijna de helft van de Nederlanders is het eens met Geert Wilders dat er minder Marokkanen zouden moeten zijn in Nederland. Dat blijkt althans uit een onderzoek dat de PVV heeft laten uitvoeren door Maurice de Hond onder ruim 2500 mensen. Van de ondervraagden gaf 43 procent aan dat ze liever minder Marokkanen wil in Nederland. Slechts 3 procent wil meer Marokkanen.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22535344/___43__eens_met_uitspraak_Wilders___.html

  24-04-2014 om 17:32 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SOCIAAL NEDERLAND!!!

  http://eunmask.wordpress.com/2014/04/22/sociaal-nederland/

  SOCIAAL NEDERLAND!!!

  DISCRIMI

  Wat men hier “Discriminatie” noemt is slechts het op een zeer milde manier benoemen van feiten!!!

  24-04-2014 om 17:30 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doe de liefdestypetest. Welke liefdestype ben jij?

  Doe de liefdestypetest. Welke liefdestype ben jij?

  Heb je geen partner en stel je je soms vragen? Waarom val ik op die ene persoon en niet op die andere? Alle kaarten zitten goed, waarom voel ik toch geen vlinders? Volgens de Amerikaanse antropologe Helen Fisher hangt aantrekking af van jullie liefdestypes. In dit artikel kom je er alles over te weten. Daarna kan je ook te weten komen welk liefdestype jij bent. Doe de test, ook leuk voor jou en je partner.

  'Lovedoctor' Helen Fisher onderscheidt vier liefdestypes en jouw liefdestype bepaalt of het klikt met welk ander type. 'Lovedoctor' Helen Fisher onderscheidt vier liefdestypes en jouw liefdestype bepaalt of het klikt met welk ander type.

  Op wie worden we verliefd?

  Sommige mensen worden verliefd op ‘gelijkgestemden’. Andere mensen voelen zich goed bij ‘aanvullende’ karakters, complementaire types of zelfs volledig tegengestelde persoonlijkheden. Wat werkt nu het best? Want hier zit duidelijk meer achter dan het lot, dat kan bijna niet anders!

  Het zijn chemische stofjes die jouw verliefdheid bepalen.

  Helen Fisher, vooraanstaand Amerikaans antropoloog en wetenschapper, deed verregaand onderzoek op het vlak van de verliefdheid. Zij kwam tot de conclusie dat volgende neurotransmitters een belangrijke rol spelen bij die gevoelens: dopamine, testosteron, oestrogeen, serotonine. Deze stoffen bezitten we allemaal in meer of mindere mate. Maar het is net de hoeveelheid die bepaalt hoe jij verliefdheid ervaart en wat je zoekt in je partner. Heel wetenschappelijk allemaal, maar wat betekent dat in de praktijk? 

  Welke karakters trekken elkaar aan of irriteren elkaar vanaf de eerste minuut?

  Elk liefdestype wordt gekenmerkt door één van bovenstaande vier stoffen die in ons lichaam domineert

  Helen Fisher’s methodologie werd getest op duizenden mensen. Je kan personen indelen in 4 liefdestypes. Elk liefdestype wordt gekenmerkt door één van bovenstaande vier stoffen die in ons lichaam domineert. Fisher stelde vast dat sommige liefdestypes verliefd worden op mensen die tot hetzelfde type behoren, waar andere mensen (onbewust) op zoek gaan naar een partner die tot het tegenovergestelde liefdestype behoort.

  Wat zijn de 4 liefdestypes?

  In de terminologie van Fisher spreken we over deze 4 liefdestypes: 

  • - de Verkenner,
  • - de Bouwer,
  • - de Regelaar en
  • - de Onderhandelaar

   

  Elk van deze vier liefdestypes kreeg een naam die past bij de beschrijving van de persoon zelf, maar ook met de verwachtingen ten opzichte van een (potentiële) partner. Als we het heel eenvoudig houden kunnen we zeggen: 

  • - een Verkenner wordt gedreven door avontuur,
  • - een Bouwer heeft familie op de eerste plaats staan,
  • - een Regelaar stijgt eruit omwille van intelligentie en
  • - een Onderhandelaar valt voor hartstocht.

   

  Maar dit is natuurlijk allemaal wat kort door de bocht. Laten we daarom wat dieper ingaan op elk van de types apart.

  De Verkenner 

  Dit is een persoon bij wie dopamine overheerst. Verkenners houden van afwisseling en avontuur, hebben een grote nieuwshonger en zin voor avontuur. Ze zijn creatief, nieuwsgierig en houden van seks. Ze hebben een tomeloze energie, zijn ruimdenkend en impulsief. Soms kunnen verkenners weinig voorspelbaar (of zelfs onbetrouwbaar) overkomen. Ze hebben een continu streven naar vrijheid en willen onafhankelijk leven. Zij praten moeilijker over hun gevoelens en hebben vaak minder zelfkennis.  

  De Bouwer. 

  Hij wordt gedreven door serotonine. Bouwers zijn over het algemeen ordelijke, nette mensen die respect hebben voor gezag en loyaliteit. Het zijn mensen die houden van zekerheid en erg traditioneel, voorzichtig en rustig reageren. Feiten zijn belangrijk en ze houden graag controle over de dingen. Zij nemen soms wel eens de leiding. Daardoor komen bouwers soms ook wel eigenwijs over, (te) kritisch in hun denken. Bouwers houden van schematische routine en zijn plannenmakers, ze appreciëren precisie en details en denken stapsgewijs.

  De Regelaar.

  Dit type wordt ook wel de testosteronbom genoemd, wat meteen doet denken aan “presteren”. Regelaars draaien niet rond de pot maar zeggen op de man (of vrouw) af waar het op aankomt. De Regelaar analyseert en denkt logisch, veroordeelt niet en overdrijft niet. Regelaars kunnen koppig en veeleisend zijn en verliezen zich soms in één bepaalde hobby. Eens een Regelaar boos is, is hij/zij ook echt boos en krijg je vaak heel directe tot zelfs botte reacties. Ook de Regelaar praat niet makkelijk over zijn gevoelens.

  De Onderhandelaar.

  Dit type wordt gekenmerkt door gevoelens, wordt gevoed door oestrogeen. De zogezegde typische “mannelijke” eigenschappen vind je terug bij de Regelaar. De typische “vrouwelijke” eigenschappen zie je bij de Onderhandelaar. Onderhandelaars zijn mensen die met hun gevoelens bezig zijn. Soms worden ze wel bestempeld als besluiteloos en naïef. Zij reageren empathisch, zijn vaak romantisch aangelegd en worden snel verliefd. Ze willen niemand pijn doen en komen daardoor soms langdradig over in hun uitleg. Onderhandelaars hebben een rijke fantasie en zijn goed met taal. 

  Iedereen heeft meerdere types in zich.

  Herken je je al een beetje in één van de bovenstaande types ? Misschien vind je jezelf niet zo uitgesproken terug in één liefdestype. Dat is normaal. Iedereen heeft immers meerdere types in zich. Maar door de band genomen hebben we allemaal twee meer uitgesproken types die op de voorgrond staan. We spreken daarom over een primair type en een secundair type. Zowel je primair als secundair type zijn de spil van je temperament en spelen een rol in je partnerkeuze.

  Zowel je primair als secundair type zijn de spil van je temperament en spelen een rol in je partnerkeuze.

   

  Zin om meer te weten welk liefdestype jij bent? Doe de test.

  Het relatiekantoor Altero gebruikt in haar bemiddelingsmethodologie o.a. de inzichten van Dr. Helen Fisher. Heb je interesse om hier eens van te proeven? Doe dan de test en laat je eigen liefdestype bepalen. Je krijgt een persoonlijk mailtje terug met de duiding van jouw primair en secundair type.
  Wil je ook weten welke liefdestypes bij jou passen ? Dat lees je in volgend SenNet Magazine.

  Klik hier om de liefdestypetest te beginnen

  24-04-2014 om 17:22 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Door agenten doodgeklopte kat was van andere agent !

  Door agenten doodgeklopte kat was van andere agent

  • donderdag 24 april 2014, 06u59
  • Bron: Gazet van Antwerpen
  • Auteur: Guy Stevens

  Alles over

  • Binnenland

  ZWIJNDRECHT - De kat die maandagavond in het Antwerpse Zwijndrecht met een koevoet doodgeklopt werd, was het huisdier van een andere agent. Hij is woedend en vraagt een onderzoek naar de feiten.

  Maandagavond werd een kat aangereden in Zwijndrecht. De agenten die het dier kwamen ‘redden’, staken het in een zak en sloegen het dood, zeggen getuigen. Ze dienden een klacht in tegen de agenten.

  Intussen is binnen de lokale politie in Zwijndrecht een rel ontstaan, omdat de kat het huisdier blijkt van een van de agenten van het korps. Het baasje is woedend en eist een onderzoek, schrijft Gazet van Antwerpen. Volgens enkele bronnen zouden de agenten onderling geen problemen gehad hebben, dus lijkt het op een ongelukkige samenloop van omstandigheden.

  Dat onderzoek naar de feiten komt er zeker, bevestigt korpschef Frank Noens..

  dat zeggen ze zo vaak en daar blijft het dan bij....

  24-04-2014 om 17:13 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pesticiden op tuinplanten !

  http://reddebijen.nl/?gelijkpetitie=1&utm_source=EN009+-+2014+04+22+-+Bijen

  +-+KO+-+Gr.+Tijger&utm_medium=email&utm_campaign=AMA+Bijen

  Teken de petitie :

  RED DE BIJEN !

  http://www.trosradar.nl/uitzending/archief/detail/aflevering/21-04-2014/pesticiden-op-tuinplanten/

  Pesticiden op tuinplanten

  Pesticiden op tuinplanten

  21-04-2014

  Lavendelplanten, klokjesbloem of de sneeuwbal. Allemaal prachtig bloeiende tuinplanten en zeer aantrekkelijk voor bijen en hommels. De tuinder is blij met zijn bloeiende tuin en bijen vinden veel stuifmeel op de bloeiende planten. Een win- winsituatie.

  Veel mensen doen graag hun best voor de bijen en vlinders in de tuin. Ze zetten de tuin vol met bloeiende planten en hopen zo een steentje te kunnen bijdragen tegen de toenemende bijensterfte. Helaas blijken de meeste planten niet zo bij-vriendelijk. Veel van de planten die te koop zijn bij het tuincentrum zitten boordevol pesticiden, blijkt uit onderzoek van Greenpeace.

  Greenpeace liet 69 planten onderzoeken op 400 verschillende soorten pesticiden en de resultaten zijn schokkend. Slechts één monster bevatte geen enkel bestrijdingsmiddel; op alle andere monsters trof Greenpeace schadelijke bestrijdingsmiddelen aan. Ook zijn pesticiden gevonden die in Nederland verboden zijn.

  Giftige luizenverdelgers en mierenlokdozen
  Een jaar geleden liet Radar al zien dat de tuincentra vol liggen met luizenverdelgers en mierlokdozen die zeer schadelijk zijn voor honingbijen. In deze insectenverdelgers zitten hoge doses van zogenaamde neonicotinoïden, die zeer giftig zijn voor honingbijen.

  Gifplanten
  Greenpeace heeft onderzoek gedaan naar pesticiden op sierplanten. Een dergelijk onderzoek is niet eerder gedaan in Nederland. De geteste planten blijken in totaal 57 keer behandeld met één van de 22 in Nederland illegale bestrijdingsmiddelen dus.

  Acuut giftig voor bijen
  Gemiddeld werden 7 verschillende soorten pesticiden op de monsters gevonden. De meest besmette plant bleek een skimmia met maar liefst 14 verschillende soorten bestrijdingsmiddelen. Naast de verboden bestrijdingsmiddelen werden ook bestrijdingsmiddelen gevonden die acuut giftig zijn voor bijen.

  Een deel van de bestrijdingsmiddelen valt onder de noemer neonicotinoïden, een insectenbestrijdingsmiddel dat systemisch werkt. Dit houdt in dat het middel in de hele plant zit. Zaden worden in deze insecticide gedoopt, wat tijdens de groei door de hele plant verspreid wordt.

  Bijensterfte door neonicotinoïden
  Deze insecticiden zijn zeer schadelijk voor bijen. In Duitsland werden bijen uitgerust met een zendertje. Zo konden ze goed worden gevolgd. Hieruit bleek dat bijen die blootgesteld waren aan thiacloprid (een neonicotinoïde) de weg naar de korf niet meer weten. Zo kunnen ze het verzamelde voedsel niet naar de korf brengen en sterven de bijen uiteindelijk.

  Volgens Kees Kodde , campagneleider bij Greenpeace, zijn neonicotinoïden voor bijen 7000 keer giftiger dan DDT, een inmiddels berucht en verboden bestrijdingsmiddel. Bijen krijgen deze stoffen niet alleen binnen via nectar en stuifmeel, maar ook via vervuild oppervlaktewater en vocht dat planten uitscheiden.

  Meest giftige monsters bij Intratuin
  Intratuin heeft de twijfelachtige eer koploper te zijn als het gaat om de gevonden pesticiden. Hier vond Greenpeace de meeste monsters die acuut giftig zijn voor bijen, hier gaan bijen meteen dood aan en de meeste pesticiden die niet gebruikt mogen worden in de Nederlandse sierteelt. Daarnaast komen 7 van de top tien giftigste planten bij Intratuin vandaan.

  Bij de andere geteste tuincentra is het niet veel beter. Ook bij BoerenBond-Welkoop en Groenrijk worden veel en illegale bestrijdingsmiddelen aangetroffen.

  Bee Happy niet vrij van bestrijdingsmiddelen
  Zelfs de bollenmix “Bee Happy”, speciaal geselecteerde bollen voor bijen en vlinders blijkt niet vrij van bestrijdingsmiddelen. Er valt dus nog een wereld te winnen voor een blije bij.

  Meer informatie: www.reddebijen.nl
  Het rapport van Greenpeace kun je hier lezen.

  24-04-2014 om 17:03 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oostblokkers stelen Ferrari !

  Oostblokkers stelen Ferrari..!

  Oostblokkers stelen Ferrari

  22 April 2014 9:51

  Een zwarte 348GTB. In Maastricht. Op Tweede Paasdag. Tuigh. TOPIC.

  24-04-2014 om 15:34 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OPEN BRIEF AAN MARK RUTTE !!!!!

  OPEN BRIEF AAN MARK RUTTE ... Wij gepensioneerden zijn nu echt helemaal nijdig, hoe is het in hemels naam mogelijk dat de Eerste en Tweede kamer er mee instemmen dat als een gezin naar het land van herkomst wil gaan,

  WIJ, NEDERLANDERS, de vliegreis, de verhuiskosten betalen en ze dan nog maandelijks € 600,-- tot hun dood toesturen!!!!

  Wat ging er mis tijdens deze beslissing?? Over de kinderbijslag maar te zwijgen..... Maar wij stel sukkels betalen de volle mep voor de zorgpremie, we betalen ook de € 350,-- eigen risico, terwijl buitenlandse werknemers maar € 69,-- per maand betalen en geen eens eigen risico! Maar het kan nog gekker hoor Mark, dat weet jij ook wel, we geven de man die brand stichtte op Schiphol, waarbij 10 mensen omkwamen, gewoon een schadevergoeding (lees afkoopsom) van € 47.800,-- Hij had onterecht vast gezeten hij was maar een illegaal....en die moet je koesteren toch Mark? Want deze mensen protesteren niet tegen het WANBELEID van dit kabinet.

  Maar 19 Maart bracht de uitslag .... niks huidige politieke partijen .... 

  Nou Mark, kun je rekenen, reken er dan maar niet op......

  En gelukkig blijkt na de verkiezingen..... een keiharde afstraffing voor jouw en je zittende verkwanselaars. Weet je wat ook echt schandalig was?

  Dat D66, GroenLinks proberen, om in het Turks stemmen te krijgen ........ hoe laag kun je nog zakken? Dus doe mij en de rest van de Nederlandse bevolking een heel groot plezier, pak je koffers en rot op uit het Catshuis en neem a.u.b. de hielenlikkers van je regeringspartij mee... Vooral geen liefs van mij!

  Je mag ook jonger dan 65 zijn om dit te lezen...misschien leer je hier nog iets uit ?

  Hallo allemaal,

  Een Nederlandse 65 plusser spreekt!!!!!! Ik heb hard gewerkt sinds mijn 14de.  ik deed 40 -  en soms tot 70 u per week en dat meer dan 40 jaar lang. Ik verdiende redelijk geld, maar had mijn baan of mijn salaris niet geërfd en ik werkte om dààr te komen waar ik vandaag ben. Als je de economie bekijkt, lijkt het nu geen goed moment te zijn, gepensioneerde te worden.

  Maar ik heb geen keuze, ik ben gepensioneerde. Ik ben het beu, om te horen, dat ik "mijn rijkdom moet verdelen" onder mensen die mijn vorm van werk-ethiek niet kennen. Ik ben het beu om te horen, dat de regering het geld dat ik verdiend heb, van mij wil afpakken - desnoods met geweld ??- en het aan mensen te geven, die te lui zijn zelf geld te verdienen, of die zogezegd vluchteling zijn,

  Ik ben het beu te horen dat ik mijn zuur verdiende centjes moet afstaan aan de 5 of meer  kindjes van Ronaldo, Ivanojev, Rachied en Mohamed die bij hun moeder in het thuisland leven en die hier 900 euro werkloze steun of O.C.M.W. opstrijken. Ik ben het beu , dat men mij vertelt, dat ik mijn levensstandaard moet verlagen om zodoende de verwarming van de planeet tegen te gaan terwijl de US het vertikt om de Kyoto-overeenkomst te tekenen en China meer CO² uitstoot per inwoner, dan heel mijn straat. Ik ben het beu, verteld te krijgen, dat drugverslaafden zieken zijn en dat ik hen moet helpen, hen ondersteunen en ze medisch laten behandelen, en dat ik zou moeten betalen voor de schade, die zij bij zichzelf aanrichten. Te velen onder ons, die geen verantwoording voor hun leven en acties nemen, ik ben dat werkelijk beu. 

  Maar ik ben heel erg blij, dat ik 65 plusser ben ...... want ….. nu hoef ik mij niet meer verantwoordelijk te voelen, voor wat anderen van deze wereld maken. Ik heb echter wel te doen met de volgende generaties. Deze kreet zal waarschijnlijk niet alom gepubliceerd worden, behalve als wij het zelf doen. Dit is dus uw kans, om het verschil te maken.

  Ik ben 65plusser en deed voluit mijn deel, nu ben ik moe. Als u dit niet doorstuurt, dan hebt u het niet begrepen.

  24-04-2014 om 15:27 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wereldproefdierendag 2014 "Sluit het Grootste Apenvivisectiecentrum van Europa!" !

  Voordierenblogger

  woensdag 23 april 2014

  Actie op 24 april wereldproefdierendag voor de 1500 proefdierapen in Rijswijk ( het grootste apenlaboratorium in de EU )

  Wel een beetje laat dat ik dit nu pas plaats want de actie is morgen al maar ik kreeg het bericht net binnen.


  Wereldproefdierendag 2014 "Sluit het Grootste Apenvivisectiecentrum van Europa!"

   
  Op donderdag 24 april is het wereldproefdierendag, de dag dat proefdieren over de hele wereld nog eens extra onder de aandacht worden gebracht. In Nederland zal Een Dier Een Vriend ( EDEV) op deze dag het misbruik van de apen van het grootste apenlaboratorium van Europa in Rijswijk, het BPRC, opnieuw aan de kaak stellen met wederom een bijzondere actie!

  We zullen starten om 16:00 uur op het Bogaardplein te Rijswijk. Stars on 45 zangeres Claudia Robbens, beloond met gouden plaat heeft een lied geschreven voor de 1500 apen! Zij zal deze rond 16:10 uur ten gehore brengen.

  Rond 16:30 uur zullen we te voet met spandoeken en borden richting het BPRC vertrekken en zo de omwonende mensen laten weten dat het BPRC nog steeds bestaat! (ongeveer 20 min. lopen)

  Rond 17:00 uur zal zangeres Claudia Robbens voor de poort van het BPRC het lied nog een keer ten gehore brengen en zo ook het personeel en de voorbijgangers laten horen dat het genoeg is en dat de Apen hel van Rijswijk zijn deuren moet sluiten!!

  Het beloofd een mooie actie te worden en daar hebben we jouw hulp bij nodig! Kom donderdag 24 april om 16.00 uur naar het Bogaardplein in Rijswijk en neem je familie, vrienden, buren en kennissen mee!
   
  Schrijf je in via   of via het contactformulier 

  24-04-2014 om 15:20 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aarde meer getroffen door asteroïden dan gedacht..!

  Aarde meer getroffen door asteroïden dan gedacht

  - Bijgewerkt

  Een Amerikaanse stichting waarschuwt dat het aantal inslagen van asteroïden op Aarde wordt onderschat.

  Aarde meer getroffen door asteroïden dan gedacht

  Op 15 februari 2013 ontplofte een meteoroïde nabij Tsjeljabinsk in het Russische Oeralgebied. Ongeveer 1.200 mensen raakten gewond © Reuters

  De organisatie B612, die door twee voormalige astronauten van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie Nasa werd gesticht, beweert op basis van gegevens van de kernwapenwaakhond CTBTO dat de Aarde veel meer getroffen wordt door asteroïden dan eerst gedacht. Ze roept op om onszelf beter te beschermen tegen de ruimte.

  De CTBTO beheert een netwerk van sensoren dat spoort naar clandestiene atoombomontploffingen. Tussen 2000 en 2013 catalogeerde dit infrageluidssysteem 26 grote explosies op Aarde. Geen enkele daarvan werd veroorzaakt door atoombommen. Ze waren allemaal het gevolg van asteroïde-inslagen.

  De energie die hiermee vrijkwam varieerde van één tot 600 kiloton. Ter vergelijking: de bom die de Japanse stad Hiroshima verwoestte, was een object van 15 kiloton.

  Gelukkig werden de meeste van deze ruimterotsen hoog in de atmosfeer vernietigd en zorgden ze amper voor problemen op Aarde. Enkele, zoals de meteoroïde nabij de Russische stad Tsjeljabinsk, veroorzaakten wel schade op de grond.

  Elke 100 jaar mega-asteroïde

  Meer verontrustend nieuws is dat slechts één van de 26 asteroïde-inslagen op voorhand werd ontdekt, en dan ook nog eens slechts enkele uren op voorhand. 'Het enige wat een catastrofe door een grote asteroïde verhindert, is 'blind geluk'', zegt Edward Lu van de Stichting B612.

  Volgens B612 tonen de gegevens van de CTBTO aan dat de Aarde elke 100 jaar geraakt wordt door een mega-asteroïde, groot genoeg om een belangrijke stad te verwoesten.

  B612 zamelt geld in voor een ruimtetelescoop om asteroïden te spotten die op weg zijn naar de Aarde.

  24-04-2014 om 15:13 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BREAKING: Fred de Brouwer leeft nog volgens Centraal Testament Register..!

  Lees hier:

  http://www.martinvrijland.nl/2014/04/23/breaking-fred-de-brouwer-leeft-nog-volgens-centraal-testament-register/

  Gaat een vasthoudende Martin Vrijland de waarheid boven tafel krijgen??

  BREAKING: Fred de Brouwer leeft nog volgens Centraal Testament Register..

  Posted on Apr 23, 2014 in Algemeen, Zaak Joris Demmink | 14 comments

  BREAKING: Fred de Brouwer leeft nog volgens Centraal Testament Register

  Omdat de ambassade in Thailand geen antwoord op de vraag wil geven of er op 15 maart 2014 een melding van een overlijden is geweest en het Ministerie van Buitenlandse Zaken (BuZa) aangegeven heeft uiterlijk morgen met een antwoord te komen, zijn we via een notaris alvast gaan zoeken in het Centraal Testament Register. Daaruit blijkt dat Fred de Brouwer nog in leven is. Klik op het plaatje om te vergroten.

  24-04-2014 om 15:11 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OPEN BRIEF VLD !

  Een brief van een dierenvriend !!

   

  Beste,

  Ik had de indruk dat u aan de kant van Michel VDB stond toen ik jullie op tv zag.

  Groot was mijn ontgoocheling toen ik vernam dat jullie zelfs zonder enig debat dierenwelzijn hebt afgeschoven naar landbouw.

  Dit is een regelrechte kaakslag voor mij en al mijn vrienden die ons dagelijks inzetten voor de dieren.

  Niet alles in deze wereld draait om geld. Mensen zoals ik, en zo zijn er duizenden weten dat ook de dieren nood hebben aan een stem.

  Het moet eens gedaan zijn met al het leed en de uitbuitingen waar zij het slachtoffer van zijn.

  Het moet gedaan zijn met het onverdoofd slachten.

  Het moet gedaan zijn met katten te laten kweken en ze dan achter te laten. Sterelisatie en castratie moet een wet worden..

  Onverdoofd de staart van biggen knippen,tanden knippen moet gedaan zijn.

  Het moet gedaan zijn om ganzen en eenden te dwangvoederen voor foie gras.

  Het moet gedaan zijn om pelsdieren te kweken en te slachten voor luxe.

  Het moet gedaan zijn om erop los te kweken met honden en ze in te voeren van landen zoals Polen,Roemenië waar geen dierenwelzijn bestaat.60000 honden en katten komen jaarlijks in onze asielen terecht!Een echte schande.We hebben nood aan een strenge reglementering en zware boetes voor al zij die thuis hondjes kweken en ze dan verkopen via Facebook pagina's enz zonder dat er enige vorm van controle over bestaat.

  Mini is nu ook de mode : mini ezels, mini paardjes, mini geitjes, mini varkens..alles om geld uit te kloppen zonder te beseffen dat die dieren over-mis kweekt zijn.

  Het is niet aan de mens om dieren te gebruiken en te misbruiken.Wij moeten de dieren respecteren en ze in hun waardigheid laten.

  Dierenwelzijn mag niet in de handen vallen als iemand zoals Kris Peeters die dit wel zou willen en zelf een jager is.

  Waarom kunnen jullie niet inzien dat het fout is?

  Nooit in de politiek wordt er ook maar iets gedaan voor de dieren en wij zijn met duizenden kiezers die op zoek zijn naar een partij die zich wel inzet om de zwaksten een stem te geven.

  Mijn stem zijn jullie kwijt ook al was mijn familie sinds het begin 'blauw'.

  Ik weet dat deze enorme misstap jullie nog veel andere stemmen zal kosten.

  U staat voor 'vooruitgang' ? Maar dit is echt acheruitgaan..Heel droevig

  24-04-2014 om 14:58 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.‘Saoedische prins doodt 2.000 zeldzame vogels’ !

  -

  ‘Saoedische prins doodt 2.000 zeldzame vogels’

   

  • woensdag 23 april 2014, 17u06

  Nog een RIJKE SMEERLAP die TOEGEEFT AAN ZIJN VUIGE INSTINCTEN : DODEN, DODEN, DODEN ! - Wanneer zal hij eindelijk zijn eigen rotkop er eens afschieten?

  Boycott Saudi prince for slaying over 2, 000 endangered birds while on holiday in Pakistan! PETITIE:

  https://www.yousign.org/en/houbara-pakistan

  Boycott Saudi prince for slaying over 2, 000 endangered birds while on holiday in Pakistan!


   

  We have collected 943 signatures. This petition's target is 1.500 signatures!

  1.500 needed
  943 Signatures  Boycott Saudi prince for slaying over 2, 000 endangered birds while on holiday in Pakistan!

  Felix Mantosa
   
  Petitioning Mian Nawaz Sharif - Prime Minister of Pakistan

   

  Update #2

  The petition reached 500 signatures on April 23, 2014 @ 20:36
  Published on April 23, 2014 @ 20:36 h

  +1 on Google Plus

  Published on April 23, 2014 @ 10:55 h

  Petition text

  Prince Fahd bin Sultan bin Abdul Aziz Al Saud (also known as Fahd bin Sultan) has come under fire for slaying over 2, 000 extinct houbara bustards during a three week holiday in Chagai, in Pakistan.

   

  According to Dawn News, a Karachi-based publication, the prince was indeed granted a special permit that allowed him to bypass current laws that forbid the hunting of houbaras. However, the permit states that the beneficiary must not slay more than 100 birds in 10 days; hunting is also confined to certain areas. Both rules have been broken by Saudi officials.

   

  Arab royals are very keen on houbaras, because their meat is considered to be an aphrodisiac. Arabs have been coming to Pakistan for a long time to hunt the species. Meanwhile, India decided to ban the huting of houbaras in 1979.

   

  The situation in Pakistan is alarming: the houbara population decreases every year by about 20 to 30 per cent.Consequently, Pakistan decided to introduce a temporary ban on hunting these birds, but restrictions have been eased quickly.

   

  We ask the Pakistani government to consider reintroducing the ban on houbara hunting. These creatures are truly special and deserve to be protected. If the numbers continue, the global decrease in houbara population may be irreversible. Act now and don’t let this species disappear!   Disclaimer: The views and opinions expressed in this petition are those of the author (Felix Mantosa) and do not necessarily reflect the official policy or position of YouSign.org.

  Do you love animals? Are you against animal abuse? Then join our Facebook Group: Animal Voices

  ‘Saoedische prins doodt 2.000 zeldzame vogels’

  • woensdag 23 april 2014, 17u06
  • Bron: BELGA
  • Auteur: mtm

  Wereldwijd wordt het aantal kraagtrappen op nog maar 110.000 geschat.

  Wereldwijd wordt het aantal kraagtrappen op nog maar 110.000 geschat.

  .

  Alles over

  • Buitenland

  De Saoedische prins Fahd bin Sultan bin Abdulasis Al Saud heeft tijdens een jachtpartij in Pakistan bijna 2.000 vogels van een bedreigde soort afgeknald. De prins had slechts een vergunning voor de jacht op 100 kraagtrappen, berichtte de krant Dawn onder aanhaling van de plaatselijke autoriteiten. Hij zou bovendien illegaal gejaagd hebben in beschermde natuurgebieden.

  De jacht op de zeldzame kraagtrappen is in Pakistan principieel verboden. De autoriteiten reiken echter elk jaar uitzonderlijke vergunningen uit voor bepaalde quota vooral aan Arabieren uit de Golfstaten, waar het vlees van de vogels als een afrodisiacum beschouwd wordt. De dieren komen vooral in Centraal-Azië voor en overwinteren in Pakistan.

  Dawn uitte scherpe kritiek op het toekennen van de jachtvergunning door de Pakistaanse autoriteiten en op het gedrag van de prins. ‘De handelwijze van de prins stemt overeen met het gedrag van een huisgast, die uw hartelijke ontvangst ermee bedankt door cricket te spelen in uw woonkamer en breedgrijnzend naast een hoop kapotte meubelen en gebroken porselein voor een foto poseert’, schreef het blad.

  24-04-2014 om 14:44 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WORDT NEDERLAND LANGZAAM UITGEHONGERD?

  Al jaren voel ik me een roepende in de woestijn...

  Terwijl de overheid valse propaganda verspreid over de vrijheid van Nederland die we moeten koesteren , worden de ketenen steeds verder aangehaald !

  Vrijheid en Democratie zijn een farce !

  Dit valse beeld wordt zorgvuldig in stand gehouden ..

  Belasting betalen kan je niet weigeren , wordt automatisch van je gepakt !

  Dat geld wordt royaal weg geschonken aan nutteloze zaken , hier wordt ook geen verantwoording voor afgelegd!

  Stapje voor stapje wordt de burger zijn rechten ontnomen..

  Geen keuze meer voor natuurgeneeswijzen of dito medicijnen.

  De Pharma Maffia heeft steeds meer grip !

  Loonzakjes zijn verworden tot alles bepalende banken .

  De overheid pakt de zwaksten in de maatschappij, de ouderen , de armen ( die nog armer worden) en de gehandicapten. 

  Groepen die zich niet kunnen verweren ...

  De Zorgstaat is gemaakt tot een Zorgenstaat .

  Alle normen en waarden die na de WO 2 zijn opgebouwd worden nu stelselmatig afgebroken , allemaal een onderdeel van het GROTE NWO ( Nieuwe Wereld Orde) Plan !

  Langzaam maar zeker wordt de burger vastgenageld , verregaande controle , inbreuk op de privacy, rechten van de mens bestaan straks niet meer !

  Niet te eten , jammer dan en  .. neeee en je mag ook je eigen eten NIET verbouwen .

  In Amerika worden mensen met een eigen groentetuintje al gearresteerd en in de boeien geslagen.

  De overheid wil een volldedige grip op de burger .

   Geen zelfstandige en zelf denkende burger , ze werken naar een algehele en totale controle !

   

   

   

   

   

  Planting a vegetable garden? You're under arrest!

  byScottyUrbFollow

  Are Governments attempting to stop citizens from growing their own food?

  I have watched and followed with some worry and considerable concern during the last few years at various Governments  attempts to ban people from growing organic food and medicinal plants in their home gardens.

  No Conspiracies here!

  At first glance this looks like something that you would expect to come from conspiracy theorists, in many ways I wish that it was just a conspiracy, but sadly there is no conspiracy here, no half truths with the bits in-between filled in with wild and fantastic stories of New World Orders, and three headed Aliens trying to control us.

  The evidence

  The first thing I read that started the alarm bells ringing for me was the two Bills S.425 and H.R.875 which were introduced both in the House and Senate of the US Congress by Democrat Rosa DeLauro, this caused immediate controversy as Rosa De Lauro is married to Stanley Greenberg, who is Chairman and CEO of Greenberg Quinlan Rosner Research, who have carried out work for Biotech company Monsanto.

  Outwardly these Bills that are currently before the Senate in the US are masquerading as a set of new food safety standards, however these Bills are so vague and open ended that if they were fully implemented there would be a high risk of Organic and Heirloom seeds, and the general production of organic food being banned.

  One of the central aims of the Bills is to completely industrialise all food production in America. If implemented it would be illegal to grow food in your garden, and also illegal to give that food away to your friends and family. Other parts of the Bill attempt to restrict and control the usage of valuable minerals and vitamins that have proven beneficial effects on peoples well being.

  There have been some successes in stalling and changing bits of these Bills in the US, but the rushed implementation of them is still going on where the Obama Government are pushing the Bills without any public consultation whatsoever in a bid to get them on the Statute books as quickly as possible.

  Neoliberals in the US are quick to make claims that the two Bills have nothing to do with banning organic food growing and Heirloom seeds, but there is some very recent evidence that flows contrary to their claims.

  The Rawsome food company in California who produce and sell raw organic food have been visited and arrested by armed S.W.A.T Police on two occasions. The two issues that drew armed S.W.A.T teams to the Rawsome Food Company were the sale of naturally produced milk, and the sharing and giving away of surplus food.

  In another case, The Police and Nevada Health District team raided Quail Hollow organic farm in Nevada in 2011, with claims that the fresh vegetables which were grown on the farm and were being used to feed a local get together of growers and their families were a toxic bio-hazard, meat that was reared on the farm was also classed as toxic, and all food from the event was confiscated and destroyed.

  Similarly the New Zealand Government are currently trying to push through the Food Bill 160-2 onto their statute books, it has already passed through the first stage of going onto their statute books, once fully implemented it would mean that it would be completely illegal for people to grow and share food from the back garden plot or smallholding and only those involved in agribusiness would have the right to grow and produce food.

  The New Zealand Bill has developed out of demands from the WTO (World trade organisation) The WTO represent the interests of businesses and companies and is not a Statutory Government body with the welfare of the world citizens at heart. And just like the American Bills that are before their Senate (S.425 and H.R.875) the New Zealand 160-2 Bill also prohibits the use of Heirloom seeds and seed saving.

  Europe legislates against Herbal preparations

  There have also been developments in Europe, particularly with the use of Herbal plants as medicines, in April of 2011, the European Union set in place rules governing the use and classification of herbs and herbal preparations, these rules have effectively denied thousands of NHS patients the use of traditional herbs, it also puts in place registration rules that enable herbal practitioners to operate under strict licensing rules, the registration process alone costs between £80-120,000, which of course means that only larger more corporate type companies can afford to pay to register.

  This European legislation was sold to us as something that has been put in place to protect our health and well being, but research into fatalities from herbal and none herbal medical drugs paints a biased picture, in the US between 75-100,000 people a year die from Proscribed pharmaceutical drugs, whist Dr. Christianson ND looked into deaths from herbal preparations and found no evidence to suggest that any deaths had occurred other than a few dozen cases where people had either combined prescribed drugs with herbal, or where people died from plain ignorance by ingesting essential oils, his research found that no deaths had occurred from proscribed herbal remedies that were given out by trained herbalists.

  What we can do about it?

  Protesting is always a very valid and useful strategy to bring about social change, and this case is no exception, as large scale protest and outcry in the US has halted the Bills from becoming enshrined in law up to now, however we believe that the main means of fighting back that we should be employing is disobedience.

  With something as important as the food that we eat, our disobedience should be that we continue to grow our own food, and save our own seeds, and also help and encourage others too, we should accelerate this process where ever possible

  If any of this legislation does become enshrined in law, it will mean that our efforts to live an ecologically sound life whilst reducing our reliance on fossil fuels also becomes illegal, we must resist these measures at every level!

  Share

   

   

  http://eunmask.wordpress.com/2014/04/23/wordt-nederland-langzaam-uitgehongerd/

  WORDT NEDERLAND LANGZAAM UITGEHONGERD?

  Wij schreven al eerder dat per 1 juli 2014 dankzij PvdA-er Klijnsma een einde komt aan de basisrecht op voeding en onderdak.
  PvdA-er Klijnsma wil het wetsvoorstel WWB Maatregelen vanaf 1 juli 2014 invoeren. Dit betekent de doodssteek van onze sociale voorzieningen. Alle bezuinigingen op de uitkeringsgerechtigden tot nu toe zijn peanuts vergeleken bij de afbraak die per 1 juli volgend jaar wordt doorgevoerd. PvdA-er Klijnsma gaat historie schrijven door de meest asociale maatregelen sinds Colijn in te voeren. Deze maatregelen betekenen het einde van het basisrecht van iedereen op voedsel, kleding en opvang.
  http://eunmask.wordpress.com/2013/11/28/per-1-juli-2014-einde-basisrecht-op-voeding-en-onderdak/

  honger2En nu dreigt er een nieuwe maatregel die het volk het recht ontneemt om zelf voedsel te verbouwen!
  DeCodex Alimentariuswil eigen voedsel verbouwen strafbaar stellen. Deze richtlijn is echter in strijd met de grondwet!

  Elk klein familie-bedrijf is hiermee feitelijk ten dode opgeschreven. Boerderijen die van generatie op generatie hun eigen groente verbouwden, worden na aanname van deze wetsvoorstellen illegaal, en dus strafbaar.
  Er zijn 149 landen aangesloten bij de Codex Alimentarius, waaronder Nederland sinds de invoering in 1962. De Codex Alimentarius is geen wet: het is een richtlijn.

  Het niet navolgen van deze richtlijn levert sanctie’s op.
  De aanname van S.510 heeft directe gevolgen voor elk aangesloten Codex Alimentarius-lid, dus ook voor Nederland.

  If accepted [S 510] would preclude the public’s right to grow, own, trade, transport, share, feed and eat each and every food that nature makes. It will become the most offensive authority against the cultivation, trade and consumption of food and agricultural products of one’s choice. It will be unconstitutional and contrary to natural law or, if you like, the will of God.” ~Dr. Shiv Chopra, Canada Health whistleblower.

  http://www.infowars.com/senate-bill-s510-makes-it-illegal-to-grow-share-trade-or-sell-homegrown-food/

  http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/tuinieren-en-zaden-bewaren-strafbaar/

  http://petities.nl/petitie/zelf-voedsel-verbouwen-moet-een-recht-zijn-en-blijven

  GEEN RECHT MEER OP VOEDSEL EN GEEN RECHT OM VOEDSEL TE VERBOUWEN IS PURE GENOCIDE!

  En het meest schandelijke is dat wij miljarden aan ontwikkelingshulp moeten geven om derde wereldlanden van voedsel te voorzien!

  24-04-2014 om 13:50 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Betaal niet dubbel belasting voor uw pensioen' !

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/30203/Geldvraag/article/detail/3640135/2014/04/24/Betaal-niet-dubbel-belasting-voor-uw-pensioen.dhtml?utm_source=dailynewsletter&utm_medium=email&utm_campaign=

  'Betaal niet dubbel belasting voor uw pensioen'

  Door: Reinout van der Heijden − 24/04/14, 06:00
  © anp. De pas gepensioneerde Jac eet een visje met zijn kleindochter tijdens zijn vaste oppasdag.

  weblog Veel mensen storten geld in een pensioenpolis zonder te weten hoe het met de belastingen zit. Reinout van der Heijden, hoofdredacteur van de Geldgids, legt uit wat de valkuilen zijn. En wat u kunt doen om uw fouten goed te maken.

  •  
   Het is ingewikkelde materie. Toch maar even goed naar kijken

  Loes is al vele jaren aan het sparen voor haar pensioen. Zij wil geld overhouden om later de bloemen buiten te kunnen zetten. Maar wie een bloeiende tuin wil, moet wel wat wroeten in de grond.

  Het begon ermee dat Loes geld uit haar spaarloonregeling in een pensioenpolis stortte. Ze kan zich nu niet meer herinneren of ze de jaarlijkse stortingen ooit heeft afgetrokken van de inkomstenbelasting. Ze heeft dat in ieder geval niet meer gedaan nadat het spaarloon in de loop van 2011 werd afgeschaft.

  Eerlijk gezegd maakt Loes zich tot nu toe geen zorgen over de belastingen. Zij deed altijd wat haar tussenpersoon adviseerde, maar van hem heeft ze allang niets meer vernomen. Nu vraagt ze zich af wat ze met de polis moet doen, vooral gezien alle berichten over woekerpolissen in de media. In 2022 loopt haar polis af. Zij krijgt vanaf dat moment ieder jaar een uitkering in aanvulling op haar pensioen.

  Dubbel pech
  Wat zij zich niet realiseert, is dat er nog belasting wordt ingehouden op de uitkering. Dat doet de verzekeraar automatisch, zonder te vragen. Dat is nadelig als zij de premie niet heeft afgetrokken van de belasting. Zij spaart dan van het inkomen waar al belasting over betaald is en als ze het geld opneemt, betaalt ze nogmaals inkomstenbelasting. Dat is dubbel pech.

  Zij moet proberen eerst te achterhalen of zij de premie in het verleden heeft afgetrokken. Hopelijk heeft zij nog kopieën van oude aangiften bewaard. Digitale aangiften zijn nog via de computer te achterhalen vanaf 2009. Lees hier hoe u dat doet.

  Als ze dat weet, kan ze kiezen of ze de bedragen alsnog opvoert als belastingaftrek. Zij kan vragen om een zogenoemde 'ambtshalve herziening' voor de afgelopen vijf jaar. In 2014 kan zij dus nog een verzoek indienen voor 2009 en later. Zij moet dan wel een fiscaal pensioengat hebben.

  Er is een gemakkelijkere manier: Loes kan de niet-afgetrokken bedragen bij elkaar optellen en deze later opgeven bij de Belastingdienst. Het totaalbedrag wordt dan in mindering gebracht op de uitkering. Voor de premies die na 1 januari 2010 zijn afgedragen, geldt een maximum van 2.269 euro per jaar aan wat zij op de uitkering in mindering mag brengen.

  Ingewikkelde materie
  Of ze de premies nu aftrekt of later in mindering brengt, in alle gevallen geldt: over het rendement betaalt ze dus wel inkomstenbelasting. Het voordeel van de polis is dat het tegoed niet wordt meegerekend voor de vermogensheffing. Ze hoeft geen 1,2 procent vermogensheffing te betalen, omdat de polis in box 1 (inkomen) valt en niet in box 3 (vermogen).

  Als ze de polis geheel of gedeeltelijk als vermogen heeft opgegeven in box 3, dan kan ze niets meer veranderen nadat de aanslag definitief vaststaat. Zoals Loes zelf zegt: het is ingewikkelde materie. Toch maar even goed naar kijken.

  Reinout van der Heijden is hoofdredacteur van de Geldgids.
  Ook een vraag?: geldvraag@volkskrant.nl

  Meer over

  24-04-2014 om 12:54 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honderden pythons aangetroffen in woonhuis !

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2664/Nieuws/article/detail/3586384/2014/01/30/Honderden-pythons-aangetroffen-in-woonhuis.dhtml

  Honderden pythons aangetroffen in woonhuis

  Bewerkt door: redactie − 30/01/14, 01:40  − bron: AP
  © ap. De ruim 300 pythons zaten in plastic bakken.

  In een woonhuis in Californië zijn meer dan 300 dode en levende pythons aangetroffen. De slangen, die in plastic bakken zaten, werden ontdekt na klachten van buren over stankoverlast.

  De eigenaar van de beesten, een 53-jarige leraar, is opgepakt door de politie. Hem wordt verwaarlozing van de dieren ten laste gelegd. Naast de pythons trof de politie ook ratten en muizen in het huis aan.

  'Alleen die stank al', zei agent Anthony Bertagna na het verlaten van het huis. 'Ik voel me alsof ik een week lang niet heb gedoucht. 'Het zijn er zoveel, en ze zijn bijna overal.'

  24-04-2014 om 12:52 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grazende pony's gestoken en gesneden in Limburgs dorp..

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2664/Nieuws/article/detail/3573015/2014/01/07/Premie-voor-gouden-tip-mishandelaar-paarden.dhtml

  Grazende pony's gestoken en gesneden in Limburgs dorp

  28/01/14, 09:55  − bron: ANP
  © Google Streetview. Pony's in een wei aan de Rietweg in het Limburgse dorpje Castenray

  Onbekenden hebben zondagavond of de nacht erna twee pony's mishandeld in een wei aan de Rietweg in het Limburgse dorpje Castenray.

  Volgens de politie liep een pony mank en bleek een andere pony enkele malen gestoken of gesneden te zijn. Een dierenarts heeft beide beesten onderzocht. Het gaat inmiddels weer redelijk met de pony's, zei een woordvoerster van de politie vandaag.

  Wie voor de mishandeling verantwoordelijk is, weet de politie niet. Zij zoekt dringend getuigen.

  Premie voor gouden tip mishandelaar paarden

  Bewerkt door: redactie − 07/01/14, 02:13  − bron: ANP

  De landelijke stichting Zinloos Geweld tegen Dieren heeft een premie van 10.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip die leidt tot de aanhouding van de dader of daders van de mishandeling van tientallen paarden. Dat meldt de stichting op haar Facebookpagina.

  'De mishandelingen vonden de afgelopen twee jaar plaats in Limburg, Noord-Brabant en net over de grens in België', aldus voorzitter Henk ten Napel. Voor zover bekend zijn geen dieren aan de verwondingen bezweken.

  'De Nationale Recherche heeft een gespecialiseerd team op de zaak gezet.' Het gaat om zeker 40 gevallen van dierenmishandeling, waarbij merries met een scherp voorwerp in en rond de genitale delen worden verminkt.

  De stichting vraagt mensen die iets weten over de mishandelingen dat door te geven via de website. 'Alle gegevens komen in een database en dat kan ertoe leiden dat ineens alle puzzelstukjes op zijn plaats vallen. Elke dierenbeul laat namelijk zijn eigen unieke handtekening achter', weet Ten Napel.

  Beul van Twente
  Door toedoen van de stichting kon acht jaar geleden de 'Beul van Twente' worden opgepakt die in weilanden paarden toetakelde. De man werd uiteindelijk tot levenslang veroordeeld nadat hij een zwerver had gedood. 'Hij sloeg steeds toe na gesprekken met een reclasseringsmedewerker, uit pure frustratie en heel dwangmatig. We hebben daar een vast patroon in kunnen ontdekken en zo is hij opgepakt.'

  Ten Napel hoopt de dierenbeul die nu actief is op dezelfde manier te kunnen achterhalen. Hij is blij dat de Nationale Recherche met de kwestie bezig is. 'Als de politie per regio werkt, leggen ze minder snel verbanden tussen de mishandelingen.'

  Meer over

  24-04-2014 om 12:51 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2664/Nieuws/article/detail/3597241/2014/02/14/Twee-jaar-cel-voor-doden-orang-oetang.dhtml

  Twee jaar cel voor doden orang-oetang

  14/02/14, 18:45  − bron: ANP
  © afp.

  Twee Filipijnse plantagearbeiders zijn deze week in Maleisië tot 2 jaar cel veroordeeld voor het doden van een orang-oetang. De mensaap richtte eind januari schade aan op een palmolieplantage, waarop de twee mannen het dier met een machete te lijf gingen.

  De 16-jarige orang-oetang overleed een paar dagen later. 'Het vonnis is een waarschuwing voor iedereen die wilde dieren iets aandoet', zei het hoofd van de bescherming van wilde dieren vrijdag in de Maleisische staat Sabah. Dierenrechtenactivisten schatten dat er nog zo'n 11.000 orang-oetangs leven op Sabah.

  24-04-2014 om 12:48 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tien tijgers vermoord als schouwspel voor rijkelui !

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2664/Nieuws/article/detail/3623634/2014/03/27/Tien-tijgers-vermoord-als-schouwspel-voor-rijkelui.dhtml

  Tien tijgers vermoord als schouwspel voor rijkelui

  Bewerkt door: redactie − 27/03/14, 16:39  − bron: The Guardian

  Geld en sociale status reden van slachting bedreigde katten

  © anp. Archiefbeeld

  In China zijn meer dan tien tijgers vermoord. De slachting moest als schouwspel dienen voor officials en rijke zakenlui. Dit melden lokale Chinese media op basis van politieberichten uit Zhanjiang.

  Lokale officials en prominente zakenlui waren bereid om een hoop geld neer te tellen om de slachting bij te mogen wonen, een dergelijke ervaring werkt statusverhogend in bepaalde sociale kringen.

  Naar alle waarschijnlijkheid waren de tijgers gedrogeerd met slaapmiddelen, maar nog wel levend. Dit omdat de toeschouwers moeten kunnen zien dat de tijgers nog levend zijn voordat ze gedood worden.

  Voor dit soort gelegenheden wordt vaak een ervaren varkensslachter ingehuurd. De beul van dit tijgerslachtfeest kwam om het leven toen hij probeerde te vluchten voor de politie.

  Financieel aantrekkelijk
  Het slachten van tijgers is vooral financieel aantrekkelijk. Naast het geld wat de toeschouwers moeten betalen, zijn de botten ook goud geld waard. Zo zouden deze meer dan 1600 euro per kilo opleveren, terwijl het vlees rond de 110 euro per kilo moet kosten. De botten zijn in trek omdat het een ingrediënt vormt voor een traditioneel Chinees medicijn wat goed zou zijn voor het lichaam.

  Elektrocuteren
  Twee jaar geleden lekte er een video uit van een dergelijke slachting. Daar waren beelden te zien van tijgers in metalen kooien die geëlektrocuteerd werden. De reusachtige katten kregen een metalen plaat in hun bek gedrukt die meer dan tien seconden onder stroom werd gezet.

  24-04-2014 om 12:46 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Sea Shepherd redt 750 walvissen van de slachtbank' !

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2668/Buitenland/article/detail/3620989/2014/03/23/Sea-Shepherd-redt-750-walvissen-van-de-slachtbank.dhtml

  'Sea Shepherd redt 750 walvissen van de slachtbank'

  23/03/14, 12:12  − bron: Belga
  © reuters.

  De actiegroep Sea Shepherd heeft tijdens haar recente campagne in de Zuidelijke IJszee de vangst van naar eigen zeggen 750 walvissen door Japanse walvisvaarders kunnen verhinderen. De schepen van de organisatie, de Bob Barker en de Steve Irwin, meerden gisteren na een campagne van 94 dagen aan in Wellington en Hobart, in Nieuw-Zeeland.

  Tijdens de tiende campagne van Sea Shepherd tegen de walvisvangst waren er drie grote incidenten, waarbij er sprake was van aanvaringen tussen de schepen van de organisatie en Japanse harpoenschepen.

  'Hoewel de walvissenstropers nog niet hebben meegedeeld hoeveel dieren ze dit seizoen hebben gedood, zijn we ervan overtuigd dat ze nog geen kwart van hun nepquota hebben gehaald', stelde Peter Hammarstedt, de kapitein van de Bob Barker. De vorige negen edities zouden in totaal 4.500 walvissen gered zijn.

  De commerciële walvisvangst is sinds 1994 verboden in de Zuidelijke IJszee. Japan maakt gebruik van een hiaat in de tekst van het internationale moratorium van 1986 om toch walvissen te vangen, naar eigen zeggen voor wetenschappelijke doeleinden.

  Australië heeft Japan voor het Internationaal Gerechtshof in Den Haag gedaagd. De hoogste gerechtelijke instantie van de Verenigde Naties moet in de loop van dit jaar een uitspraak doen. Alleen Noorwegen en IJsland zetten hun commerciële walvisvangst voort, ondanks het moratorium.

  Het Japanse Visserijagentschap was niet onmiddellijk bereikbaar voor een reactie.

  Meer over

  24-04-2014 om 12:45 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actievoerders dolblij met verbod walvisvaart Japan !

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2664/Nieuws/article/detail/3625622/2014/03/31/Actievoerders-dolblij-met-verbod-walvisvaart-Japan.dhtml

  Actievoerders dolblij met verbod walvisvaart Japan

  31/03/14, 15:39  − bron: ANP
  © ap. Drie walvissen aan boord van een Japanse walvisvaarder.

  Het verbod op de Japanse walvisvaart in het Zuidpoolgebied is voor actiegroep Sea Shepherd, die jarenlang streed tegen Japanse walvisvaarders, fantastisch nieuws. 'De uitspraak is met twaalf tegen vier genomen en geeft aan dat het Japanse onderzoek totaal niet voldoet aan de daaraan gestelde regels', aldus woordvoerder Geert-Jan Vons.

  • © epa.
   De jury in Den Haag die Japan vandaag op de vingers tikte.

  'Het geeft aan dat al onze acties van de afgelopen jaren tegen de walvisvaart zijn bevestigd.' Hij betitelde het totale Japanse onderzoek inclusief verslaglegging en onderbouwing als 'te gênant voor woorden'.

  Actie
  Als ze op de universiteit zo'n paper hadden ingeleverd was er een dikke rode streep doorgegaan, aldus de activist. Vons is er redelijk zeker van dat Japan zich aan de uitspraak houdt. Ook het verplaatsen van de walvisvangst van het Zuidpoolgebied naar het noorden van de Stille Oceaan ziet hij niet zo snel gebeuren. 'Het onderzoek daar valt namelijk onder dezelfde criteria. Dus het mag ook niet in het noorden van de Pacific.'  Sea Shepherd staat wel klaar om weer actie te voeren, mocht Japan de vangst toch hervatten of verplaatsen, verzekert Vons.

  Milieubeweging Greenpeace liet via Twitter weten eveneens blij te zijn. 'Goed nieuws! Japan moet stoppen met haar 'wetenschappelijke' walvisvangstprogramma!' Tokio had van tevoren aangegeven zich te houden aan het oordeel van de rechters. De uitspraak van vandaag is bindend, hoger beroep is niet mogelijk.

  'Uitspraak van grote betekenis voor walvis'
  Een belangrijke uitspraak. Zo typeert staatssecretaris Sharon Dijksma (Economische Zaken) de beslissing van het Internationaal Gerechtshof dat Japan moet stoppen met de walvisvaart in het Zuidpoolgebied. 'Ik vind deze beslissing van grote betekenis voor de walvis en de bescherming van deze kwetsbare soort. Nederland heeft zich al heel lang sterk gemaakt voor een verbod op de walvissenjacht", aldus Dijksma.

  Walvisjacht Japan in Zuidelijke IJszee stilgelegd

  31/03/14, 12:05
  © anp. De rechters voorafgaand aan de uitspraak over de Japanse walvisjacht

  UPDATE Japan moet de walvisjacht in de Zuidelijke IJszee voorlopig stilleggen. Dat heeft het Internationaal Gerechtshof (ICJ) vandaag bepaald.

  Het ICJ maakte gehakt van de Japanse rechtvaardiging voor de walvisvaart bij de Zuidpool. Tokio zegt dat de walvisjacht onderzoeksdoeleinden dient, maar volgens het ICJ is er geen wetenschappelijke rechtvaardiging voor het grote aantal dwergvinvissen dat Japan vangt.

  De zaak bij het ICJ was aangespannen door Australië, dat denkt dat het wetenschappelijk onderzoek een excuus is om de commerciële jacht vol te houden.

  Het vonnis van het hof betekent in ieder geval niet het einde van de Japanse walvisvaart. De Japanners jagen namelijk ook op walvissen in het noorden van de Stille Oceaan.

  Japan zegt dat het de voortplanting en de voeding van de walvissen en de invloed van de milieuvervuiling op de dieren bestudeert. Daarvoor geeft het jaarlijks vergunningen af om honderden van de zeezoogdieren te doden. Volgens het Internationaal Gerechtshof (ICJ) staat dat niet in verhouding tot de wetenschappelijke resultaten.

  Behoud van natuur
  ICJ-president Peter Tomka herinnerde aan het doel van het internationaal verdrag dat de walvissen beschermt: een waardevol stuk natuur behouden voor toekomstige generaties.

  24-04-2014 om 12:43 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Walvis krijgt stress van boten met toeristen en onderwaterlawaai !

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2672/Wetenschap-Gezondheid/article/detail/3640508/2014/04/24/Walvis-krijgt-stress-van-boten-met-toeristen-en-onderwaterlawaai.dhtml?utm_source=dailynewsletter&utm_medium=email&utm_campaign=

  Walvis krijgt stress van boten met toeristen en onderwaterlawaai

  Door: Ben van Raaij − 24/04/14, 09:26
  © epa. Een walvis komt omhoog in de buurt van een boot met toeristen.

  Vijf zomers lang observeerde Fleur Visser dolfijnen en walvissen in de Atlantische Oceaan. Ze zag het effect van onderwaterlawaai, ontdekte dat grienden hun kalfjes in de crèche achterlaten en merkte hoe gevoelig walvissen zijn voor verstoring door boten.

  •  
   Walvissen gaan door de harde sonarpulsen langer en dieper duiken, soms met fatale gevolgen

  Begin deze maand was het weer raak. Aan de kust van Kreta strandde een groep dolfijnen van Cuvier (soort spitssnuitdolfijn), waaronder een zwanger vrouwtje. De tweede keer binnen drie jaar op die plek. De strandingen zijn vermoedelijk veroorzaakt door militaire sonar tijdens een marineoefening van Griekenland, Israël en de VS ten zuiden van Kreta.

  De link tussen sonar en walvisstrandingen is meer dan een vermoeden: de dieren gaan door de harde sonarpulsen langer en dieper duiken, soms met fatale gevolgen, zegt Fleur Visser. Zij promoveert vandaag aan de Universiteit van Amsterdam op het sociale en migratiegedrag van dolfijnen en walvissen in de Atlantische Oceaan, en hoe dit wordt beïnvloed door klimaatverandering en menselijke verstoringen, zoals onderwaterlawaai en toerisme.

  Sonartechniek aanpassen
  De effecten van militaire sonar op zeezoogdieren variëren per soort en lopen uiteen van veranderingen van de 'vocalisaties' van de dieren tot dodelijke strandingen zoals op Kreta, aldus Visser. Haar onderzoek is deel van een groter project dat wordt betaald door de marines van de VS, Noorwegen en Nederland. 'We willen komen tot een veilig en verantwoord sonargebruik. Het is lastig om de sonartechniek zelf aan te passen. Misschien moet je het pulsgeluid eerst zacht beginnen.'

  Voor haar promotieonderzoek volgde Visser grijze dolfijnen bij de Azoren en grienden bij de Lofoten (Noorwegen), twee archipels waar veel walvissen voorkomen. Beide soorten combineren een intensief sociaal verkeer aan de oppervlakte, waar ze graag dicht opeen zwemmen, rusten en spelen (met stukjes zeewier of plastic zakjes), met individueel foerageren, waarbij ze tijdens duiken van soms wel 800 meter diep op pijlinktvis jagen.

  •  
   Tijdens de jacht communiceren grienden druk met elkaar, via klikgeluiden. Mogelijk seinen ze elkaar in waar voedsel te vinden is

  Ze observeerde de dieren vijf zomers lang. Met een verrekijker vanaf de kust, zoals walvisjagers van de Azoren vroeger deden, vanaf boten, en ook onder de waterspiegel, door ze van een tijdelijk zendertje te voorzien dat hun gedrag en onderling contact tijdens het duiken en het jagen vastlegde. Dat leverde opmerkelijke resultaten op.

  Kalfjes in de 'crèche'
  Zo blijken grienden hun jacht nauwkeurig af te stemmen, zegt Visser. Ze foerageren tegelijk met hun groepsleden. De kalfjes, die kwetsbaar zijn voor haaien, blijven achter in een 'crèche', onder toezicht van een of twee oudere dieren. Tijdens de jacht communiceren grienden druk met elkaar, via klikgeluiden. Mogelijk seinen ze elkaar in waar voedsel te vinden is, aldus Visser.

  Grijze dolfijnen blijken een unieke sociale structuur te hebben. Veel diepduikende walvissen, zoals de potvis, kennen 'matrilineaire' familiegroepen van verwante vrouwtjes met hun jongen. Grijze dolfijnen hebben echter ook mannengroepen, van drie tot elf dieren, die veel tijd samen doorbrengen. Mogelijk net als mannelijke tuimelaars, die soms in groepjes optrekken om vrouwtjes te ontvoeren voor seks, zegt Visser. 'Ik denk ook dat ze elkaar helpen bij de jacht. Leven in een groep heeft voordelen. Je weet meer.'

  •  
   Walvissen zijn gevoelig voor verstoring. Zo rusten en socializen grijze dolfijnen veel minder als er veel boten zijn

  Overwinteringsgebieden
  Visser keek bij de Azoren ook naar baleinwalvissen (gewone vinvissen). Die trekken elk voorjaar van hun overwinteringsgebieden in de subtropen naar hun zomerse foerageergebieden in de Noordelijke IJszee. Tot nu toe werd gedacht dat ze tijdens die maandenlange reis van duizenden kilometers vastten, maar Visser ontdekte dat ze bij de Azoren wel degelijk eten.

  De vinvissen passen hun migratie waarschijnlijk aan de voorjaarsbloei van algen (fytoplankton) in de Atlantische Oceaan aan, zegt Visser. Die algenbloei schuift vanaf de late winter langzaam noordwaarts naar de pool en de walvissen volgen, zodat ze steeds in de op dat moment voedselrijkste gebieden kunnen foerageren (ze eten krill, garnaaltjes die leven van de algen).

  'De Azoren zijn dus als voedselgebied tijdens de trek van groot belang voor de vinvissen. Het is belangrijk dat het gebied niet wordt verstoord, bijvoorbeeld door toeristen.' Een ander probleem is dat de voorjaarsbloei sterk wordt beïnvloed door de klimaatverandering. 'Door de opwarming van de oceaan zou de voedselarme Noord-Atlantische Subtropische Gyre (cirkelvormige zeestroming, red.) noordwaarts kunnen schuiven en de algenbloei op de Azoren kunnen wegnemen.'

  Visser ontdekte dat walvissen gevoelig zijn voor verstoring. Zo rusten en socializen grijze dolfijnen veel minder als er veel boten zijn. Moet het populaire whalewatching dus aan banden worden gelegd? Niet als we de kwade effecten indammen, zegt Visser. 'Je moet het aantal boten per dag beperken. En de dieren niet met te veel boten tegelijk en van te dichtbij achtervolgen. Dan hebben ze geen ontsnappingsmogelijkheid en dat leidt tot stress.'

  24-04-2014 om 12:41 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZAL DE VOLGENDE GENERATIE ONS LAND REDDEN?

  http://eunmask.wordpress.com/2014/04/24/zal-de-volgende-generatie-ons-land-redden/

  ZAL DE VOLGENDE GENERATIE ONS LAND REDDEN?

  Ik heb onderstaand artikel over de volgende generatie met gemengde gevoelens gelezen. Gemengd, omdat ik heel veel dingen herkende en aan de andere kant nog steeds de hoop had dat deze laatste decennia, die een razendsnelle tendens van (zelf)destructie vertonen, onze nieuwe generatie de ogen zal openen en zij resoluut zullen besluiten, om het compleet anders te doen!
  Maar als ik zo om mij heen kijk en zie hoe de nieuwe generatie zich nu ‘bezighoudt’ met hun toekomst, dan vrees ik toch het ergste!

  De slotzin van dit artikel is illustratief!
  Maakt u zich geen zorgen! Van de jeugd en de daarop volgende generaties zullen wij het niet hoeven te verwachten. Die zijn veel te nieuwsgierig of bij het kopen van de 5e zak Chips het beloofde bachelor of masterdiploma al in de zak zit.
  (Ik zou zeggen “die zijn veel te druk om met de miljarden anderen te “whats-appen”!)

  Want waar je ook kijkt, op straat, in het openbaar vervoer, in de restaurants, in de auto’s, op de fiets, (zelfs tijdens een overval), je ziet alleen dit is beeld:

  1009781_212479105573593_665398827_n(zo te lezen is de tekst op deze foto ook geschreven door 1 van onze nieuwe generatie. ;-) )

  Dit motto werkte in het verleden en heden en zal over 100 jaar nog steeds werken: “houd je onderdanen dom en je kunt met ze doen en ze vertellen wat je wilt.”

  Bron: “Nederlandse jeugd, uw hoop in bange dagen ?

  http://www.geennieuws.com/2014/04/nederlandse-jeugd-uw-hoop-in-bange-dagen/

  24-04-2014 om 12:15 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enorme ijsberg drijft van Antarctica richting Zuidelijke Oceaan (video) !

  Enorme ijsberg drijft van Antarctica richting Zuidelijke Oceaan (video)

  - Bijgewerkt

  Wetenschappers houden nauwlettend in de gaten hoe een enorme ijsberg wegdrijft van Antarctica in de richting van de Zuidelijke Oceaan.

  Enorme ijsberg drijft van Antarctica richting Zuidelijke Oceaan (video)

  Ijsberg B-31 © Reuters

  De enorme ijsschots B-31 brak in oktober 2013 af van de ijsberg Pine en wordt sindsdien opgevolgd. "De ijsschots is ongeveer 660 vierkante kilometer groot, zes keer de oppervlakte van het New Yorkse Manhattan", liet NASA-wetenschapper Kelly Brunt weten aan het persagentschap Reuters. "We schatten dat het ijs zo'n 500 meter dik is."

  Volgens Brunt is de ijsberg niet gevaarlijk voor de scheepvaart. "De berg bevindt zich op dit moment in een gebied waar weinig schepen varen", klinkt het.

  Wetenschappers zijn niet alleen erg geïnteresseerd in de ijsberg omwille van de grootte, maar ook vanwege de onverwachte ontstaansplek. De ijsberg Pine wordt namelijk al twintig jaar geobserveerd omdat de snelle verdunning van het ijs een belangrijke oorzaak kan zijn van de stijging van het waterpeil.

  Na vijf maanden heeft de ijsberg al een beetje massa verloren, maar de vorm is onveranderd gebleven. Twee satellieten fotografeerden de ijsberg verschillende malen tussen 18 november 2013 en 11 maart 2014. De NASA heeft deze beelden gebundeld en er een timelapse van gemaakt. Op de video is duidelijk te zien hoe de ijsberg zich de afgelopen maanden heeft verplaatst. (AVE)

  24-04-2014 om 11:41 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joegoslavië-tribunaal ICTY moord door medicatie?

  Lees het bericht hier:

  http://www.martinvrijland.nl/2014/04/24/joegoslavie-tribunaal-icty-moord-door-medicatie/

  Joegoslavië-tribunaal ICTY moord door medicatie?

  Joegoslavië-tribunaal ICTY moord door medicatie?

  Het door Ben Ottens van de stichting de Roestige Spijker opgetuigde Joegoslavië-tribunaal (ICTY) is niet alleen twijfelachtig omdat het waarschijnlijk is dat The Scorpions de massamoord op hun geweten hebben, het is tevens twijfelachtig omdat mensen net zolang vastgehouden worden tot ze dood gaan. Eerder al zagen we dat Slobodan Milosevic stierf in zijn cel, nu wordt opnieuw een Servisch politiek leider een langzame dood bezorgd in zijn cel. Althans, officieel gaat alles natuurlijk volgens het boekje en je kunt niet spreken van moord als iemand gewoon sterft aan zijn ziekte, maar het is niet zo moeilijk om iemand die ziek is, een handje te helpen. Geen haan die er naar kraait.

  24-04-2014 om 11:36 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Never give up !!! Geef NOOOOIT op !

  Never give up !!! Geef NOOOOIT op !

  24-04-2014 om 11:17 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.All that Frysian Horses ..Enjoy !

  https://www.youtube.com/watch?v=fDA4d9S-Yc8

  Good memories...

  Paarden plaatjes

  24-04-2014 om 10:56 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Golden Landing

  Fijne Donderdag

  RAMASES
  Journey on
  Now you're gone
  Gone to another place
  Flew at the call of all in space

  Now you think I've changed
  And I know you think I'm strange
  But I'm still myself
  But I'm still myself
  But I'm still, still myself

  RAMASES (spoken)
  I can see
  I can feel
  I can breathe
  I'm still myself

  CHOIR
  Golden is the colour of our landing in the morning
  And the sun shines so bright on the day of our returning
  Golden is the colour of our landing in the dawning
  And our eyes will shine with light on the day for which we're learning

  No matter where your spirit wanders
  Timeless journeys far from the familiar things
  We sometimes call our home
  While we're living here on Earth
  Take a trip for what it's worth
  The golden landing many years ago

  RAMASES
  If you want a rainbow
  You gotta have a little rain
  Then your eyes are smiling
  And the sun is shining once again

  If you want a bluebird

  Vogels plaatjes
  You know they spring from just a little pain
  Then the bird is flying
  And your heart is highing once again

  CHOIR
  Golden is the colour of our landing in the morning

  Regenboog plaatjes

  RAMASES
  I know a desert island
  In a million miles of sea
  The settings like a jewel
  And it's waiting there for me

  Some palm-fringed beaches
  and the white and shining sand
  A sea of azure
  And it's all at my command

  SAX SOLO

  My magic island
  is a place where I can go
  Where all my cares and worries
  Vanish like April snow

  I have an island
  And it's way inside myself
  I have my special island
  Only to myself

  SEL
  Listen and you'll hear the wind a-blowing in the trees
  Listen and you'll hear the surf a-playing in the sea
  Listen and you'll hear the quiet murmer of a stream
  Listen and you'll hear the silent working in a dream

  RAMASES
  When the world's oppressive
  And I'm way down with my cares
  I think of my special island
  And they vanish into air

  And no-one can find me
  And I'm gone to all the world
  I am on my secret island
  And its there I'm softly curled

  SAX SOLO

  And if you want it
  Oh yes you can have it too
  You have got your secret island
  And it's way inside of you
  It's way inside of you

  It's way inside of you...

  Vogels plaatjes

  24-04-2014 om 07:47 geschreven door debosheks  
  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  DIERENVRIENDEN,
  Voor de dieren in de opvang doen we alles,  energie, tijd, liefde en geld is voor hun...echter met dit laatste redden we het niet en hebben we dringend hulp nodig!
   Wilt U ons hier in steunen, het kleinste bedrag is WELKOM !

  Indien u een bedrag aan onze stichting wil schenken mag u dat doen op volgend rekeningnummer. Het geld wordt integraal besteed aan de dieren en hun verzorging, onderkomen en voeding.

                  Stichting/VZW The Animal Orphanage

  Registratienummer Kamer van Koophandel: 41068459

  Nederland :

  ING  5270919
  IBAN 
  NL53INGB0005270919
  BIC INGBNL2A

  t.n.v. A.M.M. Booms

  Someren, Nederland.

  voor een Minibetaling (€ 1,30) kan je onderstaande link klikken.
  Help ons HELPEN !!!  Foto

  Foto

  Leny Tao

  Create Your Badge
  Over mijzelf
  Ik ben Leny, en gebruik soms ook wel de schuilnaam De Bosheks.
  Ik ben een vrouw en woon in Planeet Aarde (Heelal) en mijn beroep is Medisch Entomoloog.
  Ik ben geboren op 22/05/0000 en ben nu dus 2013 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Flora en Fauna, Muziek,Kunst,Humor,Boeken,PC,Paarden/Mensport,Films,enz..
  Op deze planeet zijn we allemaal gemaakt uit hetzelfde genetische materiaal,dwz.dat alles wat leeft,eigenlijk onze broeders en zusters zijn!Zoals St.Franciscus ook de dieren aansprak met broeder wolf,zuster vogel en zuster bloem.HOU VAN ALLES WAT LEEFT!!!
  Bezoek deze links eens!
 • Brocantelientje
 • miniVarkens.com
 • BLID: Meldpunt voor Misstanden in Dierenwelzijn
 • WILLEN WIJ WETEN???
 • Het Natuurhulpcentrum
 • Bite Back !
 • Vogelbescherming
 • IFAW
 • NIBURU ONTHULLEND !!!
 • Vakantie en keramiekcursus!

  Foto

  Archief per week
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 26/12-01/01 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 31/12-06/01 2008
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 28/11-04/12 -0001

  Foto

  Foto
  Foto  Foto

  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Sweet Little Dreams

  Foto

  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!