NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Welkom op mijn blog! Liefde en Respect voor Alles Wat Leeft ! Verbeter de Wereld, begin bij jezelf !
Foto
Inhoud blog
 • Treehouses, Boomhuizen.. !
 • Palestijnse Autoriteit gaat terroristen salaris betalen met Nederlands belastinggeld ..!
 • Kunnen ouderdoms slaapproblemen overwonnen worden? !
 • Locura..No me platiques mas .. Krankzinnigheid.. Ik weet het niet meer! ..
 • Wordt bloed binnenkort op industriŽle schaal geproduceerd? !
  Zoeken in blog

  Foto
  Foto
  Foto

   

  Foto
  Foto
  Foto
  Leny Tao

  Create Your Badge
  Foto
  Foto
  Foto


  Free Animated Hug eCards


  E-Cards for Friends
   
  klik eens op deze
  meneer,en dan begrijpt
  u de aktie

  klik op de prooi
  en kijk verder bij gaia

  bont is dierenleed.  banner_zinloosgeweldtegendieren.gif picture by debosheks
  Foto

  Vogelbescherming

  Vogelbescherming
  Jij toch ook?
  Foto
  Share
  Foto
  Foto
  Free counter and web stats
  HONESTe Seal - Click to verify
  Foto
  Dropbox

  Druk op onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.

  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Leny's Weblog
  Verhalen van een Bosheks.
  UIT LIEFDE VOOR DE DIEREN!
  16-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Treehouses, Boomhuizen.. !

  http://www.animalplanet.com/tv-shows/treehouse-masters/videos/ultimate-treehouse-playlist.htm

  https://www.google.nl/search?q=treehouses&hl=nl&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=ZChOU9SrDued7Qafq4DoCw&sqi=

  2&ved=0CD8QsAQ&biw=1280&bih=855

  Treehouses, Boomhuizen.. !

  16-04-2014 om 08:54 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Palestijnse Autoriteit gaat terroristen salaris betalen met Nederlands belastinggeld ..!

  Nederland betaalt mee aan de lonen van Palestijnse terroristen

  Realpredictor:

  En niet alleen Nederland, ook Engeland en de EU financieren terroristen!

  Tony Blair financiert islamitische terreur
  http://ejbron.wordpress.com/2014/04/15/tony-blair-en-de-terreurfinanciering/

  ‘Europa financiert indirect het Palestijns terrorisme’
  Met de structurele financiering, door de EU én Nederland, legitimeert Europa een autoriteit die op structurele wijze terrorisme verheerlijkt.
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/3184/opinie/article/detail/2982101/2011/10/22/Europa-financiert-indirect-het-Palestijns-terrorisme.dhtml

  Originally posted on Vlaamse Vrienden van Israël:


  Palestijnse Autoriteit gaat terroristen salaris betalen met Nederlands belastinggeld

  door Likoed.nl

  http://www.likud.nl/

  Een nieuwe wet van de Palestijnse Autoriteit geeft terroristen die gevangen zitten voor terroristische activiteiten recht op een maandsalaris. Deze wet geldt niet voor gewone misdadigers als autodieven, maar alleen voor terroristische moordenaars. Terroristen die een straf uitzitten van meer dan 20 jaar krijgen een hoger salaris volgens de nieuwe wet van de Palestijnse Autoriteit. Salarissen worden betaald vanaf de dag van arrestatie tot vrijlating.

  Onder hen die nu in aanmerking komen voor zo’n ‘salaris’ is bijvoorbeeld Abdullah Barghouti, die is veroordeeld voor betrokkenheid bij de moord op 67 mensen, waaronder een Nederlands gezin met drie jonge kinderen in een pizzeria in Jeruzalem in 2001 (plaatje rechts). De gevangenen en hun familie krijgen door de nieuwe wet ook nog een reeks andere privileges, zoals vrijstelling van collegegeld en ziektekostenpremie.

  De nieuwe wet bepaalt dat de betaling “zal worden uitgevoerd op basis van de beschikbare bronnen van financiering.” Gezien de omvangrijke begrotingsondersteuning van de Palestijnse Autoriteit door de Europese Unie gezamenlijk en landen als Groot-Brittannië en Nederland, betekent dit dat wij feitelijk deze salarissen gaan betalen.

  De donorlanden hebben weliswaar bepalingen bij de subsidieverstrekking geformuleerd zodat het geld niet gebruikt mag worden voor opruiing of terrorisme, maar daar is nauwelijks controle op. De subsidieverstrekkers aan de Palestijnse Autoriteit – en dus ook Nederland – zijn daarmee direct verantwoordelijk voor de voortzetting van het aanzetten tot haat en de verheerlijking van terreur door de Palestijnse Autoriteit van president Abbas.

  Onlangs heeft de EU de overdracht aangekondigd van 45 miljoen euro aan de Palestijnse Autoriteit voor “salarissen en pensioenen van cruciale werknemers, voornamelijk artsen, verpleegkundigen en leraren.” Vallen gevangenisstraf uitzittende terroristen en moordenaars tegenwoordig ook onder de definitie van ‘cruciale werknemers’?

  En hoe past dit in de door de Tweede Kamer op 17 maart 2011 aangenomen motie dat de subsidie “aan de Palestijnse Autoriteit niet wordt gegeven indien geen concrete en effectieve maatregelen worden genomen om verheerlijken en vergoelijken van terrorisme tegen te gaan” ? De subsidie zelf wordt nu hiervoor aangewend!

  Nederland beleeft de grootste financiële crisis in 80 jaar. Miljarden euro’s moeten er worden bezuinigd. Hier kan geld wel heel makkelijk bespaard worden. Het hoeft echt niet weggegeven te worden aan gevangenisstraf uitzittende Palestijnen, als beloning voor het vermoorden van honderden onschuldige burgers.

  View original 234 woorden meer

  16-04-2014 om 07:48 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kunnen ouderdoms slaapproblemen overwonnen worden? !

  Kunnen ouderdoms slaapproblemen overwonnen worden?

  New Scientist
  Naarmate we ouder worden ervaren we meer problemen bij in slaap vallen en doorslapen. Via onderzoek probeert men nu oplossingen te vinden voor deze ouderdomsgerelateerde slaapproblemen. Bij bejaarde fruitvliegen is dat alvast gelukt. Nu moeten er testen worden gedaan bij ‘hogere’ dieren. En wie weet lukt het later ook ons op oudere leeftijd weer te laten slapen als een roos.

  Eiwitten remmen is beter slapen

  Wat bij fruitvliegjes is gelukt biedt mogelijk ook de oplossing voor ouderdomsgerelateerde slaapproblemen bij mensen. Onderzoek bij fruitvliegen (Drosophila melanogaster) wijst uit dat oudere dieren beter slapen als insuline-achtige IIS-eiwitten in hun lichaam worden geremd. Deze eiwitten spelen een rol in de communicatie in een cel.

  Beter slapen door geneesmiddel rapamycin

  Ook het middel rapamycin beïnvloedde het slaappatroon van de vliegjes. Rapamycin is een immuniteitsonderdrukkend geneesmiddel dat wordt gebruikt om afstoting van een getransplanteerde nier tegen te gaan. Dat schrijven wetenschappers van het Max Planck-instituut voor biologie en ouderdom in het vakblad PLoS Biology.

  Waarom is dit onderzoek bij fruitvliegen belangijk?

  Het vliegenonderzoek kan inzicht bieden in leeftijdsgerelateerde slaapstoornissen bij mensen. Fruitvliegjes slapen, net als mensen, vooral ’s nachts en zijn overdag actief. Bovendien is bij de vliegjes hetzelfde patroon waargenomen als bij mensen: op hogere leeftijden krijgen ze slaapproblemen waardoor ze korter slapen en ’s nachts vaker wakker worden.

  De fruitvliegjes werden gemuteerd

  De onderzoekers fokten fruitvliegen met een mutatie die leidt tot minder actieve IIS-eiwitten. Normale vliegjes zonder mutaties dienden als controlegroep. De onderzoekers maten het aantal slaapmomenten en de duur van de slaapmomenten gedurende de nacht. Overdag maten de onderzoekers het aantal actieve momenten en de duur van die momenten.

  - 56 - slaap1.jpgOudere gemuteerde vliegjes sliepen beter

  Naarmate de gemuteerde vliegjes ouder werden , hadden ze ’s nachts, langere periodes van slaap en werden minder vaak wakker dan de ‘normale’ vliegjes. De mutanten waren bovendien overdag actiever en ’s nachts passiever dan de controlegroep. Dat patroon hield stand met veroudering. Bij de controlegroep gebeurde het omgekeerde: ze sliepen korter, werden vaker wakker en waren overdag minder actief. Hetzelfde resultaat vonden de onderzoekers overdag. Mutanten waren langer en vaker actief dan de normale vliegjes en het patroon hield stand naarmate de mutanten ouder werden.

  Het tweede onderzoek met het geneesmiddel rapamycin

  Bij een ander experiment gebruikten de onderzoekers alleen ongemuteerde fruitvliegjes. Dat experiment bestond uit twee delen. Een deel met jonge vliegjes en een deel met oudere vliegjes. Per deel was er een groep fruitvliegen die rapamycin kreeg toegediend en een controlegroep die dat niet kreeg.

  Leeftijdsgebonden slaapproblemen te voorkomen en te genezen

  De jeugdige fruitvliegjes met rapamycin sliepen langer aan een stuk en werden minder vaak wakker dan de controlegroep. Bij de oudere vliegjes, die al last hadden van slaapproblemen, verbeterde de slaapkwaliteit aanzienlijk na het toedienen van rapamycin. Dat betekent dat leeftijdsgerelateerde slaapproblemen bij fruitvliegjes zowel te voorkomen als te genezen zijn.

  Uiteindelijk nu ook oplossing voor mensen?

  Onderzoekers verwachten dat hun resultaten uiteindelijk kunnen leiden tot een behandeling van slaapproblemen bij mensen. Daarom is volgende stap in het onderzoek van de ouderdomsbiologen kijken of dezelfde mechanismen ook werken in ‘hogere’ dieren zoals muizen.

  New Scientist

  Dit artikel komt uit New Scientist, hét wetenschappelijke tijdschrift. Zin om elke maand van dit soort leuke artikelen te lezen? Maak gebruik van het kennismakingsaanbod met een dvd van Stephen Hawkings op https://shop.newscientist.nl/nl/content/47719/index.html

  16-04-2014 om 07:24 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Locura..No me platiques mas .. Krankzinnigheid.. Ik weet het niet meer! ..

  fijne woensdag kat in bladeren

  eenhoorn met vrouw in bliksem

                 

  Eenhoorn plaatjes

  16-04-2014 om 06:51 geschreven door debosheks  


  15-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wordt bloed binnenkort op industriŽle schaal geproduceerd? !

  Wordt bloed binnenkort op industriële schaal geproduceerd?

  - Bijgewerkt

  Britse wetenschappers hebben voor het eerst bruikbaar artificieel bloed geproduceerd. Deze mogelijke doorbraak in de geneeskunde zou de tekorten aan bloeddonoren kunnen oplossen.

  Wordt bloed binnenkort op industriële schaal geproduceerd?

  Onderzoekers hebben geen idee hoe proefpersonen op het kunstbloed zullen reageren. © Thinkstock

  Onderzoekers van de Schotse National Blood Transfusion Service hebben voor het eerst zelf bloed vervaardigd dat aan de juiste kwaliteits- en veiligheidseisen voldoet om het bij mensen in te brengen, zo schrijft De Morgen.

  Professor Marc Turner, die aan het hoofd van dit toonaangevende instituut staat, en zijn team willen eind 2016 of begin 2017 drie patiënten aan de universiteit van Edinburgh behandelen met het bloed.

  De drie werden allemaal geboren met een bloedziekte en krijgen in eerste instantie 5 milliliter van het door Turner gefabriceerde bloed. Een bijzonder kleine hoeveelheid, als je weet dat een gewoon bloedzakje 500 ml bevat. Maar dat is nodig: onderzoekers hebben namelijk geen idee hoe hun lichamen op de substantie zullen reageren.

  Doorbraak

  Als ze geen last ondervinden, dan zou dat goed nieuws zijn. Er kan dan gekeken worden hoe de productie op industriële schaal kan plaatsvinden. Tekorten aan bloeddonoren zouden dan geen probleem meer zijn. Het bloed werd gekweekt uit iPS-cellen (geïnduceerde pluripotente stamcellen). Die worden gevormd uit volwassen, menselijke huidcellen. Die werden afgeschraapt bij iemand die de universele bloedgroep O- heeft en daardoor iedereen kan helpen.

  De huidcellen werden door Turner genetisch geheroriënteerd om ze dezelfde karakteristieken als embryonale stamcellen toe te kennen. Die iPS-cellen werden vervolgens gedurende een maand gekweekt in een chemische omgeving, opdat ze kunnen rijpen tot rode bloedcellen. Veertig tot vijftig procent bleek bruikbaar.

  15-04-2014 om 18:45 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OekraÔense coup-regering start militair geweld, maar Rusland krijgt de schuld !

  Oekraïense coup-regering start militair geweld, maar Rusland krijgt de schuld !

  Oekraïense coup-regering start militair geweld, maar Rusland krijgt de schuld

  Oekraïense coup-regering start militair geweld, maar Rusland krijgt de schuld

  George Orwell kon niet dromen dat hij met zijn boek 1984 zoveel gelijk zou krijgen waar het gaat om het woord ‘nieuwspraak’ (ook wel ‘dubbelspraak’ genoemd). In zijn boek legt hij uit hoe het Ministerie van Waarheid letterlijk alles omdraait. Recht is krom en krom is recht. Datzelfde zien we nu opnieuw in de Oekraïne. Al eerder bleek dat toen de sluipschutters die op de demonstranten in Kiev schoten begin dit jaar, uit de hoek van de coup regering kwamen. Dus men liep eigenlijk op eigen mensen te schieten om een alibi voor de coup te creëren. Daarnaast heeft het Westen gewoon een club gesuppord die voor een groot deel uit neo-nazi’s bestaat. Nu zijn er protesten in het Oosten van de Oekraïne en zet de nieuwe coup-regering het leger in tegen haar eigen volk (ineens ‘separatisten’ genaamd). En wie krijgt de schuld? Natuurlijk, Rusland.

  Ja, maar..” zult u denken “Rusland is ook wel een heel vervelend land.” Ja, dat heeft u zo geleerd van de kranten en de nieuwslezers. “In Rusland is bijvoorbeeld een anti-homowet aangenomen. Wat een rot land.” Totdat u zich er in gaat verdiepen en die wet blijkt helemaal geen anti-homowet te zijn. Maar het probleem is nu juist dat niemand zich verdiept en alles wat de Main Stream Media elk uur door de radio laten galmen en ‘s avond op tv er nog even extra inprenten, wordt door de schapen geslikt als waarheid. Gaat u zich er in Gods naam eens voor 1x in verdiepen wie nu eigenlijk de agressor steeds is wereldwijd? Wie startte de Golfoorlog en met welk argument? Wie viel Libië binnen en met welk argument? Wie stichtte onrust en wakkerde een burgeroorlog in Syrië aan? Zegt u nu “Ik wil het allemaal niet weten, ik geloof gewoon wat er in het nieuws is“? Dan raad ik u aan om “beh” te zeggen en de rest van de kudde te volgen. U loopt gezamelijk richting de slachtbank, maar gelukkig bent u wel met velen. Dat maakt het wel een stuk gezelliger.

  Europa en Amerika zijn al jarenlang bezig met een imperialisische agenda. Dat draait niet slechts en alleen om olie, maar de dollar is wel gekoppeld aan olie en dus speelt het wel een grote rol. Het belangrijkste dat er gaande is, is dat er maar 1 manier is om wereldheerschappij af te dwingen en dat is door elke land dat nog niet geknecht is door afhankelijkheid van die petro-dollar en elk land dat nog niet geknecht is door schulden aan de wereldbank, in te lijven. Het punt is dat er een paar vervelende luizen in de pels zitten die nogal groot zijn in bevolkingsaantal en in grondoppervlakte. Dan hebben we het over Brazilië, Rusland, India, China en Zuid Afrika, de zogenaamde BRICS landen. Rusland is natuurlijk het vervelends van allemaal. Die wil maar niet vrijwillig landjes afstaan aan Europa. Helemaal niet de landen met wie ze een sterk hystorische band heeft. Vervelend hoor. Tijd voor een beetje oorlog.

  Bron linkvermeldingen: nu.nl

  15-04-2014 om 18:41 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.16 tips van weerman Frank Deboosere tegen klimaatopwarming !

  16 tips van weerman Frank Deboosere tegen klimaatopwarming

  - Bijgewerkt

  Volgens vrt-weerman Frank Deboosere moet de klimaatopwarming dringend in een positief daglicht worden geplaatst. 'Ik wil af van het geitenwollensokken-imago. Deze 16 tips zijn erg eenvoudig toe te passen en besparen u tegelijkertijd heel wat geld.'

  16 tips van weerman Frank Deboosere tegen klimaatopwarming

  Klimaatopwarming © Reuters

  Vrt-weerman Frank Deboosere fietst zelf al jaren naar het werk, eet dolgraag vergeten groenten en doet overal spontaan het licht uit. "Rekening houden met het klimaat, kan echt zo simpel zijn", vertelt Deboosere aan Knack.be. "Al ben ik zelf ook geen 'heilige', zo heb ik vier kinderen en eet ik nu en dan een stukje vlees."

  1. Schakel elektrische toestellen uit

  "Thuis schakelen mensen het licht en hun elektrisch apparaten al veelvuldig uit, maar ook op het werk moet dit een gewoonte worden. Het is niet omdat de baas betaalt, dat we daarom elektriciteit moeten verspillen. Lichten dimmen en apparaten uitzetten, zou overal een simpele reflex moeten zijn."

  2. Ga eens op reis in eigen land

  Volgens de weerman was dit tientallen jaren geleden nog de normaalste zaak. "Het lijkt nu wel hoe verder de reis, hoe beter. Toch heb ik in eigen land al zoveel moois ontdekt. In België zijn zoveel onbekende plekjes, die zich perfect lenen voor een tripje in eigen land." En als je dan toch naar de buurlanden reist, raadt Deboosere aan om de trein te nemen in plaats van de auto.

  3. Er is dikwijls een alternatief voor de stroomverslindende droogkast

  "Mensen gebruiken hun droogkast uit gewoonte, maar eigenlijk is het weer vaak goed genoeg om wasgoed buiten te laten de drogen. Zeker de lente leent zich daar perfect toe. De luchtvochtigheid is dan laag en het is niet te koud."

  4. Wees zuinig met water

  "Water is een enorm kostbaar goed. Ook in de toekomt zal de prijs alleen maar toenemen. Het is daarom ontzettend belangrijk dat we niet morsen en verspillen."

  5. Ontdooi geregeld de diepvriezer

  "Net zoals een droogkast, verslindt een oude diepvries erg veel energie.

  6. Vermijd het gebruik van airco

  Volgens Deboosere bestaan er een heleboel natuurlijke manieren om af te koelen. "Zoek bijvoorbeeld een bos op tijdens periodes van hitte."

  7. Eet meer seizoensgroenten en fruit, en zeker niet te veel vlees

  Met deze tip geeft Deboosere opnieuw aan dat een radicale ommezwaai niet nodig is. "Ik eet ook af en toe vlees, maar niet te veel. Want de kweek van vlees is erg intensief en zorgt voor een grote methaanuitstoot."

  "Seizoens- en vergeten groenten op het menu zetten, geeft koken een leuke extra dimensie. "

  8. Gebruik groene stroom

  9. Er zijn alternatieven voor de auto

  "Oké met het openbaar vervoer raak je niet overal, en de kans op een trein die te laat komt, bestaat", geeft Deboosere toe. "Maar met de wagen rijden is ook niet steeds rozengeur en maneschijn. Ongelukken en daarmee samenhangende files zijn onvoorspelbaar en brengen heel wat stress mee."

  10. Toch een auto? Rij dan rustig en doe aan carpooling

  "Bij goed weer sta ik er steeds weer van versteld, dat iedereen op hetzelfde tijdstip naar de kust rijdt. Mijn tip: vertrek om zes uur 's ochtends, dan sta je niet in de file én kan je genieten van een extra lange dag aan de kust."

  Wanneer er file ontstaat, vindt Deboosere blokrijden een goede oplossing. "Auto's verbruiken minder als ze aan een constante snelheid kunnen doorrijden."

  11. Gebruik spaarlampen

  16 tips van weerman Frank Deboosere tegen klimaatopwarming

  12. Zet de thermostaat een graadje lager 

  "Deze tip is voor veel mensen gekend, toch vergeten velen dit te doen. Nochtans levert een graadje minder, al vlug een besparing van 6 tot 7 procent op. Zeker met de crisis in Oekraïne is het geen slecht idee om zuinig om te gaan met gas." 

  13. Isoleer, isoleer en isoleer

  "Op deze tip krijg ik geregeld reactie: 'En wie gaat dat betalen?', klinkt het dan. Maar een geïsoleerd huis verdient zichzelf snel terug. De Vlaamse overheid moet het gebruik van premies dan ook blijven aanmoedigen."

  14. Neem de fiets

  "In België regent heus niet zo veel", stelt Deboosere. "Mensen gebruiken het weer vaak als excuus om de fiets te laten staan, maar dat is nergens voor nodig." Fietsen heeft voor Deboosere heel wat bijkomende voordelen, buiten goed voor het klimaat. "Sinds ik dagelijks met de fiets naar het werk ga, ben ik veel minder ziek", klinkt het. "Ook het sociale contact mag je niet onderschatten. Als je in de wagen zit, maak je niet spontaan een praatje, op de fiets gebeurt dat wel."

  15. Streef naar maximaal 2 kinderen per gezin

  "Zelf heb ik vier kinderen, dus hier ga ik over de 'schreef'." Voor Deboosere geldt deze tip dan ook voornamelijk voor ontwikkelingslanden. "In het Westen zien we een stagnering of daling van de bevolking, maar in de ontwikkelingslanden neemt de bevolking nog fors toe." Deboosere vindt dat we de intellectuele eerlijkheid moeten hebben om te durven toegeven dat het krijgen van teveel kinderen nefast is voor de planeet.

  16. Recycleer en reduceer

  "Het is belangrijk dat we nadenken over onze aankopen. In plaats van te 'consumeren, moeten we 'consuminderen'."

  (AVE)

  15-04-2014 om 08:37 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LIVE: Volg hier de volledige maansverduistering !

  http://www.knack.be/nieuws/wetenschap/livestream-volledige-maansverduistering/article-normal-138445.html?M_BT=11049759280521

  Volg hier de volledige maansverduistering via de livestream

  Lees meer over:

  http://www.knack.be/nieuws/wetenschap/volg-hier-de-volledige-maansverduistering/live-normal-138443.html

  LIVE: Volg hier de volledige maansverduistering

  Vanochtend doet zich een volledige maansverduistering voor. Volg hier de LIVEBLOG en de LIVESTREAM over de maansverduistering.

  15-04-2014 om 08:17 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.uitnodiging - zondag 11 mei - lezing Jane Goodall - Wageningen UR.!

  moderator LDN - L.

  moderator LDN - L.

  uitnodiging - zondag 11 mei - lezing Jane Goodall - Wageningen UR.

  moderator LDN - Linked Jane Goodall Instituut Nederland - Linked Dierenwelzijn Nederland

  .
  Altijd al de wereldberoemde primatologe Jane Goodall willen zien? Dat kan nu! Zondag 11 mei geeft ze een publieke lezing in het Oriongebouw in Wageningen. De opbrengst van de kaartverkoop komt ten goede aan het Jane Goodall Instituut. Geweldig als je er bij bent!

  http://www.wageningenur.nl/en/activity/Public-lecture-by-Jane-Goodall.htm

  .

  Public lecture by Jane Goodall

  On May 11th, Dr. Jane Goodall will hold a public lecture at Wageningen UR (University & Research centre). Dr. Goodall is a World renowned conservationist, working to protect endangered species around the globe, particularly chimpanzees.

  Organised by Wageningen UR, Jane Goodall Institute Netherlands

  Date Sun 11 May 2014

  Time 13:00

  Venue Orion, building number 103

  Seize this unique opportunity to listen to, and meet with, one of the world’s leading animal conservationists. Register now, limited places are available.

  The lecture, an initiative of the Jane Goodall Institute Netherlands and Wageningen UR, will be held in Orion, Wageningen Campus. You are welcome from 13.00 hrs, doors open at 14.00 hrs. The lecture will be followed by a reception and meet and greet opportunity.

  Entry fees (payable upon registration) are:

  E 7.50 EUR for students at Wageningen University

  E15.00 EUR for all others

  All proceeds go towards the Jane Goodall Institute.

  http://www.wageningenur.nl/en/activity/Public-lecture-by-Jane-Goodall.htm
  .

  On May 11th, Dr. Jane Goodall will hold a public lecture at Wageningen UR (University & Research centre). Dr. Goodall is a World renowned conservationist, working to protect endangered species around the globe, particularly chimpanzees.

  15-04-2014 om 07:56 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Video: Crows, the Ultimate Problem Solvers..!

  Video: Crows, the Ultimate Problem Solvers

  Candice Gaukel Andrews February 20, 2014 47
  The behavior of corvids — which include magpies, crows, and ravens — is often so clever that some scientists consider their position on the intelligence spectrum to be on par with canids, such as wolves, coyotes, and dogs. ©Candice Gaukel Andrews

  Corvids — which include magpies, crows, and ravens — are so clever that some scientists consider their intelligence to be on par with canids, such as wolves, coyotes, and dogs. ©Candice Gaukel Andrews

  Given all the research that has been conducted on domestic and wild animals, we shouldn’t be surprised at how “intelligent” they are. Yet, evidence of their mental abilities still has the capacity to astound us — which I’m sure you’ll find out for yourself, once again, after you watch the video clip below.

  Crows could arguably be called the cleverest nonhuman animals on the planet. In this snippet from an episode titled “The Problem Solvers” from the BBC Two series, Inside the Animal Mind, the jaw-dropping ability of animals — other than ourselves — to resolve problems is examined. Taking center stage is a crow, who completes what’s billed as “one of the most complex tests of the animal mind ever constructed.”

  After viewing this clip, you may just come away with a new appreciation for the crows in your own neighborhood!

  15-04-2014 om 07:48 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hondenherplaatsing vzw gaat op 1 mei 2014 een stand houden op de Hondendag in Ranst !

  Beste Vrienden,

   

  Hondenherplaatsing vzw gaat op 1 mei 2014 een stand houden op de Hondendag in Ranst. Het is mijn eerste keer. En ik weet niet hoe het moet ... zoals altijd met een ‘eerste keer’.

   

  Ik zoek hulp. Ik zoek raadgevingen van mensen die het al eens gedaan hebben, mensen die weten hoe reclame te maken, spullen voor de stand, plakkaten, affiches, staanders voor de affiches ... en de vele reclame-dingen waar ik nu geen benul van heb.

   

  Het zou goed zijn moesten er mensen zijn die mee aan de stand willen zitten en de bezoekers graag te woord staan om wat mee te babbelen of vooral om naar hen te kunnen luisteren. Want elk heeft zijn verhaal. Een fotograag zou mooi zijn.

   

  De hond kan mee. Hij kan mee aan de stand zitten. Als je liever hebt dat hij in een bench ligt, is dat ook mogelijk. Er zijn benchen beschikbaar en kussentjes en dekentjes ...

   

  Het zal zeker een gezellige en boeiende dag worden. Je bent hartelijk welkom met je hond. Levensvreugde is verzekerd !  Kijk op : http://dehondendag.be/

   

  Groetjes,

   

  Myriam 0494 739887 www.hondenherplaatsing.be

  De Hondendag 2014

  Uw hond heeft zijn leiband al klaar, want op donderdag 1 mei heeft de volgende editie van  'De Hondendag' plaats: een boeiende dag boordevol informatie, nieuwigheden en leuke activiteiten voor al wie zijn huisdier een goed hart toedraagt. De vorige editie kon alweer rekenen op enorme belangstelling: meer dan 3.000 enthousiaste bezoekers en hun huisdier brachten een boeiend bezoek aan dit levendige event.

  De Hondendag is een initiatief van het team van Dierenfeest (Limburghal Genk), in samenwerking met o.a. Animal Star Maker, Wet Tails, The Swinging Tails, Toscanzahoeve en diverse andere verenigingen.

   

  Nieuw dit jaar: tijdens De Hondendag heeft gedurende de hele dag een nationale wedstrijd Flyball plaats, georganiseerd door 'The Green Runners', met deelname van de Europese winnaars 2013.

  Zelf flyball uitproberen? Test het met de flyballbox.

   

  Op het programma staan een heleboel leuke en onderhoudende activiteiten:

  • gratis fotoshoot van je huisdier door Animal Star Maker: wie weet wordt jouw hond wel geselecteerd om mee te spelen in een film of tv-reeks!
  • gratis nagelverzorging
  • gratis gedragstest bij Inge Pauwels
  • gratis hapjes
  • praktische en boeiende workshops en voorstelingen waaraan je zelf ook kan deelnemen, zoals dog frisbee, dog dance, sledehonden, breiten en meer ...
  • demo, uitleg flyball en zelf uittesten met flyballbox
  • voorstellingen door diverse verenigingen
  • leuke en nieuwe gadgets en producten om het je lieveling nog aangenamer te maken
  • en nog veel meer

  Meer informatie over het programma? Binnenkort vind je alle details bij 'Wat valt er te beleven?'


  Bekijk hier alvast de videobeelden van De Hondendag 2013.


  De eerste 1.000 bezoekers ontvangen een gratis exemplaar van Hart voor Dieren

   

  hart voor dieren


   

   

   

   

   

   

  15-04-2014 om 07:45 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.This is it ....Longer...!

  dinsdag indianenvrouw met paard

  This is it ...

  There've been times in my life,
  I've been wonderin' why.
  Still, somehow I believed we'd always survive.
  Now, I'm not so sure
  You're waiting here, one good reason to try
  But, what more can I say? What's left to provide?

  (You think that maybe it's over,)
  (Only if you want it to be.)
  Are you gonna wait for a sign, your miracle?
  Stand up and fight.

  (This is it.)
  Make no mistake where you are.
  (This is it.)
  You back's to the corner.
  (This is it.)
  Don't be a fool anymore.
  (This is it.)

  The waiting is over, no, don't you run.
  No way to hide.
  No time for wonderin' why.
  It's here, the moment is now, about to decide.
  Let 'em believe.
  Leave 'em behind.
  But keep me near in your heart.
  Know whatever you do, I'm here by your side.

  (You say that maybe it's over.)
  (Not if you don't want it to be.)
  For once in your life, here's your miracle.
  Stand up and fight.

  (This is it.)
  Make no mistake where you are.
  (This is it.)
  You're goin' no further.
  (This is it.)
  Until it's over and done.

  (No one can tell what the future holds.)
  Oh-oh-oh-oh.
  (Who makes the choice of how it goes?)
  It's not up to me this time.
  (You know.)
  Comes a day in every life.

  (This is it.)
  Make no mistake where you are.
  (This is it.)
  You're goin' no further.
  (This is it.)
  Until it's over and done.
  (This is it.)
  One way or another.
  (This is it.)
  (No one can tell what the future holds.)
  (This is it.)
  Your back's to the corner.
  (This is it.)
  (You make the choice of how it goes.)
  (This is it.)
  The waiting is over.
  (This is it.)
  (No one can tell what the future holds.)
  (This is it.)
  One way or another.
  (This is it.) 

  Zonnen plaatjes

  Longer...

  Longer than there've been fishes
  In the ocean
  Higher than any bird ever flew
  Longer than there've been stars
  Up in the heavens
  I've been in love with you.
  Stronger than any mountain cathedral
  Truer than any tree ever grew
  Deeper than any forest primeval
  I am in love with you.
  I'll bring fires in the winters
  You'll send showers in the springs
  We'll fly through the falls and summers
  With love on our wings.
  Through the years as the fire
  Starts to mellow
  Burning lines in the book of our lives
  Though the binding cracks and the
  Pages start to yellow
  I'll be in love with you.

  Longer than there've been fishes
  In the ocean
  Higher than any bird ever flew
  Longer than there've been stars
  Up in the heavens
  I've been in love with you
  I am in love with you...

  Zonnen plaatjes

  15-04-2014 om 07:16 geschreven door debosheks  


  14-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Slordigheden in helft van experimentele psychologische artikelen' !

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2672/Wetenschap-Gezondheid/article/detail/3634998/2014/04/14/Slordigheden-in-helft-van-experimentele-psychologische-artikelen.dhtml?utm_source=dailynewsletter&utm_medium=email&utm_campaign=

  'Slordigheden in helft van experimentele psychologische artikelen'

  Door: Martijn van Calmthout − 14/04/14, 10:00
  © ANP. - Het eindrapport naar de fraude van voormalig hoogleraar in de sociale psychologie, Diederik Stapel

  De helft van alle wetenschappelijke publicaties in de experimentele psychologie bevat statistische slordigheden, van afrondfouten tot opgepoetste data. En vaak komt dat de auteurs wel goed uit. Dat zegt de Amsterdamse psycholoog Marjan Bakker, in haar proefschrift, waarop ze later deze maand promoveert.

  •  
   Er is vooral een grijs gebied tussen keurig netjes en helemaal fout dat me interesseert. Er gaat veel mis. Dat is lang niet allemaal bewust.
   Psycholoog Marjan Bakker

  En weer krijgt de psychologie er stevig van langs. Alsof de affaire Stapel nog niet erg genoeg was?
  'Die zaak kwam mij ironisch genoeg wel goed van pas, omdat er opeens weer veel aandacht is voor de methodes van de psychologie, van hypothese via data naar conclusies. Daar werkte ik al jaren aan. Stapel was fraude met verzonnen data en daar heb ik het niet zozeer over. Mijn vraag is: gebruiken experimentele psychologen hun gereedschappen op de juiste manier?'

  En het antwoord lijkt ronduit nee.
  'Er is vooral een grijs gebied tussen keurig netjes en helemaal fout dat me interesseert. Er gaat veel mis. Dat is lang niet allemaal bewust. Laat staan opzettelijk. Maar het gebeurt wel voortdurend.'

  Is er ook goed nieuws?
  'Het goede nieuws is dat er aanmerkelijk minder misgaat in studies waarin mensen samenwerken. Dat dwingt kennelijk tot orde en netheid.'

  Wat is het probleem?
  'Het probleem is vooral onze obsessie met de zogeheten p-waarde. Dat is een statistische maat die aangeeft in hoeverre een gevonden effect bij een meting ook toeval kan zijn. De meeste bladen accepteren alleen studies die een effect melden met minder dan 5 procent toevalskans.'

  Dat klinkt niet zo gek, toch?
  'Het probleem is vooral dat onderzoekers zich gaan richten op het halen van een p-waarde van 0.05 om een effect aan te tonen. Als je goed gaat kijken, ronden mensen daarom zaken net gustig af, of besluiten dat bepaalde observaties toch maar niet worden meegerekend.'

  Hoe vaak gebeurt dat?
  'Uit onze steekproef maken we op dat ongeveer in 15 procent van de gevallen de conclusie van een studie wezenlijk anders is. Doorgaans wordt er een effect aangetoond, waarvan je je moet afvragen of dat echt bewezen is.'

  •  
   Het probleem is eigenlijk dat veel psychologische studies verkennend zijn: zoeken naar opmerkelijke effecten

  U analyseerde ook een beroemde studie van psycholoog Daryl Bem die keihard aantoonde dat proefpersonen tests beter maken als ze daarna oefenen met de stof. Helderziendheid!
  'Dat is vooral een mooie casus omdat het resultaat absurd is, en de statistiek toch solide lijkt. Mijn conclusie is: Bem heeft krankzinnig veel gelukstreffers gehad, of heeft toch geshopt in de data, bijvoorbeeld door te focussen op de gelukte experimenten.'

  U zegt: dat iemand de statistische grens haalt, betekent niet vanzelf dat het een bewijs is.
  'Het probleem is eigenlijk dat veel psychologische studies verkennend zijn: zoeken naar opmerkelijke effecten. Dat mag, dat is ook wetenschap. Maar daarna komt het erop aan om te testen of die effecten er echt zijn.'

  Dat klinkt eigenlijk behoorlijk logisch.
  'Toch gebeurt dat minder dan je denkt. Wetenschappelijke tijdschriften willen nieuwe sterke resultaten, en publiceren geen studies die ander werk nalopen. En al helemaal niet als de uitkomst ook nog negatief is. Of de boel afzwakt.'

  Is dit iets dat specifiek voor de psychologie geldt?
  'Nee, er zijn studies die hetzelfde laten zien in de geneeskunde en ook elders. Hooguit kun je zeggen dat werk met proefpersonen extra lastig is en dat er misschien te snel argumenten te bedenken zijn om bepaalde uitkomsten toch niet of anders mee te nemen.'

  Maak je eigenlijk veel vrienden met een proefschrift vol zelfkritiek?
  'Dat valt wel mee, er is naar mijn gevoel opmerkelijk veel openheid in de psychologie gekomen. Mensen beseffen hoe moeilijk hun vak is, en dat je dus netjes moet opereren.'

  Verwant nieuws

  Meer over

  14-04-2014 om 13:15 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PlanetoÔde zo groot als Utrecht sloeg krater in aarde van 500 kilometer !

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2672/Wetenschap-Gezondheid/article/detail/3633741/2014/04/14/Planetoide-zo-groot-als-Utrecht-sloeg-krater-in-aarde-van-500-kilometer.dhtml?utm_source=dailynewsletter&utm_medium=email&utm_campaign=

  Planetoïde zo groot als Utrecht sloeg krater in aarde van 500 kilometer

  Door: Govert Schilling − 14/04/14, 06:27
  © NASA. De Barberston Greenstone Belt.

  Een 45 kilometer grote planetoïde - formaat provincie Utrecht - knalde 3,3 miljard jaar geleden met een snelheid van 20 kilometer per seconde op de aarde. Die conclusie trekken Amerikaanse geologen uit onderzoek aan gesteenteformaties in Zuid-Afrika. Bij de kolossale inslag moet een 500 kilometer grote krater zijn ontstaan, maar daar is inmiddels niets meer van terug te vinden.

  Zware kosmische inslagen zijn van alle tijden. Vijfenzestig miljoen jaar geleden stierven de dinosauriërs bijvoorbeeld uit nadat de aarde getroffen werd door een 10 kilometer grote steenklomp. Die produceerde een krater met een middellijn van 180 kilometer onder de kust van het Mexicaanse schiereiland Yucatán.

  Aanwijzingen voor een superinslag in het Archeïcum waren eerder al gevonden in de Barberton Greenstone Belt - een miljarden jaren oude gesteenteformatie ten oosten van Johannesburg, dicht bij de grens met Swaziland. Een oude, twintig centimeter dikke sedimentlaag bevat druppelvormige glasbolletjes en hoge iridiumconcentraties - precies wat je verwacht bij een inslag. Ook zijn er geologische sporen van catastrofale tsunami's ontdekt.

  Barberton
  Op basis van alle beschikbare gegevens hebben Donald Lowe en Norman Sleep van de Stanford-universiteit nu voor het eerst berekend hoe zwaar de inslag precies geweest moet zijn. Hun resultaten worden gepubliceerd in het tijdschrift Geochemistry, Geophysics, Geosystems van de American Geophysical Union. Wáár de planetoïde insloeg is helaas niet bekend; vermoedelijk op enkele duizenden kilometers afstand van Barberton.

  De laatste jaren is ook gespeculeerd over een mega-inslag in Antarctica, die 'slechts' 250 miljoen jaar geleden plaatsgevonden zou hebben. 'Gezien de lage frequentie van zulke enorme inslagen lijkt me dat echter uiterst onwaarschijnlijk,' zegt Jan Smit van de Vrije Universiteit in Amsterdam, die veel onderzoek deed aan de 'dino-inslag'. In het Archeïcum zwierven er veel meer grote hemellichamen rond door de binnendelen van het zonnestelsel, zoals ook blijkt uit de inslaggeschiedenis van de maan.

  Onderzoek aan soortgelijke oeroude gesteentelagen in het noordwesten van Australië zou ondersteuning kunnen bieden aan de conclusies van Lowe en Sleep, aldus Smit. 'Daar moet je dan ook glasbolletjes en sporen van vloedgolven vinden.'

  Meer over

  14-04-2014 om 13:13 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Lijden is voor de meeste dokters een ongrijpbaar fenomeen' !

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/3184/opinie/article/detail/3634711/2014/04/14/Lijden-is-voor-de-meeste-dokters-een-ongrijpbaar-fenomeen.dhtml?utm_source=dailynewsletter&utm_medium=email&utm_campaign=

  'Lijden is voor de meeste dokters een ongrijpbaar fenomeen'

  OPINIE - Ignace Schretlen − 14/04/14, 07:00
  © anp.

  opinie Het begrip lijden is voor veel artsen een taboe, schrijft voormalig huisarts Ignace Schretlen. Hij pleit voor meer aandacht voor het lijden van patiënten. 'Pijn kan nog enigszins worden gekwantificeerd en in een protocol worden gegoten. Bij lijden lukt dat niet.'

  •  
   Waarom moet een arts oog hebben voor het lijden van een patiënt? Achter elke klacht zit een vorm van lijden.

  Het woord 'patiënt' is afgeleid van 'lijden' maar in de medische sector lijkt op lijden een taboe te rusten. Behalve bij de besluitvorming omtrent uitzichtloos en ondraaglijk lijden wordt onder artsen zelden expliciet over lijden gesproken. Bijna twintig jaar werkte ik als huisarts maar ik kan mij geen enkele bijscholing herinneren rond het thema lijden. Collegae keken mij zelfs meewarig aan wanneer ik het woord lijden in de mond nam.

  In dezelfde periode heb ik ook ervaren dat niet alleen artsen maar onze hele samenleving steeds meer moeite lijkt te krijgen met lijden. Niet zelden gaat een patiënt beter met zijn lijden om dan de naaste omgeving, die druk uitoefent op de arts om handelend op te treden. Steeds meer mensen willen niet accepteren dat lijden een wezenlijk onderdeel van het leven is en dat men in zekere mate met lijden moet leren leven. Het is een tragisch misverstand dat artsen elk lijden kunnen opheffen.

  Waarom moet een arts oog hebben voor het lijden van een patiënt? Achter elke klacht zit een vorm van lijden. Negen van de tien patiënten met keelpijn doen geen beroep op de huisarts. Waarom vormt nummer tien een uitzondering? De richtlijn 'Acute keelpijn' van het Nederlands Huisartsen Genootschap - de leidraad voor de alledaagse praktijk - houdt hiermee geen rekening. Paracetamol helpt tegen de pijn maar niet tegen angst.

  'Lijdensdruk'
  Lijden is voor de meeste dokters een ongrijpbaar fenomeen. Het begrip 'lijdensdruk' is beter hanteerbaar. Bij elke klacht zou een arts moeten nagaan, wat hiervan de gevolgen zijn voor het leven van de patiënt. Hierbij doel ik niet op de empathische dokter 'met zijn bodemloze put vol begrip'. Zeker bij onverklaarbare klachten is het immers lastig om het lijden goed te kunnen begrijpen. Serieus nemen van de klacht impliceert echter wel aandacht voor het lijden dat hierdoor wordt veroorzaakt. Het inschatten van de ernst is ook van praktisch belang: bij fors lijden zal de patiënt meer gemotiveerd zijn voor de behandeling.

  •  
   De lijdensweek, deze week voor Pasen, biedt zich aan als een uitstekende gelegenheid om hierbij stil te staan

  Wat gebeurt er echter in de praktijk? De huisarts tracht de klacht onder te brengen in een protocol. Deze protocollen zijn zo goed mogelijk wetenschappelijk gefundeerd en bepalen in hoge mate het medische beleid. Lang niet alles kan worden geobjectiveerd en past in een dergelijk protocol. Pijn kan nog enigszins worden gekwantificeerd en in een protocol worden gegoten. Bij lijden lukt dat echter niet. Lijden is té subjectief gekleurd; dat maakt trouwens ook de discussie over ondraaglijk lijden zo lastig.

  Naarmate de geneeskunde zich als medisch-wetenschappelijke discipline ontplooit wordt meer waarde gehecht aan protocollair handelen. De aandacht van de arts concentreert zich dan ook in toenemende mate op het naleven van protocollen. Daarnaast bepaalt in de praktijk de diagnose de mate van aandacht voor de patiënt. Een griep, lage rugpijn en migraine kunnen fors lijden met zich meebrengen maar staan in de ongeschreven pikorde tamelijk laag aangeschreven.

  De lijdende mens
  Lijden is niet alleen een subjectief fenomeen maar kent ook andere dan medische kanten. Dat maakt het voor artsen helemaal lastig om hierop grip te krijgen. Toch is dat geen reden om zich hiervan te distantiëren. Integendeel: elke hulpverlener en zeker medici handelen vanuit een machtspositie, die beteugeld dient te woorden door het appèl van de patiënt als lijdende mens. Elke arts dient zich hiervan bewust te zijn. Zijn eigen ervaring met lijden kan van cruciaal belang zijn om de patiënt te bereiken. De lijdensweek, deze week voor Pasen, biedt zich aan als een uitstekende gelegenheid om hierbij stil te staan.

  Ignace Schretlen is arts-publicist en beeldend kunstenaar.

  14-04-2014 om 13:11 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat doe jij als je een jonge merel vindt? En andere jonge vogeltjes? !

  Home » Vogels » Gedrag » Wat doe jij als je een jonge merel vindt? En andere jonge vogeltjes?

  Wat doe jij als je een jonge merel vindt? En andere jonge vogeltjes?

  Wat doe jij als je een jonge merel vindt? En andere jonge vogeltjes?

  Het is voorjaar! Daarmee zie je ook de eerste jonge vogels, zoals de mees en de merel. Als jij een jonge merel op de grond ziet spartelen, wat doe jij dan?

  Merel voert jongEen merel verlaat al jong het nest al terwijl hij alleen nog maar wat onbeholpen kan fladderen. Echt vliegen moet de vogel nog leren. Regelmatig wordt de merel door bezorgde mensen naar een vogelopvang  gebracht. Dit is heel begrijpelijk, het lijkt immers alsof er iets mis is met deze vogel. Maar geen reden tot paniek.  Hij heeft je hulp helemaal niet nodig!

  Merels met rust laten

  Jonge mereltjes met veren die nog niet goed kunnen vliegen, verstoppen zich op de grond. De ouders vinden hen daar en blijven ze voeren. Voor mensen lijkt het alsof de jongen niet kunnen vliegen en daarom hulp nodig hebben. Het beste dat we echter voor ze kunnen doen is ze gewoon met rust laten. En natuurlijk de kat binnenhouden. Zodra de mensen uit de buurt zijn, zullen de merelouders tevoorschijn komen met een lekker hapje voer voor de jongen.

  Andere vogels wel hulp nodig

  Meesjes die uit het nest zijn gevallen, jonge eendjes waarvan de moeder op straat is aangereden of kauwtjes die een poot hebben gebroken. Dit zijn maar enkele voorbeelden van vogels die in de opvang terecht komen.  Alle wilde vogels die hulp nodig hebben worden liefdevol opgevangen door de vrijwilligers van de vogelopvang. Zij verzorgen de vogels totdat ze weer gezond zijn en groot genoeg om uit te vliegen. Het vrijlaten van de vogels in de natuur is voor de vrijwilligers een kroon op hun werk. Een prachtig moment.

  Vogels helpen?

  Vogelopvang Utrecht is op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Word jij enthousiast van het idee om wilde vogels te helpen en ze weer de vrijheid te geven? Ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan is de Vogelopvang op zoek naar jou! Meer info op www.vogelopvangutrecht.nl.

  14-04-2014 om 12:47 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Papegaai pikt kuikens dood voor ogen publiek !

  http://www.ad.nl/ad/nl/1038/Rotterdam/article/detail/3634959/2014/04/14/Papegaai-pikt-kuikens-dood-voor-ogen-publiek.dhtml

  Papegaai pikt kuikens dood voor ogen publiek

  Bewaar
  11
  Door: redactie
  14-4-14 - 07:02  bron: AD/RD
  De bijtende dwergpapegaai zit na de strooptocht veilig in een veel steviger kooi. © AD.

  Rotterdam In de dagen voor Pasen biedt de etalage van dierenwinkel Rimboe een aandoenlijk tafereel. Tientallen kuikentjes krioelen enthousiast rond in de provisorische kooi. Door de etalage turende kinderen schrokken zich gistermiddag een hoedje. Zij zagen hoe een ontsnapte dwergpapegaai zich op de jonkies stortte. Hij beet vijf kuikens dood.

  Een overbuurvrouw belde eigenaar Esdra Baris toen zij een politie-auto voor de winkel aan de Rotterdamse West-Kruiskade ontwaarde. 'Toen ik bij de winkel arriveerde, mocht ik niet naar binnen,' zegt de eigenaar. 'De agent zei dat ik de 'plaats-delict' pas mocht betreden als de dierenpolitie er was. Plaats delict? Veel gekker moet het niet worden. Gelukkig kon ik ze er van overtuigen dat ik naar binnen moest om de kleine moordenaar te stoppen.'

  De dwergpapegaai, te koop voor zeventig euro, ontsnapte uit zijn kooi door het voederbakje weg te duwen. Op weg naar de winkel dacht Baris heel even dat zijn stokoude papegaai Picacue het bloedbad had aangericht. 'Maar dat kan helemaal niet. Deze ara is de mascotte van de winkel en is heel vreedzaam.'

  De dwergpapegaai heeft sinds gistermiddag arrest in een veel steviger kooi. Ook de resterende dertig kuikens krioelen alweer vrolijk rond, alsof er niets is gebeurd.

  14-04-2014 om 12:44 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Met vermiste vlucht werd gesmeten als een straaljager' !

  http://www.ad.nl/ad/nl/30360/verdwenen-vlucht-MH370/article/detail/3634688/2014/04/13/Met-vermiste-vlucht-werd-gesmeten-als-een-straaljager.dhtml

  'Met vermiste vlucht werd gesmeten als een straaljager'

  Bewaar
  Door:
  13-4-14 - 21:04  bron: Sunday Times/Mail Online

  In duizelingwekkende vaart gedaald tot 1.500 meter

  Het hydrografische marineschip de MS Echo. © epa.

  Met het vermiste Malaysia Airlines toestel, met vluchtnummer MH370, werd omgesprongen alsof het om een straaljager ging. Die conclusie trekken Maleisische militaire onderzoekers op basis van de manoeuvres die nodig waren om  de radar te ontwijken. 'Het vliegtuig werd rondgesmeten'.

   
  Wij spelen een belangrijke rol bij de zoektocht, en we zijn erop gebrand het goed te doen.
  Commandant MS Echo, Phillip Newell
  Commandant Phillip Newell van de MS Echo. © epa.

  De deskundigen veronderstellen dat het toestel naar een hoogte van bijna 14 kilometer is geklommen, ruim 3000 meter boven de normale vlieghoogte. Vervolgens is het vliegtuig in een duizelingwekkende vaart gedaald tot een hoogte van zo'n 1.500 meter.

  De klim en de daaropvolgende duikvlucht moeten zijn gemaakt kort nadat MH370 het contact met de luchtleiding verbrak. In de ogen van de onderzoekers zijn de vliegbewegingen zo drastisch dat ze als 'opzettelijk' moeten worden gezien. Een woordvoerder zegt tegen The Sunday Times dat MH370 'erg laag vloog en met zeer hoge snelheid' en dat het toestel 'werd bestuurd om radar te ontwijken.'

  Dag 37 van tragedie
  De onderzoekers presenteren hun nieuwe theorie op het moment waarop gevreesd wordt dat de zoektocht naar de zwarte dozen ten einde loopt. 'We zitten nu op dag 37 van deze tragedie', zegt luchtvaartdeskundige Geoffrey Thomas. 'De batterijen van de bakens worden verondersteld 30 dagen mee te gaan.'

  Thomas spreekt de hoop uit dat de zenders het 40 dagen volhouden, maar zegt erbij dat de afgelopen vijf dagen geen duidelijke signalen meer zijn opgevangen. 'We hopen dat we nog één, wellicht twee sterke signalen horen, zodat we het zoekgebied verder kunnen verkleinen.'

  Lees ook

  © epa.

  Om het zoeken naar de zwarte dozen te bespoedigen, heeft het Britse marineschip MS Echo zich aangesloten bij de zoekvloot. Het schip, dat wordt gebruikt om de oceaanbodem in kaart te brengen, heeft apparatuur aan boord die speciaal is aangepast om de zwakker wordende signalen op te kunnen vangen. MS Echo kan op die manier het Australische schip Ocean Shield, dat een detectieapparaat van de Amerikaanse marine voortsleept, helpen bij haar zoektocht.

  Niet alleen het zwakker worden van de signalen bemoeilijkt het zoeken, maar ook het weer speelt de zoekers parten. Door de slechte weersomstandigheden is niet duidelijk in welke mate de 'waterkolom', een denkbeeldige zuil van oppervlak tot bodem, is veranderd. Door de veranderingen in de waterlagen, en de bodem, wordt het juist interpreteren van signalen een lastige klus.

  'Een uitdaging'
  Commandant Phillip Newell noemt de situatie 'een uitdaging' en zegt dat inzicht in die veranderde situatie nu het 'belangrijkste' is. Het inzetten van de MS Echo geeft Ocean Shield de beste kans de ligging van de dozen te bepalen, zegt Newell.

  'Ik heb 20 jaar ervaring bij het zoeken naar objecten op de zeebodem. Daarnaast heb ik een briljant team van jonge, slimme en enthousiaste mensen. Wij spelen een belangrijke rol bij de zoektocht, en we zijn erop gebrand het goed te doen.'

  14-04-2014 om 12:40 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hond wacht acht dagen op baasje voor ziekenhuis, ontroerend !

  Hond wacht acht dagen op baasje voor ziekenhuis

  Bewaar
  Bewerkt door:
  14-4-14 - 10:39  bron: YouTube

  video Ontroerende beelden uit het Braziliaanse Passo Fundo. Een hond kwispelt van geluk zodra hij met zijn baasje wordt herenigd nadat hij acht dagen buiten wachtte tot de dakloze Lauri da Costa werd ontslagen uit het ziekenhuis. De YouTube video is inmiddels meer dan 300.000 keer bekeken.

  Eind maart moest Seco toezien hoe zijn baasje Lauri da Costa op straat werd mishandeld. De Braziliaan werd door een steen in zijn gezicht geraakt waarna hij moest worden opgenomen in het ziekenhuis. Tot overmaat van ramp constateerde artsen ook huidkanker en de dakloze man moest direct onder het mes. Zijn verblijf in het ziekenhuis duurde acht dagen en Seco wachtte al die tijd braaf voor de deur totdat zijn baasje weer naar buiten kwam. Het personeel zorgde ervoor dat de hond te eten en te drinken kreeg.

  Zodra Da Costa in een rolstoel het ziekenhuis uitrijdt, springt Seco op schoot en krijgt de dakloze een dikke knuffel van zijn trouwe viervoeter. Het emotionele moment is vastgelegd door een medewerker van het ziekenhuis

  14-04-2014 om 12:38 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Piloot bestuurde MH370 als een gevechtsvliegtuig om van de radar te blijven' !

    

  'Piloot bestuurde MH370 als een gevechtsvliegtuig om van de radar te blijven'

  - Bijgewerkt

  Nieuwe beweringen van Maleisische onderzoekers wijzen op een kaping van de vermiste Boeing 777 door piloot Zaharie Ahmad Shah. "Het vliegtuig vloog heel laag en snel, als een gevechtsvliegtuig, om contact met de radar onmogelijk te maken."

  'Piloot bestuurde MH370 als een gevechtsvliegtuig om van de radar te blijven'

  Zaharie Ahmad Shah © .

  The Sunday Times schrijft dat vlucht MH370 van Malaysia Airlines kort voor van de radar te verdwijnen bijzondere manoeuvres maakte, wat zou kunnen wijzen op een kaping door piloot Zaharie Ahmad Shah.

  Maleisische onderzoekers zeggen in de Amerikaanse krant dat "het vliegtuig heel laag en snel vloog, als een gevechtsvliegtuig, om niet gedetecteerd te kunnen worden."

  Volgens deze theorie zou de piloot het vliegtuig gekaapt hebben. Mogelijk heeft hij daarbij zijn copiloot, Fariq Abdul Hamid, buitengesloten. Volgens The Sunday Times is het aannemelijk dat de copiloot daarom om hulp probeerde te roepen per telefoon. Zaterdag gingen er immers geruchten dat Hamid kort voor de verdwijning van de Boeing 777 van Malaysia Airlines nog een telefoontje probeerde te doen.

  De Maleisische minister van Transport, Hishammuddin Hussein, spreekt het verhaal echter tegen. "Als dit echt gebeurd zou zijn, hadden we het wel al geweten", zegt hij. (MI)

  14-04-2014 om 10:55 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vissen doen 'raar' in vervuilde oceanen !

  Vissen doen 'raar' in vervuilde oceanen

  - Bijgewerkt

  Door de toenemende vervuiling van de oceanen gaan vissen zich raar gedragen. In plaats van te vluchten voor roofvissen, voelen ze zich ertoe aangetrokken.

  Vissen doen 'raar' in vervuilde oceanen

  © Reuters

  De verzuring van de oceanen, veroorzaakt door de globale opwarming, heeft nefaste gevolgen voor de zoutwatervissen: door de toenemende vervuiling verliezen zij hun overlevingsinstinct en worden zij zelfs aangetrokken door roofvissen. Dat blijkt uit een in het tijdschrift Nature Climate Change gepubliceerde studie van de James Cook University in Australië. De onderzochte biotoop was het koraalrif voor de kust van Papoea-Nieuw-Guinea, dat door vulkanische onderwateractiviteit extra verzuurde wateren heeft.

  "Over het algemeen vermijden vissen de geur van roofvissen, wat logisch is", schrijft professor Philip Munday. Zijn team stelde echter vast dat vissen in verzuurde wateren "door die geur aangetrokken beginnen te worden, en dat is ongelooflijk". Door verder weg te zwemmen van hun stamplaats en veel actiever te zijn, verhogen de vissen het risico op hun overleven.

  Ongeveer 30 procent van de kooldioxide die in de atmosfeer wordt geblazen, wordt door de oceanen geabsorbeerd, wat de zuurtegraad van het water doet toenemen. De onderzochte biotopen bevatten een zuurtegraad die het merendeel van de wereldzeeën naar verwachting tegen het einde van de eeuw zal bevatten.

  Volgens Munday zijn de vissen er niet in geslaagd, zich aan de verzuring aan te passen, hoewel zij al sinds hun geboorte in zulke omgeving rondzwemmen. (Belga/EE)

  14-04-2014 om 10:53 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10 dingen die iedereen moet weten over de opwarming van de aarde..!

  10 dingen die iedereen moet weten over de opwarming van de aarde

  - Bijgewerkt

  Wat moeten we onthouden van de drie afzonderlijke delen van het vijfde evaluatierapport van het VN-klimaatpanel? Is alle hoop verloren, of toch niet?

  10 dingen die iedereen moet weten over de opwarming van de aarde

  © Reuters

  Drie werkgroepen van de Intergouvernementele werkgroep inzake klimaatverandering (IPCC) bogen zich de voorbije maanden over de dreigende klimaatverandering. De drie 'samenvattingen voor beleidsmakers' moeten eind dit jaar resulteren in een syntheserapport, het vijfde sinds 1990. Het is al van 2007 geleden dat het panel nog zo'n grondige doorlichting van de klimaatwetenschap presenteerde.

  De eerste werkgroep evalueerde alle wetenschappelijke aspecten van het klimaatsysteem en klimaatverandering, de tweede werkgroep bekeek de gevolgen van klimaatverandering en de laatste werkgroep richtte zich op de maatregelen die genomen moeten worden om de opwarming van de aarde tegen te gaan. Zopas werd het derde en laatste deel van het evaluatierapport gepubliceerd. Dit zijn de belangrijkste conclusies van de klimaatexperts.

  1. De aarde warmt ontegensprekelijk op

  Sinds het begin van de weermetingen was het nooit warmer dan tussen 2001 en 2010. In een decennium werden meer temperatuurrecords gebroken dan ooit tevoren. De laatste drie decennia werden steeds warmer, en ze waren stuk voor stuk warmer dan om het even welk decennium sinds 1850. De totale temperatuurstijging (zowel die van het vasteland als van de oceanen) bedraagt voor de periode 1880-2012 zo'n 0,85 graden Celsius. Daarenboven is het 'nagenoeg zeker' dat de bovenste 700 meter van de oceanen warmer werden tussen 1971 en 2010. 'Waarschijnlijk' steeg ook de temperatuur vanaf dieper dan 3.000 meter tussen 1992 en 2005.

  2. De mens is verantwoordelijk voor de opwarming van de aarde

  Het is zo goed als zeker: de klimaatwijziging en de daaruit volgende opwarming van de aarde is te wijten aan de mens. Dat staat voor 95 procent vast. Meer dan de helft van de temperatuurstijging is te wijten aan menselijke activiteit: 'Het is extreem waarschijnlijk dat menselijke invloed de dominante rol speelde in de gemeten opwarming sinds het midden van de 20e eeuw.' De mens heeft wellicht sinds 1750 een impact - het begin van onze continue uitstoot van broeikasgassen.

  3. Klimaatverandering is vernietigend voor de wereld

  De opwarming van de aarde veroorzaakt uitputting van vers water en gewassen, vernietigt koraalriffen en doet de Noordpool smelten. Daarnaast vormen stormen en overstromingen die erger worden door het stijgende zeeniveau een gevaar voor vele levens. Het extreme weer heeft ook een invloed op infrastructuur en de stroomvoorziening.

  4. Niemand ontsnapt aan klimaatverandering

  De gevolgen van de klimaatverandering treffen alle continenten, maar het klimaatpanel benadrukt herhaaldelijk dat de arme bevolking van de landen in het Zuiden de impact het hardst voelt. Ook wordt gewaarschuwd voor het verdwijnen van steden als New York.

  5. Klimaatverandering is al bezig

  Het gebrek aan daadkracht van de beleidsmakers heeft nu al verstrekkende gevolgen. Zo steeg de uitstoot tussen 2000 en 2010 sneller dan in elk van de drie voorgaande decennia en stijgt de zeespiegel sinds het midden van de 19e eeuw sneller dan in de millennia ervoor. Tussen 1901 en 2010 ging de zeespiegel 19 centimeter de hoogte in. Bovendien blijkt dat de meeste aspecten van de klimaatwijziging vele eeuwen zullen doorwerken, ook al wordt de CO2-uitstoot gestopt. Sommige gassen blijven langer dan 1.000 jaar in de atmosfeer hangen nadat ze uitgestoten zijn. Dat doet vermoeden dat een deel van de klimaatwijziging niet meer te stoppen of om te buigen is

  6. Als we niks doen, stijgt de temperatuur in 2100 met 4,8 °C

  Zonder een grote en snelle wijziging in de wereldwijde energiemix - die nu nog erg afhankelijk is van steenkool, gas en olie - zal de temperatuur stijgen met 3,7 tot 4,8°C tegen 2100. De opwarming van de aarde wordt vanaf een stijging met 2° C gevaarlijk. Die opwarming limiteren op die grens is dan ook een breed gedragen manier om 'gevaarlijke klimaatwijziging' te voorkomen. Een significant deel van de maximale hoeveelheid CO2 die uitgestoten mocht worden om die 2 C° te vermijden, werd al in 2011 bereikt.

  7. België gaat zware klappen krijgen

  In de EU rijzen de directe kosten door de zeespiegelstijging tegen eind deze eeuw tot 17 miljard euro per jaar als er geen ingrepen komen om het zeeniveau te bedwingen. België zal, samen met Nederland, Spanje, Italië, Duitsland, Frankrijk en Denemarken, de zwaarste rekening gepresenteerd krijgen. Naast een hoge prijs voor de zeespiegelstijging moet België zich ook voorbereiden op 'ernstige afname van de grondwaterbronnen'. België kampt nu al met een 'aftakeling van de bossen en dode bomen'.

  8. Risico op gewelddadige conflicten

  In een context waarin water en voedsel schaarser worden en migratie toeneemt, zal de klimaatverandering 'het risico op gewelddadige conflicten onrechtstreeks doen toenemen.'

  9. Het is nog niet te laat

  De klimaatopwarming met 2 graden Celsius beperken tegenover het pre-industriële peil is nog mogelijk, maar dan moeten de broeikasgassen tegen 2050 met 40 tot 70 procent worden teruggebracht. Veel landen zoals Denemarken, Duitsland en delen van de Verenigde Staten beginnen steeds meer gebruik te maken van wind- en zonne-energie.

  10. Inzetten op hernieuwbare energie. Nu!

  Er moet meer ingezet worden op hernieuwbare energie. En wel nu. Die omschakeling is overigens niet zo duur als gedacht. Maatregelen om de uitstoot te verminderen zouden maximaal 4 procent van de wereldwijde consumptie kosten in 2030 en 11 procent in 2100. En dan wordt nog geen rekening gehouden met de baten, zoals de verbeterde gezondheid door de hogere luchtkwaliteit.

  14-04-2014 om 10:47 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Compassion Please... !

  Compassion Please... !

  14-04-2014 om 09:22 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET SLOT VAN: MASSA-IMMIGRATIE IS GENOCIDE OP EIGEN VOLK (deel 3) !

  HET SLOT VAN: MASSA-IMMIGRATIE IS GENOCIDE OP EIGEN VOLK (deel 3)

  Veertig jaar massamigratie heeft ertoe geleid dat de verzorgingsstaat nu niet meer betaalbaar is. Migranten die de staat veel meer kosten dan ze ooit kunnen opbrengen, zoals blijkt uit het CPB onderzoek van o.a. Hans Roodenburg waarnaar geen enkele Nederlandse regering ooit gevraagd heeft.

  Het resultaat van massa-immigratie.
  Behalve een totaal ingestorte economie, vanwege overmatige bezuinigingen, heeft massa-immigratie geresulteerd in een overbevolking, criminaliteit, vernietiging van onze cultuur, verhoging van de armoede, het vervolgen van kritische mensen, en een explosieve groei van de onveiligheid! Dit zijn de keiharde feiten, die aantonen dat de linkse kliek deze samenleving aan de rand van de afgrond heeft gebracht.

  nederlandbloedtHet zijn de kleine “zielige” voorbeelden die de asielindustrie overdreven in de media laten komen en uw onderbuikgevoel zo doet opspelen. Nodig voor vies werk? Nederland kent extreme werkloosheid. Er is geen werk. Nodig voor de kenniseconomie? De meesten zijn extreem dom en bovendien ranzige criminelen. Aangezien de zieligheidsindustrie geen argumenten heeft, vallen zij doorgaans terug op de zieligheid.
  Zieligheid kan nooit fungeren als argument om de simpele reden dat het hier slechts een bewering betreft gebaseerd op valse sentimenten en emoties.

  Immigranten die veel meer dan gemiddeld leven van een uitkering. Veel vaker in de gevangenis zitten dan gemiddeld. Veel vaker zorgafhankelijk zijn. De kosten van de beveiliging steeds meer doen toenemen. Enzovoort enzovoort.
  Nooit heeft ook maar één Nederlandse regering de kosten van de massamigratie laten opnemen in de begroting. Uit vele onafhankelijke berekeningen blijkt dat de kosten in de tientallen, honderden miljarden moeten lopen. De precieze cijfers, (uiteindelijk onthuld, ondanks alle door links achtergehouden informatie) kunt u hier nalezen.: http://www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/2010/5/Massa-immigratie-kost-Nederland-7-miljard-euro-per-jaar-ELSEVIER266116W/.

  Maar officieel weten we van niets. En nu wordt van ons wel gevraagd om in te schuiven. Om op een houtje te bijten als we ontslagen zijn. Om te verzuipen onder het huis waarvoor een onbetrouwbare overheid garanties leek te bieden. Door langer door te moeten werken. Door meer te betalen voor onze zorg. Door onze ouderen te laten creperen!

  Als we al overtuigd raken van het idee dat allochtonen überhaupt enige reden hebben om hier te verblijven, dan geldt dat enkel voor degenen die nergens anders ter wereld terecht kunnen en onmiddellijk gevaar lopen als ze terug gaan. De asielindustrie zal er mee akkoord moeten gaan dat zodra dat gevaar geweken is, al is dat over 20 jaar, de asielzoeker alsnog moet vertrekken.

  Bloeden moeten we om de multiculturele idealen van een arrogante elite die overal mee weg is gekomen. Wij behandelen mensen zoals ze ons behandelen. Als u onredelijk bent, dan zijn wij het ook en dat kunnen wij tien keer beter dan u.

  Binnen de grotere context van de ontwikkelingen, is deze stap heel logisch. Elk volk heeft in zijn eigen land gekozen om een bepaalde ontwikkeling door te maken. Verkeerd kiezen voor het socialisme, heeft van Afrikaanse landen ontwikkelingslanden gemaakt. Verkeerd kiezen voor de islam, heeft van de islamitische landen achterlijke zevende-eeuwse woestijnen gemaakt. De gevolgen voor deze eigen keuzen moeten dan ook voor hun rekening komen. Wij hebben eeuwen aan ontwikkeling meegemaakt tot een moderne staat en daarbij honger en oorlog geleden. Dat moeten zij eveneens doormaken; accepteer dat. Wij hebben wel de plicht om ons land te beschermen tegen socialistische en buitenlandse invloeden die ons land terug naar de duistere middeleeuwen werpen. Ontwikkelingsachterstanden van enkele eeuwen, kunnen wij niet voor ze goedmaken. Zeker niet door ons eigen land en volk langzaam te vernietigen. Dat de vijanden van ons volk dat niet begrijpen, is hun probleem. Zij willen niet redelijk zijn, dus zullen ze zien wat er gaat gebeuren.
  Dit is de grote schande van onze tijd. En in de media zwijgt iedereen erover.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2012/11/40-jaar-massamigratie-nederland-bloedt

  http://www.misdefinitie.nl/index.php?nieuws=705&pagina=1

  Lees hier: Deel 1 en deel 2

  14-04-2014 om 08:17 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lacrimosa (betraand)

  Lacrimosa (betraand)....

  fijne maandag vrouw met vogel en vrouw met konijn groen

  traan aan wimper

  14-04-2014 om 06:59 geschreven door debosheks  


  13-04-2014
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sync with the sun Ė or the wind !

  Sync Gaia Hug: The H.U.G.S* Tool: *Hourly.Universal.Global.Sync

  Sync with the sun – or the wind

  Do you have a routine for the day, like the sun? Or do you prefer to let the day unfold as it will, like the wind?

  Whether you are like the sun or the wind, you are connected with the world. We share the sun, and the breezes and winds of our planet flow freely into our breath.

  receive radiate sun sync

  Do you rise and set as the sun does, having something fixed for most of your day? In that case, sync is easy for you.  Just think of the whole world once a day. when you are doing something that makes you feel happy, loving, compassionate, light, grateful. Receive and radiate.

  sync breeze

  Do you prefer your day to be like the wind, not a set routine? Then intend for sync to flow into your life. You may begin to feel the hourly waves of pulsating loving light coming from the world, from Mother Earth.

  Open to receive. As you receive, gratitude flows from your heart. Your gratitude and happiness flow like sunshine in the breezes of our planetary home.

  It is easy to do something that benefits the world. It is easy to receive something that benefits your life.

  Just synchronize. Once a day – or more if you like! – for ten minutes – or more if you like!- become aware of the love in this world. Chances are, it will be in the first half of the hour. Synchronize with the Universal Time Coordinated. Chances are, that this will bring a measure of stability in your life. A time that is precious because you can be by yourself, and still help the world to move closer to harmony and happiness for all.

  Sync is simple. Simply wonderful. Like the sun, it benefits all who open to it. Like the wind, share it freely. As you do so, you are already benefiting the world.

  sync tree sunlight

  13-04-2014 om 16:03 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beste Mark, mijnheer de Minister-President ..! Open brief..

  Beste Mark, mijnheer de Minister-President

  Jouw beloften zijn valse beloften
  : 13-04-2014 11:46 uur

  De kranten staan er vol van. Overlast door Marokkaans straattuig. Ik wil minder, maar jij zwijgt. Je wil het probleem niet eens benoemen. In het Torentje woont al lang niet meer de premier van alle Nederlanders, maar de bewaker van het taboe. Wat iedereen ziet mag niet gezegd worden. Wat iedereen denkt mag niet uitgesproken worden. Een doornenkroon van leugens wordt op het hoofd van de Nederlanders gedrukt.

  De elite heeft Nederland kapotgemaakt

  De feiten spreken voor zich. De voorbije drie decennia heeft zich voor onze ogen een volksverhuizing voltrokken. In zoveel wijken van zoveel steden zijn Nederlanders een minderheid in eigen land geworden. We hebben de controle over onze straten verloren, en nu verliezen we ook nog de controle over ons land

  De elite, waarvan jij deel uitmaakt, Mark, heeft Nederland kapotgemaakt. In een fatsoenlijk land zijn de straten veilig. In een fatsoenlijk land hadden Pim Fortuyn en Theo van Gogh nog geleefd en was ik nog een vrij man geweest. In een fatsoenlijk land waren de grenzen gesloten gebleven voor massa-immigratie en islamisering. In een fatsoenlijk land zouden politici er niet aan denken om de macht van het nationale parlement over te dragen aan een ongekozen commissie in het buitenland die maar één doel heeft: de grenzen te slopen die onze identiteit en onze veiligheid garanderen.

  Grenzen, Mark, ze zijn ons kostbaarste bezit. Een open samenleving kan alleen bestaan als er grenzen zijn. Dat is de les van de voorbije drie decennia. Open grenzen leiden tot onverdraagzaamheid en onveiligheid. Open grenzen leiden tot een hel voor de mensen in Rotterdam, in Helmond, in Almere, in Deurne, in de steden en de dorpen van Nederland.

  Jouw beloften zijn valse beloften, Mark

  Het is verkiezingstijd. Dus je verkoopt weer mooie praatjes, zoals tijdens je speech onlangs in Berlijn. “We zijn het aan de kiezers verplicht om voor hen het best haalbare resultaat binnen te slepen. Meer geld in de portemonnee, meer vrijheid om te leven zoals we willen en meer veiligheid binnen de Europese grenzen en daarbuiten, zijn geen valse beloften,” zo zei je in Berlijn.

  Maar jouw beloften, Mark, zijn wel valse beloften. Want de Europese elite – jouw elite – bracht ons minder geld in de portemonnee, minder vrijheid, minder veiligheid en minder soevereiniteit.

  Het is tijd voor een politieke en maatschappelijke revolutie

  Het is tijd om af te rekenen met deze elite. Het is tijd voor een politieke en maatschappelijke revolutie – geweldloos én democratisch – maar wel een revolutie. Want de weg waarop we nu zitten, is een heilloos pad naar méér Brussel en méér vreemdelingen.

  Ik ken jouw strategie, Mark. Het is die van de ontmoediging. Je weet dat de kiezers je niet meer geloven, je weet dat het EU-project geen bezieling meer wekt, je weet dat er geen enthousiasme bestaat voor jouw plannen. Maar je weet ook dat als mensen de moed verliezen en niet gaan stemmen, alles bij het oude blijft. Hoe lager de opkomst op 22 mei, hoe beter voor jou, hoe meer jij en je Europese vriendjes ongestoord hun zin kunnen blijven doen.

  Maar dat zal je niet lukken, Mark.

  In heel Europa groeit het verzet. Er wordt massaal tegen de elitepartijen gestemd. In Frankrijk, in Groot-Brittannië, in Denemarken, in Duitsland, in Zweden, in Oostenrijk, in Zwitserland. En ook in Nederland. Jij en je Europese vriendjes kunnen het tij van de geschiedenis niet keren.

  In heel Europa willen mensen weer baas zijn over hun eigen land. Want in heel Europa willen mensen weer veilig zijn. En soeverein. Op 22 mei spreekt het volk.

  Groet,

  Geert Wilders

  13-04-2014 om 15:58 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De begrafenis van bisschop Gijsen die gewoon van jonge jongetjes hield !

   De begrafenis van bisschop Gijsen die gewoon van jonge jongetjes hield

  De begrafenis van bisschop Gijsen die gewoon van jonge jongetjes hield

  De begrafenis van bisschop Gijsen die gewoon van jonge jongetjes hield

  Twee slachtoffers maakte oud-bisschop Jo Gijsen, zo blijkt uit uitspraken van de Klachtencommissie seksueel misbruik in de RK Kerk. Maar volgens belangenorganisaties Klokk en Mea Culpa lopen er meer zaken tegen de inmiddels overleden geestelijke. Het misbruik speelde zich af in de tijd dat Gijsen priester was in Zuid-Limburg. Dat meldt het Parool. Ach zo’n man verdient het om geprezen te worden. Dat deed kardinaal Simonis dan ook vandaag. Hij noemde Gijsen [citaat] “een onverschrokken en profetische bisschop die tegen de stroom in Christus verkondigde indachtig de uitspraak: Ik ben de weg, de waarheid en het leven.” Dat Gijsen kleine jonge jongetjes afschrikte met het beeld van de hel om aan hun geslachtsdeel te kunnen zitten zal Christus hem wel via het kruis vergeven hebben. Het kruis staat tenslotte erg centraal in de katholieke kerk.

  Ik vraag me sowieso af hoe mensen de hele poppenkast van de kerk met de Sinterklaas gewaden nog serieus kan nemen? De paus moest er zelfs vergeving voor vragen deze week. Nu we weten dat de katholieke kerk wereldwijd besmeurd is met kindermisbruik kunnen we eigenlijk ook bedenken dat al die misbruikte kinderen misschien gewoon niet beter weten. De weerstand tegen deze misbruik zal dan ook mogelijk steeds verder afbrokkelen. “Ach, zo gaat dat nu eenmaal, het is mij ook gebeurd“, zal misschien een gedachte zijn die bij veel ouders voorkomt. Misschien zien we juist door dit misbruik wel een trend dat het begrip ‘misbruik’ aan het verdwijnen is. Je kunt immers alleen spreken van ‘misbruik’ als er geen toestemming is. En kinderen gaan alleen hun beklag doen op oudere leeftijd als ze uit hun omgeving kunnen hebben kunnen opmaken dat het eigenlijk helemaal niet normaal is wat daar gebeurde. Daar moeten ze dan echter wel door hun omgeving in gevormd worden.

  claimHet begrip pedofilie heeft zo langzamerhand een beetje een nare bijsmaak gekregen nu we dood gegooid worden met nieuws over Joris Demmink. Helemaal nu we door beginnen te krijgen dat het hele onderwerp Joris Demmink niet draait om de feitelijk aanpak van de misstanden en mogelijke seks met minderjarigen, maar dat het zuiver en alleen draait om geld. Al in 2009 zei Jan Poot dit zelf in een advertentie in de Telegraaf. Jan Poot wilde geld zien voor de gronden rondom Schiphol. Hij laat de schrijver van de advertorial zelf uitrekenen hoeveel de grond op moet leveren (zie rechts).  In zijn laatste interview in de Volkskrant zei Jan Poot opnieuw dat het hem niet gaat om de pedofilie van Demmink, maar om het geld. Ook Micha Kat kwam hier openlijk voor uit in zijn radio interview van 4 april jl.

  Dat iedereen zo langzamerhand murw geslagen is over deze misstanden moge duidelijk zijn. Wat kunnen we nog doen tegen deze misstanden als zelfs degenen van wie we dachten dat ze zaken als pedofilie bestreden, het doen voor het geld en samenwerken met een veroordeeld afperser die kinderen drogeerde en liet misbruiken met als doel afpersing? Gelukkig staan nu zelfs binnen de familie Poot mensen op die niet blij zijn met de bewandelde weg. Het is immers al erg genoeg dat pedofilie voorkomt, maar het is nog veel erger dat mensen dit gebruiken om miljarden belastinggeld af te persen. Doordat mensen nu beginnen te spreken groeit de mogelijkheid om deze grote misstand te ontmaskeren.

  Laten we hopen dat ook de Katholieke kerk een keer opgeschoond gaat worden van dergelijke misstanden en dat het woord ‘misbruik’ niet langzamerhand uit onze vocabulaire gaat verdwijnen omdat niemand meer het kwaad er van inziet als gevolg van gewenning.

  Poot_advertentie

  Bron linkvermeldingen: Parool.nl, Telegraaf.nlTelegraaf.nl, Volkskrant

  13-04-2014 om 09:35 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MASSA-IMMIGRATIE: DE EUROPESE GENOCIDE! (deel 1) !

  MASSA-IMMIGRATIE: DE EUROPESE GENOCIDE! (deel 1)

  Betekent massa-immigratie in een staat genocide op de oorspronkelijke bevolkingsgroepen? Wat is de doelstelling van massa-immigratie, wie hebben er baat bij en wat is het eindresultaat (wie zijn de uiteindelijke slachtoffers) !
  Deze (door de wereldbeleidsmakers strikt geheim gehouden) onderwerpen zijn al vaker aan de orde gesteld, waarvan ik hier een aantal samenvattingen plaats.
  Dat deze beleidsmakers, waaronder de EU, dit afdoen als “complottheorieën” en elke vorm van kritiek op dit onderwerp verbieden, is duidelijk een teken dan hierachter duistere ‘zelfbevoorrechte’ redenen zitten.

  GD*7578991Allereerst hier 2 citaten zoals ons volk de massa-immigratie ziet en ervaart:
  “Wie mensen uit de Derde Wereld importeert, haalt de Derde Wereld in huis.
  Onderontwikkeling, criminaliteit en barbarisme, voor ons al lang overwonnen levenswijzen, dringen ons leven binnen en wij zelf dienen gedragsvoorschriften van vreemde en primitieve culturen en religies te respecteren”

  “Het gaat hier NIET om racisme, het gaat hier NIET om vreemdelingenhaat. het gaat om overleving en bestrijding van genocide van ons eigen volk!”

  De Immigratie-doofpot.
  Het weekblad Elsevier berekende onlangs dat de immigratie ons de afgelopen veertig jaar meer dan 200 miljard euro heeft gekost en alleen al dit jaar bijna 13 miljard euro zal kosten! Maar de Nederlandse kiezer mag van het kabinet blijkbaar niet weten wat de massa-immigratie kost.

  De combinatie van socialisme en massa-immigratie heeft haar onbetaalbaarheid bewezen. Voorspelbaar. Stel je voor dat je immigrant bent. Je komt naar Nederland en een overheidsbureaucraat legt je uit dat je een inkomen van de staat kunt krijgen om je kinderen te voeden, je huis en auto te betalen en de opleiding van je kinderen.
  Is er nu iemand hier die die immigrant verwijt dat hij niet weigert wat hem wordt aangeboden? Nee? Oké, dan gaan we verder.

  Zoals we allemaal weten, kan een staat niets gratis weggeven omdat een staat niets heeft. Dus moet de staat belasting heffen op het inkomen van werkende mensen om geld uit te kunnen geven. Je kunt je voorstellen wat er zal gaan gebeuren met de werkende klasse wanneer tienduizenden immigranten jaarlijks in een socialistisch land komen wonen. Inderdaad, ze worden kaalgeplukt tot ze geen cent meer over hebben om al die sociale zekerheid te financieren.

  Stel je voor dat je een hardwerkende Nederlandse man bent (ze bestaan nog steeds). Je werkt 40 uur per week, betaalt 50% belasting en dus werk je 20 uur per week om iemand anders te voeden. Je leest ’s ochtends in de krant over mislukte integratie, over het feit dat een groot deel van de immigranten werkloos thuis zit maar wel bijna hetzelfde inkomen heeft als jij, op jouw kosten welteverstaan.
  Is er nu iemand hier die die werkende klasse verwijt dat zij ontevreden zijn over de immigranten in hun land? Nee? Oké, dan gaan we verder.

  Zoals je je kunt voorstellen resulteert dit in spanningen tussen de werkende klasse en de immigranten. Die spanningen resulteren op hun beurt weer in politici die die spanningen misbruiken om stemmen te krijgen. Aan de ene kant krijg je daardoor een partij die de ‘boze witte man’ vertegenwoordigt die zich richt tegen de immigranten. Aan de andere kant krijg je een partij die probeert stemmen te krijgen van de immigranten door ze wijs te maken dat ze op van alles en nog wat recht hebben.

  Dat betekent dat je twee keuzes overhoudt: stemmen tegen de werkende klasse of stemmen tegen immigranten. Een stem op een partij is een stem tegen een grote groep mensen. Zoals je je kunt voorstellen, versterkt dit de al bestaande spanningen enorm.
  Wie ga je daarvoor als schuldige aanwijzen? De immigranten of de werkende klasse?

  Mijns inziens is de staat de schuldige. Ik verwijt de staat haar generositeit jegens immigranten op kosten van de werkende klasse. Zij produceert daarmee een dodelijke combinatie die uiteindelijk zou kunnen resulteren in een burgeroorlog tussen immigranten en de werkende klasse.

  Zoals je je kunt voorstellen betekent dat dat er slechts een enkele oplossing overblijft: zet het mes in het vlees der sociale zekerheid en trek dat mes door tot op het bot. Immigranten zullen moeten werken om hun levensbehoeften te bekostigen, immigranten die niet willen werken zullen niet eens meer de moeite nemen hierheen te komen omdat ze geen toegang meer hebben tot uitkeringen. Dat zal leiden tot maximalisering van de welvaart en het als sneeuw voor de zon verdwijnen van het onderscheid tussen immigranten en de werkende klasse: immigranten worden namelijk onderdeel van de werkende klasse. Ze zullen moeten samenwerken met autochtone werknemers, hetgeen hen perfecte integratie biedt. Daardoor zullen de voormalige spanningen sterk verminderen en zal dit leiden tot een welvarende en harmonieuze samenleving.

  Duitsland geeft immigranten zelfs recht op een biertje en sigaretten op kosten van werkenden.

  http://www.vrijspreker.nl/wp/2010/09/socialisme-de-oorzaak-van-het-falen-van-europese-massa-immigratie/

  http://ejbron.wordpress.com/2012/10/10/massa-immigratie-is-genocide-video/

  Klik hier voor Deel 2.

  13-04-2014 om 09:20 geschreven door debosheks  


  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MASSA-IMMIGRATIE IS GENOCIDE OP EIGEN VOLK (deel 2) !

  MASSA-IMMIGRATIE IS GENOCIDE OP EIGEN VOLK (deel 2)

  De meeste gezinnen bestaan gemiddeld uit 4 personen. Met de huidige verslechterde economie (en de hieraan gerelateerde bezuinigen en werkeloosheid), heeft een modaal gezin al moeite om het hoofd boven water te houden!
  HOE VERKNIPT MOET JE ZIJN OM HEN TE DWINGEN OM HIERNAAST NÓG EEN GEZIN (BESTAANDE UIT GEMIDDELD 6 PERSONEN) TE ONDERHOUDEN?
  Want dát is wat onze bestuurders ons opleggen door middel van de tsunami van massa-immigranten, waarvoor wij 13 miljard per jaar moeten betalen !

  Nadat de Zwitserse bevolking onlangs in een referendum voor de beperking van massa-immigratie had gestemd, vielen Europese politici over elkaar heen met kritiek en zelfs dreigementen. In ons eigen land blijven we met name vanuit linkse en liberale kringen horen dat immigratie zo goed voor de economie en samenleving zou zijn. De harde cijfers, nota bene van de overheid zelf, tonen echter aan dat precies het tegendeel het geval is. Met name immigranten uit Noord Afrika en het Midden Oosten vormen doorgaans een zware belasting voor onze toch al onder grote druk staande samenleving.
  In totaal leven er 3,54 miljoen allochtonen in ons land, waarvan 1,97 miljoen afkomstig zijn uit niet-Westerse landen, voornamelijk Suriname, Turkije en Marokko.

  zwitsstopIn Nederland kent men dezelfde problemen met migranten als in Duitsland, waar maar liefst 62% niet eens een middelbare schooldiploma heeft. De ‘gekwalificeerde’ en ‘goed opgeleide vakmensen’ waar politici doorgaans op wijzen, blijken er in werkelijkheid nauwelijks te zijn.
  Gevolg is dat de werkloosheid onder migranten circa twee keer zo hoog is als onder de autochtone bevolking, waardoor ze veel vaker van een uitkering moeten leven. In 2012 bedroeg de werkloosheid onder niet-Westerse allochtonen in Nederland 15,5%, onder jongeren zelfs 28,4% (6). De veronderstelde baten van immigratie -’goedkope arbeidskrachten’- staan zo in geen verhouding tot de kosten.

  Mogelijk nog erger zijn de angstvallig door de politiek doodgezwegen of doelbewust verdraaide criminaliteitscijfers. In de stad Essen wordt 90% (!) van de criminaliteit door buitenlanders gepleegd. Dezelfde trend is in Nederland zichtbaar.
  Het gaat dan met name om Antillianen, Marokkanen en Turken, en niet zozeer om immigranten uit Oost Azië (China, Vietnam, Indonesië, e.d.) en Zuid Amerika. Jeugdige Antillianen en Marokkanen maken zich zelfs 3,5 x vaker schuldig aan geweldsmisdrijven dan autochtone jongeren.

  Naar aanleiding van het succes van het Zwitserse referendum wil één van beide regeringspartijen in Noorwegen eveneens een referendum over immigratie organiseren (8). Ook de Noren zijn de dankzij immigranten fors toegenomen criminaliteit helemaal zat geworden, en kozen onlangs voor een rechtse regering, die beloofde een einde te maken aan de softe ‘linkse’ behandeling van buitenlanders. Al kort na het aantreden van deze regering werd daadwerkelijk begonnen met het uitzetten van criminele immigranten.
  De cijfers logen er dan ook niet om: 65% van alle verkrachters in Noorwegen komt uit niet-Westerse, hoofdzakelijk islamitische landen. Ook in Zweden is iedere tweede verkrachter een niet-Westerse immigrant. Geen grapje: jonge Zweedse vrouwen dragen in sommige wijken met veel allochtonen inmiddels een kuisheidsgordel. In de Noorse hoofdstad Oslo was vanwege een ware verkrachtingsgolf door migranten bijna geen blonde vrouw meer te zien; die hadden om zichzelf te beschermen hun haren zwart geverfd.

  http://nos.nl/artikel/201443-zwitsers-voor-uitzetten-criminele-immigranten.html

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/02/Harde-cijfers-tonen-aan-dat-massa-immigratie-zware-last-is

  http://ejbron.wordpress.com/2014/03/01/de-massa-immigratie-heeft-groot-brittannie-onherkenbaar-achtergelaten-zegt-nigel-farage/

  Klik hier voor Deel 1.

  13-04-2014 om 09:19 geschreven door debosheks  
  Foto

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  DIERENVRIENDEN,
  Voor de dieren in de opvang doen we alles,  energie, tijd, liefde en geld is voor hun...echter met dit laatste redden we het niet en hebben we dringend hulp nodig!
   Wilt U ons hier in steunen, het kleinste bedrag is WELKOM !

  Indien u een bedrag aan onze stichting wil schenken mag u dat doen op volgend rekeningnummer. Het geld wordt integraal besteed aan de dieren en hun verzorging, onderkomen en voeding.

                  Stichting/VZW The Animal Orphanage

  Registratienummer Kamer van Koophandel: 41068459

  Nederland :

  ING  5270919
  IBAN 
  NL53INGB0005270919
  BIC INGBNL2A

  t.n.v. A.M.M. Booms

  Someren, Nederland.

  voor een Minibetaling (Ä 1,30) kan je onderstaande link klikken.
  Help ons HELPEN !!!  Foto

  Foto

  Leny Tao

  Create Your Badge
  Over mijzelf
  Ik ben Leny, en gebruik soms ook wel de schuilnaam De Bosheks.
  Ik ben een vrouw en woon in Planeet Aarde (Heelal) en mijn beroep is Medisch Entomoloog.
  Ik ben geboren op 22/05/0000 en ben nu dus 2013 jaar jong.
  Mijn hobby's zijn: Flora en Fauna, Muziek,Kunst,Humor,Boeken,PC,Paarden/Mensport,Films,enz..
  Op deze planeet zijn we allemaal gemaakt uit hetzelfde genetische materiaal,dwz.dat alles wat leeft,eigenlijk onze broeders en zusters zijn!Zoals St.Franciscus ook de dieren aansprak met broeder wolf,zuster vogel en zuster bloem.HOU VAN ALLES WAT LEEFT!!!
  Bezoek deze links eens!
 • Brocantelientje
 • miniVarkens.com
 • BLID: Meldpunt voor Misstanden in Dierenwelzijn
 • WILLEN WIJ WETEN???
 • Het Natuurhulpcentrum
 • Bite Back !
 • Vogelbescherming
 • IFAW
 • NIBURU ONTHULLEND !!!
 • Vakantie en keramiekcursus!

  Foto

  Archief per week
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 26/12-01/01 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 20/12-26/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 31/12-06/01 2008
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 28/11-04/12 -0001

  Foto

  Foto
  Foto  Foto

  Mijn favorieten
 • seniorennet.be
 • Sweet Little Dreams

  Foto

  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!