Inhoud blog
  • Zakouskis gevuld met grijs garnaaltjes (20 stuks)
  • Gevulde zakouskis met ham (20 stuks)
  • Crackertje met Gandaham en kruidenkaas
  • Hapje van roggebrood en zalm
  • Toastje van bloemkoolmousse en grijs garnaaltjes
  • Welkom
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Categorieën
    Startpagina !
    Ons kookhoekje

    15-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zakouskis gevuld met grijs garnaaltjes (20 stuks)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Benodigdheden:

    100 gr grijs garnaaltjes – 1 dl visbouillon – 15 gr boter – 20 gr bloem – 1 koffiel. tomatenpuree – paprikapoeder – zakouskies - peper en zout (20 stuks)

    Bereiding:

    Doe de boter in een pan en voeg de bloem toe.

    Onder voortdurend roeren voegen we de visbouillon toe.

    Laten doorkoken tot een dikke saus.

    Voeg de tomatenpuree toe voor een mooie kleur.

    Meng een 80 gr garnalen onder de saus.

    Breng alles op smaak met peper en zout.

    Plaats de zakouskies in een oven van 170°C.

    Zakouskies opvullen.

    Afwerken met peterselie en paprikapoeder.

    15-05-2009 om 14:37 geschreven door dehobbyist

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (11 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevulde zakouskis met ham (20 stuks)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Benodigdheden:

     

    1ste vulling: 1 snede ham – 1 teentje knoflook – 1dl kippenbouillon – fijngehakte dragon en peterselie – boter en bloem – zakouskies – peper en zout (20 stuks)

      

    Bereiding:

     

    Snijd de ham in fijn stukjes.

    Pel de knoflook en hak fijn.

    Fruit de knoflook aan in een weinig boter.

    Voeg de bloem toe en onder voortdurend roeren de kippenbouillon.

    Laat goed doorkoken voor een dikke saus te bekomen.

    Plaats de zakouskies in een warme oven van  170°C.

    Zakouskies opvullen.

    Werk af met de gehakte dragon en peterselie.

    Afkruiden met peper en zout.

    15-05-2009 om 14:34 geschreven door dehobbyist

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)

    Archief per maand
  • 05-2009
  • 02-2007

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Groetjes van paulsaxtenor.
  • Hallo !
  • Groetjes uit Koekelare
  • welkom en veel succes
  • welkom en veel plezier

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !



    Mijn favorieten
  • seniorennet.be


  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!