NIEUW: Blog reclamevrij maken?


Foto

Lachen is het
beste medicijnNog meer lachplezier
 • Moppen.nl
 • Moppen.be
 • Grappigefilmpjes.net


 • Foto

  Sinterklaasfun  Foto

  Kerstfun  Archief per maand
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 01-2019
 • 12-2018
 • 11-2018
 • 10-2018
 • 09-2018
 • 08-2018
 • 07-2018
 • 06-2018
  De Lachtrommel
  Begin de dag met een lach...

  19-05-2019

  Mevrouw Pennewip is beslist te dik en moet dus vermageren. De dokter adviseert haar het bekende 'Nuldieet". Na vier weken komt ze weer op het spreekuur. "Het is echt een wonder, dokter. ik ben al vijf kilo afgevallen. Er is alleen een probleem. Ik ben doorlopend verlangend naar mijn man." "Dat is niet zo erg," meent de dokter, "gaat u nog maar vier weken met dat dieet verder, alles wordt vanzelf weer normaal." Vier weken later is mevrouw Pennewip weer op het spreekuur. "Dokter, dat van dat afvallen klopt allemaal prima. Ik ben nu al tien kilo magerder. Maar ik verlang steeds sterker naar mijn man, ik wil elke keer... u begrijpt wel. Gisteren heb ik hem uit pure lust een testikel afgebeten!" "Dat is niet zo erg," troost de arts haar, "dat zijn maar zeventig calorieën."


  18-05-2019

  "Peter," zegt de dokter, die net de ziekenkamer verlaat, "je oma is erg ziek. Zeg haar maar iets vriendelijks." Peter rent naar het bed van oma: "Wilt u met muziek begraven worden oma?"


  17-05-2019

  Naaktgeboren gaat naar de huisarts en doet zijn relaas. Volgens hem deugt er in zijn onderste iets niet. De dokter onderzoekt hem, maar kan niets vinden. Nu hangt , zoals gebruikelijk, zijn ene testikel wat lager dan de ander.  "Ik weet dat het niets te betekenen heeft," zegt Naaktgeboren, "maar mijn schoonmoeder vindt dat het er op deze manier slordig uitziet."


  16-05-2019

  Vader is psychiater. "Hoe krijg je een gek te pakken, papa?" vraagt zijn zoontje. "Met lippenstift, parfum en gewaagde kleding, jongen."


  15-05-2019

  Zij is boos: "We zijn pas een week getrouwd, en jij komt nu al elke keer laat thuis!" Hij: "Ik kan niet eerder. Ik moest is het café uitgebreid vertellen, hoe gelukkig wij zijn."


  14-05-2019

  Moeder Jansen zit met haar kinderen aan tafel. Vaders stoel is nog leeg. Jantje van vijf is nog vol van het sprookje dat de kleuterjuffrouw vanmorgen verteld heeft. "Mama, beginnen alle sprookjes met: Er was eens?" Op dat moment gaat de telefoon, moeder neemt hem aan. Het is vader. Als ze weer aan tafel zit, zegt moeder: "Nee, Jantje, niet alle sprookjes beginnen zo. Als je vader er een vertelt begint die met: Schat, ik moet overwerken."


  13-05-2019

  Een meisje komt weer op kantoor nadat ze bij haar vriend thuis tussen de middag de maaltijd heeft gebruikt. "Wat heb je gehad?" vraagt een collegaatje. "Hem en eieren," is het dromerige antwoord.


  12-05-2019

  Mooi Marian flaneert heupwiegend door de rosse buurt. Algauw wordt ze hardnekkig door een man gevolgd. Even later zijn het er ineens een heleboel en het duurt niet lang of er lopen minstens honderd mannen achter haar aan. Dan draait mooie Marian zich om en zegt: "Maar heren, u denkt toch niet dat ik een stuk Zwitserse kaas ben?" 


  11-05-2019

  Herman zit op een zomerse nacht met zijn nieuwe vriendin op een bank in het park. Hij trekt haar dicht tegen zich aan en zegt: "Nu zal ik je de grote beer laten zien." Het meisje springt verschrikt overeind en roept angstig uit: "Als je je rits ook maar één centimeter naar beneden durft te doen, dan gil ik meteen om hulp."


  10-05-2019

  De nog zeer jonge Paula heeft stiekem topless gezwommen. Daarna loopt ze snikkend over het strand. Geschrokken zegt haar moeder: "Ik heb je nog zo gewaarschuwd hier niet zo rond te lopen. Wat is er gebeurd?" Snottert Paula: "Er kwam een man naar me toe en die vroeg: "Jongeman, heb jij misschien een vuurtje voor me?"
  Foto

  Lachen is het
  beste medicijn

  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!