NIEUW: Blog reclamevrij maken?


Foto

Lachen is het
beste medicijn

Foto

SinterklaasfunFoto

KerstfunArchief per maand
 • 01-2019
 • 12-2018
 • 11-2018
 • 10-2018
 • 09-2018
 • 08-2018
 • 07-2018
 • 06-2018
  De Lachtrommel
  Begin de dag met een lach...

  21-01-2019

  "Ben ik het eerste model waar je mee naar bed gaat?" vraagt het meisje aan de kunstschilder. "Ja hoor," is het antwoord. "Hoeveel modellen heb je al voor mij gehad?" "Een stuk of vijf. Twee appels, een citroen, een vaas en een bos bloemen."


  20-01-2019

  Een jongen komt bij de dokter en zegt dat hij bang is dat hij homofiel is. "Waarom denk je dat, jongen?" vraagt de arts. "Mijn opa was homofiel, mijn vader is homofielen mijn broer ook." "Gaat er bij jullie thuis dan niemand met een vrouw naar bed?" vraagt de arts verbaasd. "Jawel, dokter. Mijn zuster."


  19-01-2019

  Claessens staat op het station met in de ene hand een koffer en in de andere hand een kerkboek. "Waar ga je naar toe?" vraagt een vriend. "Ik ga naar Amsterdam naar de hoeren en ik ben ook van plan om een heleboel te zuipen." "Daar heb je toch geen kerkboek voor nodig?" "Ach, je weet nooit. Als het erg gezellig is, blijft ik zondag ook nog."


  18-01-2019

  "Voor ik trouwde, ben ik nooit met mijn vrouw naar bed geweest. En jij?" "Dat weet ik niet? Hoe is haar meisjes naam?"


  17-01-2019

  Als zich onder de blouse van de dochter langzaamaan een kleine welving begint te vertonen, zegt moeder: "Ik geloof dat het nu eens tijd wordt om je te vertellen waar de kindjes vandaan komen." "Oh, dat is fijn, mama," zegt de dochter. "Dan kun je me ook meteen vertellen hoe je een orgasme voorwendt." 


  16-01-2019

  "Laat dat nooit meer gebeuren," foetert de bruid 's morgens na de huwelijksnacht. "Mijn hemel," schrikt hij. "Wat is er dan gebeurd?" "Weet je dat soms niet? Je hebt urenlang geprobeerd de ritssluiting open te maken terwijl ik al lang poedelnaakt naast je lag."


  15-01-2019

  De seksuoloog ondervraagt de knappe huisvrouw over haar seksuele leven. "Hebt u overdag ook wel eens geslachtsverkeer?" "Ja," is het antwoord, "meestal drie tot vier keer per week." "En praat u daarbij dan met uw man?" "Nee, maar ik kan het natuurlijk wel eens doen. Ik heb uiteindelijk zijn telefoonnummer van kantoor."


  14-01-2019

  Een meisje komt bij de dokter en klaagt over jeuk in haar onderlichaam. De arts onderzoekt haar en zegt: "U hebt daar een dode luis." "Maar die kan toch niet kriebelen?" zget het meisje. "Nee, die niet meer," zegt de arts, "maar er zijn wel zo'n tweehonderd familieleden naar de begrafenis gekomen."


  13-01-2019

  In de Middeleeuwen gaat een edelman op kruistocht. Voor hij vertrekt, doet hij zijn vrouw een metalen kuisheidsgordel om. De sleutel geeft hij aan zijn beste vriend met de woorden: "Als ik over een half jaar niet terug ben, is me waarschijnlijk iets overkomen. Dan mag je gebruik maken van de sleutel." De edelman is nog geen tien minuten onderweg of hij hoort achter zich het geluid van een rennend paard. Hij houdt de teugels in en ziet zijn vriend aankomen die hijgend zegt: "Je hebt me de verkeerde sleutel gegeven!" 


  12-01-2019

  Claessens komt volkomen laveloos thuis. Woedend zegt zijn vrouw: "Kun je de avond nou werkelijk niet anders doorbrengen dan met drinken?" "Jawel," lalt Claessens, "maar ze is veertien dagen op vakantie." 
  Foto

  Lachen is het
  beste medicijn
  Mijn muziek
 • Cuby and the Blizzards


 • Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!