NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Welkom op mijn blog! Liefde en Respect voor Alles Wat Leeft ! Verbeter de Wereld, begin bij jezelf !
Foto
Zoeken in blog

Inhoud blog
 • Rebellen schieten twee OekraÔense vliegtuigen neer !
 • Verontrustende conclusie: MERS-virus verspreidt zich mogelijk via lucht !
 • Sprakeloos..!
 • Mensen langs de snelweg betuigen hun respect...!
 • Mail Actie, graag doorsturen !
 • Poolse vrijwilligers transformeren een dieren 'hel' in een liefdevolle opvang met veterinaire zorg !
 • Plan kabinet: militairen of politie naar rampplek MH17 !
 • Wat hebben de inzittenden van MH17 gemerkt van de aanslag?
 • VN: IsraŽl waarschijnlijk schuldig aan oorlogsmisdaden !
 • Stafleden eisen vertrek Greenpeace-bazen !
  Foto
  Foto

   

  Foto
  Foto
  Foto

  http://www.orgonited.nl/

  Foto
  Foto
  Foto


  Free Animated Hug eCards


  E-Cards for Friends
   
  klik eens op deze
  meneer,en dan begrijpt
  u de aktie

  klik op de prooi
  en kijk verder bij gaia

  bont is dierenleed.  banner_zinloosgeweldtegendieren.gif picture by debosheks
  Foto

  Vogelbescherming

  Vogelbescherming
  Jij toch ook?
  Foto
  Share
  Foto
  Foto
  Free counter and web stats
  HONESTe Seal - Click to verify
  Foto
  Dropbox

  Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Leny Tao

  Create Your Badge
  Leny's Weblog
  Verhalen van een Bosheks.
  UIT LIEFDE VOOR DE DIEREN!
  23-07-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rebellen schieten twee OekraÔense vliegtuigen neer !

  Home

  Rebellen schieten twee Oekraïense vliegtuigen neer

  - Bijgewerkt

  In Oost-Oekraïne hebben pro-Russische separatistische rebellen opnieuw twee vliegtuigen neergeschoten.

  Rebellen schieten twee Oekraïense vliegtuigen neer

  Pro-Russische rebellen bewaken een weg bij Loehansk, in het oosten van het land. © BELGAIMAGE

  Pro-Russische rebellen hebben opnieuw vliegtuigen neergehaald in het oosten van Oekraïne. Het gaat hierbij om twee Oekraïense straaljagers. Dat heeft een woordvoerder van de zogenaamde antiterroristische operatie in het oosten van het land gemeld.

  De twee Soechoj-toestellen werden boven Savour-Mogila, in de streek rond Donetsk, neergehaald. Dat is op ongeveer 25 kilometer van de plaats waar vlucht MH17 crashte.

  Over het lot van de piloten is nog geen duidelijkheid, aldus woordvoerder Oleksij Dmitrachkivskij. Een andere legerwoordvoerder, Vladyslav Seleznev, zei daarna dat de piloten hun schietstoel gebruikt hadden boven de zone die door de separatisten gecontroleerd wordt. De toestellen werden ondanks afleidingsmiddelen door luchtdoelraketten getroffen die door rebellen waren afgevuurd, aldus Seleznev.

  Russische raketten

  Volgens Oekraïne werden de raketten vanuit Rusland afgevuurd. 'Twee van onze vliegtuigen werden op 5.200 meter hoogte neergeschoten. Volgens onze eerste gegevens werden de raketten gelanceerd vanop Russisch grondgebied', verklaarde de nationale veiligheids- en defensieraad van Oekraïne in een communiqué. De pro-Russische rebellen hebben herhaaldelijk gezegd dat ze niet over luchtdoelraketten beschikken die hoger dan 2.500 à 3.000 meter gaan.

  De opstandelingen hebben de voorbije weken meermaals Oekraïense legervliegtuigen, waaronder gevechtsvliegtuigen, neergeschoten. De Verenigde Staten beschuldigen de separatisten ervan dat ze ook de Boeing 777 van Malaysia Airlines met een raket neerhaalden. Zes dagen geleden werd het passagiersvliegtuig met 298 inzittenden neergeschoten. Zij kwamen daarbij allemaal om. (Belga/WB)

  23-07-2014 om 19:26 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verontrustende conclusie: MERS-virus verspreidt zich mogelijk via lucht !

  Home

  - Bijgewerkt

  Het dodelijke MERS-virus verspreidt zich mogelijk via de lucht. Tot die verontrustende conclusie komen onderzoekers in Saoedi-Arabië.

  Verontrustende conclusie: MERS-virus verspreidt zich mogelijk via lucht

  Meisje met gezichtsmasker © Reuters

  Het Middle Eastern Respiratory Syndrome (MERS) heeft aan minstens 327 mensen het leven gekost, maar wetenschappers tasten nog in het duister over hoe de ziekte zich verspreidt.

  Onderzoekers in Saoedi-Arabië waarschuwen dat het virus mogelijk via de lucht wordt overgedragen. De wetenschappers namen op drie opeenvolgende dagen stalen van de lucht in een stal waar verschillende kamelen besmet waren met het virus. Ook de eigenaar, een 43-jarige man, liep er de ziekte op en bezweek er aan.

  Na analyse van de stalen vonden de wetenschappers van de King Abdulaziz-universiteit in Jeddah genetisch materiaal van het MERS-virus. De dag waarop ze het positieve staal hadden genomen, testten ook negen andere kamelen positief op de ziekte.

  "Deze data vormen het bewijs van de aanwezigheid van MERS in de lucht in dezelfde stal die eigendom was van de patiënt en waar besmette kamelen gehouden werden", schrijven de auteurs in het Journal of the American Society for Microbiology.

  Toch is daarmee nog niet bewezen dat het virus daadwerkelijk via de lucht wordt verspreid. Daarvoor moet eerst bewezen worden dat de gevonden sporen ook een levensvatbare vorm van het virus zijn. Mogelijk gaat het immers om dode genetische materie, die dus niet besmettelijk is. (IPS)

  23-07-2014 om 19:25 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sprakeloos..!

  Sprakeloos…

  Permanente opvang voor dieren in noodTop Contributor

  Dinsdag belde er een man aan de deur. Hij vertelde dat hij onderweg naar huis van zijn werk op zijn scooter reed tussen twee dorpen. Plotseling werd er vanuit het raam van een voorbijrijdende auto iets gegooid. Omdat het voorwerp rolde, dacht de man al dat het niet een verpakking of iets dergelijks was. Hij stopte en snelde op het voorwerp af. Het bleek het ongeveer 6 weken oude poesje op de foto te zijn. Geschokt stopte hij het diertje in de koffer van zijn scooter en reed naar de dichtstbijzijnde dierenarts. Omdat deze alleen nog landbouwdieren behandelt, reed hij vertwijfeld naar ons. Het poesje was ook in shock, en we besloten direct met haar naar onze vaste dierenarts te rijden. Na een voorzichtig fysiek onderzoek en een röntgenfoto om breuken uit te sluiten, lijkt alles zover in orde te zijn. Wat bloed leek te zijn, bleek nat geworden vlooienpoep, tot onze vreugde…
  Dit diertje heeft enorm geluk gehad, na in handen geweest te zijn van de monsters die dit op hun geweten hebben. Geluk dat de oplettende man haar over straat zag rollen, en geluk dat ze aan het uit de rijdende auto gooien geen blijvend lichamelijk letsel overgehouden lijkt te hebben. Haar terechte argwaan tegenover mensen zal hopelijk mettertijd slijten…

  Haar naam is nu Doris, naar actrice en dierenbeschermster Doris Day.

  http://stichtingmelief.nl/nl/h/foto-van-de-week.php

  Foto van de week stichtingmelief.nl

  Stichting Melief, permanente opvang voor dieren in nood, opvang, kippen, honden, katten, poezen, cavia's, konijnen, konijnenberg, koeien, pony's, schapen, duiven, vogels, varkens, zwijn, hanbuikzwijn, mini-varken, slachtvarken, dieren,...

  23-07-2014 om 19:22 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mensen langs de snelweg betuigen hun respect...!

  Mensen langs de snelweg betuigen hun respect

  Video Er staan veel mensen in de berm langs de snelweg waar de colonne van rouwwagens voorbijkomt.

  23-07-2014 om 19:06 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mail Actie, graag doorsturen !

  Onderwerp :

  Grote zorgen omtrent het ontheffingenbeleid van de omgevingsdienst Haaglanden

  adressen :

  : f.vermeulen@statenzh.nl; tl.brill@statenzh.nl; mi.van.dobbendebruijn@statenzh.nl; emf.jarmohamed@statenzh.nl; mw.ludema@statenzh.nl; ap.noordermeer@statenzh.nl; psa.overwater@statenzh.nl; fa.paymans@statenzh.nl; m.propstra@statenzh.nl; h.van.santen@statenzh.nl; eh.schuringa@statenzh.nl; rf.weide@statenzh.nl; ganzenprotest@gmail.com; r.hillebrand@statenzh.nl; em.branderhorst@statenzh.nl; r.hassan@statenzh.nl; s.keulen@statenzh.nl; al.koning@statenzh.nl; f.lionaar@statenzh.nl; ma.loose@statenzh.nl; pjm.smits@statenzh.nl; agm.vande.vondervoort@statenzh.nl; v.maeijer@statenzh.nl; jw.van.assendelft@statenzh.nl; hw.vanden.berg@statenzh.nl; egt.braam@statenzh.nl; b.prive@statenzh.nl; jh.de.vree@statenzh.nl; jj.demoed@statenzh.nl; m.bal@statenzh.nl; mw.heemskerk@statenzh.nl; m.kip@statenzh.nl; tp.vander.stoep@statenzh.nl; pjhd.verkoelen@statenzh.nl; pl.vermeulen@statenzh.nl; lvaelst@sp.nl; hfa.vander.nat@statenzh.nl; jsnellink@sp.nl; e.zwaan@statenzh.nl; g.wenneker@statenzh.nl; p.breitbarth@statenzh.nl; jjw.van.dongen@statenzh.nl; jma.meurs@statenzh.nl; er.vander.tas@statenzh.nl; mgt.kleijweg@statenzh.nl; ab.blokhuizen@statenzh.nl; jarm.van.egmond@statenzh.nl; ch.schaapman@statenzh.nl; h.van.dieren@statenzh.nl; s.stoop@statenzh.nl; wh.de.zoete@statenzh.nl; ahk.van.viegen@statenzh.nl; jwa.struijlaard@statenzh.nl; b.erbas@statenzh.nl; ss.jansen@statenzh.nl; bj.brands@statenzh.nl

  Provinciale Staten van Zuid Holland

  Postbus 90602
  2509 LP Den Haag

  Beste volksvertegenwoordiger, geachte dames en heren,

   Wilde dieren in de provincie Zuid-Holland worden meer en meer vogelvrij verklaard.

  De afgelopen maanden is in Zuid-Holland de ene na de andere ontheffing afgegeven door de omgevingsdienst Haaglanden. Dit gebeurt allemaal in redelijke stilte en er is weinig tot geen belangstelling voor in de kranten. Bewijslast van wèrkelijke schade aan bijvoorbeeld landbouwgewassen of wèrkelijk gevaar wat betreft het (vlieg)verkeer is in de onderbouwing niet terug te vinden. Alleen de suggestie van schade en gevaar is al voldoende. Bezwaarschriften worden bovendien makkelijk niet ontvankelijk verklaard en de kritiek op de inhoud van de ontheffing wordt eenvoudig terzijde geschoven.

   Maar, wilde dieren maken deel uit van onze natuur die door aanwezigheid van de mens -met al zijn bezigheden zoals autorijden, vliegen, landbouw en industrie- onder enorme druk staat. Dit maakt dat wij een belangrijke verantwoordelijkheid dragen ten opzichte van deze natuur.

  Zeer recent, in het najaar van 2013, heeft het Europese Hof van Justitie uitgesproken dat “De Natuur” een gemeenschapsbezit van Maatschappelijk Belang is ("exclusively social objective"). Natuurmonumenten en de Provinciale Landschappen hebben al aangegeven dat zij een maatschappelijk belang dienen door natuur veilig te stellen en te beheren én dat natuurbeheer géén economische activiteit is. In dat licht bezien heeft de Provincie Zuid-Holland een belangrijke taak, namelijk het beschermen van dat wat leeft in de natuur door hier zeer zorgvuldig mee om te gaan. Dit college heeft niet voor niets als speerpunt dat dierenleed wordt verminderd.

   In praktijk is daar helaas weinig van te zien.

  Op dit moment mogen door middel van ontheffingen:

  1. wilde      eenden in heel Zuid- Holland worden afgeschoten, terwijl de afgelopen      jaren bij het Faunafonds geen schadevergoeding is uitgekeerd.
  2. knobbelzwanen      in heel Zuid-Holland onbeperkt worden afgeschoten tussen 15 november en 31      mei, waarbij honden mogen worden gebruikt terwijl de dieren nesten met      jongen hebben.
  1. kolgans, grauwe gans en brandgans gedurende de zomerperiode onbeperkt worden afgeschoten.
  2. 'exoten' zoals de Canadese gans en de nijlgans, boerengans en de hybride gans het hele jaar afgeschoten worden.
  3. kolganzen, grauwe ganzen, Canadese ganzen en brandganzen, incl. kruisingen gevangen worden, 25 km vervoerd en dan de nek worden omgedraaid in heel Zuid-Holland, ook in de natuurgebieden. Ook dit lijkt het hele jaar door te mogen. Deze vorm van doden is als zeer pijnlijk en moeilijk uitvoerbaar beschreven in het richtsnoer ganzen doden van de Raad voor Dieraangelegenheden (2012)
  4. Nijlgans, brandgans, Canadese gans, kolgans en grauwe gans en Indische gans mogen in hun ruiperiode met jongen worden gevangen en vergast (onbeperkt), 20 km rond Schiphol.
  1. 1800      Reeën worden afgeschoten de komende 5 jaar, terwijl de afgelopen 3 jaar      het Faunafonds geen schade heeft uitgekeerd wat betreft landbouwschade      door reeën. De politie meldt dat, de afgelopen 3 jaar, 35 aanrijdingen      zijn gemeld met in maar 4 gevallen blikschade.

   Door middel van vrijstellingen mogen het gehele jaar onbeperkt

  1. de houtduif, de zwarte kraai, de kauw worden afgeschoten
  2. verwilderde katten worden afgeschoten
  3. Canadese ganzen worden afgeschoten
  4. konijnen worden afgeschoten
  5. vossen worden afgeschoten
  6. en tijdens het jachtseizoen de haas, fazant, wilde eend worden afgeschoten.

   In de ontheffingen wordt niet meer gekeken naar de werkelijke schade, maar naar mogelijke schade. Daarnaast wordt niet meer gekeken naar welke maatregelen er al getroffen zijn door o.a.  boeren om die schade te voorkomen. Er wordt dus direct toestemming tot doden gegeven terwijl in de Flora- en faunawet staat dat doden een laatste redmiddel is.

  Ook worden ontheffingen afgegeven als vervolg op al eerder afgegeven ontheffingen, zodat het bijna onmogelijk wordt om te controleren of de onderbouwing klopt en of aan alle voorwaarden is voldaan. Door gegoochel met verschillende begin- en einddata is het bovendien voor jager, boer,  natuurbeschermer, mij als natuurliefhebber en u als volksvertegenwoordiger onmogelijk geworden toe te zien op de uitvoering.

   Het beheren van onze wilde dieren in Zuid-Holland is toevertrouwd aan de FBE waarvan bekend is dat zij pro-jacht en pro-agrarische sector zijn. Zij zijn de aanvragers, de uitvoerders en het toeziend oog. U zult begrijpen dat ik daar geen enkel vertrouwen in heb.

   Ik zie het als uw verantwoordelijkheid om toezicht te houden op dat wat namens de Gedeputeerde Staten aan maatregelen wordt genomen in onze provincie ten aanzien van wilde dieren. U bent gekozen om het maatschappelijk belang te dienen en niet alleen maar het belang van een kleine groep agrariërs en jagers.

  Ik roep u dan ook op de werkwijze van de omgevingsdienst Haaglanden én de FBE Zuid-Holland eens ernstig onder de loep te nemen. Ik vraag u dat in naam van alle natuurliefhebbers en alle wilde dieren in onze provincie, opdat ook onze kinderen en kleinkinderen nog kunnen genieten van een wereld waarin ook wilde dieren welkom zijn. Graag verneem ik uw reactie waarvoor bij voorbaat mijn dank.

   Met vriendelijke groet,

  23-07-2014 om 15:29 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poolse vrijwilligers transformeren een dieren 'hel' in een liefdevolle opvang met veterinaire zorg !

  Voordierenblogger

  woensdag 23 juli 2014

  Poolse vrijwilligers transformeren een dieren 'hel' in een liefdevolle opvang met veterinaire zorg


   Prachtig bericht van Wereld Asielen www.wereldasielen.nl  Vrijwilligers transformeren een slecht asiel tot een van de beste!
  Het is nog niet zo lang geleden dat het gemeentelijke dierenasiel in Krotoszyn, een kleine stad in het westen van Polen tot de ergste in de regio behoorde. Wanbeleid was het kenmerk van dit zogenaamde dierenasiel, dat eerder dierenconcentratiekamp had moeten heten.

  Vier jaar geleden greep een groep vrijwilligers, onder andere onze contactpersoon Magda Kowal, de “macht”. In deze periode is dit asiel tot een van de beste in de regio uitgeroepen! Het laat zien hoe de kracht van vastberaden dierenvrienden wonderen kan verrichten ondanks bescheiden middelen.

  Het is nog steeds niet het allermooiste asiel dat je kunt bedenken. De honden hebben geen buitenruimte en ze worden meestal alleen in het weekend uitgelaten, wanneer jonge gedreven vrijwilligers vrij zijn van school en aandacht komen geven aan de honden. Er is ‘s winters geen verwarming en de waterafvoer is slecht aangelegd, waardoor de dieren natte poten krijgen. Van de kant van de gemeente ontbreekt de wil om verbeteringen aan te brengen.

  krotoszyn-polen2
  Een trimbeurt is altijd heerlijk!!

  Eén ding is zeker: de honden hebben geen gebrek aan liefde en verzorging. Zieke honden worden behandeld, ze lijden geen honger, ze worden mooi getrimd. De meeste honden worden gesteriliseerd en gecastreerd.

   Met getraumatiseerde honden wordt gewerkt, zodat ze niet langer bang hoeven te zijn voor mensen en andersom. Aan de riem lopen en commando’s leren is natuurlijk standaard. Dankzij al dit werk heeft het asiel een hoog percentage adopties; alle huizen worden van te voren en ná de adoptie gecontroleerd. De statistiek (netjes gevoerd door het asielbestuur) voor 2013 is indrukwekkend: maar liefst 175 adopties, 163 opgevangen honden, 4 overleden (2 ingeslapen en 2 een natuurlijke dood).

  Het vindingrijke asielbestuur doet zijn best om goedkopere oplossingen te vinden voor nood-situaties. Geen verwarming? Dan moeten de honden tijdens de wintermaanden een warme maaltijd krijgen. Daarnaast is het goedkoper om zelf te koken en dit te combineren met ander voer. Afgelopen winter is met behulp van o.a. WereldAsielen een professionele tweedehands kookplaat aangeschaft, die het dagelijks koken voor honderd honden makkelijker maakt.


  krotoszyn-polen3
  Zie ik er mooi uit? Special voor u, de lezers, een bloemetje in mijn haar gedaan !!

  Naast dagelijks werk in het asiel voert Magda met haar vrienden de controle uit in het stadje en de omgeving, komt tussenbeide in geval van dierenmishandeling, en ze maakt rechtszaken aanhangig als maatschappelijk aanklager.

  Handen vol werk, en alles belangeloos. Onze stichting werkt graag met dit asiel, dat een moderne, transparante en bijzonder goede organisatie is geworden in het belang van dieren. Er zijn echter niet altijd middelen voor de voor ons hier in Nederland doodgewone zaken, zoals vaccinaties of antivlooien- en tekendruppels; luxe artikelen in Polen. Hierbij kunnen wij helpen! Een kleine steun vanuit hier betekent ontzettend veel daar. En we weten dat het goed terecht komt.

   


  23-07-2014 om 14:46 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Plan kabinet: militairen of politie naar rampplek MH17 !

  Bron

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/31522/Vliegtuigcrash-in-Oekraine/article/detail/3695881/2014/07/23/Plan-kabinet-militairen-of-politie-naar-rampplek-MH17.dhtml?utm_source=breakingnewsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20140723

  Plan kabinet: militairen of politie naar rampplek MH17

  Jan Hoedeman, Natalie Righton − 23/07/14, 11:04
  © epa. Mark Rutte op weg naar een persconferentie in Den Haag

  urgent Het Nederlandse kabinet overweegt serieus om een groep militairen of politieagenten naar Oekraïne te sturen om de rampplek veilig te stellen. Voorwaarde is dat de groep gaat opereren in een internationale coalitie, bestaande uit beveiligers uit diverse landen die zijn 'getroffen' door de vliegramp.

  • © epa.
  • © epa.
  • © epa.

  Het is een prematuur plan waarvoor nu nog politiek draagvlak wordt gezocht in Den Haag en bij andere wereldleiders. Dat melden bronnen in Nederland aan de Volkskrant. Ook Australische en Oekraïense media  maken vanochtend melding van het plan.

  De militairen en politieagenten moeten zorgen dat wrakstukken en stoffelijke resten van nog niet geborgen slachtoffers veilig gesteld worden. Gevreesd wordt dat bewijsmateriaal mogelijk vernietigd wordt en dat forensisch experts en onderzoekers van de OVSE niet veilig hun werk kunnen doen in het rampgebied waar momenteel een oorlog wordt uitgevochten. Eerder dit jaar werden teams van de OVSE in Oekraïne ontvoerd.

  De Rijksvoorlichtingsdienst bevestigt noch ontkent het verhaal. 'Nederland voert, zoals gisteren ook gemeld, overleg met tal van partners om de slachtoffers allemaal terug te brengen en de onderste steen boven te krijgen. De gesprekken gaan onder meer over de spoedige en veilige implementatie van VN Veiligheidsraad resolutie 2166. Hierbij wordt gewerkt aan diverse opties om die doelstellingen te verwezenlijken', aldus de RVD.

  •  
   Wat we hebben gezien is het verdoezelen van bewijsmateriaal op ongekende schaal, en dat moet uiteraard stoppen
   Australische premier Tony Abbott
  • © epa.

  Australië
  Ook de Australische premier Tony Abbott zei gisteren tegen verslaggevers dat hij vindt dat de rampplek moet worden veiliggesteld door de landen 'die zo veel kwaad is aangedaan'. Hij wilde niet zeggen of Australië, waarvandaan 37 van de slachtoffers kwamen, bereid zou zijn troepen te sturen, maar wel dat over de beveiligingsmaatregelen werd gesproken door regeringsleiders.

  'Er moet beveiliging komen voor de rampplek, en ik denk dat dat het best gerealiseerd kan worden door de landen die zo veel kwaad is aangedaan. (...) Er is nog een lange weg te gaan tussen wat we nu hebben en wat we graag zouden zien: dat is een volledig veilige en beschermde plek waar onderzoekers hun werk kunnen doen, zonder last te hebben van anderen', aldus Abbott.

  Volgens Abbott wordt er nog steeds bewijsmateriaal verdoezeld. 'Na de misdaad, komt de doofpot. Wat we hebben gezien is het verdoezelen van bewijsmateriaal op ongekende schaal, en dat moet uiteraard stoppen.'

  • © EPA.

  35 vierkante kilometer
  De wrakstukken van het toestel van Malaysia Airlines liggen verspreid over een gebied van 35 vierkante kilometer. Zeer waarschijnlijk liggen er ook nog stoffelijke resten van slachtoffers. Het rampgebied wordt niet bewaakt en iedereen kan er spullen weghalen. Eerder is al melding gemaakt dat mensen spullen hebben meegenomen.

  Het was voor waarnemers van de Organisatie van Veiligheid en Samenwerking in Europa (OVSE) kort na de ramp moeilijk om toegang te krijgen tot de streek. Separatisten werkten ze tegen en later kregen de waarnemers slechts beperkt toegang. Pas maandag lukte het Nederlandse forensische experts op de rampplek te komen.

  Meer over

  23-07-2014 om 14:42 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat hebben de inzittenden van MH17 gemerkt van de aanslag?

  Bron

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/31522/Vliegtuigcrash-in-Oekraine/article/detail/3695788/2014/07/23/Wat-hebben-de-inzittenden-van-MH17-gemerkt-van-de-aanslag.dhtml?utm_source=dailynewsletter&utm_medium=email&utm_campaign=

  Wat hebben de inzittenden van MH17 gemerkt van de aanslag?

  Bard van de Weijer − 23/07/14, 09:32
  © epa. Een Maleisische onderzoeker bekijkt wrakstukken van vlucht MH17

  De MH17 kan inderdaad door een SA-11-raket zijn neergehaald, stelt een Britse defensiespecialist op basis van foto's van wrakstukken. De inzittenden verloren waarschijnlijk direct het bewustzijn.

  •  
   Mijn voorlopige conclusie is daarom dat het toestel in de lucht is gedesintegreerd
   Joris Melkert, universitair docent luchtvaarttechniek
  • © epa.

  Het aantal aanwijzingen groeit dat vlucht MH17 is neergehaald door een raket met een fragmentatielading. Een vraag die bij velen leeft is wat de inzittenden van vlucht MH17 kunnen hebben gemerkt, nadat het toestel door de raket werd geraakt.

  'Bij de veiligheidsinstructies voor elke vlucht zegt het cabinepersoneel dat passagiers in geval van decompressie eerst zelf het zuurstofmasker moeten opzetten, en dan pas hun kinderen moeten helpen', zegt Joris Melkert, universitair docent luchtvaarttechniek aan de TU Delft. 'Dat is essentieel. Als op grote hoogte de druk weg valt, ben je binnen dertig seconden bewusteloos door zuurstofgebrek.'

  Melkert acht het niet waarschijnlijk dat de Boeing 777 nog grotendeels intact was toen ze neerstortte, gezien het grote oppervlak waarop de brokstukken zijn neergekomen. 'Het gaat om een gebied ter grootte van de gemeente Haarlem. Mijn voorlopige conclusie is daarom dat het toestel in de lucht is gedesintegreerd.'

  •  
  •  
   De enorme krachten die bij zo'n explosie optreden, leiden ertoe dat vermoedelijk niemand de impact overleeft

  Direct bewustzijn verloren
  Dat is vermoedelijk direct na de explosie gebeurd en het maakt het aannemelijk dat de inzittenden door de klap direct het bewustzijn hebben verloren, stelde James Vosswinkel deze week tegenover persbureau Bloomberg. Vosswinkel deed eerder onderzoek naar de explosie van een toestel van TWA in 1996 bij Long Island bij New York, waarbij alle 230 inzittenden omkwamen. 'De enorme krachten die bij zo'n explosie optreden, leiden ertoe dat vermoedelijk niemand de impact overleeft.'

  Op de ramplocatie zijn veel ontklede lichamen aangetroffen. Dit is vermoedelijk het gevolg van een combinatie van plotselinge decompressie en de hoge luchtsnelheid - 800 tot 900 kilometer per uur - waaraan deze inzittenden plotseling werden blootgesteld. Zowel het grote drukverschil als de enorme windsnelheid kan ertoe leiden dat kleding van het lijf wordt gerukt, meldt het onderzoeksrapport naar de ramp met vlucht 611 van China Airlines.

  • © EPA.

  Meer over

  23-07-2014 om 14:25 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VN: IsraŽl waarschijnlijk schuldig aan oorlogsmisdaden !

  VN: Israël waarschijnlijk schuldig aan oorlogsmisdaden

  23/07/14, 10:31  − bron: ANP
  © epa. Een Israëlische howitzer vuurt munitie af op Gaza.

  Alles wijst erop dat Israël zich schuldig maakt aan oorlogsmisdaden. Door huizen te vernielen en kinderen te vermoorden is het 'zeer goed mogelijk' dat het land internationale wetten breekt. Dat zegt de Hoge Commissaris voor de Mensenrechten van de Verenigde Naties, Navi Pillay. 

  •  
   Er zijn kleine stappen vooruit gezet bij onderhandelingen over een bestand tussen Israël en Hamas
   Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry
  • © afp.
   Palestijnse families verlaten hun wijken en hopen in Gaza een veiliger plek te vinden.

  Pillay is de eerste spreker van een speciale zitting van de Mensenrechtenraad van de VN over de aanvallen op de Gazastrook. Ze veroordeelde ook Hamas, die raketten en mortieren blijft afvuren op de Israëlische bevolking.

  Israël wees de suggestie van Pillay boos af. De Israëlische gezant beklemtoonde dat zijn land het volste recht heeft zich te verdedigen en dat Hamas oorlogsmisdaden begaat. 'De bewoners van de Gazastrook zijn niet onze vijanden, maar Israël zal de infrastructuur van Hamas vernietigen'.

  De Palestijnse minister van Buitenlandse Zaken Riad al-Malki drong er bij de wereldmachten juist op aan om 'de straffeloosheid' te keren waarmee Israël opereert. 'Israël moet verantwoordelijk worden gehouden voor haar daden', zei hij, waarop er luid geapplaudiseerd werd.

  Onderhandelingen
  Ondertussen zegt de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, John Kerry, dat er 'kleine stappen vooruit' zijn gezet bij de onderhandelingen over een bestand tussen Israël en Hamas. Hij is vanmorgen in Israël aangekomen en spreekt in Jeruzalem met Israëlische leiders, onder wie premier Benjamin Netanyahu. Hij wilde geen details geven.

  Kerry reist ook naar de Westelijke Jordaanoever, waar hij de Palestijnse president Mahmoud Abbas ontmoet. Daarnaast spreekt hij secretaris-generaal Ban Ki-moon van de Verenigde Naties.

  Kerry landde in Tel Aviv, hoewel de Amerikaanse luchtvaartdienst FAA Amerikaanse maatschappijen heeft opgedragen het vliegveld van de Israëlische stad te mijden. Gisteren stortte een uit de Gazastrook afgevuurde raket in de buurt van het vliegveld neer.

  Meer over

  23-07-2014 om 14:22 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stafleden eisen vertrek Greenpeace-bazen !

  Stafleden eisen vertrek Greenpeace-bazen

  Jeroen Trommelen − 23/07/14, 05:51

  Ruzie over vlieggedrag duurt voort

  © epa. Greenpeace-directeur Paul Husting.

  De ruzie bij Greenpeace over het vlieggedrag van internationaal programmadirecteur Pascal Husting is nog niet uitgewoed. Ruim veertig stafleden en campagneleiders van Greenpeace Nederland eisen alsnog het ontslag van Husting, die vorige maand in opspraak raakte wegens het pendelen per vliegtuig tussen Luxemburg en Amsterdam.

  • © anp.
   Internationaal Greenpeace-directeur Kumi Naidoo
  • Download hier de brief aan de 43 stafleden over de vliegreizen van Pascal Husting
   Open pdf (60,7 kB)

  Zijn baas, internationaal Greenpeace-directeur Kumi Naidoo, moet zich 'op zijn positie beraden'. Dat schrijven de Nederlandse stafleden in een harde brief aan Husting en Naidoo persoonlijk. De twee zouden de milieuorganisatie zulke ernstige schade hebben toegebracht, dat alleen hun vertrek of terugtreden dat kan compenseren.

  De brief is niet gepubliceerd, maar wel intern verspreid onder medewerkers. Ze is ondertekend door bijna alle belangrijke Nederlandse campagneleiders en stafleden. De handtekening van de Nederlandse directeur Sylvia Borren ontbreekt. Zij vergelijkt de actie van haar personeel met een 'volksgerecht' en vindt opstappen onnodig.

  Aanslag op reputatie
  Borren betreurt de fouten en 'is er goed ziek van', zegt ze. 'Het was een aanslag op onze reputatie, maar dat vinden Pascal en Kumi ook. In een groepje binnen Greenpeace International zijn we nu bezig de affaire in open dialoog in goede banen te leiden.' Greenpeace International kon gisteren niet reageren.

  'Ik kan invoelen wat onze medewerkers meemaken', zegt Borren. 'Maar ik hou niet van een volksberechting of heksenjacht. Het is mogelijk hier uit te komen zonder hun vertrek', aldus Borren. De boze stafleden willen hun brief niet nader toelichten.

  Husting, voormalig directeur van Greenpeace Frankrijk, pendelde aanvankelijk eens per week en daarna twee keer per maand met het vliegtuig tussen zijn woonplaats Luxemburg en het hoofdkantoor in Amsterdam. De auto zou even vervuilend zijn en de treinreis duurt twaalf uur heen en terug. Verhuizen is volgens hem geen optie vanwege zijn jonge kinderen.

  'Onvergeeflijke' reactie
  De boosheid van de medewerkers, onder wie de tijdelijk door Rusland gevangen gehouden activiste tegen Noordpoololie Faiza Oulahsen, betreft niet alleen het vlieggedrag, maar ook de verdediging en afhandeling van de affaire. Die was 'onvergeeflijk', vinden ze. 'Het is precies het soort reactie dat we krijgen van overheden en bedrijven als wij hen vragen meer te doen om de planeet te redden.'

  •  
   Dit is extreem schadelijk voor onze campagnes en een klap in het gezicht van degenen die zich wel aan de interne gedragslijnen houden.

  Husting maakte uitgebreid excuses en paste zijn reisgedrag 'per direct' aan. Maar zijn weerwoord dat aanvankelijk niemand bezwaar maakte, klopt volgens de medewerkers niet. Zijn argument dat 'een organisatie als Greenpeace niet altijd kan opereren in overeenstemming met de eigen ideeën', wordt gezien als een belediging. 'Dat is extreem schadelijk voor onze campagnes en een klap in het gezicht van degenen die zich wel aan de interne gedragslijnen houden', schrijven de stafleden in de brief.

  Dat Husting zich ook nog verdedigde met de opmerking dat zijn levensstijl niet luxueus is en zijn salaris van 6.075 euro per maand niet erg veel, deed de deur dicht. 'Dat bedrag is een veelvoud van het gemiddelde inkomen en heel veel geld voor het merendeel van onze supporters.'

  Ondermijning van geloofwaardigheid
  Aanblijven van de twee directeuren ondermijnt de geloofwaardigheid van de milieuorganisatie, vinden de campagne- en stafmedewerkers. 'Het zal elke keer terugkeren zodra we politici of organisaties bekritiseren. Zoals nu trouwens al gebeurt. Als Greenpeace het niet juist kan doen, wie dan wel?'

  Volgens directeur Kumi Naidoo is de brief geen reden voor ontslag of terugtreden van hemzelf of Husting. 'Constructieve samenwerking en debat zijn de beste manier om het vertrouwen te herstellen, en we vertrouwen erop dat dat gaat lukken.'

  Verwant nieuws

  Meer over

  23-07-2014 om 14:21 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.This Pit Bull Carried Her Injured Chihuahua 'Soul Mate' To Safety, Now They Need A Loving Home !

  This Pit Bull Carried Her Injured Chihuahua 'Soul Mate' To Safety, Now They Need A Loving Home

                      

              

          Posted:                   Updated:     
  Print Article            

                           

  JOANIE AND CHACHI        
  Savannah-Chatham Metropolitan Police

                                       

                  

      

          
           

          
          

  About a week ago, Joanie the pit bull was discovered carrying an injured little friend -- Chachi the Chihuahua -- inside her mouth, around a Savannah, Georgia, neighborhood.

  Animal control officers found Joanie putting Chachi down from time to time, to lick the Chihuahua's badly infected eye. Chachi "appreciated the attention," according the Savannah-Chatham Metropolitan Police Department's Facebook post on the pair.

  "It's not every day we get to see such devotion between two special dogs like this," Animal Control Officer Christina Sutherin is quoted as saying. "They are both such sweet animals. But the relationship they share just sets them apart."

  joanie chachi

  Shelter veterinarians had to remove Chachi's bum eye, and so Joanie has been living separately from her companion while he convalesces -- though Sutherin tells HuffPost that the two still "get together-time daily."

  "Staff is amazed at the dedication and love these two have for one another," says Sutherin.

  At first, police expected Joanie and Chachi's owner to come forward; since no one has yet claimed the pair, the new hope is that the pups will be adopted together, into a family with lots of love -- but maybe without any other dogs.

  "Neither one seems to care about another dog they are exposed to, only each other," says Sutherin. "They truly appear to be soul mates."  Find out more about this special couple of doggies from the Savannah-Chatham Metropolitan Police Department -- and get in touch at arin.greenwood@huffingtonpost.com if you've got an animal story to share!

  Like Us On Facebook 
  Follow Us On Twitter

              

                          

  Also on The Huffington Post  Adopt These Special Needs Animals!
  1 of 51
  Green Dogs Unleashed
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chaos bij ontvangst van lichamen vliegramp MH17 !

  Chaos bij ontvangst van lichamen vliegramp MH17

  - Bijgewerkt

  Op het goederenstation Balasjkova in het Oekraïense Charkiv doen zich chaotische taferelen voor rond de ontvangst van de lichamen van de vliegramp in het oosten van Oekraïne.

  Chaos bij ontvangst van lichamen vliegramp MH17

  © AFP

  Meer dan de helft van de Maleisische experts mogen de loods niet in waar de wagons worden leeggehaald. De ruimte zou te klein zijn. Ook verscheidene Australische functionarissen mochten van de regionale autoriteiten het pand niet in. Waarnemers van de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa (OVSE) proberen via het kantoor van premier Arseni Jatsenjoek alsnog toestemming te krijgen.

  Slechts een van de vier bussen met waarnemers en experts kregen toegang tot het terrein, aldus een verslaggever van de Australische krant Sydney Morning Herald. De Australische ambassadrice in Oekraïne zou wel binnen zijn.

  Er zouden naar schatting 200 lichamen van slachtoffers in de trein zitten. Bij het uitladen van de lichamen in Charkiv moet blijken hoeveel slachtoffers er daadwerkelijk in de koeltrein zijn geladen.

  Zwarte dozen op de trein

  Ook zijn volgens de Nederlandse minister-president Mark Rutte de zwarte dozen van de neergeschoten Boeing 777 van Malaysia Airlines met de trein naar Charkiv meegekomen. De dozen lijken in goede staat te zijn.

  De eerste lichamen van slachtoffers van de vliegramp in Oekraïne worden woensdagmiddag in Nederland verwacht. De eerste vlucht met stoffelijke overschotten zal in Eindhoven landen, waarna deze naar de Korporaal Van Oudheusdenkazerne in Hilversum worden gebracht. Daar worden ze geïdentificeerd, maakte Rutte bekend. Om de lichamen naar Nederland te krijgen, worden Nederlandse C-130 Hercules transportvliegtuigen en een Australische Boeing C-17 ingezet.

  Zodra een slachtoffer in Hilversum is geïdentificeerd, zal de familie als eerste worden geïnformeerd. Dat kan snel, maar ook weken tot maanden duren, aldus de premier.

  'Gerommeld met wrakstukken'

  De OVSE vermoedt daarnaast dat er wordt 'gerommeld' met wrakstukken van het gecrashte toestel van Malaysia Airlines. De Britse openbare omroep BBC meldt op basis van een OVSE-woordvoerder dat wrakstukken zijn 'veranderd' sinds de laatste keer dat ze er waren. (Belga/TE)

  23-07-2014 om 14:07 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Oost-Europeaan neemt gsm van slachtoffer MH17 op' !

  'Oost-Europeaan neemt gsm van slachtoffer MH17 op'

  - Bijgewerkt

  Toen enkele nabestaanden van een slachtoffer van de rampvlucht MH17 het gsm-nummer van een overledene draaiden, kregen ze iemand met een Oost-Europees klinkende stem aan de lijn.

  'Oost-Europeaan neemt gsm van slachtoffer MH17 op'

  Brokstukken MH17 © Reuters

  Enkele nabestaanden van de slachtoffers van rampvlucht MH17 hebben iemand met een Oost-Europees klinkende stem aan de lijn gekregen toen ze het gsm-nummer van hun omgekomen dierbaren nogmaals draaiden. Dat heeft een geschokte nabestaande aan de Nederlandse krant De Telegraaf laten weten.

  Eerder werd al bekend dat er op de plek van de crash is geplunderd. Volgens journalisten was er geen gsm, portemonnee of camera meer te vinden. Vanwege privacywetgeving kunnen telefoonproviders niet bevestigen dat er na de crash is gebeld. Wel maken ze in dit geval een uitzondering voor nabestaanden die het mobiele abonnement van een overleden familielid snel willen opzeggen. Normaal gesproken moet er een overlijdensakte worden meegestuurd, maar dat is nu niet nodig. (Belga/AVE)

  23-07-2014 om 14:06 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EN DIT ZIJN NU DIE “ZIELIGE” ASIELZOEKERS! !

  EN DIT ZIJN NU DIE “ZIELIGE” ASIELZOEKERS!

  bootvluchtelingenOp een vluchtelingenboot op weg naar Italië vermoordden ongeveer 200 vluchtelingen elkaar. Daar waren geen militairen, dictators, geen volkerenmoordenaars, geen radicale islamieten bij. Het waren louter vluchtelingen op deze boot, zodat we moeten zeggen: de vluchtelingen zijn de moordenaars!

  Opnieuw een vluchtelingendrama voor Lampedusa: vermoedelijk vonden 181 mensen aan boord van een schip een gewelddadige dood. Kennelijk vond er een messengevecht plaats – ooggetuigen spreken van een bloedbad. (…)

  De 181 personen in het ruim, onder wie veel kinderen, zouden uiterst gewelddadig aan hun einde zijn gekomen: kennelijk werden ze door andere vluchtelingen doodgestoken.

  En dit soort gevaarlijke primaten worden hier dus met duizenden per week binnengehaald en gepamperd! Je kunt er op rekenen  dat ze dat ook hier vroeg of laat met ons zullen doen!

  http://ejbron.wordpress.com/2014/07/22/meskrijgers-op-de-vlucht-naar-europa-vermoorden-elkaar/

  Ik vraag me nu af of al die honderden vorige bootvluchtelingen die zogenaamd door piraten zijn vermoord, ook niet hetzelfde lot hebben ondergaan!

  23-07-2014 om 14:03 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VOLK VAN NEDERLAND: HOE LANG WILLEN JULLIE NOG SLAAF BLIJVEN??? !

  VOLK VAN NEDERLAND: HOE LANG WILLEN JULLIE NOG SLAAF BLIJVEN???

  SlavenveilingDe staatsschuld van Nederland loopt op en daar zijn wij de Nederlandse burgers verantwoordelijk voor, de “Staat” zijn wij, hoewel je dit niet zou zeggen. Het is hoog tijd dat wij een halt toeroepen aan nog meer, hoewel het niet eenvoudig zal zijn! Nederland geeft al vele jaren lang enorme bedragen uit aan ondersteuning van armere landen en wat is het resultaat na al die jaren..Nihil, ze zijn nog steeds arm.

  Hoe rijk zou Nederland (en zijn mensen) kunnen zijn..? Al die beperkingen waren niet nodig geweest, die komen alleen voort uit het “moeten” delen met andere landen… die er nooit ook maar een enkel moment over gedacht hebben bij te dragen aan een gezamenlijke pot. Behalve onze bijdrage aan de EU van ruim 4 miljard staan wij de Nederlanders garant (als land), toegezegd door Rutte, voor 100 miljard Euro aan het noodfonds. Let wel, aan andere landen! De burgers van Nederland hebben geen noodfonds.

  De nationale staatsschuld van Nederland stijgt met 480 euro per seconde… Op 28-02 ; 15.35 was deze: 449.434.094.920 euro. De Nederlandse staatsschuld staat op een nieuw recordniveau. En wij blijven deze pot spekken, terwijl wij zelf onderhand onder de armoedegrens leven! Wij laten ons zelf als slaven  behandelen, want niemand protesteert hiertegen! Hoe komt het dat wij zo slaafs zijn geworden? Waarom laten wij  ons tot iets dwingen  wat wij absoluut niet willen? Waarom zeggen wij niet STOP!

  800 miljard zijn de laatste 25 jaar uitgegeven aan ontwikkelingshulp, zo zegt men. Wilt U nog lezen over de “zwendel met ontwikkelingshulp”? Minister Ploumen besteedt miljoenen aan bedrijfsleven in Kenia. Waarom niet het Nederlandse bedrijfsleven steunen..? Nederland (Ploumen) steunt de haven van Mombasa met 20,5 miljoen euro. Minister Ploumen tekende samen met initiatienemers van een windpower project voor de uitbreiding en verbetering van een wegennet in Noord Kenia. Nederland investeert 10 miljoen euro, om de regio rond Marsabit te ontsluiten. Minister Ploumen geeft uit naam van de Nederlanders 15 miljoen aan de uitbreiding van de luchthaven van Tanzania.

  Nog niet zo lang gelezen stond er in de krant: Luxe vertrekpremie: de gulle premie die namens de Nederlandse Staat aan Turken en Surinamers wordt aangeboden. Een oprotpremie aan remigranten, tot aan hun dood. Tot aan hun DOOD! Dit geldt ook voor remigranten uit andere landen uiteraard, anders zou het maar discriminatie zijn. Tickets en verhuiskosten worden eveneens door de “Regering” betaald.

  De regering betaalt..? De regering betaalt niet, het zijn wij, de burgers, die betalen! Waarom ging de Kamer met een ruime meerderheid akkoord, terwijl deze regeling op de lange duur meer geld kost dan deze mensen te houden? En wist U dat er bijzondere regelingen voor allochtonen waren/zijn? Een Nederlandse autochtoon die werkeloos is, moet solliciteren, een allochtoon kan teruggaan met een uitkering naar zijn/haar vaderland. Discriminatie misschien..?

  Sinds wanneer heeft dit volk zich in zijn lot berust en waarom laten wij toe dat dit land wordt volgepropt met gelukzoekers op commando van een vreemde mogendheid die wij nooit gekozen hebben, de EU? Wanneer heeft dit volk haar verstand verloren??

  http://ejbron.wordpress.com/2014/03/03/oproer-in-het-plofkippen-kabinet/

  Het failliete deel van het Nederlandse volk, dat niet meer kan bijdragen aan de miljarden  die onze regering en de EU nodig hebben om Sinterklaas te spelen, is nu overbodig geworden! Binnenkort vervalt ook het basisrecht op voeding en onderdak in Nederland! Dit betekent dat die overbodige Nederlanders (in tegenstelling tot allochtonen) zonder uitkering kunnen vertrekken (naar een derde wereldland?) of hier kunnen wegrotten!

  23-07-2014 om 14:02 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEWELDIGE VIDEO: “ARE YOU KIDDING ME?” !

  23-07-2014 om 13:54 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paaarrsss...Purpleeee !

  23-07-2014 om 13:38 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verspil geen Voedsel ! Do not waist Food !

   
  Apply a little butter to the cut side of a cheese wedge to make sure it doesn't dry out.
  tips for fresh food
   
  Store potatoes with a few apples, this will stop them from sprouting.
  tips for fresh food
   
  As for mushrooms, these you should store in a paper bag, not a plastic one, to keep it fresh.
  tips for fresh food
   
  If you keep milk in the fridge door, it will go bad sooner than if you had put it in the middle of the fridge.
  tips for fresh food
   
  Wrap lettuce in tin foil to keep it fresh and crisp for much longer.
  tips for fresh food
   
  Use, or rather, re-use bottles to close up your plastic bags.
  tips for fresh food
   
  Rinse strawberries in a mixture of 1 part vinegar and 10 parts water. Drain, rinse and put in the fridge for strawberries that will last for 2 weeks longer. Make sure you keep the mixture diluted so you don't taste the vinegar.
  tips for fresh food
   
  Store eggs on the middle shelf of the refrigerator to make them last 3to4 weeks longer than their date of expiration.
  tips for fresh foodI
  To revive old bread, rub an ice cube on it and then bake it for 12 minutes.
  tips for fresh food
   
  If you cook corn kernels in a bowl topped with a plate, it will reduce the number of unpopped kernels.
  tips for fresh food
   
  Tomatoes last longer when stored in room temperature, not in the fridge.
  tips for fresh food
   
  Cheese should be kept in the warmest part of the fridge, such as the vegetable or cheese drawer.
  tips for fresh food
   
  Keep older foods in the front of the fridge so you don't miss out on their expiration date.
  tips for fresh food
  tips for fresh food
   
  If you store onions in tights, they'll last up to 8 months longer.
  tips for fresh food
   
  If your fridge smells - clean it immediately. It means that something is rotting in your fridge, and if it stays there it will quickly spread to your new food. If the smell is strong, use disinfectant.

   

  23-07-2014 om 13:36 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verspil geen Voedsel ! Do not waist Food !

   
  Apply a little butter to the cut side of a cheese wedge to make sure it doesn't dry out.
  tips for fresh food
   
  Store potatoes with a few apples, this will stop them from sprouting.
  tips for fresh food
   
  As for mushrooms, these you should store in a paper bag, not a plastic one, to keep it fresh.
  tips for fresh food
   
  If you keep milk in the fridge door, it will go bad sooner than if you had put it in the middle of the fridge.
  tips for fresh food
   
  Wrap lettuce in tin foil to keep it fresh and crisp for much longer.
  tips for fresh food
   
  Use, or rather, re-use bottles to close up your plastic bags.
  tips for fresh food
   
  Rinse strawberries in a mixture of 1 part vinegar and 10 parts water. Drain, rinse and put in the fridge for strawberries that will last for 2 weeks longer. Make sure you keep the mixture diluted so you don't taste the vinegar.
  tips for fresh food
   
  Store eggs on the middle shelf of the refrigerator to make them last 3to4 weeks longer than their date of expiration.
  tips for fresh foodI
  To revive old bread, rub an ice cube on it and then bake it for 12 minutes.
  tips for fresh food
   
  If you cook corn kernels in a bowl topped with a plate, it will reduce the number of unpopped kernels.
  tips for fresh food
   
  Tomatoes last longer when stored in room temperature, not in the fridge.
  tips for fresh food
   
  Cheese should be kept in the warmest part of the fridge, such as the vegetable or cheese drawer.
  tips for fresh food
   
  Keep older foods in the front of the fridge so you don't miss out on their expiration date.
  tips for fresh food
  tips for fresh food
   
  If you store onions in tights, they'll last up to 8 months longer.
  tips for fresh food
   
  If your fridge smells - clean it immediately. It means that something is rotting in your fridge, and if it stays there it will quickly spread to your new food. If the smell is strong, use disinfectant.

   

  23-07-2014 om 11:11 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verspil geen Voedsel ! Do not waist Food !

   
  Apply a little butter to the cut side of a cheese wedge to make sure it doesn't dry out.
  tips for fresh food
   
  Store potatoes with a few apples, this will stop them from sprouting.
  tips for fresh food
   
  As for mushrooms, these you should store in a paper bag, not a plastic one, to keep it fresh.
  tips for fresh food
   
  If you keep milk in the fridge door, it will go bad sooner than if you had put it in the middle of the fridge.
  tips for fresh food
   
  Wrap lettuce in tin foil to keep it fresh and crisp for much longer.
  tips for fresh food
   
  Use, or rather, re-use bottles to close up your plastic bags.
  tips for fresh food
   
  Rinse strawberries in a mixture of 1 part vinegar and 10 parts water. Drain, rinse and put in the fridge for strawberries that will last for 2 weeks longer. Make sure you keep the mixture diluted so you don't taste the vinegar.
  tips for fresh food
   
  Store eggs on the middle shelf of the refrigerator to make them last 3to4 weeks longer than their date of expiration.
  tips for fresh foodI
  To revive old bread, rub an ice cube on it and then bake it for 12 minutes.
  tips for fresh food
   
  If you cook corn kernels in a bowl topped with a plate, it will reduce the number of unpopped kernels.
  tips for fresh food
   
  Tomatoes last longer when stored in room temperature, not in the fridge.
  tips for fresh food
   
  Cheese should be kept in the warmest part of the fridge, such as the vegetable or cheese drawer.
  tips for fresh food
   
  Keep older foods in the front of the fridge so you don't miss out on their expiration date.
  tips for fresh food
  tips for fresh food
   
  If you store onions in tights, they'll last up to 8 months longer.
  tips for fresh food
   
  If your fridge smells - clean it immediately. It means that something is rotting in your fridge, and if it stays there it will quickly spread to your new food. If the smell is strong, use disinfectant.

   

  23-07-2014 om 11:02 geschreven door debosheks  
  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  DIERENVRIENDEN,
  Voor de dieren in de opvang doen we alles,  energie, tijd, liefde en geld is voor hun...echter met dit laatste redden we het niet en hebben we dringend hulp nodig!
   Wilt U ons hier in steunen, het kleinste bedrag is WELKOM !

  Indien u een bedrag aan onze stichting wil schenken mag u dat doen op volgend rekeningnummer. Het geld wordt integraal besteed aan de dieren en hun verzorging, onderkomen en voeding.

                  Stichting/VZW The Animal Orphanage

  Registratienummer Kamer van Koophandel: 41068459

  Nederland :

  ING  5270919
  IBAN 
  NL53INGB0005270919
  BIC INGBNL2A

  t.n.v. A.M.M. Booms

  Someren, Nederland.


  Help ons HELPEN !!!


  Foto

   

  Leny Tao

  Create Your Badge
  Over mijzelf
  Ik ben Leny, en gebruik soms ook wel de schuilnaam De Bosheks.
  Ik ben een vrouw en woon in Planeet Aarde (Heelal) en mijn beroep is Medisch Entomoloog.
  Ik ben geboren op 22/05/0000 en ben nu dus 2014 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Flora en Fauna, Muziek,Kunst,Humor,Boeken,PC,Paarden/Mensport,Films,enz..
  Op deze planeet zijn we allemaal gemaakt uit hetzelfde genetische materiaal,dwz.dat alles wat leeft,eigenlijk onze broeders en zusters zijn!Zoals St.Franciscus ook de dieren aansprak met broeder wolf,zuster vogel en zuster bloem.HOU VAN ALLES WAT LEEFT!!!
  Bezoek deze links eens!
 • Brocantelientje
 • Orgonited.nl WEBSHOP
 • More Than 150 Billion Animals Slaughtered Every Year
 • GET ORGONITED!
 • Het Natuurhulpcentrum
 • Bite Back !
 • Vogelbescherming
 • IFAW
 • Orgonited
 • Vakantie en keramiekcursus!

  Foto


  Foto

  Foto

  http://www.orgonited.nl/
  Foto  Foto

  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Bite Back
 • Animal Liberation Front
 • Vegan Challenge
 • Vegetarisch blog VegetariŽrs Bond
 • Betrouwbaar en goedkoop Simyo, verdien meteen 10 § !
 • Lampen, dag/nachtlichten Ionisiatie Super voor MensenVogels , Reptielen, enz. Bij vermelding debosheks 10% korting !

  Foto
  Archief per week
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 26/12-01/01 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 31/12-06/01 2008
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 28/11-04/12 -0001

  Categorieën

  Foto  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!