NIEUW: Blog reclamevrij maken?


Foto

Lachen is het
beste medicijn

Foto

SinterklaasfunFoto

KerstfunArchief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 01-2019
 • 12-2018
 • 11-2018
 • 10-2018
 • 09-2018
 • 08-2018
 • 07-2018
 • 06-2018
  De Lachtrommel
  Begin de dag met een lach...

  16-04-2019

  Twee buurvrouwen staan met elkaar te kletsen aan weerskanten van het muurtje dat hun tuintjes van elkaar scheidt. "We zullen binnenkort in een betere buurt wonen," zegt ze. "Wat? Verhuizen jullie nu ook?" vraagt de ander. "Nee, wij blijven hier." 


  15-04-2019

  "Baden is hier verboden," zegt de agent tot de jongedame die in het bergmeer wil gaan zwemmen, nadat hij eerst lange tijd bijzonder aandachtig heeft toegekeken. "Dat had u me wel eens eerder kunnen zeggen, voordat ik me uitkleedde," zegt ze. "Ach," zegt de agent. "Uitkleden mag wel."


  14-04-2019

  Een dame rijdt met de auto door de straat. Een paar arbeiders klimmen juist op dat ogenblik in de telefoonpalen. "Idioten," scheldt ze. "Zo slecht rijd ik toch niet?" 


  13-04-2019

  "Ik ben vijftien jaren getrouwd en heb vijftien kinderen. Wat denkt u, zou ik er een boek over schrijven?" Antwoord: "Nee, lees er liever 's avonds in bed een."


  12-04-2019

  Als de telefoon rinkelt, blijkt het een klaverjasvriend van meneer Meier te zijn. "Meier, we zitten dringend om een vierde man verlegen." "Ik begrijp het," zegt Meier, "maar ik ben net op weg naar mijn vrouw in de slaapkamer. Als ik kan, kom ik niet."


  11-04-2019

  "Weet je wie de voorzichtigste mens ter wereld is?" "Geen idee." "Een nudist die over een prikkeldraadversperring klimt."


  10-04-2019

  De dokter tegen de vrouw van directeur Steenrijk: "U bent kerngezond, mevrouw. En wees zo vriendelijk tegen uw man te zeggen dat zijn secretaresse vanmorgen ook bij me geweest is en dat hij zich nergens zorgen over hoeft te maken." 


  09-04-2019

  Als Zwarte Piet door de schoorsteen van een villa klimt, komt hij in de slaapkamer van de dochter des huizes terecht. De schoonheid ligt soiernaakt op bed en slaapt. Zwarte Piet staat als vastgenageld voor het bed en hij kan maar geen besluit nemen. Als ik het doe, denkt hij, kom ik vast niet in de hemel. Maar doe ik het niet, dan kan ik niet meer door de schoorsteen.


  08-04-2019

  Een paard in de wei ergert zich aan het enorme kabaal van een paar spreeuwen. Hij draait zich om en snauwt: "Als jullie niet meteen ophouden met die herrie, blijft mijn delicatessezaak vandaag dicht!"


  07-04-2019

  "Mevrouwtje, zou u voor 100.000 euro met me naar bed willen?" vraagt Piet verlegen aan zijn aantrekkelijke tafelgenote. "Nou, voor 100.000 euro... ik denk het wel."  "En voor 50 euro?" "Wat denkt u wel dat ik ben, mijnheer!" roept de blonde schoonheid boos. "Dat hebben we zojuist al vastgesteld, mevrouw. Het gaat nu alleen nog maar om de prijs."


  06-04-2019

  Een boksliefhebber kan de belangrijke wedstrijd niet zien en vraagt zijn vrouw goed naar de TV-uitzending te kijken. Zijn eerste woorden, als hij thuiskomt: "Wie heeft gewonnen?" "Niemand," meldt zijn vrouw, "een van de mannen viel neer in de eerste ronde, en toen moesten ze ophouden."


  05-04-2019

  Een gangster stormt een bar binnen en schreeuwt: "Wegwezen, vuile honden, allemaal eruit," intussen in het wilde weg om zich heen schietend. De aanwezigen gaan er allemaal vandoor, op een Engelsman na. "Nou, hoe zit het?" zegt de schurk dreigend. "Een goed idee van u," zegt de Engelsman, "ik vond het zelf ook veel te druk."


  04-04-2019

  Ietwat verlegen fluistert het jonge meisje tegen de verkoper in de boetiek: "Vindt u niet dat deze jurk te bloot is?" Hij werpt een blik in haar decolleté en vraagt: "Hebt u borsthaar?" "Natuurlijk niet!" zegt het meisje verontwaardigd. "In dat geval hebt u gelijk, die jurk is te bloot."


  03-04-2019

  Jef is z'n hele leven lang niet in 'n kerk geweest. Maar uiteindelijk kan z'n broer hem toch overhalen om op zondag een dienst bij te wonen. Jef kijkt zijn ogen uit, maar als de pastoor in vol habbijt rond het altaar loopt met het wierookvat, loopt hij luidroepend naar voren: "Mevrouw, uw tasje staat in de brand."


  02-04-2019

  Het is muisstil in de bioscoop en de spanning is te snijden. Een oudere man begint plotseling in de duisternis tussen de stoelen te zoeken. Hij vraagt aan de vrouw naast hem: "Hebt u m'n mentholsnoepje niet zien vallen?" "Och," antwoordt de vrouw, "dat is toch niet erg. Neem gewoon een ander en geniet van de film." "Ja," zegt de man bezorgd, "maar mijn gebit hangt er nog aan."


  01-04-2019

  Twee vriendinnen bezoeken één van hun vrienden die in het hospitaal ligt. Hij is aan appendicitis geopereerd. "Appendicitis? Wat is dat?" vraagt de ene vrouw. "Da's een stukje darm waarmee je eigenlijk niks kunt aanvangen," zegt de andere. "Och hemeltje," zegt de eerste. "Dat heeft m'n man ook!" 


  31-03-2019

  De ontroostbare weduwe staat bij het open graf van haar man. "Ik heb je pijp voor je meegebracht," zegt ze. "En ook je tabak." Ze werpt de pijp en het tabakzakje in het graf. "Vuur heb je niet nodig," vervolgt ze, "want waar jij heengaat, is vuur genoeg!" 


  30-03-2019

  "Moeke," zegt Jefke bedeesd. "Heb jij een beestje op je kamer?" "Nee, ventje," zegt moeder. "Ik heb het gisteravond lawaai horen maken," zegt Jefke beslist. "Want je zei nog tegen Pappie: Verdorie laat het niet lopen, want ik heb schone lakens op bed gelegd!" 


  29-03-2019

  Adam had eens zin om er alleen op uit te trekken. Altijd in de tuin van Eden met Eva was ook niet alles. Tegen de avond was Adam nog niet terug en werd Eva ongerust. Toen hij eindelijk opdook, wachtte ze hem boos op aan de ingang van de grot. "Laat me je ribben tellen, jij viespeuk!" zei ze kwaad.


  28-03-2019

  Een man wandelt met zijn vrouw door een beruchte wijk. Hij kijkt zijn ogen uit naar alle vrouwen die er achter de ramen zitten. Tenslotte wordt het zijn vrouw te gortig, ze pakt haar handtas en zegt tegen hem: "Hier heb je 50 euro, ga naar binnen en laat je belachelijk maken!" 
  Foto

  Lachen is het
  beste medicijn
  Muziek voor
  het slapen gaan!  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!