Familie De Clipzelen
Inhoud blog
  • Een voorspoedig en gezond 2006
  • Een goede voorbereiding doet wonderen
  • Toppunt van inbraak
  • Europa kreunt onder de winter
  • Harde winter

    Zoeken in blog



    Foto


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    DE ZOETE INVAL
    18-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische politiekers
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In de loop van de week heeft onze vice-premier Freya Van Den Bossche zich in de schijnwerpers gesteld door bepaalde Nederlandse politiekers als ouderwets en onbekwaam te bestempelen. waaronder de eerste minister van Nederland, Van Balkenende, en haar collega van begroting, Zalm.
    Okay, het gaat ginder niet bijster goed en die Van Balkenende ziet er maar een mottig 14-jarig kostschoolmanneke uit, maar kijkt eerst in eigen keuken.
    Ze is minister van begroting en pas iets meer dan 30 jaar oud. Een bleu. Ze kan zelf met moeite haar job uitvoeren zonder de hulp van haar ambtenaren. Ze zou beter wijseljk haar mond houden en proberen haar werk zelf goed te doen. En we mogen ook niet vergeten dat we partners zijn met Nederland. Sinds lang. De BENELUX. Nadien heeft ze haar excuses gegeven. Dat vind ik eerlijk gezegd iets te goedkoop. Eerst kamelen schieten, wie weet economische en politieke schade toebrengen en dan zeggen " I am sorry". In zo een positie moet men eerst nadenken en dan spreken en niet er iets uitflappen en nadien uw excuses aanbieden.
    Weer een bewijs hoe onze politiek in elkaar zit en met wat ze zich bezighouden. Ze hebben meer dan werk genoeg in eigen land dat ze nog eens over de grenzen hun beoordeling moeten gaan geven.

    18-12-2005, 00:00 geschreven door Ooikenaar

    Reageer (0)

    17-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Internauten

    De grootste groei in internetgebruik is te vinden bij vrouwen en senioren( +55 jaar).
    Vooral de combinatie van de twee, nl vrouwelijke senioren, levet de meest spectaculaire groei op.

    Wat zoeken we op het internet

    1 - Vakantiegerelateerde informatie
    2 - Nieuws en actualiteit
    3 - Muziek
    4 - Film
    5 - Cultureel nieuws

    2,2 miljoen Belgen kopen onlne.
    Di is iets minder dan de helft van de Belgische internauten koopt producten ( gemiddelde waarde van 144 euro) of diensten via het internet.

    Top online Aankopen

    1 - Concert tickets
    2 - Kledij
    3 - Transport tckets
    4 - DVD's
    5 - Boeken

    17-12-2005, 12:36 geschreven door Ooikenaar

    Reageer (0)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat is sneeuw?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen SNEEUW

    Er valt sneeuw, hagel of ijsregen als het vriest in een luchtlaag vlak boven het aardoppervlak en die laag dik genoeg is.
    s Winters kan er uit stratus- of cumuluswolken sneeuw vallen in de vorm van sneeuwvlokken. Hagel is een product van onweersbuien. Hierin ontstaan ijsdeeltjes, omwille van het feit dat onderkoelde waterdeeltjes herhaaldelijk wolkenlagen passeren die verschillen in temperatuur.
    Ijsregen ontstaat als regen die door een warme luchtlaag valt, een diepe laag onderkoelde lucht tegenkomt en bevriest.

    17-12-2005, 11:23 geschreven door Ooikenaar

    Reageer (0)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sneeuw
    Hoe is het met de storm afgelopen? Niet teveel takken en bomen gesneuveld? Het is wel prachtig om in een bosomgeving te wonen maar het kan ook zijn specifieke gevaren meebrengen. Hopelijk hebben jullie geen schade.
    Gisteren was het in Oostenrijk al slecht weer. Pakken sneeuw vielen uit de lucht met de gekende verkeerschaos als resultaat. In feite denken we dat we sterk staan qua milieu en bouw en infrastructuur, maar als moedertje natuur tegenzit, is alles met een haverklap naar de vaantjes. Onschuldig water waar we ons mee wassen kan hele gebieden tot modderpoelen herleiden. Ganse steden van de kaart vegen. Dan beseffen we maar hoe nietig we zijn ten opzichte van de krachten van de natuur. Geen wonder dat de oermensen de natuurelemenen als hogere creaturen aanschouwden die ze probeerden te paaien met geschenken en offers.
    Zoals je al weet heb ik het etentje bij Els afgezegd. Tegen 's avonds geraak ik nog met moeite uit mijn zetel. Laat staan dat ik me uren op een stoel ga neerzetten. Ik zou het niet kunnen.
    Eerlijk gezegd zal ik blij zijn als de 3de januari er is. Het begint een mens uit te putten die dagelijkse dosis pijn. Maar nog 14 daagjes en het is zover.

    17-12-2005, 10:01 geschreven door Ooikenaar

    Reageer (0)

    15-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regenboog
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gisterenmorgen kwam ik 's morgens pas thuis met Tobie van onze gewoonlijke wandeling, toen het plots hevig begon te regenen en de zon kwam er tegelijkertijd door.
    Het resultaat ziet u op de foto.
    Licht  dat door een prisma valt ( in ons geval waterdruppels) valt uiteen in een kleurenspectrum, variërend van blauw aan de binnenkant tot rood aan de buitenkant.
    Of er een potje goud stond aan het begin van de kleurenboog, weet ik niet want zover ben ik niet gaan kijken.

    15-12-2005, 12:23 geschreven door Ooikenaar

    Reageer (0)

    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuws vanuit België
    Het weer is veel verzacht. Gisteren was het toch een 10°C ( 50° F) over de middag.
    Ik heb gisteren mijn oude geburen uit Laarne nog eens bezocht (Roger en Liliane). Was zeker meer dan vier jaar geleden dat we elkaar nog eens gezien hadden. Liliane is vanaf de 30ste november op pensioen ( 60 jaar). Roger is nu al een twee tal jaren op prepensioen. Zagen er beide goed uit. Wat geklets of the good old days en de tijd was als een flits voorbij.
    Natalie is gisteren eens binnengesprongen. Ze heeft last van ochtendmisselijkheid en humeurschommelingen. Het schijnt dat dat normaal is bij de eerste drie maanden zwangerschap.
    Prins Laurent ( de jongste zoon van Koning Albert II en Koningin Paola) en Prinses Claire zijn gisteren verrijkt met een tweeling. Twee jongentjes. Ze zijn een maand tevroeg geboren.
    Onze Koning heeft nu 11 kleinkinderen. Als wij geen vuchtbaar koningshuis hebben. Maar ze hebben ook  niets anders te doen. En wij betalen er toch voor.
    Uit een enquête is gebleken dat 52 % van de Vlamingen tegen België zijn. Ze willen daarmee zeggen dat ze voorstander zijn van een onafhankelijk Vlaanderen, geen koningshuis meer en niets meer te maken hebben met de Walen. En zeker dat er nu veel schandalen bij de Waalse politci openbaar gemaakt worden. Wat bepaalde functionarissen niet in hun zakken gestoken hebben. Niet te geloven. En dat is allemaal ons geld. En de meeste zijn afkomstig van de PS, Partie Socialiste. Ze hebben die nu omgedoopt naar Partie Scandaleuse.
    In Ruiselede heeft een man die aan een echtscheiding bezig is, zijn huis willen in brand steken. Hij heeft zodanig veel benzine gebruikt, dat door de losgekomen gassen het huis doodgewoon ontploft is. Resultaat een huis onbewoonbaar verklaard ( het huis naast de ontplofte woning) en 27 huizen met schade. Van het ontplofte huis blijft er niets meer over. Nu is natuurlijk de vraag "Wie gaat dat betalen en wanneer gaan ze hun geld zien."???????????
    De verzekeringen zullen het onderling wel op een ander steken en jaren lang over discuteren wie er wel en niet moet betalen en hoeveel. Ondertussen staan er 28 gezinnen in de kou.

    15-12-2005, 11:22 geschreven door Ooikenaar

    Reageer (0)

    Archief per week
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!