NIEUW: Blog reclamevrij maken?Elke dag
een nieuwe mop!


Lachen is het
beste medicijn

De Lachtrommel

23-09-2018

Een studente hoort van de gynaecoloog dat ze zwanger is. Ze heeft geen flauw idee wie uit haar grote schare minnaars de vader zou kunnen zijn. Omdat ze vindt dat ze als moeder toch in ieder geval gehuwd moet zijn, versiert ze nog diezelfde avond een leuke bink. Ze troont hem mee naar haar flat en na de vrijage zegt ze: "Schat, hoe zullen we ons kindje noemen?" De jongen veert op, trekt met een woest gebaar het condoom van zijn lid en legt er een knoop in. En hij zegt: "Als hij hier uit weet te komen, dan noemen we hem Houdini junior."


22-09-2018

Twee mannen zitten aan de bar. De ene pakt uit zijn binnenzak een klein pianootje, een muis en een vlinder, en zet dat alles op de bar. De muis begint op de piano te spelen en de vlinder zet een prachtige aria in. De andere man valt van verbazing zowat van zijn kruk en roept verbaasd: "Kerel, wat een fantastische act is dat! Waarom bied je dit niet aan een van de TV-omroepen aan?" "Bij de TV zien ze er niets in," antwoordt de ene man zuur. "De vlinder zingt namelijk niet echt. De muis is buikspreker."


21-09-2018

Komt een man bij de dokter. Zegt de dokter: "Lang niet gezien!" "Klopt," zegt de man, "ik ben ziek geweest."


20-09-2018

De vrouw van een Afrikaans stamhoofd krijgt een albino-kind. De stamleden, niet bekend met het fenomeen albino, verdenken de blanke missionaris. Als deze merkt dat de zaak op een voor hem verkeerde manier wordt uitgelegd, neemt hij het stamhoofd apart, en zegt: "Kijk Chief, zie je op die heuvel daar al die witte schapen?" Üh uh." "En zie je dat ene kleine zwarte lammetje?" "Okay," zegt het stamhoofd. "Als jij niks zegt, zul je mij er ook niet over horen."


19-09-2018

De landbouwer en zijn vrouw wandelen over een smal paadje tussen de velden richting huis."Schat," fluistert hij plotseling, "ik heb zin om het hier en nu met je te doen, net als twintig jaar geleden." Een half uur later zucht de boer: "Schatje, je was fantastisch. Eerlijk gezegd, je was nu zelfs beter dan twintig jaar geleden." "Eerlijk gezegd, schat," zegt de vrouw, "toen stond hier ook nog geen schrikdraad."


18-09-2018

Twee muggen vliegen over het naaktstrand en blijven even hangen boven een zonnebadende mevrouw met tamelijk grote borsten. Zegt de ene mug tegen de andere: "Pakken we d'r vandaag weer?"


17-09-2018

"Ik maak de laatste tijd toch zoiets geks mee," neemt een jonge vrouw haar vriendin in vertrouwen. "Een paar weken geleden stond er 's ochtends een wildvreemde, maar niet onknappe, jongeman voor de deur. Hij vroeg of mijn man thuis was. Ik zei nee. Toen tilde hij mij op, droeg me naar de slaapkamer... En de rest kun je wel raden. Hetzelfde is daarna nog vier keer gebeurd." "Wat is daar zo gek aan?" vraagt de vriendin. "Nou, ik ben er toch wel benieuwd naar wat hij van mijn man wil!"


16-09-2018

"Die jongelui van tegenwoordig hebben geen manieren!" roept een man in de tram tegen een buurman. "Hoezo? Die jongeman heeft toch keurig zijn zitplaats aan u afgestaan?" zegt de buurman verbaasd. "En ik zeg u dat het een schande is! Mijn vrouw moet nog steeds met een staanplaats genoegen nemen!"


15-09-2018

Twee gekken gaan uit vissen in een roeiboot. Ze gaan midden op het meer voor anker. Binnen een minuut vangen ze een kolossale vis. "Dit plekje moeten we onthouden," zegt de een. "Precies,"zegt de ander. En hij pakt een krijtje en zet een kruis op de achtersteven van het bootje. "Ziezo," zegt hij, "nu weten we precies waar het was!" "Stommerd!" foetert zijn maat. "En als ze ons morgen een andere boot geven...?"


14-09-2018

Gerda, voor het eerst zwanger, werd onderzocht door de gynaecoloog. Na het onderzoek vroeg Gerda, een beetje rood wordend: "Dokter, mijn man wil weten of..." "Ik begrijp het," onderbrak de arts Gerda, ter geruststelling een hand op haar schouder leggend. "Die vraag wordt wel vaker gesteld, hoor. Sex is geen enkel probleem tot laat in de zwangerschap." "Uhh, nou nee, dat is het niet," bekent Gerda verlegen. "Hij wil weten of het verantwoord is dat ik het gras blijf maaien."
Elke dag
een nieuwe mop!

Lachen is het
beste medicijn
Archief per maand
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!