NIEUW: Blog reclamevrij maken?


Foto

Lachen is het
beste medicijn

Foto

SinterklaasfunFoto

KerstfunArchief per maand
 • 11-2018
 • 10-2018
 • 09-2018
 • 08-2018
 • 07-2018
 • 06-2018
  E-mail mij

  Druk op
  onderstaande knop
  om mij te e-mailen!

  De Lachtrommel

  15-11-2018

  Twee succesvolle jonge managers maken een ruige trektocht door het Amsterdamse Bos. Plotseling horen ze achter zich een gerucht, ze kijken over hun schouders en staan oog in oog met een gigantische grizzly-beer, die langzaam op ze toeloopt. De twee managers zetten het op een lopen, de grizzly ook. Dan beginnen ze te sprinten, de grizzly ook, en het beest loopt op ze in. Dan stopt  de ene manager , pakt een paar hardloopschoenen uit zijn rugzak en trekt ze aan. "Waar ben jij in hemelsnaam mee bezig?" briest de ander, "die beer is ons aan het inhalen, en jij stopt om andere schoenen aan te trekken!" "Ik heb mijn doelstellingen nog eens geëvalueerd," antwoordt de gisse zakenjongen, "ik hoef de beer er niet uit te lopen, maar jou!"


  >> Reageer (0)
  14-11-2018

  Een boom van een vent staat naast een miezerig mannetje in een urinoir. Vraagt die grote kerel: "Ben je soms zenuwachtig? Je knippert zo met je ogen." Waarop het kleine mannetje zegt: "Nee, meneer, ik ben niet zenuwachtig, u staat zo te spetteren." 


  >> Reageer (0)
  13-11-2018

  Klaagt de ene vriend tegen de andere: "Het leven is klote!" "Kom, kom, zo erg is het toch ook weer niet." "Oh, nee? Gisteravond vertelde mijn vrouw me waarom ze eigenlijk met me getrouwd is." "En?" "Omdat de vibrator het gras niet kan maaien."


  >> Reageer (0)
  12-11-2018

  "Het spijt me dat ik u zo vroeg in de ochtend opbel," zegt de arts, "maar ik heb slecht en zeer slecht nieuws voor u. Welk wilt u het eerst horen?" "Begin maar met het slechte nieuws," zegt de nerveuze patiënt. "Tsja," begint de arts, "de diagnose luidt dat u nog maar vierentwintig uur te leven heeft." De gedoemde man snakt naar adem, herstelt zich en vraagt: "Wat is dan het zeer slechte nieuws?" "Ik kon u gisteren niet te pakken krijgen."


  >> Reageer (0)
  11-11-2018

  Een handelsreiziger mist de vroege trein en besluit om weer naar huis te gaan, omdat de volgende trein pas over anderhalf uur vertrekt. Thuis aangekomen treft hij, hoe kan het ook anders, zijn vrouw in bed aan met een bedelaar. Gekrenkt vraagt de handelsreiziger zijn vrouw naar het waarom van haar ontrouw. "Ontrouw?" antwoordt zij, "deze meneer vroeg gewoon of we nog iets in huis hadden dat toch niet meer gebruikt werd."


  >> Reageer (0)
  10-11-2018

  Een handelsreiziger komt onverwacht thuis en treft zijn vrouw in bed aan, mét zijn beste vriend. De handelsreiziger schiet de vrouw dood, de hond laat hij leven.


  >> Reageer (0)
  09-11-2018

  Komt een kleine jongen van acht jaar oud in een drogisterij, kijkt de drogist strak in de ogen en vraagt zonder blikken of blozen: "Verkoopt u ook spiraaltjes?" De overdonderde drogist geeft hakkelend van schrik toe dat hij spiraaltjes verkoopt. "Brengt u ze ook in?" Zweetdruppels springen nu op het voorhoofd van de man, hij maakt zijn boordje los en met vlekken in de nek stamelt hij: "J-ja, dat doe ik ook." "Mooi," zegt het jongetje, "wilt u dan even uw handen wassen, ik wil drie zoute droppen."


  >> Reageer (0)
  08-11-2018

  De psychiater verzoekt het mooie blondje zich uit te kleden en op de canapé te gaan liggen. Nog nahijgend zegt hij even later: "Ziezo, mijn probleem is opgelost, nu het uwe nog." 


  >> Reageer (0)
  07-11-2018

  Vader tegen zijn zojuist getrouwde zoon: "Jongen, je moet je vrouw meteen laten zien wie de baas is, dat je een echte man bent en volledig afhankelijk!" Na de huwelijksreis informeert de vader of alles goed gegaan is. "Prima, pa, meteen de eerste nacht heb ik haar de kleren van haar lijf getrokken om duidelijk te maken wie de baas is. Toen heb ik me uitgekleed om te laten zien dat ik een echte man ben. En vervolgens heb ik mezelf bevredigd om te bewijzen dat ik volledig onafhankelijk ben."


  >> Reageer (0)
  06-11-2018

  Voor de kroeg zijn twee mannen in een enorme vechtpartij verwikkeld. Een klein jongetje staat huilend toe te kijken en roept: "Pappie, pappie!" Een politieagent snelt toe en vraagt de kleine: "Welke is je vader?" "Dat zijn ze nu net aan het uitvechten."


  >> Reageer (0)


  Foto

  Lachen is het
  beste medicijn
  Mijn andere blog
  Canon Powershot  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!