Benodigdheden: 24 stuks
xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
4 sneden wit brood ½ bloemkool xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />2 dl room klein bosje bieslook 100 gr grijs garnalen cayennepeper 50 gr goede boter peterseliepluksels
Bereiding:
Kook de schoongemaakte bloemkool in wat gezouten water.
Pureer deze in een keukenrobot.
Hak de bieslook fijn.
Doe de bloemkoolmousse in een kom en meng er de room en bieslook onder.
Kruid af met cayennepeper en zout.
Plaats in de koelkast voor het opstijven.
Steek rondjes uit de sneetjes brood (4 stuks) .
Bestrijk deze met de gesmolten boter.
Plaats in een oven van 160° en laat even grillen.
Doe de bloemkoolmousse in een spuitzak met gekarteld mondje.
Spuit op elk stukje brood en rozetje bloemkoolmousse.
Afgarneren met garnalen en een toefje peterselie.
|